Reparation af plasma-tv lg

Anbefalinger til selv reparation af tv-apparater af enhver art

Reparation af tv'et med egne hænder er en ansvarlig forretning, da der i dag er mange forskellige modeller (LCD, LSD, kinescope) præsenteret på markedet, der hver især har sine egne teknologiske funktioner. Derfor er tilgangen til hver type tv individuelt. I nogle tilfælde vil der være behov for særlige færdigheder (kendskab til elektronik, erfaring med loddestationen).

Før du begynder at reparere fjernsynsudstyr, skal du finde ud af årsagen til problemet.

De mest almindelige problemer er:

 1. Tv-skærmen tændes ikke - Det kan ske med den gamle kinescope skærm og med det mest moderne tv-panel. Generelt er dette symptom typisk for en brændt sikring. Under reparationen er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at for hver model er det nødvendigt at vælge den passende sikring. Og også eksperter anbefaler at være opmærksom på dioden broen, strømforsyningen, ledningen, måske årsagen til funktionssvigt ligger i disse elementer. Læs også hvad du skal gøre, hvis Samsung TV ikke tændes.
 1. Et kedeligt, næppe bemærkelsesværdigt billede - Denne sammenbrud sker med LCD / LCD-type skærme. Den mest sandsynlige årsag til funktionsfejl er: fejlbehæftet dioder, enhedslygter.
 2. Der er ingen lyd, skærmen "wheezy" - sandsynligvis blev en lydforstærker eller en mikrokredsløb ude af drift. Læs også hvad der skal gøres, hvis der er lyd, og billedet mangler.
 3. Skærmen lyser, der er ikke noget billede - muligvis årsagen til problemet i videoprocessoren eller i modtagelsesblokken.

Det skal bemærkes, at hvis en mørkning af brættet eller elementets brud opdages under en visuel inspektion af fjernsynsapparatet, anbefales det ikke at straks begynde at udskifte dele. Da sådanne faktorer indikerer en kortslutning, der kan forekomme i en anden afdeling af tv'et. Derfor, hvis vi ikke fjerner årsagen til lukningen, men blot erstatter de fejlede elementer, så vil situationen gentages.

Følgende værktøjer og udstyr kan være nødvendige for at reparere fjernsynsudstyret:

 • et sæt skruetrækkere;
 • nøgler hexahedroner (i sjældne tilfælde);
 • tænger;
 • Lodde station (til reparation af moderne skærme);
 • skærmlayout (tilgængelig på internettet);
 • multimeter;
 • Oscilloskop.

Funktioner af LCD TV reparation

Med mange problemer kan LCD-skærme helt håndteres alene. Men du bør vide, at disse skærme kræver mere omhyggelig håndtering end for eksempel kinesisk tv.

Først og fremmest skal brugeren studere instruktionerne i sin model, og først derefter begynde at reparere LCD- eller LED-skærmen. Du bør vide, at LCD-tv'er er baggrundsbelyst med lysstofrør, og LED'er bruger LED'er.

Tv'et fungerer muligvis ikke på grund af manglende evne til at tjekke det. Du skal udføre følgende handlinger:

 1. Brug værktøjerne til at åbne bagcoveret på LCD-tv'et.
 2. Afbryd de ledninger, der er tilsluttet enhedens matrix.
 3. Tilslut en arbejdslygte til kontakterne.
 4. Nogle paneler har flere lyskilder, i hvilket tilfælde de også skal testes. Du kan gøre det på denne måde: Træk matrixen på tv og tilslut den til netværket, det bliver straks klart, hvilken lampe gik i orden.

Når den defekte lampe er fundet, er det nødvendigt at udskifte den. Denne procedure skal udføres så præcist som muligt. I de fleste tilfælde kan lampen nås selv uden at fjerne matricen - du skal fjerne beskyttelseselementerne og få den brændte del ved hjælp af en loddestation. Derefter installeres en ny lampe på samme måde. En vigtig regel er, at den nye lampe skal være helt identisk med den gamle lampe.

Et andet almindeligt problem med sådanne modeller er skaden på skærmen. Men i dette tilfælde er det ikke tilrådeligt at reparere LCD-tv, da det er lettere at købe en ny skærm. Denne verifikationsordning kan også bruges til at reparere plasma-tv'er af alle typer. Læs også hvordan man reparerer LED-belysningen selv.

Fælles forbrændinger af populære mærker af LCD-tv og hvordan man retter dem

Hver fabrikant har sine svage punkter, så følgende er en samling af de mest almindelige sammenbrud af flydende krystal skærme.

Ofte står brugerne af dette mærke over for et sådant problem, at når du tænder enheden uden afbrydelse peeps. Et sådant symptom siger normalt, at der er opstået en lækage. Det anbefales at forsøge at erstatte diode i pre-output kaskade.

Et andet almindeligt problem er selvkontakten til og fra skærmen. Hovedårsagen til dette svigt er en fejlet transistor, det er nødvendigt at lave en udskiftning. Sådanne funktionsfejl anbefales kun at løses af personer, der har erfaring med reparation af teleudstyr.

Reparation af dit Philips TV med egne hænder anbefales, hvis problemet er ubetydeligt: ​​indstillingerne går tabt, kabels udskiftning er påkrævet.

Hvis opsplitningen er vanskelig, er det bedre at overlade det til specialister, der ikke kun professionelt udfører reparationer, men også udsteder en garanti. Hvis den reparerede skærm ikke virker igen, kan brugeren derfor kræve tilbagebetaling.

LG flatskærmsejere kan have problemer med at gemme indstillinger. En sådan fejlfunktion kræver ikke adgang til herrene, LG TV reparation kan udføres uafhængigt. Det er nok at skifte enhed til en anden driftstilstand, og alle indstillinger gemmes.

Ligesom i tilfælde af andre LCD-modeller, hvis problemet er alvorligt, anbefales det ikke at reparere LG TV med egne hænder, det er bedre at kontakte specialister.

På trods af, at de fleste forbrugere i dag foretrækker det mest moderne plasma, er kinescope-skærme stadig i efterspørgsel. Disse tv'er har deres fordele: de er billige, lette at håndtere, og kvaliteten af ​​det overførte billede er stadig højt.

De vigtigste problemer med kinescope-enhederne:

 • Billedrøret er ikke tændt - ligesom på enheder af forskellig art, skal du først og fremmest kontrollere sikringernes integritet;
 • manglende diodebro er et almindeligt problem for kinescope-modtagerne, det er kun muligt at reparere tv'et først efter at have udført "ringetone", der kræves et multimeter fra udstyret;
 • En nedbrydning af en posistor anses for at være det mest alvorlige problem. For at kunne udføre en test er det nødvendigt at slukke for tv'ets strømkreds, og genstart det. Efter, se lampen, hvis den går ud betyder det, at posistoren er ude af drift. Først og fremmest skal du justere modstanden af ​​netværket, og derefter lave en udskiftningsdel;
 • nedbrydning af en transistor eller kondensator - sådan fejl kan nemt erstattes af visuel inspektion (sorte dele på den del), reparation udføres ved at udskifte delen.

Typiske fejl i kinescope-teknikken og hvordan man fjerner dem

Nedenfor er en liste over problemer oplevet af ejerne af CRT-tv.

 1. TV Rubin i forbindelsen højt summende - sandsynligvis skal du udskifte fotodetektoren.
 2. Ruby tændes ikke, indikatoren lyser ikke - springer i spændingen i transistoren.
 1. Horizon TV'et har ikke en blå farve, og hvidbalancen er forstyrret, hovedsageligt på grund af en pause i modstanden.
 2. Lyden er der, der er ikke noget billede - årsagen til problemet ligger i den dårlige kontakt mellem skærmens printkontakt. Det anbefales at bruge et loddemetal til at lodde en tourniquet i tv-bordet Horizon.
 1. Skærmen tændes ikke - der er et problem med strømforsyningen.
 2. Der vises en vandret strimmel på skærmen - reparationen af ​​tv-ridderen er at løse problemet i rammens fejechip.

Da strømforsyningens svigt er et af de mest almindelige problemer i alle typer tv, er det nødvendigt at studere det mere detaljeret.

Reparation af strømforsyninger til LCD-tv

Da alle modeller af LCD-skærme ikke har fundamentalt forskellige designforskelle, kan nedenstående præsenterede skema bruges til alle tv'er (Toshiba, Gorizont, Samsung, Sony, Rubin).

 1. Åbn med værktøjerne bag på enheden.
 2. Når du har skruet af dækslet, vil brugeren se strømmenheden på LCD-tv'et på venstre side, og til højre er hovedkortet.
 3. Der er tre transformere på enhedens bord: den nederste, den øverste og transformatoren på højre side - den er ansvarlig for monitorens arbejde på arbejdspladsen, og det er nødvendigt at starte testen med den.
 4. Transformeren ansvarlig for standbytilstanden skal give en spænding på 5V. For at forstå, hvilken ledning der skal måles, anbefales det at bruge kredsløbet eller se på hylsteret. Om den ønskede kontakt vil blive fyldt med -5V.
 5. Den første måling af det åbne kredsløb er nødvendigt at fastgøre en sonde til kontakten -5V og den anden til katoden af ​​dioden placeret på radiatoren. Sæt testeren i ringetilstand, og kontroller kredsløbet. Tilstedeværelsen af ​​et lydsignal vil indikere, at der ikke er nogen brud.
 6. Sæt derefter en meter på multimeteret på tv-panelet og lad det andet stå i samme kontakt, tænd for skærmen og kontroller spændingen. Hvis enheden viser en værdi mindre end 5V, for eksempel 1,5, betyder dette, at tv'et ikke virker ved fuld effekt, måske er en kondensator tørret ud.
 7. Det er nødvendigt at lodde de elementer, der har forladt arbejdet igen, for at gøre dette, fjern brættet, afbryd matrixens sløjfe.
 8. Efter arbejdet skal skærmen tænde.

Reparation af skærme udstyret med en kinescope, for eksempel som (rubin, sharps 2002sc, Sony Trinitron, VVK), samt reparation af Samsung TV, Panasonic. Strømforsyningen kontrolleres altid.

Testen udføres ved brug af en glødelampe, men inden du udfører proceduren, skal du altid deaktivere Sharp c2002sc, Samsung eller et andet skærmbillede fra belastningen (kaskade linjeskanning). Den vandrette scanningsspænding kan variere fra 110 til 150 V, det afhænger af størrelsen af ​​kinescope. Det er nødvendigt at finde en filterkondensator i tv-kredsløbet. Dernæst skal du forbinde lyspæren, for at fjerne belastningen skal du lodde gassen og sikringen, hvorigennem DP-elementet bruger strøm. Denne ordning bruges til skærme med skarp c 2002sc.

Efterfølgende er strømforsyningen tilsluttet elektricitet, og spændingen måles, hvis værdierne overstiger normen, så er det nødvendigt at tjekke tilbagekoblingens strømforsyning. Hvis PSU'en er i god stand, fjernes lampen, og alle elementerne er loddet på plads. Dette er grundlæggende oplysninger om, hvordan du reparerer dit tv selv.

LG TV Reparation

Et velkendt sydkoreansk mærke, der har fanget alle segmenter af LCD- og plasma-tv-produktion, fra budget til HI-END. Funktion ved reparation af plasma-tv LG er den høje vedligeholdelse af dyrere enheder, mens budget-tv ofte kræver blokreparation, hvilket negativt påvirker rentabiliteten af ​​reparationer. Med LCD TV reparation LG Situationen er enklere, de kan genoprettes ved at erstatte små komponenter. Vi har mulighed for at modtage dele og blokke direkte fra virksomheden LG, hvilket væsentligt reducerer omkostningerne ved reparationer.

Vi gør også udskiftningen af ​​LG TV-matrixer fra 32 tommer til store plasma 3D-tv'er med SMART-funktion. Matricer er opdelt i FULL HD og READY, og den tekniske pris afhænger af omkostningerne ved reparation af LG TV. Udskiftning af matrixen på LG-maskiner er tilrådelig fordi Virksomheden indgår i et begrænset antal mærker, der leverer matricer til mindre end rimelige priser.

LG TV reparation derhjemme udføres med en høj procentdel af succes. I de fleste tilfælde behøver du ikke tage enheden til et servicecenter. Selvom moderne LCD-LG-tv'er er mættet med sofistikerede enheder og ekstra sensorer, kræver særlige LG service konsoller til reparation. Vores ingeniører har alle de værktøjer og specialudstyr og den nødvendige viden for ikke at skade en så kompleks enhed, og at reparere det på kortest mulig tid. Selvfølgelig, hvis ejeren stadig i hvis hænder hans tv rammer, kan du pege en finger ved enhver annonce, der lover en tv-reparationspris på højst 2000 rubler. Men oftere som følge heraf får han en død tv-mastermester, og endog betaler dem "diagnostik", "opkald", "detaljer". Men det er bedre at altid henvende sig til LG TV reparation fagfolk og nyde den restaurerede enhed i mange år.

Reparation af tv'et LG 42LE4500 er en af ​​de sværeste, fordi i disse enheder er en gruppe af LED-baggrundsbelysning ude af drift, for at erstatte, hvad der er nødvendigt for at åbne matrixen af ​​tv'et, og det kan kun ske i værkstedet. Fejlen udefra manifesterer sig som en baggrundslysfejl og et mørkt billede på skærmen.

Ring, vores specialister er altid glade for at hjælpe dig! 8 (495) 772-27-07

En af de største fejl i tv'et LG modeller LG42LW573S og LG42LW575S Dette er en fejl i bundkortet. Hvis bundkortet fejler, fjernsynet LG Det tændes ikke, og det røde lys blinker på frontpanelet.

Vores eksperter gør udskiftning og restaurering af bundkort af tv LG.Efter udskiftning af bundkortet, dit yndlings-tv LG vil fungere som nyt!

For os i reparation falder de ofte såkaldte (budget) modeller af plasma-tv LG såsom 32PC50, 32PC51, 32PC52.De fleste af tv'erne i denne model har en typisk fejlfunktion, hvis symptomer manifesteres, når de er tændt (det tænder ikke lang tid eller starter første gang), og forskellige interferenser, der forsvinder, når plasmapanelet varmes op, kan ses i billedet. Alle disse fejl angiver behovet for at reparere eller udskifte strømforsyningen.

Vores ingeniører anbefaler ikke at udsætte tv-reparationen LG hvis der opstår funktionsfejl, fordi den forkerte drift af strømforsyningsenheden kan medføre fejl i andre knudepunkter i plasma-tv'et.

I vores service er alle komponenter og blokke nødvendige til reparation af tv-apparaterLG32PC50,LG32PC51,LG32PC52.

Ofte kommer vi til at reparere plasma-tv'er LG for hvilke det ikke er muligt at bestille nye enheder på grund af deres fjernelse fra produktionen. Eksempelvis omfatter sådanne tv'er modeller LG42PC1 LG42PC3 som opsamles på basis af matrixen 42V8 og ganske ofte mislykkes.

Men selv i mangel af nye enheder, nægter vi ikke at reparere tv'et LG. Vores værksteder har alt det nødvendige udstyr og komponenter til at genoprette blokkene på komponentniveau.

TV LG 42LW4500 interferens i billedet i form af grønne eller røde vandrette streger, reparation derhjemme - 2700 rubler med detaljer.

Vores herre reparerer tv LG hjemme hos kunden og i servicecenteret. Alle værker er garanteret.

I moderne LG-tv'er er der indbygget en sofistikeret servicemenu, måder at indgå på, som er bredt beskrevet på internettet.

Det er strengt forbudt at ændre noget i tjenesten for at forbedre betjeningen af ​​enheden! Intet, som du selv kan gøre, er der ikke!

På billedet, et eksempel på servicemenuen på LG 47LX9500 TV

Reparation af almindelige LG TV fejl

Enhver tv-modtager består af flere noder, sammenkoblet. Derfor, inden du begynder at reparere LG TV'er eller andre mærker, kan du se på billedet på skærmen uden at analysere enheden selv for at bestemme en mulig fejlfunktion. Også i tv'er kan der være funktionsfejl, hvis årsag kan elimineres af en indenlandsk håndværker. Disse omfatter enkle problemer: Strømledningen er defekt, kontakterne i stikkontakten eller stikket er afbrudt, batterierne i fjernbetjeningen har sat sig, snavs akkumuleret under konsolens knapper. Men i andre tilfælde er det bedre at overlade fejlfinding til fagfolk, for eksempel at reparere et tv-apparat i TVmaster-selskabet, hvis specialister er involveret i at genoprette alle populære mærker af enhver kompleksitet.

Typiske fejl i LG LCD-tv

LG LCD-tv'er, som andre mærker af enheder med lignende teknologi, bruger et vifte af flydende krystaller til at vise billedet, som er oplyst af lampen. Billedet er dannet ved at ændre krystalernes lysledningsevne (gennemsigtighed). Matricen er tæt forbundet med enhedens hovedmoduler, så hvis en af ​​dem begynder at "flyde", påvirker den straks billedet. Det er på disse symptomer, og du kan lave en foreløbig konklusion om årsagen til sammenbruddet.

Sort skærm, billedet mangler helt

Der er flere faktorer, der kan forårsage dette svigt i LCD-tv.

 1. Det mest almindelige tilfælde er strømforsyningsfejl. Det vil kræve en visuel inspektion af alle dele på tavlen, samt "transformeren" af transformatorerne og hele kredsløbet.
 2. Med et apparat, der fungerer uden et billede, kan man mistanke om det farveblokken er brudt eller en videoforstærker.
 3. Billedet kan også forsvinde hvis selve matrixen er defekt. Hvis specialisten bestemmer, at reparation er umulig og kræver udskiftning, er det i de fleste tilfælde ikke rentabelt at ændre fra et finansielt synspunkt: Matrisens omkostninger er sammenlignelige med prisen på den nye enhed. Selvfølgelig taler vi ikke om situationen, når tv'et er under garanti.

Forekomst af blackouts på store områder af skærmen eller langs kanterne angiver en fejl, der er opstået i belysningssystem.

Der er flere grunde til blackout:

 • udbrænding af baggrundslyset installeret i matricen, hvilket kan ske på grund af en strømstigning eller på grund af fabriksafvisning af selve lampen, som skal udskiftes
 • nedbrydning af højspændingsomformeren, hvis drift kan kontrolleres hurtigt, hvis den er forbundet til en arbejdsmatrix;
 • En fejl i omformeren kan også forårsage en falme i midten af ​​skærmen;
 • Skader på lampen, når apparatet er tømt eller bøjet.

"Sne" kan billedet skyldes dårlig kvalitet tv signal. For at teste dette, skift til en anden kanal. Hvis "sneen" kun vises på et eller et par kanaler, indikerer dette en fejl i tv-signalet, hvis indstillinger kan gå tabt.

Hvis der opdages interferens på alle kanaler, så check antennen: Forbindelsessteder og tilslutning af kablet, dets integritet.

Ripples på skærmen kan også vises, når tuneren er defekt.

Blinkning af billedet kan forårsages enten af ​​overophedning af enheden eller af en baggrundsbelysning, der begyndte at "dø".

Tv'et viser, hvordan den termiske billedfremviser

Når et billede ligner et billede fra et termisk billede vises, Gentag enhedens hukommelse.

På matricen, mens maskinen er tændt, vises der undertiden sorte små prikker på de samme steder. Denne kendsgerning peger på tilstedeværelsen af ​​"ødelagte" pixels, det vil sige flydende krystaller, der har mistet deres funktioner. Der er ingen måder at fjerne denne fejl på.

Udseendet af store pletter fra sætet af ikke-arbejdende pixels kan forekomme, hvis matrixen er beskadiget på grund af væskens kontakt (vand, juice, kaffe, mælk osv.).

Da du ikke kan gendanne pixels, skal du udskifte matrixen.

Flerfarvede striber vandret

Oftest løses problemet efter at have tændt strømforsyningen, hvor blæst kondensatorer. Hvis alt er i orden med ham, så er du nødt til at tjekke bordet i submodulen.

Lodrette og vandrette striber

Denne fejl kan signalere, at det vil være nødvendigt med dyre reparationer, hvis det viser sig blæst LCD-array controller, eller der var en kortslutning i den.

Derudover kan båndene forekomme af følgende årsager:

 • kablet er løs, video stikket er tilstoppet;
 • forkerte indstillinger - det er nødvendigt at starte autotuning af enheden;
 • Hvis striberne er smalle, kan det tale om problemet med matrixen;
 • Fejl i T-controlleren - kortet skal udskiftes.

Hvis der vises horisontale eller vertikale bånd på skærmen, der ikke lyser (sort), kan der være en fejl i dekoderen af ​​rækker og kolonner af matrixen. Ofte opstår der en lignende situation efter en lynnedslag eller en strømstigning i det elektriske netværk. Over tid vil bandet øges og til sidst lukke hele skærmen. I de fleste tilfælde skal matrixen udskiftes.

Skærmen lyser, men der er ikke noget billede

Fraværet af et billede med en hvid skærm viser, at du skal kontrollere kondensatorerne på strømforsyningen. Men oftest defekte kondensatorer, der kræver udskiftning, registreres på bundkortet.

Når tv-modtageren er tændt, begynder skærmen at flimre, billedet vises derefter, forsvinder, brede bånd glider osv. Men hvis du lidt banker på siden af ​​tv'et, så bliver billedet et øjeblik. Denne opførsel af matricen skyldes dårlig kontakt mellem loop og matrix-stik, som den er forbundet med. For at løse problemet er det nødvendigt at demontere tv'et, og det er bedre, hvis mesteren gør det i servicecenteret eller hjemme.

Forekomsten af ​​en bred lodret strimmel angiver en sammenbrud af matrixen eller udseendet af funktionsfejl på T-KOH bordet.

Et band vises også, hvis matrixens sløjfe afgår.

Dette problem opstår ofte på LG47lm640t på grund af dårlig kontakt af matrix loop.

Før du kontakter specialister, bør du kontrollere enhedens indstillinger: Måske blev lysstyrken ved et uheld reduceret på fjernbetjeningen.

Desuden kan billedet forsvinde, hvis:

 • LED-driveren, der konverterer strøm til matrix-LED'erne, er defekt;
 • der var en åben i baggrundslys kredsløb;
 • der var fejl i bundkortet;
 • Der var en fejl i programstyring.

Diagnose og eliminering af ovenstående problemer er kun mulig i servicecentret.

Hyppigt defekt plasma-tv LG

Plasma-tv'ets skærm er arrangeret forskelligt fra LCD-enhedens matrix. I stedet for flydende krystaller er der mange kapsler (celler), som er fyldt med en særlig gas. Disse celler er dækket af en fosfor af forskellige farver (rød, grøn og blå). Når en strøm påføres kapslen, produceres plasma fra gasen i kapslen. Som et resultat begynder cellen at gløde, og dens farve afhænger af den påførte coating.

Den mest almindelige nedbrydning af plasma er udbrændingen af ​​phosphoren. For at forlænge levetiden for denne belægning er det nødvendigt at følge producentens anbefalinger for driften af ​​udstyret:

 • Placer ikke fjernsynet i et område, der udsættes for direkte sollys;
 • Du kan ikke lade udseendet på skærmen af ​​et statisk billede i lang tid.

Også et fælles problem for LG plasma-tv er softwarefejl. Problemet er løst, som i tilfælde af LCD'er, ved at blinke enhedssoftwaren i servicecenteret.

diverse billedfejl, som forkert farveskærm, udseende af bånd, mangel på et helt eller delvis billede, som i tilfældene med LCD-paneler, løses ved at kontrollere og reparere bundkortet samt andre dele af enheden.

Sådanne handlinger kan kun udføres af højt kvalificerede specialister, hvis du ikke vil tabe dyrt udstyr på grund af analfabeter reparationer.

Vurdering af de bedste tv i 2017, fordele og ulemper ved optimale modeller. Sammenligning af priser, beskrivelse af funktioner og tekniske egenskaber ved tv'er af forskellige mærker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 + = 27