Stretch ceiling teknologi videoredigering

Video instruktion til installation af stræklofter

I denne artikel har vi valgt og kort beskrevet en video om installation af stræklofter, løsning af komplekse øjeblikke under installationen, installation af lamper og lysekroner, fastsættelse af stræklofter og anbefalinger til deres korrekte drift.

Videoteknologi til installation af strækloft

Videoklipet varer 15 minutter og består af fire dele.

Videoen handler om det nødvendige forberedende arbejde. Det viser tydeligt, hvordan man korrekt fastsætter loftet til gipspladen væggen, hvordan man forbereder væggene og loftet, hvordan man holder det, fastgør de elektriske ledninger og vælg belysningsarmaturerne.

Se video, hvordan du installerer hævede lofter

Denne video viser, hvordan du installerer hævede lofter fra det niveau, der markerer til loftmonteringen i de skraverede profiler. Læs vejledningen efter at have set denne video, og alt vil falde på plads.

Video om, hvordan du installerer hævede lofter korrekt

Under installationen af ​​stræklofter kan der være vanskeligheder, for eksempel hvordan man skal omgå rørene korrekt. Forstå dette problem vil hjælpe denne video. Det viser processen med at omgå rør og strække PVC-film på loftets problemområde. Videurok installation af et strækloft vil være nyttigt for både begyndere og fagfolk.

Sådan monteres stofstræklofter - video

Antag, at teknologien til at installere PVC-lofter er allerede klar, men indtil nu er der ingen sikkerhed med et valg - PVC eller stof? Hvad er deres forskel, og hvad er forskellen med installationen? Disse spørgsmål er beregnet til at besvare disse spørgsmål.

Videoinstallation af to niveauer spændingslofter

Ved ordet "to-niveau 9raquo;" begiver novice-mesteren sine hænder og siger, at det er svært. Faktisk er det ikke så svært. Det bliver tydeligt, hvordan man strækker strækloftet ved at se en video om det.

Video retter fejlen ved at installere loftet, hvis det er beskadiget. Årsagen til skaden er den forkert forbundne lysekrone. Hvor vigtigt det er at installere lysarmaturer korrekt og eliminere de fejl, der er opstået.

Når du installerer stretchloftet med dine egne hænder, skal du først se videoinstruktionen. Det vil spare tid og sandsynligvis penge, fordi i tilfælde af en fejl skal du gentage det. På hvordan man monterer armaturerne i et strækloft næste video.

Installation af stræklofter. Monteringsteknologi

Lad os starte med at faktum, at installationen af ​​stræklofter er fagfolkets arbejde. Hele processen, fra at måle og forberede værelset til installationen, og at strække loftet til at udføre uden vis erfaring er umuligt.

Stretch loft kan være matte, blank, satin, sømløs, stiliseret, stof, indeholder ethvert mønster eller endda være gennemskinnelig!

Når man vælger firmaer, der leverer tjenester til installation af stræklofter, skal de ledes af dem, der arbejder med materialer fra sådanne producenter:

 • TM C-Light (Rusland);
 • TM De Miel (Frankrig);
 • TM L`ete (Frankrig);
 • TM Azalee (Tyskland);
 • TM Clipso (Schweiz, stof lofter);
 • TM MonLange (Belgien, sømløse lofter).

Og også tage hensyn til tilbagemeldinger fra kunder af dette firma.

Ofte falder valg af forbruger på de sømløse stræklofter i fransk og belgisk produktion. Garantiperiode for sådanne stræklofter op til 15 år.

Installation af stræklofter. Undergrunden i forberedelsesfasen

Efter at alle målinger er taget, og installationsdiagrammet er udarbejdet, skal rumparametrene ikke ændres.

Kunden er forpligtet til at give holdet fri adgang til lokalerne, i. rengør værelset fra møbler eller, hvis området tillader det, flytte møbler til midten af ​​rummet.

Før arbejdet påbegyndes, skal kunden angive placeringen af ​​den påtænkte installation af belysningsanordninger og markere disse punkter på loftmonteringsskemaet. Til installationsstedet for belysningsanordninger skal kunden først udføre elektriske ledninger.

På ordningen med montering af et spændingsloft bør der også udpeges linjer af latent ledning på steder af fastgørelse af en baguette til vægge af en præmie.

Værelset skal opbevares ved en temperatur på 60 grader. Også værelset skal være godt opvarmet.

Væggene i lokalerne i de steder, hvor spændingslofterne er fastgjort, skal være retlinede, stærke og ubeskadigede.

Teknologien til installation af et strakt loft giver en eksponering af et plan af et loft på et hydroniveau.

Konstruktionen til fastsættelse af en særdeles kompleks type lofter (for eksempel lofter på flere planer) skal foretages af kunden i henhold til de tegninger, der tidligere er aftalt med entreprenøren.

Effekten af ​​armaturerne indbygget i loftet må ikke overstige 40 W (35 W for halogenlamper).

Teknologi til installation af stræklofter: Arbejdsfaser

Forberedelse af rummet. Værelset er rengjort af bygningsaffald og møbler.

Montering af understøtningsrammen. Aluminiumprofil (i nogle tilfælde - en profil fremstillet af plastik) fastgøres 2,5 cm under gulvbelægningen over hele arbejdsområdet. Step fastening - 20-25 cm.

Forberedende arbejde. Klud, der tidligere er foldet til transport, opvarmet med varm luft, udfoldet og fastgjort til elementerne i den monterede ramme omkring omkredsen på flere punkter.

Strække lofter. Ved hjælp af en varmepistol opvarmer mesteren i en time værelset til 60 grader, og der er en strækloftinstallation. Installationstid til et loftareal på 18 m² - 2-3 timer.

Udførelse af huller til udgang af ledninger i et strækloft og installation af inventar.

Foto 1 - Sekvens af værker ved installation af stræklofter

Metoder til installation af stræklofter

I dag er de mest almindelige installationssystemer:

Dette installationsprincip er kun egnet til PVC-film.

Fordelen ved dette system er, at det er nemt at afmontere strækloftet, hvis det er nødvendigt, og det er let at installere lærredet igen. Med dette fastgørelsessystem skal lærredet udføres strengt i overensstemmelse med dette rums form.

Harponsystemet sørger for nøjagtig skæring af spændingsbanen, svejsning af filmen under installationen og svejsning af profilen af ​​blød PVC omkring filmens omkreds i produktionsforretningen.

Skema 1 - Harponsystemets konstruktion til fastgørelse af strækloftet i sektionen: 1 - harpun (holder strækningen af ​​kluden) er svejset til strækloftet; 2 - baguette (profil); 3 - lærred (synlig del af loftet); 4 - bundloft 5-cap; 6 - væggen

Et lærred er produceret, helt "overlapper" rummet. Efter installationen er det overskydende materiale fjernet. Strækloftet, monteret på denne måde, kan ikke demonteres uden at beskadige bladet.

Denne metode til installation er anvendelig til både film- og stoflofter.

Kile systemet er sikkert installeret spændingslofter. Installeringsteknikken på denne måde muliggør mindre fejl ved måling af loftet. Denne metode hjælper også med at spare lidt på materialer mere præcist på deres bekostning.

Skema 2 - Wedge system i sektionen: 1 - baguette; 2 - kilen strammer fast materialet i baguetternes spor 3 - stræk loft stof (synlig del); 4 - bundloft 5 - loftsplanken indsættes i baguettes centrale spor og derved isolere det indre rum 6 - væg, som loftet er monteret på

Takket være et sådant system er tabet af rumhøjde kun 1,5 cm. Installationssystemet kan anvendes med flere typer sokler:

 1. skumplast,
 2. plast,
 3. sokkel med fleksibel indsats.

Dette fastgørelsessystem er designet til installation af sømløse lofter (for eksempel DESCOR lofter).

Af de anførte systemer er fastgørelseselementer den billigste. Ved installation af loftet på perlens system kan en del af loftet i tilfælde af oversvømmelse for dræning af vandet fjernes.

Skema 3 - Opbygningen af ​​spændingsloftet i tværsnittet (blindspidssystem): 1 - perle (klemmer banen i profilen, holder strækningen); 2 - Baguetten (profilen) er fastgjort til væggen med selvdrejende skruer, holder strækloftkonstruktionen; 3 - stræk loft stof (synligt plan); 4 - bundloftet (lukket spænding); 5 - En specialstik (stik) er snappet ind i profilens slot; 6 - væggen

Fastgørelsessystem til stoflofter

Til stoflofter (for eksempel CLIPSO TM linned) anvendes en synlig plastpose.

På arbejdspladsens omkreds er der fastgjort en plastikpose på væggene, som derefter rengøres og affedtes i skiverne. Tildelingen langs lærredens kanter til installation er i gennemsnit 5-10 cm. Fra midten af ​​væggene, ved hjælp af en speciel spatel, fastgøres kluden i en baguette, der bevæger sig til hjørnerne af rummet. Tøjet gradvist stramme. Arbejdet afsluttes ved at fastgøre lærredet i hjørnerne af rummet.

Med et sådant system til at installere spændingslofter er opvarmning af rummet ikke påkrævet.

Korte instruktioner til installation af stofstræklofter

 • klud;
 • baguette;
 • spatel (halvcirkelformet, lige);
 • konstruktion kniv;
 • mineraluldsplader;
 • lim;
 • nedstryger;
 • roulette;
 • skruer;
 • dyvel-søm;
 • niveau;
 • bore;
 • stepladder (godt og stabilt valg - stepladder Krause);
 • bygning hårtørrer.

Ved hjælp af en kniv skæres profilen i en vinkel på 45 °.

Vi skærer det lydisolerede bord. Vi fastgør pladen til varmeisolering på dowel-neglene.

Vi markerer grænserne for strækloftet på væggene på rumniveauet under lydisoleringslaget. I gennemsnit tager strækloftet op til 10 cm højde.

Fastgør profiler: Klæbemiddelsammensætningen påføres baguetten og fastgør den til væggen langs den linje, der trækkes af niveauet.

I trin på 10 cm borer hullerne i profilen. Fra hjørnerne af rummet såvel som ved leddet af profilen skal hullerne være placeret i en afstand på højst 3 cm. Skruer ind i hullerne.

Vi laver stoffet fra midten af ​​rummet med en spatel med et trin på 50 cm, mens stoffets kanter forbliver bag baguetten.

Stoffet bag kanterne trækkes fra midten til hjørnerne og fordeler det jævnt. Tøj i hjørnerne er fastgjort i den sidste tur.

Monteringsrækkefølgen for et stofstrækloft giver ikke mulighed for opvarmning af rummet eller ved brug af en varmepistol. Men med dannelsen af ​​"rynker" på lærredet, kan de glattes med en konstruktion hårtørrer.

Opbevar tørretumbleren 15 cm fra lærredet, cirkuler varm luft i cirkulær bevægelse.

Påføring af en lige spatel i kanten af ​​bladet, afskåret overskydende stof.

Hvis det drejer sig om at installere et strækloft med fastgørelse til gipsplader, er det først nødvendigt at styrke væggenes konstruktion - at placere et træpant i væggen for at sikre stabilitet.

Foto 2 - "Delikat" strækloftløsning til soveværelset

Reglerne for installation af stræklofter i forskellige typer lokaler afviger snarere af anbefalinger til valg af selve materialet. Proceduren i denne henseende er der ingen særlige forskelle.

Enkelt raffinement kræver forberedelse til installation af nedhængte lofter i badeværelset: a. De badeværelse vægge skal flisebelagt, ikke nå til loftet 10-15 cm Baguette monteret over den øverste række fliser, og det bliver så strakt lærred.

En anden mulighed - fliser hele overfladen af ​​væggene på badeværelset og fastgør baguette oven på fliser serien. Men denne metode er irrationel og urentabel: kontrakten til installation af stræk loft vil nødvendigvis indeholde klausuler om mulige skader på fliserne og den organisation, der udfører installationsarbejde, vil ikke blive holdt ansvarlig for skaden.

Foto 3 - Et eksempel på et strækloft på badeværelset

Installation af stræklofter. Spørgsmålskurs

Omkostningerne til arbejde og materialer afhænger mere af to faktorer - rummets størrelse og materialetype. Det billigste materiale - matt strækloft du vil koste 330 rubler / m² (Moskva) eller 96 UAH / m² (Kiev). Hvis vi taler om stofloftet, kan prisen nå og 250 rubler / m².

Materialerne sælges dog sjældent separat.

Prisen for materialet + installationen er som følger:

Kiev: afhængig af materialet og mesteren, prisen er i området 150-400 UAH. for kvm

Moskva: fra 250 rubler. op til 3 000 rubler. og højere.

Installation af stræklofter. VIDEO

Tilføj en kommentar

Installation af stræklofter

Reparation, konstruktion og efterbehandling på et centralt grundlag i Moskva og Moskva-regionen! Vi er klar til at gøre for dig.

 • Byggearbejde

 • Vi udfører værker på turn-key basis og separate typer.

 • Byggeri og efterbehandling arbejde i huse og lejligheder nøglefærdige.

 • Gipsgipsholdet Muscovites vil udføre hele komplekset af værker om installation af strukturer fra GKL og G.

  Gratis software til husdesign

 • Hvilket program skal du vælge til køkkendesign?

 • Design af lofter fra gipsplader: 120 + aktuelle ideer fra efterligning af den stjerneklar himmel til afrikanske savanner

  © 2007-2018 EtotDom - Bygnings- og reparationsordrer udveksler

  Ved brug af materialet på webstedet obligatorisk

  betingelsen er tilstedeværelsen af ​​et hyperlink til webstedet: etotdom.com

  Er du sikker på, at du vil slette denne kommentar?

  Er du sikker på, at du vil slette alle brugerkommentarer?

  Er du sikker på, at du vil afvise brugerens kommentar?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til spam?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til papirkurven?

  Teknologi til uafhængig installation af stræklofter

  Der er sådanne reparationsteknologier, som er vanskelige at beherske af sig selv. Og alt sammen fordi gennemførelsen af ​​sådanne projekter kræver brug af specialudstyr og tilgængeligheden af ​​faglige færdigheder. Men i dette liv er der intet umuligt. For dem, der er interesseret i installation af stræklofter, giver video og trin-for-trin instruktion udtømmende information og viser, at du selv kan mestre alle faser af installationen.

  Hovedprocessen i denne proces er at forstå, at fastgørelsen af ​​selve bladet foregår ved hjælp af et specielt profilsystem. Det kan styrkes ved hjælp af en af ​​tre måder at installere:

  Den første type fastgørelse er den enkleste, pålidelige og udbredte. Derfor er det bedst at bruge denne mulighed for dem, der besluttede at udføre installationen af ​​et strækloft uafhængigt.

  Før installationen skal bladet kontrolleres omhyggeligt, og sørg for, at der ikke er nogen skade. Tidligere er lærredet skåret i henhold til de viste tegninger. At gøre dem er ikke så svært, hvis der i det mindste er den mindste færdighed i rumlige dimensioner. Det er kun vigtigt at huske på, at lærredens dimensioner skal kontrolleres, måles og skæres omhyggeligt, og det færdige stof skal være 7% mindre end det reelle loftsområde.

  Harpoon monterings teknologi

  Hvis filmen skal fastgøres til harponsystemet, er der tidligere på sagen til skæring til sine fire ender ved hjælp af en speciel maskine svejset kroge af samme film. Specialister kalder dem harpuner.

  I begyndelsen af ​​installationen fastgøres disse kroge først til den allerede monterede profil. Så strækloftfilmen strækkes og fastgøres derefter med en gummispatel bag profilen. Dette er en af ​​de dyreste og dyre installationsmetoder, men i fremtiden kan lærredet let demonteres og erstattes med et nyt uden genopbygning af selve rammesystemet.

  Installationen ved kilemetoden er signifikant forskellig fra harpunen. Det er vigtigt at skære et lærred, hvis areal overstiger området af rummet. Det vil sige, du behøver ikke at måle det forsigtigt og klippe det ud. Det strækker sig lige på profilerne, og overskydende stykker skæres af.

  Shtapikovaya installationsteknologi

  Installationsmetoden til hæftning eller cam, ligner kileteknologi. Her er også et stort lærred udskåret, men her er det fastgjort med et specielt bånd. Det er hun, der sikrer filmens spænding.

  Denne teknologi har visse fordele:

  • Det hjælper med at spare plads under installationen, da den mindste mulige afstand fra loftoverfladen kun er 1,5 centimeter.
  • Denne metode til installation gør det muligt at montere ikke kun film, men også stofstræklofter.
  • Til dato er det den billigste metode.
  • Han viser sig godt i nærværelse af radiale vinkler.
  • Hvis du vælger en cam-metode til installation, vil det være nemt at fjerne følgerne af oversvømmelsen alene, så du ikke behøver at ringe til en professionel brigade.

  Ved installation af strækloftet med egne hænder er det vigtigt at observere funktionerne i installationsteknologien. Når installationsmetoden er valgt, er det nødvendigt at begynde at samle rammen.

  Det laveste punkt er placeret, det bruges til at markere niveauet ved hjælp af niveauet og tegne en omkreds. Derefter fastgøres en speciel profil med specielle skruer. Et trin - 6-7 cm.

  Hvis alt er gjort korrekt, vil der ikke være nogen sagging og rynke

  Næste trin er forberedelsen af ​​rummet. Husk at hvis du vælger en vævsbase, behøver du ikke at forvarme rummet. Hvis strækloftet består af en PVC-film, varme luften i rummet til 40 grader Celsius. Og denne temperatur opretholdes gennem hele arbejdet.

  Derefter skal du forberede installationen af ​​selve lærredet. Det opvarmes med en varmepistol eller en konstruktion hårtørrer. På grund af dette strækker filmen godt, bliver elastisk og kan fastgøres til profiler. For det første er lærredet fastgjort til et hjørne og derefter modsat. Den samme operation udføres med de resterende hjørner. Den sidste vinkel er sværest at fastgøre.

  Efter fastsættelse af hjørnerne er arket selv fastgjort til profilerne i trin på 8 centimeter. Så snart disse manipulationer udføres, kan du fortsætte til de efterfølgende fastgørelsesdele, som udføres meget omhyggeligt med en speciel spatel.

  Spred alle rynker og striber med en hårtørrer. Hvis du handler i en cirkelbevægelse, bliver overfladen meget glat og glat.

  Installation af strækloft er naturligvis ikke en simpel sag, men det er fuldstændig gennemførligt alene. Videoen udgivet på vores hjemmeside hjælper med at sikre dette.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  38 + = 48