Skære sav til metal

Sagsamling til metal: en oversigt

Moderne savner giver dig mulighed for at klare en lang række byggematerialer, der giver en pæn og glat opskæring. Næsten alle slags monteringsværktøjer af denne type er universelle. En anden ting er, at hver model har sit eget kapacitetspotentiale og designkapacitet. Følgelig varierer behandlingsparametrene. Men der er også en speciel samlesav til metal, også kaldet en skæremaskine. Dette værktøj er designet til målrettet udførelse af operationer med metal emner, og derfor er det blandt håndholdte enheder i forbindelse med behandling af solid state materiale, at det ikke er ens.

Generelle oplysninger om savsave

Grundlaget for værktøjet er dannet af en platform og et skiveafskæringselement i form af en cirkel, som udfører direkte savning af emnet. Modulmodellerne er designet til straight cutting, men i mere avancerede versioner er der specielle klemmer, som gør det muligt at fastgøre delen i en vinkel. Alle skæremaskiner er opdelt i to kategorier - med bælte og direkte drevmekanisme. For produktivt arbejde i specialiserede værksteder og på byggepladser er det ønskeligt at bruge bælteversioner. I denne version overophedes saven og giver mere milde arbejdsforhold for motoren. Skæreffektiviteten opretholdes på niveauet af analoger tilvejebragt af et direkte drevsystem. I begge versioner varierer den gennemsnitlige effekt mellem 700-2500 watt. Til styring af høj effektenheder er der tilvejebragt passende elektroniske systemer, som blandt andet yder støtte til omdrejningerne på et givet niveau.

Sågmontage Bosch GCD 12 JL

I denne version har den tyske fabrikant implementeret flere proprietære teknologiske løsninger. Specielt er modellen forsynet med en integreret laser, hvorved brugeren kan udføre høj præcisionskæring. Under driften er der ingen gnist, hvilket øger værktøjets pålidelighed. I dette tilfælde er ændringen inkluderet i husholdningsapparatets linje. Dette er bekræftet af et letvægtsdesign med et ergonomisk håndtag og et beskyttende hus med automatiske justeringselementer. Den kraft, som sav GCD 12 JL har til rådighed, er på et gennemsnitligt niveau. Effektpotentialet er 2000 W, og frekvensen er 1500 omdr./min.

En variant af middelklassen, som også er egnet til professionel brug. Designet giver en viskestykke, så du kan justere skærevinklen uden unødvendig manipulation. Herudover kan operatøren justere skærmen for at beskytte mod gnister i overensstemmelse med de aktuelle driftsforhold. Med hensyn til driftsmuligheder er Metabo-monteringssaven ret alsidig, fordi det med hjælp er muligt at skære både standardmetalprodukter og ikke-standardmæssige strukturelementer. Kontinuerlig justering af procesparametre giver dig mulighed for at udføre operationer med stålprofiler, rullede produkter og rør.

Selskabets udviklere har arbejdet hårdt på opgaverne for at øge pålideligheden. Især til køling af kraftenhedens drift er der tilvejebragt et ventilationssystem, der eliminerer risikoen for overophedning. Praktisk og pålidelig fastgørelse af emnerne giver en hurtigklemme med trinløs justering af bearbejdningsvinklen. Derudover skelnes Metabo-værktøjet ved en forenklet mekanisme for adgang til kulbørster.

Dewalt tilbyder en god mulighed for professionel opskæring. Denne version har et potentiale på 2200 W, hvilket gør det nemt at skære kvadratiske, rektangulære og rundmetalprodukter. Ud over den standard lige skæring er det også muligt at skære i en vinkel på 90 grader. Enheden giver også motor- og brugerbeskyttelse, moderne elektronisk fyldning til strømstyring og ergonomiske designmekanismer til hurtig udskiftning af skiven. Sækkenes egenskaber i modifikationen D 28715 omfatter blød start, beskyttelse mod slibende partikler og nøglekorrigering af diskpositionen. Som ejere af værktøjsmeddelelsen er arbejdsgear fremstillet af højstyrkemateriale, hvilket væsentligt udvider modelens driftssikkerhed.

Enheden er beregnet til behandling af ikke kun metalprodukter, men også PVC. For at sikre sikkerheden ved arbejdet har udviklerne i designet lavet en begrænser i form af et antiskidskærm, som beskytter enheden mod kontakt med skæringszonen. For at beskytte operatøren selv er der et slidstærkt hus. Modellen adskiller sig og inddragelsen af ​​ergonomiske løsninger. Eksempelvis udføres hurtig udskiftning af værktøjet ved hjælp af mekanismen til fastgørelse af akslen. Hovedhåndtaget kan suppleres med et ekstra greb - dette er især passende, når du arbejder med brede og højstyrke materialer. Med hensyn til produktionspotentialet har Makita-samlingen i 2414 NB-versionen en effekt på 2000 W, hvilket giver en frekvens på 3800 omdr./min. Denne indsats gør det muligt at arbejde med diske, hvis diameter er 355 mm. Dybden af ​​forarbejdning er 115 mm og bredden er 240 mm.

Brug af et specialiseret værktøj til at arbejde med specifikke materialer retfærdiggør ikke altid sig selv. For eksempel ved at løse simple serielle operationer er en multifunktionsenhed stadig mere effektiv, da det sparer tid på valg af værktøj. Til gengæld har samlingssagen til metal en vægtig fordel i forhold til universelle værktøjer. Skæremaskinen udfører skæring af høj kvalitet, hvilket kræver minimal indsats fra brugeren. Desuden giver sådanne sav i nogle versioner dig mulighed for at klare hård plastik og efterlader de samme rene kanter. For den kvalitative behandling af træsøm er et sådant værktøj imidlertid ikke egnet - det er kun tilfældet, når det er mere rentabelt at bruge multifunktionelle cirkulære modeller.

Den bedste monteringsave rating: foto, egenskaber, priser, anmeldelser

I dag vil vi gennemgå de bedste monteringssave, der bedømmer deres fotos, specifikationer, priser, samt kundeanmeldelser.

 • skæresav
 • effekt 1750 W
 • skive diameter 305 mm
 • vægt 19 kg

fra 25363 rubler. op til 44190 rubler.

værdighed

Ingen blød start

Min første sav på metal med en metaldisk, så der er ikke noget at sammenligne med noget. Før jeg købte så jeg en flok video med en række savværker, jeg troede, at jeg kunne spare penge og tage en sav med en korundskive. Hvis jeg så, hvilken kvalitet skåret, besluttede Makita hardlegeringsskiven at tage denne model. Den første dag lavede han omkring hundrede sager af det 40. hjørne og omkring 30 sager af det 40. rør. En disk mindst det! Gnister er meget lille! Generelt er jeg meget tilfreds med købet.

Rene snit, produktivitet.

Jeg ved det ikke, jeg har endnu ikke afsløret det.

Fungerer godt til metal. Profilrøret 80х80х4 var ikke et problem for min prøve. Det skærer hurtigt og gnister er meget små. Det er meget bekvemt, at der er en aftagelig bakke til at modtage chips. Generelt glad - for garage (eller sommer) forretning er det. Kun et lille øjeblik blev lagt mærke til: I det øjeblik, når du klamrer delen, spiller legemets krop lidt, næsten umærkeligt. Men herfra er det ret svært at opnå en ideel lige snitvinkel - en grad eller halvanden kan afvige. Men mine penge fungerer fint - jeg tror, ​​at dette er et glimrende alternativ til modeller med slibeskiver.

Gnist ikke, før disken er ny. Åre til 5 vil være nok, hvis du ikke så hver dag.

Heavy. Mål arbejdsstykket mere bekvemt i højre side og ikke i venstre side som normalt. Vi må vende målebåndet)

En perfekt erstatning til slibemidler, er jeg enig. Den originale disk koster halvdelen af ​​saven, men der er en erstatning - Freud koster omkring 3-4 tusind rubler.

 • skæresav
 • effekt 2300 W
 • skive diameter 355 mm
 • vægt 16,9 kg

fra 11620 rubler. op til 14.990 rubler.

værdighed

Det vigtigste er den glatte start og bløde motor drift. Effekt: 2300 W og 4000 o / min: (konkurrenterne har mere). Komfortabelt håndtag til arbejde. Det kommer ned forsigtigt og uden tilbageslag. Stabilt på bordet (ikke svimlende). Nem disk skift. Der er en pen til at bære. Tilgængelig udskiftning af kulbørster. Instruktionerne indeholder en tegning, hvor hvert element er nummereret, og det har sit eget kodenummer. De er kun 85 stk. Derfor vil der ikke opstå reparationer af store problemer. Servicecentre i 28 byer i Ukraine er angivet.

En lille tilbageslag af beskyttelseshuset.

Allerede købte næsten Status AC2300. Men da han blev tændt, nægtede han straks. Der er ingen glat start, en stærk slag på kulbørsterne, og disken går med de otte. Jeg gik til en anden butik. Der var 2 modeller: Mactec og Metabo. Testet begge dele. På Mactecs motor er det meget svært. Nå, det er virkelig billigere på $ 100. Metabo betalte $ 285 (jan. 2012).

 • skæresav
 • strøm 2000 W
 • skive diameter 355 mm
 • vægt 16,4 kg

fra 11607 rubler. op til 16677 rubler.

værdighed

giver en ret jævnt snit, sparer virkelig tid, det er praktisk til fremstilling af strukturer fra profilrør.

strakt 4 måneder og ryge. nu tager jeg dem til reparationen. kaldet service centre: i hver sidste måned, de bragte 5-6 stykker med det samme problem. I butikken er cd'er for hende kun LugaAbraziv. De er ofte dårligt afbalancerede og virkelig vibrerer.

Fremragende snit til profilen af ​​stangen og rørene, men for moderate belastninger. Jeg brændte min egen på den femte skinne i en række. Tryk ikke hårdt og lad det køle ned, så er der ingen problemer.

Er takoy.Rabotal i en uge, når noget er kontinuerligt (en dag i 10-11 timer, skære næsten flere tons vinkel 35-50 tolv meter lange piske i en størrelse på 400mm). Fordele - Motoren er helt kold, den skærer uden at bremse kurset, med bulgarerne tilbage uden hænder.

(Må ikke være betydelige, men observeret) - den lille skærm af gnister er tæt på rammen, og med kraftig brug akkumuleret en masse varm slagge og brændte gummifødder Venstre Front (senere blev konstant hælde vand dette sted), ikke fast afbryderknappen ribbet tyggegummi på knappen, og derefter følelsesløse fingre til at presse det hele tiden, at en stor .Samoe dorabotal- sættes møbler på valsen sænkes beskyttelsesdæksel, der blev dannet uden jamming (tilgængelig fokus begynder at gå amok lige efter mindre intensivt arbejde, til hvordan skalaen falder og opfører sig som et slibemiddel, og det er umuligt at arbejde længere end praktisk, og videoen har sat alt i orden)

Og generelt er sagen til hjørnesnit uerstattelig

Glat, rent skåret. Komfortabel i brug.

Ved skæring i en vinkel - nøjagtigheden af ​​plus eller minus sporvognstop. 45 grader kan ikke indstilles - højst 40. Beskyttelsesdækslet falder ikke som udtænkt, klinit. Har løst et problem med at have fastgjort et hjul til det. Et skærm fra gnister indsamler finskala på sig selv. Strømknappen er ikke fast (men sikkerhedsingeniøren herfra er glad). Lav pålidelighed.

Købt på virksomheden og tre måneder senere brød succesfuldt. Jeg ryger Selvom det ikke kan siges, at de udnyttes intensivt og 24/7.

Som husholdningsværktøj til skæring kun i rette vinkler passer perfekt. Det viser sig meget hurtigere og renere end den bulgarske. Men for seriøst arbejde så den ikke så.

mangler

død gear reducer

der var 2 sådanne såger, en så klippe 5 tons i halv (måned), den anden 2 tons (1,5 uger). I begge tilfælde dør gearet på motorakslen. Ved hvilken akslen og tandhjulet er en, at ændre gearet kun med dviglo, er dette 60% af prisen. Det dyre værktøj opnås. Sæt en anden sav, 3kW dviglo på bælte drevet, 5 års sorg, jeg ved ikke (Noye tons).

mangler

Kort levetid og udholdenhed.

Efter en måned med aktiv drift i virksomheden blev statorspolen brændt ud. Servicecenteret nægtede at garantere under påskud af ukorrekt drift - stærkt presset på pendelsaven.

 • skæresav
 • strøm 2000 W
 • skive diameter 355 mm
 • vægt 18 kg

fra 14.200 rubler. til -17%

værdighed

Pilit skævt, manuelle bulgarere bliver lige! Årsagen er, at bundpladen har en alvorlig forskel i højden, og når den skæres, er vinklen langt fra 90 grader. Har adresseret i servicecenteret. Bilen blev taget væk, men to uger senere vendte de tilbage og udstedte et certifikat for brugbarhed. De siger denne beslutning fra Moskva-kontoret for BOSCH. De motiverede deres beslutning af, at maskinen ikke er til præcis arbejde og alle de biler, der har det samme problem i lageret. Det viser sig, at de er alle sammen! Hvis nogen beslutter at tage det, skal du kontrollere overfladen med en linjal eller endda bedre sætte en firkant mellem pladen og disken.

Servicecentret rådede til at rette fejlen i sig selv ved hjælp af en pakning eller ramte en slædeshammer. Jeg vil prøve ...

mangler

Basekurven, svag motor.

Efter 3 måneders drift brændte motoren ud. Jeg gav det til SC under garantien. repareret, tog væk, en uge senere brændt igen. Igen gav jeg det til SC

 • skæresav
 • effekt 2300 W
 • skive diameter 355 mm
 • glat start
 • vægt 17 kg

fra 9733 rubler. op til 14860 rubler.

værdighed

På den første arbejdsdag blev udskæringen på skruen udslettet, to dage senere smedede motoren og torden, røg gik.

Tre dages arbejde og reparation. Det er en djævel. Dernæst den gode gamle bulgarske.

På ydersiden - et kvalitetsapparat. Det skærer kanalen 120 mm normalt.

Og der er stadig ingen jævn start. Og beskrivelsen på Yandex-markedet om dens tilgængelighed er angivet.

Når motoren starter, er der et betydeligt fald i spændingen. 16A maskine kan modstå, men belysningen i garagen blinker meget mærkbart. Sager jævnt. Jeg ville have vidst, at manglen på en jævn opstart ville tage D28715.

 • skæresav
 • effekt 2300 W
 • skive diameter 355 mm
 • vægt 17 kg

fra 11.900 rubler. op til 13340 rubler.

værdighed

Min vurdering er fantastisk! Jeg nyder at arbejde med dette værktøj. I øjeblikket skar jeg metal. profil for garageporte. En del af rør med rektangulært tværsnit skal skæres i en vinkel. Bulgarien har ikke en sådan skæringskvalitet, så jeg var nødt til at gå i stykker for en sav. Hurtig fastspænding indeholder pålideligt arbejdsemner, der vejer op til 15 kg præcist. Langt valgte modellen såsave dyrere, med en jævn start, men de har stadig ikke en seriøs fordel i forhold til denne sav, derfor er der ingen mening og overbetaling, siger 2 gange for samme Bosch.

kommentar

Og en af ​​sagens vigtigste kvaliteter er sikkerhed! Der er ikke behov for filigree færdigheder som når man arbejder med USM, selvfølgelig skal sikkerheden altid overholdes, men hvis en forkert flytter af en bulgarsk kan gøre en stor skade, så er det meget roligere at arbejde med en monterings sav. Det er også værd at bemærke, at den lave omkostning til snitene svarer til 230 mm af UWB, som hurtigt betaler for omkostningerne til denne sav.

 • skæresav
 • strøm 2000 W
 • skive diameter 355 mm
 • vægt 16,5 kg

fra 9999 rubler. op til 19440 rubler.

værdighed

Sødt design. Kraftfuld.

Så ikke længe. Jeg købte 25/01/13, jeg tog det til tjeneste den 20/02/13.

Profilen 40х40х2 har drukket lidt mindre end en måned, indendørs, ikke på gaden. Gnister fløj fra motoren. For et par måneder nægtede garantien i reparationen at argumentere for rotor og stator på grund af overbelastning. Det er, du køber en sav til metal, men du kan ikke skære metalet.

Køb ikke hitachi - snydt med en garanti.

Kraftfuld og pålidelig enhed

kommentar

Jeg arbejdede i 6 år med næsten ingen klager, kun knoppen blev brudt og børster blev ændret. Knappen blev erstattet af en pedal og kørte igen i kamp. Arbejdsbyrden pr. dag er ca. en time længere. Og i dag gik ud af action for den støjende motor i de støjende børster. Jeg tøvede ikke med at bestille det samme.

Skæresave til metal: kundeanmeldelser

Skæresave til metal er udstyr til skæring af legeringer af jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Kernen i deres design er sikkerhed og brugervenlighed. De fleste indenlandske håndværkere er vant til at bruge slibemaskiner til dette formål, som også kaldes bulgarere. Der kan imidlertid ikke være tale om personlig sikkerhed i denne sag. Hvis du ofte støder på behovet for sådant arbejde, er det bedre at købe en maskine, der ikke optager meget plads, men giver hastighed, høj effektivitet og nøjagtighed.

Du kan ikke hævde, at kværnen vil gøre det muligt at skære et lille rør og anker, men du kan ikke sammenligne dette udstyr med et værktøj til at skære metaller. Rotationshastigheden for den bulgarske kværn er meget højere. Hvis operatøren ryster hånden, eller han er distraheret for et øjeblik, vil der ske skævhed på disken, og det kan bare briste. Shards skade en mand og andre mennesker.

Skæresave til metal i denne sag er meget sikrere, fordi diskens omdrejningshastighed kan matches specifikt til det relevante materiale. For at udskifte diske er det nødvendigt på samme teknologi som i et tilfælde med slibemaskiner, at bruge til dette formål er det nødvendigt en endenøgle, der findes i et arsenal af enhver husmester. Hvis du er interesseret i det beskrevne udstyr, skal du lære flere modeller, læse anmeldelser, for at forstå, hvilken sag du vil vælge.

Anmeldelser om hovedfunktionerne i kædesaven Makita 2414 NB

Denne model, ifølge kunderne, er ret billig, prisen er 11 600 rubler. Udstyret er en monterings sav, som er fremragende ikke kun til skæring af metal, men også til PVC. Den specielle begrænser sikrer sikker drift, den har form af et anti-gnistskærm, hvilket eliminerer arbejdsfladens kontakt med værktøjet.

Et stærkt hylster dækker savbladet, dette giver ifølge købere mulighed for at beskytte brugeren. For hurtigt at udskifte savbladet har fabrikanten tilvejebragt en akselfiksering. Enheden er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​dobbelt isolering og kompakte dimensioner.

Tilbagemelding om modelens positive kvaliteter

Den ovenfor beskrevne klippesav til metal Makita, som køberne hævder, har mange positive træk, blandt dem bør man helt klart skelne:

 • praktisk ledelse;
 • sikkerhed;
 • beskyttelse af arbejdsområdet
 • strukturel styrke.

Med hensyn til praktisk kontrol er den tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​et håndtag, som du med sikkerhed kan forstå i processen med drift. Beskytter brugeren sikkert mod beskadigelse af et beskyttende hus, som sættes på savbladet. Du kan beskytte arbejdsområdet med et anti-gnistskærm, det eliminerer helt risikoen for brand i arbejdsområdet.

Det er umuligt ikke at nævne strukturens styrke. Savbordet er så stabilt som muligt, og det suppleres med pålidelige fastgørelseselementer. Denne skæresave til metal Makita 2414NB har ifølge kunderne yderligere fordele, som er udtrykt i fastgørelsen af ​​spindlen og tilstedeværelsen af ​​et ekstra håndtag, det er nødvendigt for bekvem bevægelse af maskinen fra sted til sted.

Anmeldelser om tekniske egenskaber

Blandt de vigtigste tekniske egenskaber ved modellen beskrevet ovenfor er det nødvendigt at isolere diskdiameteren, som er 355 mm. I designet er der ingen soft start-mulighed, nogle gange afviser det købere. Skæredybden er 115 mm. Enheden vejer kun 18 kg, det ligner forbrugere, der ofte flytter maskinen gennem territoriet.

Antallet omdrejninger pr. Minut når 3800. Det er vigtigt at vide også dimensionerne af enheden, de, som køberne understreger, er ret kompakte og beløber sig til 500 x 280 x 600 mm. Diskens frødiameter er 25,4 mm. Kabellængden svarer til 2,5 m. Forbrugerne kan således drejes i en vinkel på 45 °. Du skal dog være opmærksom på købet inden købet, at der ikke er nogen funktionel support til konstant rotation under belastning i enheden. Maskinens styrke er ret høj og er 2000 watt.

Anmeldelser om de vigtigste funktioner i maskinen Sturm CF7324

Sågskærmetal Sturm er også meget populært blandt forbrugerne. Dens pris er 8100 rubler. Denne model er ifølge hjemmestere et værktøj med en lille vægt og en lille størrelse. Udstyret kan bruges til retlinet skæring af billets fra ikke-jernholdige metaller og stål.

Kunder som sådan arbejder udstyret på grund af en kraftig elektrisk motor ved 2400 W. Omdrejningshastigheden uden belastning når 3600 omdr./min. En tilstrækkelig stærk understøtningsplatform er tilgængelig for denne sav. Denne funktion betragter forbrugerne en utvivlsom fordel. Sågens klingeblad har følgende dimensioner: 355 x 24, 5 mm. Med hensyn til arbejdsmidlets maksimale diameter kan den være 120 mm, det er sandt, når du tænder &09deg;.

Anmeldelser om de positive træk ved modellen Sturm CF7324

Ovennævnte savsave til metal, anmeldelser om hvilke de mest positive, ifølge køberne, har følgende fordele:

 • pålidelig gnistfanger
 • maksimal kontrol
 • præcis skæring.

Med hensyn til tilstedeværelsen af ​​en gnistdetektor forhindrer det gnister og savsmuld at blive adskilt, eksklusive menneskeskader. Den maksimale kontrol, ifølge kunderne, er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​et ergonomisk komfortabelt håndtag. På grund af det kan operatøren styre værktøjet under arbejdet. Tilstedeværelsen af ​​en stabil understøtningsplatform med en skrue indikerer muligheden for en præcis og jævn skæring.

Denne savskive er aftagelig for metal og har yderligere fordele i den ergonomiske konstruktion og muligheden for at låse spindlen. Til børsterne har operatøren hurtig adgang. Sættet indeholder en slibeskive til arbejde med metal. Denne funktion betragter forbrugerne en utvivlsom fordel i forhold til andre modeller.

Anmeldelser om tekniske egenskaber

Udstyrets kapacitet er 2400 watt. Det er vigtigt at vide, før du køber enheden, ifølge kunderne, også om dybden af ​​opskæring, det er 120 mm. Det skal bemærkes, at designet ikke giver en nyttig mulighed for typen soft start. Der er dog mange andre fordele. I dette tilfælde taler vi om en lav vægt, enheden er kun 14,5 kg.

Omdrejningstallet kan i minuttet nå 4000. Hvis du er interesseret i denne savskære montage til metal, så skal du efter købernes mening også spørge om skærbredden, det er 53 mm. Hvis du har brug for muligheden for at opretholde konstante omdrejninger under belastning, skal du muligvis overveje en anden model, da denne funktionalitet ikke gør det. Det er vigtigt at tage højde for også ikke for langt kabel, denne parameter er 2 m.

Anmeldelser om de vigtigste funktioner og tekniske egenskaber ved pendelsaven Bosch GCO 2000

Denne pendelsavklinge til metal er et vertikalt udstyr, der anvendes til skæring af metal. I dag har denne enhed fundet sin brede fordeling i moderne konstruktion, hvor det er nødvendigt at arbejde med plastik, keramik og sten. Værktøjet er efterspurgt inden for industri og privat sektor.

Særlige kendetegn ved modellen er ifølge kunderne en holdbar motor, et rent snit ved udgangen og maksimal jævn skæring. Denne samling savklinge til metal har fremragende tekniske egenskaber. For eksempel er strøm, ifølge kunderne, høj og 2000 watt. Under ekstreme forhold kan man få 100% strøm. Diameteren af ​​den anvendte cirkel er 355 mm, antallet af omdrejninger når 3500 pr. Minut. Købere understreger især det temmelig imponerende lydtryk, som er 95 dB. Dette problem kan imidlertid løses ved brug af personlige værnemidler.

Lav en skæremaskine med egne hænder

Skæresave til metal af egne hænder, du kan være helt lavet. En elektrisk motor fungerer som en af ​​de vigtigste mekanismer i sådant udstyr. Det er vigtigt at bemærke også, at der findes et skærehjul, disse to enheder er forbundet ved hjælp af bælte eller geardrev. Hver af dem har sine egne fordele. For eksempel vil en let bevægelse blive tilvejebragt af et bælte-drev, det er ikke så støjende og modstandsdygtigt over for forskellige belastninger. Normalt er det installeret selv på de mest massive skæremaskiner.

Gearsætet adskiller sig i små dimensioner, da det kan bruges i en lille hjemmelavet enhed. Ved køb af cut-off-mekanismen skal der lægges særlig vægt på det anvendte gear. Næsten hver maskine er udstyret med slibende hjul, men du kan finde mekanismer, der anvender hårdmetalplader. Sådanne sager har diske, som fastgøres under arbejdet halvfabrikata eller produkter.

Anbefalinger til fremstilling: forberedelse af værktøjer og materialer

Skæresave til metal fremstilles ofte af håndværkere. De har ubestridelige fordele, udtrykt i enkelheden af ​​design og tilgængelighed af komponenter. Blandt de materialer og værktøjer, der skal udarbejdes, er det nødvendigt at skelne mellem:

Hvis du beslutter dig for at lave en savværk med dine egne hænder, så er det ved hjælp af vinkel 24 nødvendigt at skære emnerne til rammen. Brug til dette er en vinkelsliber. Resultatet skal være et design med følgende dimensioner: 400 x 600 x 120 mm. Ved hjælp af en svejsemaskine er det nødvendigt at forbinde emnerne sammen.

Kanalen № 10 vil fungere som en vejledning, som vil tillade at opnå styrken af ​​strukturen. Når der er lavet metalskæresave, skal der i næste trin fastgøres vertikale understøtninger på kanalen ved hjælp af skruer. Rør vil blive brugt til fremstilling af en ramme med dimensioner på 400 x 600 mm, akslen og det elektriske drev er installeret på det i næste trin. På rammens hale skal du placere pladen med elmotoren. Drejebænken vil lave flanger, understøtninger og trisse. Næste trin er installationen af ​​understøtende lejer. I det nedre område af rammen vil der være en kasse med et elektrisk kredsløb.

Mellem stativene under fremstillingen af ​​skæremaskinen er det nødvendigt at fastgøre den aksel, på hvilken muffen vil blive tændt. Afstanden mellem disse knuder skal være minimal for at sikre en glidende pasform. Ved hjælp af en svejsemaskine svejses en stråle fra kanalen på bøsningen. Dens kursus skal begrænses af en kæde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 1 =