Sammenklappelig garage

Metal sammenklappelig garage på stedet, selvmontering

En demonterbar metalgarage er en konstruktør, der består af forskellige størrelser og monteret sammen med yderligere fastgørelsesdele eller ved hjælp af ikke-separerbare svejsninger. De vigtigste detaljer er væg- og tagpaneler.

Afhængigt af modellen kan metalgaragen have forskellige design og størrelsen af ​​delene. Taket kan f.eks. Være fladt eller gable, demonterbart eller ikke sammenklappeligt.

Dette kan være en metal garage gulv, som er en del af strukturen eller gulvet kan gøres før eller efter installationen, og materialet, hvorfra man kan fremstille det, kan ejeren vælge deres egen.

Gulvet i metalgaragen kan være lavet af:

 • træplader;
 • monolitisk armeret beton;
 • asfalt;
 • armeret betonplader;
 • masse knust sten;
 • pavers eller betonfliser.

I nogle tilfælde kan garagen installeres direkte på jorden. Dette er relevant for situationer, hvor garagen er installeret midlertidigt.

Hver af væggene kan bestå af et enkelt stykke, som kun kan monteres ved hjælp af specialudstyr eller flere små og ikke tunge, som installeres manuelt.

En integreret del af metalgaragen er forbindelseselementerne, fastgørelsesbolte, skiver og møtrikker.

Ved opførelsen af ​​garagen skal der være en port. De kan være svingende eller foldede af metal. Også deres rolle kan udføres af en metalrulle med elektrisk eller manuel drev. Der er indrammede eller rammeløse konstruktioner af metalgarager, som også kan demonteres.

Demonteret transport

For at bringe garagen i adskilt form vil det kræve transport, hvis kapacitet afhænger af størrelsen og vægten af ​​detaljerne i strukturen. I nogle tilfælde kan en lastbil af Gazelle-type med en bæreevne på op til 1,5 tons transporteres, og der kan kræves flere tunge køretøjer med større kropsområde. Lastning afhænger også af størrelse og vægt.

Hvis delene er små og vejer ikke mere end 100 kg hver, kan lastningen udføres manuelt, med mere tunge strukturer kræves en kran.

Der skal lægges særlig vægt på forberedelsen til transport, nemlig demontering. Hvis der ikke er tegning eller anden dokumentation i garagen, som du kan bestemme placeringen af ​​panelerne under montage, så skal du markere hver af delene, tage fotografier af den samlede konstruktion, når du demonterer dem.

Nedenfor på billedet er et eksempel på, hvordan man monterer en metalgarage, der anvendes. med egne hænder, at købe en sådan garage er bedre "under den næste nedrivning" af ulovlige bygninger. Folk forsøger at slippe af med dette problem, de sælger sådanne garager til billige, priserne på brugt udstyr. Garager starter fra 8.000 rubler.

Afhængig af metalgaragens design kan monteringsprocessen være lidt anderledes. Garagen i faste vægpaneler er samlet ifølge følgende skema.

 1. panelerne er lagt ud langs anlæggets omkreds;
 2. Den nederste del af hver af væggene er nivelleret af interne dimensioner;
 3. For det første hæves og fastgøres bagvæggen og begge sidevægge sammen;
 4. Anden væg stiger og monteres.

Når garagen er nivelleret, kan en port eller jumper installeres langs forkanten, og efter dem er der allerede installeret en rulleudløser. I sidste etape er garagetaget monteret.

Garage af små paneler er indsamlet tilsvarende, først først, er det nødvendigt at montere væggene selv. Hvis garagen går ved svejsning, for at være i stand til at regulere det, behøver du ikke alle på én gang koge grundigt sømme, nok til at gøre grydelapper flere steder, hver junction dele. En sådan ordning vil om nødvendigt adskille eller justere garagen. Når alle dele er på plads og strukturen er nivelleret, kan du helt svejses samlingernes dele.

Et af de emner, der diskuteres aktivt, inden du køber og selvinstallerer en metalkollapserbar garage, er forberedelsen af ​​dens fundament, og om det overhovedet er nødvendigt. Der er flere varianter af grundlaget, vi skal forstå, om det er nødvendigt og hvilket det er bedre at vælge.

 1. Den første grund til, at en metalgarage skal installeres på bunden, er fugt. Garagen, der installeres direkte på jorden, begynder næsten straks at blive udsat for fugt, hvilket uundgåeligt vil medføre korrosion. Således kan i løbet af få år den nedre del af væggene rotne. Basen giver dig mulighed for at hæve metalgaragen og begrænse adgangen til fugt, hvilket medfører en betydelig stigning i bygningens levetid.
 2. Den anden grund er sikkerhed. Korrekt udarbejdet grundlag vil pålideligt reparere garagen og sikre sig fra sådanne måder at penetrere som løft af metalgaragen ved hjælp af en jack eller en spil.
 3. Den tredje grund er muligheden for at bruge basen som et gulv. Faktisk for de strukturer, der er planlagt til at blive installeret i lang tid.

Den mest almindelige variant af basen til en metalgarage er en mur af murbrokker.

 1. Den billigste løsning.
 2. Den hurtigste organisation muligt.
 3. Godt vandtætning (fra puden af ​​murstenens fugt går hurtigt ind i jorden).

Basen af ​​murbrokker i fremtiden kan hælde beton, rulle op asfalt eller lægge på det belægning plade.

Ulempen ved dette design er et lavt niveau af sikkerhed. Garagen er nem at løfte, fordi den praktisk talt ikke er fast.

Den næste mulighed er en base i form af et bånd, lavt forsænket kælder.

 1. Sikkerhed, da bunden af ​​konstruktionen er fastgjort til beton, og i nogle tilfælde er den nederste del af væggene indlejret i beton.
 2. Høj grad af beskyttelse mod fugt, med en ordentlig tilrettelæggelse af vandtætningen.
 3. Garanti for forvrængninger af bygningen, som ofte opstår som følge af jordbundens bundfald.

Minus af betonfundamentet er dets høje omkostning og besværlige byggeproces. I processen med at organisere bæltefundamentet er det nødvendigt at forberede en grøft, samle fordybningen, forberede og hælde løsningen. Men på trods af alle vanskeligheder er det konkrete fundament det næstmest populære.

Plattefundamentet bruges ofte til installation af en garage af metal.

Dens fordele er som følger:

 1. Sikkerhed.
 2. Pålidelighed og vandtætning.
 3. Hastighed for installation af en struktur.

På negativsiden kan tilskrives de endelige omkostninger, t. Til. Plader er ikke billige, plus det er nødvendigt at betale for det arbejde af teknikere og fagfolk (vægtskiver kan ikke indstille dem manuelt).

En anden mulighed, som er populær, fordi den kan isoleres yderligere og bruges som et gulv, er tilrettelæggelsen af ​​grundlaget for en solid plade. Faktisk er dette det samme design, der anvendes i den enkelte konstruktion og kaldes UGS (isoleret svensk plade).

De vigtigste fordele ved UWB er muligheden for at organisere et varmt fundament i det område, hvor jorden er præget af høje slid. Den bruges hovedsagelig til hovedbygningen af ​​en opvarmet sammenklapbar metalgarage.

Ulemper, høje omkostninger og arbejdskraft i processen.

Hvis det er nødvendigt at installere en garage på en stub, så kan du som en base bruge et bunke skrue design.

Forskellen mellem en metalgarage og en almindelig stald

Mange mennesker har spørgsmålet: Hvad er metalgaragen bedre end en normal lader og kan den erstatte den?

For at kunne besvare det skal du sammenligne disse to bygninger.

 • Garage af metal er flere gange større end træfaderen med hensyn til sikkerhed (vi antager, at den sædvanlige laden er træ);
 • Bygningen af ​​garagen er lettere og hurtigere at gå i modsætning til opførelsen af ​​en laden;
 • en metalgarage er en mobil struktur, der om nødvendigt kan flyttes til ethvert sted på baghaven, mens skuret er fastgjort;
 • metal er mindre tilbøjelig til korrosion og kan vare længere end en træstruktur;

Hvad angår brugen af ​​metalgarage som et skur, er det helt muligt. I garagen kan du organisere en kanin, kylling eller et rum til at holde kvæg. Om nødvendigt kan metalgaragen isoleres og indeholde varmeelskende dyr, fx svin.

Det er meget populært at bruge metalgarager som et rum til opbevaring af brænde eller kul og også som et lager til byggematerialer i de områder, hvor opførelsen af ​​individuelle boliger udføres.

Besparelserne ved køb af en sammenklappelig metalgarage

Folk forsøger at spare penge ved at købe en metalgarage, der bruges og selvstændigt installere den på stedet. Det viser sig selvfølgelig lidt billigere, men garagen er ikke ny, og processen med demontering, transport og montering er besværlig og kræver meget tid og kræfter.

Når du monterer garagen selv, skal du også have det nødvendige værktøj og færdigheder hos bygherren, da det med tilsyneladende nem montering kan ske i situationer, hvor der kan opstå situationer, hvor viden og erfaring skal løses.

Det er meget nemmere at købe en metal sammenklappelig garage med levering og installation, mens du betaler lidt mere, men får en ny garage og dens højkvalitets forsamlingsspecialister.

En garage af metal er ikke kun et sted at opbevare en bil, om nødvendigt kan den bruges til andre formål. Du kan selv installere en garage på plottet, hvis strukturen består af små dele. En stor garage, hvis vægge er lavet i form af et enkelt panel, kan ikke installeres uafhængigt, fordi det er nødvendigt at tiltrække specialudstyr til dets montage.

Garagens opbygning er mobil og kræver ikke en obligatorisk base, men installeret på beton eller en mur af ruder vil vare meget længere og vil være bedre beskyttet mod indtrængen.

At vælge fra hvem der skal købe en metalgarage, det er værd at give fortrins til de sælgere, der vil levere det og installere det.

Når du bruger materialet i biblioteket helt eller delvist, kræves der et aktivt direkte link.

Alt om sammenklappelige garager (metal, fra paneler og andre): størrelser, tegninger og fotos

Artiklen vil diskutere hurtig indsamling garager. Nogle gange kan bilens ejer simpelthen ikke deltage i oprettelsen af ​​en hovedstad, solid garage.

Men det er stadig nødvendigt at holde bilen et eller andet sted. En midlertidig løsning på problemet kan tilbyde flere muligheder sammenklappelige garager.

Der er fire hovedtyper af sådanne strukturer - metal, ramme, telt, ved hjælp af sandwichpanel.

Telt modeller er ekstremt hurtig installation, selv på baggrund af alle andre hurtigt opførte garager. Ved deres struktur er de et specielt stof, der strækkes på en stiv ramme. Sandwichpaneler eller wireframes er den mere rimelige variant. Hvis du bygger dem med et fundament og gør vandtætning, får du nok sikkert husly.

Præfabrikeret garage: Generelle oplysninger

Præfabrikerede eller sammenklappelige garager er midlertidige strukturer. I modsætning til kapital, faste bygninger, har de en række mangler, som påvirker opbevaringsforholdene for biler og genstande. Men den største fordel ved sammenklappelige garager er en anden, i en ekstrem høj hastighed montering.

Ud over hastigheden vil denne konstruktion være meget anderledes lav pris. Et andet plus - uundværlig for vejrforholdene. Bygningen kan opstilles i næsten ethvert vejr og sæson.

Til et midlertidigt opbevaringssted for en bil hurtigmonteret garage Ikke desto mindre er det hensigtsmæssigt at opfylde sin opgave under hans magt. Bemærk venligst, at der også er præfabrikerede bygninger standardstørrelser. Mindste bredde er 230 centimeter, længde 500 centimeter, højde 220 centimeter.

Derudover er det nødvendigt at stille et sted under maskinens døre. Afstanden fra døren til væggen skal være mindst 500 centimeter. Du kan købe garage kits til montering i byggesalg, internettet eller direkte fra producenten. I sidstnævnte tilfælde er der mulighed for et godt spare.

Sammenklappelig garage - foto:

Samlet allokere fire mest almindelige muligheder, overveje hver enkelt af dem.

Ramme garage (træ eller metal) - en fremragende mulighed for opbevaring af din bil. Det viser sig endda at producere en lille auto-reparation. For det meste anvendes rammen til brædder, bjælker og andre byggematerialer af træ. På grund af dette opnås et behageligt udseende i rummet.

Hvis betonvæggene altid skal håndtere indretning, så skaber træet et godt interiør på en naturlig måde. Som huden er oftest brugt bølgepap.

Det store plus er en lille masse af konstruktion, evnen til at håndtere og tilpasse de strukturelle elementer på egen hånd. Til konstruktionen behøver ikke at involvere byggemateriel.

Byggearbejdet begynder med oprettelsen grunde, Da massen af ​​bygningen er lille, vil et uklart båndfundament gøre det. Derefter begynder de at installere barer og planker, som vil danne en ramme. Det sidste stadium er skabelsen af ​​taget. For at spare tid kan du tage en prøve tegning.

En sammenklappelig metalgarage er bygget af metalplader, rammer, små dele, såsom hjørner. Byggematerialer er ekstremt lave omkostninger. De vigtigste strukturelle elementer er tag, porte, vægge. Billets er bragt til webstedet i usamlet, som giver dig mulighed for at bygge bygningen på kort tid.

Dimensioner af metal demonterbar garage:

Grundlaget for en sammenklappelig jerngarage er ikke obligatorisk, men det forbedrer opbevaringsforholdene. Ellers vil fugt komme ind i garagen, udsætte bilen for fugt og forårsage korrosion. Et vigtigt aspekt - sikkerhed.

Basen vil øge sikkerheden mod ubudne, garagen vil være sværere at knække. Uden fundament kan kriminelle lave en lille grave og bruge det til eget brug. Med jorden er det ikke muligt. I kombination med pålidelige porte kan du opnå en anstændig beskyttelse mod ubudne personer, da metallet er svært at bryde ved hjælp af brute kraft.

Hvis det blev besluttet at opbygge en bygning med fundament, så begynder byggearbejdet med dette. For en præfabrikeret metalgarage er et enkelt, lavt fundament velegnet. Vælg normalt en monolitisk eller båndbase.

Selve processen montering Begynd med bundrammen. Rammen er svejset med enderne af forstærkningen, som stikker ud fra bunden. Svejsning er nødvendig, så ankeret er inde i rummet. Derefter tager du de lodrette hjørneposter op. Racks vil tjene i fremtiden understøtninger. De måler og installerer vægge.

Så løser de fastgørelsesrammen og taget. Et af de mest almindelige materialer til at skabe tagdækning er bølgepap. Bord af bølgepap er fastgjort med en margen. Et tag kan laves af en sadel og en gavl. En forenklet mulighed er en rammeløs metalgarage.

Nedenfor ses en tegning af en sammenklapbar metalgarage:

At bygge en garage fra et sandwichpanel er en meget god beslutning. I deres struktur repræsenterer de flere lag - to metalplader mellem hvilke en varmelegeme er lagt. Derfor ligner panelerne på en eller anden måde en sandwich. På grund af denne ordning i panelernes præfabrikerede garager kan arbejdet med indvendig trimning og isolering undgås.

Arbejdet begynder med skabelsen fundament og hårdt ramme. Rammen kan være lavet af træ eller metal. Det første trin i installationen af ​​rammen er installationen af ​​en deadbolt. Det er fastgjort med dowels. Det er meget vigtigt at observere vinklerne og undgå ujævnheder. Derefter bygges rammens sidevægge, hjørnerne styrkes yderligere.

Telt garager skelnes af installationens hastighed, selv blandt alle andre muligheder for sammenklappelige bygninger. Strukturen er en stærkt specielt stof strakt på rammen. Beholderen viser sig at være meget enkel og virkelig midlertidig, men i nogen tid er det muligt at gemme bilen i den.

Fremstilling ved egne hænder er umuligt, så installationsprocessen reduceres til køb af en passende model og installation. Sekvensen af ​​handlinger afhænger af den pågældende model og producent. Læs derfor vejledningen omhyggeligt.

Sammenklappelig garage - skelet tegning:

Hvis du beslutter dig for at opbygge et midlertidigt husly til en bil, skal du ikke glemme det standardstørrelser. Ellers er det meget sandsynligt, at der opstår problemer under driften. Garageens minimale højde er 220 centimeter, længde 500 centimeter og bredde 230. Du bør også give plads til at åbne døren - lægge mere 50 centimeter.

normalt præfabrikerede garager sælges i en enkelt samling kit. Han transporteres til stedet og er involveret i installationen. At alle dele er i høj grad beredskab gør byggearbejdet hurtigt og ikke arbejdskrævende. Nogle gange kan du undvære uden grundlag. Men med det bliver lagringsforholdene bedre, bilen bliver beskyttet mod fugt og fugt.

Kan du se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

Ønsker du at foreslå publikationsbilleder om emnet?

Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen vil vi gøre publikationen bedre!

Min mand og jeg besluttede at bygge en økonomiklasse garage fra den sædvanlige galvaniserede bølgeplade. Bilen i vores familie er en, så størrelsen af ​​garagen var lille. Inde, væggene og loftet blev isoleret med folieisolerende materiale. Dørene er dobbeltbladede, de lukker på den indvendige lås. I alt kostede garagen os 20 tusind rubler. Om vinteren er det naturligvis køligt, men bilen er beskyttet af forskellige vejrforhold.

Ved opførelse af en præfabrikeret garage til et solidt tag er det nødvendigt at lave metalstænger. Disse er strukturer, der tager en vertikal belastning, når spændingen er blokeret fra en væg til en anden væg i garagen. De laves som regel ved svejsning af metal. Jeg gik den anden vej og samler dem ved hjælp af en bolte, uden en enkelt svejsesøm. Det vigtigste ved at være opmærksom på er tilstedeværelsen af ​​trekanter i opførelsen af ​​gården. Kun de formidler den korrekte belastning, hvilket gør konstruktionen holdbar. For eksempel gjorde jeg syv gårde, der dannede toppen af ​​garagen, og dette var det mest tidskrævende job. Med hensyn til boltforbindelsen. Det anses for at være den stærkeste. Den bruges, hvor konstruktionen indebærer vibrationer, bevægelse for eksempel af en bro i brokonstruktion. Dette princip blev brugt af mig.

Præfabrikeret garage

Nem og bekvem præfabrikeret garage fra profileret metalplade eller fra sandwichpaneler kræver ikke et stærkt fundament. Installationen af ​​strukturen kan ske med egne hænder, hvis du har et minimum af nødvendige værktøjer.

Fordele ved hurtigt opførte metalgarager

Præfabrikeret metalgarage hører ikke til hovedstadskonstruktionen, så det er i mange tilfælde ikke nødvendigt at få en særlig tilladelse til installationen. Hvad er de andre fordele ved denne type præfabrikerede struktur:

 • modstand mod ild;
 • forholdsvis lave omkostninger i sammenligning med murstensgarager og byggesten
 • Metalgaragen har en lille vægt, så installationen kræver ikke installation af et komplekst dyrt fundament;
 • at åbne en metalgarage er svært - vi har brug for værktøjer, der arbejder med stor støj - bulgarsk eller svejsning;
 • For at etablere et design er det muligt hænderne i to dage;
 • præfabrikerede garager af sandwichpaneler er kendetegnet ved god varme og vandtætning;
 • i en præfabrikeret metalgarage er det let at lave enkel ventilation;
 • Når der opvarmes opvarmning af et sådant design, kræver det heller ikke mange omkostninger.

Fordelene ved dette stærke og lette design er mange. Selvfølgelig kan en præfabrikeret garage fremstillet af profileret metalplade ikke sammenlignes med en murstenbygning, men det kan beskytte bilen mod vejr og kapring.

Der er metalgarager og fejl, der skal tages i betragtning:

 • Da den færdige metalgaragekonstruktion er let, kan den hæves ved hjælp af en kran eller en jack, som ofte bruges af kapere. Sikre dig selv fra denne situation er mulig. For at gøre dette er den færdige struktur installeret på et lavt forsænket tape eller simpel søjlefundament og hældt betongulv, tilstrækkelig bredde - 10 centimeter af skræftet;

Rådet. Desuden er det muligt at svejse garagemuren til den betonede forstærkning i trin på en halv meter.

 • For at undgå kondens på væggene og loftet, indefra på metalrammen er det let at isolere garagen med mineraluld eller polystyrenskum med en beskyttende finish af spånplader;
 • For at undgå hurtig korrosion af metallet vil det hjælpe med regelmæssig maling af taget, fastgørelsesdetaljer og vægge med vandafvisende emaljer, med tilsætningsstoffer fra rust.

God ventilation i en metalgarage og opvarmning af gulvet hjælper med at reducere fugtigheden med halvtreds procent.

Konstruktion, dimensioner og pris på en standard præfabrikeret garage

Hver garage ønsker at købe en pålidelig holdbar konstruktion til en passende pris. Hvad er forskellene mellem de præfabrikerede garager, der tilbydes af russiske producenter, og hvordan man vælger den bedste løsning.

Den største bærende stive konstruktion af den præfabrikerede garage er rammen. Derfor er det vigtigt, fra hvilke materialer samlingen er lavet, og efter hvilken metode. Dimensioner af færdige slagtekroppe er standard.

Den stive ramme består af en nedre og øvre ramme, hvor der er faste lodrette stolper (trin 2 meter) langs en lang væg og to vertikale stolper til installationen af ​​porten. Du kan bestille designet og i henhold til individuelle størrelser fra ikke-standardiserede dele, men det vil koste mere.

Hældningen mellem de lodrette stolper vælges afhængigt af bredden af ​​vægkappematerialet. Har du besluttet at købe en metalgarage? Ring til virksomheden en lys himmel! Vi vælger varianten af ​​designet, der bedst opfylder alle ønsker for den anti-recessionære pris.

Hvad skal man se efter, når man vælger rammen for den præfabrikerede garage:

 • Ramme fremstillet af galvaniseret metalprofil giver dig mulighed for at skabe en solid og modstandsdygtig over for vindbelastninger af enhver størrelse. Selv store industrielle hangarer og drivhuse med en firkantet profil er modstandsdygtige over for stærke vind- og vejbelastninger. Tja, hvis der desuden er diagonalt mellem de vertikale søjler installeret stivere;
 • Garager til hurtig montering, lavet i henhold til standard design - dette er en færdigbygget sætkonstruktør, der består af stelelementer, hardwarefastgørelser og sandwichpaneler. Sådanne rammer er fremstillet af U-formet profil, stål C-350, første klasse af galvanisering;
 • På toppen af ​​rammens firkant er monteret på bagagerne en tagterrasse til et enkelt- eller gaveltak og yderligere yderligere detaljer af krydsene, der garanterer vandtætning;
 • Du kan bestille en ramme fra en stålkant eller en rektangulær profil, så i løbet af installationen af ​​plating skal du have svejsearbejde, så vægge svejses fra separate ark til en solid monolit.

Til en pris vil kun en standard ramme af metalprofil 6x3 eller 7x3 meter koste omkring 70 000 rubler uden installation. Men forsamlingen er meget enkel, og du kan selv gøre det med bygningsfærdigheder og fritid. Installation vil koste i gennemsnit 25 tusind uden at tage hensyn til fundamentet.

Udgifterne til den færdige konstruktion afhænger af mange parametre:

 • garage economy class - for en bil, uden ekstra hylder og hylder koster 50 procent billigere end en praktisk kasse til to biler;
 • tykkelsen af ​​laget af isolering og vandtætning påvirker også prisen på den færdige struktur;
 • tagdækning af metal tagdækning med isolering, det er dyrere end standardcoating.

Yderligere tilbehør og tekniske systemer øger prisen på den færdige varme præfabrikerede garage:

 • Automatisk portåbning;
 • moderne låsemekanismer;
 • ventilations- og klimaanlæg;
 • ekstra døre og vinduer;
 • installation af pålidelig moderne alarm.

I vores firma kan du altid bestille alt det nødvendige tekniske udstyr til en moderne bekvem garage til en passende pris og med en kvalitetsgaranti.

Panel isoleret med et lag mineraluld

Klar præfabrikeret garage kan vælges med forskellige muligheder for vægbelægning:

 • Enkel montering af bølgepap, som er fastgjort på bunden af ​​metalhjørner ved hjælp af nittebolte;
 • sandwichpaneler - den mest praktiske og praktiske version af huden, da det garanterer pålidelig isolering. Mellem de to metalplader af paneler på det vandtætte klæbemiddel anvender et lag isolering, hvis tykkelse kan vælges afhængigt af regionens klima. For frost under -20 grader kræves et lag af isolering på mindst 150 mm. Som varmelegeme bruger paneler mineraluld eller udvidet polystyren;
 • For områder med høj luftfugtighed er det bedre at vælge isolering fra udvidet polystyren, og for områder med lave vintertemperaturer bruger specialister paneler med termisk isolering med mineraluld.

Skæring af bølgepap uden isolering

Det er vigtigt. For paneler med isolering er det strengt forbudt at tillade fugt at komme ind. Vi har brug for vanddæmpning af høj kvalitet af alle leddene i strukturen og tilstødende dele.

 • metalplader - den mest pålidelige og praktiske løsning til efterbehandling, men kræver ekstra omkostninger til maling og isolering.

Helt færdig præfabrikeret metalgarage fra fabrikken "lys himmel" fra sandwichpaneler, en bil "nøglefærdige" vil koste omkring 300 tusind rubler. Det er billigere end en lang kapitalkonstruktion med opførelsen af ​​et komplekst fundament.

Garage fra bølgepapp

Tag til præfabrikeret metalgarage

Afhængigt af funktionerne på webstedet kan taget være både en enkelt-pitchet og et dobbeltsidet tag. Færdige gårde er nemme at montere i henhold til tegningen, er holdbare og pålidelige i drift. Dækning kan vælges ud fra dine egne præferencer og materielle muligheder:

 • metalplader;
 • galvaniseret profileret ark;
 • Tagpaneler af sandwich type med isolering og vandtætning;
 • metal flise.

Alle disse belægninger er let knyttet til færdige gårde fra profilen. En simpel tagkonstruktion giver dig mulighed for at arrangere enhver slags udstødning eller naturlig ventilation i garagerummet og udføre yderligere isolering og lydisolering på de udsatte guider.

Præfabrikeret isoleret konstruktion kan installeres på en hvilken som helst cementbase og endda på en pude af komprimeret jord, grus og grus. Kun i dette tilfælde er det nødvendigt at udstyre et kvalitativt dræningssystem for at aflede sæsonbestemt storm og optøet vand fra garagens metalvægge.

Uden dræning installeres den præfabrikerede varme garage på en betonbase (tape eller monolitisk). Påkrævet løftehøjde fra grundniveau er ikke mindre end 20 centimeter. Det er mere pålideligt at installere præfabrikerede stelkonstruktioner på monolitiske armerede betonbaser.

Stiftelsen under den isolerede metalgarage kan bestilles sammen med installationen i vores firma, fordi enhver konstruktion starter med os! Og du kan selv gøre det, men i betragtning af størrelsen af ​​strukturen. Sekvensen af ​​værker er som følger:

 • vi fjerner et lag af frugtbar jord, grundigt komprimerer jorden;
 • Ved rammens dimensioner er det nødvendigt at udgrave en skyttegrave til en bunke lavvandede kælder. Bredde 60 cm, dybde 50 cm;
 • en pude af sand hældes i bunden af ​​grøften - et lag på 20 cm og omhyggeligt komprimeret;
 • Yderligere forskalling er lavet af bord eller krydsfiner, bredde 40 cm, højde - 20 cm over jordoverfladen;
 • til grundtætningen af ​​fundamentet på bunden af ​​fordybningen læg et lag af polyethylenfilm;
 • Efter forstærkning er eksponeret, er to forstærkningsstænger (mindst 8) bundet med en bindende tråd og fikseret med tværgående stænger i trin på 50 cm;
 • Betonmørtel til fundamentet er udarbejdet i forholdet 1 del cement, to dele sand og to dele af grus.

Rådet. For regioner med lave temperaturer er det bedre at købe færdigbetonet beton med anti-fryse og styrke additiver til kælderen, det er ikke meget dyrere, men højere kvalitet hjemmelavet blanding.

 • Tiden for hærdning af betonbånd afhænger af vejrforholdene, men inden den fuldstændige hærdning skal det indlejrede fundament dækkes af en tagfilm eller en film. I varmt vejr, for at undgå revner, drys fundamentet regelmæssigt med vand;
 • Når betonen stivner, kan du fjerne fordybningen og fylde igen med sand alle revner og huller i jorden.

Nu kan du fortsætte med installationen af ​​garagen gulvet.

Enheden af ​​et gulv i en varm garage

Hæld betonggulvet er simpelt:

 • Gulvet er dækket af et lag af sand 10 cm og forsigtigt tampet;
 • Sørg for at planere overfladen med et niveau under hensyntagen til den nødvendige hældning for en afstrømning af vand på 2 cm;
 • En forstærkningsramme (forstærkning 8 eller 12 mm afhængigt af bilens vægt) placeres oven på sandlaget. Nettet løftes lidt over sandet, så det hele er dækket af beton;
 • skal straks indstille beacons for niveauet af betonbeklædningen, trinet er en meter, så det vil være mere hensigtsmæssigt at niveauere betonblandingen efter hældning;
 • derefter hældes et groft skræl af gulvet - et lag på mindst 10 cm.

På et groft skræl kan du danne en fugtafvisende eller antistøvbelægning med en speciel mastiks til gulvene i garagen.

Præsentationen af ​​rammen af ​​en varm garage

Du kan kun installere rammen på et fuldt modnet og frosset fundament. Sekvensen for montering af skeletet er som følger:

 • For det første er den nederste stroppe oprettet, som fastgøres fast på fundamentet.

Det er vigtigt. Det er nødvendigt at rette bundens bund vandret i niveauet, således at der ikke er nogen forvrængning, afhænger styrken og stivheden af ​​hele konstruktionen af ​​dette.

 • Fastgør derefter lodrette stande i hjørnerne, på stederne for fastgørelse af porten og på væggene med et trin på mindst 3 meter;
 • Afhængigt af den valgte rammestruktur udføres slagtekroppen på bolte eller ved svejsning;
 • efter at de vertikale stænger sætter tagbøjlen op og tag tagdækslet op
 • For varme garager af sandwichpaneler, er det obligatorisk at installere alle de fittings og tilbehør, der følger med sættet. Dette vil forhindre, at fugt kommer ind i panelerne.

Det er muligt at montere det klare design ifølge tegningerne med egne hænder, men det vil tage meget tid, en medskyldig vil være nødvendig. Det er nemmere at straks bestille en varm præfabrikeret garage med installation. I dette tilfælde modtager du en garanti fra producenten ikke kun på komponenter og konstruktioner, men også på hele strukturen som helhed.

Fordele ved varme præfabrikerede garager

Hvis du opsummerer omkostningerne ved at erhverve alle de nødvendige materialer til opførelse af den enkleste opførelse af en metalgarage med installation af et lag af isolering og vandtætning, vil en præfabrikeret garage af sandwichpaneler være billigere.

Isoleringens tykkelse i vægbeklædningens paneler er fra 20 til 100 mm og i panelerne til taget - ikke mindre end 80 mm. Farvepaletten og fakturaer til ekstern maleri - vælg din drømmebarage til en overkommelig pris for enhver smag. Hos os er det altid muligt at hente en variant af møbler, der svarer til husets registreringstilstand og et sted.

Monteringssættet indeholder alle yderligere elementer og forbindelser, som sikrer pålidelig vandtætning af konstruktionen og fremragende lydisolering. Støj fra en arbejdsbil vil ikke blive hørt i huset, og du vil, når du arbejder i garagen i regnvejr, blive skånet fra det irriterende slag på regn på metaltappen.

Sættet omfatter bekvemme isolerede sektionsdøre med mekanisk eller automatisk drev og pålidelige låsemidler.

Varme garager, byggekabiner og blokcontainere fra producenten OOO "Stroyinzhsistem" - en simpel og rentabel løsning. Præfabrikerede konstruktioner fra producenten - det er altid billigere og mere pålideligt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

39 + = 47