Skobutikker i Ikea

Skobutikker i IKEA hypermarkeder: praktisk, pålidelighed, tilgængelighed

Det er ikke altid muligt at vælge forskellige varer til boligen i specialforretninger, fordi de er nødt til at få nogle gange over hele byen. For at spare tid, hvilke moderne mennesker der mangler, er der skabt store og omfattende hypermarkeder. De kan finde produkter til alle lejligheder.

Dette er tilfældet med hypermarkedet IKEA, hvor de mest populære enheder, ting og genstande samles. For eksempel, bredt repræsenteret i vinduerne i hallen IKEA obuvnitsy - praktiske og attraktive stande, hylder, reoler, Skoskab, brystet af skuffer og skabe, skuffer og kasser til at gemme sko.

Måske er det vigtigste kendetegn ved møblerne i IKEA hypermarkeder, at det er praktisk. Det samme kan siges om skoene.

Da de fleste russiske familier bor i lejligheder, hvor der som regel ikke er meget plads på gangen, kan ikke alle have råd til tunge og massive møbler på dette område. Og prisen på træpindestaller og metalhyller gør normalt ondt på bekostning af familiens budget.

Producenter af IKEA tilbyder enkle og praktiske muligheder, lavet af moderne materialer og med en acceptabel pris. Selvfølgelig kan ikke altid sådanne produkter kaldes et kunstværk, såsom skoskabe fra italienske producenter, men forskellen i pris taler i dette tilfælde for sig selv.

Ikke desto mindre er IKEA sko præsenteret i en ret bred vifte af farver. De mange forskellige former forventer fantasien endnu mere.

Kort sagt, hvis du kan lide skandinavisk minimalisme og evig bevægelse, passer IKEA sko perfekt ind i din anteroom.

Model "Chusig" til opbevaring af sko fra IKEA på indgangen af ​​gangen

Alle møblerne er egnet til opbevaring af sko og støvler i hallen (herunder obuvnitsy, skabe og hylder til sko), der ligger i afsnittet IKEA kataloget med titlen "Løsninger til opbevaring af tøj og fodtøj", som til gengæld, tilhører gruppen af ​​varer til gangen. Som anført i beskrivelsen afsnittet, de løsninger, der tilbydes af selskabet, har til formål at hjælpe dig med at undgå folkemængderne i gangen om morgenen, når de voksne og børnene kommer til at gå ud og søge efter den ønskede par sko, der er egnede til vejret og udendørs tøj.

Du kan finde en container til sko i fire underafsnit:

 1. garderobeskabe,
 2. systemer til opbevaring af "algot"
 3. hylder til gangen
 4. og selvfølgelig galoshnitsy.

Hertil kommer, at indholdet af sko og støvler kan anvendes til nogle af varianterne af containere, der fremgår af afsnittet "Opbevaring af tøj". Lad os starte i orden.

Hylder fra "Bamboo" serien til sko fra IKEA selskab

Klædeskabe er naturligvis primært designet til at sætte tøj i dem. Imidlertid har ønsket om at spare plads ledet producenterne til, at den nederste del af sådanne kabinetter er reserveret som regel for sko.

Af særlig interesse er serien "Stolmen". Den præsenterer flere typer funktionelle møbler til tøj og fodtøj, når en højde på mere end to meter. Her finder du forskellige ting:

 • Hævning til sko fra IKEA, bestående af en sektion. Du kan vælge en model med et vandret eller lodret arrangement af hylder. I det første tilfælde vil produktets bredde være 127 cm og dybden - 38. I den anden vil disse tal være henholdsvis 72 og 50 cm;
 • Sektion til lodret beklædningsplacering, tre skrå hylder til sko og spejl. Bredden af ​​strukturen er lidt mere end en meter, dybden er 50 cm;
 • Et afsnit består af et rack med et rack og en tøjhylde samt to lukkede hylder til sko;
 • Består af to og tre sektionsholdere omfatter et stort sæt forskellige hylder, et tøjstativ og et spejl.

Hyldestoler fra IKEA i korridorens indre

Disse systemer er vægmonterede stålpulverbelagte dæk, suppleret af forskellige typer hylder, stænger, kurve og moduler. Dette er en virkelig innovativ løsning til opbevaring af tøj. Den eneste ulempe er åbenhed i sådanne systemer. Måske er de bedre placeret i separate garderobeværelser. Selvom, hvis du sætter der ofte brugt sko og tøj, vil der ikke være nogen problemer.

I serien "Algot" præsenteres begge dæk til opbevaring af udelukkende fodtøj og komplekse varianter. Det dækker modeller til andre værelser (hall, badeværelse, køkken), og ikke kun gangen.

En kort oversigt over det samlede system til opbevaring af sko og tøj "Algot" fra IKEA fremgår af videoen nedenfor:

Disse er måske de enkleste design til at placere hyppigt anvendte sko, der normalt består af kun to sektioner.

Men selv i dette tilfælde tog fabrikanten sig af yderligere funktioner: De fleste hylder fungerer samtidig som bænke. Du kan sidde ned for at være mere behagelig at bære. Derudover kan du på bagsiden af ​​sådanne hylder lægge poser.

Som materialer til sådanne hylder anvendes en række træ (fyr, hårdttræ), lakeret eller overtrukket med akrylmaling og også behandlet stål. Så fra en fyrmodel "Leksvik" laves, og fra et metal - "Chusig".

Foto hylder til sko fra IKEA (serie "Lexvik")

Traditionelt forstår de under skohornet åbne åbne vandrette og skrå hylder til sko. Imidlertid indeholder dette underafsnit af IKEA kataloget møbler til opbevaring af sko, ofte klassificeret som et splitskabinet.

Disse er lukkede skabe med en dybde på ca. 30 cm, forskellig i højde, bredde, antal og størrelse af sektioner. Vertikale opbevaring metode sko (støvler høj shafted desværre i sådanne celler ikke udbydes), sparer plads, så en til at placere Skoskab 10 eller 20 og par sko.

De vigtigste modeller, der præsenteres her er Stell, Bissa, Niland, Sprutt og Hemmes.

Hvad angår materialerne, er "Niland" og nogle modeller fra "Hemmes" serien lavet af massiv fyr. Andre modeller bruger plast, spånplader, film og zink (til stifter).

Følgende video giver et overblik over IKEA sweep fra Bissa serien:

Som vi allerede har nævnt, er priserne på sko og frysere fra IKEA ret demokratiske. For at illustrere dette, lad os angive omkostningerne ved nogle af de modeller, der er beskrevet ovenfor.

 • Så, garderobeskabe fra "Stolmen" serien, der består af en sektion for sko, koster omkring 14 000 - 15 000 rubler. Hvis sektionen er lidt bredere og har en ekstra tværstang til tøj, vil kabinettet koste 17 600 rubler.
 • To-snit garderobe "Stolmen", som indeholder forskellige hylder og sektioner, koster omkring 27 000 rubler, og en garderobe fra tre sektioner kan købes til 42 000 - 44 000 rubler.
 • Endnu mere tilfreds med priserne på systemet Algot, fordi vægdækket, der udelukkende er beregnet til sko, kan du købe for kun 3.440 rubler. Ikke meget dyrere og koster et komplekst dæk, herunder bar og hylder - 3.940. Selvfølgelig er disse mere kompakte muligheder. Dog dækker selv dækket, som indeholder forskellige hylder, barer, bøjler og et spejl, omkring 17.000 rubler.
 • Hylde "Chusig" med en bænk og to niveauer til sko vil koste 3500 rubler, og en træ hylde "Leksvik", afhængigt af størrelsen, i 2000 eller 4000 rubler.
 • Og endelig, galoshnitsy. Den enkleste model ("Bissa"), der består af to sektioner og når en højde på 93 cm, kan købes til 2.000 rubler. Hvis den har tre sektioner, skal du betale tusind flere.
 • Den dyreste version af galoshnitsa er modellen "Hemmes", lavet af massiv fyr. Dens pris er omkring 10 000 rubler.
 • Vil du ikke købe et separat møbel til at opbevare støvler og sko? Så anbefaler vi at købe i IKEA gennemsigtige kasser til sko, der kan gemmes i et afsides sted. Så for eksempel vil produkter fra "Scubb" -serien koste dig omkring 700 rubler og et farverigt "Headset" - 500 rubler.

Billeder af kvinder i hallen fra IKEA

Sæt (500 rubler) Chusig (3.500 rubler) Scubb (700 s.) Leksvik (2 000 rubler)

STOLMEN 1 sektion (15 050 р.) STOLMEN 2 sektioner (27 000 rubler) STOLMEN 3 sektioner (41 450 rubler) STOLMEN er bred (17 600 rubler)

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Da vi så på møblerne til gangen i butikken, kunne vi lide alt om det. Og da de blev leveret og installeret i lejligheden, forstod vi manglerne af skoen, som i artiklen hedder "galoshnitsa". Fodene til sko er smalle, de kan kun foldes af flip flops, sneakers, ballet sko, dvs. sko, sneakers der passer ikke. Jeg kan godt lide den sko, den er lukket.

Kære Olga, du har det galt! Vi sætter i så fodtøj alle vores sæsonbestemte "løbesko", herunder både efterår og vinter fodtøj. Du skal bare trække den hvide plast midterste (tværs) separator i midten af ​​hver af de fire bokse (eller kun i en eller to bokse, dette er efter dit ønske).

Klik her for at annullere svar.

Relaterede oplysninger

køkken

planteskole

Entré

arbejdsplads

Nyheder og tendenser

Vi er Vkontakte

Bedstefar Shura

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Særlige træk - sko i hallen fra IKEA

Erhvervelsen af ​​møbler er en kompleks proces. Dette forværres i situationer, hvor forskellige varer sælges i fjerntliggende dele af byen. Derfor vil butikker, hvor de nødvendige varer til den funktionelle indsamles, være efterspurgte. Et eksempel er IKEA. Det samme problem vedrører sko til anteroom, som i IKEA er præsenteret i variabiliteten af ​​former og farver. Garderobesystemer Sejl er på ingen måde dårligere i kvalitet. Repræsenteret i en bred vifte af sko, der laves i moderne modetrends fra IKEA, varer i mange år. Og de ting, der opbevares med deres brug, vil øge deres sædvanlige liv på grund af ordentlig pleje.

College møbler til gangen med sko Stolmen fra Ikea

Obuvnitsa - den generelle betegnelse for anlæg til opbevaring af sko (Skoskab, hylder, reoler, kommoder, skabe, kasser til opbevaring - et væsentligt element i ethvert hjem køb som telefonbøger, og når shopping, som viser møblerne dannet af stilarter, du kan vælge. en komplet liste over nødvendige elementer til dekoration både indvendige hallway og lejligheden fuldstændig. Variabilitet og ydeevne på grund af brugen af ​​træ, plast, metal til fremstilling og farver af produkter og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer s, i forskellige stilarter og løsninger i den relevante prisklasse, hvilket for ikeevskih muligheder betragtes som lav og overkommelig.

Skoens særpræg ved IKEA

Praktisk og funktionalitet af ethvert produkt, der præsenteres i IKEA-serien, er et kendetegn for disse møbler. Det samme skiller skoen fra denne stormarked.

De fleste af familierne i Rusland har ikke råd til at placere en stor masse i væggen, som er forbundet med et lille område og komplekse planlægning.

Hylder til sko er lavet af træ, metal eller plast. Sidstnævnte er det vigtigste materiale, hvorfra møbler laves, implementeret af IKEA.

IKEA Sprængsko med stålhylder til sko

Fremgang fra denne prispolitik er tilgængelig for størstedelen af ​​befolkningen. Værdi for pengene er baseret på en lav pris, men god kvalitet. Varer fra denne stormarked kan ikke klassificeres som kunstværker, det er ikke plads til stejle sko fra franske eller italienske producenter, men har de nødvendige tekniske egenskaber og funktionalitet.

En bred vifte af farve og stil løsninger, en række forskellige former og dekorative tilføjelser repræsenterer et spil designer fantasi.

IKEA Hemnas skoeskohorn

Disse møbler er indbygget i væggen, eller er bærbare, der til enhver tid kan flyttes til et andet sted eller til en anden lejlighed.

IKEA sko er kendetegnet ved sin enkelhed og kofort

Det vigtigste for Ikeev møbler er dets brugervenlighed og funktionalitet.

Forestil dig de egenskaber, der bør overvejes, når du køber:

 • Arrangementet kan være lodret eller vandret i retning. I en vertikalt anlagt struktur hviler skoen på tådelen og ikke på sålen. Det tager lidt plads, så det passer til smalle og små gange. Vandret placering deformerer ikke skoene, da det er monteret på sålen.
 • Sengeborde til sko kan lukkes eller forblive otkrytymi.Otkrytye stativer, godt ventileret og ikke giver et gisp af sko, luft akkumuleret i løbet af slid duft. Men det beskytter ikke mod støv og præsenterer dine ting for alle at se. Lukket. ikke ventileret, men beskyttet mod støv. Valget er dit - eller specielt til at ventilere eller ofte udføre en vådrensning, som i hvert fald skal gøres regelmæssigt.
 • Standard enkelt eller kompleks varianter. Et eksempel kan være et design, der giver dig mulighed for at sidde på det til sko, hvilket sparer plads til at installere ekstra stole eller afføring. En kompleks mulighed er den funktionelle kombination af skoen med andre elementer - et spejl, et sted til tøj eller andre funktionelle hylder, sektioner.

STELL's galley fra IKEA

Metoder til at sælge varer fra IKEA

Som nævnt foregår salget enten gennem kataloget på hjemmesiden eller i papirform, eller når man besøger butikken.

Ifølge de katalog produkter, der er egnet til opbevaring af støvler, sko, løbesko på gangen, med navnene på muligheder og ydeevne, er placeret i de "Løsninger til opbevaring af tøj og fodtøj" specificerer placeringen - gangen. Det drejer sig om sko, kommoder, hylder, skabe.

Skoen kan bestilles via IKEA kataloger

Hovedformålet med at købe et sted til opbevaring af sko er at undgå trængsel i korridoren, gangen, når du søger efter nødvendige tøj og sko.

To-etagers sko fra Ikea til gangen

Opbevaringsbeholderen er placeret i fire underafsnit af kataloget:

 1. Skabe.
 2. Opbevaringssystem "Algot".
 3. Hylder til gangen.
 4. Skoskab.
 5. Beholdere, i afsnittet "tøjopbevaring"

Væghylde til opbevaring af sko fra IKEA

På stormarkedet ligger dette produkt i en bestemt zone af varer til gangene, arrangeret efter navn og stil beslutning.

Dette er ikke helt, hvad man kan forestille sig - massive skabe til at placere tøj i sin overdel og sko i det nederste, der besætter et stort hallområde. Den er lavet i en åben eller lukket version af stativet, som kan laves i en vandret eller vertikal udgave. Typiske dimensioner ved korridor udførelsesform racks "STOLMEN" horisontal ved 127 i bredden og 38 i dybden, mens den lodrette ved 72 ved 50 cm.

Stolmann bagside fra IKEA

Variationer er repræsenteret af følgende type placering:

Kombineret med et sted til yderbeklædning, et lodret arrangement, et snit med tre skrå hylder til sko, der måler 110 i bredden og 50 cm i dybden.

Enkeltdel for plads til ting og to lukkehylder til sko.

Et sæt forskellige hylder og sektioner til placering af overtøj og sko samt et spejl i lodret design.

Åbent system til opbevaring af IKEA

"Algot" konstruktioner til opbevaring

Denne konstruktion består af et dæk, fastgøres til væggen med granulære overtrukket med tilstedeværelsen af ​​hylderne, stænger til bøjler, og kurve af forskellige modulære systemer til lagring af store mængder af tøj og fodtøj. Dette er en ny løsning på dette område. Åbenhed i systemet giver adgang til de ting, der er lagret i det, men giver ikke beskyttelse mod støv.

Åbn Altot storage design fra IKEA

Varianter af systemet er præsenteret på samme snævert fokuserede måde, udelukkende til brug for sko.

Videoen nedenfor viser den fulde dækning af denne type produkt.

Foto af lagringssystemet "Algot" fra IKEA

Består af maksimalt to dele af designet er de enkleste muligheder for opbevaring af sko.

Hylder kan fungere som en krukke eller yderligere placeringer til poser. Lavet af træ, der normalt anvendes lærk eller fyr, metal eller moderne former for polymermaterialer, kan de være velegnede til enhver stil beslutning. Yderligere lakering, belægning med akrylmaling eller tilsætning af dekorative detaljer er helt muligt.

IKEA sko med bløde hylder

Galoshnitsy eller galoshnitsy, oprindeligt et traditionelt sted til tørring af sko - galoscher, støvler, lignede vandrette eller skrå hylder. Klassificering Ikeevskaya galoshnitsy har form af et kabinet-split. Dette er en form for indkapslet skab, med forskellig tilpasning af tilstedeværelsen af ​​sektioner, udførelse vandret eller lodret, designet til lange støvler eller lave sko, der rummer 10 eller 20 par ad gangen.

Lavet af egne hænder nogen møbler, har flere fordele, før de køber:

Den er original, svarer til din fantasi og behov, kan blive et rigtigt designer mesterværk med den rigtige tilgang.

Katalog af galoshnits fra IKEA

To absolut identiske varianter kan ikke udføres af forskellige mennesker, ingen andre steder, undtagen i dit hjem, vil du ikke kunne møde en sådan kopi;

Det er behageligt og egnet til behovene i din lejlighed i størrelse.

Pris kategori af sko fra IKEA

En demokratisk variant af prisspredningen på IKEA-supermarkedet, at når man bestiller gennem kataloget på stedet, er det til stationært køb attraktivt for mange købere. Dette skyldes ikke kun billigheden af ​​det anvendte materiale, men det overordnede koncept for virksomheden.

IKEA skoholder

Funktionaliteten af ​​de forskellige muligheder skyldes både evnen til at rotere rundt om akse og evnen til at bevæge sig fra sted til sted. Det vigtigste er kvaliteten af ​​ydeevnen og dens pris.

To-snit "Bissa" calico fra IKEA

Priserne på varer fra forskellige kategorier er baseret på en klar kombination af pris og kvalitet.

Den mest budgetmæssige mulighed, en to-sektion "Bissa" galoshnitsa vil koste 2000 rubler, men vil vare mindst 5 år.

Hvorfor har jeg brug for en sko i gangen

Opbevaring af sko og tøj kan betale mindst opmærksomhed, og det er forkert med hensyn til det. En kvalitet ting vil vare længere, hvis det er korrekt opbevaret og plejet. Til opbevaring kræves der særlige kapaciteter, selv for midlertidig indkvartering.

Opbevaring af sko på gulvet i gangen er ikke kun æstetisk, men også ikke en funktionel mulighed. Hun bliver støvet, rynker og kan gå tabt.

Fårskind og bøjler i IKEAs hall

Tilstedeværelsen af ​​en sko i huset, et specielt sted for indkvartering, vil ikke kun forbedre interiøret på gangen, men vil tillade din udsendelse at tjene en lang service uden tab af udseende.

Om nødvendigt kan du opdele stederne for midlertidig og mellem sæsonbestemt opbevaring. Brug til opbevaring af ikke-sæsonbestemt par andre skabe eller mezzaniner. For at gøre dette kan du købe specielle beholdere til skoemballage til en pris af 500 rubler.

IKEA sko med mesh hylder

Og i gangen for at installere en lille, beregnet til sæsonen par, en sko. Det kan være lille, der passer til antallet af par sko, alt efter antallet af familiemedlemmer.

Hvert sted i huset skal tildeles sit sted!

Skobutikker i Ikea

Sko og galoshnitsy i gangen - køb i IKEA

Produkter i denne kategori

Bredde: 49 cm, Dybde: 28 cm, Højde: 135 cm

Bredde: 80 cm, Dybde: 35 cm, Højde: 102 cm

skobutik modul

Bredde: 45 cm, dybde: 30 cm, højde: 192 cm

galoshnitsa, 4 rum

Bredde: 96 cm, dybde: 17 cm, højde: 90 cm

Bredde: 79 cm, Dybde: 29 cm, Højde: 148 cm

Bredde: 51 cm, Dybde: 18 cm, Højde: 39 cm

galoshnitsa, 4 rum

Bredde: 107 cm, dybde: 22 cm, højde: 101 cm

sko skovle, store

Længde: 32 cm, Bredde: 10 cm, Højde: 4 cm

sko sko lille

Længde: 28 cm, dybde: 7 cm, højde: 3 cm

galoshnitsa med 2 rum

Bredde: 89 cm, dybde: 30 cm, højde: 127 cm

bænk med en hylde til sko

Bredde: 85 cm, dybde: 32 cm, højde: 65 cm

bænk med en hylde til sko

Bredde: 85 cm, dybde: 32 cm, højde: 65 cm

hattehylde

Bredde: 79 cm, Dybde: 32 cm, Højde: 25 cm

hattehylde

Bredde: 79 cm, Dybde: 32 cm, Højde: 25 cm

skoholder

Bredde: 79 cm, Dybde: 32 cm, Højde: 37 cm

skoholder

Bredde: 79 cm, Dybde: 32 cm, Højde: 37 cm

galoshnitsa med 2 rum

Bredde: 49 cm, dybde: 28 cm, højde: 93 cm

Bredde: 61 cm, dybde: 30 cm, højde: 130 cm

Bredde: 69 cm, dybde: 24 cm, højde: 127 cm

skohorn

Længde: 60 cm, Bredde: 5 cm, Dybde: 5 cm

"Varer fra IKEA" fra Albero Family® er en bekvem og hurtig levering

IKEA produkter i Blagoveshchensk. Vælg produkter direkte på

hjemmeside, udarbejde en ordre og vi vil levere alle de varer du kan lide!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

71 − 66 =