Teenage værelser til drenge

Design af et teenagerum til drenge: 54 billeder af kreative designideer

For forældre kommer tid eller tid, når deres børn vil vokse op, vende fra små pranksters til helt voksne og uafhængige teenagere. Drenge i denne alder har ikke længere brug for legetøjsbiler, harer og bjørne, og konceptet med design af et børnerum til en teenager ændrer sig helt selv for forældre.

Alt design og design af rummet til teenage drenge er radikalt omdannet: det er på tide at ændre indretningen af ​​værelset fra børnehaven til den der vil være behagelig for en teenager i denne periode af sit liv.

For at gøre værelset komfortabelt for den unge mand og imødekomme forældrenes ønsker, skal du gøre alt for at opnå det ønskede resultat. Dette er i princippet let at opnå, du skal bare lytte til en teenagers ønsker.

Du bør helt sikkert rådføre dig med ham, for han vil bruge det meste af sin tid her. Fra forældre er det kun nødvendigt at orientere deres barn i den rigtige retning og for at hjælpe med rådgivning.

Et værelse til en teenage dreng på 12 år, foto

Tænker på reparation af et teenagerum til en dreng, er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen af ​​faser i arbejdet:

 • design;
 • interiør (møbler, tekstiler mv);
 • tilbehør og indretning;
 • belysning;
 • arrangement af steder til rekreation, hobbyer og underholdning.

For hvert af de ovennævnte emner skal man skrive ned, hvad der skal erstattes, korrigeres, ændres eller tilføjes med yderligere arrangement.

For det første skal du finde fælles grund ved udsmykning af et værelse, indretning og bestemmelse af farveskemaet. For det andet, når man vælger en seng og en madras, som en teenager vil sove på, er det værd at lytte til råd fra specialister. For det tredje bestemmes det sted, hvor opbevaringsskabet skal være placeret.

Der skal også lægges stor vægt på korrekt placering af skrivebordet.

Konceptet med moderne design

I den første del af din plan skal der være et generelt rumdesign til en teenage dreng. Stilen i et rum til en teenager på 14 år eller derover kan bruges blandet, da der i ungdomsårene er en vis svingning mellem barns og modenhed.

Ofte bruger unge en strengere stil til at dekorere et privat rum, men individuelle lyse elementer er let tilsluttet til interiøret.

Gardiner til drengens teenrum, foto

Det ville være bedre, hvis den unge mand vælger det farveområde, han foretrækker for sit værelse. Hvis farverne er for lyse eller dystre, så prøv at forhandle det.

Det er værd at argumentere for, at de nuancer, han vælger, hurtigt bliver kedeligt og vil forstyrre nervesystemet. Og i fremtiden kan det føre til en nervøs sammenbrud, for i et rum med et sådant design vil det være svært at slappe helt og fuldt ud.

Du kan også lave et forslag til at justere designet, hvis du ikke kan overbevise drengen. For at gøre dette kan du skrive kontraster med indretningens farver. Som et alternativ til at løse dette problem accepterer man kun at gøre kontrast til en af ​​væggene.

Når du vælger et opbevaringsskab, skal du holde op med små versioner, der er kompakte i størrelse.

Som regel har repræsentanterne for det stærkere køn få ting, fordi de foretrækker at have kun de mest nødvendige ting.

Børneværelse til en teenager-dreng: design, foto

Vigtigt! Hvis rummet er lille i størrelse, vil den ideelle mulighed være et indbygget skab i væggen. Dette vil være praktisk og økonomisk med hensyn til rumplanlægning.

I de fleste tilfælde foretrækker teenagere i deres værelse kister. I modsætning til skabe, der rummer plads, passer sådanne møbler pænt ind i interiøret. Det er værd at være opmærksom på hylderne. En teenager vil kunne placere gaver og priser på dem eller dekorere med interessante figurer og blot udføre indretningen i sin stil.

Når du vælger et bord, skal du starte fra niveauet af komfort. Den unge mand vil bruge det meste af sin tid på computeren, så hans kompetente layout og god belysning er af stor betydning.

Tip! Lyset skal falde fra forsiden, så den ideelle placering af bordet er ved vinduet. Hvis sådanne forhold ikke kan oprettes, vil lyset på venstre side også være en god mulighed.

Udvælgelse af møbler til indretning

De fleste mænd i indretningen byder på minimalistisk stil. Drenge i ungdomsårene i dette - ikke en undtagelse. De har brug for et minimumsmængde af møbler, og det bør ikke røre rummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på? Selvfølgelig de materialer, hvorfra strukturelle elementer af møbler vil blive produceret. Normalt foretrækker de metal og træ, så det er ikke ude af stand til at overveje deres fordele og ulemper.

Design af et teenage rum til en dreng, foto

 • metal - lang levetid, øget styrke, modstandsdygtighed over for brande. Der er ikke behov for imprægnering og belægning med kemisk materiale. Dagligt er det muligt at vaske, så udseende vil ikke ødelægge;

 • metal - stor vægt, hvilket skaber vanskeligheder ved omarrangering af lokalet. Kold overflade;

At kende alle fordele og ulemper, kan du nemt vælge det materiale, der passer perfekt.

Hvis du vælger en madras, skal du vælge dine ortopædiske modeller, som du kan justere stillingen til en 16 årig dreng i sit værelse. Disse madrasser har stort set en positiv effekt på holdningen og den generelle tilstand af en person uanset alder, så de anbefales til alle.

Børneværelse til teenager: design, foto

Vælg en seng bør være meget vejet, fordi et sted at sove er det rum, hvor dit barn vil hvile og få styrke. De vigtigste aspekter er allerede nævnt ovenfor. Du kan også supplere dem med det faktum, at for at spare plads vil det være bedre at vælge en seng med kasser, der vil blive fremsat: de kan holde nogle ting eller lægge på sengetøj.

Især sådanne senge er relevante, når man opretter et rumdesign for to teenage drenge.

Teenager plads til en dreng, foto

Et sted for afslapning og underholdning

Hvis du har brug for at arrangere et rummeligt værelse til en teenager, skal du tænke på et sted, hvor din søn kan tilbringe tid sammen med venner. I dette tilfælde er det på grund af rummets tilstrækkelige rum muligt og nødvendigt at bygge videre på sønns præferencer.

For eksempel, hvis en teenager kan lide at spille på en set-top-boks, skal du vælge en zone for sådanne aktiviteter foran tv'et. Arranger stolen, så de står i en sikker afstand for synet.

Hvis der ikke er plads til sådanne møbler, kan du købe populære sædeposer, der vil spare plads og give rummet endnu mere hjem komfort.

Børneværelse til en teenage dreng, foto

Fokusere på ejerens interesser, tildele plads til hans yndlingsaktiviteter, som kan være musik, modellering, design, tegning og lignende. Også bør man være opmærksom på korrekt belysning. Først og fremmest skal værelset have et stort vindue.

Gardiner til drengens teenagerum er bedre at hente monofoniske og neutrale, fordi hvis han ændrer sine interesser, behøver du ikke helt købe andet tilbehør. Med smukke gardiner vil enhver rumstil se godt ud.

Der er ikke meget lys i teenagerens værelse. Ud over yderligere belysning i form af lysekrone eller punktlys, skal du ikke glemme lamperne eller gulvlamperne. Lampen skal være på skrivebordet, og det er også muligt at installere lamper over sengen, så det er mere bekvemt for en teenager at læse eller lave sin egen virksomhed og gøre det under det rigtige lys.

Gardiner til et teenage boy room, foto

Hjælper en teenager med at dekorere et værelse

Når du pynter et teenagerum til en dreng, skal du oprette et design efter hans interesser. Bed ham om at bruge tapet med et billede af hans yndlingssportspil eller hænge en guitar på væggen. Du kan designe et værelse i marine stil med blåtoner, temaelementer og tilbehør.

Rummet til en teenage dreng er 16 år gammel, foto

Drenge i denne periode er især vigtige for at omslutte sig med egenskaber af deres egne hobbyer for at føle sig selvsikre. Når en fyr omgiver sig selv med ting efter sin smag, vil han føle det ansvar og uafhængighed, som du kan give ham.

Du som forældre bør være forberedt på, at udformningen af ​​rummet af en teenagedreng kan være den mest usædvanlige, fordi der i denne periode af livet har et ønske om at udtrykke sig, at søgningen begynder sin egenart.

Design værelse til to teenage drenge, foto

Mange unge kan lide at dekorere væggene på deres egen måde ved hjælp af plakater og plakater. For ikke at ødelægge tapetet, i betragtning af variabiliteten af ​​smag, er det værd at tage en spånplade eller et ark af krydsfiner og klæde det med selvklæbende film. På den kan barnet hænge alt, hvad han vil, og nemt ændre plakater, fotografier og rammer fra magasiner. Under alle omstændigheder vil denne metode være billigere end at erstatte tapet.

Når du laver design af et teenagerum, tænk først og fremmest om bekvemmeligheden hos den fyr, der vil bruge meget tid her. Du må ikke legitimere dine personlige ideer i livet uden at konsultere din søn. Denne situation accepterer ikke overraskelser, da drengen måske ikke sætter pris på designet til din smag.

For ikke at skabe konfliktsituationer er det bedst at tillade ham som ejer af værelset at dekorere hende selv, naturligvis hjælpe ham med dette og foreslå, hvad der er bedst at vælge og hvorfor.

Hvad der ellers kunne være udformningen af ​​et rum til unge drenge: Billeder med originale interiør ser nedenfor.

Udfyld kun 2 felter, og vi vil ringe dig tilbage for at afklare alle nuancer!

Et værelse til en teenage dreng

Vi laver et soveværelse til en dreng-teenager. Råd som en win-win for at genopbygge børnenes værelse i et multifunktionsrum til opvoksningssønnen. Fotogalleri - 90 ideer med forskellige design af værelser i flere variationer af præstationer for hver stil i interiøret.

Selv det ser ud til, meget for nylig tog du din baby fra hospitalet, men nu går han allerede til middelklassen. Han har sine hobbyer, hans første kærlighed. Venner kommer til ham, og fyren skammer sig over at invitere dem til ham, fordi hans værelse er mere som et planteskole. Glem ikke at børn vokser op, og med dem skal ændre deres rum. En teenager bør trods alt ikke kun være seng, men hele rummet som helhed, som afspejler hans indre verden.

Før du begynder at reparere børnehaven med dine egne hænder, så spørg den unge mand om at fortælle ham, hvad han vil have. Forsøg ikke at gøre alt på din egen måde, fordi han allerede er en person og ønsker at du skal overvejes med hans mening. Efter at have fastslået den generelle stil i det kommende rum, kan du sikkert gå i gang med ideen.

Et værelse til en teenage dreng:

Glem ikke at børn vokser op, og med dem skal ændre deres rum. En teenager bør trods alt ikke kun være seng, men hele rummet som helhed, som afspejler hans indre verden.

Hvis din dreng er ret beskeden og ikke kan lide at pile op i rummet, bede han om at lave et soveværelse i minimalistisk stil. Nu er det meget populært. Dette interiør giver dig mulighed for at udtrykke dine barns kreative ideer uden at afvige fra de nyeste trends i mode. Det vigtigste er, at han selv vil kunne hente sine yndlingsfarver og indretningsprodukter. I grund og ikke foretrækker unge mennesker i stedet for traditionelle pastell nuancer af minimalisme:

For at designe værelset var mere moderne, anvend materialer af forskellige former og teksturer. Så du kan male en væg i en lysere farve, forbinde med hende korrekt valgt belysning og hente alle de nødvendige møbler (en seng, et computerbord, en indbygget garderobe).

Hvad angår loftet, er det bedst i minimalisme at se stræklofter med flere punktlignende LED-lys - en slags efterligning af den stjerneklare himmel. Glatte overflader ser også godt ud, de ser ud til at spejle rummet i spejlet. Men stilfulde og usædvanlige tilbehør i indretningen bør ikke være meget. Nogle få emner, der tydeligt afspejler ungdommens natur og hans hobbyer er nok. Spørg dit unge talent, hvilke dekorelementer du hellere vil tilføje her, men kritiser ikke hans valg. Først og fremmest er dette hans værelse.

Loftet stil kom til os fra Amerika i firserne af det sidste århundrede. På det tidspunkt var det meget populært at "tæle" og bo i ubrugte og forfalskede bygninger, herunder minifabrikker og lagerhuse. Herfra og der var specifikke "landskaber" - loft bjælker, rør, vægge med murværk eller unøjagtig finish fra beton. De gav værelserne en særlig hård romantik, der kontrasterede det "levende" rum fra den generelle baggrund af fabriksbygningen.

Hvis du ved, at din søn er sådan en karakter - romantisk og uhøflig, sådan en "brutal", så kan vi trygt sige, at han helt sikkert vil lide denne stil. Grundloven på et loft er et åbent rum med mindst kun de mest nødvendige møbler. Fra materialer er det bedst at vælge:

Møbler kan meget vel være bløde og lyse, alle former for pouffes er velkomne. Sådanne elementer er i stand til at give teenagerens værelse en særlig kontrast sammen med "manglende pleje" af væggene.

Loft er ikke kun sportens fyre, det er også meget velegnet til musikere eller kunstnerisk begavede unge. Drøm med dit barn og redegør for, hvordan han vil dekorere og supplere det valgte interiør.

Moderne stil, ellers kendt som moderne, er bedst egnet til at dekorere værelser for unge i alle aldre og tilbøjeligheder. Mod minimalisme kan her alle slags tilbehør være til stede i stort antal. De giver dit barn et særligt karakter og humør.

Møbler bør vælges i samme stil, mens det skal være multifunktionelt og samtidig behageligt (en transformator seng, et glidebord, flytende døre på kabinettet).

Stiltonen er hovedsageligt udtrykt i farver som:

Kontrasten på den generelle baggrund lægges netop af lyse accenter - billeder eller billeder inden for rammerne, farvede tæpper og puder-dumas, stilfulde elegante lamper eller plakater med dine yndlingsaktører og sportsfolk. De er i stand til at blive hovedhøjde på din søns rum.

'

Drenge, der drev af sejladser, som de lærte af bøger eller film, vil være glade for den maritime stil. Der er en enorm mængde "skib" attributter. Det vil ikke være dårligt at se for eksempel en køjeseng eller en opdeling af stuen i hvileområder og for klasser i form af små hytter. Denne stil er mere egnet, når du har en lille lejlighed, og i værelset er der to drenge i samme alder.

Farveskemaet giver tre muligheder, der er bedst kombineret med hinanden:

 • cornflower blå, hvid og ibenholt;
 • hvid, mahogni og blå;
 • gyldne, hvide, himmelblå.

Af "skibsattributterne" passer bedst til:

 • reb;
 • reb mesh;
 • tykke kæder;
 • alle slags metalgenstande (herunder ankeret);
 • Mørkt træ (en fremragende mulighed ville være et kunstigt "alderen" træ).

Oprindeligt var Hi-Techs stil baseret på ideen om at erobre rum, fremkomsten af ​​nye teknologier. Det kombinerede minimalisme og moderne, men med et specielt formål - møblerne skulle være så funktionelle som muligt - det var der altid hemmelige skabe, skuffer og skuffer. Og det vil appellere til de fleste drenge - de har altid deres små hemmeligheder fra voksne.

Hi-Tech-stilen er lakonisk og unruffled - ingen ekstra dekorelementer og møbler. Det er meget praktisk - rummet er nemt at holde rent og ryddeligt. Væggene har nogle gange en glat blank overflade, i princippet som møbler - alt er som på et rumskib. Selvfølgelig er der ingen begrænsninger på farve løsninger, men det er at foretrække at vælge kølige nuancer. Samtidig bør hverken tekstiler eller andre overflader af tegninger være.

Harmonisk passer møbler, der har klare, lige former med metalelementer (tilbehør, ben, håndklædeskabe). Mere egnet vil være metalhylder til bøger og alt nødvendigt. Sportsudstyr bliver ikke en ekstra tilføjelse. En sådan stil passer til både en atlet og typiske "botanikere", som ikke accepterer, når de bliver distraheret af ekstra genstande i interiøret.

Multifunktionelt rum og zoneinddeling

Hvis det er muligt, køb sådanne møbler, hvor den anden tier seng, og på det første sæt af skabe og hylder. Sådanne komplekser er meget populære for små soveværelser af teenagere.

Børnelokale til to drenge:

Som regel står dette område i teenagerens rum ikke klart ud. Det skal være helt funktionelt - det vil sige at vælge de møbler, hvor sengen er trukket ud, foldet eller placeret på anden niveau. Det tager mindre plads, og barnet vil være meget mere behageligt at studere og øve sin hobby. Han vil ikke blive trukket endnu en gang for at lægge sig ned og pozadelnichat.

Træningszonen, eller på anden måde kaldet arbejdspladsen, er designet specielt til at studere og praktisere dine hobbyer - computer, modellering, samling af puslespil, tegning. Der skal helt sikkert være god belysning og nok plads til bevægelse og tanker.

Hvis det er muligt, køb sådanne møbler, hvor den anden tier seng, og på det første sæt af skabe og hylder. Sådanne komplekser er meget populære for små soveværelser af teenagere.

Personlig plads er meget vanskeligt at bestemme - en person har nok til ham og et par meter (bøger, læsning, computer) og nogen - det er nødvendigt at besætte dem og hele rummet (sportsudstyr og projektiler, musikcenter og synthesizer).

Det indre af børnenes værelse er det oprindelige soveværelse til en teenage dreng:

Glem ikke hvilken stil der vælges. Et eller andet sted kan tapet i princippet ikke være hensigtsmæssigt, men et sted en bedre mulighed end de ikke kan finde. Vægpapir kan også være en glimrende mulighed for loft- eller maritime stil, men for Hi-Tech-stil passer de ikke og bliver overflødige.

Læs artiklen om, hvordan du limer tapetet ordentligt!

Selvfølgelig er tusindfryd og skyer mere til piger. Drengene foretrækker en mere streng stil - stræklofter, som tidligere nævnt, vil være den bedste løsning.

Valg af materiale til færdiggørelse af gulvet igen afhænger af den valgte stil. For eksempel er parketten fra et mørkt træ, der minder om et skibsdække, bedre tilgange. Men hvis din dreng er en atlet, så er det bedre at vælge et tæppe. Til stilen Hi-Tech - porcelæn fliser eller fliser. Universal kan være - linoleum eller laminat.

I dette tilfælde skal du ikke glemme de tætte gardiner eller persienner, som er nødvendige i timerne med hvile og tilpasning. På farve og arrangement af lamellerne (strimler, hvoraf persiennerne består), skal du kontakte din søn. Måske vil han foreslå nogle interessante muligheder, som du begge kan lide.

Ved hjælp af belysning kan du dygtigt udstyre rummet i en teenagers soveværelse. En lille spotlight nær sengen, en stilfuld lampe i lænestolen nær lænestolen, en god bordlampe. Men uden almindeligt spredt lys, som blødgør den generelle atmosfære, er der heller ikke mulighed for at gøre det.

Nuancer af registrering afhængig af drengens alder

For eksempel, hvis han kan lide at spille guitaren, så skal den tildeles det rette sted på væggen. Hvis en ung mand kan lide at læse, tilbud om at lægge den oprindelige bogreol.

I denne alder har din dreng allerede nogle etablerede ideer om verden, han har sine hobbyer og yndlings ting. Det er det fra disse hobbyer og bygger videre på. Tilbyde ham at vælge stilen i rummet, farve løsninger og møbler. Han vil være glad. Måske er dette hans første seriøse valg i livet. Behandle dette med forståelse.

Og dette tidsinterval adskiller sig ivrigt efter en idol, autoritet - den person, der ønsker at beundre. Sørg for, at den unge mand vil have på hans væg plakater af dit yndlings fodboldhold eller musikalske gruppe. Så prøv ikke at bruge penge på dyre "solide" tapet. De har ikke brug for noget endnu.

Tættere på voksenalderen, er unge mennesker mere eller mindre bestemt med hovedbeskæftigelsen i deres liv. Så du kan sikkert betro ham til at gøre alt for dit indre og design af dit værelse - det bliver præcis det, han vil have det til at være.

Registrering af et lille soveværelse 12 kvm. m for dreng

Hvis en teenages søsters rum har et område på 3 til 4, opstår der spørgsmålet: Hvordan placeres møbler mere kompakt, så det er bekvemt for barnet ikke kun at sove, men også at studere og også at øve sin yndlingshobby. For at gøre dette skal du optimere hele rummet, nemlig:

 1. Sengestativ (transformer).
 2. Eller en kompakt sofa, i stedet for en rummelig seng.
 3. Hvis der er en seng, så under det skal der være rummelige skuffer.
 1. Hylder skal placeres over bordet og på hver side af det.
 2. Arbejdstabellen og sengen over den ligger på anden niveau.

Først og fremmest er det værd at være opmærksom på flådestilen - der kan du konstruktivt løse mange problemer med et lille område af rummet.

Dekoration og dekoration af egne hænder

Alle drenge uden undtagelse har enhver hobby. Det er ikke svært at bestemme dette. Det er ligegyldigt hvor meget tid han betaler for ham og hvor meget han er besat af det. Det vigtigste er, at hans værelse kan dekoreres, baseret på denne hobby. For eksempel, hvis han kan lide at spille guitaren, så skal den tildeles det rette sted på væggen. Hvis en ung mand kan lide at læse, tilbud om at lægge den oprindelige bogreol. Listen fortsætter og fortsætter. Ideen, vi tror, ​​du forstår. Der er mange af disse individuelle elementer i indretningen, eller du kan simpelthen dekorere væggene og hylderne med dit barns priser og håndværk. Men det vil være kreativt og originalt.

Design af et rum til en teenager - en dreng (+35 billeder)

Ungdomsperioden er præget af komplekse forstyrrelser af personens personlighed. Han for første gang virkelig realiserer sin individualitet, begynder at kræve mere frihed. Alle forældreinstallationer bliver stillet spørgsmålstegn ved og revideres. For ikke at ty til stive uddannelsesmetoder anbefales forældrene at handle subtilt. Så, for at symbolisk udvide grænserne for hans frihed, kan du oprette et passende rumdesign til en teenager. Det er også muligt at tiltrække ham til at deltage i valget af designens stil, mens det skal være forberedt på manifestationerne af ungdommelig maksimalisme. Derefter vil vi præsentere et par anbefalinger, der hjælper dig med at finde et fælles sprog med dit barn.

Kompetent design af et rum til en teenager er den samme bekymring, kun en indirekte form. Ikke alle børn fra 12 til 17 år kan selvstændigt bestemme deres behov og har derfor stadig brug for forældrehjælp med dette problem. Og vigtigst af alt, hvad der skal tages i betragtning her er det sekundære aspekt af det monetære aspekt. Teenageren vil evaluere det endelige resultat på en helt anden måde. Derfor skal barnet tage hensyn til hans personlige interesser, uanset hvordan de øvrige værelser ser ud. Det er bedre at rette barnets selvudtryk til det kreative plan end at lade det glide igennem umotiveret aggression. Det er vigtigt at forstå, at designet af et værelse til teenagere kan være baseret på hobbyer, hobbyer, evner og ikke bare følge nogle almindelige stilarter. Dette rum skal være hans personlige rum. Næste om forskellene i design for drenge og piger.

Valg af barns design til en ung mand

Det anbefales kraftigt at vende sig til sin hobby, om muligt lave et tematisk værelse. Dette vil ikke blot hjælpe med at opnå respekt for en teenager, men også positivt påvirke udviklingen af ​​hans evner. For eksempel kan en dreng have følgende interesser:

 • Computerspil, virtuelle programmer;
 • Kunst (musik, biograf, maleri);
 • Militærvidenskab, våben;
 • Anvendt, eksakte videnskaber (kemi, geometri, geografi);
 • Sport.

Den sidste mulighed er den mest universelle. Uanset det valgte emne er det nødvendigt at give et sportshjørne i teenagerens værelse. Det er vigtigt at afgøre, hvad dit barn er interesseret i. Normalt er dette i syne, gutter sjældent gemmer deres hobbyer.

Valg af teenage rum til en pige

En lignende metode virker her. Først skal du lytte til pigen selv, før du kontakter en erfaren designer. Selv de sejeste af dem kan ikke helt sikkert vide, at det bliver bedre for hende.

Det moderne arsenal af professionelle kunstnere indikerer mange flere muligheder end bare rosa tapet eller flæser på gardiner. For eksempel kan et vigtigt møbelelement være det rigtige møbellayout. Heldigvis tilbyder producenterne markedet det bredeste valg, der svarer til alle slags hobbyer af barnet.

Da pigen først og fremmest skal have mange outfits, vil det være nyttigt for originale produkter, som giver mulighed for omhyggeligt at opbevare tøj. Minimumsindstillingen kan være som følger:

 • Kjoler til kjoler, overtøj;
 • Hylder under sengen til opbevaring af sko;
 • Kommode til undertøj;
 • Sengebordet.

På trods af overflod af tøj og andre kvinders tilbehør er for meget rodplads stadig ikke det værd.

Valg af børne design til to teenagere

Det er en ganske vanskelig opgave, da det er nødvendigt at bevare balancen, en vis balance. Det er nødvendigt at sikre, at unge ikke blander hinanden, men samtidig opretholder en stærk forbindelse.

Hvis rummet tillader det, kan denne effekt opnås ved at kombinere funktionelle zoner:

 • Classics er en køjeseng, som giver dig mulighed for at kombinere en zone til at sove
 • Et langt skrivebord kan være et arbejdsområde for begge;
 • Det er nemmere at bare bortskaffe kabinettet, hvor du kan sørge for retfærdig adskillelse;
 • Fælles rekreative område, samme musikalske hjørne eller boksepære.

Du kan drage en konklusion her: det er ekstremt uønsket at skabe en situation, hvor en af ​​dem kan føle sig berøvet.

Paritet skal opretholdes i alt, især hvis børnene er tvillinger.

Legetøj legetøj, men det samme møbelsæt skal skilles ligeligt. Selvom det drejer sig om design af et teen-boy-værelse. Rabatten er kun ved at rummet kan indrettes med et tema. Selvfølgelig under hensyntagen til de enkelte teenagers meninger og smag. Et eksempel på modellen er temaet for fodbold. Guys kan elske rivaliserende hold, men bolden og generelle turneringer forener dem. Men det hvis vil bære, da børn kan have stor interesse for forskellige former for sport.

Hvis børn af forskellig sex, så er der ingen måde at gøre uden zonering. For at undgå stiv opdeling kan design af et værelse til to teenagere kombineres med en fælles stil. Men før man går videre til designens stil, er det nødvendigt at kortlægge aldersaccenterne kort.

Indretningens accent afhænger af alderen

Barnet er lige begyndt at indse sin egen personlighed, men det er sandsynligt, at han allerede havde en vis hobby. I dette tilfælde kan du ikke tøve med, du skal afspejle dette i indretningen af ​​værelset til en teenager.

Måske en dag vil han sige en stor tak til sine forældre ved prisuddelingen, hvis den kreative entusiasme bliver til noget mere. Det er utroligt køligt, når en person begynder at engagere sig i en yndlingsvirksomhed fra en så tidlig alder. Derfor, jo tidligere du bemærker det, jo mere seriøse resultaterne vil være.

Siden med temaet hobbyer eller hobbyer er gutterne mest sandsynligt bestemt, så var det køen af ​​afguder. De ser instinktivt efter en rollemodel. Fokus på modellen af ​​hans adfærd, de kan også bare opføre sig med deres venner.

I en alder af 15 år består børn ofte af teenager "bander", interessegrupper, så det er ønskeligt at sørge for muligheden for venlige sammenkomster. For dette kan designen af ​​teenagerens værelse være dekoreret med bløde pudder eller farvede puder, der optager meget mindre plads end stole.

I denne alder kunne teenageren allerede opnå visse resultater. Han føler sig selvstændig og kan sætte pris på hans præstationer udefra. Det bedste råd til forældre er at give slip på tøjlerne og lade ham vælge stilen. Vis mere selvtillid.

Klassisk stil

Det anses for at være en af ​​de mest succesrige beslutninger, hvis en teenager er en pige. Inden for rammerne af denne stil kan de økonomiske evner hos den fremtidige målmand af ilden godt manifestere. Sandt nok skal forældrene vide, at udover symmetrioverensstemmelsen indebærer denne indretning tilstedeværelsen af ​​dyre stoffer og andre luksuser.

Det er en bestemt antitese for klassikerne, det indebærer symmetribrud til fordel for visse geometriske former. Rummets ikke-standardlayout og funktionalitet skaber designet af et moderne rum til en teenage dreng. Dynamisk effekt, synlig udtryksevne, dristig stil - er et levende vidnesbyrd om dette. Den følelsesmæssige komponent i et sådant indre gør det muligt for en ung mand at være i harmoni med sin "bølge", sit eget verdensbillede. Hobbyer af barnet har ingen værdi, det kan let tilpasses designet.

Særlige træk ved stilen er:

 • funktionel sammenslutning af zoner;
 • imponerende størrelse af møbelsættet;
 • brug eller efterligning af dyre materialer
 • punktbelysning.

Det kan konkluderes, at denne stil har nogle ligheder med klassikerne. For at bruge det har du brug for et temmelig lyst rum. Velegnet til begge teenagere.

Indeholder et element af uddannelse, når en teenager fra barndommen lærer at sætte pris på det, han har, og ikke kaster sit eget rum med ekstra ting. Derudover er rengøring af et sådant værelse ekstremt nemt, hurtigt. Hvad ligner en ubestridelig fordel med en fyr.

Dette garanterer også yderligere sikkerhed, da jo mindre vinklerne og udragende dele er, desto lavere er risikoen for skade. For en koncert i en musikalsk gruppe eller præstationen af ​​et yndlingshold kan det godt fremkalde et barn i hensynsløse handlinger.

Den tidligere stil anses for at være en forløber for high-tech, som positionerer sig som frugten af ​​science fiction-forfatteres arbejde. Dette omfatter rummotiver, populærvidenskabelige emner, konstruktion af stjerneskibe. Glat tekstur, funktionalitet af metalprodukter, brug af kolde farver - alt skal sætte teenageren til at erobre nye toppe for at modellere fremtidens teknologier. Der bør heller ikke være problemer med rengøring af børnehaven.

Hi-tech er det ideelle interiør i drengens værelse.

Direkte arving af industriel stil, loft er den mest praktiske mulighed for at dekorere et børnelokale. Dette skyldes manglen på behovet for at overholde en enkelt plan: det er tilladt at bruge forskellige størrelser af møbler, usædvanlige tilbehør og improvisation med finishens farve. Guys-fidgets sådan en stil giver dig mulighed for at vise din hensynsløs natur til fulde. Forældre kan kun påmindes om følelsensormen, såvel som det faktum, at dette design vil kræve et stort rum.

Hvidblå farve skalaer, træprodukter, metal tilbehør - alt skal minde om havet. Du kan lave gardiner i form af sejl, og gulvbelægningen - under dækket. Ideel til drømmende teenagere, fra barndoms elskere af geografi med sine oversøiske rejser.

Det er kun tilladt, hvis barnet har kreative evner. Siden uden et usædvanligt kig på ting, en bestemt fantasi - det vil være svært at retfærdiggøre synlig dårlig smag eller tilstedeværelsen af ​​sur farve. Der er næsten ingen regler. Mere præcist er der en: krænkelse af alle regler.

Mere egnet til dem, der begyndte at vokse op, forsøger at sætte tingene i orden og pragmatisk vurderer fremtiden. Perfectionists findes lige mellem drenge og piger. For eksempel kan kvindelige repræsentanter rationelt henvende sig til spørgsmålet om opbevaring, og senere vil det blive opmuntret af, at datteren bliver chefskonsulent. Drengen vil sætte pris på rummets rum i asymmetrisk design.

Der er ingen strenge regler, fordi barnet er vokset og søde små dyr på væggene ikke længere er relevante. Det er nødvendigt at fokusere udelukkende på ungdommens personlighed. Ikke insistere på praktisk beige, hvis det vokser kreativt. Omvendt kan syretoner blive en kilde til nervøs spænding for et roligt barn. Kompromis kan være en lys væg med den resterende neutrale farve. Guys anbefales en blød farve på den modstående, dæmpede, matte. Pigen er mere karakteristisk for delikate, vaniljefarver.

Når du vælger tapetets tekstur, bør du overveje den fremtidige placering af deres favoritbørns plakater på dem. Derfor vil et stort ornament irritere barnet, det er bedre at bruge simple toner. Ideelt set når man vokser op en kunstner, der kan male mure på egen hånd. Og uanset hvad, i blyant eller gennem graffiti. Forældre kan anbefale lyst tapet med den rigtige historie.

Der er ingen grundlæggende punkter, bortset fra design af højteknologiske (hvor det er muligt at organisere den stjerneklar himmel). Regelmæssig hvidvask, gipsvæg eller stræklofter har samme chance. Du kan fokusere på rummets højde og belysningsfunktionerne.

Tilsvarende afhænger af stilen. Enten er det et dæk (marine tema), eller bare en parket, hvis det er en klassiker. Og måske færdig med keramiske fliser, hvis high-tech. Atleter vil være den bedste mulighed tæppe. Det eneste ønske er, at gulvet er opvarmet.

Den unge generation har brug for meget naturligt lys. Kunstig belysning er ønskeligt at gøre punkt for hvert funktionelt område. Således vil de yderligere differentiere rummet. Piger er mere passende mulighed med en smuk lysekrone med blomstermotiver.

Inherente attributter af indretningen kan være forskellige priser, favorit plakater, hjemmelavede produkter af unge designere, musikinstrumenter.

Børnemøbler er præsenteret med mange krav. For det første bør der ikke være meget af det, et minimalt sæt. Det bør ikke forstyrre rummet og begrænse en teenagers bevægelser. For det andet - den maksimale funktionalitet af alle produkter. Hvis stilen ikke involverer mørkt træ, så er det bedre at være på lys nuancer af naturligt træ. Eventuelle beslag.

Sengen bør nødvendigvis være behagelig og ergonomisk, måske med en ortopædisk madras, fordi barnet stadig vokser. For piger vil en seng på podiet med skuffer til tøj gøre. Divans-transformere er bedre at bruge slet ikke.

Desuden er det bedre at opbevare hylder til vægge for samlingsmøder. Den samme hylde kan arrangeres over skrivebordet. Stolen skal justeres i højden.

En velovervejet tilgang til børnehaveudformningen forudsætter opmærksomhed for den unges interesser selv. Derfor er der ingen jern krav til design. Der er nogle ønsker: mere plads, lys, mindre møbler, ekstra detaljer. Det er også ønskeligt, at positive farver anvendes, selv om barnet tilhører subkulturen er klar. Hovedkravet for et par møbler er dets funktionalitet. Hvad angår finishen, vil alt her afhænge af den stil du vælger sammen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

61 − 58 =