Tøjkrog gulv

Gulvtøjsbøjle med egne hænder

Et stort antal forslag til udendørs tøjbøjler fører til tanken: hvad hvis du gør det selv? I hjemmet er tøjhængeren, skulderbøjlerne til over- og børnetøj, der er dækket af støvdæksel, egentlige og praktiske møbler. Sådanne møbler passer perfekt ind i interiøret, det kan nemt flyttes rundt i lokalet og i lejligheden.

Tøj på sådan en hænger krummer mindre end i skabet. Det kaldes nogle gange et påklædningsværelse, fordi det giver dig mulighed for delvis at aflæse møbelskabet, og kostumerne vil være i syne. Baby ting er også praktisk at placere på et sådant design. Et dæksel til en hænger er nødvendigt som beskyttelse mod støv.

Hovedproblemerne ved fremstilling af egne hænder er behandling af overflader og overholdelse af dimensioner. Konjugeringen af ​​detaljer skal være maksimal, hvilket ikke altid kan opnås ved manuelle metoder. Ved fremstillingen af ​​en gulvbelægningsbøjle skal der derfor anvendes en kombineret metode: En del af delene og operationerne skal bestilles af fagfolk.

Den mest bekvemme model af gulvhængeren til en jakkesæt med belagt cover ved afstemninger og antallet af salg er en hænger af følgende design:

Gulvbelægningsbøjle til egne hænder

Du kan ændre størrelserne på egen hånd. På den øvre radiusplade fra bagsiden er det ønskeligt at styrke krogen til børnenes skuldre. Dette vil udvide mulighederne for at bruge bøjlen. Ikke reducer tykkelsen tydeligt, da der under belastningen er mulighed for afbøjning af dele. At øge størrelsen inden for rimelige grænser vil gøre hængeren mere stabil.

Gulvbelægningsbøjle

Materialet kan vælges som helst: bøg, aske, cedertræ, birk eller fyr. Sidstnævnte er den mest tilgængelige. Det er nemmere at behandle og afslutte. Når du vælger et materiale, er det især vigtigt at holde fugt i det, da tørring af de rå dele af træ ændrer geometriske konturer. Enkelt sagt kan delen snoet eller krølles af en propel. Når modellen er valgt, er det nødvendigt at begynde at forberede materialerne.

Til produktion derhjemme er det bedst at vælge fyrretøj. De er de mest tilgængelige på salg og er nemme at behandle. Velegnet til børns, garderobeskabe. Elektrificer ikke, når den er dækket af et syntetisk dæksel. Deres fordele i forhold til andre typer træ:

 • Nem instrumental behandling. Dette er en meget vigtig egenskab, hvor nøjagtigheden og kvaliteten af ​​delene afhænger. Selv i sammenligning med birk giver denne ejendom af fyrlakker mulighed for at reducere betragteligt arbejdsinddragelse af arbejde. Æg eller aske anbefales ikke til hjemmelavede dele. De har en høj hårdhed. Til forarbejdning af sådant træ er fabrikkens industrielle udstyr påkrævet;
 • Lav pris. I bygningsforretninger findes barer og brædder af alle størrelser til en overkommelig pris. Pine materialer er billigere end alle andre typer træ.
 • Høj brudsejhed. For det valgte design er brudsejheden kritisk. Birk eller asp detaljer er mindre holdbare.
 • Godt dækket med lakker og maling. En smuk fyrretræsstruktur bliver synlig, når den er lakeret. Birk og asp har ikke denne kvalitet. Desuden er forarbejdning af fyr meget mindre lakforbrug.
 • Pose eller materiale til fremstilling.

Dette er den vigtigste operation, hvor kvaliteten af ​​det færdige produkt afhænger. Som du kan se fra tegningen, bør du forberede eller købe træblokke og plader lavet af fyrretræ. De må ikke have knuder større end 5 mm. Træet skal være tørt. Krumning af stænger og brædder er ikke tilladt. Ved køb er det nødvendigt at tage hensyn til de ændringer, der er foretaget under hensyntagen til specifikationerne og bindingen til stedet. Et par tips:

 • Barer skal have en lille margin for behandling. Ved køb er det bedre at tage to forberedelser på en detalje under hensyntagen til evt. Ægteskab på arbejdspladsen;
 • Den korrekte geometriske form. Det kontrolleres visuelt. Kurverne af produktet er umiddelbart synlige;
 • Længden er taget med en margen på mindst 3 cm. Det er ikke muligt at spole 5 mm i hjemmet med et elektrisk stiksav;
 • Der skal søges rundt rundstænger med en diameter på 18 mm. Hvis der ikke er en sådan størrelse, skal disse detaljer bestilles;
 • klare dele før belægning med lak er det ønskeligt at behandle med antiseptiske midler;
 • Omslaget kan være fremstillet af stof eller andet materiale.

Til fremstilling er der brug for et minimum sæt manuel og mekaniseret værktøj:

 • elektrisk stiksav af den enkleste model;
 • elektrisk boremaskine med hastighedsregulering;
 • sæt af øvelser til træ;
 • cirkelsav;
 • skruetrækker;
 • slibemaskine;
 • sandpapir af forskellig granularitet;
 • lak og plet;
 • nogle få skarpe mejsler, hvis fastgørelsen af ​​den øvre radiusplade vil blive udført som angivet på tegningen;
 • sæt af øvelser og countersinks;
 • linjal og roulette;
 • Vernier tykkelse;
 • en hammer;
 • blyanter;
 • niveau;
 • børster til lakering
 • opløsningsmiddel til lak eller maling.

Nødvendige materialer til fremstilling af garderobe eller børnetøj:

 • Kvalitetskort fra fyrretræ;
 • skruer træskruer;
 • Bor på et træ;
 • lak til fyrretræ og plet;
 • hånd tømrer værktøjer;
 • dække.

Moderne elværktøj er udstyret med dyser til sugning af savsmuld og støv fra arbejdsområdet med støvsuger. I hjemmet er denne mulighed meget nyttig.

Nu er der et sæt emner til rådighed. Forbered dem i overensstemmelse med tegningens dimensioner. Symmetriske detaljer sammenligner. De burde være de samme. Sagen til størrelse skal flad overflade slibes med en mølle. Buet med sandpapir Dette er den mest tidskrævende del af at lave en hængerestativ udendørs. Ved savning kan det konstateres, at træet i massens tykkelse er vådt. I dette tilfælde vil det være svært at sande overfladerne. Sådanne detaljer skal tørres ved stuetemperatur inden afslutning. Afhængig af fugtighedsgraden kan tørringsprocessen tage flere dage.

Montering af et garderobe gulvdragtbøjle

Dette er den sidste fase i fremstillingen af ​​en tøjhænger til tøj. Alle dele er lavet i henhold til tegningen, og korrespondancen af ​​dimensioner kontrolleres, da de allerede er markeret på de fremstillede dele. Vær opmærksom på kvaliteten af ​​skruer. Det vil sige valget af skruer og skruer. Generelle anbefalinger til valg af skruer:

 • Længden må ikke overstige to tykkelser af skruer. Ellers vil skruen gennembore overfladen af ​​den anden del, og alt bliver forkælet. På fyrdelene i den anden fastgjorte del behøver du ikke at bore et hul;
 • Farve af skruer at vælge alt efter materialets farve;
 • Selvskærende skruer skal have en opgave til træarbejde. Brugen af ​​selvlukkende skruer til metal vil reducere styrken af ​​leddet betydeligt.

En vigtig procedure er mærkning for boring af huller til fastgørelsesanordninger. Det er absolut nødvendigt at bruge betegnelsen af ​​hulplaceringen. Markér stedet for boring på en sådan måde, at boret ikke går galt. I dette tilfælde vil styrken af ​​forbindelsen af ​​delene være utilstrækkelig.

Diameteren af ​​hullet, der skal bores til fastgørelseskruerne, skal være halvdelen af ​​skruernes diameter. Manglen på huller kan føre til opdeling af træet under spinning processen, og arbejdet vil blive forkælet.

Tips til at dreje skruerne med en skruetrækker:

 • Skru ikke skruetrækkeren til enden. Skruetrækker har et godt moment og kan skrue en skrue i materialet.
 • Den endelige tilspænding af skruerne skal udføres manuelt med en skruetrækker for ikke at dreje skruen i hullet, da forbindelsen i dette tilfælde vil miste sin styrke.

Når gulvbøjlen monteres, er der nogle gange et behov for at lette samlingerne med selvdrejende skruer. Skruer af skruer bør være på niveauet af overfladen. Disse steder skal være sandpapir og lakeret med skruens hat.

Funktioner af børns udendørs tøjbøjler

Ud over størrelserne er børns udendørs bøjler ikke anderledes end voksne. Tykkelsen af ​​detaljerne for barnets mulighed kan reduceres. Derfor vil vægten være mindre, hvilket vil gøre det muligt for barnet at flytte sin egen børnehænger selv. Størrelsen af ​​barnets udendørshænger bør justeres under hensyntagen til størrelsen af ​​barnets tøj. Design for piger og drenge kan variere. Det er ønskeligt at tilvejebringe i designet muligheden for at hænge skuldrene med tøj på hængeren med den efterfølgende afdækning af omslaget. For at gøre dette kan du justere to metal kroge, hvorpå bøjlerne vil hænge. Placer krogen på bagsiden af ​​strukturen eller på siderne.

Andre varianter af gulvhængere til dragter og tøj

Figuren klædeskab gulv tøj hænger til tøj

Her ser en sådan variant oprindeligt ud, men ved fremstilling i husforhold kan der være nogle vanskeligheder med fremstilling af krøllede detaljer. Det er svært at modstå symmetri, når man arbejder med en jigsave. Begge dele skal skæres sammen og sammenføjes to emner. Den samlede tykkelse må ikke overskride dybdeparameteren på savkutteren. Moderne husstandsmodeller er designet til en dybde på 70 mm, men det er ret nok. Men denne model er ikke egnet til skjorter og bluser. Det vil sige, at mulighederne for brug er begrænsede.

Bevægelig klædeskabhænger på hjul

En anden nysgerrig model på hjul. Den øverste del af konstruktionen er kronet med almindelige skuldre, hvilket er meget praktisk til at placere en jakke, skjorter og bluser. Og bukserne er bekvemme at hænge på tværbjælkerne. Hjul er et godt designfind, da en lastet bøjle er mere bekvemt at rulle end at bære. Et låg af film eller stof dækker bekvemt hængeren.

Denne model er fremstillet af IKEA i Rusland som en kjole og garderobe gulvbøjle.

Gør det dine egne hænder er let. Det vil kræve specielle fastgørelsesdele. Som du kan se på billedet, skal de lodrette stolper fastgøres til bunden med metalskruer. Ved fremstillingen vil det være nødvendigt at præcis og præcist bore hullerne til skruerne i de lodrette stativer. Dette er det eneste problem. Resten er meget enkel i fremstilling og montage. Ulempen er behovet for at adskille strukturen under transport. Det er nødvendigt at skrue de lange bolte ud af de lodrette stativer.

Aftagelig hængerestativ i rustik stil

En sådan bøjle er mere egnet til en gang eller korridor. Du kan sætte sko under den. Ved fremstillingen af ​​denne model repræsenterer denne model en betydelig kompleksitet. Det er nødvendigt at lave huller med stor diameter i de krydsede runde søjler. Generelt er det meget vanskeligt at bruge runde detaljer til at bore huller med et husholdningsværktøj. Det er bedre ikke at prøve. For at omgå denne ubehagelige teknologiske nuance kan du tage ikke-cirkulære firkantede stativer. Ved hjælp af en speciel øvelse til at gøre hullerne i den ønskede diameter i firkantede stænger, er det ret realistisk. Det anbefales at tage tværstangsmetallet. Træ vil sag.

Denne model er sammenklappelig. Det er nok at fjerne tværstangen fra hullerne, og de dele, hvorfra hængeren er lavet, kan kompakt pakkes til transport.

At gøre hjemme en udendørs garderobeskab til tøj, hvis det ønskes, er alle i stand til. Der findes et minimalt sæt hånd- og elværktøjer. Materialer til fremstilling er tilgængelige på byggemarkedet i en bred vifte for enhver smag. Rummet til fantasi ved valg af model og design er næsten ubegrænset. Resultatet er en ting, der er nødvendig i huset, smukt og funktionelt. En gulvhænger med egne hænder vil føje til indretningen af ​​interiøret. Anvendelse af dækslet forhindrer forurening af tøj.

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

Gulvhængere (herunder stativ) til tøj, dragter, skjorter, bukser

En af de nemme måder at lagre tøj på er en gulvbøjle. Det kan sættes ved indgangen og efterlade her de ydre tøj. Andre modeller er mere velegnede til soveværelser, omklædningsrum, børns.

Typer af gulvbøjler og deres placering

Gulvhængere til konstruktive træk kan opdeles i flere kategorier:

Disse stående bøjler ses oftest i nærheden af ​​dørene

Nogle typer af gulvhængere er placeret i visse værelser. For eksempel lægger bøjler til yderbeklædning i gangen nær døren. Det er praktisk: du kan straks slippe af med tøj. Gulvhængeren-standen under bøjlerne er mere alsidig. Sådanne produkter kan sættes i korridoren, i omklædningsrummet, selv i børnehaven eller soveværelset. De er placeret et stort antal tøj, og de kan erstatte garderobeskabet.

Hangers-racks er gode i soveværelser og påklædningsrum eller i de værelser, der erstatter dem

Stående tøjbøjler til dragter, trøjer og bukser er oftest "foreskrevet" i soveværelserne eller børnenes (hvis barnet er en skolepige). Det er der normalt kjole før de forlader huset. Der er også hængende stole. Dette er i virkeligheden en af ​​varianterne af dragtbøjler. Bare benene og understøtningerne tog form af et sæde.

Gulvbøjlen er normalt lavet af metal eller træ. Begge disse materialer er holdbare, duktile, holdbare og relativt billige. Nogle dele - stubber, dele af kroge - kan være lavet af plast.

Ofte kan du se gulvhængere lavet af metal og træ

Plastindsatser findes hyppigere på metalbøjler med lavere omkostninger. Hvis plastik ikke er fremstillet af understøtningsstrukturens elementer, er det ikke dårligt, og sådanne gulvbøjler kan købes uden tøven. Hvis plastelementer er lavet af en understøtningsstruktur, er det bedre at se efter en anden model.

Det største udvalg af gulvbøjler lavet af metal. Normalt er de lavet af tyndvæggede rør med runde eller firkantede tværsnit. Metalet bruges oftest i sort, belagt med en beskyttende belægning. Dette kan være maling (oftest - pulverlakering), nikkelbelægning, forkromning. I de senere år er der vist en ny beskyttende belægning - en plastfilm (PVA). Dette er også en god mulighed, da filmen er uigennemtrængelig for fugt, luft. Det er let at passe på sådanne produkter, da overfladen er glat, uden porer.

Flere modeller af metal gulvbøjler

Hvis gulvbøjlen vil tjene til at rumme tunge vintertøj, skal du være opmærksom på tykkelsen af ​​metallet, når du vælger det. Mindst i dette tilfælde er 1 mm. Hvis tykkelsen af ​​rørvæggen ikke er angivet i beskrivelsen for produktet, er væggen meget sandsynlig meget tynd og egnet til let tøj. Indirekte tegn, der bekræfter dit gæt er vægten af ​​produktet og prisen.

Træbøjler kan udskæres fra et array og kan præfabrikeres. Den første mulighed er meget dyrere. Landsholdene er 2-3 gange billigere, men ikke for forskellige. Tilstedeværelsen af ​​led i produkter af normal kvalitet er næppe mærkbar, så med et begrænset budget er det ret muligt at købe økonomiklasseprodukter.

Gulvhængere af træ er af forskellige typer

Trægulvhængere er godt polerede, dækket af en beskyttende belægning. Brug normalt en lak eller olie. Lær skaber en beskyttende film på overfladen, så det er nemt at passe på lignende produkter. Olier til træbeskyttelsesfilm skaber ikke, men beskytter ikke værre. Ved forarbejdning med olie er træets struktur tydelig synlig - alle fibre, et mønster.

Stående tøjbøjler i gangen

Gulvbøjler til yderbeklædning i gangen er ofte en stang, hvor der på forskellige højder er kroge til tøj af forskellig længde og form placeret rundt. For stabilitet er strukturen forsynet med en rund (sjældent firkantet) vægtet bund. De kan være lavet af træ eller metal.

Standens højde er 150 cm og derover, og bunden er en cirkel med en diameter på 35-45 cm. For at en bøjle skal være stabil, er det nødvendigt at være opmærksom på, at den nederste del er tungere. Og stadig kræver disse designs omhyggelig opmærksomhed: du skal hænge tøj jævnt. Ellers kan bøjlen falde.

Bøjle til tøj udendørs i gangen: de mest populære modeller

Der er udendørs bøjler til yderbeklædning af denne type, men lavet forskelligt. Flere rør eller metalstrimler er bøjet med en vis radius. I dette tilfælde er den øvre del mindre end den nederste. Dette design er mere stabilt, men kræver mere plads, som i en lille hall ikke altid er mulig.

Et hængerestativ til tøj på skuldrene er en bekvem ting, hvis rummet i kabinettet ikke er nok. De består af basen af ​​en rektangulær form, en eller to tværstænger, hvorpå bøjlerne med tøj hænger.

Gulvbøjlen til tøj på bøjlerne kaldes også hængestativet

Hangers-racks er lavet af metal og træ. Metal er fra rør, er smedet. Nogle modeller af metalholdere til tøj har justerbar højde. Til lange tøj kan deres rack blive hævet højere. Den maksimale højde er 150 cm. Ved korte tøj kan du sætte det i en højde på 80-90 cm. Dette er minimumshøjden, og der er stadig mellemliggende stillinger.

Flere typer af stativer til tøj på tremps

I nogle tilfælde er et gulvbøjle på hjul nyttigt. Det er let at flytte fra sted til sted uden at fjerne tøj hængt. Der er børnemodeller af gulvbøjler af denne type. De adskiller sig kun i højde og mere "munter" farver. Også børns gulvhængere kan være lavet af plastik. Børnetøj vejer ikke meget, så plastens styrke er mere end nok. Og til en pris er plastikbøjler den mest billige.

Sammenfoldelige modeller - Afslut i tilfælde af modtagelse af gæster

For dem der modtager gæster i store mængder, er det problematisk at placere deres ydre beklædning. I sådanne tilfælde er der en foldestativ under bøjlerne til yderbeklædning. Når det er foldet, tager det meget lidt plads og kan opbevares i spisekammeret.

Problemet med at holde en kjole er let løst ved køb af en særlig gulvbøjle. Det er lidt som et stativ, kun med specielle frakker og en tværstang til bukser.

Gulvbelægningsbøjle

Der er stativ til en kulør af træ, metal og plast. Plast i dette tilfælde er ikke dårlig: en stor belastning forventes ikke, så styrken af ​​moderne plast er mere end nok.

Hvis man skal tale om nyttige muligheder, er det en hylde eller en kiste. Det er praktisk at gemme forretningsmæssige trivia: briller, manchetknapper, pung, bilnøgler mv.

Forskellige modeller af stående tøjbøjler

Sæt udendørs bøjler til en dragt normalt i soveværelset, i omklædningsrummet. Det kan være praktisk at have en lignende enhed på kontoret. Der er forskellige modeller, du kan vælge enhver stil af interiør. Og nogle af mulighederne ligner en designer dekoration.

Der er ganske usædvanlige modeller af bøjler. De er kombineret med møbler. For eksempel er der en stolhænger. Modellerne er forskellige: med en bøjle til en jakkesæt, bare en vægtstænger til bøjler eller med et stativ til ytterbeklædning. For små lejligheder er dette en meget god mulighed. Steder tager samme beløb som en almindelig stol eller en banket, men tjener også til at opbevare tøj.

Gulvbelægningsstativ med stol og natbord - til fuld brug af gangen

En anden mulighed: et natbord med en bøjle. Den nederste del af en sådan udendørs hænger er meget tungere end den øvre halvdel, så den ikke vender over fra et par hængende frakker. Den anden fordel ved sådanne møbler er den optimale udnyttelse af rummet. Problemet med alle gulvhængere er, at bunden 50-60 cm forbliver ubrugt. I tilfælde af natbord er det ikke tilfældet. Dette er en anden god måde at rationelt bruge plads til små gange på.

Gulvhænger til tøj med egne hænder: materialer, jobbeskrivelse

Et gulvtøjsbøjle med dine egne hænder kan nemt udføres. Det bruges ofte ikke kun i boliger og huse, men også i kontorer. Selvfølgelig kan en sådan ting købes i butikken af ​​de tilsvarende varer, men ofte er prisen på hængeren høj, og ikke alle modeller passer i farve og størrelse. Denne vare er en fremragende løsning til gangen, som ikke har nok ledig plads. Lignende design, som kan købes i butikken, har oftest to sider for fri adgang (ud af fire). Sådanne mangler er frataget frakkehængeren til tøj, det er let at erhverve og styrke det. Ofte gør det efterhånden det muligt at få adgang til resten af ​​parterne, når der benyttes ledige kroge, der er placeret så tæt som muligt. Til sidst er gulvbøjlen læsset på den ene side, hvilket ganske ofte får det til at falde. Dette skyldes, at strukturen har for høj tyngdepunkt. Du har måske bemærket, at ikke alle bøjler har kroge til hatte og poser. Derfor kan du komme med dit eget design under hensyntagen til alle ulemperne ved fabriksprodukter.

Forberedelse af materialer og værktøjer

Gulvhængeren til tøj kan laves af enhver nybegynder håndværker. Imidlertid er det først og fremmest nødvendigt at forberede et sæt værktøjer og materialer, blandt andet: selvdrejende skruer, sandpapir, spånplade, rotationsmekanisme, bekræftelser, stiksav og også kanten.

Så dit valg er en gulvbøjle til tøj. Med dine egne hænder, gør det, kan du spare, fordi de modeller, der præsenteres i butikkerne, er ret dyre. Men inden du begynder at lave det, skal du designe et design, og du bør tage højde for de problemer, der er beskrevet ovenfor. Dette giver dig mulighed for at få en hænger, der vil afvige i funktionalitet og bekvemmelighed under drift. Basen af ​​produktet vil være hule parallelepipeder, som skal installeres på basis af roterende type. Den har to fly. Drejemekanismen skal være placeret mellem understøtningsbasserne, som er placeret fra bunden. Du kan købe tilbehør i en specialbutik. Mekanismen skal have lejer, der giver rotationen under belastning, hvis vægt når 110 kg. Underlaget i øverste plan kan afrundes ved hjælp af en jigsaw.

Hvis du vil blive fremstillet gulvtøjsbøjle med dine egne hænder, så skal du i første omgang forberede delene. Konstruktionen er samlet ved hjælp af spånplader, tykkelsen af ​​materialet skal være 16 millimeter. Farven er valgt afhængigt af indvendige funktioner og andre møbler, der er i gangen. Forberedelse af detaljerne, er det vigtigt at observere de rette vinkler, så eksperter anbefaler at bestille opskæring af elementer fra fagfolk, men limning af kanten kan laves selvstændigt.

Før du laver en tøjhænger, skal du finde ud af, hvordan limningen er færdig. Den har en klæbemiddelbase og kan være melamin. Dens tykkelse er 0,5 mm eller mindre. Kanten påføres på enden af ​​elementet, limbasen skal drejes nedad. Derefter - jernjern, som ikke bør opvarmes. Indtil kanten er afkølet, glattes den med en tør lap. I næste fase behandles ribbenene, overskydende kanter fjernes med en sandpapir og skarp kniv.

For at du kan få en frakkehænger til tøj, skal du forberede bundfoden af ​​den firkantede form med en side på 560 millimeter. Den øvre base skal have en sidekvivalent på 380 millimeter. Sideelementerne i den nederste del er lavet i en mængde på 2 stykker, hvor dimensionerne af hver skal være 600x300 mm. Alle andre dele udføres i en mængde på 2 stykker, dette refererer til de indre sider, der udgør bunddelen. Dimensionerne af hvert givet emne skal være 600x267 millimeter. De øverste og nederste dele vil have en firkantet form med en side på 267 mm. Lignende dele er lavet med en side af en kvadrat på 167 millimeter.

Sideelementerne skal have dimensioner svarende til 1200x200 mm. De laterale indre dele af toppen har dimensioner, der er 1200x167 millimeter.

En metalklædebøjle kan købes hos dig i butikken - det er nemmere end at lave det selv. Men hvis du besluttede at fremstille en selvfremstillet gulvkonstruktion af træ, så skal du bruge konfirmationer med dimensioner på 50x70 mm til forsamlingen. For dem er præ-forberedte huller placeret i enderne. For at gøre dette skal du bruge en 5 mm boremaskine. Huldybden skal være 60 millimeter. Huller i flyet skal have en dybde svarende til 8 millimeter. Gør dem nødt til at være igennem. Vær ikke bange for at fastgørelseshovedene bliver synlige - så kan de gemmes ved hjælp af stubber. Du kan også lave en tøjhænger monteret med dine egne hænder. Til dette er det nødvendigt at forberede en stang fra spånpladen, flere kroge og fastgørelsesdele. Alle disse komponenter er forbundet sammen, og efter at konstruktionen er hængt på væggen. I tilfælde af gulvkonstruktion er alt anderledes. Hængeren vil rotere på grund af tilstedeværelsen af ​​en drejemekanisme, den fastgøres ved selvdrejende skruer 4x16 millimeter.

Drejemekanismen har et alt-i-et-design, og dets fastgørelse til basen er lavet ved at skabe teknologiske huller med en dybde på 10 millimeter. I starten er det nødvendigt at lave en markering. Efter at bøjlen er monteret, vil fastgøreren blive skjult af det øvre plan. Hængeren kan leveres med forskellige kroge. Således kan de øverste vise sig at være længere, hvilket vil gøre det muligt for dem at blive brugt til hatte. Gennemsnitsværdierne er beregnet til børnetøj, men for de lavere, vil de være i stand til at lægge poser. Konstruktionen er stabil på grund af at tyngdepunktet bevæger sig tættere på gulvfladen.

Tøjhængevæg i gangen kan også gøres af dig. For at gøre dette skal du forberede et bord, en bar og også kroge. Bestyrelsen skal have følgende afsnit: 25x150, 50x100 og også 25x80 mm. Med hensyn til strålen skal den have en firkantet sektion med en side på 100 millimeter. Som en base kommer stangen ud, som er markeret med den ønskede længde og afskåret. Hvis hængeren ikke er vægmonteret, men gulvstående, skal den fastgøres til benene. Bygningen skal behandles med sandpapir. Hvis benene er forsynet, skal de have en længde på 350 millimeter. Benene på den ene side skæres i en vinkel på 45 grader, hvilket tilføjer æstetik. På deres kanter skulle der være understøtninger, der er faste. Disse ekstra emner skæres fra brættet, hvis tværsnit er 25x80 mm.

Styrke benene kan være elementer med en længde på 330 millimeter. Disse emner er lavet af et bord på 50x100 millimeter. Der skulle være fire. Når en tøjhænger er anbragt i gangen, kan den øvre del gøres mere elegant og dekorere indretningen, som er lavet af en 5 cm bord. Træet går til skæring af kvadratet, som skrues til toppen af ​​bunden med to skruer. Arbejdsstykket styrkes ved hjælp af hardware, men hvis det dekorative element, du ønsker at lave dig selv, så skal du fratage skruer til skruer. Arbejdsemnet i denne sag limes ved hjælp af snedkerarbejde.

Når man laver tøjbøjler i et skab, er det vigtigt at levere kvalitetsfastgørere. Det bruges ofte ikke kun en mekanisk, men også en klæbemetode. I sidstnævnte tilfælde bør begge overflader smøres med snekkerlim. Efter dette er bygningen efterladt, indtil sammensætningen tørrer helt og kun, da den kan behandles med lak eller plet. Blandingen påføres i flere lag, hvoraf hver det er nødvendigt at lade produktet gå helt tørt. Efter overfladen behandles med sandpapir. Før du begynder at anvende det næste lag, skal overfladen tørres af med en fugtig klud. Under fremstillingen af ​​tøjhængeren kan ovennævnte teknologi anvendes i kabinettet. Men uanset design, du vælger, hvis det er baseret på træ, er alle hjørner genstand for rengøring, det samme gælder for enderne af strukturen. Det kan gøres mellem at anvende lag, så overfladen vil have effekten af ​​antikken.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 12 = 14