Skydedøre til garderobe Leroy Meren

Døre til garderobeskabet med glidearbejde Leroy Merlin

Omklædningsrummet er nødvendigt i hvert værelse. Det hjælper ikke kun med at organisere økonomisk og smukt noget rum i rummet, men også spare på at købe møbler.

Det moderne marked er fyldt med forskellige forslag: glidende systemer, skydedøre, kompakte platinskabe. Hvordan vælger man i dette produkt? Hvad vil være den optimale og kompakte løsning til ethvert værelse?

Erfarne eksperter fokuserer på garderobesystemerne Leroy Merlin. De gør det muligt at oprette en maskeret garderobe ifølge individuelle parametre. Enhver af de præsenterede systemer udfyldes individuelt for hver kunde under hensyntagen til størrelserne på hylder og systemer. En fremragende løsning var installationen af ​​tøjkurve, hvor det er bekvemt at opbevare små ting: strømper og strømpebukser. Nu behøver du ikke at bryde alle tingene i søgen på hylden, bare indstil det nødvendige antal hylder, systemer og kurve.

Købere tildele mange fordele ved brug af dørsystemer Leroy Merlin:

 1. Hver del af systemet har høj styrke, pålidelighed og kombinerer fremragende design. I produktionen af ​​alle elementer Kun moderne udstyr anvendes, stærke legeringer af stål.
 2. Det er disse skabe, der gør det muligt at spare plads i rummet så meget som muligt. Dette er meget vigtigt for små værelser, hvor en familie på 3-4 personer. De har altid mange ting, der skal strømlines. Praktisk individuel konfiguration gør det nemt at løse disse problemer.
 3. Disse systemer har god ventilation. Derfor er der ingen grund til at bekymre sig om dannelsen af ​​en ubehagelig lugt inde, da det ofte sker i kabinetter af spånplader.
 4. Disse systemer er nemme at installere og hurtigt demontere. Hvis du bor på en lejet lejlighed, så når som helst, Du kan tilføje hele systemet i et minimum af tid og flytte til et andet sted.
 5. Vi arbejder altid for kundens behov, derfor gennemgås hver komponent til mindste detalje. I det præsenterede katalog kan du altid samle dit skab, fylde det med de afdelinger, der er nødvendige for en bestemt familie.

Vores systemer er altid funktionelle, og vi er glade for at tilbyde forskellige komponenter:

 • stativer. Disse kan være varianter af færdige hylder. Materialet vælges af hver klient. Vi tilbyder stativer af metal, plastik, træ. Til fans af Hi-tech stilen er vi glade for at tilbyde en glashylde. hver Klienten tilbyder størrelser på en hylde, og vi opfylder disse ønsker;
 • hylder. De kan have forskellige størrelser og være lavet af noget materiale;
 • Vi har også mulighed for at bestille hele systemet på samme tid. I samråd med erfarne fagfolk får du flere muligheder for bundling, hvor du kan vælge din egen;
 • Vores firma er glad for at tilbyde ikke kun hylder og stativer, men også forskellige containere til opbevaring af ting, tilbehør. Det kan være dekorative kasser, hylder, kurve. En interessant løsning var systemet til opbevaring af forskellige instrumenter og legetøj. Dette løser problemet med pantryet;
 • Facaderne er en fremragende løsning. De kan matches til de installerede møbler og harmoniseres med hele interiøret;
 • glidende systemer. dette funktion er meget relevant i de samme små værelser. Du behøver ikke give afstand til at åbne dørene.

Indvendige glidende systemer

Denne kategori indeholder systemer, der kombinerer mulighederne for både døre og vægge. Du kan altid opdele rummet i separate zoner, som til enhver tid kan lukkes eller åbnes. Arbejdet i disse glidende systemer er altid pålideligt. I dem Brug avancerede glidemekanismer, som er knyttet over eller under. Det er muligt at montere både ovenfra og nedenfra.

I disse systemer anvendes der kun en aluminiumsprofil, som kan have dekorative belægninger. I virksomhedens kataloger kan du se flere muligheder for glidende systemer, der er tilpasset til brug mellem køkken og hall, stue og køkken. Alle disse døre er lavet af aluminiumsprofil, som giver ekstra styrke og pålidelighed af systemet.

Denne mulighed kan ikke kun bruges som en skillevæg mellem rum, men også som et element i garderobesystemet. Brug af skydedøre har flere fordele:

 • Hvert system, på trods af størrelsen og materialet i fremstillingen, bevæger sig let og smidigt til side. du behøver ikke at give ekstra plads til bevægelsen af ​​denne dør;
 • døre perfekt udføre lydisolering funktion. De kan fokusere på dig selv, du kan skabe bestemte zoner og forbedre rummets æstetiske design.

Alle dørene til Leroy Merlin er ideelle til møbler, og har altid gode præstationsegenskaber. Alle guider og ruller til systemet er kun lavet af højkvalitetsmateriale, derfor bruges de i lang tid. Dette bekræftes af en række positive tilbagemeldinger fra kunder og kunder.

Takket være vores unikke systemer blev det muligt at montere brede døre, hvor hver kan nå op til 170 cm. Vores specialister sørgede for en stor belastning på systemet, så i nederste styret monterede dobbelthjul. Til selve rammen Kun H-formede profiler anvendes, som yderligere styrker hele strukturen og gør dens anvendelse så lys som muligt. Højden af ​​sådanne døre kan også være maksimal - fra loftet til gulvet.

Døre af Leroy Merlin til gamle skabe

Vi sørgede også for muligheden for at eftermontere gamle glideskabe med nye døre. Hvis kabinettet selv har praktiske og funktionelle systemer, så hvorfor ændre det helt, det er nok at installere nye døre og derved renovere interiøret. Det er nok bare at specificere de nødvendige dimensioner, vælg et system til bevægelse af disse døre, og vi vil tilbyde dig en række forskellige designmuligheder.

Vores firma kan med rette kalde sig lederen i produktionen af ​​dørkonstruktioner. I mange år har vi produceret komfortable og funktionelle accordeondøre. Til fremstilling anvendes miljøvenlig plastik. Sortimentet af dørene er meget forskelligt. Du kan altid hente din dør af en interessant tekstur i naturlige nuancer. Sådanne konstruktioner vil se godt ud i ethvert rum, på samme tid for at opfylde sit hovedformål.

Hvis du vil give et strejf af perfektion, for at realisere en interessant ide, så kan du bruge billedudskrivningstjenesten på døren. Hver af dørene er kendetegnet ved sine højtydende egenskaber, har modstand mod temperaturændringer, høj luftfugtighed. Sådanne døre-accordeon kan bruges ikke kun i boliger, men også i kontoret.

Vores firma har udviklet eksklusive modeller af skillevægge og døre. Vi tilbyder halvcirkelformede modeller. Alle produkter er fremstillet med højeste præcision. Alle systemer kan have de lyseste designbeslutninger. Vi tilbyder dekoration med glas, farvet glas, fotos, spejle og MDF paneler. Hver beslutning bliver individuel. Vi opfylder alle kundens ønsker og modellerer designet i overensstemmelse med de fremlagte ideer.

Nu begyndte mange at foretrække spejldøre. De hjælper visuelt at forøge rummet i rummet, gøre det mere lys og hyggeligt. En interessant løsning var brugen af ​​glaspaneler. De giver dig mulighed for at levere naturligt lys i omklædningsrummet, hvilket er meget praktisk til drift. Der er også minus en sådan beslutning: hele rummet vil blive vist som i din håndflade. Sørg for at bruge spejlet skal være i harmoni med den overordnede stil i rummet.

På vores hjemmeside finder du altid et stort udvalg af forskellige dørsystemer originale farver og teksturer. Dette vil altid gøre dit hjem eller kontor stilfuldt og hyggeligt. Kontakt vores konsulenter, find din løsning blandt de mange forskellige modeller.

Vi laver coupe dørene i omklædningsrummet: 5 nuancer af skydedøre

Omklædningsrummet er et behageligt og praktisk værelse, så det skal omhyggeligt og korrekt justeres. Der er mange tip til at arrangere omklædningsrummet. Det er meget populært at installere en skydedør ind i omklædningsrummet, fordi den sætter den oprindelige tone til rummet: noget mellem skabet og lokalet! Brug skydedørene til din garderobe, og for at rette døren korrekt op, læs videre.

Kupeynye døre i omklædningsrummet: fordele og ulemper

Som alt i denne verden har skydedøre deres fordele og ulemper, og de vælges kun af en person baseret på personlige præferencer. Undersøg derfor omhyggeligt minuserne og profferne i "rummets" døre, og prøv deres livsøvelse.

 • Døren til rummet rummer lidt plads på grund af at den ikke svinger åben, men har en klar, lodret orienteret position.
 • Dørdøren er dekorativ. Du kan dekorere det efter behag, det vil altid se teknisk og smukt ud.
 • Hvis børnene bor i huset, vil dørkassens sikkerhed være vigtig. Almindelige døre har en åbning mellem døren og gaflen, som ofte forårsager mindre skader og andre ubehagelige oplevelser.
 • Let at installere giver dig mulighed for at lave en coupe uden at have særlige tekniske færdigheder.

Fordele ved skydedøre i omklædningsrummet er praktisk og nem installation

Dommere ved plusserne er rumdøren god til et lille værelse såvel som til en familie med små børn.

Ulemper ved rumkonstruktioner:

 1. Lækage af skydedøre er ofte sat til dem i straffe. Der er risiko for, at du lugter af husholdnings duftstoffer eller suger fugt i nærheden af ​​køkkenet eller badeværelset.
 2. Lyden i nogle rumsdesign hindrer også mange, især hvis påklædningsrummet er installeret i soveværelset af mennesker, der ikke altid starter og slutter dagen synkront.
 3. Coupedøre forlader ofte skinnen eller har andre problemer i drift. Hvis du beslutter dig for at spare lidt på kammeret i omklædningsrummet, så vent på ulemperne: billige materialer er yderst skrøbelige og upålidelige.

I betragtning af de fordele og ulemper ved hyldedørene for dressing, kan det fastslås med sikkerhed, at valget til fordel for dyre tavse designs vil spare dig mod risikoen for en dårlig oplevelse fra driften af ​​døre coupe.

Vi samler dørene til rummet ind i omklædningsrummet med egne hænder

Det er ikke så svært at montere dørkammeret selv. Det er kun nok at købe alle materialer på de tilgængelige størrelser og forberede instrumentet. Generelt passer installationen af ​​skydedøren til en simpel ordning.

Installer skydedøre i omklædningsrummet er let, det vigtigste er at lære bekendtskabet at arbejde og købe alle nødvendige materialer

Sådan monteres dørrummet med dine egne hænder:

 • Lær teknologi af dør-coupe. Dette vil give dig mulighed for skematisk at forestille dig hvilken dør der skal ende i sidste ende.
 • Lav præcise målinger af din døråbning.
 • Med en blyant og et papir eller en online designer skal du oprette en model for den fremtidige dør under hensyntagen til alle rummets dimensioner.
 • Efter at have bestemt størrelsen af ​​komponenterne, kan du gå til butikken for at handle. Giv en konsulent til din ordning og bede dig om at vælge den mest hensigtsmæssige løsning til selvmontering.
 • Ved hjælp af et papiroversigt eller en video-lektion skal du samle den resulterende "designer" i din døråbning.

Sørg for at konsultere en specialist om installation af en skydedør. Måske kan nogle nuancer undslippe dig uden hjælp fra en erfaren person.

Sådan bruges et spejl dør coupe til et omklædningsrum

Spejl på døren til rummet er meget ofte. Årsagen er enkel: Coupe-døren optager næsten hele lodret fra gulv til loft, samtidig med at det er helt jævnt og ret bredt. Brug spejlede døre til omklædningsrummet, givet nogle af funktionerne i dette rum.

Spejlede døre til omklædningsrummet - det er en god mulighed for visuelt at udvide rummet i rummet

Tænk på design af garderobeskabet med spejlede døre, være opmærksom på følgende:

 1. Hvis din garderobe er kombineret med soveværelset, så tag det svært at udelukke muligheden for at sove foran spejlet. Både psykologer og overtroiske krigere for sandheden hævder, at søvn og tilstanden til de døde ikke bør gå under selvkritikens synsvinkel.
 2. Hvis du er ubehageligt at have et spejl på omklædningsrummet, kan du overføre spejlaksen til indersiden af ​​omklædningsrummet. Dette vil være en god mulighed, som giver dig mulighed for hurtigt at vurdere antrekkene og ikke blande denne proces med søvn, mad og andre utrolige aktiviteter.
 3. Hvis spejlet ikke burde have en funktionel rolle, kan du lade døren være normal, og tildele en spejloverflade kun et billede eller en lille del.

Spejldørene til coupe'en vil se godt ud, visuelt udvide rummet.

Originale halvcirkelformede døre i et rum til en garderobe

Hvis du besluttede at organisere et påklædningsværelse i hjørnet af rummet, spekulerede du sikkert på hvilken dør der skal laves: lige eller halvcirkelformet. Den anden mulighed giver et par ubestridelige fordele, som gør det bøjende til de halvcirkelformede døre.

Stilfuldt indrett det indre af rummet med et klædeskab med halvcirkelformede døre

Fordele ved halvcirkelformede eller radiale døre:

 • Denne dør ser meget stilfuld og kreativ ud, det hjælper med at understrege originaliteten af ​​layoutet og ejeren.
 • Afrundede linjer beroliger og harmoniserer, hvis du tror på praksis af feng shui.
 • Radiusdøre øger visuelt rummet, giver det tekstur og volumen.

Ved at vælge halvcirkelformede døre til omklædningsrummet finder du ikke kun bekvemmelighed til omklædningsrummet, men også en fremragende designløsning til hele huset eller lejligheden.

Dør coupe til omklædningsrum leurua merlen og andre producenter

I modsætning til det uafhængige køb og installation af skydedøre til omklædningsrummet er køb af døre på forespørgsel en meget nem og endog behagelig opgave. Virksomheder som Leroy Merlin og andre kendte mærker kan være fortjent stolte af deres omfattende service, høj kvalitet og pålidelig. Hvis du ikke har til formål at spare på garderobe arrangement, henvises til de professionelle, der selv gør alle de "sorte" arbejde og i hjemmet eller på kontoret vil være en stor dør fra producenten så hurtigt som muligt.

Gør omklædningsrummet komfortabelt og funktionelt, hjælper kendte og dokumenterede producenter af dørene til coupe

Hvad er fordelene ved at kontakte virksomheden:

 1. hastighed;
 2. Arbejdskvalitet;
 3. kvalitet af materialer;
 4. garantier;
 5. fejlfri resultat;
 6. tilfældigheden i størrelse og stil.

Hvis du kontakter et firma, der allerede fortjente respekt for mange kunder, så har du al mulig grund til at forvente, at du ikke har spildt dine penge i denne forretning.

Sådan vælges og installeres dørene i rummet i omklædningsrummet (video)

Værelset, hvor indretningen af ​​omklædningsrummet er planlagt, bør ikke lide af det, der nu støder op til lokalet til skift af tøj. Tværtimod skal det vinde på bekostning af smukke skydedøre, tekniske og attraktive.

Design døre coupe i omklædningsrummet (foto eksempler)

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Garderobesystemer "Leroy Merlin": foto, anmeldelser, priser

Enhver moderne person møder tidligere eller senere behovet for at nedbryde de overtagne genstande i hylder. Skabe, curbstones, kommoder spredt rundt om huset, på det mest afgørende tidspunkt disorganize ejeren, tvinger til at skynde sig på jakt efter den rigtige ting. Tedious daglige kilometerstand fører til den rigtige beslutning om at købe en arrangør til garderobeskabet. I en overflod af møbler produkter, kan køberen blive forvirret.

Gunstigt anderledes i det moderne marked, hvilket tvinger til at tiltrække opmærksomheden hos en potentiel køber, garderobesystemer "Leroy Merlin", en række valgmuligheder, som vil tilfredsstille den mest krævende forbruger.

Arranger plads med garderobesystemer

Efter at have identificeret det sted, hvor tingene skal opbevares, søger ejeren af ​​boligarealet passende design, der samler på ét sted bukser, kjoler, undertøj, sokker. Overvejer tilbud moderne design, der er designet til at bringe orden i det rum, køberne siger garderobe system "Leroy Merlin", hvor bøjler, kurve, stativer, der er designet til at folde ind i pæne bunker af ting, hjælpe med til at holde tingene på plads.

Blokke ordner rigtigt rummet, så du kan kompakte arrangere alt hvad du behøver, rationelt ved hjælp af hvert centimeter af området.

Funktioner af panel type system

Producenter leverer flere typer konstruktion. Hvert klædeskabssystem "Leroy Merlin", et foto deraf kan ses i selskabets katalog, er attraktivt på sin egen måde. De muligheder, som udviklerne tilbyder, vælges under hensyntagen til ledig plads. Nogle udlejere tildele et helt rum til at rumme garderobe elementer, kan andre ikke prale af rummelige lejligheder og tildele en vinkel, vægbeslag hylde, reoler, kurve. Fastgørelse af dekorative paneler udføres ved hjælp af profiler, der gør det muligt at fastgøre hylderne på overfladen. En metalramme fremstillet af aluminium anvendes som base. Systemet omfatter bøjler, hylder og kommoder. Modular design princip eliminerer besværlige skillevægge, hvilket gør det nemt at se indholdet af omklædningsrummet.

Denne mulighed er egnet til værelser, hvis indre er designet i højteknologisk stil.

Garderobe system af klassisk art

Købere, der ønsker at bestille plads, er ivrige efter at vælge møbler, der passer perfekt ind i rummet. Garderobesystemer "Leroy Merlin" er lavet under hensyntagen til moderne trends og modetrends. Men tilhængere af den klassiske stil bør ikke fortvivle, fordi de er forsynet med anstændige prøver. Flere skabe, kombineret i et fælles design med bånd, går harmonisk sammen med det overordnede billede. Til produktion af MDF eller spånplader, så du kan spare på at købe. Forbrugeren kan vælge den foretrukne farve.

Til rum med en beskeden optagelser ideel garderobe system "Kansas" "Leroy Merlin", anmeldelser af dem er positive med kunderne, fordi det er kompakt, praktisk og let at samle, og prisen på 2670 rubler har smag af enhver husmor. Den estimerede højde på stangen er 2 m, den er fastgjort til vaskekurven. I udførelsesformen er der tre sektioner med en bredde på 2,4 m og en dybde på 30 cm. Hylder til paraplyer, handsker, huer, hatte, bøjler til korte og lange yderbeklædning. Den nederste del bruges til opbevaring af sko.

Nettede garderobesystemer "Leroy Merlin"

I samlingen af ​​virksomheden blandt de foreslåede designs er der speciel opmærksomhed på den cellulære udgave af organisationen af ​​plads, der er reserveret til opbevaring af ting.

Mesh hylder og kurve ved hjælp af guider er fastgjort ved beslag til væggen, hvilket skaber effekten af ​​luftens struktur. På gulvet vil intet forhindre rengøring, fordi benene mangler. Men de ejendommelige "flydende i luften" af elementerne er ikke det eneste element i modellen. Det er bekvemt at placere hylder og kurve i en rækkefølge, der tager hensyn til lokalernes egenskaber og ejerens ønsker. Garderobesystemet "Leroy Merlin", hvis foto er udbydet i firmaets katalog, tillader, om nødvendigt at fjerne eller flytte modulet uden at beskadige strukturen. At erhverve en model vil avancerede mennesker kunne realisere deres fantasier og demonstrere deres individualitet. Transformation af prøven er attraktiv og relevant for værelser med en række forskellige billeder, det gør det muligt for ejerne at gennemføre dristige projekter.

Tilbehør til klædeskabssystemet

Ejere af sådanne design planlægger nemt komponenternes layout, så de enkelte familiemedlemmers personlige behov er tilfredse. Du kan købe færdige garderobesystemer "Leroy Merlin" eller købe separat ejerens nødvendige genstande. Producenter sørgede for, at ejerne efterhånden havde følt behovet, supplerede ejerne møblerne med de nødvendige komponenter.

 • Hylder fra metal, træ, plast og glas. Køberen bestiller den korrekte mængde og dimensioner af hylderne.
 • Hylder, bestilles separat fra hylderne. Materialet anvendes på en række måder, og dimensionerne er angivet af kunden selv. Især i efterspørgslen ændres muligheder på grund af bekvemmeligheden og den brede funktionalitet, der er populær.
 • Bomme, kurve, kasser og bøjler i forskellige størrelser, så de kan placeres i garderobeskabe af alle størrelser. I systemet er der ikke plads til opbevaring, men også til børns legetøj, værktøjer.
 • Døre med en glidemekanisme, så du kan spare plads og organisk passe ind i interiøret, dekoreret i enhver stil. Til produktion af træ, plastik, glas, spejlflader anvendes. Hver af disse muligheder kan bringe et originaltryk til interiøret.

Fordele ved garderobesystemer

Det overmættede marked med moderne møbler giver køberen mulighed for at vælge passende muligheder for budgetmuligheder. Produkter af virksomheden "Leroy Merlin" er fordelagtigt kendetegnet ved kvalitet, variabilitet og originalitet af ydeevne.

Ejere af omklædningsrum Bemærk:

1. Strukturens pålidelighed, som er kendetegnet ved dens styrke. De specielle stållegeringer, der anvendes, sikrer en lang levetid. De nyeste teknologier gør det muligt inden for et enkelt system at anvende forskellige materialer: metal, træ, plast og glas.

2. Effektiv udnyttelse af rummet. En masse hylder, kurve giver dig mulighed for at gruppere ting, og en praktisk anmeldelse sparer tid på at søge efter det nødvendige tilbehør.

3. Garanteret friskhed af garderobeskabe. Fremragende ventilation eliminerer ubehagelige lugte.

4. Enkel installation af hele strukturen og dens individuelle elementer. Systemet overføres let, når det flyttes.

5. Evnen til at skabe en struktur i overensstemmelse med deres præferencer. En række elementer (kurve, hylder, bøjler og stativer) tilskynder skabere af både rummelige værelser og ejere af småboliger.

6. De overkommelige produktionsomkostninger tillader selv med et beskedent budget at vælge muligheden. Du kan købe et færdigt design til en pris på 2670 rubler, og til sæt af hylder og tilbehør til at oprette en original kopi. Udgifterne til hylde / kurv - fra 1192 rubler.

Leroy Merlin Garderobe System: anmeldelser

At købe en slags arrangør, moderne indbyggere har et stort udvalg af firmaer og modeller. Ikke alle virksomheder er klar til at tilfredsstille krav fra den krævende køber. Garderobesystemer "Leroy Merlin" har positiv feedback fra forbrugerne. Slidstyrke, styrke og demokratiske omkostninger ved konstruktion tiltrækker købere. Og på grund af den oprindelige udførelsesform er de villigt valgt af ejerne af interiøret, dekoreret ikke kun i den klassiske stil, men også i stilarterne moderne, minimalistiske eller højteknologiske.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

39 − = 33