Soveværelsesmøbel fotokatalog kombineret

Baggrunde til soveværelset: 65 smukke ideer

 • Baggrund - dette er en økonomisk og bekvem mulighed for at dekorere væggene i soveværelset. Et bredt udvalg af tegninger og teksturer gør det muligt at bruge dem i enhver stil i interiøret, skabe interessante kombinationer og usædvanlige visuelle effekter. På hvordan man vælger den rigtige tapet til soveværelset, vil vi snakke om denne artikel.

  Typer af tapet til soveværelset, deres fordele og ulemper

  Tapet fra almindeligt blankt eller mat papir er opdelt i enkeltlags - simplex og dobbeltlags - dupleks. Den første er billigere, sidstnævnte er mere holdbar og mindre revet fra mekanisk stress.

  Den største ulempe ved papir tapeter er skrøbelighed. De mister hurtigt et æstetisk udseende under indflydelse af fugt, støv, udbrændt i solen. Men på grund af de lave omkostninger ved en sådan efterbehandling, kan du helt opdatere interiøret hvert 2-3 år.

  Dette er en simpel og billig mulighed for kosmetisk reparation af midlertidige boliger, sovesale, lejede lejligheder samt i nærværelse af små børn, der nogle gange er meget glad for at trække på væggene. Denne type omfatter tapet.

  PVC-wallpapers består af en papir- eller tekstilbase og plastikholdigt ansigtslag, som kan være glat, præget (silketrykudskrivning), skummet, blank, mat eller kombineret.

  Ulempen ved at anvende polyvinylchlorid er, at dette materiale består af syntetiske harpikser og tillader ikke væggene at trække vejret (tillader ikke vanddamp og luft at passere gennem). Første gang efter limning - disse tapeter kan udstråle duften af ​​plastik. I soveværelset er dette et væsentligt problem, fordi rummet til søvn skal være godt ventileret.

  De positive sider af PVC tapeter er deres høj æstetik, holdbarhed, lang levetid (10-15 år), muligheden for gentagelse, vådrensning fra støv og gode lydisoleringsegenskaber.

  Dette er en fleksibel to-lags bane af sammenvævede cellulosefibre. Takket være den mikroporøse tekstur er disse baggrunde miljøvenlige og holder sig godt på enhver overflade. Reparationsprocessen gøres lettere ved, at klæbemidlet påføres direkte på væggen. Tekstureret fleece tapet uden vinylsprøjtning er egnet til maling.

  Polstringstof - en interessant løsning til soveværelset, men det er værd at overveje, at hver måned eller to vægge skal vakuum. Specielt hurtigt ophobes støvet på de fuzzy syntetiske stoffer (fløjl, filt, velour). Moderne tekstilbaggrund har som regel en solid base, som gør det lettere at klæbe, men det er stadig ret svært at arbejde med dem. Overflødig lim, der absorberes i stoffet, kan permanent efterlade ubehagelige pletter på den. Fordelen ved denne mulighed er et luksuriøst udseende og god lydisolering (ved brug af tapet på skumforingen).

  Semitransparent, meget tyndt, men hårdt, tapet fra glasfibergarn er let at fastgøre til vægge og kan fungere fremragende indtil 30 år. Du kan male dem op til 10 gange, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at opdatere det kede design. En stor fordel ved en sådan efterbehandling er glasrudenes økologiske kompatibilitet, fordi der kun anvendes naturlige råmaterialer - kvarts sand, ler, sodavand og silikater.

  Soveværelse møbler, afhængigt af stilen

  For at skabe et harmonisk interiør skal væggenes design svare til den valgte retning i designet. Det er bedst at vælge tapet, kombineret i tekstur og farve med møbler, tekstiler, vinduer, døre.

  For et soveværelse i jugendstilen, er glat monofonisk tapet velegnet. Lys og blank vil gøre rummet visuelt mere rummeligt, og matte vil øge komforten. Moderne stil tillader og præcise monokrome tegninger, grafik, abstraktioner - men ikke en solid belægning, men kun i form af en accent.

  Denne stil forener monumentaliteten i oldtiden med den udsøgte luksus af renæssancen. Den nuværende kongelige soveværelse kan indramme tapet i varme nuancer af hvid (cremet, offwhite, elfenben, lys beige) med gylden eller sølv grøntsag ornament lempelse efter gips eller puds blød hud.

  Den romantiske atmosfære i Sydfrankrig er pastellfarver (lysegrå, lyserød, mynte, lilla, mælkeagtig) og mod deres baggrund små blomsterprinter. For at sikre, at værelset ikke virker ensformigt, skal tapetområderne med tegninger skifte med en farve, og også holde balancen ved valg af tekstiler.

  Genskabe isen friskhed i Nordeuropa vil hjælpe naturlige vintertoner - snehvid, skinnende sølv, gennemsigtig blå, lys grå, lysegrøn. For at gøre soveværelset mere komfortabel, kan du bruge tapet, tekstur, der ligner solen bleget linned eller lyse rå planke kold skygge.

  Soveværelse interiør, der minder om Japan, kan designes ved hjælp af bambus tapet med tegninger af figurer, kirsebærblomster, bambus blade, ventilatorer, samt baggrunde. Paletten af ​​nuancer til japansk stil er ret bred - fra sort og hvid, grå, træagtig, halmtoner til gylden, lyserød og rød.

  Til denne stil er tapet med abstrakte og blomstermønstre perfekt i smukke, rige farver. Bruges ofte grå med en blanding af andre nuancer, sort, hvid, burgunder, beige og blå. For visuelt at øge pladsen i Art Deco kan du bruge holografiske billeder og optiske illusioner.

  Farve til soveværelset tapet - hvilken en at vælge?

  Når man vælger tapet til soveværelset, er det meget vigtigt at overveje indflydelsen af ​​visse farver på den menneskelige psyke. Aktive farver, som f.eks. Orange og rød, er bedst til venstre for køkkenet eller spisestuen. Gul, lime, fersken - kan gøre nordsiden varmere. Og til lidt "cool" det sydlige soveværelse - det er værd at dekorere væggene i grønne og blå nuancer. Monokromatisk (hvid, grå, beige) kan anvendes uden begrænsninger, men med sort, mørk lilla og chokolade skal håndteres med forsigtighed - de absorberer lys, reducere den plads, og nogle gange kan slå rummet til en slags fængsel.

  Hvid tapet i soveværelset er en gennemprøvet klassiker. På en lys baggrund vil det altid være hensigtsmæssigt at se på møbler, lyse eller pastelmønstre, det vil understrege skønheden i malerier, fotografier og andre indretninger.

  Baggrunde i en blød palette af pink, blå, grøn, gul, beige og lavendel nuancer - ideel til et romantisk soveværelse. Et sådant design er meget populært blandt alle fans af lys, luftinteriør.

  Neutral grå tapet - den optimale løsning til et soveværelse i stil med højteknologiske, moderne, minimalisme, loft. I kombination med sort eller mørkeblå møbler og strenge linjer får du en funktionel mænds interiør; Hvidglans og sølv krøller - en mulighed for en elegant dame; lyse gule, lyserøde, grønne accenter på en grå baggrund - for et ægtepar.

  Himmelens og vandets nuancer har en beroligende virkning på personen, så for soveværelset passer de perfekt. Blå wallpapers kan kombineres med hvid, grå, beige, lilla, mørkebrun, og også supplere fotobaggrunde.

  Kombinerer tapetet i soveværelset

  Kombinationen af ​​nær-farvet mønstret og monokromt tapet giver dig mulighed for at diversificere dit interiør og opnå visse visuelle effekter. Korrekt udvalgt design af væggene vil gøre soveværelset interessant og hyggeligt. Der er flere måder at kombinere - lodret, vandret, geometrisk, samt indsatser og nicher.

  Det kan være en afveksling af striber fra gulv til loft - lys og mørk, mat og blank, trykt og sort / hvid. Nogle gange er der et andet design af individuelle vægge eller partitioner. Vertikale accenter gør rummet visuelt højere.

  Med denne kombination af tapeter kan du oprette smukke fordybninger, såvel som visuelt udvide væggene. Kontrast og vandrette linjer bruges bedst til at øge smalle områder.

  Indsættelse af tapet i soveværelset under brudte hjørner er en usædvanlig måde at skabe et eksklusivt interiør på. Du kan også anvende ansøgningsteknikken, der er knyttet til de vigtigste færdigpapirfragmenter.

  Indsatsen er et kontrastfragment af enhver form, sædvanligvis adskilt af en improviseret ramme - gips, polyurethan, metal, træ eller blot malet.

  Sondringen mellem en væg og en depression i den er let at understrege, hvis deres farve og tekstur afviger. I nichen kan du indsætte tapet, imiteret murværk, mønstret blank eller monofonisk matindsats.

  Baggrund til et lille soveværelse / soveværelse i Khrusjtjov

  Problemet karakteristisk for de fleste sovjetiske lejligheder er lille størrelse. Den lille størrelse på soveværelset er dog et plus plus et minus: det giver en besparelse af efterbehandling materialer, forenkler reparationer, og atmosfæren viser sig at være mere romantisk. Hovedregelen er ikke at overbelaste interiøret med store elementer og mættede farver.

  Baggrund til et soveværelse i Khrusjtjov er bedre at vælge lys, pastel, med et lille blødt mønster og reflekterende detaljer. Helt blankt lærred afslører alle ujævnheder af væggene, men kombinationen af ​​en mat baggrund og spejlemønstre - tværtimod vil skjule dem.

  I vores fotogalleri findes der tydelige eksempler på, hvordan forskellige typer af tapet kan se ud i soveværelset. Her præsenteres enkeltfarvede variationer, i en strimmel, med et geometrisk mønster, blomsterpynt, fotobaggrunde og andre forskellige kombinationer. Bliv inspireret!

  Som du vil have, efter at du kommer hjem fra arbejde efter en hård arbejdsdag, spring ind i atmosfæren af ​​komfort, ro og komfort. Selvfølgelig kan alt dette findes i soveværelset. For at gøre dette er det nødvendigt, at alle møbler og interiør har en hvile. Meget vigtigt i dette design er de fjerneste detaljer. Hvad skal man sige om tapet. De spiller en og de vigtigste roller i at skabe et harmonisk interiør.

  I øjeblikket er der mange muligheder for tapet. Derfor er det meget vigtigt at bestemme det endelige resultat og personlige præferencer.

  De mest almindelige typer:

  Den enkleste version af tapetet er papir. Omkostningerne ved dem er små, men kvaliteten er ikke på højeste niveau. Den væsentligste fordel ved dem efter prisen er det økologiske materiale. Har også en rig farvepalet.

  Imidlertid falder disse tapeter hurtigt under påvirkning af sollys. Derfor er levetiden for papirbaggrunde lille. Hvis du gerne vil ændre indretningen ofte og ikke bruge mange penge på det, så er denne mulighed den mest egnede.

  Vinyl tapet er lavet af mere tæt materiale end papir. De bør dog limes på de foretede vægge. Og stikket selv vil ikke være den nemmeste proces. Vinyl tapet henviser til kategorien af ​​syntetisk. De slipper ikke luft.

  Efter limning dem på væggen i rummet forbliver en ubehagelig lugt, som efterhånden vil forsvinde efter en lang periode. Baggrund kan laves på papir eller ikke-vævet basis. Sidstnævnte har et smukt reliefmønster og er nemme at klæbe.

  En dyrere mulighed er Fluffy tapet. Deres karakteristiske egenskab er evnen til at strække sig. Dette skyldes, at de er lavet af blødt materiale (cellulosefibre).

  Flizelinovye tapet er let at klæbe, så ka lim anvendes kun på væggene. På grund af den tilstrækkelige tykkelse kan de også sammenføjes ved kanterne uden at danne bobler. De vigtigste fordele: evnen til at passere luft, miljøvenlighed af materialet, en række farver. Nogle ikke-vævede tapet er malet. På grund af det tætte materiale, kan du recolor op til femten gange.

  Tekstil tapet udseende oftest bruges til at skabe en bestemt stil. Kan fremstilles enten på papir eller på flesilinovoy. Men toplaget, der udfører indretningens rolle, er meget mere forskelligartet: silke, linnedstof, bomuld, syntetik. Valg og farveområde er varieret.

  Et vigtigt træk ved tekstilbaggrund på syntetisk basis er, at de har en fremragende lydisoleringsegenskab. Væv tapet ser meget rig og elegant. De negative aspekter omfatter følgende: akkumulere støv, er ustabile til vand, og også en høj pris.

  glasfiber. Et sådant tapet er lavet af miljøvenligt materiale: smeltet glas, aflangt i en tråd eller fra kvartssand. Denne sammensætning indeholder stadig sodavand og lime. Der er mange fordele ved at bruge sådanne baggrunde: Et slidstærkt materiale, du kan vaske det med vand, slippe ind i luften, let lim på væggen. Den eneste åbenlyse minus er den høje pris.

  Flydende tapet perfekt egnet til at skjule den åbenlyse ujævnhed af væggen. Påfør med en almindelig spatel. Let at vaske af.

  Det er vigtigt at være opmærksom på farveskemaet. Herved afhænger både indretningen selv og de følelser, der kan forårsage limet tapet.

  Hvide baggrunde vil se at vinde i ethvert interiør. Perfekt kombineret med andre farver. Den mest almindelige måde at bruge hvid på er at kombinere den med sort. Hvide tapeter forårsager følelser af luftighed, renhed og friskhed. Denne farve udvider visuelt rummet.

  Tror ikke, at der findes hvid som den eneste mulighed. Sorten af ​​dens nuancer fra perle til mejeri kan diversificere hele designet. Hvide tapeter bruges i klassisk, skandinavisk eller minimalistisk stil.

  Grå tapetfarve mange fører til en blandet følelse. På den ene side slapper af og sløvhed på den anden - en rolig baggrund og hjælper med at få en god søvn. Grey wallpapers kan fremhæve andre lyse detaljer af interiøret.

  Designere anbefaler at bruge grå i kombination med andre: hvide, sorte eller rigt lyse farver.

  Det menes at grøn farve og dens nuancer perfekt til et soveværelse. Denne farve har en gavnlig effekt på mental tilstand. For et soveværelse er grøn tapet bedst kombineret med blå, lyserøde eller gule blomster. Også grøn visuelt øge området af rummet.

  Beige farve folk der foretrækker et stille interiør vælger. Denne farve kan ikke kun slappe af, men bidrager også til den kreative impuls. Til væggene ser ikke kedeligt ud, de skal fortyndes med andre farver.

  Beige wallpapers med sort er smukt kombineret. Men man bør ikke give præference for for hyppige gentagelser af mørke nuancer. Så rummet vil virke dystre. Den smarte version vil kombinere beige med gylden farve. Et sådant ensemble vil tiltrække blikke, og under sollyset vil det være smukt at gløde.

  Sort tapeter i soveværelset vil se elegant, luksuriøst og lidt mystisk. Det vigtigste er at diversificere et sådant værelse med yderligere elementer. Designere anbefaler ikke at klæbe sort tapet til dem, der i barndommen var bange for mørket, eller ofte i deprimeret tilstand. Et sådant område vil forværre stemningen endnu mere.

  Hvis dette er okay med dig, så vil sorte wallpapers fremme en normal søvn, ikke kun om natten, men også om dagen.

  Brun farve vægge passer mest oftest i store soveværelser. De lyse møbler kan lyse den mørke atmosfære, såvel som den korrekte belysning, som skal være lys.

  Det er generelt accepteret, at lyserød farve kun egnet til piger. Men det er langt fra sagen. Med en kompetent kombination med andre indvendige emner som møbler, gardiner, malerier og så videre, kan du få et meget harmonisk design til soveværelset af de nygifte.

  Hvis et soveværelse er lavet til en pige, så vil en sådan farve med sine mange nuancer omdanne rummet uden anerkendelse. Baggrund er bedre at vælge med et mønster.

  Rød farve i sig selv meget farlig. Overdreven mætning kan forårsage træthed eller aggression. Det er bedst at kombinere røde tapeter med hvid eller beige. Også med denne farve på væggene er det værd at vælge møbler af lyse farver.

  Gul farve giver en følelse af glæde og godwill. Nemt opdrætter efter en nats søvn. Når du kombinerer med beige eller hvid, kan du få et meget interessant interiør. Det er ikke for ingenting, at denne farve bruges på hospitaler. Efter alt er han i stand til at slappe af og sætte stemningen for hele dagen.

  Figur har direkte indflydelse på vores opfattelse af interiøret generelt. Ofte vælger du tapet med følgende mønstre:

  • Floral ornament. Velegnet til at skabe en atmosfære af romantik. Oftest bruges disse tapeter i stil med vintage eller engelsk. For at sikre, at dette interiør ikke virker feminint, kan du kombinere mønsteret med andre mønstre, som en strimmel eller et enkelt bur.
  • For mænds soveværelse er mere egnede tapet med et mønster i form af et bur eller en strimmel. Designere rådgive denne type tapet til at lime på siden af ​​sengen.
  • Geometriske mønstre, dyr og planter vil være passende på tapetet i stil med klassikere eller art deco.
  • For soveværelset er bedst egnet prægede tekstur. Det efterligner som regel sådanne ædle stoffer som fløjl, corduroy. Med sådan tapet er soveværelset fyldt med hjemmekomfort og råder over til hvile.

  Det blev fashionabelt at kombinere tapet i interiøret. Denne metode bruges af flere grunde:

  • Hjælper med at fremhæve områder i rummet. Hvis soveværelset også bruges på arbejdspladsen, så vil tapetet være så godt som muligt at opdele rummet i zoner.
  • Skjuler nogle mangler. Ikke alle er heldige med det rigtige layout. Nogle gange kan elementer som ledger af opvarmningsstiger eller nicher ødelægge stemningen, når de opholder sig i et sådant rum. Kombinationen af ​​tapet hjælper med at fokusere på andre områder af soveværelset. Eller du kan og omvendt lave fejl i højdepunktet i lokalet og fremhæve dem med en lys accent i form af tapet.
  • Hovedpunktet bliver lavet. Når der er behov for at vælge en af ​​væggene, er denne teknik mest succesfuld. Du kan bruge tapet, hvoraf mange er nu meget store.

  Kombination af tapet med andre indvendige emner

  I den korrekte og fulde opfattelse af interiøret spiller hver egenskab i rummet. Derfor forsøger mange mennesker at finde den mest fordelagtige mulighed for at kombinere gardiner og tapet. For ikke at være forkert, er det nødvendigt at overholde visse udvælgelsesregler.

  Gardiner i tone til tapetet. Den mest optimale og fælles løsning. Men du bør ikke vælge en farve helt. Så går gardinerne sammen med væggene. Det er nok at vælge en lysere eller mørkere tone for at gøre soveværelset til at virke hyggeligt.

  Hvis tapetet har et fængende mønster, skal gardinerne vælges neutrale toner. Det anbefales ikke at hænge flettet eller lambrequin på gardinerne. Dette valg vil fokusere på væggene.

  Når tapetet har en monofonisk rolig farve, skal du hænge lyse og fængende gardiner. Så du kan undgå sløvhed i soveværelset. Bare vær opmærksom på, at en sådan teknik ville være hensigtsmæssig, hvis farve på tapet og gardiner er korrekt kombineret.

  Den mest bekvemme løsning er de hvide gardiner. Fremragende med ethvert tapet i forskellige stilarter af interiør. Den eneste åbenlyse ulempe vil være, at sådanne gardiner skal vaskes meget ofte.

  Nogle mener, at sløret og tapetet skal være i tone. Dette er imidlertid langt fra sagen. For at diversificere interiøret anbefaler mange designere at vælge sengetæpper med et mønster for monokrome vægge.

  Det er nødvendigt at afgøre, hvilken hovedakent der skal skærpes. Hvis det er på sengen, er det bedre at vælge en lys farve på sengetæppet. Hvis sengen går ind i baggrunden, er dækningen bedre at samle i samme nuancer som tapetet.

  Med fremkomsten af ​​fotobaggrunde er det meget lettere at lave en væg ud af rummet. Sådant tapet kan være på ethvert emne og nogen nuancer. Også dette kan være dit eget billede. Det accepteres at lim wallpapers til kun en væg.

  Derudover bør ingen ekstra ting i slags frysere og høj kommoder stå tæt på den tildelte mur. Ellers vil et meget latterligt interiør vise sig.

  I dag kan wallpapers repræsentere ethvert billede: byer, natur, landskaber, planter, dyr, mennesker og så videre. Det hele afhænger af dit personlige humør og præferencer. Foto wallpapers er nemme at klæbe, og de kan også vaskes i tilfælde af forurening.

  Vær ikke ked af dem, der har et lille soveværelse. Du kan harmonisk og smagfuldt lave et moderne og hyggeligt interiør. Derudover vil forbrugsmaterialer være meget mindre, hvilket giver dig mulighed for at vælge højere kvalitet og dyrt tapet.

  Designere har altid rådgivet og fortsætter med at gøre dette for at lette lys tapet i små værelser. Så rummet er visuelt forstørret og belysningen bliver bedre. Det er bedre at undgå købte og fængsomme tegninger. Den mest egnede mulighed for et sådant soveværelse vil være uvævet eller flydende tapet.

  Valg af tapet i teenagerens rum bør ikke kun fokusere på materialets miljøvenlighed, men også på farveopløsningen. Overdrivende fængende og lyse tapet vil ikke bidrage til en sund søvn og behagelig hvile. Baggrund med et billede vil være passende i et sådant rum. Børn ser altid på mønstrene på væggene med nysgerrighed.

  Når du vælger tapet, skal du tage højde for den unge. Hvis han er temperamentsfuld, så er det bedst at give forkøling til kolde, men ikke mørke nuancer. Hvis det i naturen er barnet mere phlegmatisk, så dristigt lim tapet af varme farver. Hvis teenageren er ret doven, anbefales det at vælge et ret lyst tapet.

  73 rigtige billeder. Sådan indsætter du tapet i stuen (instruktion). . Baggrund til stuen - Foto af de bedste interiører (ægte).

  Billede af ægte køkkeninteriør (fotogalleri). Hvis du tænker på, hvad du skal opdatere dit køkken design. . Sådan limes tapetet korrekt.

  Baggrunde til køkkenet 90 + rigtige fotos. Hvordan vælger du materiale, farve og mønster. Foto wallpapers, kombineret wallpapers, moderne og wallpapers til et lille køkken.

  Billede af ægte interiør. Metoder til zoneinddeling køkken - stue. . 2,5 Baggrunde. 2.6 Farvesonering. 2,7 sofa. 3 køkken stue i et privat hus.

  11 Design af stuen (ægte billede). Grundlæggende regler for registrering. . Lim ikke væggene i rummet i tapetet med en strimmel eller et stort mønster.

  Relaterede artikler

  73 rigtige billeder. Sådan indsætter du tapet i stuen (instruktion). . Baggrund til stuen - Foto af de bedste interiører (ægte).

  Billede af ægte køkkeninteriør (fotogalleri). Hvis du tænker på, hvad du skal opdatere dit køkken design. . Sådan limes tapetet korrekt.

  Baggrunde til køkkenet 90 + rigtige fotos. Hvordan vælger du materiale, farve og mønster. Foto wallpapers, kombineret wallpapers, moderne og wallpapers til et lille køkken.

  Billede af ægte interiør. Metoder til zoneinddeling køkken - stue. . 2,5 Baggrunde. 2.6 Farvesonering. 2,7 sofa. 3 køkken stue i et privat hus.

  11 Design af stuen (ægte billede). Grundlæggende regler for registrering. . Lim ikke væggene i rummet i tapetet med en strimmel eller et stort mønster.

  Forklæde til køkkenet (70 + billeder). Et forklæde hedder vægområdet. Forkladen i tapetens tone kompletterer harmonisk indretningen og skaber et godt indtryk ved madlavning.

  1 Vinyl tapet - hvad er det? 2 Fordele og ulemper ved vinyl tapeter. . Køkkenbaggrund (90 + ægte billede).

  Farvekombination og ægte fotos. Badeværelse design ideer kombineret med et badeværelse og et brusebad. . Sådan limes tapetet korrekt.

  Valg af tapet til soveværelset: design, fotos, kombinationer

  Valget af tapet til soveværelset er en ganske udfordring, i betragtning af mangfoldigheden af ​​deres typer, såvel som et stort antal producenter - både i Rusland og i udlandet. Hvis du vælger det rigtige tapet, kan du skabe i rummet noget humør - ømhed, romantik, fuldstændig intimitet eller endda mystisk mysterium.

  Funktioner af valget af tapet til soveværelset

  For at gøre det rigtige valg, skal du kende nogle af de indvendige funktioner:

  • En tegning rettet vandret bidrager til den visuelle udvidelse af rummet, men "reducerer 9raquo; loftshøjde
  • Et billede rettet lodret, "løfter op 9raquo; Lavt loft, men visuelt reducere rummet i rummet;
  • Nogle geometriske figurer, som f.eks. Trapezoider eller rhombusser, anvendes på tapet, ændrer den psykologiske opfattelse af rummet - det virker mere;
  • Lyse farver og en sjælden fin tegning hjælper også med at visuelt forstørre et lille rum, det er passende sådan tapet i det indre af et lille soveværelse;
  • De store elementer i tegningen, især hvis de ofte er placeret "reducere 9raquo; værelse;
  • Kombinationen af ​​tapet i soveværelset gør det muligt at skelne mellem forskellige zoner, for eksempel at accentere sengens hoved, at adskille hjørnet med et toiletbord eller et sted til et hjemskab;
  • Samtidig med tapetet kan du købe et passende curb design, det bruges til vandret opdeling af området;
  • En af væggene (som regel bag sengens hoved) kan accentueres, indsættes tapet med store mønstre, i modsætning til resten af ​​væggene af farve eller usædvanlig tekstur. Et sådant tapet kan ikke dække hele væggen, men kun den del der støder op til hovedet.

  Passende tapet til soveværelset: materiale

  I produktion af tapet anvendes en række forskellige materialer, som bestemmer deres egenskaber. Hver type tapet har sine fordele, men de gør det ikke uden fejl.

  Papir wallpapers i det indre af soveværelset

  Papir - det billigste materiale til produktion af tapet. Kvaliteten af ​​tapetet afhænger af kvaliteten af ​​papiret - jo højere er det, desto bedre. Fabrikanten kan bruge papir i et lag, kan - i to, hvilket gør tapetet mere holdbart.

  • Lavpris;
  • Økologisk kompatibilitet;
  • Evne til at passere luft;
  • Let at anvende.
  • Kort levetid (højst fem år);
  • Lav modstandsdygtig over for udbrænding, slid
  • Våd ikke tapetet.

  Kvalitetsindikatoren for papirbaggrunde er deres specifikke vægt. Hvis det ligger i området fra 110 til 140 - tapetet anses for godt.

  Flizeline tapet i soveværelset design

  Som grundlag for produktionen af ​​disse tapeter anvendes et non-woven stof - non-woven stof. Den har en høj densitet og består af cellulosefibre med tilsætning af polymermaterialer. Der er flere muligheder for tegning af tegningerne på underlaget.

  Flizeline tapet: direkte ansøgning

  Mønsteret påføres den ikke-vævede basis. Sådan tapet er meget stærkere end papir, men de har også deres mangler.

  • styrke;
  • Evne til at passere luft;
  • Må ikke svulme eller sidde ned, hvilket gør det muligt at klæbe dem til væggen umiddelbart efter påføring af limen;
  • Udjævner små uregelmæssigheder og revner på væggene;
  • Miljøvenlige.
  • Tapetet kan ikke vaskes, det passer til dem, det er det samme som for papir;
  • Ganske hurtigt brænde ud.

  Flizeline tapet: polymer belægning

  Mønsteret påføres en belægning af polymerer overtrukket med papir. Som regel er dette vinyl cover. Det kan være glat, skummet og præget (silketryk). Overfladen af ​​sådan tapet kan simulere murværk eller gips.

  • Modstand mod ydre påvirkninger;
  • Mulighed for at fjerne forurening ved våd metode
  • Tapet gemmer små defekter i vægge - revner, små potholes, chips;
  • Signifikant trækstyrke.
  • Polymerbelægningen tillader ikke "ånde 9raquo ;, da det ikke tillader luft at passere gennem;
  • Nogle polymerer kan frigive giftige stoffer i luften; derfor er det nødvendigt at vælge kun det certificerede tapet: GOST 6810-2002 "Wallpaper9raquo;.

  Tekstil tapet i det indre af soveværelset

  Tapetstof koster mere end papir, men de har en række fordele, der er vanskelige at ignorere. To sådanne lag er lavet, den nederste er ikke-vævet eller tykt papir, den øverste er stoftråde eller en kludvæv. Duken kan være silke, linned, bomuld, jute, velour, filt.

  • eksklusivitet;
  • Økologisk kompatibilitet;
  • Forbedrede lyd- og varmeisoleringsegenskaber;
  • Svære at passe på, tillader ikke våd rengøring;
  • Lav modstand mod fugt, støv, skader, hvilket er særligt kritisk i nærværelse af dyr i huset;
  • En kompliceret procedure til klistning, der kræver deltagelse af en specialist
  • Høj pris.

  Vinyl tapet i soveværelse design

  Typisk anvendes ikke-vævet tapet med vinylbetræk i soveværelset. Årsagen er manglen på evnen til at passere luft. Som følge heraf kan væggene under et sådant tapet ikke "ånde sig", og under tapetet kan man få en svamp. Værelset dækket med vinyl tapet kræver hyppig luftning.

  • En bred vifte af farver og teksturer til en relativt lav pris;
  • Mulighed for vådpleje af tapet.
  • Ikke miljømæssigt;
  • Manglende evne til at passere luft og fugtdamp.

  Ud over disse, de mest almindelige arter, er der andre varianter af tapet. For eksempel baggrunde, der giver dig mulighed for at dekorere hele væggen med udsigt over byen, et billede af naturen eller et abstrakt billede. Typisk har tapet et klæbende lag. Lav et tapet af glasfiber, normalt til maling. Hertil kommer, for nylig, populariteten af ​​tapet fra naturlige materialer - kork, læder, bambus.

  Baggrund i soveværelset: tegning og tekstur

  Figuren på tapetet har en direkte indflydelse på vores opfattelse af rummet, så det skal vælges i lyset af rummet.

  Passende tapet til soveværelset i tilfælde af at du vil have romantik - med billeder i form af blomster. Dette er en feminin og romantisk mulighed. Hvis soveværelset er designet til to, så kan du kombinere et blomstermønster med en mere "male9raquo; strimmel eller bur. Blomstermotiver er egnede til at dekorere et soveværelse i engelsk stil, vintage.

  Stripe og rutete designs er typiske for design af mænds soveværelser. Velegnet til indretning i engelsk stil og i klassikere, både traditionelle og moderne. Bruges som regel på alle vægge, hvis strimlerne ikke er for lyse. Kombineret tapet i soveværelset bruges ofte til at fremhæve hovedgærden. For eksempel kan et mønster af smalle striber af saftige toner bruges som en accent på en af ​​væggene - dette er typisk for moderne stilarter.

  Passende tapet til soveværelset i stil med Provence, glans-chic eller retro kan være tapet med et ornament af blomster og planter. Ornamenter, der bruger geometriske elementer, ser ret strenge ud, bruges hyppigere i klassikere eller art deco.

  Valg af tapet med en struktureret prægning, du kan få et eksklusivt stilfuldt interiør. Embossing kan efterligne fløjl eller lomme, eller stof, som sofaen er monteret på.

  Kombineret tapet i soveværelset: regler for brug

  Brug af tapet med et andet mønster eller prægning i ét rum giver dig mulighed for at skabe interessante indvendige effekter, afhjælpe manglerne i rummets form, opdele rummet visuelt i funktionelle områder.

  • Vi fremhæver plusserne og maskerer ulemperne: Forskellige typer tapet i soveværelset giver dig mulighed for at fokusere synspunkterne på det ønskede punkt. For eksempel kan ujævnhederne på loftet skjules, hvilket tvinger seeren til at se på det lyse mønster i midterparten af ​​væggen. Og omvendt - efter at have dækket den ujævne væg med neutralt tapet, vil du gøre det "invisible9raquo;.

  • Vi deler i zoner: Soveværelset kan udføre flere funktioner, for eksempel et soveværelse og en undersøgelse. Ved hjælp af det kombinerede tapet kan du visuelt adskille dem fra hinanden.

  • Korrigering af geometrien: Kombineret tapet i soveværelset design vil bidrage til at udvide det smalle rum. Hertil kommer, at baggrundsbilleder med mørkere toner klistres på kortere vægge og på længere - lysere. Hvis soveværelset i planen er firkantet, kan en af ​​væggene klistres sammen med den kombinerede tapet af mættede lyse toner, og resten - lyset vil rummet se mere fordelagtigt ud.

  • Arrangér accenter: En af de enkleste måder at vælge en af ​​væggene på er at indsætte tapet af kontrastfarve på den eller med et mønster. Blandt de forskellige tapettyper i soveværelset kan du vælge en kombination af nuancer, men forskelligt i mætning. Du kan også klæbe accentvæggen med tapet med et lyst dekorativt mønster. Nå, hvis der er en ton baggrundsbaggrund blandt billedets toner.

  • Fokus på det punkt: En anden fælles interiørteknik skaber et fokuspunkt, der tiltrækker øjet. I dette tilfælde skiller den accenterede tapet ikke helt ud, men kun en af ​​dens dele, f.eks. I nærheden af ​​sengen, en pejs, et antikke møbler, i et hvilested.

  • Dekorerer rummet: Ofte kombineret tapet bruges som et dekorativt element i interiøret. I en passende ramme indsættes et stykke krydsfiner, klistret tapet og hænger på væggen. Også en del af væggen med tapet kontrasterende tone kan være lukket i en ramme af lister.

  Brugen af ​​kombineret tapet i soveværelset

  Kombinere forskellige baggrunde i samme rum, sørg for at de har dobbelt elementer. Dette kan være en tegning, farve eller tekstur.

  • Forskellige nuancer. Limer rummet med tapet af samme farve men forskellige nuancer, du kan få et elegant stilfuldt interiør, diskret, men har sit eget "face9raquo ;. Du kan kombinere nuancer af farve, for eksempel ecru og elfenben, eller dens mætning.

  • Forskellige farver. De grundlæggende regler for kombination er en kombination af neutrale og aktive farver. Du kan også eksperimentere med kontrasterende toner. Forskellige farver bruges til zonering.

  • Ensartet og mønstret tapet. Anvendelse af den kombinerede tapet i soveværelset design, kan du opnå interessante dekorative effekter. For eksempel ser et lyst mønster tapet ud af tapetet godt ud mod en baggrund af glatte monokrome vægge. En glat væg kan dekoreres med en bred kant med et geometrisk mønster.

  • En kombination af mønstre. Sådanne mønstre som striber og blomster, striber og bure, trætekstur og blomsterpynt passer godt sammen. Det er interessant at se på kombinationer af geometriske former.

  • Horisontal adskillelse. Den traditionelle måde at klæde bunden af ​​rummet med tapet i strimlen, den øverste - glat eller i en blomst, og opdelingen af ​​deres kant ser godt ud i klassiske interiør stilarter. Som regel er det kombinerede tapet lettere, nederst - mørkere.

  Baggrund til et lille soveværelse: reglerne for valg

  For lille en soveværelse størrelse er problemet med mange huse, især bygningerne i midten af ​​det sidste århundrede. Derfor er valget af tapet til dem ret presserende. Alt er vigtigt her - hvilken farve at foretrække, om man skal tage et tapet med et billede, hvordan man korrekt kombinerer forskellige typer tapet i et rum, så det virker større.

  Den vigtigste anbefaling, når du vælger tapet til et lille soveværelse, er valget af lyse, rolige, naturlige toner. Der er også flere design teknikker, der vil hjælpe visuelt at øge rummet:

  • Et smalt rum er let "at expand9raquo; hvis du dækker endevægge med baggrundsbilleder af mørke, mættede toner og resten - lys.
  • Ved lavt lofthøjde kan du ikke bruge brede grænser. Hvis rummet er højt og lille i området, vil en bred kantsten tværtimod rette proportionerne.
  • Glossy tapetoverflade i det indre af et lille soveværelse hjælper med at udvide rummet takket være et spil refleksioner.

  Det er ret svært at forestille sig, hvordan tapetet i soveværelset vil se ud, medmindre du har specifikke eksempler foran dine øjne. For at finde ud af, hvilke materialer til vægdekoration der passer til din situation, se på billederne nedenfor, de vil hjælpe med at træffe det rigtige valg.

  Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 42 = 52