Skygger af lilla

Bibliotek, artikler og bøger om "Professionel astrologi"

Forbindelser med andre mennesker

 • HOUSE OF HIGH-SURROUND

  Hjemme i astrologi

 • Livscykluser.
 • Og de levede lykkeligt nogensinde.

  Annoncøren er ansvarlig for indholdet af den annonce, der er indsendt på hjemmesiden.

  Skygger af lilla

  OBS venligst! Farvegengivelsen på din skærm kan forvride farvefarverne, så henvis til dem som et eksempel og vær opmærksom på navnet på farven.

  Kold og varm nuancer af lilla

  Den lilla farve selv er kold, fordi der er mere blå pigment. Men der er nuancer af violet, som indeholder en lige stor mængde blå og rød, disse nuancer er neutrale. Hvis den røde farve bliver større, så violerer "opvarmes". Kolde nuancer af lilla tendens til indigo.

  Varm nuancer af lilla: violet aubergine, mauve, orkidé, aubergine og andre nuancer med overvejende rødhed.

  Kolde nuancer af lilla: mørk lilla, Heliotrope, ametyst, seroburomalinovy, Wisteria og andre nuancer med en overvægt af blå.

  Neutrale nuancer af lilla: lyse lilla, lilla, tistel.

  Skygger af lilla

  I sig selv er lilla i sin rene form kombineret med andre nuancer ikke så enkel. Ja, og ikke alle farver passer den. Heldigvis bruger de fleste kendte mærker i deres samlinger nuancer af lilla med urenheder af andre pigmenter. Som et resultat viser paletten sig at være ret universel, og hver pige kan vælge sin egen farveblanding.

  Hvad er nuancer af lilla?

  1. Lad os starte med et rent primordial pigment uden tilsætninger. På hylderne i butikkerne kan du finde mange ting fra producenter rettet mod massekonsumtion, fordi ren farve er billigere ved maling. Desværre går den rige lilla kun lyse "vinter" udseende.
  2. Fortyndet lys nuancer af violet er ikke så lyse, denne mulighed er egnet til "forår" og "vinter". Af den måde ser stoffer af denne farve ud til at være ædle og ting får et helt anderledes udseende.
  3. Kolde nuancer af lilla med tilsætning af grå går udelukkende til "sommer" farve. Ved første øjekast er det temmelig dyster, men med dygtig kombination ser det ud til at være dyrt og stilfuldt. Normalt bruges denne skygge til business garderobe og dyre kvalitetsstoffer.
  4. Mørke nuancer af lilla med tilsætning af sort eller brun under visse belysning bliver kameleoner. De er gode til "sommer" og "vinter", brunlig er vist "forår" og "efterår".

  De nuancer af lilla i din garderobe

  Så du har valgt din version af lilla og vil skabe et billede med hans deltagelse. Den mest rolige kombination anses for at være en tandem med beige. Typisk bruges en sådan kombination sjældent til livlige nuancer af violet, idet præference gives til fortyndet dæmpet.

  I kombination med sorte varme nuancer af lilla opnår lysstyrke og ser meget dyrt ud. Derfor bruges denne mulighed ofte til aftenkjoler. Nogle gange viser det sig at skabe et værdigt forretningsbillede, alt afhænger af materialet og skåret af tøj.

  Rige, varme nuancer af lilla parret med gule og orange - en elegant og dristig kombination. Normalt er dette valget af kreative unge kvinder i mode. Ikke mindre populær kombination med en lyserød vil også se stilfuld, men i dette tilfælde, mute og balance lyse tandem nødt til grå eller sort.

  Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 1