Solsikke lavet af bånd

Sådan laver du en solsikke fra bånd i form af et klip på et klip

Teknikken til at lave produkter fra Kansas-bånd gør det muligt at realisere enhver blomsters fantasi fra mesteren. I dygtige hænder bliver stykker af lyse bånd gennem konventionelle værktøjer til fantastiske skønhedsdekorationer. Blomster Kanzas look, ikke værre end det virkelige, og nogle gange endnu mere elegant. Og det er også værd at huske, hvad needlewomenne gør med speciel betændelse og kærlighed til deres arbejde, og derfor har de en særlig positiv energi.

Sommer solsikkeblomst er en messenger af solen. Det handler om ham og vil blive diskuteret i denne mesterklasse. Hårnål i form af en lys blomst er perfekt til unge piger og piger. Vi foreslår, at du gentager alle de foreslåede trin og gør et smart sommer tilbehør. Måske vil du lave et hårbandage med en så lys blomst eller sy en solsikke til en sommerkjole.

Hvad skal lagerføres til modellering solsikke fra bånd:

 • - stykker af et gult satinbånd med en bredde på 2,5 cm og en længde på 7 cm - blomsten vil bestå af to niveauer kronblad på 19 og 14 stykker;
 • - segmenter af et grønt satinbånd med en bredde på 2,5 cm og en længde på 10 cm - disse strimler i mængden af ​​10 stykker vil blive brugt til blade;
 • - Et stykke sort satinbånd med en bredde på 1,2 cm og en længde på 150 cm - for at danne midten er der 1 stribe nødvendigt;
 • - Filtcirkler som basis - en gul diameter på 5,5 cm vil gå til selve blomsten, og en grøn diameter på 4 cm er nødvendig for at fastgøre hårklipet;
 • - Gennemsigtig hot-melt klæbemiddel
 • - en sort tråd med en nål;
 • - Dekorativ ladybird til at dekorere blomsten efter behag.

Sådan laver du et klip med en solsikke

1. 7 cm gule bånd bliver til spidse kronblade af solsikke. Ordne stykket med den forkerte side til dig selv, lav en bøjning i din side i en ret vinkel.

2. Flyt den øverste del af båndet til bunden af ​​båndet ved at flytte det fra bunden, så de kombineres tydeligt. Vend tilbage til dig selv. Den akutte form af kronbladet er allerede indstillet.

3. Mens du holder arbejdsstykket med fingrene i 2 lag, bøj ​​den nederste del af kløften overlappende og danner de små stykker.

4. Forbered 33 skarpe gule kronblade. Alle af dem vil have samme form og størrelse.

5. Bøj det grønne bånd i halvt og skrå skær skråderne med en kniv. Fra et rektangel får du 2 rektangulære trekanter.

6. Gør samme procedure med alle grønne striber. I fremtiden kan du bruge begge dele af snitbåndet (alle trekanter).

7. Klargør et sort satinbånd og en nål med en sort tråd i midten, binde en knude i enden af ​​tråden.

8. Begynd at sy den centrale del af båndet langs de store masker, der flytter fra den ene ende til den anden. Træk tråden, saml det sorte bånd, klem det i trådens ende.

9. Det skal være 15-17 cm sømbånd.

10. Drej det resulterende emne i en cirkel og sy det sammen.

11. Klip 2 cirkler af filt: gul 5.5 cm og grøn 4 cm.

12. Begynd at lime den første række kronblade jævnt og efterlader 0,5 cm fra kanten. Placér bunden af ​​delene tydeligt stødende.

13. Fyld det første lag med 19 kronblade.

14. Lim det andet lag på 14 dele.

15. I midten dråbe limen og tilføj et sort rumplet hjerte.

16. Forberedte spidse grønne detaljer limet i form af kulechkov til dannelse af blade.

17. Lim bladene til bunden (til den gule filt) langs omkredsen.

18. Smart design til dekoration af barret er klar. Bagsiden af ​​blomsten vil ligne en grøn snefnug.

19. Lim klemmen til den grønne filtcirkel, og tryk den ovenfra med en tynd filtstribe af samme farve. Klip en stribe 4 cm lang, så den klart svarer til cirklens diameter.

20. Lim bunden af ​​klemmen (eller vælg en anden lås ved vilje), og på toppen - en mariehøne. Den mariehøne kan erstattes med en bi, en mousserende halv-perle (en dråbe dug) eller en anden dekorativ trinket.

Nu vil et stykke sommer spille på håret af ejeren af ​​et vidunderligt hårklip lavet af egne hænder. Solsikke Kanzash indeholder mange detaljer, det virker ikke hurtigt, men resultatet vil takke mesteren.

Solsikke fra satinbånd med egne hænder (master class)

Der er en blomst i naturen, der tiltrækker alle needlewomen! Det kan være stort og dekorativt, gul og orange, frodig og single-tiered. Denne mystiske blomst kaldes en solsikke. Fra satinbåndene kan du brodere malerier, lave smykker til dit hår, brocher, fælge, halskæder, skabe topiary i kombination med andre materialer. Lad os starte med en mesterklasse fra solsikkebroderiet.

Afhængig af størrelsen af ​​billedet eller panelet skal du vælge bredden af ​​satinbåndene. For store blomster er båndbredder på 1, 2, 3 centimeter velegnede, og for små solsikker søger du efter materiale op til syv millimeter.

For et billede kan du udskrive et tryk med blomster, så du vil brodere forgrunden. Hvis der ikke er en sådan mulighed, så trækker du på stoffet "sunraquo; - det vil være solsikke Broder kronbladene fra satinbåndene med deres egne hænder langs de malede bjælker. For at formidle blomsternes hældning skal du holde et billede af solsikker foran dine øjne. Sæt båndet i forskellige retninger, fastgør den ønskede form og fastgør denne position med sytråd under tonen af ​​satinbåndet.

Til billedet var mættet og forskelligt, køb et gul, sort og grønt bånd af forskellige nuancer. Eller tag et hvidt bånd (ikke kunstigt), maling med akrylmaling som en type melange garn, tumle i mikrobølgeovnen. Stykkerne bør ikke være mere end tredive centimeter, og læg et glas med vand på pladen med bånd for at overholde sikkerhedsforanstaltningerne.

Bemærk, at de "nederste lag" først broderes og derefter forgrunden. Det vil sige, hvis kronblade ligger på bladene, så broderes først det grønne bånd, og derefter tages det gule. Også for de lavere kronblade tager du mørke segmenter, og for de øverste - lyse farver. Før arbejdet skal du skære båndet diagonalt for at passe ind i nålen.

Så foldes den anden ende flere gange i "square 9raquo;" træk gennem midten af ​​nålen, så en knude dannes. Fra den ydre kant af cirklen trækker du båndet fra indersiden til ansigtet. Fingre danner et kronblad (med en nål fra den forkerte side, hold den frem og tilbage), luk den trækede stråle og rette båndet.

Så snart du beslutter dig for hældningen, hold båndet med den ene hånd for ikke at bryde formen, den anden gennemborer kantens bånd med nålen. Træk forsigtigt den til den forkerte side, træk den ønskede kant for at løse hældningen. Så gå til næste kronblad. Så broder hele bundlaget af blomsten, kronblade kan være placeret i afstand fra hinanden.

Fortsættelse af masterklassen på broderi

For at lave en solsikke fra naturlige satinbånd naturligt, er det andet lag broderet med lyse gule bånd og sætter kronblade tæt på hinanden ved bunden. Hvis den modsatte kant af kronblade ligger på kernen, så bliver frøene først broderede. De er lavet på flere måder:

 • broder franske knuder;
 • sy perler;
 • fold båndet i halv snor "fremad med en nål", hvilket skaber "bump 9raquo ;, sy i en cirkel.

Hvis du skal brodere pollen, så passerer frøene gennem et smalt (1-3 mm) bånd eller mulina, hvilket gør små franske knuder med en spole. Til dekorative blomster er en anden broderi med bånd egnet. Solsikker er skabt som kamille. Fra kanten af ​​cirklen trækker du nålen, bestem længden af ​​kronbladet, indtast båndet ved siden af ​​indgangen. Hånden holder løkken og indsætter nålen på petalens punkt og fastgør den med en søm.

Så gå til stammen. Normalt syder du et bånd "fremad med en nål", hvorpå sømmen sættes i nålen "zigzag9raquo;. Fra stammen forlader du blade ligesom kronblade. Lav et billede i rammen.

Træ-solsikke fra satinbånd

Med egne hænder kan du oprette usædvanlige smukke gaver. Til topiary skal du have en gryde, en tyk pind, en skumkugle, kunstige solsikker af lille størrelse, gips, sisal, smeltesmelte.

Indsæt en pind i skumkuglen, "scrolling9raquo; der er et hul i den. Tønderen er klistret med et sort satinbånd. Dryp limen ind i hulet på bolden og sæt stangen i. Nu begynder du at vedhæfte solsikker fra bagagerummet.

Lige fra blomsterne afskærer stammen, forlader en hale (2-3 centimeter), dryp lim på bunden og "twist9raquo; hoved. Du kan efterlade tails af forskellige længder, der danner niveauer, du får et storslået topiary fra satinbånd.

Solsikke sættes i en gryde, fyld den med gips. På toppen dekorere med sisal og blomster. Hvis du i første omgang limer fletningen til bolden og lim den med solsikker, får du en dekorativ suspension. Købte farver kan erstattes af "its9raquo ;. Det vil sige, lave solsikker i Kansas stil og indsæt dem på en skum base.

En smuk kombination giver en mørk kaffe med lyse gule kronblade. Sådanne håndværk kan fremstilles af typen topiary eller på tallerkener. Og hvis du ikke lægger en gryde, får du en dekorativ blomst.

Sådan laver du en solsikke fra bånd:

 • Skær karton cirkel i henhold til størrelsen af ​​kernen af ​​solsikke;
 • indsæt det på avisen "balls9raquo;; have dannet en halvkugle;
 • binde med tråde;
 • dækning med hvidt papir;
 • Nu vedhæft kaffebønner i 2 lag;
 • fra undersiden lim de gule kronblade af satinbåndene;
 • Fastgør derefter de grønne blade og dekorér med en grøn cirkel;
 • nu pakke bagagerummet, fiks de dekorative blade
 • hæld i en gipspotte;
 • sætte en stamme i det;
 • lim solsikke;
 • dekorere puljen.

Kronblade i dette tilfælde kan gøres på en enkel måde Vik kun segmentet halvt, så der dannes en trekant øverst, og båndets ender stables oven på hinanden i bunden. Og hvis kornet limes til en skumkugle, så opnås en solsikke med en konveks kerne.

Essensen af ​​fremstillingen af ​​enhver blomst er som følger. På basen er limede blade med kronblade, og derefter fastgør kernen. Så gør solsikker kanzashi fra satinbånd:

 1. Skær et to-centimeter bånd i 6-9-centimeter længder. Ved de øverste snithjørner danner en trekant eller en oval, sang i brand. Den anden kant er foldet (peppered) og fastgøres også med en flamme. Opnået eller ivrige øjne eller ovale solsikker.
 2. Skær også båndet i lange strimler. Den ene ende er fastgjort på ansigtet, og den anden - på den forkerte side danner en spids vinkel.
 3. Båndets stykker er foldet med et kronblad, som beskrevet ved opstilling af en topiary med kaffe.
 4. Kvadratet af et fem centimeter bånd sanges. Fold i en trekant, snor med en nål, der skaber rynker.
 5. Mini-blomsterkunst af et fem-centimeter bånd. Fra kvadraterne skal du enten skarpe eller afrundede kronblade. En sådan solsikke er velegnet til ringe, halskæder, øreringe.

På bunden sys to lag med kronblade forskudt. Top lim den sorte kerne. Dette kan være et satinbånd, perler, perler, mulina, garn.

Overvej en anden mesterklasse fra satinbånd til fremstilling af paneler. Forbered solsikke i Kansas stil i forskellige størrelser, former, nuancer. For at gøre dette skal du bruge bånd af forskellig bredde. For at lave et miniaturepanel skal du tage en engangsplade og klistre på solsikke med blade, bær. Træk løkken, kant båndet eller ledningen.

Til mellempanelet er et pap eller en klud egnet. På karton kan forskolebørn skabe kompositioner fra de færdige elementer. Lim f.eks. Kronbladene i en cirkel og dekorér dem med perler, glasperler eller kaffebønner. Arbejdet er indrammet og hængt på væggen.

Og stoffet giver dig mulighed for at kombinere kanzash med broderi af bånd. For at gøre dette skal du male baggrunden, markere med prikker eller linjer arrangementet af farver, blade, stilke. Først broderer stængler og blade, og lim derefter solsikkerne. Du kan brodere nogle af blomsterne og gøre en del i Kansas stil. Placer dem på lærred lærred, træk bambuspinde og dekorere væggen.

Solsikker dekorere ethvert håndværk. Hvis du aldrig har arbejdet med bånd, så vælg et lille job, og med erfaring, gå til de store billeder. Forsøg ikke at reproducere masterklassen fra satinbånd med 100% nøjagtighed, da dette materiale er lunefuldt. I hver fremstilling af en blomst ligger båndet på sin egen måde.

Solsikke fra satinbånd

I dagens mesterklasse vil jeg trin for trin forklare, hvordan man laver en solsikke fra satinbånd med en bi i Kanzash teknik med mine egne hænder.

For at skabe en enkelt blomst af solsikke har vi brug for:

For en solsikke skal vi lave 27 Kanzash kronblade. For at lave et kronblad skal du tage et stykke tape 2,5x7 cm.

Vi lægger det nedre venstre hjørne af båndet nedad.

Og sæt det højre hjørne på det. Lad os kontrollere, at kanten af ​​kronbladets fremtidige solsikke er jævne, ellers vil blomsten være sjusket.

Bøj derefter venstre nederste del til midten af ​​kronbladet.

Og på den bøjede del sætter vi den rigtige.

Vi fylder kronbladet over ilden. Vores kronblad er klar.

Vi begynder at klæbe kronblade af solsikke på filthælen med en diameter på 4 cm.

Den første række er 9 kronblade.

Mellem kronbladene (ovenfra) begynder vi at klæbe den anden række kronblade - 9 stykker.

2 rækker solsikkeblade.

Vi begynder at klæbe den tredje række kronblade nedenunder, mellem kronblade i første række.

Tre rækker kronblade.

Til midten af ​​solsikke bruger vi en satin ledning - 30 cm. Vi vrider den med varmelim.

Til vores bi bruger vi afrundede Kansashe kronblade, samt skarpe, vendte kronblade til vingerne og en rund udtalt kronblad til bierens hoved. Vi lim alle detaljerne og få biet.

Til blomsten limerer vi midten og "plant" biet lidt fra siden.

Lav nu bladene af Kanzash, tag båndet 2,5 cm og brug et loddejern til at lave 8 blade.

På feltbasen limer vi 4 blade og 4 mere mellem dem. Så bladene vil blive placeret jævnt.

Til det dannede grundlag fra bladene limer vi blomsten.

Solsikker med bier er klar. Jeg håber mit billede af mikronerne var forståeligt og interessant.

Solsikke fra satinbånd: En kommentar

Det er fint, tak meget for den meget klare forklaring på Bravoooooo


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

31 − = 26