Sengelinned størrelse bord

Størrelserne af sengetøj

Forkert matchede sovende elementer forårsager ofte dårlig søvn på grund af kroppens ubehagelige position. Når arkets parametre er mindre end sengens størrelse, samles stoffet uundgåeligt i folder, hvor madrassen udsættes. Det er vigtigt, at alle sengens komponenter er korrekt udvalgt og arrangeret for dig.

Typer og størrelser af sengetøj

Bestem, hvilken type soveværelse sæt er egnet til dig, det er ikke svært: nogle af dem kaldes ligner sengens størrelse. For en behagelig hvile af en person er designet enkelt sæt, med ikke-standard dimensioner af sengen kræver et og et halvt sæt. Alle dobbeltsenge går som regel store størrelser, for der vælges et passende sæt vasketøj, hvor der kan være en stor pudebetræk eller to små.

Denne type soveværelsessæt forekommer nu ved salg sjældent på grund af spredningen af ​​større senge og andre typer puder. Men hvis det er nødvendigt, kan du finde dem. I modsætning til halvanden er der ingen variationer i parametre her. Sættet er præsenteret af et låg til en smal pude med siderne 50 og 70 centimeter. I dette sæt har pladen dimensioner på 110x200, ideel til en standard enkeltseng. Komplet kombinationen af ​​dynebetræk med parametre 135x200.

Variationer i størrelsen af ​​de produkter, der er inkluderet i sættet, er noget anderledes. Som regel, producenter af jakkesæt sesquicarbonater sætte to pudevår længde 70 og bredde 50 af 70 cm. Med hensyn dynebetræk, betyder deres længste side ikke overstige 220, men kan være en smule kortere. Den tilladte bredde varierer fra 145 til 160. Minimumsstørrelsen af ​​arket i et og et halvt sæt er 150x200.

Dobbelt tilbehør er specielt designet til par, der kan lide at gemme sig under et tæppe. Sengesæt dobbelt bredde ikke allerede 180 cm, højden af ​​produktet er mindst 210 cm. Dimensionerne af dobbeltseng sengelinned bestemmes, må det nøjagtigt passer til målene på madrassen, eller være lidt større. Mere almindeligt er rektangulære dimensioner, for eksempel 175x210 eller 210x230. Standarder for pudebetræk: 50 til 70 og 70 til 70, men i separate sovesæt findes 60 til 60.

Europæiske standarder for sovende tilbehør er populære i vores land. Størrelsen af ​​euro sengelinned i cm har ikke nogen variation. Sengetøjet kan bestå af to typer: 200x240 eller 240x280. . Evropododeyalnika standardlængde 220 og bredden 200 cm Der er to varianter, hvor disse tal steg med 5 eller 25 cm Sættet omfatter to identiske pudevår:., Rektangulær eller kvadratisk.

Et familie sengetøj sæt er egnet til de par, der er mere komfortable at sove under separate tæpper. Hvis parametrene i pudebetrækningerne ikke adskiller sig fra de standardværdier, der findes i andre sæt, har dynebetræk parametrene 150x210. Minimums længden af ​​sengen er 200, og den maksimale længde er 260 cm. Bredden varierer fra 180 til 250 cm.

Det særlige ved valg af tilbehør til børn er, at pladen ofte har elastikbånd til fastgørelse til madrassen. Størrelsen af ​​børns sengelinned er standard. En pude dæksel har en rektangulær form, men ikke mere end 40x60 cm plade var længde varierer størrelsen af ​​madrassen: minimum tal bestemt bredde 138 cm - mindre end 120 cm fra tæppe cover Parametre 135h120 cm og mere baseret på alder af barnet ....

Sengelinned til nyfødte

Vælg sengetøj til den baby du har brug for, med fokus på størrelsen på barneseng. Pladens bredde er ofte længere end længden, der er bekvemt at fylde. Der er begge ark med parametre 110x140 og 150x120. Dynebetræk i sæt til nyfødte er som regel 10 centimeter kortere i længden. Pudebetræk er et rektangel 35x45.

Standardstørrelser af sengetøj - bord

70x70 eller 50x70

70x70 eller 50x70

Sådan vælger du sengetøj efter størrelse

Blandt de forskellige muligheder for at sove tilbehør er det nemt at vælge den rigtige. Størrelserne på en dobbeltseng samt en anden type varierer afhængigt af sengens størrelse. Lav målinger af madrassen og puderne, og tilføj et par centimeter til gatewayen. Orientering på parametrene vil hjælpe bordet:

fra 145x210 til 160x220

fra 150x200 til 230x250

fra 180x210 til 200x220

fra 175x210 til 240x260

fra 200x220 til 225x245

fra 200x240 til 240x280

fra 180x200 til 260x260

fra 100x140 til 120x150

fra 100x138 til 120x160

100x135 eller 150x110

110x140 eller 150x120

Hoved og nakke under søvn bør placeres korrekt og bekvemt. Puden er valgt af hver person individuelt. Nogen er mere behagelig at sove på rektangulær og smal, så nakken var lige under hovedet, mens andre foretrækker firkantede puder. Producenter af soveværelsessæt går for at møde begge typer mennesker: Standardpudebetræk til voksne er tilgængelige i størrelser 50 til 70 og 70 til 70 cm.

Tæppet til tæppet skal ideelt set passe, fordi et indpakket tæppe eller tværtimod en hængende klud forsinker ubehag ved hvile. Størrelsen på den russiske quilt er den største, designet til to personer og lig med 180x210. Bredden af ​​dette tilbehør, der findes i familie kits, er 30 centimeter kortere. Europæiske standarder fastsætter parametrene 200x220.

Konstant krybende ud under madrassen, et ark, der snuble i folder, kan ikke hjælpe med at irritere, fordi at sove på det ikke er for bekvemt. Dette skyldes ukorrekt udvælgelse af produktet. Til madrassens størrelse skal du tilføje 10-20 centimeter. Længden af ​​lagnen for en voksen er 220 centimeter, og bredden kan variere fra 145 til 225.

Find ud af, hvordan den attraktive seng til to børn ligner, hvordan man vælger den korrekt.

Størrelserne af sengetøj - bordet og standarderne for komplette sæt

Ved "sengetøj" forstås et sæt bestående af pudebetræk på puder, lagner og dynebetræk. Standardstørrelsen på sengetøj ændret sig over tid. Lad os prøve at finde ud af, hvordan du bedst bestemmer størrelsen på sengelinned.

Halvanden og et og et halvt sæt

Pakken indeholder:

  • 1 dynebetræk,
  • 1 ark,
  • 1 eller 2 pudebetræk afhængig af modellen.

Kittet er designet til en, men i dag ses enkelt sæt mindre og mindre. Meget populære er halve reb kits, der ikke passer til en person, men for et ungt par, der sover på samme seng.

To-soveværelse sæt af sengetøj varierer i størrelsen af ​​dynebetræk og lagner. Et sådant sæt kan omfatte:

Kittet passer til både "singler" og for par.

Størrelsen på dynebetræk i dette sæt sengetøj er 220x240 cm, og arkets størrelse kan nå op til 260x260 cm.

Pudebetræk i Euro Maxi sæt kommer i forskellige standarder: fra 50x50 til 75x75 cm og udføres normalt i en mængde på 4 stk. (To par).

Familiemodeller af sengetøj er færdige med 2 halvt sidde dynebetræk.

Disse sæt er designet til par, der foretrækker at gemme sig under forskellige tæpper. Puder kan være af forskellige størrelser.

Halvpounder sæt er designet til en person, men de kan bruges af to, så i dette sæt er der ofte 2 pudebetræk eller 4 pr. Skift.

firkantet 70 × 70 cm

rektangulær 50 × 70 cm

Typisk vælges dynebetrækets størrelse i overensstemmelse med størrelsen på det eksisterende tæppe.

Brug ark på den elastiske dåse kun med madrasser, så du skal fokusere på madrassens størrelse.

Ingen kommentarer endnu, men du kan skrive din mening eller stille et spørgsmål.

Størrelsen af ​​sengetøj bordet. Bord af størrelsen af ​​sengetøj. Tabel af størrelsen af ​​pudebetræk. Tabel over arkmålinger, se Tabel over dimensioner af dynebetræk. Bord af størrelser af madrasser.

Bord af størrelsen af ​​sengetøj. Tabel af størrelsen af ​​pudebetræk. Tabel over arkmålinger, se Tabel over dimensioner af dynebetræk. Bord af størrelser af madrasser.

Tabel. Russiske størrelser af sengetøj. RF størrelser af sengetøj. RU størrelserne af sengetøj.

Tabel. Europæiske størrelser af sengetøj. Euro størrelser af sengetøj. EURO størrelser af sengetøj.

Tabel. Amerikanske størrelser af sengetøj. Amerikanske størrelser af sengetøj. USA størrelsen af ​​sengetøj.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

55 − 49 =