Tegn en kat i blyant trin for trin for begyndere

Hvordan man tegner en kat

Hvordan man tegner en kat? Dette problem kan ikke kun opstå for nybegyndere eller børn, men også for folk der er meget glad for disse dyr. Især ofte kan det være de ejere, der ønsker at fange deres egne eller deres kæledyr ikke kun i billedet, men i billedet.

At tegne en kat med en blyant for begyndere, det skal gøres trin for trin. Det samme gælder, hvis dyret ønsker at tegne et barn. Trin-for-trin tegning er en teknik, der giver dig mulighed for at skildre alt, hvad du kan lide. Med det kan du nemt tegne en haj, puma, træ eller sten. Forresten, disse og andre materialer er eller vil snart vises på webstedet. Hvis du ikke vil gå glip af dette, skal du abonnere på opdateringer.

Hvordan man tegner en kat til børn

Katte er en populær karakter i mange tegneserieværker, børnebøger, tegneserier. Derfor er disse dyr kendt for børn næsten fra det øjeblik, de er født. Det er ikke overraskende, at et barn, når han lærer at tegne, vil skildre en kat eller en kat.

At tegne en kat i faser med en blyant til børn, vil vi bruge enkle figurer. Her er nogle få grunde til, at vi vil gøre dette:

 1. Den ru ramme giver dig mulighed for at bestemme objektets position i figuren på forhånd.
 2. Støttende tal hjælper med at observere proportioner.
 3. Reducerer antallet af rettelser.
 4. Hjælp til at opbygge et perspektiv mv.

Disse og andre fordele ved en trin-for-trin tegning øger kunstnerens chancer for succesfuld gennemførelse af tegningen.

Da vi taler om hvordan man tegner en kat i faser til børn, vil vi skildre det i en "tegneserie" stil. Det giver dig mulighed for at "spille" med standardproportioner og anatomi til dyret. Barnet, og endnu mere, barnet, er der ingen grund til at kende disse finesser. Selvfølgelig vil han til sidst modtage denne viden. Men hidtil skal selve tegningsprocessen bringe ham glæde.

Så, omtrent på midten af ​​arket tegner en cirkel. På toppen af ​​det tegner du en oval, strækkes vandret. I dette tilfælde skal undersiden af ​​figuren dække cirklen lidt ovenfra. Vær opmærksom på forholdet mellem størrelsen af ​​elementerne. Desuden opdele den ovale i to halvdele ved at tegne en buet linje omtrent i midten.

Således har vi fået en reserve til en kats hoved og torso. Træk nu ørerne af vores karakter. For at gøre dette skal du tegne to buede linjer fra det ovale, som vist i nedenstående figur. Bemærk, at mens du gør dette, skal du slette viskelæderne, der er under dyrets ører.

Den næste ting, vi skal tegne, er et næse af et dyr. Siden vi valgte "tegneserie" stilen, giver vi katten lidt legesyge og legesyge. For at gøre dette er et øje åben, den anden er lukket. Sidstnævnte er repræsenteret ved hjælp af en konveks bue til toppen. Fra bunden mellem øjnene tegner du en trekant med afrundede kanter og to buer, der kommer ud fra figurens nederste hjørne. Så vi fik en kæbe.

Lad os tilføje et par detaljer. Inden for det åbne øje, tilføj blænding, så eleven ser livlig ud. Mere om at tegne øjet, du kan læse i vores materiale om, hvordan du tegner et animeøje. Selvom billedet af menneskelige øjne ses der, kan denne viden også være nyttig, når man tegner dyr. På samme tidspunkt tegner du et par korte antenner og en tunge.

Den næste ting, vi skildrer, er dyrets lemmer og trunk. For at repræsentere den venstre forside af katten i forhold til os tegner du to buede linjer som vist på billedet. Bemærk, at en lille streg - en kuffert - blev trukket nedenfra. Da vores karakter stikker sin tunge ud, bringer vi den forreste fod til ham. Således vil billedet se ud som om katten vaskede.

Den anden forben er repræsenteret forskelligt. Find midten af ​​cirklen vandret, og træk lidt fra højre kant, træk en buet linje nedad. Gå ud af linjen og træk en anden i samme retning. Som følge heraf skal enderne af linjerne forbinde. Også fra dyrets hoved tegner en anden linje, der angiver dyrets torso.

Fra tegne korte og lange linjer tegner tegnets bagben. For at gøre dette mere troværdigt, se dit kæledyr, hvis der er en. Ellers kan du finde billeder af siddende katte på internettet. Heldigvis oversvømmede sådanne billeder og billeder netop det verdensomspændende netværk.

På den sidste fase af hvordan man tegner en kat i etaper med en blyant til børn, male kattenes elev og male halen. Sidstnævnte i vores tilfælde vil være på venstre side af seeren.

Slet alle hjælpelinjerne og arbejde på billedets kontur, hvis det på nogle steder er ujævnt eller for tykt. Derudover kan du farve dyret med maling, markører eller farvede blyanter. Vi anbefaler at bruge de nyeste værktøjer, da hvis du laver fejl og fejl, kan du slette dem med en viskelæder og lade tegningen være uheldig. Det samme kan ikke gøres, hvis du bruger maling eller markører.

Katte kan ikke komme ned fra et træ eller andet objekt på hovedet. Dette skyldes apparatets kløer, som er i stand til at holde det i kun én retning. Derfor er dyrene nødt til at komme ned og bakke væk.

Hvordan man tegner en kat til begyndere

For at tegne en kat med en blyant for begyndere, vil vi også bruge et trin for trin billede af de enkelte dele. Herudover vil vi bruge en mere realistisk stil. Selvfølgelig vil først begyndere kunstnere karakter stadig ikke se realistisk nok, men med tiden og erfaring vil sådan færdighed helt sikkert komme.

Før du starter, skal du bestemme følgende punkter:

 • i hvilken position vil dyret være
 • hvilken slags karakter vil dyret have
 • alder og køn
 • dimensioner mv.

Disse og andre faktorer vil direkte påvirke, hvilken karakter du vil ende med. I det foregående tilfælde brugte vi for eksempel "tegneserie" stilen, men vi forstår stadig, på papir, det viste sig mere som en killing end en voksen.

I vores tilfælde besluttede vi at tegne en voksen katte i blyant trin for trin, som ligger halvvejs i forhold til seeren. Udseendet vil blive rettet opad. Vi diskuterer dette på forhånd, da vi bliver nødt til at tage hensyn til perspektivlovene, når vi arbejder. Flere detaljer om dem, du kan læse i artiklen "Sådan tegner du en anime person".

Først tegner du en stor oval og cirkel ovenfra. Vi betegner dem ved henholdsvis bagagerummet og hovedet på dyret. Vær opmærksom på deres positioner og størrelser. Dette er vigtigt, fordi det afhænger af det, om din tegning vil være realistisk nok. Bare glem ikke, at dette kun er et groft udkast, som vil tjene som en støtte til dig. På dette stadium er der ikke behov for viskelæder. Selvfølgelig, hvis du tegner med en blyant.

Lad os nu arbejde på cirklen. Tegn en vandret og en lodret linje, der skærer, idet formen fordeles i 4 stykker. Bemærk at de ikke er på alle niveauer. Brug dem for hånd uden at bruge en linjal.

Over de øverste dele af den opdelte cirkel tegner en slags trekant, hvis nedre sider er konkave. Disse tal vil vi udpege ørerne af vores dyr. Indenfor en stor cirkel tegner du en mindre cirkel. For at vælge den rigtige position skal du styre de linjer, der er trukket tidligere. Denne cirkel er også opdelt i 4 dele.

I sidste fase af forberedelsen af ​​rammen til vores tegning repræsenterer vi forbenene. Til dette bruger vi flere ovaler af forskellige størrelser. For det skyldes den korrekte effekt af billedet, dels på snedig, skjuler vi et af benene under kroppen. Så vi har mindre at tegne og ikke særlig bekymre os om, at lemmerne lignede hinanden.

Mange nybegyndere, der kun forsøger sig i billedet af det menneskelige ansigt, står ofte over for problemet med ikke-ensartetheden af ​​øjnene og andre karaktertræk. I dette tilfælde går nogle af dem til tricks og tilføjer dem yderligere elementer (briller, bandager, ar, lange pand osv.). Denne metode er berettiget i visse tilfælde. Imidlertid vil dets konstante brug forsinke udviklingen af ​​kunstneren.

Nu, når rammerne for vores karakter er klar, vil vi begynde at arbejde på andre detaljer:

Det sidste af elementerne er valgfrit, hvis det drejer sig om at tegne en kat i blyant trin for trin for begyndere. Farvetegning fører som regel til flere foreninger med virkeligheden end et sort / hvidt billede. Selv om det hele afhænger af den færdighed, der er til den, der arbejder på billedet.

Så lad os tegne et ansigt. Eller rettere, dyrets øjne og næse. For at gøre dette skal du bruge de to referencelinjer, du tidligere brugte. Da vi tegner vores karakter i perspektiv, vil øjnene være lidt forskellige i størrelse. I virkeligheden har katte tre former for øjne:

Vi vil bruge den første, den mest almindelige type. I fremtiden, når du ønsker at tegne en kat trin for trin uafhængigt, kan du vælge en anden form, især hvis dyret er tegnet for enhver tegneserie eller eventyr. Vi har ikke det mål at skildre ham som sådan.

Kattenes næse, som i den tidligere version, er tegnet i form af en trekant med afrundede hjørner. Vær opmærksom på sin position i forhold til hovedets aksiale linjer.

Juster nu formen af ​​øjne og næse. Fra sidstnævnte tegner du to buede linjer, som vil indikere kattenes mund. På en lige afstand fra næsen skal du placere flere punkter for overskæget. De behøver ikke nødvendigvis at være nøjagtigt ni stykker, som i vores figur. Sæt et vilkårligt beløb, men overdriv det ikke.

Som du har bemærket, skal du på dette stadium arbejde på karakterens pels. Bemærk, at vi ikke bare skitserer rammen, men opbygger en kontur omkring den eller ved siden af ​​den. Husk at katte kan være med glat hår, som falder på kroppen eller fluffy, som hvert hår og stræber efter at hoppe ud. Der er også skaldede katte, men vi vil ikke male dem. I hvert fald ikke denne gang.

Da vi vil trække en kat trin for trin for begyndere, for billedet af poten ved hjælp af nogle få enkle linjer. Vores kat er i dette tilfælde rolig. Hun har ingen grund til angst og angst. Derfor er det ikke nødvendigt at tegne klør.

Vær også opmærksom på dyrets ører. For dem er der en karakteristisk fluff, der dækker en del af auricleen.

I sidste etape skal vi være opmærksomme på de små detaljer af katten: overskæg og øjenbryn. Eller rettere, en slags overskæg og øjenbryn. Glem også at slette alle referencelinjer og wireframe elementer. Ellers vil de ødelægge hele effekten. Hvis du trak en kat trin for trin med en pen, så skal du skynde dig at skygge alle steder.

Hvis du tegner med en blyant, skal du bruge en viskelæder. Du kan også dekorere det resulterende billede. Men vi vil gentage, det er absolut uvæsentligt. Som følge heraf vil du have en realistisk kat.

På denne dagens lektion kan betragtes som komplet. Hvis de foreslåede anbefalinger har haft gavn for dig, men vi overvejer din mission opnået. Besvar os i kommentarerne om dine succeser. Du kan også angive dine ønsker og anbefalinger, både for dette materiale og for hele ressourcen.

Hvis du vil kontakte os personligt, skal du gå til afsnittet "Kontakter". Den indeholder vores e-mail-adresser. Men på vores hjemmeside er der andre sektioner, hvor nyttige oplysninger er indsendt. Se dem også.

Derudover anbefaler vi, at du abonnerer på opdateringerne, for ikke at gå glip af andre materialer om, hvordan man skildrer dette eller det pågældende dyr. Hvis du vil lære det lige nu, læs materialet om, hvordan man tegner en kamel.

Hajer er en af ​​de mest majestætiske og attraktive fisk på vores planet. Ingen historie forbundet med havet eller havet, enten [...]

Ulven er en farlig rovdyr, som af en eller anden grund har fået stor popularitet på internettet. Af den måde han trækker, ser han mere ud som en hund, men der er [...]

Hvordan man tegner en frø? Det virker som et simpelt dyr, hvad kan det være svært? Men for at skildre på papir eller i en grafikeditor dette [...]

Hvis du nogensinde har ønsket at tegne en kamel, bliver du ikke for vanskelig. Heldigvis følges de samme principper, og selve sekvensen af ​​billedet [...]

Sådan tegner du en kat i blyant trin for trin for begyndere

Hej, kære venner! I dag vil jeg vise dig, hvordan man tegner en kat i blyant trin for trin for begyndere. Dette er slet ikke svært.

Du kan lære at tegne og voksne og børn. Ønsker bare at bemærke, at jeg ikke er en kunstner, så vurder ikke strengt.

Sådan tegner du en kat i blyant trin for trin for begyndere

 • Et stykke papir.
 • En simpel blyant, en viskelæder.
 • Farveblyanter, hvis du vil male billedet.
Hvordan man tegner en katte sidder lige.

1. Med en simpel blyant laver vi en skitse af hovedet og bagagerummet.

Klik for større billede

2. Begynd at trække ørerne, poterne og halen.

3. Træk derefter øjnene med store elever, næse og næse.

4. Slet viskelæderet med alle de ekstra linjer, tilføj antennerne: på hver side af tre stykker.

5. Jeg besluttede at farve katten.

Farven på pelsen kan vælges, hvad du vil: rød, grå, sort ,. Jeg valgte brun.

♦ Først farger vi hele katten med en farvet blyant uden at forlade konturerne, bare ved at trykke på blyanten.

♦ Vi tilføjer også en lysebrun farve.

♦ Farver øjnene: Jeg valgte den blå farve, eleverne er sorte og efterlader lidt blænding.

♦ Omkreds katteplanen med en brun blyant og tegne pelsen. Træk øre, næse, poter og hale mere intensivt.

♦ Cirkel den sorte øjenkontur, overskæg. Spred næsen med pink.

♦ Vi tegner en linje for at vise, at katten sidder og maler dette rum i enhver farve, jeg valgte den grønne.

Klik for større billede

Det er den slags kitty vi fik.

Hvordan man tegner en liggende kat trin for trin

Jeg vil tegne denne tegning med en simpel blyant.

1. På papirarket laver vi en skitse af hovedet, bagagerummet og frontpoten. I cirklen holder vi to linjer, som om at dividere hovedet i 4 dele, så det senere ville være lettere at tegne et næse.

2. Tegning af ørerne og konturerne på hovedet.

Klik for større billede

3. Ved hjælp af hjælpelinjer trækker øjet, næse, ansigt, overskæg. Slet de ekstra linjer, tilføj striber.

Klik for større billede

4. Træk en del af kufferten med de forreste poter.

Klik for større billede

5. Træk derefter bagbenene og halen, slet alt unødvendigt.

Det viste sig at være en lykkelig kat.

Klik for større billede

I dag forsøgte jeg at fortælle og vise, hvordan man tegner en kat i blyant trin for trin for begyndere i forskellige poser. Jeg håber, at disse lektioner med fotos hjælper dig.

Hvis denne artikel var nyttig for dig, skal du forlade kommentarer og dele oplysninger i sociale netværk med dine venner.

Sammensætning senest den 9. maj om min bedstefar

Salater fra friske kålopskrifter er enkle og velsmagende

Hvad mere at læse?

Åh, hvor smukt har du en kitty, og vigtigst er det simpelt. Ordningen er forståelig, det er nødvendigt at prøve

Alain, tak! Sørg for at prøve.

Sådan tog jeg altid en siddende kat. Du kan ikke lave nogen store ændringer i hovedets figur, og ikke mere er en kat sidder, men en løve.

Anna, det er sikkert, så du kan tegne en løve.

Gode ​​lektioner i tegning til børn. Nu kan du finde så mange nyttige lektioner på internettet!

Det viser sig, at det ikke er svært at tegne en kat. Du skal bare følge instruktionerne.

Elena, og sandheden, det er ret nemt at tegne trin for trin.

En vidunderlig mesterklasse i tegning en kat))) Jeg har også engang studeret, indså jeg, at dette ikke er noget særligt kompliceret, det er kun nødvendigt at se på og øve!

Elena, tak! Hvis du vil, kan du faktisk lære at tegne en tegning.

Altid overrasket folk, der ved, hvordan man tegner. Sandsynligvis fordi jeg ikke får dette. Men når jeg ser hvordan man gør det i etaper, forekommer det ikke så svært.

Inna, prøv det, du kan gøre det perfekt, og du vil godt lide at tegne.

Meget flot kitty på dig det viste sig og meget detaljeret lektion som den skal tegne. Dette er præcis, hvad unge begyndere har brug for. Selvom jeg gerne ville tegne en sådan tegning selv.

Tak, Svetlana. Og du kan tegne med børnene, så det bliver endnu mere interessant.

Det var fantastisk! Jeg har ærligt sagt altid drømt om at lære at tegne, men noget har ikke udarbejdet endnu, vi vil begynde at tegne med min datter som du viste, måske vil det! Tak!

Dmitry, tak! Jeg er sikker på at du helt sikkert vil få det, så snart du begynder at male med din datter.

Sådan en smuk kitty! Altid misundelig hvid misundelse over dem, der kan tegne

Ollie, tak så meget! Hvis du forsøger at tegne i etaper, så vil du helt sikkert få den samme kitty.

Generelt har det vist sig perfekt, tak, jeg vil forsøge at indse din ide om at tegne en kat!

Dmitry, tak! Selvfølgelig prøv det!

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Elena til posten En simpel opskrift på pandekager på mælk
 • Vika at optage En simpel opskrift på pandekager på mælk
 • Julia til posten Meditation af opfyldelsen af ​​ønsker
 • Håber at skrive Hvordan laver man mad til et barn
 • Maria til posten, jeg tabte artiklen, hvad ville det betyde?

© 2018 Rådgivning fra en erfaren mor · Kopiering af webstedsmaterialer uden tilladelse er forbudt

Hvordan man tegner en kat og en kat med en blyant

Katte og katte er utroligt yndefulde og smukke dyr, så tegning dem er en komplet fornøjelse. For unge kunstnere, der for nylig er begyndt at mestre grafik, vil masterklasser være egnet til tegning af en kat i blyant trin for trin.

Oprettelsen af ​​sådanne katte kræver ikke færdigheder, talent eller kunstnerisk smag. Hvis et barn beder om at tegne en kat, og tiden er kort, så kan du begrænse dig til sjove billeder.

Trin 1: Tegn sovkatten fra hovedet. For at gøre dette skal du tegne en cirkel med en massiv blyant og markere de tynde hjælpelinjer. Lodret adskiller sløret klart i halvdelen, og vandret passerer, så der på den øverste del var der mere end halvdelen af ​​cirklen.

Trin 2: Fokus på hjælpelinjerne markeret i første fase, vi planlægger øjnene på killing, næse og mund.

Trin 3: Marker hovedets kontur med en blød blyant. Vi maler ørerne, den fremspringende pels og den sjove "hvirvelvind".

Trin 4: Tegn dyrets krop og træk halen. Bemærk at kattungen krøllede ind i en kugle, så halen dækker en del af sløret.

Trin 5: I sidste fase trækkes poter og overskæg. Tør forsigtigt viskelæderet af med ekstra linjer og markering. Kattungen er klar. Hvis det ønskes, kan det males med farver eller farvede blyanter eller efterlades som det er.

Denne skole baby vil lide ethvert barn. For at begynde at tegne en uforskammet killing er det nødvendigt fra et hoved. Tegn en cirkel, tilføj trekantede ører og tegne et ansigt. Så følger tegningen af ​​bagagerummet og poterne. Spil med killingens følelser og vis dit barn, at de små dele påvirker kattenes stemning som vist på billedet. Overraskelse kan formidles med brede øjne; at stikke ud tungen vil tilføre ulykke, og lidt skifte eleverne til side, kan du lave en broende eller trist kat.

En sådan tegning af en kat fra cirkler med en blyant kan udføres selv af et barn, da dette er en af ​​de nemmeste måder for begyndere. Dyret er trukket fra bagsiden, så der er ikke behov for at tegne træk og observere proportioner.

For det første trækkes to cirkler på arket, så de skærer hinanden lidt. I dette tilfælde bør bundens diameter være ca. to gange den øvre. Derefter er ørerne malet til toppen og halen til bunden. Derefter trækkes whiskers og ulden er vilkårligt markeret.

Et andet klart eksempel på hvordan du nemt og hurtigt kan tegne en kat med en blyant.

Den første tegner en større cirkel, og derefter trækkes en anden, en lille cirkel, ind i den. Vi tilføjer ører, funktioner "ansigt" og hale. En sjov sovende killing vil appellere til børn og kan hurtigt distrahere barnet og opmuntre ham.

En sådan skitse er noget imellem simple skematiske billeder og realistiske tegninger af dyr.

Vi markerer omridset af dyret med tynde hjælpelinjer lavet med en hård bly. Skitsen af ​​hovedet ligner en ottekant, ørerne er trekanter, bagagerummet er et rektangel eller en cylinder. Derefter laver vi en mærkning for poterne.

Vi tegner en vandret linie i midten af ​​hovedet, hvilket angiver niveauet af øjnene. Tegn skitser af mund og næse, runde øjne. Tegn en hage, et overskæg.

Angiv tydeligt sløret. Vi trækker i detaljer øjnene, næse, overskæg og kinder. Blød blyant tegne villi på ørerne, på hoved og næse. Træk derefter de forreste poter med klør og pads, detaljer bagved.

I sluttrinnet slettes alle hjælpelinjerne pænt. Det er på tide at tegne pels. Til disse formål er 2M (eller 2B) -ledningen bedst egnet, men i princippet kan enhver blød anvendes.

Mange mennesker tror, ​​at realistiske portrætter af kæledyr ikke er en enkel opgave for begyndere, men i virkeligheden er ikke alle skitser komplekse. Du kan bekræfte dette ved at bruge trin-for-trin instruktion til et portræt af en skotsk fold.

Tegn en skotsk Fold Pennon kat

Skotsk fold er elsket af mange opdrættere for deres temperament og charmerende udseende. På grund af de karakteristiske træk ved racen - bøjede fremad og nedadgående ører, ser disse katte så søde ud, at det er umuligt at modstå ikke at presse sådan en vispind. Vi tilbyder en simpel trin-for-trin lektion for begyndere hvordan man tegner en britisk kat i blyant trin for trin.

I første fase er hjælpepennerne markeret med en fast blyant: 1 lodret og 2 vandrette linjer. Lodret viser midten af ​​næsepartiet, så det skal skiftes lidt til højre i forhold til midten af ​​siden, da katten sidder lidt vende.

Vandret skal være parallelt med hinanden, fordi de angiver størrelsen af ​​dyrets øjne. Efter dette er det nødvendigt at begynde at tegne kontur af næse og øjne.

Vigtigt! Til katten var proportional, skal afstanden mellem øjnene svare til øjenstørrelsen.

Tegne en næse, husk at dens størrelse skal være mindre end (allerede) afstanden mellem øjnene.

Derefter lyser bly M eller TM øjnene og næse. Flere erfarne kunstnere, der er sikre på deres bevægelser, kan til disse formål bruge en sort pen.

Til kattens syn var "levende", glem ikke at forlade de umalet, hvide steder som i billedet.

I tredje trin skal du bruge en 2M blyant (eller B2). Forsigtigt, glatte linjer, skyggeslag, mørkere steder omkring eleverne. Bemærk, at farven skifter fra den mørkeste (omkring eleverne) til den letteste. Derefter med en hård bly, i retning fra næsen, er der pile. De viser anvisninger til tegning af uld.

Den blødeste skifer (det er bedre at bruge B4 eller 4M), der fokuserer på pilene, tegner den mørkeste frakke. Øren og ulden under ørerne skal være den mørkeste.

For at fuldføre billedet tegner du den resterende uld. Katten er klar

OBS venligst! Villiens farve afhænger af pressen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 6 =