Reparation i loft stil

Reparer dig selv i loftet stil: måder og design ideer

Loft er en af ​​de mest paradoksale stilarter, som i sig kombinerede underjordiske og boheme. Interiører i denne stil har en konceptuel tilgang til rummet. De viser, hvordan uegnede industrielle lokaler omdannes af kunst og bliver til en uhyrlig og luksuriøs bolig.

Oversat fra engelsk loft (loft) betegner lokaler uden for boligen, som regel - ubebyggede loftsrum eller lofts. I en mere konventionel forstand er det ofte en industriel forladt bygning i en etage, under et højt tag. Tilpasning af industri- og lagerfaciliteter til boliger er grundlaget for loftet stil.

Style loft i det indre af moderne mands lejlighed

Hvad står for loftets popularitet? Til at begynde med er det en protest mod de standarder, der gør boliger ligner hinanden. Valget af møbler, metoder til zonering og trimningsteknikker er meget forudsigelige, uanset hvilken ide eller populær stil du vælger at vælge. En anden ting loft - det er plads til kunstnerens fantasi, en revolutionerende tilgang til rummet og konstant uventede løsninger.

Er det muligt at genskabe et loft i det indre af en moderne mans lejlighed, hvilket er langt fra udseendet af fabrikken farverige bygninger fra det sidste århundrede?

For at besvare dette spørgsmål vælger vi først Hovedtræk i den klassiske stil loft:

 • Højt til loftet.
 • Fri fra skillevægge og store værelser på mere end 100 kvadratmeter. meter.
 • Rough finish af loftet, gulv og vægge.
 • Store vinduer.
 • Møbler er eftertrykkeligt stilfulde, men i små tal.
 • Store åbne stålkonstruktioner - bærende bjælker, ventilation, rørledninger.

Når det ikke drejer sig om at genoprette industribygninger og skabe dem på grundlag af deres boliger, er det indlysende, at de moderne lofters ideer er som hovedregel rettet mod indretning i en særlig atmosfære af en uhyrlig chic. Moderne designere klare succes med denne opgave. Hvordan? De slog ideen om frie og store områder, "industrielle" tekstur i finishen, den oprindelige indstilling og elementerne i "fabrikken" entourage.

Zoning og fri planlægning

Principperne om fri planlægning er ved bunden af ​​loftet. Ideelt set skal bygningen være fuldt synlig. Bag skillevægge er der kun bryggers og et badeværelse-toilet, nogle gange et soveværelse.

Belysning og rum - en kerneværdi, fordi møblerne i det indre af loft stil bør være den mindste mængde, og det er bundet til at være ikke som sædvanlig - i hjørnerne eller tæt på væggene, og således at en ledig plads omkring væggene.

Hoveddelen af ​​husholdningsudstyr og alle ting "skjuler" i baggårdens rummelige værelser, der kun efterlader det, der er behov for kreativitet og rekreation i opholdsstuen. Der skal lægges stor vægt på vaskerum. Der kan være flere af dem - de skal passe ind og spisekammer, vaskeri og garderobe. Deres opgave er meget vigtigt - at frigive boligdelen fra alt overflødigt, hvilket forstyrrer rummets æstetik og distraherer fra kreativitet.

Hvis der er højt til loftet, anvendes der ofte lodret zonering, der udstyre et "åbent gulv", som oftest anvendes til private områder. For eksempel kan der være et bad, hvorfra man kan se underetagen. Også ovenpå kan du udstyre et soveværelse.

Elementer, der kræves til finish i loft stil:

Loft stil er anderledes ekspressivitet af tekstur af lofter og vægge - beton, murværk eller ru gips, som ikke maskerer væggens blokke. Når væggene er glatte, så brug en speciel dekorative gips eller flise, efterligner en mursten. Til vægge kan du vælge en anden finish, som forresten spiller en vigtig rolle i zonering. For eksempel rengøres tre vægge til mursten, og den fjerde er pudset. En anden mulighed er at anvende et teksturfiller til den centrale del af en lang væg ved at vælge et rekreativt område eller spiseplads. Ved maling af vægge anvendes kolde farver.

"Ufærdige" og bevidst grov dekoration skaber effekten af ​​uhøjtidelighed, demokrati, forsømmelighed. Men på denne asketiske baggrund opfattes selv bedstemors bogreol eller den enkleste lædersofa som luksuriøse genstande, og det giver interiøret en speciel chic.

Gas, vandrør og varmesystemer Skjul dig ikke bag falske vægge eller skærme, og som en nødvendig følelse af stil, "flaunt". Metaldele er ikke malet eller malet "under metal".

Udsmykningen af ​​væggene er helt original. De kan dekoreres med metal vejskilte, reklame plakater, plakater eller malede graffiti. Element af originalitet - maleriske store malerier af nutidige kunstnere, som som regel tilfældigt sætter sig direkte på gulvet og læner sig mod væggen.

På gulvet spredte man oftest "alderen" lameller eller dækket med fliser "under stenen."

Loftet er malet i sølv eller lys farve. Ofte under loftet, analogt med fabrikskommunikation, lægges "industrielle" store rør af skinnende metal.

Til belysning plejer brugt fabrik sjældne lamper, som hænger fra loftet. Men en rigtig kraftig lysfløde, der vil skabe en atmosfære i fabriksbutikken, vil kunne levere diodelamper på bussystemer.

Vinduer, når de er store (helst - fra gulvet) - Luk ikke gardinerne. Hvis landskabet uden for vinduerne er meget forskelligt fra den bymæssige, eller hvis de er små, skal du installere persiennerne.

I loftet stil er møbler præsenteret med sådanne krav:

 • Mellem vægge og møbler er det nødvendigt at forlade store passager.
 • Hun skal være stilfuld.
 • Det skal være et lille beløb.

Med en bevidst simpel finish bliver enhver lys og stor genstand kastet i øjnene - det er meget vigtigt, at det ikke er et standardprodukt. præference Up-to-date eller vintage designer møbler.

Du kan sikkert købe lange sofaer, kørestole, metalholdere, foldeplastestole, i stedet for skabe - metalbøjle. Alle disse møbler udkom samtidig med loftet stil, de vil harmonisk komplementere dette interiør.

I loftet er der uhensigtsmæssige møbler. Hylder og hylder af træ kan ikke findes selv i baglokalerne - i stedet for disse genstande lægger metallysholdere. Høje frysere bryder visuelt om lokalernes enhed, og derudover kan alt, der er i dem, placeres i forretningslokalerne.

Af alle stilarter af møbler, til loftet passer ikke, sandsynligvis, etnisk stil, land, samt skind møbler billige. Præference gives til læder, plast og metal møbler.

Et vigtigt punkt: Du skal undgå at installere udstyr og møbler langs væggene. Det er nødvendigt at opnå en følelse af tomt, åbent, stort rum, hvor øerne er beboede zoner.

Spisestue og køkkenudstyr

I køkkenområdet er der enten et stilfuldt stiliseret køkkenudstyr i 1950'ernes ånd eller et elegant udstyret men lille køkken i højteknologisk stil. Teknologiske innovationer samt metalliske kromoverflader er velkomne. Great, når det bliver ligner et lille køkken cafe eller en restaurant med moderne udstyr - en skærm og et rustfrit stålstativ, bordplader, en bar tæller, en kaffemaskine. Og køkkenet skal være ret kompakt og ikke skiller sig ud.

I spisepladsen er eventuelle designløsninger mulige, men bordet kan være i højteknologisk eller minimalistisk stil - glas, plast og metal. I rollen som kontrasterende tilsætninger i eclecticismens stil kan du installere en lille håndlavet buffet eller en samling antikke stole.

Et blødt tæppe, en hyggelig lænestol, en sofa med blødt polstring vil skabe en oase af afslapning og ro i det kolde rum på det "industrielle" rum. En luksuriøs atmosfære i denne del kan skelnes af malerier af kunstnere.

Vigtigt punkt - loft indebærer eventuelle tekniske nyheder, Under alle omstændigheder uden højkvalitets video- og lydudstyr er det meget svært at forestille sig. Et kraftigt lydcenter og hjemmebiograf vil se chokerende og dristigt ud mod baggrunden for det gamle fabrikinteriør.

Sovesonen er allokeret i studiet, taget til anden sal eller isoleret af partitioner. Ved zoneinddeling spiller gulvbelægning og belysning en vigtig rolle. Det er ikke udelukket, at partitionens rolle vil blive udført af et lavt bryst eller kabinet, hvilket vil fremhæve privatlivets fred for dette websted.

Metal høj seng vil være den absolutte favorit i soveværelset. Sengeborde vil også tilføje et antikkens stempel. Glem ikke de fashionable højteknologiske armaturer. Det indbyggede skab er installeret så skjult som muligt, men samtidig skal det være rummeligt - ordren skal altid regere i soveværelset.

Badeværelset kan udstyres i fundamentalt forskellige stilarter:

 • Ultramoderne teknogene højteknologiske.
 • I en eklektisk stil, med elementer fra den antikke antikvitet.

Til at begynde med er forskellen på grund af valget af VVS-udstyr.

Hvis der var mulighed for at købe støbejerns antikke bad på de "gyldne" ben, så er det fornuftigt at installere det i midten af ​​badeværelset, skabe en unik vintage atmosfære, brug metal hylder og vælge et sanitært udstyr, der er tæt på ånden. Matte og fine mosaikfliser, åbne metalrør, et gammeldags bidet og et sjældent brusebad fuldender renoveringen i loftet badeværelse stil.

Når der ikke er nogen gammel VVS, så er det fornuftigt at fokusere på nyhederne af udstyr. Glitteret af spejle, emalje og krom, halogen soffits, de mest moderne former, et multifunktionelt brusebad og jacuzzi vil perfekt stå i kontrast til det ujævne murstensværk af mure og gammeldags rørledninger.

Industriel stil tolererer ikke små knickknacks og dekorationsartikler. Det er bedre at dekorere interiøret med flere ekspressive og store genstande: en udsøgt statuette, en dyr vase, et par malerier af unge kunstnere eller en designerstol.

Historisk indebærer loftet tilstedeværelsen af ​​en pejs. Hvis det er muligt, så at bygge en vintage brændeovn eller moderne, i en ånd af high-tech, men udstyret med en gammel skorsten, dette vil give rummet en særlig charme.

Hvis der er en højhus anden sal til soveværelse eller badeværelse, så er det nødvendigt at henvende sig på stigenes design ansvarligt. Trappen kan forbinde begge etager og også være en mindeværdig indretning. Den kan stiliseres som en vindus-trappe, der er lavet af monolitisk beton, smedejern eller støbejern.

Loft i stuen af ​​en almindelig lejlighed

I betragtning af de forskellige områder af loftet, som ikke nødvendigvis er "ren", selv med den betingelse af rekonstruktionen af ​​en lille (mindre end 100 m². M.) Lejlighed kan laves med dine egne hænder og formen af ​​de oprindelige poluzhilyh poluindustrialnyh rum og fylde dem med ånden i luksus, lethed og frihed. Der er mange flere muligheder stort privat hus, det begrænser næsten ikke design fantasy.

Mange ideer er succesfuldt og aktivt brugt i moderne designinteriør - en kombination af gamle og høje teknologier, murstensteksturerede vægge, fri planlægning. Moderigtige møbler fortsætter traditionen med loftet - læder, metal, glas, plastik, lakoniske former, lyse farver. Elektriske elementer, der manifesteres i art deco-stilen, har længe været elsket. I det store og hele er alle funktionerne på loftet i dag allerede bekendt.

Sandsynligvis forklarer dette en ny bølge af interesse i tilsyneladende utroligt irrationel reparation i loftet stil. Når alle elementerne er kombineret, er der absolut revolutionerende og frisk billede, glædeligt med forfriskende epatage, unikhed og nyhed af det renoverede interiør.

Naturligvis kan ikke alle dekorere interiøret med egne hænder i en så original stil. Oftest, hems udarbejde kreative mennesker, som projektet selv er en ferie, og det fremtidige liv i det indre, som er indrettet i vintage stil, i stand til at presse på for dristige og nye udfordringer.

Lejlighed design i loft stil - en fantastisk kombination af stil (75 billeder)

I den moderne rytme af livet er loft stil lejlighed design en af ​​de mest populære, som kun eksisterer over hele verden.

Lejligheder i den er arrangeret på princippet om et minimum af forskellige skillevægge og maksimalt fri plads med frisk luft. Denne stil er praktisk og funktionel.

Den trange version af udsmykningen på væggene ser trods alt meget originalt på trods af al specificitet.

Bare se på de præsenterede billeder af loft-stil lejlighed design i denne artikel, og du vil personligt se ovenstående!

Teglsten med udsmykning ser ret bemærkelsesværdigt ud. Og vælg denne retning, som regel kreative naturer.

Designet af loftlejligheder er utroligt praktisk, da den minimale mængde møbler giver dig mulighed for at dekorere rummet med lys og rummelig.

Hvis du oversætter fra engelsk. betyder et loft / stue på toppen. Kernen i denne stil er funktionelle, uhøjtidelige møbler, store vinduesåbninger, hvor der absolut ikke er gardiner.

Der er praktisk taget ingen dekorative elementer, og hvad angår valget af farveskemaet i indretningen af ​​loftlejlighed, er det bedst at vælge en kold skala.

I alle andre stilistiske retninger, gips på væggene sammen med en blød murstenbeklædning eller banalbundet, brostet ud af de mest almindelige planker - er mangler. Her, tværtimod, er disse detaljer et rigtigt højdepunkt af interesse.

Designet af loftlejlighedets design er baseret på designet:

 • en række grupperede løsninger til den arkitektoniske retning.
 • højt til loftet i lyse farver med en åben type layout og fuld eller delvis mangel på skillevægge. For eksempel, en variant af en lejlighed - et studie med zoneinddeling ved hjælp af et farveskema, en originaldesignet belysning, halv transparente partitioner;
 • usædvanlige dekorative elementer som graffiti, forskellige plakater, andre tematiske billeder;
 • industrialisme i beboelsesrum - bagage mursten, blanke rør, ventilationssystem mv., der kan minde industriområdet.
 • "Designet af studielejligheden i loft stil er kendt for korrekt valgt belysning. Også her er det ikke sædvanligt at udarbejde vinduesåbninger med gardiner. "

Alt, der er anført ovenfor, er en industriel funktion og skal harmonisk kombineres i en stilfuld ydeevne. Dette vedrører:

 • teknologi;
 • metalliserede overflader;
 • glasskillevægge, spejle.

For eksempel kan du overveje, hvordan man designer loft design en-værelses lejlighed:

 • Mellem køkkenet og hallen er der ingen skillevæg, da begge zoner er forenet til en enkelt helhed;
 • Mindste antal møbler. Og den der eksisterer - udfører yderst praktiske funktioner;
 • på den ene væg et sort-hvidt stort fotoudskrift
 • En stor belysningsenhed er installeret på gulvet;

En metal trappe, der fører til loftet eller bare efterligner det. Vægge i samme farveskema, men loftets overflade i nogle ikke-standardfarvepræstationer.

Udformningen af ​​en lille lejlighed i stil med loft eller stor er lavet i de fleste tilfælde i gråtoner.

Denne stil - perfekt til forskellige typer mennesker:

 • kreativ løshed, fordi loft - en smuk måde at designe studios på;
 • dem, der har økonomiske begrænsninger, da denne stil er skabt med minimale omkostninger, hvilket resulterer i et utroligt elegant interiør;
 • dem, der har til deres rådighed et rummeligt layout, hvor der er høje vinduer og en stor mængde ledig plads;
 • dem, der ønsker en eller anden måde skiller sig ud ved at vælge ikke-standardiserede måder at dekorere deres hjem på.

Designet af en lejlighed i loft stil er det bedste, der kan være til gennemførelse af de mest dristige ideer og løsninger!

Style loft i indretningen - en lofts indstilling til en moderne lejlighed

Loft - nærmeste "bror" af high-tech. Disse to stilarter er ofte forvirrede, fordi de ligner hinanden: begge er fremme moderne industrielle stil og "urbane romantik" store byer, tillader ikke fordringsfuldhed og ikke-funktionelle genstande er begrænset til et minimum af dekoration. Så hvad er forskellen?

Loft - et snævrere koncept end high-tech. Der var denne stil i 40'erne i det sidste århundrede, og hans hjemland var New York, eller rettere - Manhattan. Årsagen til "stilens fødsel" er trivial - forsøger at spare på dramatisk forhøjede boligpriser, mange mennesker blev tvunget til at købe loftslokaler af fabrikker. Her er resultatet af kreativ udfoldelse og forsøg på at skabe et hyggeligt og komfortabelt interiør under forholdene i rummelige industrielle lokaler og et minimum af investeringer, blev kaldt "loftet".

Derfor er det vigtigste forskel fra loftet af højteknologiske - eneste industrielle orientering, simulering af produktionsfaciliteter med rør, bjælker, udsat murværk eller beton, ikke skjult kommunikation og andre "charme" af industrialisering. Og det mest fantastiske er, at den stil opfundet af de fattige, er alle blevet fast inventar af luksus boliger i ti år, der på trods af enkelheden i inkarnationen, er ret dyrt.

Hvad er attraktivt for et loft til indretningen?

Funktioner af layoutet: frihed og rum

De vigtigste omkostninger ved at reparere en lejlighed i loftet stil er ombygningen af ​​lokalerne. Faktum er, at det grundlæggende koncept forudsætter fuldstændig fravær af isolerede lokaler som i produktionsværket. Tomhed og rummelighed er et karakteristisk træk ved loftet, hvorfor det er så svært at realisere i små lejligheder. Hvis du har mindre end 80m2 og lofter under 3m - en komplet udførelsesform for stilen ikke virker, kun variationer "under loftet." Men hvem sagde at dette er dårligt?

Alle funktionelle zoner er kun tildelt betinget. Den eneste tilladte undtagelse er badeværelset, men det anbefales dog at "forkæle" indgangsdørene. Hele resten af ​​rummet skal være et enkelt rum, fordelt efter funktionalitetsprincippet ved hjælp af færdigmaterialer.

Hvis denne version af den fulde "studio" virker ubehagelig - kan du adskille soveværelset eller køkkenet med mobile møbler, f.eks. Ved hjælp af glidende glasskillevægge, racking på hjul eller skærme.

Egenskaber færdiggøres i loft stil: enkel og ubesværet

Selvfølgelig kan du ikke gøre uden indsats, men bevidst forsømmelighed hilses velkommen i designet. Dette er loftets vigtigste højdepunkt - alt ser ud til at være bare primitivt - mursten, planker, gips - men det er straks klart, at dette er et dyrt, statusinteriør.

Har du mursten? Fremragende! Sørg for at forlade flere overflader med uplasteret murværk i forskellige funktionelle områder - dette trick hjælper med at adskille rummet og samtidig understrege enhedens stil. Du kan også bruge efterligning af mursten eller stenvægge.

Hvis væggene er beton - det er ligegyldigt, et sådant element er også meget passende i industrielle interiører. Men overdrive det ikke med fragmenter - hvis en mursten er forbundet med varme (hovedsagelig på grund af farve), så ser grå beton kedeligt og kedeligt ud. Ikke dårligt udseende og det sædvanlige maleri med vandbaseret maling i hvid eller perlegrå farve.

Det andet karakteristiske træk ved loftet, ud over de uplasterede vægge, er et trægulv. Ideelt set er disse bestyrelserne. Men det er muligt at bruge både en parket eller et parketbræt med en tilsvarende figur. Loft - neutral hvid farve af almindeligt gips eller maleri. Ikke niveau det - uregelmæssigheder eller bevidst uforsigtige slag vil give rummet en lys personlighed.

Til et badeværelse og et badeværelse er fliser eller mosaikker i sort / hvid egnet. Original vil se og flise metallisk eller tapet med udskrifter af gamle aviser. Men hvis denne kontrast er for hård for dig - giv din foretrukne amerikanske kombination af nuancer - mælkhvid og farven på naturligt træ.

Køkkenets arbejdsforklæde er bedst fremhævet med metalplader, glas eller fliser med metalsprøjtning. Det vil være passende og bar tæller, for adskillelse af spisestuen og køkkenet, hvorom lamperne i lyse plastik eller metal nuancer vil se godt ud.

Separat er det nødvendigt at notere vinduer. Hvis det er muligt - skift vinduesåbningerne til den "franske" mulighed - vinduer i gulvet. Glem ikke om åbne rør og lofter. Men med deres efterligning vil træ eller metalbjælker klare at klare sig - de vil hjælpe med at zonere rummet i køkkenet, spisestue, soveværelse, rekreativt område i stuen.

Funktioner af møbler i loftets stil: mindre, men bedre

Det grundlæggende koncept med minimalistiske stilarter - ikke at røre interiøret med møbler - er også effektivt til lofts. Men der er en nuance: Der skal være små møbler, men vægten bør være på den. Racks og sæder, liggende - bunden af ​​loft stil møbler. Samtidig er det ønskeligt, at ved siden af ​​de komfortable bløde møbler naboer virkelig unikke forfatterens modeller til ordre eller håndlavede.

I køkken- og badeværelsesmiljøet skal du ikke glemme kromoverfladerne - kraner, møblerhåndtag og andet tilbehør - alt skal gnistre med en kold glans af metal. Udbruddet i rekreationsområdet er et must til loftet, selvom det kun er hans dygtige efterligning. Men garderobeskabe og kommoder er bedst skjulte: at udstyre særlige lukkede nicher, til at gemme genstande på lysstativer, i sofaer og senge med indbyggede rum. Den eneste mangel på kendte skabe og "bare" vægge giver allerede plads til rummet.

Indretningens indretning i loftet stil

I tilbehør er loftet meget mere koncist end high-tech. Da tomhed og rum her er det vigtigste - at indretningen ikke hilses overhovedet. Det erstattes med succes af lamper af forskellige former og farver, et par "grønne pletter" - gulv eller desktop vaser.

Det anbefales stærkt at købe mindst en, men dette eksklusive: et smukt billede (helst i sort / hvid med temaer fra 40'erne eller moderne bylandskaber), et stort gulvspejl i den oprindelige ramme eller et andet kunstværk. Lad tilbehørene ikke være meget, men hver af dem er et mesterværk. Det er trods alt loftets betydning - at gøre det umulige: at give hjemmen varme og behagelig komfort til de kolde fabriksvægge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 7