Steamer tefal instruktioner til brug

Instruktion til dampkammeret Tefal VC 4003

 • Sørg for, at spændingen i dit hjem er som angivet på enheden (AC).
 • På grund af eksistensen af ​​forskellige eksisterende standarder, hvis udstyret skal bruges uden for det land, hvor det blev købt, er det nødvendigt at konsultere specialister fra den officielle serviceafdeling.
 • Installer ikke dampmaskinen i nærheden af ​​varmekilder eller i en varm ovn, da dette kan medføre alvorlig skade på den.
 • Det anbefales at installere dampskibet på en bred, stabil overflade på et sted, der ikke er tilgængelig for vandspray
 • Når du tænder, kræver enheden konstant overvågning. Lad ikke børn bruge dampen.
 • Apparatets ledning må ikke hænge.
 • Apparatet må kun tilsluttes til en jordforbindelse.
 • Træk ikke ledningen, når du slukker dampen.
 • Brug ikke enheden i følgende tilfælde

-- Hvis netledningen eller apparatet er beskadiget.

-- efter at anlægget falder, eller hvis der opdages synlig skade på den også i nærvær af afbrydelser i drift.

I ovenstående tilfælde skal enheden sendes til servicecenteret.

 • Udskiftning af den beskadigede ledning må kun udføres af fabrikanten af ​​en autoriseret serviceorganisation eller andre kvalificerede specialister
 • For at undgå forbrændinger må du ikke røre varmeovnen på varmt vand | damp, samt kogte produkter.
 • Rør ikke ved apparatet, når damp ikke udsendes, og brug også D1-lugen til at åbne låget og flytte risskål D1 eller dampkurven.
 • Sluk altid for apparatet:

  - umiddelbart efter brug

  - når du flytter enheden,

  - før vask eller service.

 • Undlad at sætte dampen i vandet.
 • Det anbefales ikke at installere en væg- eller kabinetoxy-enhed:

  • Mere end 10 år på markedet
  • Mere end 200.000 købere valgte vores butik
  • Direkte leverancer fra producenter

  levering i Moskva

  (inden for MKAD)

 • Ved bestilling af forbrugsstoffer

  levering 250 rubler.

 • Udgifter til levering af

  Tefal VS 400331 instruktioner, features, forum

  For at læse instruktionerne, skal du vælge filen på listen, som du vil downloade, skal du klikke på knappen "Download", og du vil blive ført til en side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Med det korrekte svar i stedet for billedet vises en knap for at modtage filen.

  Hvis der er en "View" -knap i feltet med filen, betyder det at du kan se online-instruktionen uden at skulle downloade den til computeren.

  Hvis materialet ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du spørge moderatorer og medlemmer af vores fællesskab, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

  Du kan også se instruktionerne på din Android-enhed

  Sådan bruges dampkokeren: 5 fordele ved apparatet

  Før du bruger dampen, skal du studere instruktionen Steamer - det er et uundværligt husholdningsapparat til personer, der af sundhedsmæssige årsager er nødt til at holde sig til kosten samt til tilhængere af sund ernæring. Derudover er det en nyttig ting at lave mad til børn. Fødevarer, dampet, indeholder ikke kræftfremkaldende stoffer og fedtstoffer, og derudover sikres det fuldt ud bevarelsen af ​​vitaminer i den. En anden fordel ved dampen er, at det er muligt at lave mad på samme tid en eller flere retter. Under madlavning mister produkterne ikke deres udseende, og retterne vil altid være smukke og velsmagende.

  Steamer Tefal, brugsanvisning: enkelhed og kompaktitet

  Tefal Steamer vil forbløffe dig med sin enkelhed og høj kvalitet. Enkelhed i enheden er altid bedre end designet med mange klokker og fløjter. De er overflødige, og for det meste svigter de ofte, og det er mere kompliceret og dyrt at reparere dem.

  Steamer Tefal har en anden fordel ved at alle dets elementer kan vaskes i en opvaskemaskine, bortset fra selvfølgelig varmeblokken.

  Takket være et veldesignet design kan en damper bruges absolut

  Designet af damperen er meget simpelt. Hvordan man bruger en dobbeltkedel? Forstå, at hvad man skal gøre er ikke svært, brugsanvisninger er altid til rådighed. Det er nødvendigt at samle alle elementer korrekt i den angivne rækkefølge. Dette er for alle, da der kun er få af dem i enheden.

  • Hus med varmeblok og trykknapper til / fra.
  • Reservoirer til opsamling af vand;
  • To eller tre skåle (afhængig af dampmodellen) for produkterne;
  • Cover.

  Først skal du hælde vand, så lægge produkterne i skåle, og selvfølgelig indstil tiden i henhold til brugsanvisningen. Og du kan sikkert gå i ro eller gøre andre ting. Når tilberedningen af ​​dine retter er færdig, vil dampen signalere dig, og den vil slukke sig selv. Steamer Tefal er meget kompakt, det kan altid samles og foldes i enhver skuffe på bordet.

  Moderne damper: brugsanvisning

  Den mest enkle damper, man kan sige, blev opfundet for længe siden. Den nemmeste ting er at bruge en almindelig pande. Hæld i kogevandet, koges med koge, læg en kolander på toppen og luk tæt med et låg. Vandet koger og den resulterende damp bringer produkterne til en kolander, indtil de er klar. I stedet for en stikkelsbær kan du bruge en bomuldsklud, trække den stramt på en kasserolle. Så det lignede en sovjetisk damper.

  Damperen i den moderne form er en forbedret model af den ældste og enkleste opfindelse. Dette bekræfter endnu en gang, at alle geniale er enkle.

  Med hjælp fra moderne dampkamre kan du nemt lave en sund mad

  Moderne dampmodeller arbejder på samme princip. Steamerens helt syn er helt sikkert anderledes. Producenter af dampkøller arbejder konstant på at forbedre design, kvalitet, øge pålideligheden og holdbarheden af ​​dampkøler. Når du bruger en dobbeltkedel, vil du sætte pris på dens fordele. Alligevel bemærke forskellen mellem produkter kogt på gas og dampet. Damperen er ikke det eneste køkkenapparat, der hjælper med madlavning. Der er også en multivarker. Nogle husmødre vælger en damper til en anden multivarker.

  • Let drift;
  • Prisoverkommelighed;
  • multifunktionalitet;
  • Manglende elektromagnetisk stråling;
  • Evnen til at lave mad uden at have kulinariske citater.

  Steamers tilbydes af producenterne har forskellige kapaciteter, og hastigheden af ​​madlavning af produkter afhænger af dette. Steamer modeller adskiller sig fra hinanden i antallet af skåle. Skålens størrelse og form i forskellige modeller er også forskellige. Afhængigt af dine mål og behov skal du vælge en damper af passende volumen og kapacitet.

  Scarlett Steamer: Instruktioner til brug

  Kogernes kvalitet er opdelt i grupper. Listen over de billigste producenter af dampkøler omfatter Scarlett varemærket. At have lave omkostninger, disse dampkøler har standard udstyr, og rigelig magt til at udføre deres funktioner.

  Steamer Scarlett begynder at lave mad lige efter tændingen. Tid til opvarmning er ikke nødvendig, produkter er straks begyndt at blive behandlet med varm damp.

  Hvis du ikke har erfaring med at bruge dampkøler, så kan du se træningsvideoen

  Mange tror, ​​at en af ​​ulemperne ved Scarlett dampskibet er for lille en beholder til vand. Vandet fordampes meget tidligere end produkterne er tilberedt, og det skal konstant påfyldes, hvilket er ret vanskeligt. En anden ulempe er, at tabellen på sagen er meget hurtigt slettet. På trods af ulemperne ved dampkøler opvejede deres fordele vægtene til fordel for disse alsidige køkkenapparater.

  • Ingen fedtet plak på køkkenmøbler;
  • Der er ingen lugt af brændende olie i køkkenet;
  • Rengør gaskomfur;
  • Hurtig forberedelse af nyttige diætretter.

  På grund af sin kompakte og lille vægt kan damperen tages med dig på en tur eller på sommerhus, hvor det er meget nyttigt for dig. Steameren vil spare dig tid til at forberede morgenmad, frokost eller aftensmad, hvilket er vigtigt for hvile eller ved dacha.

  Økonomisk damper Polaris: brugsanvisning

  Polaris-varemærket har vist sig godt på hjemmevarer markedet. Steamers leveret af denne producent er bekvem og pålidelig i drift, såvel som ved vedligeholdelse. Steamkomfur Polaris komfortabel, lille, kompakt, har et godt design, billigt.

  Produkterne i Polaris-varemærket opfylder kravene til kvalitet og design. Du vil være meget tilfreds med køb af virksomhedens produkter til brug i dit køkken.

  Ved brug af dette husholdningsapparat skal du læse instruktionerne omhyggeligt. Sørg for at læse sikkerhedsreglerne og følge dem, når du bruger dampen.

  Blandt fordelene ved Polaris-damperen er værd at bemærke rummheden, så du kan lave mad meget ad gangen

  Tips til sikker drift af damperen:

  • Installer enheden på en varmebestandig, flad overflade;
  • Rør ikke apparatet med bare hænder;
  • Brug ikke dampkøleren uden vand;
  • I dampkammeret skal du hælde vand ikke højere end det maksimale mærke.

  Varmeelementer i tanken kan ikke forhindre dette ubehagelige fænomen i dampbeholderen, må ikke sættes salt. Efter otte madlavningsprocesser er det nødvendigt at rense skummet. For at gøre dette skal du hælde en 5% eddikeopløsning i vandtanken til det maksimale niveau. Derefter tændes dampen og koges i 15 minutter. Efter denne tid skal du simpelthen skylle med varmt vand.

  Sådan bruges en dampkoger (video)

  Du kan ikke straks liste de virksomheder, der fremstiller dampskibe. Vi nævner kun nogle få af dem. På markedet for salg er dampskibe repræsenteret af firmaets filips. Modellen til dampkøleren Philips HD9139 er udstyret med en unik beholder. Specialbeholder Flavour Booster til urter og krydderier gør det muligt at tilsætte retterne en udsøgt smag og aroma. Kenwood er et japansk selskab, hvoraf den ene er produktion af Lentel dampkøler. Kenwood damper adskiller sig i forskellige former. I disse dampskibe er der en afrimningstilstand. Damp komfur Martha er et design med tre gennemsigtige skåle. Producenten af ​​denne damper er Kina. I denne dampmodel er der en funktion "Auto cooking". Du kan også finde en damper fra firmaet Helenberg. I dette tilfælde anbefaler vi forsigtighed og opmærksomhed, da der under skiltet af Elenberg er forfalskninger. Lentel varemærkerens dampkammer har en stålkasse og en selvlukkende funktion. Molinex-selskabet tilbyder også sine egne dampskibsmodeller. Damperen Daewoo International arbejder på samme princip og har de samme elementer. Hvis du samler alle producenter af dampskibe, får du en enorm liste over tilbud fra forskellige modeller.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 9