Tegn et køkkenprojekt online online

5 trin til at oprette Design Kitchen Online Designer

I kun 5 trin kan du vælge udformningen af ​​dit fremtidige køkken.

 • 1 trin - juster rummets dimensioner
 • Trin 2 - Vælg farverne på vægge, loft og gulv;
 • Trin 3 - Placer dørene og vinduerne;
 • 4 trin - træk de nødvendige køkkenmoduler fra kataloget;
 • Trin 5 - Vælg dit yndlingsudstyr og tilføj udstyr.

For bedre program brug en computer eller bærbar computer.

Køkken - rummet er lille, så det rette layout er en garanti for dens funktionalitet og komfort. Det er svært at gøre dette uden hjælp fra professionelle designere. Men specialisten bliver nødt til at betale, hvilket ikke altid er muligt. For at hjælpe almindelige mennesker i dag tilbydes der specielle programmer, såsom køkkendesigner. Det skal simpelthen downloades til en computer, og du kan gå videre til kreativitet.

Det skal bemærkes, at ovennævnte programmer er af to typer: betalt og gratis. Begyndere kan bruge den anden mulighed. Sådanne køkken design programmer er enkle. Enhver person kan forstå dem, fordi de blev skabt til mennesker.

Et simpelt program til at designe et køkken har følgende muligheder.

 • Så først og fremmest skabes en plan af rummet, hvori rummets dimensioner, kommunikationsnet, strukturelle dele og så videre tilføjes. det vil sige den fulde plan er angivet.
 • Derefter skal den indsamlede boks være færdig, for hvilken færdiggørelsesmaterialerne, deres farve og tekstur er valgt.
 • Næste trin er et valg og tilpasning til køkkenkammerets rum. Det menes, at dette er det vigtigste stadium i skabelsen af ​​et udkast til almindeligt køkkenkoncept. Vi skal starte med en typisk model af køkkenmøbler, som skal arrangeres. Her er funktionaliteten og bekvemmeligheden af ​​dens placering vigtig. Hvis dette er gjort, så kan du gå videre til design af møbler. Det vil sige, vi skal vælge farve, tilbehør og så videre.
 • Det sidste trin er udvælgelsen af ​​den dekorative komponent. Du skal blot tilføje tilbehør, designelementer til stuen for at gøre køkkenet levende.

I øvrigt tilbyder udviklerne i dag ikke kun en køkkendesigner, men også programmer, som du kan samle møbler til bestilling. En bekvem kombination, der virkelig hjælper med at skabe. Det vil sige, du kan først oprette et projekt af et møbelsæt under hensyntagen til størrelsen på køkkenpladsen, afhente tilbehør, trimme og derefter sætte det ind i køkkenets forberedte layout.

Der er et punkt, som du bør være opmærksom på. Hvis du står over for opgaven med at oprette et køkkenprojekt en gang, så kan du ikke downloade designprogrammet. Fordi på internettet er der såkaldte online køkkenplanlæggere. Hvis du bliver involveret i projekter hele tiden, så er programmet bedre at downloade. Samtidig er det nødvendigt at vælge det korrekt, fordi der er enkle analoger i netværket, og komplekse er professionelle. Lad os se på nogle af dem.

Dette program er for begyndere, som de kalder projektet på fem minutter. Det tilhører kategorien "3D Kitchen Designers", det er baseret på det, du kan oprette layouter i to- eller tre-niveau mode. En simpel grænseflade, Russified, praktisk og forståeligt. Det blev specielt skabt til små trænet folk.

Også et program til begyndere, men med mere avanceret funktionalitet. For eksempel:

 • Du kan skabe skygger kastet af lyset fra vinduet. I dette tilfælde kan du tage hensyn til tidspunktet på året og dagen.
 • Du kan oprette såkaldte dynamiske objekter. For eksempel kan du ved at klikke på døren til et udendørs eller udendørs skab åbne det og derved forstå, om der er nok plads til at åbne det.

I dette netværk kan du downloade både betalte og gratis versioner. Men det skal bemærkes, at den gratis version ikke er meget forskellig fra den betalte.

Dette er hjernebarn af et velkendt mærke, der producerer møbler. Det var specielt udviklet til "dummies", så dette program køkken designer er en onlinetjeneste.

Hvad med hende?

 • Har et meget stort udvalg af møbelprojekter, der kan bruges til at vælge og installere i køkkenprojektet.
 • Det samme kan siges om møbelbeslag.
 • Programmet kan beregne de elementer, der bruges i headsettet.

Denne mulighed vises i starten af ​​artiklen.

Designprogrammet for fagfolk. Det er baseret på begrebet bygning af bygninger i den virtuelle verden. Det er ikke så nemt at arbejde med det, fordi programmeringen blev udført på en sådan måde, at bygningen selv er bygget først, og derefter kan du få sådanne oplysninger som dele af rummet, specifikationer, eksplicationer og så videre.

Det vil sige, denne version er ikke bare et program. Dette er en mulighed for at få et stort sæt designværktøjer. Selvfølgelig er køkkenindretningen ikke den vigtigste her. Mest sandsynligt er dette kun en side mulighed.

Fransk designer. Det er interessant, at denne designer ikke kan bruges online, før du betaler for det. Eller rettere, endnu ikke betale for brug af tid. Det er ikke til salg, det kan kun lejes, betaler for en vis tid.

Hvad er forskellen mellem denne planlægger og andre.

 • Dette 3D-design med evnen til at se layoutet i tredimensionelt rum.
 • Du kan skabe projekter i fremtiden, i form af et animationsklip, i et afsnit.
 • Der er en mulighed, der hjælper med at arbejde med dokumentation: skøn, grafer og rapporter.

Skaberen tilbyder lokale og netværksversioner.

Konklusion om emnet

Hvad kan køkkenplanlæggeren gøre? De giver mulighed for at deltage i oprettelsen af ​​et designprojekt for køkkenplads. Det vil sige, behøver ikke at være ekspert for at designe dit eget fremtidige køkken med egne hænder. Vigtigst er det uden viden at realisere en langvarig drøm, nogle kreative ideer og endda fantasier. Vi skal bare håndtere dette program.

Designer af køkken i Minsk, online køkkendesigner

Vores online køkkendesigner er designet primært til kunder, der ønsker det bestille et individuelt køkken.

For at gå til køkkendesigneren, klik på billedet nedenfor.

Tlf .: Velcom: +375 (29) 640-38-38 Velcom: +375 (29) 638-40-40 MTS: +375 (33) 664-34-27

Åbningstider: Mandag-lør 9:00 - 20:00

Opførelse af møbler og interiør til individuelle projekter. © 2010 - 2018 Skræddersyede møbler

Design af køkkenet online: indse din drøm

Køkkenets layout skal nøje kontaktes. Det er vigtigt at tænke over hver lille ting for at kunne placere mange funktionelle egenskaber i et lille køkkenrum. Gør det på en sådan måde, at brugen af ​​værelset var så komfortabelt og let som muligt.

En kompetent organisation af spiseplads og arbejdsområde samt korrekt valg af husholdningsapparater og køkkenudstyr er, hvad køkkenlayoutprogrammet gør.

Hvad du skal vide om køkkenplanlæggere

Nogle gange kan du ikke undvære en planlægger.

En person, der aldrig har stået over for opgaven scheduler, helt sikkert vil undre sig: "Sådan vælger du den rigtige software?" Og han vælges afhængigt af, hvad de mål og målsætninger du har sat for dem.

Det mest elementære program kan arbejde på en enkelt opgave, men sæt af muligheder er begrænsede. Multifunktionelle pakker kan opfylde kundernes behov på ethvert trin i projektet på grund af tilgængeligheden af ​​yderligere muligheder.

 • Anslået ledig plads Nøjagtige dimensioner af rummet er indtastet, placeringen af ​​vindue og døråbninger, tilstedeværelsen af ​​gas og vand. Vanskeligheden der kan opstå på dette stadium er ujævnhederne af vægge og gulv. I dette tilfælde den laveste værdi er taget som grundlag.
 • Indretning af værelset. Materialerne selv vælges, samt deres nuancer, teksturer, styling muligheder. Mulige kilder til naturlig og kunstig belysning og endda en freske i køkkenet er angivet.
 • Køkken sæt og husholdningsapparater. Først og fremmest, Dimensioner af møbler og dens funktionalitet: Arrangement af skuffer og døre til køkkenmøbler, hvor de åbner. Den anden del er valget af headsetets ydre udseende, designet af arbejdsområdet forklæde, bordets struktur og farve. Materialet til facaderne er valgt: en række af træ, plastik, glas mv. Samtidig bestemmes tilgængeligheden og placeringen af ​​husholdningsapparater.
 • Tilbehør, accenter, skabelse af komfort og boligindretning. Køkkenet bliver det rum, hvor du vil bo og skabe: gardiner på vinduerne, håndklæder og potholders i arbejdsområdet, vaser og souvenirs på hylderne.

Det er værd at bemærke, at især sådanne planlæggere er nyttige til at udstyre køkkenet i et lille område.

Men selv at lave et køkken på zakz uden moderne programmer er uundværlig

Hjørnekøkken er det mest almindelige projekt, hvor alt ledigt plads er vellykket. Designet af køkkenet med tilstedeværelsen af ​​flere funktionelle områder, herunder en bar tæller - en fremragende mulighed for et rummeligt værelse. Der er en regel af arbejdstrekanten, hvilket indebærer opdeling af køkkenet i tre dele: køleskab, komfur og vask.

Til arbejde kan du afhente online eller offline software:

 1. Den første mulighed er ideel egnet til hurtigt udvalg af møbler og dens kompetente beliggenhed.
 2. Den anden slags programmer indebærer en mere gennemtænkt tilgang, de skal downloades og installeres på computeren.

Dette program bruges af både begyndere og fagfolk

En kraftfuld pakke med fuld cyklus med imponerende funktionalitet, designet specielt til design af køkkeninteriør. Inkluderer mange nødvendige muligheder, fra at sammensætte headsettet til valg af køkkenets farveskema. Når du har indstillet alle de vigtigste parametre i køkkenet, giver designeren dig mulighed for at bestemme design og design af rummet, køkkenets farve og kombinationen af ​​farver. I sidste ende kan du vælge køkkenets indretning.

Sådan oprettes et simpelt sæt i Kitchen Draw se i vores video:

Programmets chip er en utrolig realisme af billeder, stoffer, materialer, nuancer.

3 cad evolution har ikke russisk støtte, men det er ikke desto mindre intuitivt

Et træk ved designeren i omhyggeligt udvalg af teksturer. Den er ideel til kunder, der ønsker at modellere facader og afslutte køkkenet.

PRO 100 - et af de mest populære programmer

Universal software med en flok muligheder, der giver dig mulighed for at designe med samme succes design af et lille køkken og spisestue i et sommerhus. Moduler genskabes fra bunden.

En fremragende mulighed for selvdækning køkken sæt, som er lavet til ordre.

Spar tid og hurtigt at opfylde behovene hos kundens onlineplanlæggere.

Se en video tutorial om, hvordan du arbejder i en planlægger:

Ikea køkkener er enkle og funktionelle, hvilket hjælper hurtigt at samle et sæt moduler

Anmeldelse af de mest populære køkken sæt Ikea her.

Fordelen ved programmet er at du kan være sikker - alle detaljer i interiøret er virkelige, de sælges til butikken med de samme parametre og farver, der er angivet i projektet.

Fordele og ulemper ved køkkenet Ikea i vores video:

Minder spillet, men også en af ​​de enkle planlæggere

Denne russisk-sproglige software giver dig mulighed for at lave overflade design med et minimum af indstillinger og uden at tegne detaljer og fakturaer.

Absolut ikke egnet til kunder, der har brug for omhyggeligt indvendigt layout. Programmet er tilgængeligt gratis.

En anden mulighed er ikke en kompleks planlægger

Hots kan gøres på denne måde på gammeldags måde

Køkkenpladsen skal være zonet. Ideelt set bør der være fem sådanne zoner:

 • madlavning område: Denne zone indeholder en komfur, en ovn;
 • Spisestue zone: bord, bar;
 • zone bilvask;
 • bordbrug indhold zone og tilbehør;
 • fødevarezone.

Zoner og opbevaringssystemer til redskaber og køkkenredskaber har brug for design i henhold til ergonomiske niveauer. Instrumenter, der bruges oftest, placeres i de lavest tilgængelige bokse. Objekter uden daglig brug fjernes lidt højere. Ting, der bruges til deres formål, er meget sjældne, opbevares i et svært tilgængeligt område. For eksempel hjælper en fragt med at placere et par flasker i et begrænset rum.

Husholdningsapparater er ideelt placeret på en sådan måde, at den kan bruges uden at gå væk. Men forsøm ikke sikkerhedsstandarderne: komfuret er ikke anbragt i nærheden af ​​vasken, og køleskabet fjernes væk fra ovnen.

Til køkkenet var praktisk, du skal overveje nogle regler

 • Når du designer, skal du ikke glemme at tage højde for vækst af hvert familiemedlem, at vælge den rigtige højde af køkkenet;
 • Bestem, hvor meget ledig plads du har brug for i køkkenet for et behageligt tidsfordriv.
 • Overvej denne faktor, uanset om du er venstrehåndet eller højrehåndet.
 • Pander kan opbevares på grundlag af matryoshkas, dette vil spare meget plads.
 • Skuffer foretrækkes for skabe med svingdøre. Kasser tager mindre plads, at få objekter ud af dem er meget mere praktisk. Mekanismen med fuld udvidelse giver dig mulighed for at se alle de ting, der er inde i en sådan boks, umiddelbart efter åbningen.
 • Indenfor arbejder trianglen ikke overlappe med møbler.
 • For arbejdsområdet er kvalitetsbelysning vigtigt: installer yderligere sconces eller belysning under kabinettet.
 • For at bevare køkkenets renhed skal du have et forklæde af hærdet glas eller keramiske fliser.
 • Ventilationssystemet og god ventilation er nøglen til dit helbred og friskhed i køkkenet. Emhætten er placeret direkte over ovnen.
 • Kassetten er nær, men ikke i syne.

Glem ikke om sådanne nyttige materialer som falske paneler til køkkenet.

Kig igennem fytogalleriet i køkkenerne for at bestille, fordi hver af dem er oprettet på en sådan planlægger:

Den største fordel ved designere er, at de hjælper med at skabe den bedste løsning til køkkenet

Ved design af et køkken bør man ikke tænke på den æstetiske side af spørgsmålet. Værelset skal være praktisk, praktisk og funktionelt.

Jeg brugte design til reparation i min lejlighed. Ved udformningen brugte vi programmet Kitchen Draw. Dette er en meget bekvem service (program), fordi du på forhånd kan tænke på alle nuancer, implementere dine ønsker og ideer. Også det giver dig mulighed for at beregne alt, juster eventuelle dimensioner (hvilket er et stort plus, da jeg er en relativt lille vækst ejer). Således gennem design får du køkkenet i dine drømme.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 1 =