Skærer til metalprofil

Cutter til metalprofil til gipsplader: installationsfunktioner, typer og anmeldelser

Gipsplader har mange fordele som færdigmateriale. De danner glatte og æstetisk attraktive belægninger på vægge og lofter, hvilket også giver mulighed for dekorative dekorationer på overfladen. Men på grund af mekanisk ustabilitet kræver fastgørelsen af ​​sådanne paneler en foreløbig oprettelse af en metalbase eller et understøtende skelet, hvilket vil tillade jævnt at fordelte belastningen til panelet. Udfør installationen af ​​ramkomponenterne med forskellige værktøjer, men det mest hensigtsmæssige og præcise er skærer til metalprofilen for gipsplader eller andet arkmateriale. Dette er en speciel enhed, der giver dig mulighed for at danne forbindelsespunkter med minimal organisatorisk indsats.

En typisk enhed giver to håndtag og en arbejdsmekanisme. Den anden er igen dannet af to funktionelle dele - et hoved med en flagermus og en svamp, der har en særlig niche til bits. I arbejdsprocessen sørger værktøjet for placering af to ark mellem funktionelle dele. Ved øjeblikket presser operatøren yderligere to profiler, hvorved der er dannet en spalte på bagsiden. Slidsens kanter er bøjet og skaber en fikseringseffekt. Standardskæren til metalprofilen til gipsplader er lille og kan bruges som universalforbindelse. Fordelene ved dette værktøj omfatter lethed, manglende energikrav og fuldstændig autonomi. Desuden behøver cutters i modsætning til andre tilslutningsværktøjer ikke brug for forbrugsstoffer.

Prosecateli er sædvanlige og tromme. Konventionelle modeller giver dig mulighed for at arbejde med en bestemt type profiler. Faktum er, at svampe med bits er orienteret efter de specifikke parametre for dannelsen af ​​spalten, som bestemmes af deres størrelse. Derfor vil et værktøj med et par bit svamp være egnet til at arbejde med profiler af samme størrelse og er uhensigtsmæssigt til visning af andre formater. Mere funktionel tromle eller revolverskærer til metalprofil under gipsplade. Typer og modifikationer af sådanne mønstre kan variere i antallet af opkaldsbits, men deres overordnede fordel forbliver den samme - det er muligt at arbejde med profiler af forskellige størrelser. Og her kan spørgsmålet opstå - hvorfor kan ikke en cutter, uanset bitformat, udføre forbindelser på forskellige profiler? Teoretisk er dette muligt, men jo større spalten er jo jo mere pålidelig koblingen. Dette vedrører ikke kun inkonsekvensen af ​​den massive metalstruktur og den lille format slot, der giver svage fastgørelseselementer. For en tynd smal profil vil det også være uhensigtsmæssigt at bruge en stor smule, der kan svække stangen.

Arbejdsgangen er enkel, og selv en begynder kan klare det. Først skal du sørge for, at slotformatet passer til et bestemt antal profiler. Endvidere tages der hensyn til den totale tykkelse af de to ark, som ikke må overstige 1,5 mm. Hvis materialet opfylder disse betingelser, så kan du begynde at arbejde. Det er nødvendigt at forbinde profilens to sider i en stilling, hvor deres drift vil blive udført. Derefter er skæreværktøjet til metalprofilen under gipspladen placeret således, at parret ligger mellem svampen og bittet. I dette tilfælde skal det tages i betragtning, at kanten vil bøje fra siden modsat biternes indvirkning. Denne nuance er vigtig, hvis profilen skal fungere som et element i udsmykningen, men i andre tilfælde har bøjningens bøjning ingen særlig betydning. Så er det fortsat at udføre den endelige handling i form af kompression af to værktøjshåndtag.

Kvalitative modeller af cutters til metalprofiler fremstilles af store producenter af byggeværktøjer. For eksempel, for at finde en egnet version til regelmæssig professionelt arbejde erfarne installatører anbefale at være opmærksom på Prosekatel metalprofiler til gipsplader Matrix modifikation 87950. Dets brugere sagde, at det er god kvalitet og høj kvalitet lavet model, der er egnet til brug med stålkonstruktion af næsten alle standardstørrelser. Tilsvarende kvalitet og muligheder tilbydes også af JTC, Srayer, Knipex, Fit, Samtool, etc.

Mindre populære virksomheder er også efterspurgte på markedet i dette segment, da de tilbyder husstandsmodeller til lave priser. Et eksempel på et sådant værktøj er Prosekatel til metal profil for gipsplader Sparta, som vedrører funktioner i muligheden for at danne kanten af ​​antenner, stik øge pålidelighed.

I starten er det værd at overveje typen og formatet af det materiale, som instrumentet købes for. Manuelle modeller kan for det meste arbejde med plader, hvis tykkelse ikke overstiger 0,55 mm. Hvis ovennævnte grænse på den samlede pladetykkelse på 1,5 mm skal krydses, skal referencen foretages på modeller med en forstærkningsmekanisme. Med denne tilsætning håndteres kutteren til metalprofilen under gipspladen på trods af tykkelsen af ​​materialet. Det er vigtigt at overveje diameteren af ​​slidsen - den samme størrelse, der vil påvirke holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelseselementer. Den gennemsnitlige diameter af hullet er 3-5 mm. Men igen, drejende modeller dækker helt dette område.

Ulemperne ved denne fastgørelsesmetode tilskrives stadig koblingenes lave styrke. Selv en kvalitativt foldet kant og tætning er ikke værdien af ​​pålideligheden ved siden af ​​den effekt, som en normal skrue vil give. Men dannelsen af ​​en metalfastgørelse kræver mere fysisk styrke og finansielle investeringer i øvelser og skruetrækkere, hvilket kan koste 2-3 tusind rubler. Og det er en anden fordel, at kutteren har til metalprofilen til gipsplader - prisen på sådanne enheder er i gennemsnit 700-1 000 rubler. Og igen kræver dette værktøj ikke forbrugsstoffer i form af skruetrækkere, nitter eller selvdrejende skruer. Den tilbageholdende del af strukturen er en buet del af profilmaterialet.

Kutter til metalprofil for gipsplader: typer og egenskaber

Brug af gipsvæg i konstruktion og efterbehandling af forskellige typer værelser har ført til dens brede anvendelse. Figurerede lofter og installation af skillevægge - ikke alle dets formål. Hvis sidstnævnte kan gøres uden at ty til mange operationer, så skal du have en metalprofil for at installere en ny væg. Nemmere og hurtigere installation af nye vægge vil hjælpe kutteren til metalprofilen under gipsplader.

Stitcher giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at montere profilrammen

Installation af skillevægge og nye vægge kræver tilstedeværelse af en manuel eller elektrisk skruetrækker, en skruetrækker og mange fastgørelsesanordninger. For at slippe af med det tidskrævende og unødvendige arbejde, hjælper kutteren til metalprofilen, der er designet til at fastgøre gipspladerpladen med metalstrimlen.

Ved hjælp af en kniv er det muligt at tilslutte profiler uden skruer

Dette værktøj er let at betjene, kræver ikke nogen særlig viden. Teknisk set ligner den brug af en puncher eller hæftemaskine. Det holdbare stål af den fungerende del og gummihåndtagene på skillevæggen af ​​metalstrukturer gør det ikke kun pålideligt og hurtigt at bruge det, men også behageligt.

Hæmmeren af ​​skeletterne er fremstillet af tre grundlæggende modifikationer, såsom:

 • manuel produktion af uafhængige fastgørelsesoperationer, men dets evner er minimal;
 • forstærket professionel divider med aftagelige arbejdselementer, designet til en kompleks profil på grund af en mere perfekt øget indsats;
 • professionel, bruger en multistage gearing til at overføre mekanisk forbedring til arbejdselementet - stansen.

Sidstnævnte adskiller sig fra de ovennævnte analoger med en høj pris og vægt, den bruges på byggepladser med større reparationsoperationer. Representerer en vis kompleksitet i drift.

Efter stansning efterlader stitcheren lige og ryddelige huller

Princippet om cutter til profilen

Klippemaskens virkemekanisme for gipsplader og dens udseende minder om arbejdet med en mide eller en rørhåndtag, der anvendes til installation af udstyr. Dissektorens arbejdsflader er to karakteristiske læber. På en af ​​dem er en punch fastgjort, den anden spiller rollen som et anlæg, hvor der er lavet en depression for skæreelementets diameter. Mekanismen af ​​værktøjet er ret simpelt:

 • Kombiner de monterede dele ved at placere den ene oven på den anden;
 • Etablering af et knudepunkt mellem tangene
 • Træk værktøjshåndtagene kraftigt sammen kraftigt.

Ved at fjerne skillevæggen fra metalskinnerne, er det muligt at registrere et hul, der fastgør partiet i den ønskede position. Afhængigt af typen af ​​den oprindelige forsænkning, bøjer kanterne af hullerne sig og danner sammenhængende lobes, hvilket forbedrer fastgørelsens kvalitet. Tykkelsen af ​​de overlappede laths varierer fra 0,55 til 1,5 mm, hullets diameter afhænger også af udskiftningspiercerne i sætet - 2-5 mm.

Princippet om skærens virkning for metalprofilen

Vigtigt! Før du køber en kutter til metalprofilen under gipsplader, skal du kende tykkelsen af ​​det gennemboret metal og forsiden af ​​de kommende værker. Dette vil reducere affald og spare tid.

Den største fordel ved splitteren er, at fastgørelseselementerne er lavet uden ekstra hardware - selvdrejende skruer. Skruen på fastgørelsesskruen og afskruing med forkert installation tager lang tid. Desuden truer overskudsoperationer med at dreje ikke kun rammen, men også gipsvæg i en kontinuerlig sigte. Pladen oplever således ikke overflødigt tryk, hvorfor enhver deformation udelukkes, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Fraværet af arhovedet tilføjer også et stort plus til dissektoren, hvilket gør GKL-pasningen mere tæt. Instrumentet til det mekaniske driftsprincip kræver ikke strømforsyning, hvilket gør det uundværligt i fravær eller frakobling af elektricitet under reparationen. Ja, og de ledninger, der strækker sig langs gulvet eller kablerne i vægstramningen, udgør en særlig trussel for livet under installationen af ​​bryggerne eller opvarmning af væggene.

En lille stitcher kan betjenes med en hånd

Prisen på cutter til gipsprofilen afhænger først og fremmest af sin type: manuel, forstærket eller professionel. Deres komparative parametre er angivet i tabellen nedenfor. Det er nødvendigt at tage hensyn til formålet med nedskæringen, typen af ​​foreslåede værker og deres omfang. En vigtig faktor i prisen er varemærket af lager, fabrikanten. Selvfølgelig er det bedre at betale lidt mere for en kvalitativ dissipator end at købe et sekund, i stedet for at falde fra hinanden på første del.

Indkøbsegenskaber af blinklys:

Efter at have stoppet med de givne egenskaber, er det muligt at gøre følgende konklusion:

 • Håndværktøj er populære blandt amatør kunstnere, en lille pris og ydre dimensioner gør det praktisk hjemme, når det kommer til periodisk installation eller ikke-kapital reparationer;
 • forbedrede og nemme at bruge handy lille team bygherrer, remodelers lejligheder og andre bolig- eller forretningslokaler, vil dens dygtige ansøgning glemme de skruer;
 • store projekter, kapitalkonstruktion, omorganisering af mure af lokaler kun under kraften af ​​en professionel cutter til profilen, som omfatter et sæt udskiftelige slag og læber med riller til dem.

Montering af profilrammen ved brug af en professionel cutter

Hvis de to første værktøjer tiltrækkes af prisen og relativt små dimensioner, har sidstnævnte en lang levetid og multifunktionalitet. Men her skal det bemærkes, at komponenternes udskiftelighed ikke er anderledes. Op til det punkt, at nogle grader af skillevægge er designet til at arbejde sammen med skeletet af producenten med samme navn. Således, før du køber en kutter til tilslutning af profiler, skal du bestemme dens type, funktionalitet og tilsigtet brug.

Vær opmærksom! Brugen af ​​værktøjet kræver ikke særlig træning, men indebærer overholdelse af mindstekrav til sikkerhed. Forud for erhvervelse af primære arbejdskompetencer er det ønskeligt at fastholde stativene i beskyttelseshandsker af bomuld.

Cutter metal racks er ret let at bruge lager, men arbejder med det, det er tilrådeligt at følge nogle regler for drift. For eksempel:

 • til skabelse af et godt hul eller højkvalitetsfastgørelse er det nødvendigt at anvende et værktøj tilpasset en given tykkelse af metal;

Processen med at konstruere et gipsplader med en søm

 • det er uønsket at lave skarpe bevægelser i løbet af en sammenbrud, hvilket fører til en ringe udskæring af stativet;
 • Det er forbudt at udføre hammer slag på værktøjets kæber for at øge styrken af ​​nedbrydningen;
 • Stinget skal installeres strengt vinkelret på skærefladernes skæreflader;
 • Det er umuligt at bryde rillen på punkterne af docking eller væksten af ​​metalprofiler;
 • aksen af ​​det bevægelige håndtag og rullen skal smøres regelmæssigt med en egnet olie eller anden plastmasse.

Forsigtig holdning til senkeren vil øge levetiden væsentligt, forenkle og fremskynde arbejdet med at fastgøre GCR'en til profilen. Nogle herrer henviser til innovationerne i at reparere lokaler med lidt mistillid, og foretrækker at bruge det med bedstefarmetoder. Opdeleren er ikke en undtagelse. Det er imidlertid usandsynligt, at en forstærket skrue på skruen og derefter den samme afskruing, når den forstyrrer hatten eller forkert indfører hardwaren i de tilsluttede dele, vil fremskynde reparationsprocessen. Det vigtigste ved at købe en cutter til en profil af den relevante type. Du kan gøre det i enhver specialbutik.

Afhængigt af modellen kan skæreren efterlade runde eller rektangulære huller

Vær opmærksom! Det er nødvendigt at bruge kutteren til metalprofilen under gipsplade kun for de parametre, der er beregnet til nedbrydning af en bestemt tykkelse af metallet. Manglende overholdelse af driftsreglerne vil føre til et værktøj til at forkorte levetiden, dets opdeling.

Kutter til metalprofil til gipsplader: Et overblik over fabrikanter

Konstruktionsspecialiserede butikker er i overflod af forskellige typer galvaniserede slagtekomponenter, varemærker tilhørende producenter. Ligesom ethvert værktøj har hver af sine egne fordele og ulemper. Vi foreslår at overveje nogle varemærker af instrumentet.

Dette byggemateriale monterer bekvemt galvaniserede stativer til fastgørelse af GKL. Miderne letter markeringen af ​​materialet og styringen af ​​fastgørelseselementerne. Tillad at holde gipsokartonnye ark lodret under installationen af ​​brygger, transporter dem i denne position og anbring markeringslinjer på flade overflader.

Knauf hæftemaskinen har et simpelt design, men det er meget effektivt i drift

Instrument Shtantsange fra Knauf - en af ​​de mest ligefremme prøver af en lignende serie, faktisk består modellen kun af tre elementer:

 • hæfteklammer med svampe og fast håndtag;
 • Bevægeligt håndtag, udstyret med en overførselsanordning;
 • pen.

Simpeltheden af ​​enheden gør det også muligt at bruge det som en plumb bob, når du installerer stativer i loftet. Den konstruktive løsning tilføjes af, at Shtantsangge tåler en værktøjssæk, der hænger på den, en skruetrækker, andre værktøjer på reparatørens monteringsbælte.

Den tyske hardwareproducent har længe etableret sig på markedet på den positive side. Flåter er designet til at fastgøre guiderne som en slids med bøjningen af ​​de galvaniserede kronblade. Hjælp hjemmeproducenten til at udføre mindre reparationer af lokaler uden brug af skruer og andre fastgørelsesanordninger, hvilket vil øge arbejdets produktivitet betydeligt, så den kan udføres med den ene hånd.

Knipex cutter styres nemt med metal op til 1,2 mm tykt

Denne nitte er i stand til at reparere ikke kun lamellerne, men også metalplader med en samlet tykkelse på 1,2 mm takket være et specielt oxideret stål, som bruges til at gøre stingeren. En bestemt løftemekanisme reducerer kraften i materialernes sammenbrud, hvilket letter piercing, og multikomponentplastikken, der dækker håndtaget, gør det muligt let at holde deleren i hænderne. Værktøjet er udstyret med en metalsløjfe til sikker opbevaring i lukket stilling, hvilket forhindrer spontan implementering.

Diskskæremaskine til metal: produktklassificering

Typer af strukturer, deres egenskaber og egenskaber. Gennemgang af de bedste maskinproducenter. Sammenligningsegenskaber af priser.

 • Tykkelsen af ​​den gennemborede led er 1,2 mm;
 • størrelse - 250 mm;
 • nettovægt - 675 g;
 • producent - Tyskland.

Positiv feedback fra specialister og professionelle mestere forbedrer kun stitcherens egenskaber.

Installationsprofil ved hjælp af en Knipex-søm

Denne Metiz lette arbejdet for en nybegynder eller en professionel på fastsættelse mount eller loft spor i løbet af reparationer. En konstruktiv tilføjelse er evnen til at beskære, bøje og forme hjørnerne af galvaniserede profiler. Køb Prosekatel til gipsplader profil af denne virksomhed, og du vil glemme alt om vyskolznuvshih af samorezah hånd, skrue dem forkert, hvilket fører til en stigning i uønskede huller. Det nævnte mærke adskiller sig ved simpel brug af hardware, effektivitet, slidstyrke mod syrer, lang levetid.

 • tykkelsen af ​​den gennemborede led er 0,6 mm;
 • størrelse - 250 mm;
 • nettovægt - 1,75 kg;
 • stempel - værktøjsstål U8;
 • håndtag - ergonomisk;
 • dækker af løftestænger - gummi;
 • funktionalitet - med en hånd
 • producent - Kina.

Matrix beskytteren er udstyret med ergonomiske gummierede håndtag

Hulet i sammenbruddet er kendetegnet ved en ren, burrfri overflade, udseendet af to bøjede på kronbladets sider, der er ingen buler på overfladen af ​​de fastgjorte dele.

Amerikansk producent STANLEY har en velfortjent berømmelse blandt producenter af forskellige typer værktøjer. Den forstærkede model af piercer af dette firma er ikke en undtagelse. Bruges til installation arbejde, opførelse, reparation og omplanlægning af lokaler. Den er beregnet til fastgørelse af U-formet stativ eller guiderammer under gipsplader.

Værktøjet er udstyret med en kraftig transmissionsmekanisme, med bevægelige ergonomiske gummierede håndtag kan du holde det med en hånd, hvilket er meget vigtigt, når du laver reparationer alene. En vigtig tilføjelse er tilstedeværelsen af ​​et fastgørelsesbeslag til sikker opbevaring i en kompakt, ikke-arbejdsstilling.

Stanley Stitcher kan betjenes med en hånd

 • Tykkelsen af ​​den gennemborede led er 1,2 mm;
 • størrelsen er 240 mm;
 • nettovægt - 730 g;
 • Materiale af produktet - værktøjsstål;
 • materiale af arbejdsoverfladen - oxideret stål;
 • belægning - sort lak;
 • dæksel af håndtag - gummi to-komponent;
 • funktionalitet - med en hånd
 • producent - USA, Taiwan, Kina.

Dissektoren er modstandsdygtig over for mekaniske stød, syre og alkalisk korrosion, hvilket øger levetiden.

Vær opmærksom! Klipperen til metalprofil under gipsplader anbefales kun at købe i specialforretninger af bygnings tilbehør. Dette beskytter dig mod forfalskning og unødvendigt spild af penge.

Profilering af profilen ved hjælp af Stanley-værktøjet

En professionel russisk nitte giver hurtig fastgørelse af tyndvæggede galvaniserede lameller 1 mm tykke. Det bruges til installation af bygge- og reparationsarbejder. En stærk forbindelse er tilvejebragt ved nedbrydning af et hul med en diameter på op til 1,5 mm efterfulgt af bøjning af kronbladene på bagsiden af ​​rammen uden brug af selvlukkende skruer.

Værktøjet er færdigt med et sæt udskiftelige stanser af forskellige diametre lavet af højstyrkestål. Gummierede håndtag forhindrer tab af hardware under arbejdet fra hænderne. Sinkens belægning beskytter mod korrosion, hvilket er særligt vigtigt for arbejde i våde og fugtige rum.

 • tykkelsen af ​​det gennemboret led er 1 mm;
 • størrelse - 250 mm;
 • nettovægt - 800 g;
 • belægning - zink belægning;
 • stempel - værktøjsstål U8;
 • håndtag - ergonomisk;
 • funktionalitet - med en hånd
 • producent - Rusland, Kina.

Bindens form Bisonen tillader montering på vanskelige steder

Nøjagtige egenskaber ved nitten er dens lange holdbarhed, lang levetid, øget pålidelighed. Den særlige form af beslaget til montering i svært tilgængelige loftslokaler øger kun flaskernes positive egenskaber.

Profil cutter til din profil

Engangs lektier relateret til styrkelse af rack eller guide skinner kan udføres af nogle typer flåter, der tidligere er ændret til form af en teetotal. Sidstnævnte er, som miderne, udstyret med håndtag, en skærekant, en fjeder og en drejemekanisme. For at gøre dem til en stitcher af galvaniserede strukturer eller tyndvæggede plader, skal du installere en bøsning på den ene læbe, i den anden - et hul værktøjsstål.

Selvfølgelig vil den hjemmelavede divider afvige fra den industrielle i nogle ulemper, men det er heller ikke værd at købe et specialiseret værktøj til engangsbrug.

Apparat Prosekatel profil: 1 - beslag, 2 - det første ben 3 - det andet ben 4 - startparentesen 5 - basen beslag 6 - anlæg 7 - reces 8 - arbejdsluftspalte 9 - piercer, 10 - arbejdsende, 11 - det faste greb 12 - bunden af ​​det faste greb 13 - frie ende af det faste greb 14 - loop 15 - limiter loop slagtilfælde 16 - rammen 17 - rammen åbning 18 - den bevægelige håndtag 19 - ring, 20 - fri ende bevægelige håndtag 21 - krog 22 - den stationære aksel, 23 - første bevægelige akse 24 - den anden bevægelige akse, 25 - tredje bevægelig akse 26 - svarende til 27 - den anden styrespalte, 28 - vipperen, 29 - den første endelige sving, 30 - Den anden endelige sving, 31 - Fæsterne

Kutteren til metalprofil under gipsplader er et innovativt værktøj til bygherren, mesteren til reparation af lokaler og husets håndværker. Omplanlægning eller opvarmning af vægge, en simpel skillevæg eller et tegnet loft - alt under kraften i denne stitcher. Med det vil du glemme skruer, skruetrækkere og også bankede fingre.

Typer af profil til gipsplader: dimensioner og pris

Tagdækningsmaterialer: typer og egenskaber, egenskaber

Primer til vægge under tapet: sammensætning, typer og deres egenskaber

Facing teglsten: Materialets dimensioner, priser, typer og egenskaber

Drivere til LED'er: typer, egenskaber og udvælgelseskriterier for enheder

Tætning til plastikvinduer: typer, egenskaber og udskiftningsegenskaber

Skærer til metalprofil. Selvdrejende skruer er ikke nødvendige!

Hver mester ved, at før du installerer gipsplader, skal du først lave en stålramme. Traditionelt anvendes selvlukkende skruer som fastgørelsesanordninger. Men i dette tilfælde kan du ikke gøre uden en skruetrækker og et strengt defineret antal fastgørere (købt i tillæg med en margen). En alternativ teknologi er skæringen af ​​stålprofilen med et specielt værktøj. Den hedder - kutteren til metalprofilen under gipsplader - selvom en sådan fastgørelsesmetode kan anvendes i andre situationer.

Enhed og typer af fræsere

Mekanikken for kæden af ​​metalprofiler fungerer meget ligesom princippet om arbejdet i en almindelig stationær hæftemaskine. Både der og der er en håndtagsmekanisme, der skaber den nødvendige teknologiske kraft til skæring - adskillelsen af ​​en del af emnet med en åben kontur.

Værktøjet består af følgende noder:

 1. Progressiv bevægelseshul - et stålstempel med en trekantet form af arbejdsdelen.
 2. Spak for at bevæge stempelet.
 3. Støtte med en forsænkning til fastgørelse af profilen.
 4. Drejeknappen, som presses af bevægelsen af ​​fræserens spændingshåndtag.
 5. Returfjederen.
 6. En fast støtteknap, der forhindrer værktøjet i at glide under skæringen.
 7. Et hængsel designet til at opbevare værktøjet i sin inoperative tilstand.

Forskellige producenter af det pågældende udstyr kan gøre ubegrænsede ændringer til denne ordning, men princippet om drift forbliver det samme.

Klipperen til metalprofilen til gipsplader er lavet i tre grundlæggende modifikationer:

 • Manuelle fræsere, der er designet til selvfremstilling af fastgørelsesoperationer. De er små i størrelse og let i vægt, hvilket forklares ved brugen af ​​aluminiumlegeringer som materialer i hovedenhederne. Imidlertid er kapaciteten hos sådanne enheder også minimal;
 • Semi forstærket Prosekatel er mere kompliceret, men også mere sofistikerede kinematik bevægelse af de arbejdende dele, hvilket giver en høj indsats på arbejdspladsen. Punch i sådanne anordninger - aftagelig, hvilket øger holdbarheden display (selv om det skal bemærkes, at de piercere mellem forskellige selskaber ikke er indbyrdes udskiftelige);
 • Et professionelt værktøj, i hvilket system mekanisk forstærkning af den overførte belastning tilvejebringes på grund af brugen af ​​multi-link-mekanismer. Sådanne kuttere er de mest massive og dyre, og betaler derfor kun for sig selv med deres regelmæssige brug.

Princippet om drift af typen

Værktøjet er anbragt ved hjælp af dets støttebeslag i mellemrummet mellem metalprofilens dele, hvor det er nødvendigt at forbinde dem. Stansen er i den yderste bageste position, der holdes af returfjederens kræfter, og værktøjshåndtagene fortyndes. Bagstykket på bøjlen skal ligge på bagsiden af ​​profilen og dens fod - på sin forside.

Efter at være sikker på den nøjagtige positionering af begge tilsluttede elementer, trykker håndens baghånd på det bevægelige håndtag på skæreren. I dette tilfælde begynder den V-formede vippearm, med hvilken det bevægelige håndtag ender, at bevæge sig i den vandrette styrespalte og skubber frem stansen. Rethed stempel bevægelse leveres af to centrerende akse (på håndtaget og huset), et profileret rocker og en rille fitting hulning under meget beslag. Træarmekanismen øger den indledende kraft til værdier, hvorved modstand mod skæring af metallet overvindes. Dens del adskilles fra bunden af ​​profilen og presses ind i det tilstødende element i stålrammen. Dette opnår en sådan stansning indtrængningsdybde i materialet, som sikrer pålideligheden af ​​forbindelser mellem dele af sig selv metalprofilet. På indersiden er der dannet en karakteristisk rille.

Ved frigivelse af kutterens bevægelige håndtag retar den komprimerede fjeder og bevæger sig langs den vinklede slids af vippearmen, hvor pierceren vender tilbage til sin oprindelige position. Kniven drejer og giver et bevægeligt håndtag til omvendt bevægelse.

Trykstyrken styres af operatøren, og afhængigt af tykkelsen af ​​metalprofilen og dens struktur bestemmes skærmens kraft og slagets slag.

For at sikre en god drift standtid Prosekatel metalprofil beslag til gipsplade smedet udført (i det mindste - Cast stål), er fjederen fremstillet af massivt høj kulstofstål, og stemplet - typen af ​​værktøjsstål, U7 eller U8.

De oprindelige udvælgelseskriterier er:

 1. Den type og tykkelse, som den originale metalprofil har. De fleste modeller arbejder med profiler op til 0,6 mm tykke.
 2. Pennernes frie bevægelighed (med øget efterspørgsel fra prosessoren stiger).
 3. Maksimal anvendt kraft.
 4. Funktionalitet, især muligheden for at bruge værktøjet ikke kun til arbejde med gipsplader, men også til fastsættelse af andre husholdningsartikler.
 5. Dimensioner af den færdige hak i planen.

Værktøjet bør ikke efterlade spor af dets anvendelse på forsiden af ​​de produkter, der skal tilsluttes, hvilket er let at installere, når det købes hos specialforretninger. Formering af snitene skal være glat og uden scoring.

Ligesom metoden til sammenføjning af halvhule nitter har stansningen sine begrænsninger. Især med en forkert forbindelse er det ret vanskeligt at rette fejlen. Det er nødvendigt at være forsigtig ved fastsættelse af rammelementer i rum med høj luftfugtighed, da der ikke er galvanisering på skærefladen. Ikke desto mindre bliver sakserne brugt ganske ofte: de er billigere end skruetrækkere. Desuden forsvinder problemet med konstant tab af selvlukkende skruer.

Det er vigtigt, hvor og hvem metalprofilen under gipspladen er lavet af. De mest populære blandt de uerfarne forbrugere af kinesisk-fremstillede produkter, de forfører først og fremmest den lave pris, såvel som bekvemmeligheden af ​​grebhåndtag. Men i de fleste tilfælde bruges lavkvalitets stål og legeringer til at gøre en sådan rigning. Derfor kan bracket af en billig fræsning kollapse meget hurtigt, foråret kan briste, og stansen kan blive kedelig. Derudover giver nogle modeller ikke mulighed for at udskifte stansen, så forbrugeren ikke har andet valg end at skærpe det nedslidte værktøj direkte i sagen. Dette er meget ubelejligt, og kvaliteten af ​​skærpning efterlader meget at ønske. Samtidig falder længden af ​​pierceret, og derfor kræves et øget slag af det bevægelige håndtag, hvilket ikke altid er tilvejebragt i produktets design.

På den modsatte side for prisen er værktøj produceret, for eksempel af det berømte Knauf varemærke. De er multifunktionelle, pålidelige, og alle de ansvarlige dele er lavet af kvalitetsstålkvaliteter. Ulempen ved sådanne produkter er, at den er tilpasset til deres byggematerialer og er dyr.

I mellemprisområdet findes produkter fra mærkerne Matrix, Sparta, Stanley, Fit og Knipex. Sidstnævnte er f.eks. Anbefalet til engangsarbejde af relativt kort varighed. Fra det indenlandske værktøj er det nødvendigt at se snævert på prokekateli-firmaet "Prok": De er lavet af materialer af høj kvalitet og har en stor mekanisk styrke.

Nylige forbruger ratings af den undersøgte vare, udnævnelsen tyder på, at den stigende popularitet begynder bruge Prosekatel til metalprofiler til gipsplader model 87.950, fremstillet af tyske mærke Matrix. Til sin rimelige budgetpris - 620 ... 660 rubler - de adskiller sig i brugervenlighed, relativt lav vægt, driftssikkerhed i drift.

Klipperen af ​​metalprofil 87952 fra Sparta SanTool er også et godt valg fra samme priskategori.

Efterlad en kommentar ved hjælp af Vkontakte

søgning

Seneste kommentarer

 • proinstrumentinfo.ru til rekordværktøjet Kraftool. Gulgrøn kvalitet
 • Vladimir til rekordværktøjet Kraftool. Gulgrøn kvalitet
 • Sasha registrerer Hvordan man vælger motorsav til pris og kvalitet?

Alle rettigheder forbeholdes © 2018 ProInstrument. Alt hvad du behøver at vide om et byggeværktøj

Din feedback er blevet modtaget og sendt til administratoren.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

66 + = 69