Stiger på et trin af en stige fra et træ

Dækplader: Sikkerhed og komfort i din trappe

Trappen i huset skal ikke kun være stærk og pålidelig, men også sikker for bevægelse og attraktiv udseende. Disse to hovedfunktioner er designet til at udføre overlejringer på trappens trin.

I dag tilbyder producenter af indretningsmaterialer et stort udvalg af disse produkter, herunder anti-slip, tæppe og beskyttelsesmuligheder. På hvordan man forstår al denne mangfoldighed, skal du vælge og installere instruktionerne om trinene på trin med egne hænder og blive diskuteret i denne artikel. Til din opmærksomhed er der også præsenteret farverige højkvalitetsbilleder og nyttige pædagogiske videoer.

Overlays på trinene udfører tre hovedfunktioner - beskyttende, dekorative og glidende

Foring på skridtet: Hvad er der brug for og hvad er

Før du går til butikken for stigerne for trinene i din stige, lad os finde ud af, hvilken funktion de udfører, og hvilke slags er opdelt.

På byggemarkedet i dag er der overlays af de mest forskellige typer og farvepaletter

Foringen på stigen er en speciel beskyttende belægning, som forbedrer systemets funktionelle kvaliteter og desuden fungerer som et dekorativt element i stigen design.

Den mest populære blandt befolkningen er tæpper, der kan være enten fast eller enkelt tæppe

Disse produkter er således designet til at udføre sådanne funktioner:

 • For at forhindre glide på de glatte overflader af trinnene og dermed forhindre folk i at falde og skader
 • forlænge stigenes levetid, beskytte den mod ydre påvirkninger og skader
 • forbedre udseendet af designet og opdatere dets design
 • Til maskering af arbejdssøm og fejl, optaget ved installation af system;
 • gøre rummet visuelt selv, og også ændre og omdanne hele strukturen til hele strukturen.

Ved hjælp af komfortable og komfortable puder sikrer du ikke blot din trappe, men gør det også mere spektakulært

Desuden er de overlejringer, der er monteret på trapperne på de ydre trapper, placeret ved indgangen til huset, helt rene skoens sål, og det tillader ikke snavs at komme ind i huset.

Hvordan man vælger den rigtige trappe

De vigtigste aspekter at overveje, når man vælger produkter i butikken, er:

 • det materiale, de er fremstillet af
 • specificitet af installation og vedhæftetype
 • dekorative kvaliteter af produkter.

Når du vælger produkter, forestill dig klart for hvilke formål du tager dem, og sørg også for at de harmonerer med deres design og farve med det indre af dit hjem

Forskellige overlejringer med deres formål

På grund af de mange farver, teksturer og størrelser, kan du blot ændre trappens udseende ved hjælp af overlejringer. Men for dette er det nødvendigt at vælge den rigtige type produkter.

Alle eksisterende patches til i dag kan opdeles i sådanne grundlæggende typer:

 • Beskyttende.
 • Dekorative.
 • Anti-slip.
 • Opvarmet.

Produkterne er klassificeret efter deres formål og det materiale, de er fremstillet af

Produkter af denne type er designet til at beskytte trinets plan mod mekaniske og fysiske påvirkninger, hvilket forlænger strukturens levetid væsentligt. Oftest har de en vinkelformet L-form som vist på billedet.

Sådanne produkter indbefatter modstående hjørner og polymerpuder fremstillet af elastisk polyvinylchlorid. Meget ofte bruges de til trapper placeret på gaden.

Dekorative puder er oftest tæppede eller laminerede belægninger, hvis styrke giver en base af aluminium. På grund af de mange farver, der findes i butikkerne, kan dekorative puder vælges absolut til ethvert interiør. Disse produkter har også en beskyttende funktion til stigen struktur.

De vigtigste funktioner i de dekorative paneler på trin er ikke kun æstetiske og design, men også beskyttende og anti-slip

Anti-slip effekt har som regel alle foring uden undtagelse. Men de bedste er gummibånd og hjørner, som kan udstyres med trin både indenfor og uden for rummet (se billede).

Skridsikkerheden af ​​foringen gør trappen behagelig og sikker til bevægelse

Opvarmede produkter tjener til at forhindre frysning af indgangstrinnene i udvendige trapper, samt at skabe komfort og hygge af trapper inde i huset. Deres design er ret simpelt - de opvarmede måtter er forbundet med hinanden med ledninger, der er udstyret med termoelementer og et kontrolpanel.

Patchen med varmeelementet vil gøre dit hjem varmt og hyggeligt, og de produkter, der ligger på gaden, forhindrer trinets trin fra sneens hensigt

Klassificering af beklædningen ifølge materialet til fremstilling

I dag i supermarkeder og onlineforretninger kan du finde overlejringer af sådanne materialer:

 • tæppe materiale;
 • træ;
 • gummi;
 • aluminium;
 • plast.

Ud over de ovennævnte typer kan puderne også være med baggrundslys effekten, hvilket er meget bekvemt at flytte om natten

Til trapper inde i huset (dacha) er det bedre at bruge varme, hyggelige og behagelige til tæpperne. De vil ikke kun skabe en følelse af hygge i huset, men også tjene som et meget smukt dekorativt element i stigen systemet.

Tæpper på popularitetsstadiet er ikke lige i dag - de er smukke, komfortable og behagelige at røre ved

Gulvtæpper kan bestå af både individuelle tæpper og et enkelt tæppe, der dækker hele længden af ​​trappen.

Produkter fremstillet af syntetisk tæppe er praktiske i brug, højstyrke og modstandsdygtige overfor forurening.

Syntetiske tæpper er ved at blive stadig mere populære - det er praktisk, praktisk og vigtigst økonomisk

Træforing bruges oftest til at stå over for jerntrapper. Sådanne træpaneler maskerer besværlige jernstrukturer og giver dem et mere behageligt udseende.

Foring af træ med belysning vil dekorere og sikre din trappe struktur

Til fremstilling af disse produkter anvendes eg, fyrretræ, aske, møtrik, cedertræ og andre arter af naturligt træ.

Glidende gummistrimler producerer som regel gummi-krummer eller hule gummilag. På grund af forekomsten af ​​indsnit på ydersiden og et bredt dækningsplan giver de den ultimative sikkerhed, når de rejser på trinets trin.

Gummiforing er billig til prisen, og de bruges oftest til eksterne trinvise systemer

Foring fra aluminium er en profil fra anodiseret metal med en rille til en gummiindsats. Disse produkter er flade, vinklede og sammensatte (består af tilsluttede strimler af profilen).

Aluminiumsprodukter anvendes også mest til udendørs trapper

Overflader af plast er elastiske og pålidelige. De har et bredt farveområde og betragtes som et fremragende efterbehandlingst materiale til trapper. Original plast hjørner og paneler med lamineret belægning.

Plastpuder er de mest økonomiske til prisen, dette er den bedste mulighed for eksterne trapper

Sådan installeres selvklæbende gulvtæpper med egne hænder

Plasterne kan installeres, både langs hele længden af ​​trinnet, enten langs dets sider eller på bestemte steder.

Ved montering af produkterne skelnes der ved:

 • selvklæbende;
 • De der er knyttet til limen;
 • fastgør trinene med skruer og dowels.

Før du lægger dækslerne ud af materiale, skal du læse dem omhyggeligt

Selvklæbende produkter er forsynet med vandfaste klæbestrimler af klæbebånd, som de er sikkert fastgjort til nogen fly.

Selvklæbende tæppeprodukter er meget nemme at installere - det er nok at adskille beskyttelsesfilmen fra klæbebåndet og tryk let på dækslet til trin

Overvej de trinvise instruktioner til installation af gulvtæppet på selvklæbende grundlag:

 • Profilen holdes ved stuetemperatur;
 • Trinets trin er renset for snavs og affedtet;
 • Det selvklæbende tæppe er skåret i strimler af den rigtige størrelse;
 • udpege på trappen steder til limning foringer;
 • Fjern beskyttelsesbåndet fra båndet, tryk let på overlejringsklæbemiddelunderlaget på de affedtede flytrin.

Tæppe med tæppemateriale, du sætter på trinene hurtigt og ubesværet

Video: Sådan installeres tæpper på trin

Internetbutikken "Trapper Master" tilbyder færdige trygge og komfortable trappedesign til forbrugere, som ikke behøver yderligere udvikling. Du kan til enhver tid købe dem ved at besøge firmaets specialiserede hjemmeside og kende til det udvalgte produktsortiment.

Hvordan man laver og installerer trætrapper selv

Meget ofte under opførelsen af ​​et hus eller maisonette ombygningen, mange boligejere er det nødvendigt at fremstille en trappe til overgange mellem gulve, udgang til loftet eller nedstigning i kælderen.

I alle disse tilfælde, uanset hvilken slags materiale blev valgt til fremstilling af bærende struktur, gelænder eller sideskinner, i et boligområde er mest hensigtsmæssigt at producere trappetrin af træ overtrukket med en af ​​de mange beskyttende og dekorative sammensætninger.

Denne naturlige materiale, med ordentlig pleje er meget holdbare og har den nødvendige styrke, og desuden har en ædel fremtoning, altid forbliver varm og skaber en behagelig taktil fornemmelse under gang derpå uden sko.

In-house trappe med trætrapper.

Gør trapper med træ trin i hjemmet

Uanset installation og brug sted, nemlig iscenesætte det er den mest belastede medlem trappe siden under drift, hver af dem på et bestemt tidspunkt overtager fuld belastning fra en persons vægt, og fordeler det jævnt i hele strukturen.

Når du laver en flytrappe med egne hænder, skal du udføre alle nødvendige beregninger, vælge det rigtige materiale og følge den korrekte teknologi til fremstilling og montering af trinene.

Gade trætrappe uden stigerør.

De karakteristiske egenskaber ved træ trin

I betragtning af forskellige typer byggematerialer er det let at konkludere, at sorten af ​​naturligt træ er den mest egnede mulighed for fremstilling af etaper af flytrapper i boligkvarterer, da det fuldt ud opfylder en række af følgende betingelser.

 1. Relativ lav pris og bred tilgængelighed af dette materiale tillader det at blive brugt til konstruktion selv for familier med lavt niveau af velstand.
 2. Tilstrækkelig styrke, moderat stivhed og lille elasticitet af træmassivet giver sammen god modstand mod kortvarig eksponering for høj vægtbelastning.
 3. En lille specifik vægt og nem mekanisk behandling giver dig mulighed for selvstændigt at fremstille og installere produkter af næsten enhver kompleksitet uden brug af specialværktøj og udstyr.
 4. På grund af materialets naturlige oprindelse er det absolut uskadeligt, helt hypoallergent og frigiver ikke toksiske stoffer i luften under brug.
 5. En lav værdi af termisk ledningsevne og varmekapacitet giver en behagelig overflade temperatur, og den originale ydre tekstur af naturligt træ giver det en høj æstetiske egenskaber, så disse trin kan bruges uden gulvbelægning.

Billedet viser trinene af massivt træ.

Beregning af størrelsen og antallet af trin

Til behagelig og sikker drift af flyvninger på trapper, i deres fremstilling er nødt til at tage hensyn til en række faktorer, som er baseret på den korrekte vægtfordeling, under hensyntagen til de fysiske egenskaber af kroppen struktur og antropometriske indikatorer for en person, gå op ad trapperne.

At enhver handyman let kunne klare denne simple opgave, er der en særlig instruktion, der vil hjælpe beregne den korrekte hældning på en trappe, og antallet og størrelsen af ​​trin, afhængigt af de særlige vilkår for opførelse og drift.

 1. Den optimale hældningsvinkel trappen i området på 23 til 37 °, med en bør være klar over, at let skrånende trappe er mere praktisk, men for sin installation kræver mere lagerplads, og omvendt, en stejl trappe fylder mindre, og den stigning og fald af det bliver sværere.

Beregning af trappens hældningsvinkel.

 1. Under trinets højde er taget for at forstå størrelsen af ​​den lodrette del, som er korrekt kaldet stigrøret. For interne flytrapper skal stigningens højde være mellem 150 og 220 mm.
 2. Det øverste plan af hvert trin kaldes en slidbane, og afstanden fra stigrøret til slidbanens ydre kant kaldes trinets dybde. For sikker og komfortabel vandring på slidbanen skal den menneskelige fod være fri til at blive placeret, så dens dybde skal være mindst 240 mm, men ikke mere end 420 mm.
 3. Bredden af ​​stigen march bestemmes af afstanden mellem dens ydre kanter eller mellem den tilstødende væg og den ydre sidevagt. I boliglejligheder og private huse kan bredden af ​​marchen variere fra 600 til 1000 mm.

De vigtigste elementer og dimensioner af stigen march.

 1. Tykkelsen af ​​materialet til fremstilling af slidbaner vælges afhængigt af trinets bredde og beregnes ud fra forholdet 1:20. Således, hvis marchens bredde er 800 mm, skal der anvendes et bord med en tykkelse på mindst 40 mm til at danne slidbanen. Tykkelsen af ​​brættet til fremstilling af stigerøret er i de fleste tilfælde valgt fra 16 til 25 mm.
 2. Hvis der på metal- eller betonmarsen sættes dekorative pletter på trapperne i stigen af ​​træ, skal tykkelsen af ​​træmaterialet være fra 15 til 30 mm.

Foring fra eg bord til beton og metal trin.

Tip! Ved fremstilling af små letbelastede flyvninger, som f.eks. Fører til kælderen eller loftet, kan du undvære at installere stigrøret, hvilket muliggør en mere rationel udnyttelse af ledig plads på grund af en stejlere hældningsvinkel.

Som nævnt ovenfor oplever trinene i flytrappen under operationen en betydelig dynamisk belastning, så når man vælger materialet til deres fremstilling, er det nødvendigt at følge nedenstående tips og anbefalinger:

 1. Selvfremstillede trin til trapper lavet af træ er tilladt ved anvendelse af tørt tømmer af første klasse, der har en relativ fugtighed på ikke mere end 10%.
 2. I en massiv masse af træ er revner, gennem knuder, skader på støbeformen og andre skadedyrsektorer ikke tilladt.
 3. Til fremstilling af trin og mellemplatforme er det tilladt at bruge møbelbrædder fra limede bjælker eller træholdere i den relevante sektion.

Klar limet bord af stænger.

 1. Det billigst og samtidig let, holdbart og overkommeligt materiale anses for at være en tørplanet fyrplade, som både kan bruges til fremstilling af trin og til andre elementer af strukturen.
 2. Træet af eg, hornbjælke eller lærk har den højeste styrke, og det har desuden et ædelt og dyrt udseende, men dets produkter er af højere værdi og svært at blive bearbejdet.
 3. Alternativt kan du bruge bøg eller aske, der har tæt lys ved, lidt tilbøjelige til at tørre og revne, med en udpræget smuk og dyb tekstur.

Et fragment af en marstrappe lavet af lamineret træ af egetræ.

Tip! Uanset typen af ​​træ, alle trinene til udendørs trapper lavet af træ, før installationen skal tørres grundigt og to gange behandlet med anti-fungale og antiseptiske præparater til beskyttelse mod henfald og destruktion af mug.

Funktioner ved installation og fastgørelse af træ trin

Fastgørelse af træ trin til bærende konstruktioner, lavet af metal eller beton, udføres med en skrue eller boltforbindelse med skjulte eller dekorative skruehætter.

For at installere trin for en stige lavet af træ på træ understøttende strukturer, kan du bruge en af ​​flere måder præsenteret:

 1. Brug en træbjælke sektion på 40x60 mm, som du skal installere på indersiden af ​​hver bowstring og på toppen for at sætte et skridt, og fastgør det med lange selvdrejende skruer i træet.
 2. Ved hjælp af et metalhjørne, der som en stang skal placeres på hver streng, og et træstrin skal placeres på toppen og fastgøres til det med selvdrejende skruer.
 3. Gennem den fælles rillekamme. Til dette formål, på den indvendige side af hver streng skal trænge rillerne i samme tværsnit som størrelsen af ​​pladen, og derefter indstille hvert trin i den ønskede slids og at fastsætte sideværts ved hjælp trælim eller lange træskruer.

Varianter af fastgørelse af træ trin til laterale strenge.

 1. Fastgørelse af træ etape til de skrå vanger udført ved anvendelse af fjer og not-forbindelser, som derefter fast snedker lim, metal hjørner, forsænkede skruer eller installation af dekorative plasthætter.

Montering af trappe med side skrå.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at der i øjeblikket et stort antal af overfladebehandlinger og toning dekorative og beskyttende forbindelser til træ, hvorigennem selv de produkter izne dyre fyr, kan give en sådan ydre udseende, at det ved første øjekast ville være vanskeligt at skelne fra ædelt træ .

For at få en mere intuitiv vejledning til selvfremstillende trapper, kan du også se videoen i denne artikel eller se på lignende artikler på vores websted.

Dæk på trapperne på stigen fra tæppet: det endelige element i interiøret

Overlejringerne på tæppets trin gør trappen mere sikker og smuk I dag lever mange af os i huse, der har flere etager, mellem hvilke der naturligvis er en trappe. For at lære mere om typer, funktioner af tæpper, læs videre.

Foderets funktioner på stigen og materialet til fremstilling

Lad os begynde med det, vi definerer, hvad der er nødvendigt for disse overlejrede anti-slip mats.

Foringen beskytter perfekt enhver trappe, der forhindrer skader og for tidligt slid på trappen.

Anvendelsen af ​​bløde beklædningsgenstande til tæpper gør det muligt at reducere støj under gang. Dekorer eller let opdatere trappen, tilpasse den passende til design stilen i det rum, hvor den er installeret. Tæppe sikrer sikkerhed ved at forhindre glidning. Ved hjælp af et sådant tæppe vil trappen se mere æstetisk ud. Forskellige typer af tæpper kan ændre det indre af et landsted, tilføje det til en særlig charme, hygge og elegance.

Plasterne på trapperne tillader ikke benet at glide, hvilket øger graden af ​​sikkerhed

Foring kan være lavet af helt andet materiale:

Men den største interesse skyldes overlays fra hele gulvtæppet eller små stykker, da de bruges til interne trapper (trapper inde i rummet). De har alle de egenskaber, vi har brug for. Det er smukt, stilfuldt, en bred vifte af farver, bunke, som hjælper dig med at vælge præcis, hvad der passer til dit hjem. Takket være tæppedækket får trinene et mere raffineret udseende, og kompositionens integritet skabes. De er holdbare og lette at passe på.

Reglerne for valg af tæppeoverlejringer på trapperne i trappen til huset

Der er visse regler, når du vælger et tæppe.

De skal overvejes, hvis du vil finde et meget godt og praktisk materiale:

 1. Produktet mærket "til trapper" er mere slidstærkt, da der anvendes en speciel anti-slip coating, som er den mest holdbare til slid. Staplen er kort, tæt, akkumulerer mindre støvaflejringer, har en betydelig modstand mod gnidning.
 2. Hvis det ikke er tilrådeligt at klæbe det, når du installerer tæppet, anbefales det at tage materialer på en gummeret bund (ikke våd gummi).
 3. Hvis trappen selv er beton, så er det bedre at bruge tæppe med gummimastik. Men vi skal tage hensyn til, at nogle af tæppets komponenter skal fastgøres med fastgørelseselementer for at undgå at glide, når de går.
 4. Hvis limen ikke anvendes under installationen, anbefales det, at tæppet fastgøres ved hjælp af holderen.

Vælg tæppens foring afhængigt af den stil, hvor interiøret og trappen er lavet

Med andre ord, hvis du løser tæppefolderne mod glidning og gør hver størrelse i henhold til SNIP og GOST, så er stigen med sådanne elementer ikke kun sikker, men vil også være attraktive.

Fastgør tæppeholdere med egne hænder til trappen til anden sal

At lægge tæppe på trappen er en af ​​de sværeste at udføre værker. Først skal du lave en beregning.

Beregningen af ​​gulvtæppet kan udføres på 2 forskellige måder

 1. Den første måde: Vi bestemmer parametrene for individuelle tæpper. I dette øjeblik er det nødvendigt at tage standardparametrene og formen af ​​trinene for at tage højde for de strukturelle egenskaber i stigen. Hvis trappen skrues, måles den langs den ydre kant, og det bredeste trin er bredden. Hvis stigen på den ene side er åben, skal du tilføje en anden 50 mm til hæmmen. Prøveudtagningen begynder fra toppen. Glem ikke at opsummere alle slidbaner og stigninger. Det er nødvendigt at tilføje 50 mm til hvert trin.
 2. Den anden vej er meget nemmere og meget mere praktisk. Da beregningen af ​​tæppesporet er universel, kan du gøre det meget enkelt.

Det er nødvendigt at fjerne dimensionerne fra det største trin, som er i denne konstruktion, uanset typen af ​​stigen selv, og multiplicere den resulterende værdi med det samlede antal trin.

Placering måtter til trappe trin med dine egne hænder

Tro mig, det er tidskrævende at skære hver detalje fra et enkelt stykke materiale. Til dette arbejde skal du være tålmodig, men resultatet er det værd. En smuk trappe vil glæde hele året rundt.

Lav måtter til trinnene selv kan være fra det gamle gulvtæppe

 1. Skæring af elementerne i produktet for hvert trin separat. Meget langt hårdt arbejde. Og det vil være meget svært at rengøre et sådant tæppe.
 2. Den anden mulighed for at lægge gulvtæppet, som ser meget ædle og æstetiske ud - lægger tæppet i form af en sti. Dette er muligt og med egne hænder. Vi dekorerer gulvtæppet med en enkelt klud og retter det i hjørnerne med stænger, som vi vælger under konstruktionen af ​​vores trappe. Denne måde at lægge tæppet på gør det nemt at fjerne det til rengøring.
 3. Men en anden ikke mindre nem måde at installere overlejrerne på er at klæbe på trapperne ved hjælp af en dobbeltsidet type tape.

Og noget andet skal du ikke snyde på materialet, på fastgørelseselementerne - dette er garantien for hele familiens sikkerhed.

Hvis fastgørelsesanordningerne er af anstændig kvalitet, så vil de være pålidelige og holdbare.

Til at begynde med er det nødvendigt at mærke linjer på trapperne på de steder, hvor det er planlagt at have foring eller måtter. Det andet trin - på bagsiden af ​​plåstret markerer de hjørner, som strimlerne af dobbeltsidet tape er fastgjort til. Derefter fjern forsigtigt toppen af ​​båndet fra det dobbeltsidede tape og lim jævnt på måttet. Og alt er arbejdet gjort.

Omsorg for tæppet, lagt langs trappens bredde i trappen i huset

Vedligeholdelse af gulvtæppet på trappen giver ingen problemer. Dette er ikke mere vanskeligt end at rengøre ethvert tæppe i dit hjem. Vanskeligheder kan kun opstå under ophobning af snavs under bjerget.

For at forhindre denne nuance bør du:

 1. Afmonter alle fastgørelseselementerne ofte, mens det er obligatorisk at vaske ikke varmt (lidt varmt). Du kan bruge sæbevand til helt at rengøre alle skjulte og ubehagelige hjørner af strukturen, og følg derefter rentedækslet.
 2. Og hvis du vælger en variant med en fragmenteret belægning, det vil sige, hvert trin har en separat del af tæppet, så er tingene endnu nemmere. Problemelementet fjernes, vaskes i en vaskemaskine, og vi opdaterer derefter klæbebåndet. Det er simpelt!

Gulvtæppet anbefales at rengøre regelmæssigt med støvsuger og rengøringsmidler

Hvilken måde at vælge ved stabling, er sagen individuel. Det hele afhænger af trappens struktur. Den faste dækning af trappen ser rigt og smuk ud, men det er sværere at lægge det, og hvis trappen er skruet, er det generelt uacceptabelt.

Gulvtæpper er mere praktiske ved rengøring. Efter alt kan du fjerne et separat område og vaske.

For eksempel anbefales en kæmpe vejlej kun med jævne mellemrum ca. en gang om måneden (med alvorlig forurening - 2-3 gange) støvsugning og bedre støvsugerstøvsuger, uden yderligere udnyttelse i en halv time for at vejr den akkumulerede fugt. Du kan fjerne fastgørelseselementerne, men det er meget vanskeligere.

Også over tid slides tæpper. Det er meget nemmere og billigere at erstatte et fragment end et helt spor. Et andet plus af tæpper er, at de adskiller sig i en bred vifte, og hvis du vil opgradere stigen, har du ingen problemer. Du vil finde en løsning til ethvert interiør og til enhver form for trappen (uanset højde og bredde).

Tæpper føjer komfort, adel og komfort til huset. Giver sikkerhed og bekvemmelighed. Huset køber straks charme og ser mere konsekvent ud. I øjeblikket er der en bred vifte af tæpper og tæpper. Du kan hente det, der virkelig appellerer til, og hvad der virkelig passer til dette interiør. Desuden bør vi ikke forlade ubemærket det øjeblik, hvor et sådant unikt designbevægelse fra løftemekanismen installeret direkte i det private hus kan implementeres hurtigt og endnu vigtigere med egne hænder. Og i dit hjem vil der være en fantastisk atmosfære. Go for it!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 7