Stripet tapet

Stribet tapet i det indre eller stribet tapet i det indre

Hej, kære læsere! Tapetbånd i det indre af dette eller det hjem vil altid se frisk, moderigtigt og relevant. Faktum er, at strimlen altid er et trendtryk, som aldrig er en outsider i den indre industri. Derfor kan du vælge stribet tapet til stuen, køkkenet eller soveværelset, du kan være sikker på, at de ikke vil se gammeldags, men tværtimod vil de bringe en lille smule kørsel ind i det indrettede rum, især hvis striperne er flerfarvede.

Bredde og arrangement af strimler til korrektion af rummet i rummet.

Striben kun ved første øjekast virker enkel og uhøjtidelig, det kan faktisk betragtes som en rigtig trollkarl, fordi hun utroligt klogt styrer at manøvrere i det rummelige rum. Et værelse med lave lofter kan fx være dristigt dekoreret med vægpapir i lodret strimmel, så loftet vil visuelt stige, et smalt rum, det er nødvendigt at lave vandrette strimler, hvilket gør det muligt at flytte fra hinanden vægge. En smal strimmel passer til små værelser, men den brede passer perfekt ind i store rum.

Farve variationer af stribet tapet.

Dette emne kan med rette betragtes som enormt, fordi i vores tid tapet saloner præsentere forbrugerne med et rigtig stort udvalg af farvevariationer af stribet tapet. Men der er stadig baggrunde, der kan betragtes som en evig klassiker, sandsynligvis du gættede at dette er en hvid og sort strimmel, det vil aldrig gå ud af mode. Men sådan en monokrom effekt langt ikke alle er villige til at overveje i sit elskede hjem, så du kan være opmærksom på mere positiv indsamling, såsom den gul-hvid, beige, blå, mælkeagtig-lilla, orange og grøn eller multipoloski, herunder hele spektret af mangefarvet regnbue. Nå, folk, der sætter pris på klassikerne, kan udover den sorte og hvide skala se på det hvide grå, beige-brune eller rød-beige palette.

Den mest hensigtsmæssige til design synspunkt kombinationen kan betragtes som egnet i farven almindeligt tapet, men hvis du ønsker at bringe i nogle eksklusive noter af plads, kan du velkommen til at være opmærksom på den Trykt tapet i dæmpet farve ensemble. Du kan endda gå til det trick, at købe stribet tapet beige og turkis sige, og for dem at købe tapet med monogrammer, fremstillet udelukkende i en beige farve, men med et volumen tekstur og subtil glitter. Hvis du ikke har lyst til at finde det rigtige par til strimlen, anbefaler vi at du straks ser på samlingerne, som er en god tandem af strimler og monogrammer.

Lad os vende tilbage til valget af monokrom tapet til strimlen. Bare tilfældigt for at købe noget tapet du ikke vil arbejde, skal du se på farven på båndene og allerede baseret på de opnåede data for at studere monofoniske ledsagere. Tag som et eksempel hvidviolet-gul stripet tapet, så for dem kan du hente enfarvet tapet af en af ​​stripens farver, dvs. den kan være lilla, gul eller hvid. Nå som designere råder dig til at vælge et par tapeter i den mest neutrale palette, så kan den hvide tapet betragtes som en glimrende løsning. Vi synes, at princippet er klart for dig, kig på båndene, vær opmærksom på den letteste eller i det mindste mindre påtrengende strimmel, og i overensstemmelse med sin farve køber du monofonisk tapet.

Tapet striber i interiøret.

Et sådant tapet i stuen er meget præsentabelt, især hvis du vælger et seriøst farveskema, for eksempel sort / hvid, grå, beige. Men selvom du gerne vil genoplive det indre af en blå, grøn eller gul strimmel, så tør du et sådant farveskema med den subtile undertekst af en jævn og stilfuld strimmel. Nå, lad os nu tale om valget af placeringen af ​​båndene af deres tykkelse og veksling. Så stribet tapet i stuen af ​​naturligvis små parametre skal være snæver og ofte skiftevis, vi taler om strimler på tapet og ikke om tapet. I et større rum er det bedre at købe klud af tapet i en bred strimmel eller skiftende tynde og tykke linjer. Et andet interessant punkt: Horisontale striber vil visuelt udvide rummet, men samtidig vil loftets niveau lande, de lodrette strimler løfter loftet, men som om rummet er indsnævret. Derfor anbefales det ikke at dække alle vægge med ens tapet, men det er bedre at give indretningen til fordel for indretningen med kun en væg, og de resterende skal draperes med almindeligt tekstureret tapet.

Da soveværelset er primært et sted at sove, så unødvendig prangende tone tapet er ikke helt passende, i denne sammenhæng, kan den ideelle løsning betragtes tapet pastel gamut, for eksempel beige og lavendel, lyserød med hvide, blå og hvid, gul-hvid osv. Men også ofte er soveværelset lavet i sort / hvid, dette farveskema passer til folk, der ikke er bange for så stærke kontraster. Hvis du stadig vil gøre dit soveværelse til en slags hjørne til afslapning, så anbefaler vi at stoppe på pastell skala. Og selvfølgelig er det ikke nødvendigt at gøre ud værelset fuldstændigt en stribet print, er det bedre at gøre som følger: - området bag hovedgærdet at indsætte over stribet tapet, godt, resten af ​​væggene er dækket med tapet i blomst eller med monogrammer i tonen i en af ​​søjlerne på den grundlæggende tapet.

Stribet tapet i det indre.

Meget smukt stribet tapet ser i køkkenets indre, men for at minimere effekten på rummet i rummet, er det nødvendigt at forsøge at finde den mest neutrale farve, idet man holder øje med pastellskalaen. Men en sådan beslutning er slet ikke en dogma, hvis du vil, kan du vælge mere lyse, saftige kompositioner, til køkkenet, den faktiske orange sortiment, grøn, lyserød, blå. I et lille køkken skal der vælges et tapet i en smal strimmel, så udskriften ikke kan spise den dyrebare optagelse af rummet. Som for farvetilpasning, i tilfælde af køkkenet, er det bedst at starte fra headset farver, så hvis væggen i køkkenet er grøn, kan tapetet være beige og grøn, hvis møblerne er beige, kan tapetet laves i alle farver pastel palet.

Opfattelse af strimlen i det indre:

I dag viste vi dig, stribet tapet i indretningen, du ser, de ser godt ud, virkelig stilfulde, friske og endda luksuriøse.

En kommentar

Og vi stripede tapet i korridoren klistret, valgte lang mellem en hvid og blå strimmel og beige-blå, som følge heraf blev den sidste mulighed taget, ser meget flot ud.

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Celebrity huse (45)
 • Hjem rådgivning (5)
 • Indretningsdesign (304)
  • Badeværelsesudstyr (17)
  • Stue (30)
  • Indretning (135)
   • Med egne hænder (82)
  • Børneværelse (23)
  • Korridor og entré (16)
  • Køkken (23)
  • Soveværelse (30)
 • Landskabspleje (21)
 • Usædvanlige bygninger (8)
 • Reparation (51)
  • Vægge (25)
  • Sex (13)
  • Lofter (13)
 • © 2013-20 ** Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af materiale fra webstedet Komfort i huset er forbudt.. Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

  Hvordan vælges tapet i en stribe til vægge?

  Wallpaper strip til væggen er blevet brugt i mere end 200 år, og før den tid er den mest trendy. Hvad er hemmeligheden? I universalitet af brug, fordi stribet tapet kan supplere enhver design løsning. Det er klassisk og barok og moderne high-tech og retro og pop art. Derudover kan de bruges i helt forskellige rum: i køkkenet, i stuen, i hallen, i badeværelset og i soveværelset.

  Lysstribet tapet

  Strimlen betragtes som et ret simpelt mønster, men samtidig er det også svært. Faktum er, at sådan tapet kan visuelt udvide rummet, men med uhensigtsmæssig brug og smal. Dette gælder især for et lille rum, så det er nødvendigt at omgå dette problem meget nøje. For at kunne designe et værelse korrekt er det nok at følge anbefalingerne fra erfarne designere. For eksempel for at visuelt øge et lille rum skal du have stribet tapet på tværs, og gulvbelægningen - diagonalt. Hvis højden af ​​rummet forlader meget at ønske, er det værd at anvende lodret tapet til væggene.

  En vigtig rolle spilles af farveskyggen, takket være, at du fuldt ud kan ændre rummet. Så lysfarve fremmer ekspansion og mørk, tværtimod til reduktion. Lys nuancer tilføjer også lys. Men den mest fordelagtige mulighed er en kontrasterende kombination af lys og mørk. Stripet tapet i sort / hvid kombination er specielt godt. Vi bør ikke glemme bredden af ​​båndene, fordi de har en særlig effekt på rummet. En bred strimmel indsnævrer altid rummet, så det anbefales til store værelser.

  Det er ikke nogen hemmelighed for nogen, at ved hjælp af at spille farve, tegning og andre ting kan du opnå optiske illusioner. For eksempel:

  1. Til overfladen af ​​væggene syntes mere monofonisk, stripet tapet med meget smalle elementer bruges.
  2. Med en lille bredde af væggene og en højere højde vil brugen af ​​vægge i strimlen skabe en følelse af klemning. Derfor kan denne mulighed kun bruges i store rum.
  3. Tapet til væggene i en bred strimmel af farvede striber vil se ud som et separat landskab, der adskiller værelset.
  4. For at opnå de rigtige geometriske former kan du bruge et dekorativt materiale til vægge i en stribe 8 til 10 cm bred.
  5. En fremragende mulighed kan være at dekorere overfladen på forskellige måder. For eksempel er tapet til vægge i en lodret strimmel limet kun på den ene side af væggen, og i de øvrige 3 er der derimod behov for vandret placeret stribet tapet. På denne måde kan du udvide rummet eller indsnævre.

  Det er værd at bemærke, at det er de striber, der oftest bruges til polstring polstring, så det samme tapet til væggene vil se helt harmonisk ud.

  Hver erfaren designer ved at for et vellykket indretning skal du strengt følge de grundlæggende regler. Altså:

  1. Når man vælger et færdiggørelsesmateriale til vægge i striber, tages der altid hensyn til virkningerne af sidstnævnte på en person. For eksempel symboliserer den lodrette variant dynamikken, ønsket om at opnå mål, bevægelse og lignende. Men det vandrette tapet til væggene tværtimod bærer ro, hvile og ro. Derfor er den anden mulighed meget foretrukket for soveværelset, og det første - til stuen, køkkenet.
  2. Lodret strækker sig altid, og det vandrette - strækker sig. Bredden af ​​båndene er i stand til at indsnævres, og subtiliteten udvides.
  3. Neutrale striber er perfekt beroligende og tuning til hvile, og catchy nuancer springer til handling. Selvfølgelig er glæde, kraft og sjov altid relevant, men der er en lille hemmelighed her. Faktum er, at for for lyse farver møblerne er tabt lidt.
  4. Hvis du vil bruge stribet tapet med monokromt tapet, skal sidstnævnte farve gentage en af ​​nuancens nuancer.
  5. Nu sælges mange forskellige strukturer. Eksperter anbefaler at bruge tapet til vægge på 2 eller flere strukturer på samme tid. Det vil sige, du kan købe tapet, der kombinerer glans og tekstur.

  I de sidste århundreder blev det samme tapet produceret, men nu kan striberne have et indviklet, raffineret eller fantasy design.

  Derudover kan de kombineres med forskellige mønstre, ornamenter og mønstre, som ser ganske interessant ud. Designløsninger kan varieres, men alle stylister skelner nogle, de mest succesfulde.

  Blandt dem kan vi bemærke strimlerne med klar blå farve, som passer perfekt ind i soveværelset. Mætning af denne skygge skaber en grafisk linearitet i forhold til møbler. For at supplere indretningen kan det samme sengelinned. Men den mest populære mulighed kan betragtes som en kombination af hvid og sort, fordi disse nuancer er en klassiker hele tiden. For harmoni kan du dekorere rummet med det samme tæppe, møbler eller tallerkener. Således kan du opnå stilen, elegansen og elegansen i stilen.

  Tapet striber bruges til absolut ethvert værelse, men her er der regler. For eksempel er en lodret linie mere karakteristisk for en stue. Så et bredt lys kan skifte med en tynd mørk. Denne mulighed er mere egnet til et lille rum. Og store stuer og gange har ikke brug for særlige regler.

  Det er nok til at dække den brede stribe af børnenes værelse. Hvis du laver en kombination af linjer med et monofonformat, kan du fritt skelne rummet. For eksempel i sovesonen kan du indsætte tapet stripet, og i området af skrivebordet - monofonisk. Men i dette tilfælde er det vigtigt at kombinere nuancerne i alt færdigmateriale korrekt. Du kan bruge farven på en af ​​linjerne som en skygge af monokrom tapet.

  Det er ønskeligt for køkkenet at vælge varme nuancer, fordi de bidrager til god fordøjelse. Hvis det er lyse nuancer, så skal de være varme, det vil sige rød, pink og så videre. Den mest fordelagtige mulighed kan betragtes som brugen af ​​linjer i spisepladsen, men arbejdsområdet kan indsættes med en farve i en farve.

  Baggrund i en vandret stribe på køkkenet

  Overvej at for vægge i strimlen, uanset hvilken farve du vælger, spilles en stor rolle af proportionalitet. For eksempel, hvis en mørkere skygge hersker, så vil rummet virke koldt og ubehageligt. Men mætning med lyse farver vil tilføje ro og varme. Når du designer værelset, skal du tage højde for anbefalingerne fra designere og så vil det stribede tapet behage dig i lang tid!

  Kombinationer af stribet tapet i interiøret: strimler i forskellige stilarter af interiør, hemmeligheder af succesfuld kombination + 15 billeder

  En stribe er en af ​​de enkleste slags tegninger, der forekommer på tapet. Det er fantastisk, hvor stilfuldt, moderne, usædvanligt og hvor populært det er til i dag.

  Ikke for ingenting, at designere stadigvæk bruger denne slags tapet til at skabe deres interiør. Stribet rum er dynamik, lysstyrke og usædvanlig, hvilket er svært at opnå ved hjælp af andre typer indretning.

  Det er værd at bemærke, at den lodrette strimmel blev brugt for hundrede år siden, da dekorere interiøret i stil med classicisme og barok. I moderne indretning er der mange forskellige typer af striber, som giver dig mulighed for at dekorere rummet i en række forskellige stilarter. Har dukket op og gik i konstant brug vandrette, smalle og brede, kontrasterende og pastelstriber. Det er takket være en bred vifte af typer af stribet tapet, og de forbliver en af ​​de mest universelle typer kombineret vægdekoration.

  Hvis du vælger at dekorere interiøret ved hjælp af striber, så er det vigtigt for dig at vide, hvilke funktioner dette mønster har, og hvordan man bedst vælger det. En vigtig rolle i valget af stribet tapet tjener retningen af ​​strimlen og mønsterets kontrast samt bredden af ​​båndene.

  Bemærk venligst tapet i strimlen kan hjælpe med at justere størrelsen og visuelt ændre formen på rummet, fordi de lodrette stænger visuelt gør rummet højere, og de vandrette stænger - bredere og bredere. Husk at disse funktioner både kan spille i dine hænder og ødelægge det samlede indtryk af rummet, hvis du vælger dem forkert.

  Tynde strimler af ikke-kontrast farver - det er stille og blød udgave, som ikke er særlig skiller sig ud på tapetet, men til at klare opgaven med at justere størrelsen af ​​rummet. Kombinationen af ​​tapet i en strimmel af ikke-kontrastfarve er mere egnet til klassisk interiør og appellerer til de mennesker, der ønsker at føle sig i huset, en rolig, raffineret og målt atmosfære.

  Samtidig er tynde striber af kontrasterende nuancer mere velegnet til moderne design, da en sådan lys og saftig palette skelnes af lysstyrke og dynamik. Det vigtigste i dette tilfælde er ikke at overdrive det med antallet af stribede vægge, fordi de kan begynde at rufle i deres øjne ubehageligt.

  Bedre flotte kontrastbredder. De er ikke så tungt for øjnene og bringer samtidig modernitet og livlighed til interiøret. Især stærkt elsker at bruge kombinationen af ​​stribet tapet lyse farver i det indre af unge, energiske og sjove mennesker.

  Påstand om bredden af ​​strimlerne, man bør tage højde for: Bred strimler ser mere moderne og fashionable ud end smalle. Desuden er brugen af ​​bløde farver roligt og slapper af. Og smalle strimler, selvom de giver en masse dynamik, kan smelte og irritere afstanden fra en afstand. Derfor er smalle strimler mere ønskelige at blive lavet pastel.

  Tapet striber i forskellige stilarter af interiøret

  For at skabe en vellykket kombination af stribet tapet i indretningen er det vigtigt at vide, hvilken stil skal du lave i rummet. Strimlen kan være egnet til en bred vifte af stilarter, ikke kun for klassikere og barok, som mange tror. Selvfølgelig afhænger alt af båndets farve og deres bredde.

  Normalt bruges bands til at skabe interiør i sådanne stilarter:

  • klassikere: ved hjælp af designet benyttes en lodret retning, ikke-kontrastfarver og gennemsnitsbredden af ​​båndene. Brug oftest en kombination af tapet i en strimmel pastellfarver af beige, lyserød, perle, lyseblå farver;

 • vintage: i stilarter, der efterligner gamle dage, er det bedst at bruge pastelfarveret tapet, der understreger romantik og blidhed i rummet;

 • pop art: kombinationen af ​​stribede tapet kontrasterende farver som om igen bringer os tilbage til tresserne. Dette interiør kræver mod og originalitet, men det betaler fuldt ud alle risici;

 • moderne, moderne, minimalisme: en kontrasterende strimmel er en enkel og universel måde at dekorere vægge i stilarter af minimalisme og konstruktivisme. Ved hjælp af strimler er det meget nemt at skelne accentvægge og gøre variation i et ret roligt interiør. Ofte anvendes brede bånd af rødt, gråt, gult og sølv. Sort-hvide varianter er også populære;

 • Middelhavet: blå-hvide strimmel er en universel måde at dekorere vægge i marine stil. Ved at kombinere sådanne strimler med havfarvet tapet, blå, gul, sand, får du et meget frisk, rent interiør.
 • Kombination af strimler med andre mønstre

  Du kan selvfølgelig dække hele rummet med tapet i en strimmel, men dette design er næppe at betragtes som originalt og kreativt. På samme tid en vellykket kombination af tapet i en strimmel med andet tapet genopfrisker virkelig interiøret, understreger dets unikke og unikke karakter.

  Kombinationen af ​​monokrom tapet og tapet med et stribet mønster er den nemmeste måde. I denne baggrundsfarve vælges enten efter farvetonen af ​​mindst et af båndene, eller i overensstemmelse med en nuance, strips slået fra blanding af farver (fx hvis de blå og gule striber, baggrundsfarven - grøn). Det vigtigste - husk det Den stribede mur skal være central og tjene som hovedakten i interiøret.

  Kombinationen af ​​tegninger af tapet i striber og tapet i polka dots vil passe mere til børn eller lyse design i stil på tresserne. Men overveje at ærter bør kombineres med strimler af farve og være i forhold til deres bredde.

  Kombination af tapet i en stribe med blomstermotiver - Dette er en af ​​de klassiske kombinationer. På trods af det faktum, at kun en slags tegning skal sejre i indretningen, med det rigtige udvalg af blomsterpynt får du en original og original designvariant.

  Hemmeligheder for at kombinere stribet tapet

  Brug nogle lidt tricks Når du vælger og indsætter kombinerede tapeter, kan en kombination af stribet tapet begynde at spille med nye, usædvanlige farver.

  Vi tilbyder følgende nøglehemmeligheder:

  • Når man udsmykker vægge eller endog en væg med brede lodrette striber, ser værelset ud til at blive strakt til højden, og loftet er hævet;

 • brede lodrette striber af ikke-kontrastfarve, der tjener som dekoration af accentvæggen, vil føje til det indre soliditet;

  Som du kan se, stripet tapet er en fremragende, enkel og alsidig måde at dekorere et interiør på. Du kan hente den nødvendige kombination af stribet tapet med andre billeder, baggrunde og tilbehør, bruge tapet med striber i forskellige interiører og stadig være sikker på, at design ikke mister sin relevans, det vil længe forblive fashionable, stilfuld og original.

  Kan du se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

  Ønsker du at foreslå publikationsbilleder om emnet?

  Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen vil vi gøre publikationen bedre!

  Vi bor i et privat hus af gammel konstruktion. Huset blev bygget for længe siden, da det ikke var særligt billedet af de rette vinkler mellem væggene, mellem væggene og loftet, gulvet. Købt tapet med brede striber til gangen. Og i færd med at limning forstod vi med min mand, hvor forkert vi var med valget! I hjørnerne af strimlen "løb" sildbenet blev alle fejl i installationen af ​​døre, sokler tydelige. Og hvis du ikke ser på hjørnerne, så tapetet er meget godt og frisk udseende. Nu er manden begyndt at reparere i soveværelset: det jævner væggene med gipsplader. Og jeg besluttede allerede, at jeg bestemt ville købe tapet i striber i kombination med monofonisk.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  69 − = 68