Stretched loft i badeværelse foto

Stræklofter i badeværelset foto af interiøret

Stretch lofter i badeværelset foto blevet meget populær på grund af det store antal fordele i loftsystemer. Siden indførelsen af ​​spænding lofter i vores land, de var elite loftsbeklædning for stuer eller soveværelser, men om, hvordan man arrangere dem i badeværelset, ingen tænkte over det. Men efter nærmere bekendtskab med egenskaberne for strækstoffer, blev det klart, at det var for badeværelserne, de kommer i handy. Lad os se på funktionerne i badeværelser og strække loftsystemer.

På billedet strækker lofterne på badeværelset

Badeværelse og strækloft

For at forstå, hvor passende stræklofter i badeværelset er det nødvendigt at forstå badeværelsens egenskaber. Hvad er vores badeværelse? Dette er ofte et lille rum uden vinduer, hvilket er meget fugtigt. Derudover kan badeværelsens miljø kaldes betingelsesmæssigt aggressiv, fordi hyppige temperaturændringer er en ganske naturlig proces for det.

Nu regne ud, hvordan stræklofterne på badeværelset vil hjælpe med at løse de største problemer i rummet:

 • fugtighedsbestandighed af spændstofstoffer passer ideelt til høj fugtighed i badeværelset;
 • lofter er nemme at rengøre og kræver ikke særlig pleje
 • Spændingsfilm modstår nemt temperaturændringer og dens øgede ydeevne;
 • belægningen er meget holdbar.

I billedet buede stræklofter

Derudover har stræklofter i badeværelset mange fordele i forhold til andre loftkonstruktioner:

 1. Glatte lofter i badeværelset kan visuelt øge pladsen på et lille badeværelse (se billedet nedenfor).
 2. Som du kan se i mange billeder, har stretchstofene et meget attraktivt udseende.
 3. Hurtig og nem installation er ude af konkurrencen.
 4. Fraværet af bygningsaffald giver dig mulighed for at installere loftet i et allerede renoveret rum med installeret sanitetsudstyr.
 5. Et rigt udvalg af teksturer og farver forbedrer designmulighederne.
 6. Kombinationen af ​​omkostninger, kvalitet og holdbarhed af stræklofter gør dem til lederne af loftet tøj til badeværelset. De vil tjene dig i mange år.

Således kan vi konkludere, at lofterne i badeværelset - det er den korrekte version loftet morgenkåbe til værelset og bekræftelse af, at mange billeder af designer interiør.

På billedet glatte klæder

Fordele ved stræklofter i badeværelset

For endelig at sørge for, at stræklofterne i badeværelset - en fordelagtig løsning, opregner vi alle de fordele, der opnås fra sådanne loftsstrukturer i dette rum:

 1. Pris tilgængelighed. Stretch stof fås i forskellige prisklasser (fra økonomiklasse til luksus-serien), så hver kunde kan vælge den dækning dine økonomiske muligheder.
 2. Overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder.
 3. Beskyttelse mod oversvømmede naboer ovenfra. Du behøver ikke bekymre dig om, at din nye reparation vil lide af oversvømmelser med vand ovenfra. Strækloft modstår store mængder vand, som derefter kan forsigtigt drænes gennem hullet under belysningsarmaturet.
 4. Stræklofter i badeværelset maskerer ujævne bundlofter. Som du kan se på billedet, skjuler en perfekt flad overflade eventuelle uregelmæssigheder i hovedloftet.
 5. I rummet bag loftet kan du skjule enhver kommunikation.
 6. Under det nedhængte loft kan du hente alle armaturer (spotlights, lofter og endda lysekroner).
 7. Muligheden for flere lofter på loftet.

På billedet er lofterne med billedet

Valg af stræklofter til badeværelset

Det vigtigste spørgsmål, der bekymrer køberne, hvilke stræklofter kan installeres på badeværelset? Hvis du ser på billedet, er det ikke svært at vælge et cover, men der er nogle funktioner.

Stoffets bredde afhænger af rummets størrelse. Der er to typer stræklofter:

Hvis dit værelse er lille, kan du samle filmen på bredden af ​​rummet og uden sømme. For mere rummelige badeværelser er det nødvendigt at vælge sømløse lofter.

Bredden af ​​lærredet afhænger af fabrikanterne, fordi hvert firma har sine egne standarder for rullen. Vi lister standarderne for de mest populære producenter, hvis upåklagelige ry kan bekræftes af talrige kundeattester og vurdering af høj kvalitet:

Tip: Høje karakterer fra kunderne, kan bekræfte kvalitetscertifikatet, hvilket er værd at kræve, når man køber stræklofter.

Derudover er stoffet opdelt i stof og film. Den første mulighed er installeret uden brug af forvarmning, og til installation af PVC filmplader kræves brug af opvarmning med varmepistol. Film er mat og blank. De mest egnede stræklofter i badeværelset er blanke. Som det ses i mange billeder, er dette den mest anvendte mulighed. Dette skyldes det faktum, at kun blanke sengetøj på grund af deres spejlbelægning visuelt kan øge dimensionerne af vores små badeværelser. Og samtidig er der situationer, hvor matte lærred er simpelthen uerstattelig. Når det er nødvendigt at anvende denne eller den slags klud, vil vi overveje yderligere.

For at forstå, hvad stræklofter, blanke eller matte, i badeværelset er bedre, er nogle billeder ikke nok. Det er nødvendigt at forstå funktionerne i hver af dem.

Matt stræklofter i badeværelset (se billede nedenfor):

 • Ligner et normalt bleget loft
 • egnet til indretning i klassisk stil;
 • har en høj densitet
 • er en ideel baggrund for at anvende fotoudskrivning;
 • give dæmpede højdepunkter;
 • har på så mange forskellige farver som glatte lærrede.

konklusion: matte stræklofter er velegnet til dem, der ønsker at udføre et badeværelseindretning i klassisk stil eller ønsker at anvende et billede på loftets overflade. De skaber en rolig og stram atmosfære på værelset. Matte malerier er ikke meget mættet farve, hvilket giver dem adel.

På billedet matte loft tøj

Glatte lofter i badeværelset (se billede nedenfor):

 1. De har en spejloverflade, de kan reflektere de omgivende genstande godt;
 2. deres pris er lidt højere end for mat lærred;
 3. kan visuelt øge rummets højde og udvide dens dimensioner;
 4. tiltrække øjet og give rummet pomposity og respektability;
 5. hvidglans løfter visuelt loftet;
 6. giver dig mulighed for at oprette 3D-former;
 7. En rig farvepalet (farverne på lærredet kan vælges til enhver flise).

konklusioner: Glatte stretchlofter er velegnede til små værelser og badeværelser i moderne stil. Takket være en bred vifte af farver kan du vælge et lærred til enhver farveopløsning af interiøret. Men det er værd at huske på, at mættede farvede eller sorte blanke klæder ikke passer til små værelser.

Ud over alle fordelene ved stræklofter er glatte ark forskellige:

 1. fremragende varmeisoleringsevne
 2. har en vis grad af kemisk stabilitet
 3. Weben er ikke deformeret;
 4. let at rengøre;
 5. de behøver ikke at blive malet;
 6. har støvafvisende egenskaber;
 7. ikke støtte brænding;
 8. tag ikke lugt og snavs;
 9. ikke underkastet dannelse af svampe;
 10. Lad ikke fugtige bundlofter.

Glatte loftslofter på badeværelset giver ubegrænsede rumfasedesignere. Som du kan se på billedet, har glansen mange forskellige farver og nuancer, så du kan hente lærredet bare til dit badeværelse. Særligt bemærkelsesværdige er multi-level blanke stræklofter i badeværelset. Vi vil diskutere dem yderligere.

Mørke lærred er mere velegnet til indretningen af ​​rummelige badeværelser

Multi-level stretch lofter i badeværelset foto

Multi-level stretch lofter i badeværelset (se billede nedenfor) udføres med gipsplader. Faktisk kan der ud fra en gips karton udføres kasser, der kan lokaliseres på perimeter af en præstation i form af et eller flere trin. Filmbanen er strakt i midten.

Formen og arrangementet af gipsplader kan varieres. Det hele afhænger af fantasien hos designer og dimensioner af dit badeværelse. Kombinationen af ​​forskellige farver og teksturer på boksen og strækloftet giver mulighed for at skabe originale og interessante løsninger. Ikke mindre vigtig rolle i det overordnede design spilles af inventar, der kan placeres både rundt om rummet i kassen og i selve strækloftet.

Multi-niveau stretch lofter på badeværelset

Tøj med fotoudskrivning

Tip: med særlig opmærksomhed er at henvende sig til spørgsmålet om et loft på flere niveauer i små badeværelser. Det er vigtigt ikke at overdrive designerne og deres form for visuelt at reducere størrelsen af ​​rummet yderligere.

I form af multi-level stræklofter i badeværelset kan være meget forskelligartede (se foto):

Ud over multi-level strukturer kan du opleve og diversificere indretningen af ​​badeværelset med billedudskrivning i lofterne.

Billeder og billeder på lofterne i badeværelset

På stræklofter i badeværelset kan du anvende et billede eller et foto. Moderne fotoudskriftsmetoder giver dig mulighed for at udføre 3-D billeder på en stretchfilm. Omkostningerne til lofter med billedet vil være lidt højere, men effekten er mange gange større.

Du kan udskrive på PVC film alt hvad du vil. For nylig er billederne meget populære:

 • en stjernehimmel eller en himmel med skyer
 • udsøgte ornamenter;
 • mesterværker af berømte herrer;
 • fotos af dyr og blomster;
 • foto fra familiearkivet.

Du kan udskrive billedet både på hele lærredet og på den separate del. Takket være teknologierne i moderne storformatudskrivning varierer blanke film med billeder i følgende egenskaber:

 • modstand mod fading;
 • Må ikke vokse fugtigt fra fugt;
 • give ind til vask;
 • lug ikke;
 • ikke giftig.

Hvis du beslutter dig for at lave reparationer på badeværelset, så er stretchers den bedste finish til loftet. Forskellige billeder af indretningen på badeværelset vil hjælpe dig med at finde det rigtige design. Desuden er installationen af ​​et strækloft i badeværelset meget nemmere end at installere plastpaneler eller loftsophæng. Stræklofter i badeværelset er helt i harmoni med enhver vægdekoration, uanset om det er flise eller pvc panel finish. Arbejde med installation af et strækloft kan udføres uden fjernelse af udstyr og møbler samt uden demontering af væggene. Alt dette er et bevis på, at stræklofterne i badeværelset er de mest egnede loftsbeklædning.

Strækloft på badeværelset, billede af færdige designløsninger

For nogen tid siden blev stræklofter betragtet som et usædvanligt element i lokalernes indretning, en nysgerrighed, værtsens stolthed og naboernes misundelse. Som en del af den samlede renovering af lokalerne begyndte stræklofterne at blive anvendt relativt nylig - fra omkring 60'erne i det sidste århundrede. Tidligere blev denne slags reparation af loftet hovedsagelig brugt i boliger og i køkkenet. I dag strækker loftet i badeværelset, hvis billede får mange positive anmeldelser, bliver mere og mere efterspurgt.

Stretched loft - en moderne og praktisk løsning til badeværelset

Strekak i badeværelset, foto og design muligheder

Takket være brugen af ​​avanceret teknologi og moderne materialer er reparation i badeværelset med stræklofter hurtigt, nemt og ikke for dyrt. Praktiske og æstetiske egenskaber ved denne slags indretning tillader os at oplyse, at stræklofterne på badeværelset er langt den mest optimale variant af badeværelsesdesignet.

Lad os overveje de vigtigste fordele ved et badeværelse med stræklofter på eksemplet på præsenterede billeder og varianter af klare designbeslutninger.

Fordele ved at bruge stræklofter i badeværelset

De vigtigste praktiske indikatorer til installation af stræklofter i badeværelset er følgende:

 • høj luftfugtighed i badeværelset indebærer brug af vandtætte materialer i reparation af dette rum. Stræklofter er lavet af polyvinylchloridfilm, som ikke er bange for fugtighed;
 • syntetisk strækstof er ikke modtageligt for skimmel, derfor er det miljøvenligt for mennesker;
 • stræklofter næsten ikke tåge op og det er nemt at vaske med sædvanlige vaskevæsker;
 • holdbarhed af stræklofter (brugsperioden er fra 15 til 30 år) skyldes brugen af ​​materialer med højtydende egenskaber, der ikke er udsat for fugtighed og temperaturændringer;

Strækloft er ikke bange for høj luftfugtighed og temperaturændringer

 • evnen til at skjule kommunikation under det hængende loft design og ledninger tillader konstruktion af komplekse dekorative strukturer i badeværelset;
 • enkelhed og hastighed ved installation gør det muligt at skabe et designerloft i løbet af få timer, som de siger "uden støj og støv";
 • Stræklofter er ikke bange for oversvømmelser af naboer, da dets lærred tåler op til 150 liter vand. I dette tilfælde er vandet simpelthen drænet, og loftet er klar til brug igen.

Lys turkis strækloft i badeværelset

Vigtigt! I tilfælde af oversvømmelse ovenfra er det uønsket at dræne vandet selv, det er bedst at ringe til et reparationshold, der har installeret et strækloft. Ellers kan der være oversvømmelse af badeværelset. Desuden vil spændingsloftets udformning blive forkælet.

Æstetiske egenskaber ved strækloft

Stræklofter har næsten ubegrænsede æstetiske egenskaber. Ved hjælp af denne form for design kan badeværelset skabe et "rum af dine drømme", der giver vilje til din egen fantasi. Moderne producenter tilbyder stræklofter (foto og indretningsvalg er præsenteret nedenfor) med forskellig tekstur og omfattende farveskema. Du kan vælge farven på loftet til badeværelset, startende fra palæet af keramiske fliser og design af sanitetsartikler, eller i overensstemmelse med æstetik af dekorative elementer.

For at få et blødt spredt lys kan lyskilderne skjules bag overfladen af ​​strækloftet

Med hjælp af moderne teknologi billedoverførsel på stoffet, kan du oprette en unik nedhængt loft i badeværelset (foto eller illustration "rullede" på stoffet). Så få loftet på forespørgsel med ethvert billede. Muligheder stretch loft gør det muligt at udføre badeværelse remodeling i forskellige stilarter, hvad enten det er folkemusik billede af en rustik bad, "undersøiske verden" eller rum option med en stjernehimmel i loftet (foto kan ses nedenfor).

Belysning på badeværelset, billede af forskellige muligheder. Lofter med denne eller den slags belysningsarmaturer. Hvilke lamper bruges bedst til at skabe belysning på badeværelset.

Når man vælger en skygge af strækloft, er det bedre at fokusere på de kendte aksiomer af design: hvid farve forøger plads, mørket reduceres. Når du installerer et loft i et lille badeværelse, skal du bruge en kold farveordning: hvid, blå, blå eller lilla. Et stort bad giver mulighed for dekoration med varme farver og saftig finish. For nylig er det fashionable design af badeværelset gentagelse af lyse detaljer på loftet og andre elementer i indretningen. Det klassiske badekar bruger et hvidt madtæksloft.

Loftet af PVC-film er perfekt til både små og rummelige badeværelser

Muligheden for at installere et strækloft giver dig mulighed for at skabe design på forskellige niveauer. Som du kan se på billedet ser et stort bad med flere loftslofter og forskellige lys bare fortryllende ud. Fans af lyse æstetik og individuelle indfaldsvinkler kan være trygge i den perfekte eksklusivitet i dette design.

Valg af strækloftets struktur

Stof til stræklofter er anderledes og trækstykker. Streklofter er forsynet med en mat og blank overflade.

Spektakulært lyst grønt stretchloft på badeværelset

Som du ved, har en skinnende film reflekterende egenskaber og kan skabe en stigende effekt. Space af et lille værelse badeværelse kan visuelt udvide med hjælp af spejlet overfladespænding loftet i badeværelset (billedet vist nedenfor). Når der træffes beslutning om valg af tekstur af udspændte lofter er nødvendigt at overveje, at der på blanke overflader mere synlige spor af tåge og vanddråber, tørre sådan loft vil have betydeligt mere uigennemsigtig.

Mattaket giver værten mindre problemer med rengøring, men vil ikke tilføre visuelle centimeter på badeværelset.

Indbyggede armaturer i matt spændingslofter

Nyttig rådgivning! For at undgå at beskadige loftet med ridser, må du ikke bruge slibende pulvere eller hårde børster til at vaske stræklofter.

Belysning på badeværelset med et strækloft

Før du afgøre, hvilken type af loftet i badeværelset, er det ønskeligt at undersøge på forhånd anmeldelser, se billeder af nedhængte lofter i badeværelset, vælge en favorit design færdige løsninger, lære om funktionerne i sin installation. Internettet har masser af oplysninger om emnet nedhængte lofter i badeværelset, er et billede af hvilke præsenteret på forskellige hjemmesider for at reparere.

Typisk er det gennemsnitlige badeværelse et lille og mørkt rum. Det er strækloftet, der visuelt "spredes ud" på badeværelset. Ved hjælp af et strækloft på en bestemt tekstur og farve, samt korrekt valgte armaturer, kan du visuelt øge rummets størrelse.

Belysning layout i en spænding loft er enkel, da al kommunikation er skjult under loftet, og skåret ud huller til lysene i stretch loft stof (foto præsenteres i denne artikel).

Inden montering af spændingsloftet er det nødvendigt at bestemme belysningspunkterne nøjagtigt, efter at installationen af ​​hele konstruktionen er gennemført, vil ændringer i belysningsarrangementet være umulige. Det er bekvemt, at i de ophængte lofter kan du installere absolut nogen punktlamper eller lamper og endda små lysekroner.

Hvidt strækloft i et minimalistisk badeværelse

Indsatsen af ​​belysningsudstyr er lavet gennem hullerne i stoffet på specielle plastringe, der er fastgjort i loftet. Effekten af ​​glødelamper, der anvendes, må ikke være mere end 60 W, halogenlamper op til 35 W, og strømmen af ​​energibesparende lamper kan være nogen.

Vigtigt! For at undgå udseendet af mørke og grimme pletter på strækloftet, når belysningen er arrangeret, er det nødvendigt at placere armaturerne jævnt over hele badeværelset (som vist på billedet).

Strækmontering på loftet

En af fordelene ved at installere et strækloft er installationens lethed og hastighed. I udtalelsen, en vigtig faktor for boligejere er, at regenereringen af ​​spændingen loftet i badeværelset for at observere renlighed i rummet, ingen byggeaffald, som regel ved reparation.

Bright orange loft i det moderne badeværelse

Taler om funktionerne ved at installere et strækloft, kan spørgsmålet opstå: strække loftet i badeværelset og fliserne, hvad før? I hvilken rækkefølge er det nødvendigt at reparere badeværelset?

I tilfælde af at tilslutningsområdet for spændingsloftet og fliserne er på samme niveau, kan loftet installeres direkte på flisen.

Vigtigt! Keramiske fliser skal limes til kvalitetslim, uden hulrum, ellers kan der forekomme revner ved installation af et strækloft på flisen.

To-niveau strækloft kan med fordel lægge vægt på designet af badeværelset badeværelse

Hvis du først installerer et strækloft, skal flisen derefter sænkes mindst 5 cm under loftet til væggen. Monter strækloftet i badeværelset på den tilsluttede flise er også muligt efter at have fjernet sin første række (for at undgå skader).

Den optimale sekvens af udstyr er vist på billedet af stræklofter i badeværelset nedenfor og antager følgende trin:

 • Fastgørelse af monteringsprofilen til montering af et spændingsloft
 • lægning af fliser 5 cm under installationsprofilen
 • installation af strækloftet;
 • fastgørelse af dekorative indsats.

Montering af strækloftet er let nok og kræver ikke særlige færdigheder

Efter installation af spændingsloftet danner der et teknologisk mellemrum mellem væggen og loftpladen, Designet forudsætter, at loftet på monteringsprofilen fastgøres. Luk denne naturlige slot er nødvendigt loftrør. Dog fast forbigår vanskeligt fix til en tynd plastfilm stretch loft, så det tjener som et alternativ til den særlige bløde indlæg til lofter (billedet vist nedenfor). Sådan en funktionel element af indretning perfekt masker overgangen fra væg til loft, hvilket gør det glat og diskret.

Dekorativ indsats er et fleksibelt og slidstærkt polymertape og er ideelt til konstruktion af komplekse lofter på flere niveauer samt uregelmæssigt formede lofter.

Sort blankt loft ser fint ud i kombination med hvide keramiske fliser

Montering af et dekorativt indlæg til stræklofter er ret simpelt og kræver ikke brug af speciel lim eller specialværktøj. Indsatsen er let og hurtigt monteret, tæt på loftet og væggen. Som det fremgår af det fremlagte billede, er maskeringsindsatsen forsænket i sporet mellem væggen og strækkonstruktionen og kommer faktisk ind i hulrummet på monteringsprofilen.

Normalt købes den dekorative indsats under farven på det strakte loft for at gøre overgangen usynlig. Den dekorative indsats er tilgængelig i flere typer, i en række farver, og den kan købes i enhver bygning hypermarkeder.

Ulemperne i strækloftet på badeværelset omfatter følgende:

 • kompleksitet af selvmontering
 • sårbarhed af loftet stof til fysisk indvirkning;
 • omkostninger ved installation.

Strækloft er ikke bange for snavs og vanddråber, der er let at rengøre

Med særligt udstyr - en varmepistol og et professionelt værktøj, kan du selv prøve at installere et strækloft. Det er dog bedre at bruge erfarne fagfolk, da installationen af ​​loftet kræver visse færdigheder.

Den anden ulempe ved strækloftet er sårbarheden af ​​loftet, som kan slides med uforsigtig håndtering. Når du bruger stræklofter, skal du følge enkle regler. Det anbefales ikke at reparere loftet alene, må ikke male, har ingen mekanisk effekt på det, og når du vasker, skal du forsøge ikke at beskadige filmen.

Glat loft afspejler lyset fra lysekronen og gør rummet endnu lettere

Det er klart, at en af ​​de væsentlige ulemper ved at installere et strækloft på badeværelset er økonomiske omkostninger. Så prisen på PVC film af god kvalitet vil være fra 5 cu. til 1 kvadratmeter og derover. Situationen på dette marked for tjenester forbedrer imidlertid markant i dag.

I forbindelse med et ret stort antal virksomheder, der opererer i dette segment, er omkostningerne ved installation af hævede lofter billigere. I betragtning af den lille størrelse på badeværelset og konkurrencen mellem sælgere er prisen på et strækloft i dette rum i dag ikke meget højere end prisen på en standard finish.

Stretched loft er et smukt moderne alternativ til den forældede slags finish på badeværelset. Talrige kundeanmeldelser indikerer at designet af badeværelset med et strækloft bliver en stadig mere populær type dekoration og bliver stadig mere populær i dag.

Installation af et strækloft på badeværelset (video)

Strek loft i køkkenet. Design. Foto løsninger. Korrekt installation

Loft i badeværelset: billedvalg, fordele og ulemper

Loft i badeværelset: hvilket materiale at vælge for sin udsmykning

Rackloft på badeværelset. Fordele og installationsregler

Fordele og ulemper ved stræklofter i badeværelset: billeder og tips

Stofstræklofter. Fordele og ulemper, foto af færdige konstruktioner

Designet af strækloftet i badeværelset er en populær designtrend.

Stræklofter med hvert år, der er stigende, bliver stadig mere populære blandt ejerne af boligen. Sådanne designs har mange fordele og varierer i deres oprindelige udseende. Designere tilbyder så usædvanlige løsninger til stræklofter, at deres installation i lokaler ændrer ikke kun opfattelsen af ​​boliger, men ændrer endog visuelt layoutet.

Til køkkenet er stuen eller soveværelset strækloft kendt, men på badeværelset betragtes det stadig som et dristigt og uventet eksperiment. Ulemper ved dette design er praktisk taget ikke, og fordelene ved flere gange højere end konventionelle fliser eller andre lofter.

Gør stræklofter i badeværelset?

For mange kan tilstedeværelsen af ​​spændingslofter i badeværelset virke som en uacceptabel løsning. Det forhold, at et sådant loft ikke er egnet til sådanne lokaler, har ingen bekræftelse. I øjeblikket er dette badeværelsesudstyr en populær designretning.

Og eksperter involveret i at installere stræklofter, nægter heller ikke muligheden for deres placering i ethvert rum, herunder i badeværelset. Mange herrer godkender ikke kun denne beslutning, men insisterer også på dens anvendelse.

Når du vælger den type loft, skal du tage højde for faktumet af tilstedeværelsen af ​​høj luftfugtighed i badeværelset. Den ideelle mulighed i dette tilfælde er det blanke loft.

Når du vælger et strækdesign til badeværelset, skal du tage højde for nogle funktioner i det materiale, hvorfra det er lavet. Det moderne sortiment af sådanne designs er forskelligt og indeholder en række sorter. De mest almindelige typer af stræklofter kan kaldes stof- og PVC-udgaver. For et badeværelse er ikke alle deres typer velegnede.

Et kendetegn ved ethvert badeværelse er luftens konstante fugtighed. Stoffet i dette tilfælde vil skabe mange problemer, og det er ikke udelukket, at der er for hurtigt tab ved et loft på det rene udseende.

PVC - et materiale, der er ideelt til sådanne lokaler og ikke forårsager ulejligheden i plejen. Overfladen af ​​loftet er let rengjort af snavs og ændrer ikke farve under indflydelse af konstant fugt.

Hvordan man vælger et strækloft til badeværelset, farve løsninger.

Nøglepunktet i valget af farveopløsning til loftspændingsstrukturen er den generelle skala, hvor fliser, vægge, gulv, bad og andre elementer er lavet. Klassikere i dette tilfælde er hvide, men ofte foretrækkes andre nyanser.

De mest almindelige farver i stræklofter i badeværelser er:

 • hvid (for fans af klassikere);
 • blå (for at skabe en marin atmosfære);
 • sort (til tilhængere af dristige design eksperimenter).

Og også andre farver af stræklofter.

Moderne teknologier gør det muligt at producere loftslofter i lofter, ikke kun i sort / hvid farver, men også med anvendelse af næsten alle billeder. Kvaliteten af ​​lofterne med billedudskrivning adskiller sig ikke fra de sædvanlige muligheder. Billedet er ikke slettet, lyser ikke og ændrer ikke farven. Hvis du vil, kan du lave hylder ikke kun med et ornament, et landskab eller andre billeder, men også bruge rigtige billeder.

Når du vælger et blankt spændingsdesign, kan du opnå ikke kun en visuel forøgelse i rummet, men også skabe en speciel atmosfære. Lyset afspejler et glat overtræk og bliver til originalblænding. Matt strukturer sådan effekt vil ikke skabe.

Når du vælger skyggen af ​​spændingsdesignet til badeværelset, skal du følge standardreglerne:

 • Kolde nuancer øger visuelt rummet.
 • Varme farver vil gøre belysningen lysere og mere mættet.
 • Loftets farve skal være i harmoni med væggene.
 • Stilløsningen bør vælges i overensstemmelse med de generelle trends i det eksisterende badeværelseindretning.

Lamper til stræklofter.

Strækloftets udformning adskiller sig i sin særegne alsidighed ved udvælgelsen af ​​belysningsenheder. Uden ekstra omkostninger til installation i badeværelset kan du installere specielle designerlamper, deres punktversioner, lofter af enhver størrelse og endda lysekroner. Den sidste mulighed for badeværelset er usædvanligt, men i ejerne af luksuslejligheder gør ofte og et sådant eksperiment.

Vejen til at tænde armaturerne kan være forskellige: pærerne kan lyse op samtidigt, i tur eller i kaotisk rækkefølge. Denne nuance, såvel som valget af lampens type, er spørgsmål, som alle beslutter efter eget valg.

Hovedkriteriet for valg af en bestemt belysningsenhed er modstanden mod fugt. Der er en række armaturer med en fugtisoleret funktion beregnet til badeværelser og tilpasset til installation i spændingslofter. Nummeret og placeringen af ​​højdepunkterne betyder ikke noget. I dette tilfælde kan du udføre næsten alle eksperimenter.

Når du installerer et strækloft, skal du følge disse regler:

 • For blanke lofter er de indbyggede armaturer mere egnede.
 • Mattoverfladen skaber ikke blænding, så du kan bruge ethvert belysningsudstyr.
 • Designer lofter er bedre at kombinere med usædvanlige lamper af samme stil.

Stræklofter har deres fordele og ulemper. Fordelene ved sådanne designs er mere end minusser, så deres popularitet vokser hurtigt hvert år.

Fordele ved stræk loft design i badeværelset:

 • Ved hjælp af et strækloft kan man skjule mange fejl (ujævnt loft, kommunikation, bærende konstruktioner, indbygget ledninger).
 • Udformningen af ​​et strakt loft sparer reparation i tilfælde af oversvømmelse.
 • Ved hjælp af strækloft opnås effekten af ​​visuel forøgelse i badeværelset.
 • Stræklofter er holdbare, modstandsdygtige over for temperaturændringer og modstandsdygtig over for permanent fugt.
 • Strekak er ikke i stand til at skifte farve og ikke miste sit udseende i lang tid.
 • Stretch loft design kræver ikke særlig pleje.

Ulemper ved spændingsstrukturer i badeværelset:

 • Stofstrækdesign til installation på badeværelset anbefales ikke på grund af sandsynligheden for kondensopbygning.
 • En ejendommelig ulempe ved stræklofter kan kaldes deres omkostninger og kompleksitet af installationen (hvis du overlader processen til fagfolk, så er problemer i dette tilfælde helt udelukket).

Find ulemperne ved stræklofter er ret vanskeligt. Bygningerne er bekvemme, nemme at betjene og har mange fordele. Negative konsekvenser kan kun opstå, hvis loftet ikke er installeret korrekt, så det må kun installeres, hvis der er speciel viden eller med hjælp fra erfarne fagfolk.

Vedligeholdelse af spændingsstrukturen i badeværelset medfører ikke stor indsats. For at fjerne pletter eller pletter, brug en blød klud. Hvis snavset er vanskeligt at fjerne ved enkle metoder, så kan du i enhver byggeforretning købe specielle aerosoler og polere til pvc overflader. Ofte for at opretholde renheden af ​​en ret almindelig sæbeopløsning.

Den mest usædvanlige løsning til et badeværelse kan kaldes multi-level spændingslofter. Visuelt ændrer sådanne designs helt opfattelsen af ​​badeværelset. Det sædvanlige værelse bliver til et eksklusivt hjørne i lejligheden.

I samme position:
Seneste indlæg

2018 © Design af badeværelset, indretning, reparation, foto. // Login


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

73 − = 65