Skohylde til gangen foto

Skabe til sko - 60 muligheder

Hovedhemmeligheden i at arrangere gangen i vores dag - antallet af synlige ting skal holdes på et minimum.

Tidligere var i lejlighederne ved indgangen enkle hylder, nu i gangen fløjter et fladt skoskab, hvor dine sko er sikkert skjult for øjnene.

Sko i det moderne skab er placeret lodret, som sparer plads. Du kan vælge et skoskab med 2-3-4 rum. To-niveau hylde til 10-12 par - en anden fælles konfiguration "hurtig garderobe" til sko.

Normalt er de lavet af plast eller metal, takket være, at de er lette at holde rene. Du kan købe et miniature skab med svingdøre.

Separat kan vi sige om "smal 9quot; curbstones med foldedøre (åben ved 45 grader). Dette er ideelt til en lille hall. Når skoene er anbragt på hylderne, taber det ikke form, brænder ikke, det samler ikke støv. Sandt nok taber kapaciteten hos en sådan skab traditionelle skoskabe.

Sted til sko kan være placeret under banketten, under sengebordet eller tjene som støtte til spejlet. Men som regel er sådanne møbler ikke designet til snavset fodtøj, og derfor vil tøfler stå ved tærsklen og hylderne - tomme. Dette er i Europa, fortovene er rene, og værtinden tilbyder kun gæster at pudse støvet fra de sko, de kom i. I Rusland bliver sko normalt taget af tærsklen.

Derfor bør der i hvert hus være to specielle steder til sko og sko. En - ved indgangen - er designet til det par, vi skyder, vender tilbage fra gaden. Den anden - for de sko, der er designet til en anden sæson. Til opbevaring af beskidte sko er en to-niveau stativ med vinyldæksel og en palle egnet, som let kan fjernes og vaskes. Skoene på denne stat tørre ud hurtigere. Du kan købe et specielt skab med ventilation og bakteriedræbende lamper.

Et godt skoskab skal nødvendigvis omfatte et bagagerum, hvor små bøjler med bløde kludespidser vil blive leveret. Til dem fastgør bootboderne det i tide "tomgangstid9quot; støvlerne brød ikke i løft. Sko med en høj bootleg er trukket på specielle puder, så det ikke mister form.

Hvis du vil placere sko i et stort skab, skal det være forsynet med lige hylder om dybden af ​​skoeskassen. De kan ligge op til loftet (hvis skoene er flere hundrede par), og i flere rækker nederst - under beslagene med yderbeklædning. Du kan placere skoene bag skydedørene på metalhylder. Den indtrækbare stativ med holderpuder er dyrere end den stationære, men det hjælper med at holde skoens form (selvom der ikke kan lægges høje støvler i vejen).

Og du kan også bruge wirehanger-holdere på sugerne, som kan fastgøres til enhver overflade. Og for elegante kvinders sko er gode åbne hylder eller roterende displayholdere - Fans "sko skatte" sådan en udstilling vil juble op!

Hvordan laver man en skohylde i gangen med egne hænder

Når man går ind i en bolig, kommer en person ind i gangen, som skal fungere. Korrekt udstyre det er ikke let på grund af den lille størrelse, men det er nødvendigt at give et sted til opbevaring af sko. Til dette er det ikke nødvendigt at købe dyre møbler - hylderne til sko i gangen kan laves selvstændigt. Manglen på plads gør ejerne mulighed for at vælge multifunktionelle løsninger. For eksempel kan en tøjbøjle kombineres med en skoholder.

Hver ejer ønsker sit hjem at se perfekt ud, og møblerne kombinerer og supplerer hinanden. For at gøre dette kan du vælge den rigtige løsning fra det store udvalg af skostativer, der kan ses på billedet. De vigtigste krav til dem er multifunktionalitet og kompaktitet.

Den enkleste model af hylden til sko

Valget af hylder afhænger af antallet af sko, område og stil af indretningen af ​​rummet. De skal være enkle og pålidelige, de er lette at gøre med egne hænder. Dette er en universel løsning, der sparer plads, har et attraktivt udseende. Hylderne er placeret nederst på væggen. Et almindeligt kappstativ fra en række kroge og en lille bænkhylde, hvorunder skoene opbevares til daglig brug, vil perfekt komplementere interiøret. En vellykket løsning er stativet, hvis øverste del bliver en bænk. Det er normalt udstyret med åbne hylder (eksempel - på billedet).

Modeller til vægge egnede til små boliger

Ydermere ligner sådanne hylder i gangen skabe, men har ikke døre, og ofte mangler de også sidevægge. Under sædet er skuffer eller døre, og ved siden af ​​kan det være et stilfuldt jakkerestativ. Stativet gør det muligt at sætte tingene i orden, det er en praktisk og universel mulighed. Meget populære modeller med åbne og lukkede hylder, hvor skoene sættes på hele sålen.

Universel version af væggen med afdelinger til opbevaring af tøj og sko i gangen

Tumba - slank med foldedøre er velegnet selv til en meget lille hall. Sko vil ikke støve, men sæt det på kabinettet kun tørt og rent. Et åbent kappestativ med hylder og et sæde er praktisk og praktisk. Den passer til tøj og sko, der bruges hver dag. Til opbevaring af sko, der ikke anvendes i indeværende sæson, er der lukkede systemer. Specielle stande fås fra almindelige æsker af pap, de er limet med et materiale, der ikke bliver vådt og dækket af småsten. Skohylder i gangen er lavet vandrette, multi-tiered, vertikale. Oprettelse af dit eget design af produktet kan du lave en kombineret version, der kombinerer flere typer i ét design.

Tumba-slank vil skjule dets indhold fra nysgerrige øjne

Der er masser af materialer, der er egnede til at lave hylder og hylder til sko. Før du starter, bør du overveje følgende:

 • budget til fremstilling af hylder;
 • Antal personer, der vil bruge hylderne;
 • om den givne model af en hylde eller hylder vil blive kombineret med en bøjle;
 • Har du brug for et sæde (bænk) på toppen.

Til fremstilling af hylder anvendes følgende materialer: metal, træ, plast osv. Smalle og hjørne modeller er lavet af spånplader. Hylderne af det mest enkle design er fastgjort til væggen og optager et minimum af plads. De ser ret oprindelige ud og reducerer ikke pladsen på gangen.

At lave praktiske hylder til sko i gangen med egne hænder kan laves af krydsfiner

Fra naturligt træ fremstiller de sko til klassisk interiør. Træet er et overkommeligt og miljøvenligt materiale, det er nemt at behandle.

Elegant og kompakt design af skoskabet

Hylder til sko lavet med egne hænder lavet af metal, sikrer en naturlig luftning. Dens karakteristiske egenskab er, at metallet ikke absorberer lugt. En sådan hylde kan dekoreres med yderligere elementer og give personlighed. Metal rotter ikke, bliver ikke vådt. Hvis det behandles med en anticorrosiv forbindelse, vil den ikke ruste. Metalhylden er som regel monteret på en væg eller fastgjort til stativer.

Letvægts og kompakt skohylde i rørets gang

Hvordan laver man en hylde til sko med egne hænder

Det er enklest at lave skoholdere med egne hænder. For at gøre dette skal du bruge de sædvanlige værktøjer og materialer:

Fremstilling af en hylde til fodtøj af hænderne for at starte det er nødvendigt fra fremstilling af laterale dele. For at gøre dette skal du forberede 6 identiske stænger med en længde på 33 cm (33 cm - dette er den nødvendige dybde, hvilket gør det muligt at placere sko af enhver størrelse på den næste hylde). Derefter fordeles de 4 resterende blokke jævnt fordelt på emnet og giver dem den nødvendige dybde.

Den universelle hyldebredde er mindst 62 cm. Det giver dig mulighed for at placere flere par sko i ét rum på samme tid. Hver hylde er lavet af deres to emner, som er fastgjort til hinanden med skruer. Efter afslutningen af ​​alt installationsarbejde slibes de skarpe og ru dele af hylderne med specialpapir.

Højden af ​​skohylde, lavet med sine egne hænder, vil være ca. 80 cm. Den nederste del af det er placeret i en afstand på mindst 25 cm fra gulvet, som vil rumme støvler og andre typer af høje sko.

Skohylde lavet af egne hænder

Stativer til hylder kan fremstilles af strimler af længde 80 cm De gør særlige flænger tykkelse mellemstore tømmer .. (I dette tilfælde - 16 mm), afstanden mellem flænger bør være 25 cm hylderne er indsat i fire stativer fremstillet tidligere savede portioner.

Af de materialer, der var tilbage efter forberedelsen af ​​hylder og stativer til dem, fremstilles den øverste del af stativet. For at gøre dette er 33 cm stænger poleret, lakeret og fastgjort med skruer til den færdige struktur.

Vær opmærksom! Hvis der anvendes 4 selvskærende skruer til hver hylde, behøver du kun 2 skruer for at sikre den øverste del.

Husk at med egne hænder kan du oprette et hvilket som helst design til opbevaring af sko, uanset om det er et stativ, et skab eller en almindelig hængende hylde på væggen. På internettet kan du finde nok færdige muligheder, men hvis du har tid og lyst - eksperiment. Så du kan få et eksklusivt interiør, som alle gæster vil beundre. Alt hvad du behøver for at skabe skoshefer i gangen med dine egne hænder er lidt fantasi og grundlæggende forbrugsstoffer.

Praktiske og alsidige produkter er meget populære. Vi anbefaler at stoppe valget på de multifunktionelle modeller, der nemt kan ændre deres udseende. Når du vælger en skoopbevaring, skal du styre dine vaner og bekvemmeligheden ved at bruge hylderne eller hylderne på din gang. For et stort antal sko kan du for eksempel vælge et højt roterende rack.

Af materialerne i huset, som for eksempel forblev efter reparation, er det ret nemt at oprette en original hylde eller en skohænger med egne hænder. En bøjle af tråd vil være en interessant måde at løse problemet med at holde hjemme sko i en lille hall.

Ofte i den lille korridor er der installeret specialholdere, ophængningsbeholdere. Suspended møbler vil være en glimrende måde at placere sko på i et lille rum. Muren hylder vil tilføje plads til rummet og spare plads på gulvet. Vi anbefaler at du hænger en dør på hylden for at skjule indholdet. I dette tilfælde vil rummet se bedre ud. Hvis du placerer en multi-tieret struktur langs væggen, vil ikke kun sko, men for eksempel paraplyer med poser passe ind i den.

Karrusellen hylde er samlet fra flere runde dele. Det giver et særskilt sted for hvert par sko.

En gammel træ- eller metalstige bliver let til et praktisk opbevaringssystem. Trappen er meget simpelthen fastgjort til væggen. Derudover kan du male den i den ønskede farve, og fastgør krogen til tværbjælken.

Hyldekarusel skabt af egne hænder

Autonome systemer, som i billedet nedenfor, kan bruges til sortering af sko. Almindelige palleter dekoreret med malerier eller applikationer vil blive pålidelige beholdere til opbevaring og dekorere interiøret på din gang.

Skohylder til gangen af ​​trækasser malet i forskellige farver, vil genoplive interiøret

Efter at have forbundet fantasi er det nok at skabe en original hylde til opbevaring af sko, som alle husstande og gæster vil beundre i lang tid.

Hylder til sko i gangen

Skohylde lavet af egne hænder

Udfyld kun 2 felter, og vi vil ringe dig tilbage for at afklare alle nuancer!

Sko i hallen: TOP-100 billeder af de bedste nyheder fra kataloget 2017

Organiseringen af ​​rummets indvendige rum afhænger direkte af tilgængeligheden af ​​møbler. De giver mulighed for at skabe en slags harmoni.

Med hensyn til gangen er der en særlig rolle til skoen, som som regel er en slags bryst og til tider et ægte kunstværk.

I de fleste tilfælde er skoen i hallen allerede købt i det afsluttende trin af reparationen.

Umiddelbart inden købet anbefales at bestemme hovedformålet med dette eller det pågældende møbel, og vigtigst af alt, hvad der præcist skal opbevares der.

Der skal lægges særlig vægt på de overordnede dimensioner, så skoen ideelt kan passe ind i alle parametre i forhold til fællesrummet.

For en stor familie er det bedre at købe en smal curb, om den samme plan som præsenteret på billedet af en sko i gangen, for eksempel til opbevaring af sæsonbestemte sko.

Det er bedre, hvis du får nok rummeligt skab med de tilgængelige ekstra indbyggede kasser. Hvis det er muligt, kan du købe en sko med et sæde i gangen for mulighed for at skifte sko uden problemer.

Afhængigt af designet af sådanne møbler kan opdeles i visse typer:

 • åben type;
 • lukket type;
 • slank;
 • skoskab - kombinerer kassen til sko med andre forskellige moduler;
 • obuvnitsa-dryer;
 • Stå - perfekt til mange sko, og det kan være både åben og lukket type.

Den mest almindelige er en åben version. De vigtigste fordele er: ventilationssystem, fravær af mulig ubehagelig lugt og svamp.

Men i tillæg til fordelene er der også visse negative kvaliteter, fx ophobning af snavs på overfladen af ​​sko, da sådanne sko i gangen er ringe i deres struktur.

Den lukkede version har udseende af et skab med hylder eller skabe med døre. Denne mulighed foretrækkes af dem, der har kæledyr, da denne sort kan hjælpe med at holde skoene intakte og sikre mod ydre skader.

En anden helt usædvanlig version af skoen er slank. Dette er en slags høje, smalle og aflange møbler, som er perfekt til en lille og ikke meget rummelig gang.

De væsentligste ulemper ved sådanne strukturer omfatter ustabilitet i modsætning til vægskoen i gangen og manglen på et særligt rum til opbevaring af skoplejeprodukter.

For at skabe møbler, først og fremmest tages hensyn til kundernes individuelle behov såvel som den økonomiske komponent og varigheden af ​​operationen.

Særligt populært er metalsko i gangen, som er kendetegnet ved deres styrke og holdbarhed.

Der er et stort antal forskellige møbelfabrikker, hvoraf den mest populære er Ikea. Skoen i gangen i denne kundes præstationer er i stand til at overstige forventninger og opfylde alle behov.

 • Valget af stativet udføres under hensyntagen til den generelle stil beslutning og farve præferencer. For eksempel kan en trækasse let males i den ønskede farve.

  Den nemmeste måde at bestemme farven på, hvis væggene har en neutral farvetone og andre møbler, er simpelthen ikke der.

  En god løsning er at bruge smalle og høje kabinet versioner.

  Hvis skoen har en skygge af "eg" eller "bøg", så er muren bedre at male i lyse farver og møbler til at erhverve nuancer af "kirsebær" eller "alder".

  Møbler skabt uafhængigt, adskiller sig altid positivt fra standardindretninger. Men fra denne mulighed er det bedre at nægte, når man opretter en stil af high-tech, orientalsk eller barok. Men i forstæderne vil de være som aldrig før.

 • De mest egnede valgmuligheder er:

  • box-rack - har side hylder-crossbones;
  • Pallen er tidligere lakeret, mens skoene er opbevaret i specielle slots;
  • arrangør - en sommerversion i form af såkaldte lommer.

  Uanset skoen gør tilstedeværelsen af ​​selv de mest almindelige det muligt at give rumkomfort og harmoni.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  35 − 31 =