Skråninger fra gipsplader

Montering og indretning af skråninger fra gipspap

Hver god hussejer forsøger at gøre sit hus smukkere, varmere og mere behageligt. Det er næsten umuligt at opnå dette med gamle vinduer, hvor sprækker allerede har dannet, hvor den kolde vind blæser ud, og de tilføjer ikke æstetisk skønhed. Der er kun en vej ud - at ændre vinduerne til nye. Men selve udskiftningen er ikke slutningen på reparationsarbejdet. Efter installation af nye vinduer skal du stadig klare skråningerne. Som regel forsøger mange ejere selv at løse dette problem. Enheden af ​​skråninger fra gipspapir vil bidrage til at udføre denne opgave.

Lav bakker uafhængigt af enhver mand, der mindst en gang i sit liv holdt en hammer. Metoden til dekoration er ganske enkel, selv amatører af færdiggørelser vil klare det, og det tager ikke meget tid. Hældninger fra gipsplader, hvis enhed er beskrevet i vores artikel, vil se pæne og stilfulde til lave økonomiske omkostninger.

Tidligere lavede de skråninger fra simpelt gips og påførte det i et tykt, jævnt lag. Uanset hvor svært de erfarne herrer forsøgte, var det næsten umuligt at gøre vinklen helt glat, og færdigheder og færdigheder spillede en vigtig rolle. Derudover gipset tørret i flere dage, hvilket skabte et vist ubehag for husets ejere. Nu er skibene lavet af plastik, men denne stil er mere almindelig i kontorer og offentlige faciliteter på grund af den nemme håndtering og skabelse af et forretningsbillede.

Den mest almindelige i lejligheder og huse er enheden af ​​skråninger fra gipsplader. Det er ret nemt at installere og kræver ikke store materielle omkostninger.

Skråninger fra gipspap: enhed, foto, efterbehandling

Masters for installation af skråninger bruger en række teknikker til at udføre sådanne værker, som kan ses på billedet i denne artikel:

 • Nogle praktiserer fastgørelse af gipsplader på metalprofiler, som stadig bruges til færdiggørelse af vægge og lofter.
 • Andre fastgør ark på skum, og nogle gange endda på shpaklevku.
 • Særligt dygtige fagfolk klarer at kombinere de ovenfor beskrevne typer fastgørelser til særligt komplekse vinduesåbninger.

Ved enhver form for indretning vil nye vinduer med venlig og god kvalitet være i stand til at overholde alle krav til teknologi. Nedenfor betragtes enheden og efterbehandling af skråninger af gipsplader mere detaljeret.

Montering med metalprofil

Denne metode er god, hvis væggene også er dækket af gipsplader. I dette tilfælde skal du skære ud fra en solid ark detaljer om målehældninger. Der oprettes en basisramme, som er udstyret med ekstra dele til en mere holdbar forbindelse. Fastgørelsen i sig selv er den samme som på væggene, og en vis handling er strengt vedligeholdt:

 • Profilen skal indsættes i lodret og vandret niveau.
 • For at gøre enheden af ​​skråninger fra gipsplader passeret uden problemer, er det nødvendigt at foretage præcise målinger af detaljer og skære dem ud af et enkelt ark.
 • Som varmelegeme mellem gipspladen og væggen placeres et lag mineraluld, undertiden ved hjælp af det sædvanlige monteringsskum, så er det nødvendigt at tage højde for dets evne til at udvide.
 • Med en skruetrækker er arkene fikset.
 • Udformede revner er forseglet med en segl og sat på toppen kittet.
 • Vinklen mellem væggen og gipspladen er dækket af et perforeret hjørne, som er fastgjort med en hæftemaskine eller sidder på kittet.
 • Hertil kommer, at hele hældningen shpaklyuetsya, mopped til perfekt ens betingelse og malet.

En sådan installation og indretningen af ​​skråninger fra et gipsplader er hurtig nok og vil ikke medføre meget snavs i et hus, men det er nødvendigt at overveje, at vinduesåbningen vil være lidt mindre. Derudover er det nødvendigt at bruge penge på en varmelegeme mellem væggen og pladen.

Pister limet til monteringsskummet

Denne fastgørelsesmetode anvendes kun i ekstreme tilfælde, for eksempel når der simpelthen ikke er plads til at installere en metalprofil, eller vægkonstruktionen ikke holder kluden, og kittet holder sig ikke til overfladen. Sådanne problemer er kendt for ejerne af gamle huse, hvor trævinduer stod.

I sådanne tilfælde limes gipsvæggen ved hjælp af skum blot på væggen. Under tørring af sammensætningen kan arkene skrues med selvlukkende skruer med en lang motorhjelm. Efter at samlingsskumet polymeriseres, kan skruerne skrues ud som unødvendigt. Installation af vindueskråninger fra gipsplader på denne måde er hurtig og med minimal indsats.

Ulempen ved denne metode er, at skummet kan udvide og deformere skråningerne, hvilket resulterer i, at hjørnerne er helt glatte, er næsten umulige. Men skummet fungerer som et bindende materiale, og som en varmelegeme, der udfører sine funktioner på enhver overflade.

Forberedelse til plantning på lim eller kitt

Denne metode er meget enkel i teknologi og som en konsekvens heraf en af ​​de mest almindelige. Nøjagtig udførelse af handlingernes algoritme kan du få det højeste kvalitetsarbejde på kortest mulig tid:

 • Du skal begynde med at skære monteringsskummet, med hvilket vinduerne blev fikset, og rense overfladen af ​​bygningsaffald, støv, gammelt tapet og kitt.
 • Endvidere er det nødvendigt at bearbejde overfladen, hvor skarvet fastgøres med en primer. Beboere på de første etager anbefales at behandle stedet for hældningen også med antimykotisk imprægnering på grund af den øgede følsomhed af materialer til fugt.
 • Indretningen af ​​skråninger fra gipspapir kræver brug af gipsplader til limning af snitstrimlerne på væggen. I byggevirksomhederne er der et stort udvalg af materialer, og konsulenter og instruktioner i dette vil hjælpe.
 • Hvis der er store revner på væggen, hvor hældningen skal fastgøres, skal de forsegles med kitt eller gips. Hvis hullerne er ubetydelige, er det ikke nødvendigt at reparere dem, da kittet på pladen af ​​gipsplader vil fylde dem selv.
 • Dernæst må du omhyggeligt måle og overføre dem til gipsplader og skære det øverste lag af materialet med en byggekniv.
 • Så skal du lægge pres på basen. Det vil knække klart langs linjen, og det er kun nødvendigt at skære toplaget fra den anden side.

Hældninger fra gipsplader: anordning til kitt eller lim

Efter forberedelsesfasen kan du fortsætte med installationen:

 • Start installationen fra det øverste panel. Det er tilstrækkeligt at påføre et tykt klæbende lag med en spatel på siden, som vil være tættest på vinduet. Over hele overfladen, der forbliver, anvendes opløsningen med prikker med en afstand på 30 centimeter.
 • Arbejdsstykket ligger på toppanelet, mens en forberedt rille indsættes, smurt med monteringslim. Hvis det limede plade af gipsplader skal fastgøres, gøres dette ved hjælp af understøtninger eller skruer.
 • Det er nødvendigt at tillade tid for klæbemidlet at tørre. Detaljerede instruktioner findes på emballagen.
 • Dernæst fastgøres det perforerede hjørne ved hjælp af samme kit eller en konventionel byggestifter.

Det afsluttende trin omfatter følgende trin:

 • Enheden af ​​skråninger fra gipspapir kræver omhyggelig behandling, derfor er det nødvendigt at forsegle med fyldstof og serpyank alle ledd tre gange, idet det sidste lag udjævnes med en trowel børste.
 • Hulrummet mellem vindueskarmen og væggen blæser normalt med skum. Efter det tørrer, overskydende dele er afskåret, og sømmen shpaklyuetsya. Glem ikke, at monteringsskummet har en større størrelse, så du skal være så forsigtig som muligt med doseringen.
 • Maling skråninger med akrylmaling eller olie, du kan også indsætte tapet eller sætte en flise. Det er alt sammen, engangsruderne fra gipspladen er næsten færdige.
 • I sidste fase skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra vinduet og behandle mellemrummet mellem rammen og hældningen med akrylforsegling. Produktet vil fastsætte kittet og vil ikke lade det skrælle i lang tid. Et overskud af fugemasse fjernes med en fugtig klud.

Vil hjælpe med at genoprette de nyinstallerede vinduer skråninger af gipsplader. Enheden og efterbehandling med egne hænder vil kræve overholdelse af visse regler:

 • For at ingen svamp udvikler sig under de etablerede skråninger, er det nødvendigt at forbehandle dem med en antifungal primer. Hvis alle anvisninger er korrekte, og hældningen med klæbemidlet er trykt presset mod væggen under installationen, vil svampens udseende blive minimeret.
 • Gipsplader fremstilles nu i forskellige typer, men giver fortrinsvis fugtbestandigt materiale. Og vi skal huske på, at det kun er beregnet til interne værker. Efter den korrekte fortætning og maling af sådanne strukturer er der ingen fugt skadelig.
 • Hældninger af gipsplader - dette er en temmelig robust konstruktion, men det kan ikke modstå en stærk hammerblæse.

Hældninger af gipsplader, hvis anordning er produceret korrekt, vil tjene ikke i et år. Som du kan se fra denne artikel, er det nemt at lave dem med egne hænder, du skal bare købe det rigtige materiale, få nogle værktøjer, studere instruktionerne og komme i gang.

Sådan laver du skråninger fra gipsplader: tre måder

Der er to teknologier til udsmykning af døråbninger: pudsning og dekoration med massive efterbehandlingsmaterialer som lamineret MDF, plast, gipsplader mv. Justering af dørhældningen med gips er den mest pålidelige sikkerhed: Der er ingen revner og huller, det vil være meget svært at slå ud dørene. Derfor er plastering skråninger normalt nær indgangsdørene. Men som altid er der ulemper: dette arbejde tager meget tid, og uden at færdighederne for at opnå gode resultater er vanskelige. Det er lettere at sy noget. Du behøver ikke være en visionær at antage, at dine egne hænder oftest gør skråninger af gipsplader. Hvorfor - det er klart: materialet er billigt, teknologien er kendt, arbejder bare med det, resultatet er godt.

Denne slags døre har efter installationen - du skal lave skråninger

For at dekorere pisterne inde i lokalerne brug en konventionel gipsvæg. Hvis der er behov for at lave en skråning udefra eller i et fugtigt rum - er det nødvendigt at tage en fugtbestandig. Tykkelsen af ​​arkene - det sædvanlige, som f.eks. Bruges til vægge - 12,5 mm.

Selv for arbejde har du brug for en god kontorpapirkniv, du kan få brug for perforerede malinghjørner og monteringsskum. Jeg skal bare have en kitt: Luk revnerne og bring alt til det normale.

Så dørene kan se ud efter at have afsluttet bakkerne med en fladhøjde, og det kan du gøre med dine egne hænder

Inden arbejdet med udsmykningen af ​​døråbningen skal påbegyndes, skal alle kommunikationer lægges, som skal passere gennem dørene. Hvis en døråbning på en indgangsdør f.eks. Er lavet, kan den være en ledning af en klokke, belysning over en dør mv. Hvis skråninger af indvendige døre er lavet, kan det være et telefonkabel eller et snoet par for at forbinde internettet.

Ved at passere ind i mellemrummet mellem dørkarmen den nødvendige kommunikation og fastsættelse af dem, fastgøres revnerne med monteringsskum. Skum anvendes ikke mere end 1/3 af slotsens størrelse: den udvider meget og kan endda bøje trædørrammen. Derfor, hvis kassen er træ, er det for øjeblikket reaktionen, der anbefales at installere afstandsstykker, der garanterer uændret geometri.

Udsmykning af døråbninger med egne hænder begynder med lukningen mellem dørrammen og væggen

Den tid, der kræves for at skummet hærder afhænger af luftens temperatur og luftfugtighed, men i gennemsnit er 8-12 timer (for nogle arter kan det tage en dag). Overskud af hærdet skum skæres med en kniv, gips, som ikke holder godt, fjerner, fejer støv og snavs væk. Du kan begynde arbejdet med at afslutte døråbningerne.

Sådan laver du skråninger fra gipsplader

Ved installation af skråninger fra gipsplader er det vigtigt at måle de nødvendige elementer korrekt og præcist. For at gøre dette måles afstanden fra dørkanten til hjørnet flere steder, måle højden på de nødvendige dele. Målinger foretages for hver side separat: sjældent har væggene en ideel geometri.

Alle dimensioner påføres et plasterplade, der er forbundet med linjer. Endnu en gang måles alt, og hvis alt er rigtigt, skæres det ud.

Så det ligner et "mønster" for en skråning af gipsplader

Skære gips er simpel: Du har brug for en god kniv på papir, en lang linjal (en meter eller så) og en træbjælke. Til den drevne linje skal du anvende en linjal, sammen med den bruge med en kniv i et papir, skære et ark af en pap og prøve lidt for at indse en gips. Under det sted, hvor snittet blev lavet, læg en bar og tryk let på arket langs skæret. Gipset bryder, og næsten perfekt jævnt langs snitlinjen. Det eneste der er tilbage, er at skære bundpladen af ​​pap.

Videoen viser, hvordan man klipper gips uden sav.

På denne måde er det praktisk at skære gipsvæggen i en lige linje. Hvor der er brug for buede linjer, bruges en metal hacksav - den har en lille tand, og den rører næsten ikke kartonen. De bruger også elektrisk stiksav, men der er meget støv i denne proces. Du kan skære med en hacksav eller et stiksav og i en lige linje, hvis du ikke kan lide den tidligere metode.

Instruktioner til installation af hypokatlonskråninger

Elementerne skåret fra gipsplade kan installeres:

Enhver kan "tørre" gipspladen på et skum

At fastgøre skærearkene på monteringsskummet er meget simpelt. Men du kan gøre det med det samme, hvis der ikke er store gruber på skråningerne. Hvis hulrummene er op til 3 cm, kan du installere hældninger på én gang, kun fylde de største huller med et skum (gælder ikke meget, ca. 1/3 af hakets volumen).

Hvis uregelmæssighederne er dybere end 3 cm, er det bedre at forsegle dem med cementmørtel eller mørtel for at starte gips.

Arbejdsrækkefølgen ved montering af døråbninger fra gipsplader på monteringsskum er som følger:

 1. Forbered webstedet (fjern støv og faldende stykker, fylde med store slidser af skum slushklm) på bagsiden af ​​emnet fra gipsplader, tynd (1 cm eller mere) slange, anbring et monteringsskum.
 2. Installer elementet på plads, tryk det mod væggen, hvordan dette stykke skal stå.
 3. Tag det af og sæt det til side i 5-8 minutter. Skum forblev på væggen og på pladen af ​​gipsvæg. Inden for et par minutter øges det i volumen.
 4. Du sætter del af hældningen på plads og trykker den godt. Lad i denne tilstand, indtil skumet størkner (i 12-24 timer).
 5. Luk hullerne mellem gipspladerne og gipsvæggen.

Pladsen fra gipspladen er lavet, der var arbejde på efterbehandling.

Ulemper ved denne metode er ret alvorlige. For det første skal de laterale og vertikale overflader først nivelleres, ellers vil du ikke være i stand til at installere elementerne nøjagtigt. For det andet er der en mulighed for, at emnet vil bøje / bøje. For det tredje er der tomhed. Nå, det vigtigste er, at bjerget ikke er den mest pålidelige. Men døråbningerne er lavet enkelt og hurtigt.

I stedet for monteringsskummet "pasta" kan de udskårne fragmenter påføres det fortyndede fyldstof:

 1. På plader sættes flade kager fra sammensætningen, fortyndet til pastaformen, til arbejde med gipsplader (det er bedre - færdigt, det er mere "klæbrigt"). De bør være placeret omkring omkredsen og nogle steder i midten.
 2. Skrællet af støv og revnet gammelt gips, skær skråningen med vand fra sprøjtepistolen.
 3. Placer emnet på plads og tryk det fast. Du kan hvile i flyet med dine hænder og "pozhatat" -fragment fra side til side. Føle, at gipset begyndte at sløre, og pladen af ​​gipsvæg "fast".
 4. Hvis fragmentet er stramt og ikke bevæger sig, kan du forlade det, indtil kittet kommer i greb (for en dag, nogle gange - to). Hvis elementet er ustabilt og kan bevæge sig, har det brug for noget at understøtte. Fortrinsvis ved kanterne og i midten. Forlad i denne form, i det mindste i 10-12 timer. Så støtterne kan fjernes og vente til kittet er helt tørt.

Måder at anvende "patches" af kitt kan være anderledes. Det vigtigste er, at elementet skal holde godt

Ulemperne ved denne fremgangsmåde er de samme. Vi skal kun sige, at skråningerne på vinduerne i vores lejlighed er lavet på denne måde. Det var allerede omkring 9 år siden, og hidtil ingen problemer.

Mere tidskrævende, men også mere pålidelig og universel måde at installere pister på fra gipspap - på det samlede skelet. Rammen er lavet af træstænger eller specielle profiler.

Guiderne er placeret lodret langs døren og på hjørnet. Mellem dem, i en afstand på 50-70 cm, er der placeret små tværgående baner.

For at installere lister med gipsplader med egne hænder er skeletet først samlet. Den kan fremstilles af profiler eller træbjælker

Med denne metode er der en funktion: målinger tages efter at skeletet er installeret. De udskårne dele sættes på plads og fastgøres ved hjælp af selvlukkende skruer.

Hvis rammen er monteret fra profiler, er der brug for selvdrejende skruer til metallet, hvis fra stængerne - på træ. Under alle omstændigheder skal du omhyggeligt vride: ikke at rive pap. Hvis du strammer kraftigt, kan gipset måske briste eller smuldre. En stor del af denne form for ægteskab vil føre til, at gipspladens hældning ikke holder fast.

Fastgør slots og dekorere det ydre hjørne

Den færdige berøring inden slutningen af ​​hældningen på døren er lukningen af ​​slots. De kan limes med et specielt tape til at forsegle hjørnerne og derefter gips. En sådan metode er egnet på et sted, hvor gipspladen er forbundet med en dørramme eller hvor vertikale og vandrette hældningsdele er forbundet. Hvis revnerne her viste sig at være meget små, kan de simpelthen være dækket med kitt og godt justeret.

Båndet til udsmykning af hjørner kan være papir eller glasfiber. Begge er gode til deres opgave - de forhindrer revner

For at designe den anden side er der også flere måder. Den første er at klæbe med det samme bånd til udsmykning af hjørnerne. Men denne metode er velegnet, hvis vinklen viste sig at være lige, er der ingen problemer. I nybegyndere er denne situation sjælden. Jo oftere skal hjørnet være "taget ud". I dette tilfælde skal du bruge et metalmaleri. Han har to sider har en perforering, som gør det muligt at klare det på flere måder:

 • på stykker af plasticin;
 • på en tyk shpalevku;
 • på selvlukkende skruer eller nelliker.

I tilfælde af nelliker skal du være forsigtig: de kan blive såret under arbejdet. Generelt er denne metode praktisk, men igen, hvis vinklen er næsten perfekt.

Sikring af hjørnerne, skråninger fra gipspladen er endelig sat i rækkefølge - shpaklyuyut

Perforerede hjørner udsættes i niveau og i samme plan med hovedvæggen. Formede hulrum er fyldt med en kittespredning, der spredes til en pasty tilstand. Ved startnivellering skal du bruge startfyldningsmidlet. Når det tørrer, glattes alle uregelmæssigheder med et særligt net. Den bruges i stedet for sandpapir, som er tilstoppet med det samme. Gitter til slibning af kitt sælges i de samme forretninger, hvor de sælger gips. På den nivellerede overflade påføres der et lag af efterbehandling, udjævning af kittet. Efter tørring skal det også bringes til en perfekt flad tilstand. Gør det samme grid, kun tyndere.

Hvis du finder denne slags gimp med kittet svært, kan du læse om, hvordan du laver skråninger fra MDF. Der er absolut ingen kitt.

Generelt, uden erfaring, er de ydre hjørner vanskelige at gøre perfekt. Selv når du arbejder med gipsplader. Efter at have installeret perforerede metal hjørner, forenkler vi vores opgave meget. Men det samme viser sig ikke altid at gøre alt ideelt. Men i dette tilfælde er der en vej ud: dekorative plasthjørner. De installeres efter færdiggørelse af væggene. De vælges enten i tone på døren eller i klangens tone. Hold dig til flydende negle. Alt du behøver er at skære dem i den ønskede længde. De er skåret med almindelige saks. Det vigtigste her er at skære hjørnet i en vinkel på 45 ° øverst.

Dekorativt hjørne til skråninger vil skjule alle fejl

Hvis træet er mere egnet til dekorationstypen, kan du finde et lignende hjørne og træ.

Det ydre hjørne af hældningen kan også formes ved hjælp af et træhjørne

Faktisk er det dekorative hjørnes rolle for pisterne ikke kun et ornament. Det beskytter stadig vinklen mod skader. Dette gælder især for indgangsdørene. Hvis alt er dækket af tapet, beskytter det dem også mod skader, hvilket også ofte sker. Det er alt sammen, skråninger af gipsplader er lavet, og med egne hænder.

Alle disse metoder kan kombineres, som for eksempel i video.

Hældninger af gipsplader med egne hænder

Installation af metal-plast vinduer gør det muligt at spare på opvarmning om vinteren, giver et gunstigt mikroklima og gør rummet mere stilfuldt og "dyrt" sammenlignet med, hvor trævinduets strukturer er installeret. Men når de termoruder er allerede på plads, er der behov for yderligere efterbehandling, ellers vil skråningerne ikke være pæne.

Home masters traditionelt vælge en af ​​tre muligheder:

 • efterbehandling med plastik;
 • installation af fugtresistent gipsplader;
 • pudsning.

Hældninger af gipsplader, lavet af egne hænder - billig og derfor den mest efterspurgte metode. Dette skyldes fordelene ved selve materialet og teknologiens enkelhed, som giver dig mulighed for at klare arbejdet med selv en nybegyndermester. Fra denne artikel vil du lære at lave skråninger fra gipsvæggen.

Fordele ved at vende med gipsplader

Denne metode til dekoration fortjente anerkendelse på grund af listen over fordele:

 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • lav pris GCR;
 • enkel installation;
 • Mindste vedligeholdelse af strukturen
 • stilfuldt og pænt udseende
 • lang levetid
 • muligheden for at anvende varmeisoleringsmaterialer;
 • universalitet: teknologi er lige så anvendelig for vinduer og døråbninger.

Til noten til mesteren! Sæt gipspladens skråninger med egne hænder er ikke så svært, som det kan synes fra siden. Det vigtigste er at observere den anbefalede procedure for handlinger og ikke lave fejl i målinger.

Den indledende fase omfatter forberedelsen af ​​arbejdsområdet. Vinduet skal være behageligt at nærme sig, de omgivende overflader skal være dækket af noget, så de ikke får fugt, støv og snavs. Installation af skråninger fra gipsplader - "vådt" arbejde.

Forkøb den nødvendige mængde materialer og forbered værktøjerne:

 • plaster af gipsplader;
 • glutinøs sammensætning;
 • primer;
 • fastgørelsesanordninger;
 • varmeisolerende materialer;
 • spatel;
 • boremaskine eller skruetrækker med et sæt øvelser;
 • konstruktion eller sko kniv;
 • stykker af klude;
 • et bassin med vand
 • flydende negle;
 • Startlinje eller rake, som du vil kontrollere evnen til stabling ark;
 • varmeisolerende og vandtætningsmaterialer;
 • en indretning til skrue selvskærende skruer;
 • gitter, poler;
 • konstruktion corolla;
 • montering skum;
 • profiler.

Da der er to måder at lave skråninger på fra gipsvæggen, kan det være, at nogle af listen ikke er nyttige, afhængigt af hvilken indstilling du vælger: limet eller på en metalramme.

Vinduets åbnings bundflade skal rengøres godt, så klæbemidlet senere kan sætte sig godt. Til dette formål kan alt, der kan skrælle, falde ned eller falde i søvn fjernes fra overfladen. Afhængigt af overfladens kvalitet rengøres den med en børste eller børste og vaskes derefter med vand. Især grundigt rengjorte områder, hvor der er et gammelt gips eller et lag maling. Som følge heraf skal der opnås en absolut ren, støvfri overflade, som omhyggeligt behandles med en primer.

Montering af skråninger på metalrammen

Hældninger af gipsplader med egne hænder på denne teknologi er lavet ved hjælp af guiderne fra profilen. Først skal du på begge sider af åbningen oprette UD-profilen og placere den vinkelret på gulvet. For at sikre, at vindueprofilen ikke fryser i de kolde årstider, er der placeret et selvklæbende tape mellem det og metalelementerne, så er CD-profilen monteret vinkelret på de vertikale styringer.

Det resulterende rum er syet med gipsplader. Sådan foretages installationen af ​​skråninger fra gipsplader på begge lodrette overflader af åbningen.

Næste trin er færdiggørelse af den øvre vandrette overflade af åbningen. Hvis vinduesskråningerne ikke er for dybe, er det tilstrækkeligt kun at montere styrene fra 3 sider, fastgør dem på vinduesrammen og på det færdige hus fra GKL.

Vigtigt! Bemærk, at nogle steder mellem gipsokartonom og metalprofilen kan forblive huller på op til 1 cm, som skal fyldes med lim til gips.

Hvis du ved hvordan man laver skråninger på plastvinduer fra gipsplader, så er der ingen problemer med dørdekoration. Da døråbningerne normalt er placeret direkte, udføres monteringen af ​​føringsprofilerne langs jumpers på 4 sider. Når skeletterne er installeret langs hele omkredsen, er det muligt at isolere strukturen med mineraluld og fylde den med kasserens celler.

Gipsplader ark skæres med en konstruktion eller sko kniv, efter at være sikker på, at målingerne er korrekte. Den øverste escarpment skal være af en sådan størrelse at sidedelen hviler imod den.

Langs omkredsen i hver skråning bores huller hver 20 cm, hvor dykkerne er kørt ind og skruerne skrues, men ikke til enden, men så at hætterne stikker ud fra rederne.

Når alle sider af døråbningen er beklædt, limes hjørnerne af lodrette skråninger med et metalliseret hjørneformet tape. Det giver beskyttelse mod ridser, scuffs og andre skader og giver designens æstetiske udseende. Som du kan se, er det ikke svært at lave døråbninger fra gipsplader med egne hænder.

På trods af den tilsyneladende enkelhed er denne færdiggørelsesmetode vanskeligere sammenlignet med installationen på en metalramme. Det største problem er at indsætte gipsplastedeler, der nøje overholder hældningsvinklerne. Sådan arbejde kræver erfaring og dygtighed, så limmetoden skal vælges, når det er nødvendigt at maksimere størrelsen af ​​vinduesåbningen.

Vigtigt! Limen skal indtages senest en halv time efter tilberedningen.

Hældninger på vinduerne, skåret af gipsplader, er smurt med en klæbemiddel, men ikke med et kontinuerligt lag, men på en sådan måde, at en fri overflade forbliver. Det er så nødvendigt, at når du trykker på delen til bunden, vokser limen og fylder hullerne. Hvis det straks påføres med et kontinuerligt lag, vil den tilsluttede sug "flyde", og limen tørrer meget længe for at tørre.

Tip: Hvis gipspladehældningerne lavet med dine egne hænder installeres skråt, og afstanden mellem dem og bundfladen er 3 cm eller mere, skal du holde en stribe afskåret fra samme gipsvæg, hvorfra skråningen er lavet.

For at sikre, at de øverste vandrette dele ikke falder ned, før limen griber fast, er de fastgjort med træafstandsstykker, hvilende sidstnævnte på gulvet eller vindueskarm. Til dette formål er floder eller barer velegnede.

Fordele ved klæbemetoden:

 • høj hastighed af udførelse;
 • Mindst nødvendige materialer
 • Ingen kompleks forberedelse af overfladen til efterbehandling
 • Før det endelige maleri er det nok at gipsere hældningen med et tyndt lag af kitt.
 • måle længden og bredden af ​​den side af vinduesåbningen, som lukker escarpmentet;
 • Tegn en kontur af en detalje på et ark med gipsvæg;
 • Skær det ønskede element ud med en konstruktionskniv eller et specielt værktøj til skæring af GCR.

Tip: For at gøre udskæringerne helt glatte, tryk reglen på arket, med et stærkt tryk, passere det med en kniv. Det øverste lag af gipsplader bliver fuldstændigt skåret til gipset.

Sæt forsigtigt arket over, så det ikke adskilles ved snittet, og skær det på den anden side. Placer reglen strengt langs hakket og træk arkets frie kant op: Gipspladen bryder perfekt perfekt.

Nogle modeller af metal-plast vinduer er fremstillet med specielle riller designet til montering profiler, hvor skråninger vil blive fastgjort. Til sådanne vinduer laves gipsplader med egne hænder på samme måde som for almindelige. Detaljerne fra hele GKL-lærredet skæres på samme måde: målinger tages, konturerne på emnet er markeret på arket og skæring udføres.

At fastgøre gipsplader til bundens overflade ved hjælp af et specielt klæbemiddel. Fremgangsmåden til fremstilling af lim er angivet i producentens anvisninger. Limen er knæet i en ren beholder, fortrinsvis i en plastbeholder, men også emaljeret. Du kan gøre dette manuelt, men det er bedre at bruge en konstruktion halo, clutching det i holderen af ​​en elektrisk boremaskine. Klæbende klæbemiddel har en konsistens af tyk creme.

For det første skal du fjerne alle uregelmæssigheder på de steder, hvor limen blev påført, ved hjælp af gips på gipspladen. Sporene er udjævnet med en kitteløsning, og de fylder leddene i de laterale og øvre dele.

Det næste trin er overfladebehandling med en primer og maling med en passende maling til indendørs arbejde. Hvis du vil have vinduesskråningerne af gipspladen for at have en dekorativ ru struktur, skal du bruge en speciel rulle. I andre tilfælde kan du gøre med en konventionel malerulle eller børste.

Det anbefales at bruge en vandbaseret maling til at male pister. Farvning udføres flere gange og venter på, at det foregående lag tørrer. Resultatet skal være: en jævn farve på den malede overflade, fraværet af ubelagte områder.

Tip: Hvis du skal male et stort skråninger med maling af forskellige fester (eller fra forskellige dåser), skal du blande det for at undgå en anden farve.

Nogle husejere er sikre på, at gipspladsskråninger med egne hænder er uhensigtsmæssige, fordi de er upraktiske. Denne misforståelse opstod på grund af de vedholdende myter:

 1. "Gipsvæg bidrager til udseendet af svamp og skimmelsvamp." I praksis, hvis du overholder installationsteknologien og ikke glemmer at forbehandling overfladen med en primer med antifungale tilsætningsstoffer, er ingen mikroorganismer under overfladen af ​​GCR ikke ansvarlige.
 2. "Gipsvæg er bange for mekaniske påvirkninger, det er let at bryde det." Faktisk, hvis du ramte hårdt på skråningen med noget skarpt eller tungt, vil det blive beskadiget. Men ethvert andet efterbehandlingsmateriale kan blive ridset, brudt eller efterladt af det. Det handler ikke om styrke, men i en respektfuld holdning.
 3. "Udsmykning af skråninger med gipsplader - det er svært, lettere at gipse." Sammenlign prisen på en kvalitetsgent gips på fyrture med omkostningerne ved uafhængig produktion af skråninger fra gipsplader. Derefter spørgsmålet "Hvad er nemmere?" Vil forsvinde af sig selv.
 4. "Drywall over tid dæmper og begynder at smuldre." Montering af skråninger fra fugtresistent gipsplader gør det muligt at afvise denne myte. Nu er det let at finde et vandtæt materiale af høj kvalitet, der er beregnet til indendørs brug. Glem ikke, at efter installationen er overfladen af ​​delene shpaklyuetsya og malet, hvorefter vinduet skråner, selv fra almindelig gipsvæg får vandbestandighed.

Har du konstateret, at den uafhængige installation af skråninger fra gipsplader er inden for din magt? Derefter opgør de nødvendige værktøjer, materialer og komme i gang

For at lave dør eller vindueskråninger fra gipsplader med egne hænder, skal du købe et monteringsskum, lim, gipsplader. Forbruget af skum afhænger af mærket af fugemasse og tilstanden af ​​overfladen. Normalt overstiger det ikke 1,3 cylindre pr. M 2 af vinduesområdet, derfor prisen pr. M2. m vil være 100 rubler. Omkostningerne til vandtæt gipspapir afhænger af mærket og varierer mellem 200-500 rubler. for et ark på 3 kvadrat. m, så for kvartalet. m af materiale bliver nødt til at betale 65-165 rubler.

Enheden af ​​skråninger fra gipspap uden tiltrækning af ansatte arbejdstagere vil tillade at spare fra 600 rubler i beregning på en løbende måler.

Tæller på, hvor meget du skal bruge per kvadratmeter skråninger, ikke gå til fanatisme i et forsøg på at redde: det er bedre at bestille med en margen end så tage en pause fra arbejde og købe de manglende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

79 − 69 =