Skabsrum i børnehave

Idéer til udsmykning af omklædningsrummet i børnehaven.

Registrering af skabsrummet i børnehaven.

Børnehave er det andet hjem for børn fra 1,5-3 til 6-7 år. Omklædningsrummet er det sted, hvor både forældre og børn bruger meget tid (ikke tæller sommeren). Alle der har børn, det er kendt dette lange klæde om morgenen og ikke mindre lang proces om aftenen. Og det er kun hvad forældre finder ud af! Og der er også gebyrer for en tur! Generelt er skabsrummet i børnehaven et vigtigt sted i hver preschoolers liv. Og det er godt, hvis omklædningsrummet i børnehaven er dejligt for øjet. Det er dobbelt behageligt, hvis du arrangerer omklædningsrummet i en børnehave med dine egne hænder, så det er smukt på den ene side og billigt på den anden 🙂

Nedenfor kan du se en interessant idé om skabsrummet. Det er usandsynligt, at du kan gøre dette med dine egne hænder, men du kan bruge ideen til inspiration.

På billedet er omklædningsrummet i børnehaven baseret på interessante forfatterens skabe.

De ligner unge træer, dækket af delikate grønt og strækker sig opad. Loftet er stiliseret til azurblå himmel med fløjl-hvide skyer. Takket være denne idé føler børnene, at de var i en magisk skov og ikke kom ind i skabsrummet. Derudover på billedet: "Forklædningsrummet i børnehaven" er designidéerne tydeligt sporet:

  1. Eco-interiør indretning skab.
  2. Naturlige, beroligende nuancer: blå, blå, hvid, grøn.
  3. Bløde ottomaner og lamper af tematiske farver.

Metoden til identifikation af skabe er også brugt originalt - klistermærker-plaques til tegning med kridt. dvs. hvert barn kan tegne et billede af sig selv, hvormed han genkender sin skab i skabsrummet. Desuden kan billedet ændres mindst hver dag - ifølge stemningen. Dette og udvikler og kreativ fantasi og kan gøre mere interessant den daglige ankomst til børnehave. Forestil dig bare at du tager barnet til en børnehave og diskuterer det humør, han har i dag, og hvilket billede på skabet vil dette humør formidle. Så går til børnehave vil det være sjovt, og barnet vil have yderligere interesse i at komme til børnehaven.

Registrering af skabsrummet i børnehaven med vinyl klistermærker.

Selvfølgelig fuldt inkarnere hele ideen om registrering af børnehaven med fotos kan du ikke klar, men hvis du ønsker at skabe sådanne klistermærker til at tegne kridt, så er denne idé kan nemt implementere deres egne hænder. Det er nok at bestille klistermærker til tegning med kridt TM DesignStickers (vi producerer klistermærker i de størrelser du har brug for).

Og det er ikke den eneste måde at designe skabe på. Du kan indsætte klistermærker med billedet af dyr. Klistermærker er i stand til at omdanne de mest enkle skabe, og fælles ansøgning giver børn mulighed for at føle sig som skabere. Nedenfor på billedet kan du se, hvordan designermærker TM DesignStickers hjælper med at gøre hallen hyggelige og sjælfulde.

Hvordan man arrangerer et skab i en børnehave, fotos af asymmetriske dekorationer.

Ved indretning af omklædningsrum i børnehaven kan ikke kun de korrekte former anvendes. Du kan asymmetrisk og samtidig arrangere stilfuldt:

  • Hjørne til forældre i omklædningsrummet i børnehaven.
  • Hjørne med børns fotos og håndlavede artikler.
  • Tegninger og plakater på væggene.

Denne ide om at dekorere et omklædningsrum i en børnehave vil skabe et helt unikt interiør. En ballon, der kurver rundt om hjørnet som i billedet, er en ide, der let kan implementeres med et sæt ballon klistermærker.

Det er en god ide at hænge eller indsætte et barns vækstmåler i skabsrummet, så forældre og børn kan se for sig selv, hvor hurtigt de vokser.

Takket være de forskellige inspirerende ideer til udsmykning af skabsrummet, som du ser på billedet, kan du nemt skabe et hyggeligt sted for dit barn og derved reducere stress for din baby fra den daglige lange adskillelse fra dine forældre. Vi ønsker dig interessant kreativitet!

Online butik klistermærker på væggene DesignStickers

Arbejdstid: Mandag-fredag ​​fra 10,00 til 19,00 på hverdage

ИП Толкунова Мария Вячеславовна, Primær stat Registreringsnummer 317774600168828

Artikel (juniorgruppe) om emnet:

Materiale til forældre

Om emnet: metodisk udvikling, præsentationer og abstracts

På en sådan munter måde dekorerede jeg skabsrummet i min gruppe. Eleverne kunne virkelig godt lide deres nye venner, naboerne i gruppen.

Sammen med skiftet af sæsonen, den kommende forår, vinter eller efterår, forsøger pædagoger at ændre interiøret i grupper i overensstemmelse med den kommende sæson. Dette er tydeligst manifesteret i gruppeværelset.

Registrering af skabsrummet "Smeshariki".

Dekoration dressing er lavet af dig selv.

Menu med hænderne på gruppen "Bee".

FUNNE OG BRIGHT ILLUSTRATIONER FOR HØRES DESIGN "UDSTILLING AF FRIDAYS".

Anbefaling for forældre, der giver overdreven renhed til tøj efter at have gået i forår og efterår, i poetisk form (digte af B. Zakhoder).

Registrering af omklædningsrum i børnehave

Som du ved, begynder teatret med en bøjle og en børnehave med omklædningsrum. Alle lærere forstår perfekt, at det er omklædningsrummet, der er gruppens ansigt. Med sit design kan du finde ud af, hvad slags mennesker der arbejder her, hvad deres holdning til børn og deres erhverv er. Så du kan ikke engang møde i en børnehave to identiske grupperinger. Klædningsrummets design i DOW har naturligvis visse krav, men der er altid plads til kreativitet.

Hvad skal først og fremmest pædagogens tænkning foregå med designen af ​​skabsrummet i børnehaven i begyndelsen af ​​skoleåret? Først og fremmest om bekvemmelighed. For hvem? For alle: For børn, forældre og selvfølgelig selv. Dette er især vigtigt, hvis gruppen rekrutteres igen. Enhver nybegynder i omklædningsrummet i børnehave bør virke behagelig og smuk, og for forældre er information meget vigtig. Fra og med navnene på vejledere slutter med information om, hvad der sker i gruppen i dag. Herefter skal du overveje designet af skabsrummet i børnehaven.

Hvad har du brug for hvert barn kommer til en førskole? Den første er skønhed, den anden - synlighed, den tredje - tilgængelighed (forståelighed). Den første ting, der introducerer babyen, som kom tilbage til gruppen, er med hans personlige skab. Skabe i hver børnehave er som regel de samme og for at forhindre børn i at blive forvirret, er dørene mærket. Hvordan? Indsæt børns billeder på skabene. Så hver karapuz husker nemt sin plads i skabsrummet og vil ikke klatre ind i naboens skab og kigge efter hans ting der.

Hvad skal billederne på skabene være? Først og fremmest børns temaer, lyse, smukke og store nok. Et barn bør nemt genkende sit skab fra fjerntliggende. Hvad bør ellers være for børn? Billeder, der viser algoritmen til dressing og klædning. Det skal selvfølgelig ændre sig afhængigt af sæsonen. Hvis en gruppe af præparater, og de fleste af børnene (eller nogle vide, hvordan man læser), algoritmen skal omfatte ikke kun de lyse billeder, men ord (hue, halstørklæde, bukser, strømpebukser). En sådan algoritme kan males selv eller findes klar i butikken. Det skal selvfølgelig ikke kun være på barnets øjeniveau, men også være placeret på et iøjnefaldende sted. Det eneste der er nødvendigt for at træne og sikre en færdighed skal være tilgængelig.

Det er også meget godt, når der er i spejlrummet et spejl, der er specielt hængt for børn på deres niveau. Det er meget vigtigt at pleje netthed. Og det er bare rart at se på dig selv og rette det, der er knapet forkert eller klædt skævt.

Og selvfølgelig er dette det generelle indtryk af skabsrummet. Det er dejligt, hvis omklædningsrummet i børnehaven har en enkelt stil eller en ide. Stande kan som det repræsenterer tegn fra dine yndlings tegnefilm eller eventyr. For eksempel fra eventyret "Teremok" eller tegnet "Smeshariki". Omklædningsrummet kan modstå et marine- eller rumtema. Meget godt, når ikke kun lokalerne i gruppen, men omklædningsrumene taler om den kommende sæson. Så i efteråret kan brochurer flyve fra loftet, om vinteren snefnug og om sommeren sommerfugle. Om vinteren kan tribunerne "sneet", og om sommeren "vokse blomster".

Et særligt sted bør være besat af en udstilling af færdigbyggede værker, både kollektive og individuelle, samt en stående eller væg avis med tillykke. Når alt kommer til alt, er der næsten hver dag, godt eller hver måned i børnehaven. Det kan være nytårsfester, 8. marts den 23. februar, når de lykønsker alle kollektivt. Og også individuelle helligdage: fødselsdage, sejr på konkurrencer. Og hvor rart at modtage tillykke allerede ved indgangen. Derfor bør et sådant sted til lykønskning være i middelhøjde, så forældre kan mærke, og barnet kunne ikke gå glip af. Det er bedre at arrangere direkte foran indgangen.

Godt, som allerede nævnt, kan værkerne udstilles både individuelt og kollektivt. Det kan være tegninger på papir, så at sige, flade værker. Og måske vil det være et tredimensionalt stykke lavet af plasticine eller en designer. De fortjener også at blive set af deres forældre. Derfor er det bedre, hvis der tildeles et specielt hjørne med bord eller hylde, så væggen kan hænges ud tegninger og applikationer og på bordet for at arrangere voluminøse håndværk.

Der er en generel enighed om, at forældre aldrig læser noget, men ikke desto mindre er nogle vigtige oplysninger bedre skrevet og bogført, og ikke alle forældre er. På et fremtrædende sted skal navne, efternavne og patronymik af alle lærere, der arbejder med børn, skrives. Der bør også være et visitkort i børnehaven. Telefoner, fulde navn på børnehavechefen.

Yderligere information om børn skal gå. Kun lønningsliste. Interessant information til forældre. For eksempel de spil, du spiller i øjeblikket i en gruppe, hvilke digte du lærer eller anbefalinger til læsning, før du går i seng. Derudover er det meget godt, når forældre ved, hvad barnet gjorde. Dette er ikke kun skemaet, men også lærerens personlige indtryk. Hvem har lykkedes, hvem er godt udført. Og feedback, lavet for eksempel i form af en postkasse.

Underviseren skal let navigere hvor og hvad han har i skabsrummet, så om nødvendigt hurtigt hjælpe forældrene. Det er godt, hvis der arrangeres et særligt sted, hvor penen altid vil ligge med ark papir for at skrive ned, forældrenes anvisninger. Der er jo altid meget arbejde, og det er meget nemt at glemme noget.

Registrering af en børnehave er en vigtig del af læreruddannelsen, og det bør begynde med design af skabsrum til grupper. Følg vores råd, og omklædningsrummet i din gruppe bliver en uundværlig assistent i arbejdet med børn og forældre.

Forfatteren af ​​artiklen: Khomich Alexandra Vladimirovna


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 22 = 31