Tegn et træ på væggen med dine egne hænder

Træ på væggen. Originale interiørideer

I dag er der et stort udvalg af moderne, avancerede efterbehandling materialer, der skal opdateres og forbedret indretning, dog træ er stadig i spidsen for denne liste, og er stadig den mest populære og elskede. Dette er ikke overraskende, fordi beboerne i byerne, berøvet muligheden for at nyde den friske luft og naturens skønhed, vil forsøge at bringe økologien til hans hus. Det er ligegyldigt, om det er en fuldt dekoreret træ vægge eller brug af applikationer, vinyl klistermærker med billedet af et træ. Det vigtigste er, at træet på væggen er originalt, rig og stilfuldt.

Vinyl klistermærker i form af træ

Du er træt af det indre, kedeligt almindeligt tapet, du vil have noget usædvanligt? Har du ikke brug for dyre og tidskrævende reparationer? Den bedste løsning vil være en vinyl klistermærke på væggen: En interessant form træ eller en gren med fugle og blomster vil oprindeligt opdatere dit interiør.

Vinyl klistermærker er lette at klæbe og nem at fjerne. På grund af deres klæbende grundlag, passer de på en passende måde på et tapet. Klistermærker er billige, så hvis du vil opdatere værelset, kan du i det mindste hver måned.

Lav en harmonisk sammensætning. Vælg den rigtige farve på klistermærket, som nemt passer ind i stil og farve på dit værelse. Vælg tegningen, så grenene strækker sig mellem boghyllerne, og de er visuelt placeret lamper eller rammer til fotografier. Sprudlende træ på væggen har længe været betragtet som et symbol på harmoni, varme og velvære i familien. Derudover vil det bringe en følelse af stil og eksklusivitet til dit hjem.

Utvivlsomt vil et lyst klistermærke på væggen blive en fantastisk dekoration i børnenes værelse. Billedet kan spilles med søde små dyr eller tegn fra dine yndlings tegnefilm.

Træbeklædningen på væggene er altid et imponerende interiør, en fantastisk mulighed for at skjule murens ujævnhed, fremragende varme- og lydisolering. Men denne glæde for mange vil ikke være overkommelig, fordi naturligt træ er et af de dyreste byggematerialer.

Den mest budgetmæssige måde at indføre organisk ind i dit hus er at bruge tapet under træet til væggene. Fordelene ved denne udsmykningsmetode er indlysende. Træets farve er brun, og den har en gavnlig effekt på nervesystemet, har en beroligende beroligende virkning, skaber en følelse af sikkerhed og komfort. Denne farve er ideel til et soveværelse, hvor du vil slappe af efter en hård dags arbejde eller i en stue, hvor du vil tilbringe en aften med din familie i en hyggelig, varm atmosfære. Det skal bemærkes, at mange mennesker forbinder trætekstur med elegance, luksus, fremragende stilfølelse.

Træet på væggen er universelt, det er velegnet til køkkener, soveværelser og stuer. Det er i harmoni med forskellige stilarter: land, klassisk, selv højteknologisk.

Made tapet træ til væggene i alle mulige former for træ, hvilket betyder, at de ikke falme i solen, det er helt harmløst, de kan bruges i børneværelse, allergi eller folk med luftvejssygdomme. De er lette at klæbe, de er lette at passe på, holdbare. Og valget af teksturer og farver åbner næsten ubegrænsede muligheder for fantasi.

Det eneste de er bange for er tapet - det er fugt, men her er de ikke så forskellige fra, for eksempel papir eller vinyl tapet.

I sovjetiske tider var tapet med billeder af en blomstrende eng eller birkelund på højden af ​​mode. Det ser ud til, at disse tapeter i dag er upopulære, men nej. Med moderne digital fotografering og trykning, et stort udvalg af billeder (en blomstrende eng, skov vej, ved bredden af ​​damme, skov og bjerge) vil wallpapers og foto paneler være lyse, usædvanlige og saftig finish til dit hjem.

Simulere plante temaer i indretningen let, ved hjælp af en sten sten på væggen. Det kan købes. Hvis dine tegnefærdigheder er gode, skal du gøre det selv fra pap eller tungpapir og male med en malke. Fordelene med denne designmetode er billigheden og det faktum, at tegningen kan vælges uafhængigt og tilpasset hylderne på væggen, lamper, rammer, billeder osv.

Der er ulemper. Hvis vinylklisteren simpelthen kan udskiftes, kan træets stencil kun ændres sammen med tapetet.

Der er stadig en original måde at gøre et træ på væggen - brug hylder som grene. Der er to muligheder for dette design. Den første er at skabe et stativ i form af et træ med en træbase af strukturen og tilhørende hylder under forskellige skråninger, efterligner grene. Den anden er at bruge et malet træ og et par enkle træhylder, som du skal vedhæfte til væggen, hvor grenene trækkes. Disse muligheder er originale, praktiske, fordi du kan bruge hylderne til opbevaring.

En god mulighed for at slå træet på væggen er at oprette dit eget stamtræ med billeder i rammerne. For at lave et træstamme og grene kan du købe et færdigt design klistermærke eller gøre dig selv. Hvordan man tegner et træ på væggen blev nævnt i afsnittet "Stencils of a tree".

Det vigtigste er at pre-markere på et stykke papir, i hvilken rækkefølge rammerne med fotos vil blive placeret og hvor mange de skal være. Du kan gøre grenene længere, i perspektiv. Efter alt bliver antallet af familiemedlemmer mere og mere, og samlingen af ​​glade familiebilleder bliver kun genopfyldt. Så du vil have en hyggelig væg med de skønneste øjeblikke i livet af din familie og dine kære.

Nytår træ med egne hænder

For at skabe dette stilfulde, usædvanlige dekorative træ på væggen i stedet for det klassiske juletræ, er der flere grunde:

 • sikkerhed: små børn vil ikke være i stand til at slå ned et træ eller komme til en elektrisk krans;
 • renhed i lejligheden: Hvis du køber et rigtigt træ og ikke kunstigt, bliver det hurtigt sprinklet, nåle vil være i hele huset, og med et dekorativt træ sker det ikke.
 • originalitet: en stilfuld og usædvanlig dekoration vil ryste alle dine venner med kreativitet;
 • Spar budgettet: Et kunstigt juletræ er dyrt, og den mulighed der kan laves med egne hænder koster billigt.

Hvordan laver man et juletræ på væggen med egne hænder? For at gøre dette skal du have grene af forskellige længder, flere negle, LED kranser og ornamenter efter eget valg.

Ved hjælp af negle eller andre fastgørelsesanordninger skal grenene være parallelle med hinanden i stigende rækkefølge: fra længste til gulv til korteste til loft. Vi dekorerer hver gren med et krans og fladt legetøj, du kan vedhæfte en stjerne ovenfra.

Dem, der ikke søger enkle muligheder, som tredimensionale træer på væggen i det indre. De kan udføres:

 • Skære konturer og tekstur af et ægte træ
 • fra tynde (1-2 cm) træsave;
 • fra gips;
 • ved hjælp af gennemblødt papir og lim;
 • Brug af dele skåret fra papiret (applique);
 • fra kunstige blomster og blade
 • fra pap sommerfugle og fugle;
 • fra LED-lygter;
 • fra stoffet.

Brug alle de materialer, du forbinder med skoven. Det kan være kegler, egern, smukke grene, tørrede blade og meget mere.

Et træ er et element af naturen, et symbol på livet. Hvor vi er, vil vi gerne se et stykke natur nær os. Et træ i indretningen skaber den følelse af sikkerhed, som vi leder efter i huset, komfort, varme, harmoni. Et træ er et symbol på rigdom, stil, skønhed og luksus. Derfor er dette design meget almindeligt og har så mange variationer.

Brug et træ i indretningen kan være anderledes. Du kan ty til dyre materialer og dekorere væggene med elite racer. Og du kan bruge budgetmuligheder, for eksempel dekorere med tapet under træet, fotopan eller oprette en kreativ vinyl eller malet træ. Du kan bruge alle tilgængelige materialer, f.eks. Når du opretter et nytårstræ. Sørg for at medtage andre indretningselementer i lyset - lys, billeder, billeder, rammer, hylder mv. Brug ikke-standardmaterialer - stoffer, blomster og blade, gips og papir.

Opret med en sjæl, og dit interiør bliver nødvendigvis unikt, individuelt, stilfuldt og hyggeligt.

Tegn et træ på væggen med dine egne hænder

Træ på væggen: Tilføj lysstyrke til dit liv

Visgerne sagde engang, at selv væggene i huset bliver behandlet. Og trods alt, og sandheden, kun i huset, føler "verdenen" en hygge, varme, hvile og sikkerhed. Vil du have dit hjem interiør for at beundre udråbstegn ikke kun af beboerne selv, men også af tætte venner? Vi tilbyder at introducere en ejendommelig zest i udformningen af ​​beboelsesrummet, nemlig - at skildre træet på væggen.

Det unikke ved denne metode til udsmykning er ikke kun uskøn usædvanlig udsmykning af væggene, men også kan være en "tryllestav" for dem, der ønsker at "maske" nogle af manglerne i det indre, for eksempel, er skitseret vægge eller tapet "unge kunstnere", uden at ty til kosmetiske reparation. Og hvis reparationen ikke er planlagt snart, men stadig vil du have noget nyt, "House of Dreams" sikrer: Træets billede på væggen vil introducere en nyhed i det velkendte interiør.

Træ på væggen

Træer på væggene som indretning: mesterværker fra improviserede midler

Før begyndelsen af ​​"vægskulpturer" er det først og fremmest nødvendigt at overlade dine drømme og tanker til papir, det vil sige at lave en skitse af et træ, der vil blive kombineret med den aktuelle situation. Det er nødvendigt at tage højde for farveopløsningen af ​​vægge, placeringen af ​​belysning, tilgængeligheden af ​​møbler. Hvis du er i tvivl, kan du henvise til rådgivning fra designere. Men det er dog meget mere behageligt at lave et træ på væggen med egne hænder. Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med at beslutte dig om et valg og skabe en usædvanlig skabelse og bruge mindst penge.

Her er et par muligheder, hvordan og fra hvad du kan lave et dekorativt træ på væggen:

 1. På den vægkontur, der er tegnet på væggen, lim de egentlige tørre grene ved hjælp af større prøver til bagagerummet og de store grene. Alternativt kan du vedhæfte runde logs af små men varierede diametre.
 2. Ved hjælp af et forberedt mønster skal du skære træet af den ønskede farve og klæbe den på væggen.
 3. Af det flerfarvede papir vil stykker af det resterende tapet, klude, polystyrenkugler også få en usædvanlig anvendelse af træet på væggen.
 4. Stumper af toiletpapir dyppet i lim og varmt vand i lige store dele, kan fastgøres til væggen omrids af træet, og efter tørring, maling.
 5. Gipsetræet ser elegant ud på væggen.
 6. Originalen af ​​det skabte billede af træet med tætte materialer af forskellige farver. I dette tilfælde kan du bruge burlap, linned, bomuld eller møbler stof.
 7. Garn, stive garner, stramme tråde, snor og pushpins med en lang stamme vil være assistenter i skabelsen af ​​et vidunderligt træ. For at gøre dette er det nødvendigt at vind trådene rundt om knapperne i forskellige retninger, efter træets kontur.
 8. Små stykker af skum limet til væggen med lim kvalitet og mesterlige "gennemblødt" med skum, vil skabe en tredimensionel træ på din væg.
 9. Skær detaljer af træ fra en selvklæbende film med lethed dekorere den valgte væg.
 10. En meget interessant teknik er sgraffito, som indebærer at skræbe kontur af træer gennem flere lag vægmaling.
 11. Et improviseret træ fra det elektriske nytårs kranse vil styrke det festlige humør.

Sådan laver du et træ på væggen

Træ på væggen med dine egne hænder foto

Dekorativt træ på væggen

Og her er et par små tricks, der hjælper med at forbedre mesterværket du opretter:

 • det skabte vægttræ er perfekt "skaber venner" med naboer som fugle, sommerfugle, blomster, frugter, så find et sted for dem;
 • forsøge at skabe et træmønster på væggen asymmetrisk, fordi i naturen træerne har en klodset struktur;
 • ikke nødvendigvis trække hele træet, kan du kun i indretningen bruge sit fragment.

Billede af et træ på væggen i børnenes værelse

Træ på væg tegningen

Vinyl klistermærker på træet gren træet

Træer på væggen i det indre

Træ på væggen i et par minutter: en, to og den er klar!

Ovennævnte eksempler vil naturligvis kræve lang tid. Byggevirksomheder tilbyder et alternativ til langt håndarbejde - vinyl klistermærker på væggen med et billede af træ, præsenteret i et stort udvalg. Deres store fordel er øjeblikkelig limning, muligheden for våd rengøring, når de er forurenet og helt fjernet fra væggene.

Træ på væggen i børnenes værelse

Træ på væggen i et børns foto

Wall Sticker Wood Hanger

Også om et par minutter vil forvandle rummet af den dekorative træ stencil på væggen. For at gøre dette er det nødvendigt at fastsætte den vedhæftede stencil på væggen og dyppe dens udskårne dele med en særlig maling. For at opnå en tredimensionel effekt er det nødvendigt at anvende akryl kittet.

Stencils af træer til vægdekoration

Stencil træet på væggen

Vinyl klistermærker på væggen i planteskolen - træet

Træ væg klistermærker

Træer på væggen i det indre: ikke kun æstetisk udseende

Billedet på væggen af ​​træer, grene, trunker, små grene er ikke kun i stand til at omdanne interiøret, men også udføre forskellige funktioner. Så træet på væggen i børnenes værelse vil bebrejde barnet med et vægbillede, og det vil også være grundlaget for at placere flere hylder til legetøj eller bøger.

Træhylder på væggen

Klistermærker på væggen af ​​et træ med hylder

Dekorativt træ på væggen med hylder

Det vedhæftede træ fra naturlige grene vil være et glimrende hængende lager til kvinders smykker: og perler, kæder, halskæder vil "glemme" om forvirringen.

Træ på væggen til opbevaring af smykker

Et stamtræ vil være en ægte udsmykning til stuen, soveværelset og børnenes værelse. Billeder i forskellige rammer vil "fortælle" om de behagelige øjeblikke i livet.

Slægt med billeder på væggen

Vær ikke bange for at lave kreative ændringer i det harmoniske indre af huset. Eksperiment, transformer dit hjem. Vi håber, at interessen for at dekorere lokalerne giver dig mulighed for at indse ideen om at male et træ på væggen og tilføje lysstyrke til dit liv.

Hvordan man tegner et træ på en væg

Selvfølgelig, efter at have flyttet til et nyt hjem, vil alle gerne gøre det ikke kun praktisk og praktisk, men også tilføje et strejf af originalitet til det velkendte interiør. For nylig er tendensen mod vægmaleri blevet særlig relevant. Billedet på væggen passer ind i absolut ethvert interiør, hvilket gør det unikt og unikt. Ind i lokalet med disse smukke mure, gæsterne er let i stand til at gøre et første indtryk på ejerne af lejligheden, og de lykkelige ejere af husene er ikke bare høre komplimenter om hans kreativitet og god smag.

Blomstrende kirsebærblomst - for evigt

Men ikke alle har råd til at ansætte en professionel dekoratør, der vil gøre på dine vægge et detaljeret og godt sporet mesterværk. At engagere sig i denne selvsamme ikke til alles skulder, og fejlbedømt deres kunstneriske talenter, du kan, i bedste fald, få knudrede, men tåleligt, billede, og i værste fald - du bliver nødt til at skitsere eller vaske resultaterne af deres kunstneriske forsøg.

Hvis det sidste gang du var i besiddelse af en blyant og pensel i hånden, da stadig går i skole, er det bedst at forsøge at lave en skitse tegning på et tilstrækkeligt stort format. Ved at tegne et fremtidigt billede på papiret kan du nøjagtigt vurdere deres evner. Endnu bedre, vis billedet til familie eller venner for at finde ud af deres mening.

Husk! Det er især vigtigt, hvis dine pårørende eller slægtninge bor sammen med dig. Du kan ikke have et værelse, der har vendt fra din lette hånd til en blomstrende have, bragt uenighed i familieforhold og gjort dine familiemedlemmer nervøse.

Vigtige punkter, når du tegner et træ på en væg

Ved valg af tegning til værelset bør du overveje:

 • Størrelsen af ​​rummet.
 • Dens direkte formål.
 • Interessenter og begejstring for lejere.
 • Kunstneriske talenter af forfatteren af ​​tegningen.
 • Hvor mange penge du er villig til at bruge på at skabe et billede.

På baggrund af ovenstående faktorer kan vi konkludere, at billedet på væggen skal være ret simpelt og ikke klodset. Desuden er det meget modløs at lave store tegninger i hele væggen i små værelser. Det er bedst i dette tilfælde at vælge at male en del af væggen eller et hjørne. Selvfølgelig er der næsten ingen plads i huset, hvor tegninger på væggene ville være ude af sted.

Illusionen af ​​et træ fuld af naturlighed

Med hensyn til soveværelset eller børns - her skal du være temmelig forsigtig med at trække på væggene i lyse og iøjnefaldende billeder, da hovedformålet med disse værelser er en ferie, kan en farverig rig grafik distrahere fra en lempelse af voksne og børn til at forstyrre søvn.

Hvis du stadig besluttede at skildre på disse rums vægge, er det bedst at placere dem på sengens overflade, hvis der er malerier. Hvad angår tegningstypen og dens indhold - alt her vil afhænge af de individuelle ønsker hos ejeren af ​​lejligheden. Men det i huset kunne alle indvendige emner harmonisk kombineres med en tegning, det er nødvendigt at svede ordentligt. Universalbilledet af vægbilledet skal motiveres af praktiske overvejelser. Når alt kommer til alt er du enig, det er ret dumt at vælge møbler og tilbehør under mesterværket, der er malet af dig, og ikke omvendt.

En af de mest universelle tegninger betragtes fortjent et træ eller dets elementer. Faktum er, at denne tegning kan udføres i næsten enhver stil, og afhængigt af det rum, hvor det vil blive afbildet, tilføj forskellige dekorative elementer. Derudover kan billedet af et træ let dekoreres med alle slags tredimensionale tilbehør. På grene af et træ er det let at arrangere kroge til tøj, lave en bøjle, rammer til fotografier eller andre små ting.

Træet kan dekoreres med behagelige småblade

Husk at trægrene er bedst fremstillet asymmetriske, hvilket vil forenkle tegningsprocessen og gøre billedet mere livligt og naturligt.

Hvordan man tegner et træ på en væg og hvilke materialer der skal bruges

Når du endelig besluttede dig for en tegning, kan du begynde at oversætte din ide til virkelighed. Dette gøres bedst i flere faser:

 1. Forberedende. Vælg en placering på væggen og omhyggeligt evaluere overfladen. Hvis gips vægge ikke har nogen mærkbare fejl - du kan straks gå videre til ansøgningen kredsløb, og hvis væggen er væsentlige uregelmæssigheder eller pletter og gamle maling chipping, og derefter placere under billede af fremtiden, er det nødvendigt at tilpasse og ren.
 2. Lav en skitse. Når det forberedende arbejde er afsluttet, skal du tage en simpel blyant og tegne konturerne af den fremtidige tegning med tynde, næppe mærkbare linjer. Hvis du ikke har specielle kunstneriske talenter, vis opfindsomhed og brug en projektor. I dette tilfælde skal du blot skitsere det projicerede billede på væggen.
 3. Farvning. I processen med at male billedet, brug børster af forskellig tykkelse. Anvend først malingen med en bred børste til de største enkeltfarveelementer (bagagerum, tykke grene). Træk derefter tynde kviste med en mindre børste. Når basisfarverne anvendes, kan du sikkert fortsætte med placeringen af ​​accenter og tilføjelsen af ​​små detaljer. Blade, blomster og tynde kviste kan afbildes med stencil. Se godt ud på træet og de forskellige indbyggere i skoven.

Se en video til inspiration:

Så nu ved du hvordan man trækker et træ på væggen af ​​et værelse i en lejlighed korrekt! Vi ønsker dig en vellykket reparation!

specialist finde

Baggrundsbutik regnemaskine


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 1 =