Står for blomster på vindueskarmen

Stå for blomster på vindueskarmen

Det er kendt, at vinduesåbningen er et ideelt sted at placere indendørs planter: Her får de en tilstrækkelig mængde sollys og frisk luft. På vindueskarmen er der dog ikke altid plads nok til alle potterne. Løs dette problem er ikke meget svært, hvis du får en særlig stand for blomster.

Hvad står blomsten på vindueskarmen?

Indendørs planter opfrisker ikke kun det indre af huset, men også renser ilt i rummet. Til normal vækst kræver de en stor mængde lys, så den bedste mulighed for deres placering er vinduesrammen. Da vindueskarmens område er begrænset, kan mange vaser på den ikke passe. Til dette formål erhverver erfarne blomsterproducenter specielle desktop- og hængende design, der giver mulighed for at placere i vinduet åbning af det maksimale antal potter.

Står under blomster fra metal

Jernprodukter i lang tid beholder deres oprindelige udseende, er ikke bange for fugt og mekaniske skader. Metal blomst står er meget praktisk og kan have forskellige former: være to-tre eller fire-tiered. Beholder omkredsen af ​​en enkelt vindueskarm, de har et stort antal planter. Nogle produkter kombinerer jern og træ, som ser meget flot og naturligt ud. I modsætning til trægulve er de kombinerede modeller præget af høj styrke.

Stativ til blomster fra metal kan males i sorte eller guldfarver - disse muligheder er ideelle til et interiør, lavet i klassisk stil. Hvid og sølv design vil være en vellykket tilføjelse til en moderne indrettet bolig eller et hus i Provence stil. Fordelene ved ironware er, at de ikke kræver særlig pleje: Sådanne hylder er nemme at rengøre. Ulempen ved metalmodeller er manglen på stabilitet hos mange af dem: holderne kan være ubalancerede, så de vender om ved den mindste rysten.

På baggrund af hvide skråninger og rammer ser lys lyse hylder af plast ud. Sådanne står for blomster på vindueskarmen ikke distrahere opmærksomheden fra grønt og betragtes som den mest alsidige. Sådanne billigt design ser enkelt ud og er samtidig originale. Plasthylder kan have mange niveauer og kan rumme op til to dusin potter. Nogle moderne produkter giver mulighed for transformation: de kan dekomponeres på flere måder, der bliver til en enkelt stativ eller en hel stak til planter.

Jernhylder til blomster er lavet i forskellige varianter, hvilket giver mulighed for at vælge den mest passende model til dit hjem. Så kan en rektangulær smedet spacer monteres lige fra vinduets udvendige sider og placerer planter på den om sommeren. Det er muligt at købe produktet i form af en cykel, kamille, ring eller andre smukke og usædvanlige former.

Smedet stand for blomster - den mest holdbare og holdbare blandt andre arter. På forespørgsel kan du bestille i værkstedets produkter med et unikt design, udviklet af dig selv. Stande til kageplanter fra smedejern ser dyre og moderne ud. De kan installeres ikke kun i en lejlighed eller et hus, men også i en haveplot, men det er kun tilladt i en varm sæson.

Producenter producerer forskellige typer blomsterhyller, hvoraf de mest almindelige er hylder, stivere og stativer. At vælge et design er baseret på sit budget. En billig løsning er de sædvanlige plasthylder (hjørne eller i form af et rektangel), hvis rækkevidde er meget stor. Derudover kan stativet til blomster på vindueskarmen oprettes af dig selv. De mest populære varianter af blomsterdesign er beskrevet nedenfor.

Stå for blomster på vindueskarmen

Disse produkter har form af en lodret metalstøtte udstyret med runde holdere. Til salg er der både høje racks og lave. Desuden kan diameteren af ​​indehaverne og deres antal være forskellige. Jernstativer er ideelle til små potter med violer, Kalanchoe eller eschinanthus. Ved hjælp af sådanne designs kan du oprette smukke kompositioner ved at arrangere planter efter farve eller størrelse.

Moderne modeller af stativer hjælper med at redde et stort område af vinduesåbningen på grund af muligheden for at justere placeringen af ​​holdere i bredde og højde. Sådanne stativer til indendørs planter kan installeres ikke kun i vinduesåbningen, men også på balkonen, loggiaen eller endda på bordet i rummet (hvis rummelige grønt ikke har brug for lyst dagslys). Racks er lavet af naturligt træ, metal og MDF,

Spacer for blomster på vindueskarmen

Denne konstruktion er en solid vertikal base, som regel lavet af smedet eller almindeligt metal, udstyret med et vist antal holdere til vaser. Nogle moderne modeller har dekorative grænser, som ikke blot gør formen af ​​blomcellerne mere interessante, men giver også yderligere fiksering til planter.

Et stativ til blomster på en vindueskarm af denne type kan ramme hele vinduesrammen, samtidig med at der tages højde for det maksimale antal potter eller vaser. Lysmetalprodukter, der er malet i fastholdte toner, er næsten usynlige, så opmærksomheden er fokuseret på skønheden i farverne. I afstandsstykker kan du sætte alle slags indendørs planter: fra blomstrende anthurier og violer til uhøjtidelige klorofytomer eller dracen.

Stav til blomster på vindueskarmen

Sådanne designs har en simpel form og repræsenterer flere vandrette planker, fastgjort sammen. For at dekorere dit hjem er det bedre at vælge en mere interessant, ekstraordinær form for hylder til blomsterpotter. Uædvanligt ser ud til blomster på vindueskarmen i form af en stige: Hvis vindueskarmets område er stort, kan du placere det på to bogreoler og placere dem i begge hjørner af vinduet. Produkterne af denne type er lavet af træ, metal, plast, hærdet glas.

Hvordan man vælger en stand for blomster

Huslige planter gør hjemmet mere hyggeligt og smukt, så tilbehør til dem bør vælges med særlig omhu. Før du køber en passende hylde til blomsterpotter, er det værd at måle vinduesåbningen og bestemme hvilket materiale du foretrækker at designe. Derudover er det nødvendigt at bestemme, hvilke funktioner designet skal udføre:

 • hvis du ønsker at kombinere mange planter til en enkelt sammensætning, vil det ideelle valg være en spacer, hvor du kan sætte potter af forskellige diametre med blomster af enhver højde;
 • Til opdræt af kimplanter er det bedre at købe en billig, let hylde, flade hylder, der er velegnet til installation af små potter med startervioletter eller spirer af andre farver;
 • dekorere rummet vil hjælpe en smedet rack af indviklet form, som du skaber en charmerende blomster sammensætning på vinduet.

Pris står for blomster på vindueskarmen

Hylder til blomsterpotter har en række forskellige former og størrelser. Deres store sortiment giver mulighed for, at alle vælger den bedste mulighed for deres smag. Du kan købe indehavere til indendørs blomsterpotter i specialforretninger, og de kan købes hos en online butik. Den gennemsnitlige pris for forskellige modeller præsenteret på internettet:

 • prisen på et metalstativ til 3 gryder 450-500 rubler;
 • prisen på en metalbøjle til 9 vaser er 1500-1700 rubler;
 • prisen på en hylde af MDF til 5 potter - 1500-2000 rubler;
 • Prisen på racket til vaser lavet af metaltråd (100x60 cm) - fra 1500 rubler;
 • Prisen på træbøjlen på vinduet (100x50 cm) - 3500 rubler;
 • prisen på en smedet stand på 7 gryder er 1800-2500 rubler.

Stå under blomsterne på vindueskarmen. Gør det selv

Blomster på vindueskarmen er den naturlige indretning af lejligheden. Han er i stand til at genoplive selv den asketiske situation. Indendørs planter fylder rummet med duft, skab en glædelig, optimistisk humør. En lille have på vindueskarmen, der kombinerer flere blomstrende planter, vil glæde hver dag. Unikke hygge og charme vil give de originale stande.

Du kan nemt placere flere smukke blomsterpotter. Men hvad nu hvis der er mange planter? I dette tilfælde vil det oprindelige stativ hjælpe dig. Nogle mener at lave en hylde under blomster på vindueskarrene med egne hænder - opgaven er ret vanskelig. Men det er ikke sådan. Det er kun nødvendigt at tage flere punkter i betragtning.

Før du begynder at lave, skal du analysere:

 • fra hvilket materiale hylden skal laves;
 • hvordan det vil blive placeret
 • stativets dimensioner
 • om det harmonisk passer ind i udformningen af ​​lejligheden.

Du kan gøre stand ved ethvert materiale:

Lad os analysere nogle varianter af hyldefremstilling.

Hvad er dette design? Spacer under blomster på vindueskarmen er en lodret placeret stærk base. Oftest er den lavet af metal. Til dette design er vedlagt utallige stande til blomsterpotter. Nogle gange indeholder sådanne hylder dekorative sider. De supplerer ikke blot designet, men også perfekt fix potten.

Ved hjælp af disse stivere kan du ramme hele vinduesrammen. Letvægtsmetalstrukturer er som regel ikke særlig iøjnefaldende. Og blomsterpride er tværtimod udsat for show. Desuden giver afstandsstykkerne mulighed for at spare perfekt det område, der er besat af blomsterpotter. Harmonisk og smuk i dette design ser blomster på vindueskarmen. Billeder giver dig mulighed for at bekræfte dette fuldt ud.

Har nogle færdigheder i tømrerarbejde, det er muligt at lave en multi-level stand, som flere planter kan passe perfekt til. En sådan hylde til blomster på vindueskarmen kan placeres lodret eller vandret. Effektivt vil det se ud og på balkonen.

For at lave en træstand skal du fylde på følgende værktøjer og materialer:

Nu kan du begynde at oprette et design:

 • Tag kanten og lim den til spånpladen. Brug et strygejern til denne procedure.
 • Unødvendige dele af kanten skal skæres forsigtigt med en skokniv.
 • Træhylderens basis er kun en del af fragmenterne. Derfor er det nødvendigt at klæbe dem til midten.
 • I det område, hvor der ikke er nogen kant, skal der laves to huller. De skal være placeret på den ene side og på den anden side.
 • I de opnåede huller er det nødvendigt at køre i dyklerne, der er forsmurt med lim.
 • Sådan manipulation skal ske med et reaktionssted.
 • Tilslut nu de modtagne hylder. Placer dem som du vil.
 • Tillad tid til at tørre hylderne. Det tager cirka 2 timer.
 • Når limen tørrer, lav mærker til dit stativ. Ifølge disse mærker borer huller. Baldakiner og celler er forsigtigt skruet. Fjern forsigtigt de resterende markeringer.
 • Tæt skruerne på skruerne.

Din træpind er helt klar. Nu skal det skrues til overfladen med selvdrejende skruer.

For blomster på vindueskarmen, kan du lave en række understøtninger. Glaskonstruktionen ser godt ud. Det passer harmonisk ind i næsten ethvert design.

Hvis du har lidt viden om teknikken til at arbejde med en glasskærer, kan du nemt lave en hylde til blomster. Dette arbejde er ikke svært og tager ikke meget tid. De ejere, der ikke engang har de mindste færdigheder til at arbejde med glas, men virkelig ønsker at lave et sådant rack, kan du vende tilbage til værkstedet. Men glem ikke, at før du bør omhyggeligt foretage alle målinger. Når alt kommer til alt skal værkstedet give præcise data.

Ved fremstilling af et sådant stativ er det nødvendigt at tage meget alvorligt valget af glas. Det skal hærdes. Vælg et glas, hvis tykkelse ikke er mindre end 0,5 cm. Du skal huske, at dette skrøbelige materiale er nødvendigt for at modstå betydelige belastninger forårsaget af blomsterkrukkenes tryk.

Så til fremstilling af stativet skal du:

Nu hvor alle værktøjer og materialer er klar, kan du begynde at gøre en stand:

 • Anbring de nødvendige markeringer på glasset til hylderets længde og bredde. Skær dem ud ved hjælp af en glasskærer.
 • Skær rillerne i træpladerne. Deres dybde skal være mindst 1/2 bredden af ​​hylden.
 • Fastgør lamellerne med skruerne på hjørnerne til væggen. Fastgør toppen og bunden af ​​stativet.
 • I rillerne skal der indsættes glashylder.

Designet er helt klar.

For at smukt dekorere blomster på vindueskarmen, kan du bruge en metalkonstruktion. Du kan komme med det mest forskellige design af denne stativ. Det hele afhænger af din fantasi og om hvor meget du ved, hvordan man arbejder med metal.

Overvej det billede, der er angivet i artiklen. En sådan stand kan bygges selv af en nybegynder mester. Så hvis du er inspireret af ideen om at oprette en sådan stige til blomster, så lager med metalstænger og en svejsemaskine.

Det er vigtigt at overveje følgende. For en base skal der anvendes et stærkere og tykkere metal. Trinets udformning er lavet af en tyndere.

 • Tag metalstangen. Dens længde skal svare til højden på din stativ + 15 cm til udformningen af ​​benene. Det skal gøres. Ellers vil der på din vindueskarm være riller fra stativet. Hvis det er svært at arrangere en ring, kan du bare bøje benet. Lav den anden rack-base.
 • Vinkelret fastgjort til bunden en stang svarende til bredden af ​​strukturen. Gentag aktiviteten til den anden rack. Vedhæft 2 flere ben.
 • Nu er det nødvendigt at udstede den første fase. For det kan du bruge tyndere stænger.
 • Tilsvarende udføres det andet trin. Dens bredde skal være meget mindre. Designet skal trods alt ligne en stige.
 • Tag det tredje, sidste trin.

Stand til blomster på vindueskarmen kan laves, som du allerede har set, fra ethvert materiale. Nogle håndværkere skaber rigtige mesterværker, der ved første øjekast anvender helt uegnede materialer.

Det er meget fashionabelt og ser elegant ud som en hylde, hvor hylderne er lavet af gips. Men husk på, at et sådant materiale vil kræve et godt fundament. Gips hører trods alt ikke til lette materialer. Det er bedst at bruge en metalramme.

Til fremstilling af hylder kan du bruge en gammel boks eller tin. Det afhænger af hvilken form du vil give til dine hylder. Efter størkning af gipset vil du have en vidunderlig flise. Åbn den med hvid akrylmaling. Storslået ser på denne baggrundsmaleri i russisk eller nederlandsk stil, dekoreret i blå toner.

Den bærer ikke en funktionel belastning. Men dette er en smuk dekorative detalje. Det kan bringe en speciel smag og charme til din mini garden. Nogle gange er disse racks placeret i 2-3 tier. Men som regel står de ikke mere potter.

Anvend en lille indsats, og dine blomster på vindueskarmen skinner med en ny ramme. Derudover skaber du en indretning selv, får du ikke kun en funktionel, men også en eksklusiv ting. Det bliver din stolthed og vil give grønne kæledyr med bekvem indkvartering. For at gøre dette skal du forbinde fantasien og afsætte flere timer tid.

Sådan placeres blomster på en vindueskarme

11/14/2016 Kommentarer Bedømmelse: 4.524 Set:

Ofte begynder blomsterhandleren at blive panik, da planterne oversvømmede hele vindueskarmen. Hvor skal de være placeret og hvordan man ordner det korrekt? Indbyggerne er indignerede, fordi de ikke kan åbne gardinerne og er tvunget til at hoppe over potter med blomster der står på gulvet. Hvad er vejen for at finde en florikulturist, der har investeret meget energi og ikke vil miste resultaterne af hans arbejde. Her kan du redde blomsterstativene på vindueskarmen og hylderne lavet af dig selv. Det er kun for at gøre en lille indsats og fantasi og bekvemt arrangere alle planterne på vinduet, så de ikke kun forstyrrer husstanden, men også modtager nok lys.

Betingelser for dyrkning af blomster på vinduet

For at dyrke blomster på en vindueskarme er det vigtigt at stille visse betingelser for pleje af planter.

Og om natten bør temperaturen i rummet ikke falde. Til eksotiske og varmelivende blomster om vinteren kan en træplank eller et skum placeres under potterne, så rødderne ikke fryser. Blomster anbefales ikke at blive placeret tæt på vinduet.

Mange plantearter foretrækker en overflod af lys til normal vækst, men dens intensitet skal varieres afhængigt af blomsternes præferencer.

Tværtimod tolererer nogle planter helt en skygge eller foretrækker spredte solstråler, mens andre gerne lyse belysning, og de skal belystes med kunstige lamper. Derfor skal de, inden de placeres blomster, i overensstemmelse med ønskerne grupperes korrekt i overensstemmelse med betingelserne for behagelig levevis.

Den mest traditionelle beholder til blomster er en gryde. Det kan være lavet af keramik eller plastik. Men hvis det ønskes, plantes små planter i æstetiske glasflasker, krus, sukkerskåle med usædvanlige former og trusser.

For en mere spredende plante passer en gryde, en vandkande, en kasse og andre husholdningsbeholdere. En meget interessant designvariant af voksende indendørs planter er at plante en plante i en kedel, en kande ler, briller.

Anbefalinger til placering af farver

 • Det er bedre at sætte mindre store planter i lyse gryder, end et dusin små og slette. En sådan sammensætning vil være mere effektiv.
 • Tankene er valgt i en samlet stil, de skal holdes i 1-2 toner, men du kan "spille" med størrelser og konfigurationer. Mange farver og teksturer skaber illusionen af ​​kaos.
 • I stedet for mange små planter er det lettere at vælge en enkelt vase, så planterne i den kræver det samme vand og mængden af ​​lys.
 • Udstillingen bør suppleres med indvendige detaljer, for eksempel et tæppe, tomme blomsterpotter, grene, trådtråd osv.
 • Med et lille vindueskarm kan man ikke plante store planter, der kræver meget plads, men skal blot lægge den på kompakte originale beholdere med sukkulenter. Sådanne planter kræver minimal opmærksomhed og omhu, men ser respektabel og dekorere ethvert interiør.

 • Vinduet kan bruges som et sted for en mini-have med spiselige grøntsager eller endda frugter. En sådan mini-have vil have nok plads på vindueskarmen, og du kan dyrke alt fra krydderier til appelsiner og andre eksotiske frugter.
 • Hvis det ønskes, kan alle beholderne "klæbes" i specielt syede eller bundne tilfælde i et bur, linjal, orientalsk og andre mønstre. Ligner disse potter, der er lavet i en stil, er lækre.
 • Hvis planter placeres i rummet, bruges der en stativ til små potter og blomster på vindueskarmen. Det er meget vigtigt at arrangere dem symmetrisk, idet alle huller mellem potter er ens.
 • Sammensætningen er lavet på en sådan måde, at 1-2 store prøver bliver centrum, og de andre blomster komplementerer den og bliver en baggrund.
 • På en smal vindueskarm skal du ikke sætte to rækker gryder og lave flere niveauer ved hjælp af stande til små blomster på vindueskarmen lige under niveauet for karmen eller banketten. Og med en bred vindueskarm, er det muligt at placere planter på en jardiniere eller placere flere stande på en stativ.
 • En anden original, men ret besværlig måde at placere er hylderne over vinduet, men nyder planterne nedenunder, men du kan sætte potter med blomster på den. En anden ulempe ved en sådan hylde er ulejligheden ved at vaske vinduerne og åbne vinduerne.
 • Mulig lodret placering af beholdere til planter, når potter hænger langs rammer eller fastgjort på kroge, skinner.
 • Vinduet ser godt ud og står eller står, hvilket kan have en form fra en cirkel til en sekskant. Stativet kan være lavet af metal eller andet materiale.

til indholdet ↑

Hylde, stå, stå: Hvad skal man overveje?

Før du laver en hylde med dine egne hænder, køb en stativ eller opstiller et stativ, vil du sætte pris på, om der er nok lys til planterne på dem. Ideel mulighed er placeringen af ​​strukturer, for eksempel står blomster på en smal vindueskarm i nærheden af ​​vinduer, hvor der er meget lys. En placering af specielt blomster på vindueskarmen - ideen er kontroversiel, fordi rummet bliver mørkere, især hvis det er højt og spredt planter.

Stativet til store blomster på vindueskarmet eller stativet skal være stabilt, og hylderne skal ikke svinge. Placering af blomsterpotter bør gøres bekvem, for ikke at hoppe rundt dem med en vandkasse, der udfører utrolige pirouetter.

Hylder lavet af egne hænder og potter løfter ikke meget højt, og overfladen af ​​strukturer anbefales at vælge en, der ikke er udsat for vandvirkningen. Hvis der er hylder lavet af egne hænder eller en stand til blomster af træ, så er potterne installeret i høje potter, så materialet ikke rotner.

Stå for mange blomster på vindueskarmen eller stativet er lavet i form af en stige, for med hendes hjælp kan blomster arrangeres smukt og komfortabelt. Blomster vil ikke skjule hinanden, og det øverste "trin" anbefales ikke at løfte over vindueskarmen.

Det er hurtigt og nemt at lave dine egne hænder polochki fra plexiglas. Sådanne designs passerer godt og er stærke. Ud over at give et dekorativt udseende, er de fastgjort med metaltov og hængt på kroge skruet ind i loftet.

Blomsterhylde til egne blomster

Opbyg det hurtigt uden stor indsats, bordet vil hjælpe, kludremmen og et par skruer. Denne metode er egnet til ejeren af ​​et trævindue. Længden af ​​brættet bør være lidt mindre end bredden af ​​selve vinduet som en mulighed, der anvendes krydsfiner. Måle båndet ved formlen: bredde af fire brædder tilføje de fire afstande fra fastgørelsen til selve hylden, vi tilføjer 10 centimeter. Fold båndet i halvt og skær det i midten, gør hængslerne, fastgør og skru skruerne. Vi lægger bordet vandret ved hjælp af stofsløjferne. Denne metode er perfekt til at placere potter med blomster. Som et alternativ til overskydende fugt dryp og plantageejere ikke gled på overfladen, brug en plastbakke med grænser.

Stoler til hjemmebilleder på vindueskarmen er forskellige og gulv og hængende og vægmonterede. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du hurtigt laver en smuk gulvplade til blomsterpotter med dine egne hænder.

Dette design kan laves af potter med forskellige diametre. Nederst er den største krukke, så 4 mellemstore og små. Fastgør hele konstruktionen af ​​jernstangen, som vil passere gennem alle potterne, dens højde bestemmes uafhængigt.

Tanke, hvis det ønskes, maling i den farve du kan lide eller et dekorativt mønster, præ-priming overfladen.

I mellemstore beholdere bores huller under en skråning, så den passerer gennem bunden og væggen af ​​potten. Således vil hver beholder vippes. I den største (nederste kapacitet) er stangen fastgjort lodret, så gryderne er trådet fra midten til den mindste. Denne stativ giver et særligt preg til interiøret, hvilket gør det luftigt og usædvanligt.

Hvilke blomster at vælge for at vokse på balkonen

Hvor ofte ser vi på din balkon, drømmer vi om at fjerne unødvendige ting derfra og dreje ...

Dyrkning af tulipaner derhjemme

Tulipaner er et symbol på forår, velstand, kærlighed og et nyt liv. Normalt anbefales det at vokse i det åbne ...

Meget nyttig artikel, mange havde lært for sig selv, jeg er stadig en nybegynder gartnere, så de indhentede oplysninger er vigtigt for mig. Jeg vil holde alle disse detaljer i tankerne, når jeg arrangerer mit blomst hjørne. Mange tak for mesterklassen om produktion af understøtninger!

Jeg har allerede så mange planter, jeg ved ikke hvordan man passer dem alle på vindueskarmen. Om sommeren er det naturligvis godt, du kan arrangere en have på balkonen) Men om vinteren er det meget vanskeligere. Jeg blomstrer mest for det meste. For nylig forsøgt at dyrke et citrontræ, forresten! For et par dage siden spiste min første citron ud))

Med hensyn til arrangementet af blomster gav du mig noget grundlag for refleksion. Vi bliver jo nødt til at bygge nogle hylder. Jeg kunne virkelig godt lide placeringen af ​​blomster på tribunerne i form af en stige i dit billede. Vi vil nu tænke hos sin mand, hvordan kan vi bringe denne skønhed til livet 😉 tak!

Åh, tak. Meget nyttig for mig var informatsiya.Rasteny i en lejlighed meget, men deres praktiske rozstavit evigt får ikke menya.A der er kreative ideer, alt er så smukt, noget sikker på at gøre improviseret materialov.Dumayu endda købe noget pridetsya.Pobezhala engageret !

Først og fremmest, som jeg forstår det, er det værd at overveje temperaturen

tilstand. Hvis blomsterne "fryser", skal du installere

varmelegeme, eller lav en opvarmet base. Der var en ide

opvarmning af puljen selv. Hvis du holder varmeelementet i gryderne,

så vil blomsterne altid være varme. Det eneste, der bør overvejes, er alt

nuancer af elektrisk opvarmning. Ud fra strømforsyningen af ​​elektricitet,

belastningsfordeling, der slutter med beregningen af ​​elbetalinger. I

Det vil alligevel være en ret vanskelig løsning til udførelse. Hvis y

Alle har tanker om dette, vær venlig at dele.

Ligesom den version med smedede stativ til blomster, men ved på forhånd, at det er smukt at IKEA ikke købe, og bliver nødt til at gøre for at bestille, og det er mest sandsynligt, koster en smuk krone. De resterende muligheder er en eller anden måde ikke røre dig bare ikke ønsker at tildele blomster væg eller dække halvdelen af ​​udsigten fra vinduet.

Alle materialer på webstedet greeninhouse.ru er skrevet specielt til denne webressource og er webstedets administratorers immaterielle rettigheder.

Abonner på vores gratis nyhedsbrev. I posten forventer du: bedste nye materialer, populære artikler og diskussioner


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

90 − = 88