Stræk loft video montering

Video instruktion til installation af stræklofter

I denne artikel har vi valgt og kort beskrevet en video om installation af stræklofter, løsning af komplekse øjeblikke under installationen, installation af lamper og lysekroner, fastsættelse af stræklofter og anbefalinger til deres korrekte drift.

Videoteknologi til installation af strækloft

Videoklipet varer 15 minutter og består af fire dele.

Videoen handler om det nødvendige forberedende arbejde. Det viser tydeligt, hvordan man korrekt fastsætter loftet til gipspladen væggen, hvordan man forbereder væggene og loftet, hvordan man holder det, fastgør de elektriske ledninger og vælg belysningsarmaturerne.

Se video, hvordan du installerer hævede lofter

Denne video viser, hvordan du installerer hævede lofter fra det niveau, der markerer til loftmonteringen i de skraverede profiler. Læs vejledningen efter at have set denne video, og alt vil falde på plads.

Video om, hvordan du installerer hævede lofter korrekt

Under installationen af ​​stræklofter kan der være vanskeligheder, for eksempel hvordan man skal omgå rørene korrekt. Forstå dette problem vil hjælpe denne video. Det viser processen med at omgå rør og strække PVC-film på loftets problemområde. Videurok installation af et strækloft vil være nyttigt for både begyndere og fagfolk.

Sådan monteres stofstræklofter - video

Antag, at teknologien til at installere PVC-lofter er allerede klar, men indtil nu er der ingen sikkerhed med et valg - PVC eller stof? Hvad er deres forskel, og hvad er forskellen med installationen? Disse spørgsmål er beregnet til at besvare disse spørgsmål.

Videoinstallation af to niveauer spændingslofter

Ved ordet "to-niveau 9raquo;" begiver novice-mesteren sine hænder og siger, at det er svært. Faktisk er det ikke så svært. Det bliver tydeligt, hvordan man strækker strækloftet ved at se en video om det.

Video retter fejlen ved at installere loftet, hvis det er beskadiget. Årsagen til skaden er den forkert forbundne lysekrone. Hvor vigtigt det er at installere lysarmaturer korrekt og eliminere de fejl, der er opstået.

Når du installerer stretchloftet med dine egne hænder, skal du først se videoinstruktionen. Det vil spare tid og sandsynligvis penge, fordi i tilfælde af en fejl skal du gentage det. På hvordan man monterer armaturerne i et strækloft næste video.

Video installation stræklofter

Når du vil visuelt forøge rummet i rummet, gemme loftets mangler og undgå "snavset" arbejde, når du planlægger overfladen, den bedste mulighed - strækloft.

Installationen af ​​et sådant design er en chance for at dække eventuelle problemer og give originalitet til et ukompliceret rum. Det er stadig at se, hvordan man gør installationen af ​​PVC-film.

Med løsningen af ​​dette spørgsmål hjælper træningsvideoen:

For at forstå principperne for installation af stræklofter er det ikke nødvendigt at læse et litteraturbjerg eller deltage i dyre kurser.

Det er nok at se en video-lektion, hvor arbejdet er blevet nedbrudt.

Der er endnu en mulighed - at studere fotoet af installationen af ​​stræklofter. Det eneste der i modsætning til videoen, ikke alle nuancer af billedet vil være klart.

Med hensyn til videoen afslører masterne algoritmen til installation af en PVC-film, der består af følgende trin:

 • først vælger den højde, hvor loftet er monteret, og mærkerne er placeret på hver af hjørnerne. Hvis du forsømmer sådanne krav, så kan loftet vise sig at være en kurve efter færdiggørelsen af ​​installationen.
 • til tegning af niveauer ved hjælp af en speciel ledning, behandlet med farvet støv. Med sin hjælp er det lettere at forbinde de tidligere etablerede tags med en lige linje. Det er til dette formål, at profilerne er fastgjort til den efterfølgende fastgørelse af bladet;
 • mestre bruger aluminiums baguetter, så huller er lavet på gulvet, før de fastgøres til væggene. Det optimale trin er 10 centimeter, hvilket garanterer en pålidelig fastgørelse af PVC-folien;
 • For at eliminere problemet med vinkler, trim profiler op til halvdelen i forvejen. I dette tilfælde bøjes produktet nemt og kommer ind i hjørnet uden problemer;
 • profilerne er rettet. Ofte nok selvdrejende skruer. Hvis væggene er lavet af gipsplader, så kan du ikke undvære at skabe specielle kiler. At ignorere anbefalingen er fyldt med, at loftet kan falde sammen næste dag;
 • I næste fase skal installatørens arbejde med stræklofter dække leddene med en aluminiumsfilm, der garanterer beskyttelse mod skader på loftmaterialet. Hvis profilen stadig skærer filmen, er det nok at fastgøre plaster fra kittet (tidligere påført det med superlim). Om et par sekunder vil der ikke være noget spor af skader;
 • herrer i hvert hjørne installerer et specielt klip og udfolder loftkluden. Så tænder brænderen. Materialet opvarmes jævnt (opvarmning på ét sted bør ikke vare mere end fem minutter). Ved overophedning er materialets deformation mulig.
 • Fyldning af filmen sker skiftevis - først 10-15 cm på en væg, så - på den anden og så videre. Masters arbejder rundt omkretsen, indtil filmen er i profilen.

Nu kan du opsummere materialet til et værelse på 15 kvadratmeter. meter:

 • lakeret materiale - 4500 rubler (300 rubler x 15 kvadratmeter);
 • skruer - 70 rubler (70 stk x 1 rubel);
 • profil - 352 rubler (16 meter x 22 rubler);
 • skruetrækker - 1200-1500 rubler;
 • en hacksav til metal - 150-170 rubler;
 • Aluminium scotch - 50 rubler;
 • gaspistol (leje) - 300-400 rubler;
 • spatel - 50 rubler.

De samlede omkostninger ved installation af stræklofter er ca. 7500 rubler (hvis der er værktøj til rådighed, vil omkostningerne blive lavere).

Tilføj en kommentar Annuller svar

Logo skabelse til erhvervslivet. instruktion

Vi opretter en virksomhed uden erfaring, kontor og varer

Hvad skal du åbne en kaffebar?

Blomstervirksomhed fra bunden - hvad er vigtigt at overveje?

Hvad har du brug for at åbne en tøjbutik?

VIRKSOMHEDSIDER FOR SUCCESFUL START

 • Alexander Dolgoruky optager drivhuset hele året rundt som en virksomhed
 • Yulia til rekordet af drivhuset hele året rundt som en virksomhed
 • Dmitry Sergeevich til posten Anmeldelse af franchisen Wow! dessert
 • Anastasia til posten Start en virksomhed med en franchise af husholdningskemikalier
 • Alexander Dolgoruky til at optage Franchising Bershka
 • Elaman til rekord af Franchising Bershka
 • Nikita til at optage Franchising Fried Ice Cream
 • Evgeny til at optage Franchise-mixer fra Euro-L
 • Andrdebr til posten Anmeldelser om franchisen Грузчиков - Сервис
 • Anna til indrejse Franchising kaffehuse Grønne hus

Projektet "russisk opstart" tilhører en russisk privat virksomhed registreret på en juridisk adresse:

Teknologi til uafhængig installation af stræklofter

Der er sådanne reparationsteknologier, som er vanskelige at beherske af sig selv. Og alt sammen fordi gennemførelsen af ​​sådanne projekter kræver brug af specialudstyr og tilgængeligheden af ​​faglige færdigheder. Men i dette liv er der intet umuligt. For dem, der er interesseret i installation af stræklofter, giver video og trin-for-trin instruktion udtømmende information og viser, at du selv kan mestre alle faser af installationen.

Hovedprocessen i denne proces er at forstå, at fastgørelsen af ​​selve bladet foregår ved hjælp af et specielt profilsystem. Det kan styrkes ved hjælp af en af ​​tre måder at installere:

Den første type fastgørelse er den enkleste, pålidelige og udbredte. Derfor er det bedst at bruge denne mulighed for dem, der besluttede at udføre installationen af ​​et strækloft uafhængigt.

Før installationen skal bladet kontrolleres omhyggeligt, og sørg for, at der ikke er nogen skade. Tidligere er lærredet skåret i henhold til de viste tegninger. At gøre dem er ikke så svært, hvis der i det mindste er den mindste færdighed i rumlige dimensioner. Det er kun vigtigt at huske, at lærredens dimensioner skal kontrolleres, måles og skæres omhyggeligt, og det færdige stof skal være 7% mindre end det virkelige loftareal.

Harpoon monterings teknologi

Hvis filmen skal fastgøres til harponsystemet, er der tidligere på sagen til skæring til sine fire ender ved hjælp af en speciel maskine svejset kroge af samme film. Specialister kalder dem harpuner.

I begyndelsen af ​​installationen fastgøres disse kroge først til den allerede monterede profil. Så strækloftfilmen strækkes og fastgøres derefter med en gummispatel bag profilen. Dette er en af ​​de dyreste og dyre installationsmetoder, men i fremtiden kan lærredet let demonteres og erstattes med et nyt uden genopbygning af selve rammesystemet.

Installationen ved kilemetoden er signifikant forskellig fra harpunen. Det er vigtigt at skære et lærred, hvis areal overstiger området af rummet. Det vil sige, du behøver ikke at måle det forsigtigt og klippe det ud. Det strækker sig lige på profilerne, og overskydende stykker skæres af.

Shtapikovaya installationsteknologi

Installationsmetoden til hæftning eller cam, ligner kileteknologi. Her er også et stort lærred udskåret, men her er det fastgjort med et specielt bånd. Det er hun, der sikrer filmens spænding.

Denne teknologi har visse fordele:

 • Det hjælper med at spare plads under installationen, da den mindste mulige afstand fra loftoverfladen kun er 1,5 centimeter.
 • Denne metode til installation gør det muligt at montere ikke kun film, men også stofstræklofter.
 • Til dato er det den billigste metode.
 • Han viser sig godt i nærværelse af radiale vinkler.
 • Hvis du vælger en cam-metode til installation, vil det være nemt at fjerne følgerne af oversvømmelsen alene, så du ikke behøver at ringe til en professionel brigade.

Ved installation af strækloftet med egne hænder er det vigtigt at observere funktionerne i installationsteknologien. Når installationsmetoden er valgt, er det nødvendigt at begynde at samle rammen.

Det laveste punkt er placeret, det bruges til at markere niveauet ved hjælp af niveauet og tegne en omkreds. Derefter fastgøres en speciel profil med specielle skruer. Et trin - 6-7 cm.

Hvis alt er gjort korrekt, vil der ikke være nogen sagging og rynke

Næste trin er forberedelsen af ​​rummet. Husk at hvis du vælger en vævsbase, behøver du ikke at forvarme rummet. Hvis strækloftet består af en PVC-film, varme luften i rummet til 40 grader Celsius. Og denne temperatur opretholdes gennem hele arbejdet.

Derefter skal du forberede installationen af ​​selve lærredet. Det opvarmes med en varmepistol eller en konstruktion hårtørrer. På grund af dette strækker filmen godt, bliver elastisk og kan fastgøres til profiler. For det første er lærredet fastgjort til et hjørne og derefter modsat. Den samme operation udføres med de resterende hjørner. Den sidste vinkel er sværest at fastgøre.

Efter fastsættelse af hjørnerne er arket selv fastgjort til profilerne i trin på 8 centimeter. Så snart disse manipulationer udføres, kan du fortsætte til de efterfølgende fastgørelsesdele, som udføres meget omhyggeligt med en speciel spatel.

Spred alle rynker og striber med en hårtørrer. Hvis du handler i en cirkelbevægelse, bliver overfladen meget glat og glat.

Installation af strækloft er naturligvis ikke en simpel sag, men det er fuldstændig gennemførligt alene. Videoen udgivet på vores hjemmeside hjælper med at sikre dette.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 4