Tøj til dukker egne mønstre

Tøj til dukker egne hænder: en sommerkjole, en charmerende hat. Sko og tøj til dukker: master klasse med foto

Håndværkere syning tøj til deres dukker vil være tilfredse med dagens mesterklasse.

Denne sy hobby har sine egne subtiliteter: mønstrene er meget miniature og kræver maksimal dygtighed og fleksibilitet.

En sådan bemærkning er dog også et plus, da vævet er forbruges meget lidt.

Derudover er dette en behagelig og nyttig lektion.

Sommerkjole til en dukke med egne hænder

Denne kjole er designet til meget miniaturepupper. Stoffet kan bruges absolut alle på personlig ønske. Det vigtigste er at forstå sekvensen af ​​arbejdet.

Materialer og værktøjer: 2 slags stoffer (du kan vælge bomuld eller linned), scarlet bånd, blonder, rød mulina, nål, sakse, monofilament, blyant, kontorklisterlim, linjal.

Billedet nedenfor viser et eksempel på et mønster. Det skal kopieres eller udskrives ved hjælp af en computer og en printer.

Mønsteret er designet til en dukke med en højde på 15 cm. Om nødvendigt kan et mønster øges visuelt på en computer.

Mønsteret skæres ud langs konturen, idet der tages højde for tillægget 0,5 cm. De resulterende detaljer er lagt på stoffet. Mønstre er skitseret i blyant og skåret.

Alle kanter af dele er smurt med lim. Og lidt tid venter på, at limen tørrer.

En enkel rektangulær strimmel på 25 cm lang skæres af stoffet. Kanterne på denne del smøres også med lim.

På dette stadium limes et rektangulært stykke til kjoleens detaljer. På det bliver de fremtidige løkker af tøj til dukken med egne hænder.

Begge dele af ryglænet påføres på hylderdelen. Til gengæld er den ene side syet manuelt først, og derefter den anden.

På den resulterende detalje af tøj til dukken syet blonder. Alt syes med hånden. Kantbånd foldes i en fin krone, som i billedet.

Det er tid til at sy en stribe af stof 25 cm lang. Den sys over blonder på forsiden med små folder. Stoffet drejes med 0,5 cm for hånd under syning. På dette stadium anbefales det at anvende monofilament.

Den obmyvaetsya. Også - halsen og skåret på bagsiden. Sømmen bruges meget lille og hyppig. På dette stadium er den røde snor af mulina taget.

Håndhængsler er lavet til knapper. Disse er enkle sløjfer. Oftest bruges de, når man suspenderer køkkenhåndklæder.

En bue med scarlet bånd er syet til den færdige kjole. Båndets kanter smeltes af stearinlysflammen.

En sommerkjole til en miniature dukke, lavet af egne hænder, er klar.

En hat til en dukke med egne hænder

Denne charmerende hat vil bare være på tidspunktet for dukken fra den ovenfor beskrevne mesterklasse. Det er lavet simpelt, men for at hjælpe dig med at tage en symaskine. Alle materialer er bredt distribueret og solgt hos nærmeste sytilbehørsbutik.

Materialer og værktøjer: ruskind af hvid farve, foderstof, dekorative blomster, blyant, saks, kompasser, halepind, tråd, nål, symaskine.

Ved hjælp af kompassen trækkes markerne i den fremtidige hat. Deres længde bør helst måles på en eksisterende dukke.

Stykker af ruskind hvide påføres hinanden (der er to detaljer af markerne). De lægger et papirmønster på dem. Før de skæres med saks, skal de fremtidige dele fastgøres til symaskinen.

Det bemærkes, at hatten vil have formen af ​​en svampe med markerne sænket ned, hvis du linjer bunden opad. Og omvendt opnås den vandrette form ved at lægge en linje med bunden nedad. I masterklassen gives et eksempel på den første syteknik.

På symaskinen lægges sømene langs omkredsen. Det er nødvendigt at oprette 4 cirkler af sømme med indsnit på 0,5 cm. For nemheds skyld er det bedre at tegne disse cirkler på forhånd ved hjælp af et kompas. Sådan forstærkes stifterne til dukkedækslet med egne hænder.

Tag basunen - den øverste top af hatten til dukken. Den sys med hånden med sin lange side til den øverste detalje ved margenerne.

På dette stadium sys bunden til hatten til dukken.

Den resterende sidesøm er overlappet. Tværbundet. På toppen af ​​forsiden er der lavet en dekorativ søm, der lukker stoffernes forbindelse.

En foring syes fra foringstøjet til bunden af ​​bunden af ​​hætten. Til sidst er de to kanter forbundet med en søm.

Bunden er syet med hånden på den skjulte søm. Materialet gemmer sig inde.

Produktet kan dekoreres med kunstige blomster og en hjemmelavet kniplinger skåret fra ruskind. Dens kanter på symaskinen til at behandle det er ikke nødvendigt.

En hat med marker til en dukke er klar med dine egne hænder!

Tøj til dukker - sko

Et sådant element af tøj, som sko, er også nødvendigt. Den nemmeste måde er at lave et par sko lavet af filt. Dette materiale har længe bevist sig udelukkende på den positive side.

Materialer og værktøjer: rødt, beige og sorte farver, tykke tråde, snørebånd, rødt båndbånd, saks, blyant, tråd, nål, puncher.

Fra felt er der detaljer for fremtidige sko, som i billedet.

Først, den forreste del - sokkerne.

Derefter er bagsiden nær hælen syet med en dekorativ funktion. Båndet er syet på.

Til skoene er vedhæftet sål.

Og endelig kan den laterale stenochki sættes på plads. Sømmen lægges på forsiden af ​​produktet.

Med hullestempler er der lavet huller til snørebåndene. Snørebånd er indsat og bundet til en miniature elegant bue.

Sko til dukken, lavet af egne hænder, klar! Hvis det ønskes, kan sådanne sko fremstilles af ethvert andet stof, du kan lide.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Vi syr tøj til dukker

Dukker vil altid forblive pigernes favoritlegetøj. De er til babyer - og trofaste veninder og døtre i spillet og fashionistas, som også skal håndteres og stilfuldt klædt.

For at få din prinsesse dukke til at ligne en ærepige fra hendes suite, kan du prøve at sy nogle moderne moderne tøj.

For at forstå, hvordan man sy klæder til din datters dukke, skal du huske nogle få enkle regler:

  1. Dukker er skabt i en menneskes krop, så alle tøjene syes i overensstemmelse med menneskets eksempel, kun i formindsket format flere gange.
  2. Som en person, for at bestemme den rigtige størrelse af tøj, måles dukkerne ved de mest fremtrædende dele af hendes krop. For eksempel skal du for en T-shirt måle bredden af ​​skuldrene, brystet og hofteomkredsen, længden af ​​det ønskede produkt, bredden af ​​ærmegabets ærmegab. Nogle gange er dukkens karapasser den bredeste del taljen - i dette tilfælde skal du måle dens omkreds.

Til skræddersy bukser og nederdele målt omkreds talje og hofter, ben på deres bredeste sted, længden af ​​det ønskede produkt. Og til sokker - dukkenes fod og længde og bredde.

For at sy dukke tøj, køb ikke en ny klud. Rummage i bakkerne: Sørg for at du har store flapper af lyst stof fra tidligere syning, gamle unødvendige ting. Og brug dem til at lave dukke tøj med dine egne hænder.

T-shirt er det mest komplicerede stykke tøj til syning. Men hvis du behersker en t-shirt til en dukke - vil du med lethed overvinde alle andre tøj.

Til syning af de krævede materialer:

Sørg for at fjerne de nødvendige målinger fra dukken før processen starter.

  • Tag 2 identiske kludflapper af den nødvendige størrelse til overførslen og indstil t-shirt. Til hver måling skal du tilføje op til 5 millimeter optagelse til sømområdet.
  • Hvis du har en figurdukke, skitserer du de buede linjer på kurven på stoffet langs kurven på torsoen og skærer den så den passer - t-shirten viser sig at være tæt. Hvis du vil have en lige snit T-shirt - spring over dette trin.
  • Saks til udformning af den nødvendige form og ærmegab til en C-formet ærme med tillæg for optagelsen. Patcherne skal skæres ud på begge sider, udskæringen - afhængigt af formen.

  • Behandl udskæringen med yderligere små aflange pletter, så det "rå" stof ikke er synligt.
  • Sy de 2 stykker i nærheden af ​​udskæringen sammen.
  • Mål ud 2 halvcirkelformede klapper til ærmerne, behandl deres kant efter udskæringseksemplet og sy til ærmegabene.
  • Det skal huskes, at de sidste to trin kun skal udføres på undersiden af ​​produktet, så der ikke er søm og dart på dets yderside.
  • Sy de resterende stykker - ærmerne og siderne af t-shirt.

Nu kan du sikkert prøve din dukke outfit.

Foruden T-shirts bør hver selvrespektive dukke have en hel flok fashionable tøj!

Hvis du vil have klassiske eller lyse bukser, skal du vælge strikkede stoffer af den rigtige farve, hvis jeans - du vil passe et tæt stof af mørkblå farve. Hvis bukserne er opfattet af et let stof, kan du sy dem til den samme top - du får en sommer-outfit.

Bukser er bedre at sy på et mønster ved at bruge de rigtige målinger til dukker og gafler. Ved hjælp af et mønster fra stoffet tages der mål og skæres ud stykker af den nødvendige størrelse, der er mærket til hinanden og syet sammen. Armhullernes masker behandles nødvendigvis.

Disse bukser antager et elastik i bæltet, for ikke at falde ud af dukkenes midje - glem ikke at lægge det i hullerne på bæltet på bukserne.

Til et nederdel kan du tage lysflyve eller bomuldsstof - de vil være gode til at holde den smukke klokkeform.

Fjern de nødvendige målinger - talens omkreds og længden af ​​produktet. Klip vævsflappen med en forskel til taljen ca. 1: 2 langs længden. Flapens bredde er længden af ​​produktet.

Den øverste del af nederdelen på en afstand af ca. en centimeter fra kanten sys med den bredeste manuelle søm, hvorefter tråden strammes og danner smukke folder.

For at behandle den øvre kant skal du tage et rektangel omkring 1 cm i bredden og ca. 2 centimeter lang i taljenomkredsen og sys til kanten og syet.

Derefter er der et sted, hvor kanten af ​​nederdelen syes sammen. Forlad ca. 2-3 centimeter til den øverste kant, og i øverste kant sy en knap og en løkkefastgørelse.

Nederdelen kan dekoreres ved at sy bundens kant eller tilføje et andet lag. Så bliver nederdel endnu mere storslået og elegant.

Hvilken slags tøj kan bæres uden strømper? Til sokker, tag et let tøj, der ikke kan opløse. Cirkle på tykt papir dukkebenet ca. til ankelen eller lidt højere. Skær skabelonen ud.

Bøj stoffet i halvt og fastgør skabelonen ved at løfte foden til stoffets fold. Cirkel, skære og sy. Gentag trinene for at få 2 sokker.

Et par sokker kan gøres mere elegante, hvis du syr dem lidt længere og laver elegante lapels, som også kan syes med smuk blonder.

Tøj til dukker

Tøj til dukker af enhver vækst med egne hænder

Kategori Arkiv: Mønstre

En kjole til en dukke med en sjal krave

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig at lave en påklædning til dukker med en hel-krave sjal krave. Dette er et mønster til Baby Baby Baby, 43 cm høj.

Mønster af en solid hætte

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig Lav et hætte mønster til en dukke med en lås knapper på midten. Dette er en hættetrøje med hætte.

Mønster af en dressing-kjole med et defaced ærmegab

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig lav en kjole til dukken med deflateret ærmegab. Jeg lavede en påklædning til Baby Baby Baby, 43 cm høj.

Mønsterstrømpe med en ærme raglan

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig Lav et mønster af trøjer til en dukke med en ærme af raglan. Jeg har lavet et mønster for babyer Baby Born.

Mønster af et frakke til en dukke med en ærmer i ærmer

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig lav et frakke mønster til dukken med en ærmer med et stykke.

Mønsterstrømpe med en ærme "bat"

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig lav en sweater mønster til dukker med en ærme "bat".

Mønster af et frakke til Baby Born dollen

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig lave mønster frakke til dukker Baby Born.

Modellerer en bluse til en dukke

Hej, kære gæst og elsker dukker. Natalia, læser af min blog, jeg skal sy en bluse til en dukke, og jeg lovede at hjælpe hende med at gøre det modellering bluser til dukker. Jeg gør altid modellering på basis af denne bluse dukker 43 cm høj.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

56 − = 53