Tilslutning af snoet par 8 ledninger

Sådan presses et kabel (snoet par) til netværket og internettet

RJ 45 eller "Twisted Pair" - en slags ledning bestående af fire eller otte tynde ledninger, parvis snoet indbyrdes. Denne type kabel bruges til foreninger computere til et lokalt netværk eller at oprette forbindelse til internettet. I nogle tilfælde kan et snoet par bruges til tilslutning eventuelle perifere enheder (såsom printere) til computeren.

På trods af tilgængeligheden af ​​mere avancerede teknologier af høj kvalitet (optisk fiber ledningsfri kommunikationskanaler) bliver det snoede par stadig brugt på grund af den lave pris på kablet og tilhørende udstyr (netværkskort, routere) såvel som højt lethed udbygning af det lokale netværk og beskyttelse mod ekstern interferens.

Sådan krympes et kabel med en RJ 45 stik

Før du krymper, skal du forberede alle nødvendige værktøjer. Ud over kablet skal du bruge: Krympetang og speciel stik RJ 45.

C ledninger har brug for tage afsted ekstern isolering (rør ikke den interne), så i den rigtige rækkefølge (afhængigt af krympekredsløbet) at arrangere kerner i stikket. Efter at have arrangeret alle ledninger inde i stikket, er det nødvendigt at kontrollere rigtigheden af ​​deres placering og trykke ud kabel med færdiglavede flåter.

Direkte ordning Det bruges til at forbinde netværksenheder af forskellige typer (f.eks. En computer og en router) såvel som til foreninger to hub eller routere i et lokalt netværk. Dette krympekredsløb er mest ofte brugt i lokale netværk.

Ordren om at krympe kablet i otte kerner, der anvendes i Gigabit lokalnetværk, følgende:

I snoet par, der anvendes i lokale netværk, der arbejder med hastighed i 100 Mbit / s, Følgende rækkefølge af direkte krympning anvendes:

grænseoverskridende (omvendt) skema er nødvendigt for at forbinde to computere direkte, uden brug af nav eller switche. Gigabit Twisted pair of cross type komprimeres som følger:

Kontakt ledningsdiagram for et lokalt netværk, der arbejder med hastighed 100 Mbit / s.

For at forbinde andre enheder, såsom netværksprintere, ip-kameraer og andre lignende enheder, skrives krypekredsløbet normalt i instruktionerne til den tilsluttede teknik.

For at tilslutte via et enkelt kabel to enheder brugt dobbelt par kabel. dvs. Et kabel grene i begge ender og krympes med to stik.

Diagrammet nedenfor viser princippet om krympning på denne måde. To par sættes i ét stik (brug 1, 2, 3, 6), De resterende par sættes i det andet stik (brug henholdsvis 4, 5, 7, 8)

To-par RJ 45 kan ikke bruges i Gigabit netværk eller til krydse Krympning (de kræver tilstedeværelse af alle otte kerner). I en direkte ordning er alt ret standard.

Ikke alle tilfælde er nok til det eksisterende snoet par til at forbinde de nødvendige enheder. I dette tilfælde kan det være nødvendigt øge ledninger på nogen måde, for at udvide det.

Den nemmeste måde at opbygge et kabel på er at bruge en speciel Joyner RJ 45. Denne enhed er en normal adapter fra en RJ-45 stik til den anden. Til tilslutning kræves to forkrympede ledninger og jointer.

fordele denne metode til trådforlængelse: lethed forbindelser af alle elementer, lave udgifter til, høj nok pålidelighed (der er simpelthen ikke noget at bryde ned).

mangler: Der kan være et lille tab af stabilitet og tilslutningshastighed, ikke alle nødvendige værktøjer kan være til stede.

For den bedste kvalitet ledningsforlængelse er det bedre at bruge router. Dette giver dig mulighed for at få den mest kvalitative og stabile forbindelse uden signalforringelse og netværkshastighedsreduktion. Brug denne metode til kabelforlængelse øger signalstabilitet og reducerer pakke tab.

K mangler Denne forbindelsesmetode kan være høj pris (du skal købe en router). Glem ikke, at forbindelsen kræver en stikkontakt eller brug af POE (strømforsyning via et snoet par), og routeren kan desuden bryde på det mest ubelejlige tidspunkt.

kategorisk Det anbefales ikke at bruge twist. Selvom du snor trådene perfekt, vil du ikke kunne undgå signaltab og mange andre problemer med denne metode til kabelvækst.

Den eneste fordel twist er dets pris - det er praktisk taget gratis, Ellers er denne måde at opbygge ledningen ikke god på.

Twist kan kun bruges som en midlertidig mulighed, når du ikke har de rigtige værktøjer eller udstyr til rådighed for noget bedre. I dette tilfælde er det nødvendigt at overholde følgende anbefalinger:

 • Det er tilrådeligt ikke at anvende vridning med ledninger fremstillet fra forskellige metaller (for eksempel - at forbinde aluminium og kobber ledninger på denne måde). Dette vil føre til stærk opvarmning og oxidation af metalet, såvel som til andre uønskede problemer;
 • Vrid omhyggeligt isolere, det vil i det mindste beskytte forbindelserne mod ekstern interferens og andre vanskeligheder.

Annuller svar

Mail Gmail.com - log ind til mail og primære indstillinger

 • Google-konto: Oprettelse af konto

 • Hvad er operativsystemet? Typer af operativsystemer

 • Ccleaner - hvordan man renser din computer af skrald?

 • Sådan registrerer du Yandex mail

 • Windows Forældrekontrol og Konti 10

 • Sådan ruller du Windows 10 til Windows 7 eller 8.1

  Pinout af snoet par (8 ledninger): farveskema, tilslutningssekvens

  I dag har mange mennesker i lejligheden en computer, en internetforbindelse gennemføres. Ofte er der behov for at forbinde en computer til internettet ved at bruge et kabel eller forlænge ledningen, mens overførelsen af ​​brugerenheden til et andet sted. Du vil måske også oprette et hjemmenetværk fra flere computere. Alle disse problemer løses ved at oprette et internetnetværk fra et specielt kabel.

  En særlig type kabel, der er udviklet til fremstilling af computer- og telekommunikationsnetværk, kaldes "snoet par". Den består af flere par kobberåre i isolation, snoet sammen med et vist antal omdrejninger pr. Længdeenhed. Det mest almindelige - 8 kernet twisted pair. Alle kernerne er anbragt i en fælles polyvinylchlorid (PVC) kappe.

  En lille drejning eller drejning er gjort for at neutralisere interferens fra elektromagnetiske emissioner genereret af ledere selv og eksterne kilder. Fordi de elektromagnetiske stråler, de producerer, med et tæt arrangement af kerner slukker hinanden uden at skabe et signal tab. Derudover er ekstern interferens fanget af to snoet ledere på samme måde, så de let genkendes af modtageren og afskåret. Som følge heraf kommer et kvalitativt digitalt signal med minimal tab.

  Moderne computernetværk er forbundet med et kabel af den femte kategori og højere. Den mest almindelige modifikation dato og №5e №5 kabler i stand til at fungere ved en frekvens over 100 MHz og 125, der passerer til 1000 MB / sek, med lederafsnittet 0,5 mm2. Det sjette og syvende kategori kabler anvendes til højhastighedstog til internettet, har en båndbredde på op til 10 og op til 100 Gb / s, henholdsvis og med tykkere tråde.

  1. UTP - snoet par er ikke afskærmet, der er ingen ekstern skærm. Den mest almindelige type til computercomputernetværk, når der ikke er store interferenser og afstande.
  2. FTP-snoet par er ikke afskærmet, men der er en ekstern skærm lavet af folie. Anvendes i små kontorer, hvor du skal overføre data for afstande på op til 100 m uden tab af hastighed, og hvor der er overlapning.
  3. STP - hvert snoet par er flettet med en wire beskyttende skærm, der er en ekstern skærm. Bruges i mellemstore kontorer og virksomheder, hvor der kan være pick-ups. Tillad at bevare signalets kvalitet for transmission over lange afstande, men ikke mere end 100 m.
  4. SF / UTP - snoet par er ikke afskærmet, men der er en ekstern kobber fletning og folie film, der udgør en dobbelt skærm. De bruges i virksomheder, for at bevare signalkvaliteten over lange afstande og for at beskytte mod interferens.
  5. S / FTP - hvert snoet par er afskærmet med folie, der er et eksternt skjold i form af en kobberfletning. Det bruges i virksomheder med store pickups og hvor det er nødvendigt at opretholde hastigheden af ​​informationsoverførsel over en længere periode.

  Farven på kabelisoleringsgrå er den mest udbredte. Farven er rød eller orange - isoleringen er lavet af ubrændbart materiale.

  To måder at krympe et snoet par

  Computer kabel Rj-45 er forbundet til enheden ved hjælp af stik 8P8C (en forkortelse af engelske ord 8 positioner, 8 kontakter). Dette stik er installeret på kablet ved at krympe det snoet par af 8 ledninger i henhold til farveskemaet, afhængigt af telekommunikationsstandarder.

  568-A-standarden er forældet, og 568-B bruges oftest.

  Efter ordningen passer venerne med 568-A systemet således:

  Farvens rækkefølge ved krympning af et snoet par i overensstemmelse med standarden 568-B er som følger:

  Der er otte spor i stikket, hvor 8 ledninger af snoet par er lagt i henhold til farveskemaet. Pinout er angivet ovenfor.

  Netværkskabler er nødvendige for at forbinde computere og netværksenheder i forskellige kombinationer. Forbind f.eks. Routeren til netværket, computeren til routeren, to computere sammen, et netværksudvidelseskabel, en splitter, et tv til routeren. Der er to muligheder for oprettelse af netværkskabler.

  Direkte snoet parforbindelse med farver

  Den første vej er direkte. Farveskema pinouts snoet trådpar 8 kan foretages både ved standard A 568 (når en og de andre ender af trådene er krympede typen 568 A), og på standard 568 V (når en og de andre ender af trådene 568 krympes efter type B).

  I vores land, almindelige måde at 568 V, og 568 typen mest almindeligt anvendt i USA og Europa A. Den eneste forskel mellem disse to måder - ændre stedet for ledninger hvide og grønne med hvid og orange og grøn og orange. Det bruges til at forbinde forskellige brugergrupper enheder (computer, fjernsyn, laptop) til netværksudstyret (switch, router, hub patchkabler, udvidelse) såvel som anvendt til at forbinde netværksenheder sammen. Dataoverførselshastigheden under en sådan ordning er 1 Gbit / s.

  Direkte forbindelse af snoet par 100 Mb / s

  I nogle tilfælde kræver ikke højhastigheds internet og giver ikke store mængder af trafik, kan du bruge forbindelsen ved farve parsnoet af 4 kerner: hvid-rød, rød, hvid og smaragd, smaragd. Denne metode sparer forbrug af ledninger, men det skal tages i betragtning, at den højeste informationsoverførselshastighed falder 10 gange og er 100 MB / s.

  Cross-connect twisted pair

  Den anden vej er kryds eller tværs. Crimp 8 parsnoet kabel (farveskema) er vist nedenfor, der bruges til at forbinde to computere i dit hjemmenetværk uden nogen netværksudstyr, eller to af den samme type klient enheder (computer, tv, bærbare).

  For at gøre et krydset kabel, skal du komprimere den ene ende af standarden 568 A, og den anden på den standard 568 V. I dette tilfælde er ledningerne vendt: hvid og rød med hvid og smaragd grøn, rød til smaragd. I dette tilfælde er transmissionshastigheden af ​​oplysninger kun 100 Mbit / s. Gigabit Crossover Ordningen indebærer, at udvekslingen af ​​steder af alle otte kerner: hvid og rød med hvid og smaragd grøn, rød med smaragd, blå med hvid chokolade og en blå og hvid chokolade. This farveskema pinouts snoet par ledninger 8 til højhastighedsnetværk konstrueret 1000Base-T og 1000Base-TX, når informationen overførselshastighed på 1 Gb / s.

  Sammenfattende kan vi forstå, at hvis du har brug for at tilslutte din computer til internettet, bør du begge ender af kablet krympe af type 568 V. Hvis du ønsker at forbinde to computere til hinanden, skal du bruge ordningen Gigabit Crossover, hvor den første ende af det testede for type 568 En wire pres, og den anden ved at erstatte alle otte ledninger på steder.

  Nu, da det blev kendt, hvordan man korrekt forbinder det snoet par i farve, kan man fortsætte med at krympe. Sådan gøres det, beskrives yderligere.

  1. Netværkskabel. Først skal du beregne længden - bedre med en lille margen, så du ikke behøver at øge den senere, reducerer internetets hastighed betydeligt.
  2. Stik. En vis mængde - mindst 2 stk. For hvert snoet par (på begge ender af kablet), men bedre med en margen, især for dem, der knuser kablet for første gang.
  3. Crimper - et specielt håndværktøj, som er en crimp tang med en stikkontakt til stik 8P8S (på kroppen er der påskriften 8P). Hvis der ikke findes et sådant værktøj, så vil en tynd flad skruetrækker gøre.
  4. Stripper er et specielt håndværktøj til at fjerne isolering fra kerner. I mangel af sådan en kniv vil gøre.
  5. Multimeter - for at kontrollere kvaliteten af ​​krympning.

  Med to knive på crimperen kan du klippe kablet til den ønskede længde. Derefter fjernes 2 cm ekstern isolering fra begge ender af kablet med en kniv og et indsnit på crimperen, der ligger i nærheden af ​​værktøjets håndtag. Det kan også gøres med en stripper eller en skarp kniv, men kun forsigtigt for ikke at beskadige venernes isolering.

  Drej de snoet par for at gøre 8 separate årer. Lay out i træk, i henhold til farveskemaet pinout twisted pair 8 ledninger.

  Det er nødvendigt, at enderne af venerne er alle på samme linje, den ene er ikke længere end den anden. Kvaliteten er afhængig af dette. Hvis en vene er længere, skal den skæres til andres niveau. Stikket er vendt på hovedet, så alle ledninger sættes i stikket langs sporene, indtil de holder op med at observere pinouten. Kabelens ydre isolering skal være i konnektorhuset, hvis dette ikke sker, skære enderne kortere.

  Sæt stikket med kablet i stikkontakten med indskriften SP. Stærk, men press forsigtigt håndtagene, indtil de klikker. Hvis der er et værktøj til rådighed, er denne procedure ret simpel, men hvis der ikke er nogen flåter, kan du få ved hjælp af en flad skruetrækker. For at gøre dette skal du sætte skruetrækkerens tip på stikket og trykke det ind, indtil det skærer isoleringen af ​​kernen med tænderne. Gør dette med hver af de otte kontakter. Derefter skal du også trykke på den midterste del af stikhuset - et hak på stikket i nærheden af ​​kabelindgangen til fastgørelse. Hvis første gang ikke fungerede, kan du afbryde det mislykkede stik og gøre det igen.

  Kontroller kvaliteten af ​​arbejdet ved hjælp af et multimeter. Til dette er det nødvendigt at sætte enheden i stand til "modstand 9raquo; For at kontrollere enheden skal du lukke de to prober med hinanden og vise modstand 0 - det betyder, at der er en kontakt. Derefter placeres en sonde på kontakten fra den ene ende af kablet, og den anden sonde er forbundet med den anden tilsvarende kant med en farve. Hvis det viser 0, så er der en forbindelse, alt er fint. Hvis det viser 1 eller deromkring, så spredte knivene ikke gennem isoleringen, du skal enten trykke på kontakterne igen eller skære dem og gøre dem på ny.

  Det er muligt på en anden måde at kontrollere kvaliteten af ​​vridningen af ​​et snoet par af 8 ledninger. Sekvensen af ​​ledninger til at ringe til en særlig netværkstester. Hvordan man bruger det, er skrevet i vedlagte instruktioner. Og også du kan tilslutte den færdige patchledning til udstyret og kontrollere, om alle pakkerne når.

  Sådan krympes et kabel til internettet med dine egne hænder

  Twisted Pair-kabler er klassificeret efter EIA / TIA 568 og den internationale certificering ISO 11801. Navnet de har, er på grund af de to tråde, at suite hinanden. Der er flere muligheder for komprimering af twisted pair-kablet og RJ-45-stikket. Denne ledning er populær, da den bruges til at forbinde en pc med en hub eller en switch eller ved tilslutning af to pc'er.

  Krympning af farveskemaer i RJ-45-stikket

  Alle billederne viser kablet til internettet, som bruges i LAN (Local Area Network) og DSL (Digital Subscriber Line) netværk.

  Kabelfunktioner for snoet parkabel ifølge EIA / TIA-568 standard

  Som det ses på billedet, i begge kredsløb krympes kablerne i et lignende elektrisk kredsløb. Kun stedet for det grønne snoet par tager oransje og omvendt. Disse par, krympede, både i valgmulighed A og B, kan ændres indbyrdes, netværksets ydeevne vil ikke blive påvirket på nogen måde. Variant B er mere almindelig med swage.

  Kabelføring ifølge ordningen "Computer-hub"

  En computer er en computer eller et hub

  Når der oprettes et lokalt netværk af to computere, der er tilsluttet hinanden uden brug af ekstra udstyr (en switch eller et hub), er følgende system tilvejebragt:

  Sådan tilsluttes ledningerne i henhold til ordningen "Hub-Hub" eller "Computer-Computer"

  For at oprette et netværk af to computere er det nok at indsætte et sådant kabel i deres netværksporte.

  Bemærk, at kablerne krympes i forskellige modeller, når du tilslutter computeren til computeren.

  De mest moderne netværkskort og hubs, med støtte fra Auto-MDIX-teknologien, er i stand til selvstændigt at bestemme kabelkrympningsindstillingen og foretage en intern justering. De nyeste computere kan tilsluttes til netværket eller en anden maskine direkte på en hvilken som helst bekvem måde uden at tænke på typen af ​​farveplan af pinouten.

  Sammenlign kredsløbsdiagrammer

  Kompressionssystemer RJ-45 af fire ledere

  Fire-wire netværkskabel RJ-45 blev hurtigt populær i tider med udbredt kablet internet. Sammenlignet med en lignende otte-kerne koster den to gange billigere. På grund af dette bruger udbydere af kommunikationstjenester det overalt, når de forbinder det traditionelle internet. Når du slutter din computer til World Wide Web eller LAN, sjældent, når du har brug for en hastighed på mere end 100 MB / s. I dette tilfælde er det økonomisk rentabelt at lave en patchledning af et fire-ledningskabel. Hvis du vosmizhilny kabel og lav hastighed - det giver mening ikke at krympe alle fire snoede par, men kun presse to: det vil reducere den datahastighed på 1 Gb / s til 100 MB / sek, og wiren ressource vil stige to gange. Et par bruges til at modtage signalet, det andet bruges til transmission.

  Tilslut altid ledninger under numre 1,2,3,6.

  Det er vigtigt at forbinde ledere til de tilsvarende tal

  Skematisk illustration af kabelforbindelsen til internettet

  Det elektriske system til at forbinde computerens netværkskort viser princippet om drift af snoet par på modtagelses- og transmissionsinformation

  Ledningsdiagram af kablet

  Kredsløbet viser, at begge par er forbundet til et nav og en computer efter princippet om et symmetrisk transformer kredsløb. Det er godt, at det undertrykker støj og interferens, sikrer en høj grad af beskyttelse mod installationsfejl og kortslutninger.

  Om nødvendigt, i en ekstra ledning eller i tilfælde af beskadigelse af snoet par i kablet, kan du øge antallet af linjer med halvdelen uden at forringe hastigheden. Eller fastgør kablet ved at klemme stikket i par, der ikke er blevet brugt før.

  De elektriske ordninger til reduktion af fire-core-kablet ligner de otte ledninger. De viser ledere, som udelukkende anvendes til modtagelse og transmission af et signal. Par, der ikke finder anvendelse, krympes, men oplysninger om dem overføres ikke. De kan bruges til yderligere informationsoverførsel.

  Klemning af kablet på princippet om en computer - et nav (4 ledninger)

  Computer-Computer Connection Scheme

  I denne ordning er der en krydsforbindelse (en ende ifølge plan A, den anden ifølge skema B). Orange og grønne par er forbundet.

  Cross-connect ledninger Hvordan det ser ud fra toppen i stikene

  Hvis der opdages en åben eller kortslutning, er det ikke nødvendigt at ændre ledningen. Du kan udskifte de snoet par i kablet. Hvis indstillingen B bliver repareret, ændres orangeparret til brun, og den grønne erstattes med en blå. Korrektion til skema A indebærer udskiftning af orange parret med blå og grøn med brun.

  Et defekt par kan altid erstattes med en ekstra blå eller brun. Det er vigtigt at huske ledningstallene for 4-leder RJ-45-kabelforbindelsen (1,2,3,6).

  Hvordan komprimeres kablet kvalitativt med dine egne hænder

  Nødvendige værktøjer til arbejde

  • RJ-45 kabel med godt snoet par. Det har mange navne og variationer: UTP - uden beskyttelse skærm kabel (parsnoet), FTP - med skærm wire folie (forpurret Twisted Pair), STP - FTP modstykke, kun et beskyttende dække for hvert par separat (skærmet parsnoet kabel). Trådene i snoet par er opdelt i seks kategorier, jo højere er det, desto bedre er kabelegenskaberne. Den mest almindelige ledning i den femte kategori (CAT 5). Hovedkriteriet for kvaliteten af ​​den elektriske ledning er klarheden og lysstyrken af ​​malingen på de snoet lederepar. På et kabel af dårlig kvalitet er farverne næppe sporbare - det vil medføre stor ulejlighed ved tilslutning;

  Kabel til internet rj-45

 • stik RJ-45. Andet navn er 8P8C (8 Position 8 Kontakt). De kan købes hos enhver specialbutik;

  Stik til kabel

 • crimping tang eller crimper. Med deres hjælp kan du spare tid og forenkle dit arbejde. De kommer i forskellige former, med et blad til at fjerne isolering eller uden dem. Nogle har evnen til at komprimere og binde telefonlinjen. Den vigtigste egenskab ved dette værktøj er ensartet kompression af alle ledninger. For at forhindre, at kablet falder ud af stikket efter 5 minutter på grund af dårlig krympning.

  Krympeværktøj eller crimper

  1. Inden konnektoren klemmes, skal du klippe (minder) et stykke kabel af den ønskede længde i en ret vinkel, så alle ledere er flade.
  2. På hver side skal du fjerne isoleringens ydre kappe med 2,5 - 3,5 cm. Lad kun ledningernes isolering skade!

  Stripped og forberedt wire

 • Vælg kernerne i henhold til farverne i den korrekte rækkefølge, i henhold til det crimpingsprogram, du har valgt. For dette bliver trådene først rullet og nivelleret. Så er de lagt i en række i den rigtige rækkefølge og presset fast mod hinanden. Enderne af tråden bider af krimperen i en afstand på 10-15 mm fra isoleringens kant.

  Ledninger er sorteret efter EIA / TIA kredsløb 568 B. Bemærk, hvordan wiren er ikke værd at købe (til venstre), da det vanskeligt at skelne den brune ledning fra den orange, i modsætning til analog (højre)

 • Sæt forsigtigt stikket i kablet. Vi skal konstant overvåge lederne, så de ikke bliver rodet og går i den rigtige rækkefølge. Skub venerne, indtil de kommer til enden og ikke stik ind i stikkens væg. Hvis du gjorde alt korrekt, blev lederne afskåret glat, de ville alle gå ind i stikket jævnt og til stop. Isoleringen vil samtidig være inde i sagen. Hvis lederne udenfor stikket ikke er isoleret, skal du sørge for at trække dem ud og skære dem til den ønskede længde.

  Sådan tilsluttes ledningerne korrekt til stikket

 • Når kablet er klar, er det kun for at ordne det. Sæt stikket i den korrekte spalte på spjældet, og tryk forsigtigt håndtaget så langt det går.
 • Efter krympning skal du sørge for at stikke ledningen med din hånd. Det skal fastholdes i stikket.
 • Klem den anden ende af kablet på samme måde som diagrammet.
 • Fire-core-kablet krympes på samme måde. Den eneste forskel er i antallet af par. Husk rækkefølgen af ​​riller, som allerede nævnt ovenfor for et kabel til to par: 1,2,3,6.

  Hvis du ikke har et værktøj eller ikke er til rådighed, kan RJ-45-kablet krympes ved hjælp af en almindelig fladskruetrækker. Under proceduren skal du være forsigtig, fordi den "manuelle" metode:

  • giver ikke altid den nødvendige krympekvalitet;
  • sandsynligheden for at ødelægge eller ødelægge kablet øges.

  Krympningsalgoritme uden flåter:

  1. Du skal gøre alt det samme som beskrevet ovenfor: Skær kablet, rengør yderisoleringen.
  2. Sort trådene i farver, som i det valgte elektriske kredsløb.
  3. Skær lederne igen til den ønskede længde.
  4. Indsæt forsigtigt i stikket.
  5. Vend stikket på hovedet og kontakt det med dig selv. Læg den på en flad overflade på en sådan måde, at konnektorens kanter pålideligt hviler på en bund. Og låsen var fri for at undgå utilsigtede nedbrud.
  6. Tag en skruetrækker i hånden, og tryk forsigtigt på, fastgør spærren på kablet, indtil det stopper udragende fra stikhuset. Så er kablet sikkert fastgjort i sagen.

  Hvis der ikke findes håndværktøj, kan denne procedure udføres med en flad skruetrækker

 • Tryk forsigtigt med en skruetrækker, dump de andre kontakter nedad. De skal passere gennem isolationslaget og fastgøres i den ledende vene. Vær meget forsigtig! Skad ikke de skrøbelige kontaktplader. Skematisk diagram af forbindelsen

  Bekræft forbindelsersikkerhed

  Du kan teste bjerget på tre måder:

  • Tilslut på stedet og tjek om transmission og modtagelse går, om pakkerne går tabt;
  • foretage et opkald med et multimeter
  • Tilslut til en speciel tester.

  Special tester til tilslutningstestning

 • I denne artikel overvejede vi alle mulige ordninger for tilslutning af et twisted pair-kabel; hvordan man klemmer en ledning med fire og otte kerner, hvordan man gør det uden hjælp af et specielt værktøj, hvordan man kontrollerer funktionsmulighederne for det monterede kredsløb. Jeg håber at du har samlet de oplysninger, du har brug for, og denne artikel vil hjælpe dig med at gøre en kvalitativ krympning af den elektriske ledning.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  70 − 63 =