Sikre hængelås

Sådan vælger du et pålideligt hængelås: typer og funktioner

Når man vælger en hængelås, som enhver anden låsemekanisme, er hovedkriteriet dets pålidelighed. For at vælge den mest pålidelige og bestemme hvilken model der passer bedst til en bestemt sag, er det nødvendigt at overveje i detaljer de typer og arrangement af hængelås. Sådanne produkter bruges primært til husholdningsbehov, der er et stort antal klassificeringskriterier, men blandt dem kan man udelukke de vigtigste, som er værd at være særlig opmærksomme på.

For at vælge et pålideligt hængelås skal du forstå deres typer og egenskaber

Først og fremmest skal der adskilles adskillige kategorier af hængslede låsesystemer afhængigt af deres størrelse. Hver af dem er orienteret til brug under visse forhold. Der er følgende typer:

 • Lille - designet til brug på kufferter, kufferter, postkasser og andre små ting.
 • Gennemsnitsværdierne er standardmodeller af almindeligt formål, de bruges næsten overalt.
 • Stort - dette er den samlede og temmelig tunge lader låse, de er primært brugt til at låse porte af lagerhuse og andre industrielle og forretningsmæssige lokaler.

Nogle låse kan udføre en udelukkende dekorativ funktion, i dette tilfælde er størrelsen og deres udseende, der bliver det vigtigste kriterium ved valg.

Hængelåse er i størrelse opdelt i tre hovedtyper: små, mellemstore og store

For at forstå, hvilken type hængelås der er mest pålidelige, bør du overveje deres interne enhed, nemlig princippet om hemmelighedsoperation. Denne mekanisme er ansvarlig for den grundlæggende funktion af enhver lås, det er han, der låser boltene, forhindrer indtrængen i rummet.

Der er følgende typer hemmeligheder til hængelås:

 • Lever. Dette er den mest perfekte mekanisme til rådighed for en enkel bruger, det er ret pålideligt, da du kun kan forskyde håndtagene med en nøgle. Det kan kun knækkes med brutal kraft.
 • Cylinder. Larven kan arbejde på basis af en stift eller ramme mekanisme, nøglen har indsnit, der bevæger stifterne til en bestemt position og drejer cylinderen, så den låser låsen op.
 • Disc. Låsen er låst med diske, og for at låse den op, skal du forskyde dem med en nøgle med fremspring og indhak.
 • Spiral. Låsen er låst ved at stramme bolten på tråden, for at flytte den har du brug for en speciel nøgle, der sættes i hullet. Normalt installeres sådanne modeller i garager.
 • Kode. Dette er det dyreste system, for at låse op døren, skal du kende den digitale kombination, så snart koden er udsat, vil tværstængerne bevæge sig, og låsen vil blive låst op.

En række hængelås i henhold til princippet om hemmelighedsoperationen

Det er også nødvendigt at skelne mellem soval- og bezuvaldnye-modellerne. I det første tilfælde styres fjederen af ​​håndtaget, som klikker på plads på håndtaget. Til en dobbeltsidet mekanisme anvendes en nøgle med hak på begge sider. Den bezuvaldnye låser arbejde fra deadbolt, hvor fjederen udøver tryk, når nøglen trykker på bolten, skubber håndtaget opad. Princippet om drift af sådanne mekanismer er baseret på nogle af de ovenfor beskrevne modeller. Så vi regnede med hovedtyperne af låsemekanismer, men for bedre at forstå hvordan man vælger en hængelås, bør man også overveje de materialer, de er fremstillet af.

For at sikre, at låsen har tjent dig så længe som muligt, er det vigtigt at være opmærksom på det materiale, hvorfra de enkelte dele er lavet. Hvilken type produkter er den mest pålidelige utvetydigt svært at sige, da alle materialer har visse fordele og ulemper.

 • Aluminium - de letteste modeller af låse, rust ikke, men på grund af metalets blødhed er ikke stærk nok.
 • Stål er måske de mest holdbare og pålidelige produkter, de er helt modstand mod indbrud, så de er ikke billige.
 • Støbejern er ret overkommelig og stærk nok, men hvis temperaturen ændres, kan støbejern blive skørt, og når det anvendes med nogle urenheder, kan det hurtigt blive korroderet.
 • Messing - ikke udsat for korrosion og meget attraktiv i udseende, men på trods af den høje pris er sådanne modeller ikke stærke nok.

Lås varianter til materialet til fremstilling

En af de faktorer, der bestemmer graden af ​​pålidelighed af et hængelås er dens struktur. Den samme nuance bør tages i betragtning, baseret på brugsbetingelserne for produktet, da ikke alle modeller er egnede til denne eller den slags dør. Intet bør forstyrre mekanismens funktion, men samtidig skal låsebolten være i den mest ubehagelige position for at bryde.

Følgende typer låse skelnes i struktur:

 • Outdoor. Dette er en standard model, den er repræsenteret af et låsekroppe med en skjult låsemekanisme og en buet halvcirkelformet bøjle, som kan fjernes fuldstændigt eller kun fra den ene side af låsen. Hack det er meget nemt ved hjælp af en kuglestang eller bare afskæring af shacklen.
 • Mushroom. Den forbedrede åbne model, buen strækker sig lidt over kroppen og er næsten helt skjult i den, i form det ligner en champignonhætte, hvilket skaber ekstra beskyttelse mod saven.
 • Semi-lukket. I stedet for buen anvendes en lige stift, den er delvis skjult i sagen og lukkes af øjenlåg, hvilket gør denne type lås meget pålidelig.
 • Lukket. Den mest pålidelige slags hængelås, låsedelen er helt skjult i produktets krop, i en bestemt position lukker den endda øjnene, hvilket gør det særligt modstandsdygtigt over for indbrud.

Typer af hængelås på strukturen

Hvis du har brug for et ekstremt pålideligt hængelås af højeste kvalitet, er den bedste mulighed i dette tilfælde dens tilpasning. Dette giver dig mulighed for bedre at overveje alle krav til døren og justere hvert element til det ledige rum.

Hvis du vælger hvilken hængslet lås, der passer bedst til hver specifik situation, skal du være opmærksom på alle ovennævnte indikatorer. Korrelering af størrelsen, hemmeligholdelsen, typen af ​​struktur, materialets styrke og omkostningerne ved forskellige modeller, kan du finde den bedste løsning. Langt ikke altid dyre modeller er kvalitative, derfor er det nødvendigt at henvende sig til spørgsmålet med kendskab til sagen for ikke at komme ind i en ubehagelig situation i fremtiden.

Skriv venligst din mening om artiklen. Du kan angive fejl, stille et spørgsmål eller forlade en anmeldelse.

Det er meget vigtigt for os at kende hver enkelt persons mening!

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis du placerer et aktivt link til kilden.

Sådan vælger du en hængelås

Den store anvendelse af hængelås skyldes deres lette installation og drift. Sådanne indretninger er egnede til garage, låge døre, skur døre og andre hjælpe lokaler, porte og porte. Den hængslede lås skal vælges ud fra mange parametre, hvoraf det vigtigste vil blive diskuteret i denne artikel.

Slottet hængslede type, underlagt dens omhyggelige valg vil være en fremragende beskytter af ejendom

Følgende typer hængelås er skitseret:

 • kornkammer. Den mest almindelige form for en hængelås. Designet har en bue og en stor kerne. Er de mest upålidelige, bruges derfor til lukning af lokaler, hvor intet værdifuldt er opbevaret;

Type "granary" adskiller sig ikke fra høj pålidelighed

 • låser med låsende fingre. Du kan åbne en sådan lås, men det er ret problematisk. Låsning ducky er lavet i form af en finger (dermed navnet), den er lavet af stærke materialer og er placeret så det er svært at se;

Låsning af håndtaget er yderst vanskeligt at skære

 • låse hængslet faktura. Den mest pålidelige af alle slags låse. I de fleste tilfælde er den lavet af højstyrkestål. Det er ikke muligt at skære en sådan anordning, da holdemekanismen er placeret på et utilgængeligt sted.

Låsning af håndtaget er yderst vanskeligt at skære

For at klassificere låse af hængsletype er det muligt på følgende parametre:

 • efter størrelse
 • på materialer anvendt til fremstilling
 • efter type låsemekanisme;
 • på firmafabrikant.

Lågenes dimensioner skal bestemmes, før den købes. Denne faktor afhænger af størrelsen af ​​døren eller porten, som du vil beskytte. Til salg er følgende typer:

 • store låse, som bruges til at låse porte, store bryggerum. En lys repræsentant er en garagemonteret lås;
 • medium, bruges til at lukke dørene til huset, skure og så videre. De betragtes som den mest almindelige type;
 • Et lille hængelås bruges til at låse døre af små genstande som en boks, postkasse, kuffert.

Produkter af forskellig størrelse

Når du vælger låsens størrelse, skal du også være opmærksom på bueens størrelse. Templets diameter skal være lidt mere end afstanden mellem slottets kampagner.

Materialer fra hvilke låse er lavet

Låse hængslet metal kan være lavet af følgende materialer:

 • aluminium. Sådanne låsemidler er ikke underlagt korrosion, er de letteste, men også de mest upålidelige. Aluminium er let at sav. At fjerne en sådan lås uden en nøgle vil ikke være et problem;
 • stål. Stållås tilhører kategorien stærk og pålidelig. Den eneste ulempe er den høje pris;
 • messing. Apparater fremstillet af dette materiale påvirkes ikke af nedbør, men henviser ikke til formen af ​​meget stærk;
 • støbejern. Støbejernslås er holdbare og relativt billige. Den største ulempe er, at når temperaturen er lav, bliver materialet skørt.

Klassificering af låsemekanismer

Typer af hængelås, afhængigt af typen af ​​låsemekanisme er opdelt i:

 • løftestang. Åbning af låsen sker ved udstilling af specialplader (suvald) i den rækkefølge, der bestemmes af nøglen. Det betragtes som den mest pålidelige, da det er umuligt at finde nøglen til en sådan mekanisme;

Princip for drift af låselåsen

 • cylinder. Låsemekanismens funktion afhænger af placeringen af ​​cylindrene i en vis højde;

 • disk. Blokeringen af ​​låsemekanismen sker på grund af diskens forskydning. Disklås er ikke mindre pålidelig end ovennævnte typer;

Enhed af diskmekanismen

 • skrue. Låsemekanismen skyldes stramning af fastgørelsesbolten. Nøglen fra en sådan enhed ligner en møtrik. En hængelås til en garage er ofte skruet;

Skruemekanismer bruges ofte til en garage

 • kodet kombinationslås. Enheden betragtes som høj sikkerhed. For at åbne låsen skal du ringe en særlig kode (kun kendt for ejeren).

Koden hjælper med at forbedre enhedens privatliv

Populære producenter af hængelås

De tekniske egenskaber ved de frigjorte hængelås afhænger af producenten, som er producenten. De mest populære er:

 • firma Apex, der arbejder i det russiske marked siden 1992. Producenten producerer alle slags låse. Særlige kvaliteter er pålidelighed og holdbarhed af produkter;

Hængslet enhed med Apex brandalarm

 • Det russiske firma Allure producerer hovedsageligt store højstyrke hængelås til garager og bryggerier;

Produkt af det russiske mærke Allure

 • JSC "ChAZ". Fabrikken til fremstilling af låse er placeret i Cheboksary. Udover hængelås er fabrikanten engageret i produktion af løbehjul til larvekøretøjer. Låse produceret af PrEA er af høj kvalitet og holdbarhed. Alle produkter er certificeret;

Den hængslede lås VS-2, produceret i Cheboksary

 • Group Bulat omfatter et netværk af virksomheder til produktion af forskellige typer låse. Til dato produceres mere end 100 typer hængelås. Alle mekanismer er lavet af højstyrke materialer ved hjælp af yderligere hærdning;

Slottet hængt sol-1 fra firmaet Bulat

Alle disse virksomheder garanterer kvaliteten og høj pålideligheden af ​​deres produkter. Fabrikantens valg er baseret på omkostningerne ved låse. Det er også muligt at notere sådanne firmaer:

 • Ermak. Udgivelsen af ​​hængelås er ekstra til hovedproduktionen;
 • Føreren laver lås på den patenterede teknologi. Enheder kan bruges selv under de hårdeste vejrforhold;
 • Tyske selskab Abus.

Hvilket hængelås skal du vælge? Hvilke regler skal du stole på? Eksperter har udviklet flere anbefalinger til udvælgelsen:

 1. køb produkter mere hensigtsmæssigt i specialforretninger, hvor erfarne salgskonsulenter kan besvare alle spørgsmål fra kunder;
 2. en god hængelås skal klare mere end 100.000 arbejdscykler;
 3. Den lås, der skal placeres på gaden (garage og andre typer porte, wickets, lagerhuse osv.) skal være lavet af korrosionsbestandige materialer eller have en beskyttende belægning. Ellers bliver enheden hurtigt ubrugelig. Derudover anbefales det at bruge en fugtsikret lås;
 4. Ved brug af cylinderlåse skal det afklares, om det er muligt at udskifte betjeningsmekanismen uden at erstatte hele produktet. Sådanne låse er ret dyre, så denne funktion har prioritet, når du vælger en låsemekanisme. For eksempel er denne ejendom besat af cylinderlåse Apecs;
 5. en hængelås med en kode skal have mindst 100.000 mulige numeriske kombinationer. Kun i dette tilfælde er det muligt at tale om enhedens pålidelighed;
 6. Efter at have fastslået låsemodellen anbefales det at være opmærksom på selve produktet. Låsen skal laves uden synlige fejl. På apparatets tilfælde og låsens lås skal der ikke være buler, chips og andre skader. Næsten alle virksomheder, der garanterer kvaliteten af ​​låse, stempler deres logoer på enhedens krop og de vedhæftede nøgler. Hvis der ikke er identifikationsmærker, er låsen sandsynligvis udstedt af et andet firma. I dette tilfælde er der ingen garanti for dets funktionsdygtighed og pålidelighed;
 7. Alle produkter skal være forsynet med en garanti.

Disse regler vil hjælpe med at vælge ikke kun en pålidelig, men også en slidstærkt slot.

Hængelås er meget udbredt. I nogle tilfælde kan en sådan enhed være den eneste beskyttelse mod uautoriseret adgang. Det anbefales at bruge førsteklasses låse fremstillet af slidstærke materialer og med låseudstyr med øget hemmeligholdelse. For at få et valg af låsen er det nødvendigt, læner sig mod anbefalinger fra specialister.

Vi vælger den låse hængslede garage

Ejere af køretøjer bruger ofte den gode gamle metode til at lukke porten, nemlig: en garage hængslet lås. Til anvendelse af den hængslede låsemekanisme er der tilvejebragt to øjne fremstillet af metalplader eller en stang med et cirkulært tværsnit med en diameter på 8-10 mm. Hængslede garagelåse har ofte en ulempe - dette er lav pålidelighed og holdbarhed. Jo kortere låsen af ​​hængelås er, jo vanskeligere er det at fjerne, hvilket vil medføre mange problemer for ubudne.

Vandal-resistente hængelås til garager har en kompleks konfiguration, så svindlere og røvere kan ikke knække dem. Disse produkter er lavet af stærke materialer. Det er bedre at vælge aluminium låse mekanismer, snarere end spinkle hængslede strukturer.

Du kan hente en hængelås, som sikrer, at redenene erstattes med tasterne. Dette gør det muligt for dig ikke at ændre låsen helt, og udskift kun nøglen. Jo flere riller nøglen har, jo vanskeligere er det at åbne låsen. Når man vælger en låsemekanisme, henvises der til ikke-standardlåse. Måske vil denne enhed være udstyret med en usædvanlig nøgle, som er meget sjælden at blive fundet ved salg. Det betyder, at chancerne for indbrud reduceres.

Anvendelse af et hængelås til garager

For at sikre højeste pålidelighed af hængelås, er det nødvendigt at hænge det så tæt som muligt på dørbladet, hvilket vil reducere risikoen for brud. Attackere, der bruger moderne hacking, kan koble kablet hen over hængelåsen for at trække bilen bagved ham for at deaktivere garageporten. Erfarne ejere af garager bruger ikke kun et hængelås, men også andre låsemekanismer på samme tid.

Til salg er der forskellige modifikationer af garage hængelås med et andet system af hemmeligholdelse. For at vælge et kvalitetsprodukt skal du være opmærksom på det materiale, hvorfra det er lavet. Låsen kan kræve yderligere beskyttelse i form af en kasse, hvis den ikke blev givet tidligere.

For at angribere ikke kunne rive eller afskære dørstrukturen, er det nødvendigt at installere en æske af forstærket stål. Dens pris er høj nok, men det giver god beskyttelse af dørmekanismen fra at bryde. Låsen er udstyret med specielle roterende plader. De gør hele enheden uigennemtrængelig, da pladerne ikke kan stanses lige med en boremaskine.

Hacking metoder kan være forskellige, så et stort antal låse til garager har ikke evnen til at modstå hver af dem. Valget af pålidelige hængelås skyldes behovet for at forhindre så mange hackingsmuligheder som muligt.

Funktioner og typer af hængelås

Inden du vælger en hængelås, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen. Produktets dimensioner skal svare til det beskyttede objekt. Processen med fremstilling af låsemekanismer er forbundet med brugen af ​​legeringer, så når du køber en hængelås, kan du ikke nøjagtigt bestemme det metalmærke, hvorfra det er fremstillet. Hvis slottet udser sit øje med sin brilliance, og selve produktet har en lille masse, er det bedre ikke at vælge det. Det er upåliteligt, fordi det er lavet af aluminium, kobber og andre ikke meget stærke metaller.

Støbejernslås til garager er vanskelige at se eller bryde under normale forhold. I kulden bliver støbejern imidlertid skrøbelig, så låsen kan blive brudt af en stærk hammerblæse. Disse typer af låse er egnede til brug i sydlige områder, hvor der ikke er stærk kulde. Støbejernslås kan også bruges i opvarmede værelser. Stållåsen er meget tætskåret, og prisen på dette produkt er ikke for høj. Stållåsene er modstandsdygtige over for temperaturændringer, men de er underlegen i styrke til støbejern.

Det hængslede slot kan bestå af tre typer:

Ambarnye produkter har en massiv kerne og en stor bue. Disse låse betragtes som de mest upålidelige, fordi selv en nybegynder kan bryde dem. Ofte skaber de bare en slags lukket rum. Overhead låse er de mest pålidelige typer af låsemekanismer. De kan ikke fremkalde en angribers ønske om at skære enheden, da ikke alle bulgarere vil bryde strukturen integritet.

Overhead hængelås er meget sjældent lavet af lette metaller. Ofte er de lavet af støbejern og stål. For at gøre lignende ændringer i låsehængelåsen med låsfingeren er meget vanskelig, da fingeren er for pålidelig for skade på bulgarsk, hvilket kun skærer grundstrukturen.

Hvilken kerne af slottet skal vælge

Støbejern, aluminium og messinglås er mest modstandsdygtige over for fugt, de er ikke dækket af korrosion. Typer af kerner er som følger:

 1. Lige linje.
 2. Blødt fladt og krydset.
 3. Hårdt kryds og sommerfugl.
 4. Overhead nøgler.
 5. Mekaniske kombinationslås.
 6. Halvmånen.

En lige type kerne findes ofte på lejlighed døre eller på dør design af private huse. Det har et simpelt handlingsprincip, når nøglen er indsat i spalten med den efterfølgende justering af stængerne inde under dens højde. Hvis der er korrekte tænder, drejer lås, og hvis de er forkerte, stikker enheden fast. Pålideligheden af ​​dette design er meget lav, da porten kan åbnes af indtrengere, når der anvendes to sektioner af stiv ståltråd. En sådan låsemekanisme anvendes kun på grund af dens lave pris eller ved vanevægt.

Den bløde flade og tværgående design af kernen bruges ofte udelukkende på grund af dens popularitet og annonceres. Den har en høj pris og lav kvalitet, så hvert år falder efterspørgslen efter det. Åben en sådan mekanisme er simpel nok. Du skal bruge en regelmæssig skruetrækker (flad eller tværs).

Låse, hvis kerne er lavet som et hårdt kryds og "sommerfugl", er ret vanskeligt at åbne. Normalt sker dette med en bor og tænger, så denne metode er ofte ret støjende og passer ikke til kidnapperne. Høje beskyttende egenskaber ved slottet berettiger sin gennemsnitlige priskategori.

For så sikre lokaler som garager er låsene med kerneudseendet ikke egnet til overhead nøgler. De er kun komplekse i udseende, men i virkeligheden meget nemme at åbne med hjælp fra en assistent, da designet har et stort antal klemspidser. Deres omkostninger er ikke for høje. Mekanisk kodede låse på portene åbnes lettere end overhead. På trods af at de er moralsk forældede, producerer nogle producenter designs i små satser.

Et komplekst laminært system er en halvmåne. Kernen i niveauet af pålidelighed ligner et hårdt kors. Til hacking kan kun specialværktøjer være nyttige, ellers vil låsningen skabe meget støj.

Hvilke parametre skal du kigge efter, når du vælger en lås

Undersøg låseprodukterne på garageporten, du bør være opmærksom på deres kerne. Grov sprængning af låsen giver ofte ikke de ønskede resultater til angriberne. At reflektere over, hvad der er bedre at vælge en lås, bør også tage sig af de parametre, som en pålidelig konstruktion skal have.

Den valgte lås skal udføre seriøse funktioner for at skabe en hindring for angriberen. Markedet har 1500 forskellige typer hængelås.

Et seriøst valg af den mest effektive enhed bør kun udføres, hvis der er et certifikat for et produkt, der er certificeret af Department of Protection eller Precision Mechanics Institute. Dette dokument angiver umuligheden af ​​uautoriseret åbning af låsen uden en nøgle, det vil sige at hacking kun kan finde sted, når slottet er fuldstændig ødelagt. Det er umuligt at ødelægge en certificeret lås selv med skrot, da denne opgave ikke er mulig for to stærke mænd.

Hvert slot har sårbare områder. Efter at de er boret, går hele strukturen sammen. Certificerede låse har beskyttelse på sårbare steder fra boring. Den består af tilstedeværelsen af ​​bolde, en stang eller en plade, der får boret til at glide. Professionelle tyve plejer at kontrollere alle nye låsemekanismer, der optrådte på markedet. De køber den for at finde sårbarheder i den. På trods af den høje pris for en certificeret enhed er det bedre at købe en sådan lås og ikke mindre pålidelig.

Markedet sælges kun et par dusin certificerede låse. Når du vælger en bestemt, er det nødvendigt at kontrollere med stor omhu hele strukturen for at høre om tilgængeligheden af ​​et certifikat fra dette slot. Produkterne fra faste firmaer, der producerer låse, kan delvist certificeres.

Hvordan vælger man en lås fra certificerede produkter

Når du vælger en lås, den mest pålidelige af certificerede produkter, er det nødvendigt at tage højde for 5 betingelser vedrørende dens nøgle:

 1. Nøglen skal være behagelig og nem at indsætte i låsen, selv i mørket.
 2. Nøglen skal indsættes automatisk uden unødvendig manipulation i låsen.
 3. Nøglen lås skal være udformet således, at det kan åbne og lukke døren ved at dreje lyskontakten uden yderligere operationer, hvilket er særligt vigtigt, når du bruger den ældre person eller et barn.
 4. Nøglen bør ikke udgøre en fare ved kørsel af et køretøj, rive lommer eller udsætte en person for skader, bilulykker.

Det er vigtigt at overveje den metode, der giver dig mulighed for at lave en kopi af nøglen fra garagelåsen, når den går tabt. Låse, som nøglen kun fremstilles på selve produktionsstedet, er den sikreste. Grundlaget for fremstillingen af ​​nøglen skal være nummeret, som er angivet i paset. Dette er en ekstra garanti for, at ingen vil lave en kopi af nøglen uden et pas. Den største ulempe ved denne tilgang er relateret til to punkter:

 • prisen på duplikatet er meget højere;
 • Et værksted til fremstilling af sådanne nøgler må ikke være i bopæl.

Lås på garageporten skal have et nøglehul, som er beskyttet mod tilstopning papiret, lim hurtig hærdning, tyggegummi, osv

Hængelås af ny generation

Alle produkter, der tilbydes af det polske firma Gerda, er af fremragende kvalitet. Pålideligheden og holdbarheden af ​​nye generation hængelås gjorde det muligt for virksomheden at opnå særlig anerkendelse blandt forbrugerne. Kvalitetssikringen af ​​virksomhedens produkter er betinget af certifikatet for International Certificate ISO 9001, samt adskillige internationale priser for høje tekniske og operationelle kvaliteter.

"Gerda" - forstærket anti-vandal hængelås, med succes anvendt ikke kun i lokalerne, men også i garagen døren. De er lavet af messing af høj kvalitet. Materialet er modstandsdygtigt over for vejrforhold, kroppen har en kerne inde. Den er beskyttet af en anti-vandal belægning af et lag af hærdet stål. Dette øger modstanden mod brud og torsion.

Sortimentet af forstærkede låse på markedet omfatter 4 typer:

Materiale af høj kvalitet, hvorfra den hængslede forstærkede lås "Gerda" er lavet, gør produktet holdbart og pålideligt blandt låsene i sin klasse af produkter fra virksomheden. Det sikrer sikkerheden af ​​garagerum, indgangsporter osv. Produktet er designet i overensstemmelse med den oprindelige teknologi og registreret af Patent Office of HSS (Hard & Blødt system). En god lås er ideel til beskyttelse mod indbrud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

48 − 47 =