Reparer i hallen med dine egne hænder fotoindstillinger

Hvordan man laver reparationer i hallen med dine egne hænder: fotooptioner

At reparere i stuen skal kontaktes omhyggeligt på forhånd, tænker over hvert trin. I hallen bruger vi mest tid - vi hviler, vi modtager gæster, vi kommunikerer. Fordi i dette sted skal enhver detalje tænkes igennem. I det mindste så vil det være i et ideal. Hvilken slags plads hallen vil tage afhænger af mange faktorer, og den finansielle komponent er på ingen måde den vigtigste.

Reparation af hallen: hvordan man kommer i gang, forberedelsesfasen

Alt begynder med en grundig rengøring af loftet og væggene fra den gamle finish. Denne fase af arbejdet skal ske så kvalitativt som muligt, ellers risikerer den nye finish at falde fra hinanden med den gamle. Den eneste undtagelse er væggenes finish med gipsplader, i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at fjerne den gamle finish.

Når den gamle finish er fjernet, skal du opbygge et skjult ledningsnet. Den sidste fase er kittet med efterfølgende skure, samtidig er det muligt at påføre en primer på overfladen på forhånd.

For at begynde at reparere i stuen, skal du først og fremmest fjerne alle møbler og rense rummet for unødvendige ting

Efterbehandling skal fastgøres til overfladen, og det er ligegyldigt hvad det er - mursten, beton, træ eller gipsplader. For at gøre dette, lav en primer af væggene, det giver fremragende vedhæftning, beskytter mod beskadigelse af overfladen. På en betonbase er primerlaget ofte opgivet, men i dette tilfælde er der reelle chancer for ikke den mest kvalitative reparation.

Men kun primeren er ikke i stand til at skjule alle former for uregelmæssigheder, fejl i overfladen. For at niveauere væggen og skjule sine mangler er det nødvendigt at udføre murens tømning. Puttyning og polering hjælper med at gøre væggen så glat og glat som muligt.

Normalt indbefatter i undersøgelsesfasen at kontrollere gulvet for forskellige typer deformation, såsom knibber, ujævnheder og løsnede bjælker. Hvis det er, erstattes de forældede brædder med nye, og alle former for defekter elimineres.

Reparation i hallen i lejligheden: hvordan man vælger en vægdekoration

Farvepaletten er en mulighed for at gøre alt på en ny måde, farve påvirker opfattelsen og situationen i huset. Farve hjælper visuelt at dele rummet i zoner, og endda justere interiøret. Eksempler kan være følgende: lyse vægge og et mørkt gulv udvide rummet visuelt, lys dekoration af gulvet, loft og vægge gør rummet større. Der er en anden mulighed - en væg er mørkere end den anden, alt dette øger dybden af ​​rummet.

At dekorere væggene i stuen, flizeline eller silke tapet af høj kvalitet

Funktioner af vægdekoration i hallen:

 • Tapet vælger kun høj kvalitet - billig vil påvirke den samlede opfattelse af rummet, designeren vil gøre det mere fashionabelt;
 • Silke, linned eller fløjl tapet brænder ikke ud, samler ikke støv, og vigtigst må du ikke absorbere lugte;
 • Den mest praktiske mulighed - ikke-vævet tapet, du kan om nødvendigt male om i det rigtige lys.

Den billigste løsning er papir tapet. De er ikke dyre, men de har mange ulemper. De brænder ud fra ultraviolet, de vil ikke udholde høj luftfugtighed og pludselige temperaturændringer.

Det er vigtigt at lave det rigtige arrangement af møbler. Og her er der et princip: Jo oftere du anvender elementet i situationen, jo mere plads skal der være omkring det. TV'et skal placeres på et sted, hvor det kan ses godt fra alle pladser i lokalet, når det ses.

Når du foretager renoveringen af ​​hallen, tænk over rummets design for at skabe et originalt og unikt interiør

En særlig komfort i rummet giver altid en pejs, nær det en familie og gæster samles. Hvis hallen ofte skal holde mad, skal du placere et stort bord i midten. Men den mest standardvariant er hyggelige lænestole, en behagelig sofa, et lille sofabord.

Hvad skal være indre af hallen

 • Ved maksimal fri, hyggelig, uden brug af ekstra varer;
 • En lille bogreol er altid passende, et akvarium, en elegant gulvlampe;
 • Følelsen af ​​hygge og friskhed er organiseret af levende planter.

Vinduets design skal også svare til rummets overordnede design. Hvis vinduet er placeret på solsiden, vil gardinerne i mørke nuancer se endnu mørkere ud mod baggrunden. Derfor skal du i dette tilfælde vælge lysgardiner af tæt stof.

Varianter af reparation af hallen i lejligheden: billeder og eksempler i et lille rum

Gode ​​og smukke reparationer kan gøres i et lille rum. Kun nødt til at prøve, rummet skal samtidig give hygge, komfort og selvfølgelig praktisk.

I et lille rum skal du mere omhyggeligt vælge designet og opgive unødvendige og unødvendige ting

Her er du nødt til at opgive alt, hvad der er overflødigt. Tapetet kan tages i sort / hvid, og billederne eller billederne vil se smukke ud på dem. Hvis reparationen er ungdom, kan løsningerne være vilkårligt fed. For eksempel et lys gulv, lyse persienner på vinduerne og rød matte tapet. Så i et sådant værelse vil du kun sætte en sofa, en vugge med et tv (en kantsten kan være af naturlige træfarver) og et gennemsigtigt sofabord. Og gulvet skal være lys, og sofaen er bedre under blindsens tone.

Lad os sige hallen er et værelse, som virkelig er et multifunktionelt rum. Den optimale mulighed i dette tilfælde er et pastellfarveskema, det vil øge rummets plads.

Reparer stuen du kan gøre selv eller betro det til fagfolk

Visuel adskillelse af rummet i zoner er mulig ved hjælp af farver. For eksempel placerer du en ferie i lyse farver, levende område kan være lysere, og arbejdsområdet er markeret med neutrale farver.

Møbler, hvor der er tilstødende funktioner, vil også være på plads i en sådan lejlighed. Væg klædeskabet er udstyret med separate sektioner (varianter i 2-3 etager), hvor et skrive- eller spisebord hylder for eksempel.

Design og indretning af stuen (video)

Reparation i hallen - og en interessant og besværlig besættelse, som kræver en stor tankevækkende handling. Gennemse mere end et dusin fotos i fotogalleriet, være inspireret af nogle af dem og dristigt gå i gang med omdannelsen af ​​din egen hal.

Hall efter reparation (foto interiør)

Tilføj en kommentar

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

ABC af reparation

Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til taget

Reparation af hallen i lejligheden og huset. Med hvad skal man begynde at reparere en gang

Hall - det centrale rum i lejligheden. Derfor, når det kommer til at reparere hallen i lejligheden, skal du omhyggeligt tænke ud farveområdet, materialer, møbler. Det er vigtigt ikke bare at vælge en kvalitet finish, men også at skabe et harmonisk interiør i rummet.

Reparation af en lille hal. foto

Gør reparationer på værelset er ikke et let arbejde. Det er nødvendigt at nærme sig dette arbejde med sindet og med alt ansvar.

Det første aspekt er farveskemaet. Paletten i rummet vil bl.a. afhænge af dens dimensioner. For en lille stue er det bedre at vælge lys nuancer. Passer nuancer af beige, gule toner.

For at gøre værelset så behageligt som muligt og tilføre varme, omfatter dekorationer indretningsprodukter lavet af naturlige materialer, såsom halm eller træ.

Hvordan laver man reparationer i hallen med egne hænder? Hvad er det færdige materiale til hallen? Hvad er ideerne til reparation af hallen? Vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål

I den store hal kan man benytte modtagelse zoning værelse. Denne effekt opnås gennem lysets lys, brugen af ​​forskellige efterbehandling materialer og gruppering af møbler. Hvis området tillader det, er der i samme rum planlagt forskellige zoner: til arbejde, hvile og så videre.

Reparation af hall design. foto Smuk renovering af hallen. foto Moderne renovering af hallen. foto Moderne renovering af hallen. foto

Efter at have planlagt en plan for fremtiden, begynder de at forberede værelset. Reparation af hallen i lejligheden udføres i følgende rækkefølge:

 • demontering af gamle finish;
 • væggennemstrømning;
 • loftbehandling
 • enheden af ​​et gulvbelægning;
 • udsmykning af vægge.

Ved første reparation er det nødvendigt at klare de mest støvede operationer. For det første fjernes tapetet fra vægoverfladen. Vægge skal rengøres helt fra tapetfragmenterne, ellers vil de virke gennem et nyt lag af dekoration og reparationer af hallen bliver nødt til igen. Der er to måder at gøre dette på.

 • Den første er mere tilgængelig og samtidig effektiv - tapeter er fugtet med vand. Limen modstår ikke høj luftfugtighed, så finishen er lettere at fjerne fra overfladen.
 • Den anden, mere moderne måde - tapet fjernes ved hjælp af et specielt værktøj. Stoffet fortyndes i vand i de angivne mængder på pakningen, sprøjtes derefter på væggene og efterlades i nogle få minutter.

Det er også nødvendigt at rense væggene, når de er hvidkalkede. Det vaskes enten ud eller skrabes af overfladen. På dette stadium af reparationsarbejde er loftet også rengjort fra den gamle finish. Om hvordan man vasker hvidvaskningen fra loftet, skrev vi allerede

anbefaling: Det er tilladt at springe udjævningstrinnet, hvis afvigelsen ikke overstiger 5 mm. Du kan heller ikke niveauere overfladen, hvis du vælger tykt tapet som dekoration. De forkæler alle manglerne på væggene.

Når en af ​​metoderne beskrevet ovenfor eliminerede de tidligere materialer, begynder de at niveauere væggene med gips. En alternativ mulighed er fastsættelse af plader af gipsplader. Når det bruges, bliver det gamle tapet ikke fjernet, gipspladen er fastgjort direkte over finishen.

Når loftet er valgt til maling eller hvidvask, er det virkelig nemt at arbejde med egne hænder. Sammensætningen påføres på den fremstillede overflade med en børste eller spray. Det anbefales at dække loftet med flere lag maling for at undgå huller. Blandt andre muligheder for dekoration - et tapet eller plader af skum.

Dette er imidlertid langt fra alle mulige muligheder. Til salg er der hængende og stræklofter. Arbejde med disse dyre materialer kræver færdigheder og erfaring. Derfor er det bedre at stoppe på malingen eller fliserne for at reparere hallen med egne hænder. At udstyre dyre lofter er det umagen værd at invitere specialister. Fra kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger både udseendet af finishen og dens holdbarhed. Der er mange materialer til loftet. Du kan skabe et glat loft, samt et cover med et originalt ornament eller lavet i en usædvanlig farvekombination. Strækloft i hallen bliver den bedste løsning. Når du installerer et strækloft, behøver du ikke fjerne gamle efterbehandling materialer. Et andet plus af stræklofter i hallen er, at det er helt fladt.

Efter demontering af de gamle belægninger, men inden begyndelsen af ​​murens klistring repareres gulvet. Først forny screed, så på den justerede base lægge den valgte belægning: linoleum, parket eller flise. Hvis der i planlægningen planlægges installation af varme gulve, skal denne type arbejde udføres, før skidtet påføres.

Dekorerer stuen. foto Stue efter reparation. foto Smuk renovering i hallen. foto Moderne renovering af hallen. foto

Når loft- og gulvreparationsarbejdet er færdigt, kan du begynde at færdiggøre væggene. Det moderne marked tilbyder også et stort udvalg af materialer her. For at opnå færdiggørelsesmaterialer er det nødvendigt at tage højde for hallens egenskaber: dens dimensioner, indretningens farvepalet, stilretning og familiebudget. En anden bemærkelsesværdig faktor er lejernes personlige præferencer. Uvurderlig hjælp til at dekorere indretningen af ​​hallen vil være rådgivning fra professionelle designere.

Idéer til reparation af hallen. foto Idéer til reparation af hallen. foto Foto af hallen efter reparation Foto af hallen efter reparation

Tilføj en kommentar Annuller svar

Vi brugte flydende tapet til at dekorere væggene i hallen - et godt materiale til selvreparation. De er billigere end almindeligt tapet (for en hall er det faktisk - det har normalt et større område end andre værelser), der er både monofoniske og farverige, skaber en interessant lettelse, og det er ikke svært at arbejde med dem, som for mig. Og hvis et barn trækker noget på et sådant tapet, kan du altid male kunsten på en sådan måde, at intet bliver mærkbart)

Men der er to punkter: 1) Hvis der er tid, skal du kontrollere farven på en lille flad overflade - anvend tapetet og lad det tørre. For første gang solgte vi tapetet, som ved tørring ikke var det samme som i kataloget, det var godt, at vi ikke satte dem i gang med det samme. 2) gør ikke sådanne reparationer i koldt vejr, når opvarmningen endnu ikke er tændt - de vil være meget lange tørre, kun en god varmelegeme reddet os.

Vi ændrede vores værelse fra hvidkalkede til malet vandbaseret maling. Vi handlede som beskrevet i artiklen, vasket af hvidvaskningen, pudsede væggene og loftet, malede loftet, så væggene. Vi havde stadig en vanskelig tid, at huset var gammelt og forbi gipscirkler med blomster, vi skulle omhyggeligt vaske hver blomst og blade og male med en pensel til tegning. Men det viste sig helt fint)

Real room reparation fotos og 5 regler for møbler arrangement

Udformningen af ​​stuen skal omhyggeligt gennemtænkes, for dette er det vigtigste rum, hvor hele familien samles. Reparation er en ansvarlig proces, især hvis det drejer sig om radikale ændringer. Designet af hovedrummet i huset er vigtigt. Det er her, at hele familien samles til ferien, ser filmen, hviler efter arbejde. Det er meget vigtigt at vælge et godt interiør. Den første ting, der bør være opmærksom på under design af rummet er smag af familiemedlemmer, og ikke modetrends. Moden ændrer sig, og hvert år er der mulighed for ikke at skulle omsætte tapet igen. Derfor bør du følge dine egne præferencer og vælge en klassisk stil, så designet vil være relevant i mange år.

Smuk renovering i lejlighedshalen: design design

Specialister i design af lokaler anbefaler, at reparationer gøres, så intet element er uoverensstemmende med den generelle stil. Stuen skal være økologisk og behagelig. Et smukt interiør skal tænkes igennem til mindste detalje.

Valg af et design til hallen skal styres af egenskaberne af farve og din smag.

Så for eksempel giver rød farve angst og frygt. Derfor, hvis familien samles i stuen ofte, så skal den ikke blive rød. Orange fremkalder også aktiv aktivitet. Generelt anbefaler designere ikke at gøre hallen til "prangende". Det er bedre at stoppe valget på neutrale, naturlige nuancer. Der skal også lægges vægt på møbler, tilbehør og belysning.

Indvendigt i værelset skal vælges, så det kan lide af alle familiemedlemmer

Møbler bør arrangeres som følger:

 1. I rekreativområdet skal der være en sofa eller en lænestol.
 2. I stedet for rekreationsområdet bør moderne teknologi være placeret.
 3. Fra en klumpet væg er det bedre at nægte at erstatte det på et stativ.
 4. I spisepladsen skal du sætte et bord og stole.
 5. Det vil ikke være overflødigt at have et sofabord.

Taler om gulv, er det hensigtsmæssigt at placere et laminat eller parket, et smukt tæppe. Gulvtæpper visuelt gøre hovedrummet i huset varmere og mere behageligt. Mere, ungdomsudseende vil give et tæppe. Ved valg af tilbehør skal ting, der udføres i samme stilretning som hele interiøret, foretrækkes. Oversæt ikke rummet med en indretning, det er altid uhensigtsmæssigt og siger, at der ikke er nogen smag. Med hensyn til lyset skal det være nok, det bør ikke være for lyst, men samtidig bør det skabe en følelse af højtidelighed. Det er vigtigt, at atmosfæren er harmonisk og behagelig.

Ligegyldigt hvor hyggeligt var stuen i lejligheden, kommer før eller senere forståelsen, det er på tide at starte reparationer. De fleste mennesker reparerer det fra hallen, og det er forståeligt, fordi det er her, familien møder gæster, samler til middage, nadver og hviler. For korrekt reparation er det nødvendigt at lave en handlingsplan, være tålmodig og køb kvalitetsbyggematerialer.

Før du begynder at reparere hallen, skal du beslutte dig for design af rummet

Undervisningen er som følger:

 1. Det første skridt er at bestemme, hvordan rummet ser ud. Dette vil hjælpe fotointeriører eller hjælpe en professionel designer. I det andet tilfælde skal du bruge.
 2. Næste fase er udarbejdelsen af ​​skøn og køb af byggematerialer. Det er nødvendigt at vælge omhyggeligt, dette vil medvirke til at spare økonomisk.
 3. Derefter begynder reparationen straks. Vi skal starte fra loftet. Dette er det sværeste område, og hvis der ikke er tillid til deres evner, er det bedre at tiltrække herrer. Så skal du passe på gulvet. Det er vigtigt at huske, at hver type gulvbelægning er lagt på en særlig måde, og før installationen er det nødvendigt at læse instruktionen. Det sidste skridt er udsmykningen af ​​væggene. Hvad vil være færdiggørelsen af ​​væggene afhænger af den enkelte smag.
 4. I sidste etape skal du arrangere møbler, dekorere vinduet, tilføje tilbehør, blomster, interessante små ting.

Lidt tålmodighed, indsats, pengeinvestering og den nye hal er klar til at modtage gæster.

Instruktioner hvordan man laver reparationer i hallen: sekvensen af ​​værker

Det første du skal gøre er alt det støvede arbejde. Hvis værelserne er tilstødende, opdeles skillevæggene eller nedrives, buer sættes eller fjernes. Sådan arbejde skal nødvendigvis koordineres i BTI. Den næste fase bliver roughing. Demontering af gamle efterbehandling materialer fra vægge og loft. Og i sidste etape er færdiggørelsen færdig. Efter reparationen kan du dekorere stuen, det nye interiør kan gives originalitet ved hjælp af et strækloft, der er anbragt på en af ​​væggene.

Gør stuen smuk og moderne ved hjælp af et lyst strækloft

Fedt designbevægelse - at samle et strækloft ikke øverst i rummet, men på væggen. Denne bevægelse vil medvirke til at fokusere på en væg og give stuen chic og sofistikeret.

Hvilke reparationer kan man lave i hallen: mulighederne for at afslutte stuen

Hvordan laver man reparationer kvalitativt og hurtigst muligt? Vi reparerer i moderne 9-etager eller i "Khrusjtsjov" med vilje. Start, som det blev sagt bedre fra loftet.

Tænk over hallens design er det nødvendigt at sikre, at hvert element i rummet harmonerer organisk med andre indvendige emner

På værelset kan du anvende forskellige materialer:

 1. Baggrund. Dette er den mest økonomiske løsning. Valget i dag er stort, forskellige farver, teksturer, teksturer giver dig mulighed for at eksperimentere og skabe en utrolig smuk baggrund.
 2. Paint. Maling af loftet er også en økonomisk mulighed, i specialbutikker kan du finde mange farver og teksturer.
 3. Styrofoam er også en rentabel løsning.
 4. Nedhængt loft. Dyrere mulighed, men det ser meget godt ud, holdbart, praktisk.

Wall dekoration, eksempler på billeder er præsenteret på hjemmesiden. Der er også mange muligheder for færdigbehandling af lodrette overflader.

Hvilket materiale der vælges, afhænger af rummets stil, ejerens smag og budgettet, som kan bruges til reparationer.

Den mest acceptable mulighed for at afslutte gulvet i stuen er parket

Med hensyn til gulvbelægning kan mulighederne være:

For en hall er det bedst at vælge et laminat eller en parket, i værste fald er det muligt at stoppe et valg på en prop eller et tæppe. Hvis du gør reparationen for første gang, vil videoen og de egentlige trin-for-trin-billeder hjælpe.

Moderne renovering i salen: ideer til en lille stue

En lille stue kræver nøje opmærksomhed under reparationer. Et værelse kan være mindre end 10 firkanter, og der er en vanskelig opgave til dekoration, visuel udvidelse af rum og møbler, interiørartikler. Hvis hallen er lille, skal loftet laves hvidt. En god mulighed er en blank overflade. Lyset på loftet hjælper visuelt med at øge rummets størrelse. Ideelle løsning punkt lys, fra loftet lysekrone er bedre at nægte.

For et gæsteværelse med små størrelser skal du vælge designet udelukkende i lyse farver og undgå mørke og kolde nuancer

I rummet skal der anvendes lyse farver, som ikke er egnede til:

Når du vælger en farve, er det bedre at bruge et smalt farvespektrum. Hvad angår tegningen, kan du tage en vandret strimmel, det vil visuelt løfte loftet. Gulvet bør også være lys. Tekstil på vinduet skal være let gennemskinneligt, ingen tunge gardiner. Hallen kan have spejlet overflader, dette bevægelse vil også øge rummet. Og de gennemsigtige møbler skaber indtryk af dets fravær, hvilket også vil øge den visuelle effekt af lydstyrken.

Efter disse anbefalinger kan du opnå et godt resultat og skabe en hyggelig og harmonisk stue. Det vigtigste, at der ikke var noget busting i detaljer og farve, alting skulle være pænt, stilfuldt og smukt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 65 = 73