Trævinduer med termoruder

Trævinduer med termoruder

Efter at have passeret alle udkast og støj fra vinduerne i den sovjetiske model syntes plastikvinduerne at være højden af ​​perfektion. Hvordan, fra gaden hørte ikke hundens gøen og misbrug af naboer, gardinerne og gardinerne på vinduerne bevægede sig ikke med vinden fra udkastene. Mens de var få, så de pæne og endda smukke. Men da hvert andet vindue var klædt i plast, forsvandt vinduernes individualitet og deres ejere. Folk vendte igen til trævinduerne, men i deres nye dække.

For det første har træet for de østlige slaver altid været et af hovedbyggematerialerne. Det udgjorde varme, komfort, skønhed med en række sten og en række forskellige former for produkter fra den. For det andet betragtes træet som et miljøvenligt materiale. Selv om der er udbredt spekulation om, at plastik (PVC) også ikke udsender noget, da det er en polymer, der ikke understøtter brænding (lad os sige, det understøtter ikke, men hvad det udskiller ved høj temperatur i smeltet tilstand). Det er værd at lugte plasten, opvarmet af solen, det bliver klart, at under påvirkning af ultraviolet fremhæves noget meget meget selv. Er det gratis, lyder udenlandsk Europa alarm om plastic euro vinduer i produktions- og kontorlokaler? Og i hjemmet har flere nord-nordmænd, finere, tyskere og svenskere allerede 70-76% af trævinduer med termoruder. Selv sydlige Spanien og Italien, hvor skovene ikke er endnu mindre, og temperaturen ikke kender sådanne spring, har de tre vinduer henholdsvis 50% og 42%. Og træet er ikke så meget forbundet med byggematerialet, som med det indre element i stil med retro eller land.

Hvordan blev trævinduerne bedre?

Tilhængere af plastikvinduer hviler på det faktum, at træet er tilbøjeligt til at rive eller knække, udtørring og svampens virkning, men plastik er ikke. Alt dette er kun sandt, hvis rammen og andre dele af vinduet med et termoruder er fremstillet af en række træ og dårligt forarbejdet. Ligegyldigt hvor hårdt egen eller lerken står til at rådne, men de har også deres egen tid. En fremragende udskiftning af trævinduer fra gruppen var teknologien til fremstilling af vinduer fra en trelags limet stråle. Her kort fortalt stadierne af sin produktion:

 • - loggen er savet på brædderne i det ønskede tværsnit, og saven er frembragt radial, hvor den største fordel er styrkenes stabilitet til deformation; - Tørreplader op til 8-12% fugtindhold
 • - Fra pladerne ved lamination af de fire sider fremstilles lameller;
 • - Lamellerne er splejset ind i piskene, som igen er limet sammen i en trelags stråle.

I alle faser udføres kontrol med en prøve af defekte elementer. Den samme stråle er limet således, at alle tre lag går i forskellige retninger fra hinanden, hvilket sikrer dets styrke og modstand mod vejrforhold. Når profilen dannes, angives de nøjagtige parametre for stiften. Efter fræsningen, som er nødvendig for tæt montering af boksens dele og rammeklapperne, samles kassen og søjlerne. Derefter er alle detaljer poleret, imprægneret med et antiseptisk middel, slots under de termoruderede vinduer, og adgangshullerne til armaturerne vælges i rammens rammer og til sidst indsættes de dobbeltglasede enheder og forsegles. På grund af den nøjagtige og tætte forbindelse af stifterne og fuldstændig forsegling af pakkerne er der næsten fuldstændig støj og varmeisolering tilvejebragt.

Hvorfor forsøger i alle moderne vinduer at lægge glas og ikke glas? Årsagen er enkel: mere end 80% af vinduets overflade er på en gennemsigtig overflade. Et glas har en høj termisk ledningsevne, og i halvdelen af ​​det samlede varmeforløb er vinduerne skyldige. Glasens lufttætthed forhindrer luftcirkulationen mellem brillerne, og varmen taber sig meget mindre. Hvis der imidlertid hældes argon i isoleringsglasenheden (dens varmeisolerende egenskaber er højere end luftens), hvis brillerne er lavemission, der har et sølvlag, der spiller rollen som et termisk spejl. Glasenheden bliver generelt energibesparende. Men der er generelt multifunktionelle termoruder, der afspejler en del af Solens lys og termiske stråling om sommeren tilbage til atmosfæren, og om vinteren reflekterer de tilbage i rummet al den varme, den søger. Dobbeltruder kan også være stødtætte, tonede osv. Generelt er omkostningerne ved forskellige isolerende glas enheder direkte relateret til deres egenskaber afhængigt af antallet og kvaliteten af ​​glasset og dens tykkelse på afstandsrammens størrelse, ekstra forstøvning og film mv.

Fordele ved "træ" termoruder

Måske er den vigtigste fordel at være "ånde" af træet. For eksempel passerer en enkel træstandardramme gennem porerne i 26 timer 2,7 m 3 luft. Det vil sige, at der er konstant ventilation, og på grund af den lave hastighed vedrører denne luftcirkulation praktisk talt ikke varme lækage (hvordan vil bevægelsen af ​​et lille volumen luft, en dårlig varmeleder påvirke temperaturen i huset?). Men denne ventilation forhindrer ikke kuldioxid, kulilte, methan, overskydende positive ioner fra arbejdet i husholdningsapparater i rummet. Derfor vil dette træelement i vinduet forbedre sundhed, effektivitet, vitalitet hos en person. Den limede stang lader også i luften, selv lidt langsommere.

Oftere forsvarer plastikernes forsvarere på grund af, at primerne, malinger og lakker, med hvilke baren er dækket, ikke tillader luft at passere igennem. Ja, hvis du vælger dem selv, så prøv at tage den bedste olie. Føreren vælger Zowosan fra Zobel, og de har både en primer og en vandbaseret maling, der ikke tæpper træets porer.

Og hvis de høje omkostninger ved et trævindue sættes i tilskyndelsen, er det ikke nødvendigt at lave alle lag af eg i en tre-lags stråle: de to nederste lag kan være fremstillet af fyr, og toppen af ​​eg. Forresten er friheden ved at vælge træ et stort plus, da det betyder et stort udvalg af farver og teksturer.

Og også fra træet er der en såkaldt "skandinavisk standard" (eller med andre ord finske vinduer). Hvad er det her? Rammen på dette vindue er bredere, to døre er hængt på den: den indvendige har et dobbeltglas, et almindeligt glas er placeret i den ydre. Resultatet - det finske vindue er "varmere" plast tre gange.

Vedligeholdelse af trævinduer med termoruder

Ved sædvanlige rengøringer tørres trædele af et vindue af vaskemidler uden slibemidler, hvilket gør det muligt at anvende en blød klud.

De termoruder på begge sider rengøres med glasrenser. Glaspakke, men ikke glas i den. Det skal være forseglet, fordi enheden i den er interglass persienner - en forfærdelig fejltagelse.

Fittings og overflader under det rengøres kun, når de fjernes (til reparation, udskiftning osv.). Den smøres med maskinolie en gang om året.

Tætninger kan tørres det samme som træprofilen tørres. For at forbedre gummiets elastiske egenskaber er det ønskeligt at tilsætte en skive glycerin til opløsningen.

Mere om moderne vinduer:

Alle materialer på webstedet tilhører www.MegaStroika.biz.

Ved genoptryk er henvisningen til et websted obligatorisk!

Fordele ved trævinduer med termoruder

Sådanne populære tidligere vinduer fremstillet af plast har allerede mistet moderne design med termoruder af træ. Højteknologiske materialer trækker sig tilbage til fordel for naturlige og miljøvenlige vinduer af træ. Trævinduer installeres hyppigere og ved deres tekniske egenskaber, såsom lyd- og varmeisolering, er de næsten ikke dårligere end plastik.

Vinduer - et meget vigtigt element i ethvert hus, de besætter et stort område af mure og beskytter rummet fra gaden, især i den kolde årstid. Også gennem sådanne produkter kommer solstråler og frisk luft ind i huset, men de skal beskytte os mod fremmede lyde og kulde med varme. Trævinduer har en række fordele i forhold til deres plastikmodeller, for eksempel - miljøvenlighed, en indikator, der ikke kan overses i vores tid. Også meget vigtigt er udseendet, det virkelige træ ser en størrelsesorden bedre ud end hvid eller lamineret plastik.

Træ - hovedbygningsmaterialet til det slaviske folk. Det er træet der giver en unik hygge, harmoni med rummet og en følelse af komfort. Men den vigtigste fordel ved vinduer fra et træ er deres "vejrtrækning". Vinduesrammen ventilerer konstant rummet, mens plastik gør det lufttæt. Uanset hvad det var, men vinduerne i træ er meget grønnere end plastik, udover de kan trække vejret, som mangler plastanaloger. Der er en tendens, der sporer folks ønske om ikke at installere nye plastvinduer, men at genoprette trævinduer.

Alle udvendige ende vinduer lavet af træ med glas er indrammet af en særlig aluminiumsbånd, der forhindrer indtrængen af ​​vand på træ, dens hævelse og ændringer i geometri, som i sidste ende kan føre til blokering af ventilerne. Selv stærke og langvarige downpours vil ikke lade vinduerne fra træet svulme.

Platbaner på vinduerne i et træhus kan gøres af egne hænder. Detaljerede instruktioner til http://oknanagoda.com/okna/derevo/nalichniki-na-okna-v-derevyannom-dome-ka.html link.

Hvad består moderne trævinduer af?

Vinduets hoveddele er lavet af træ med termoruder:

 • et glasruder med flere glas for at sikre isolering fra varme og kulde;
 • behandlet profil af træ (tre lag);
 • tilbehør til arbejde på en dør. Låsesystemer, drejelige hængsler og skure;
 • Aluminium strimler langs omkredsen uden for dørene og vinduesrammerne. Med deres hjælp er overskydende vand omledt fra træet;
 • gummipakninger med deres hjælp til at sikre, at vingene er tætte til rammen. Tætninger er lagt riller specielt forberedt til dette.

Træarter til fremstilling af trævinduer

De vigtigste træ bruges til at skabe vinduer fra træ med termoruder er eg og fyr. De har gode kvaliteter i modstand mod rotting, men varierer i deres værdi. De mest populære vinduer er fyr. De adskiller sig i gumminess, hvilket betyder, at de ikke rotner og gør et godt stykke arbejde med temperaturudvidelse, hvilket i nogle tilfælde kan føre til dårlig låsning.

Hvis du beslutter dig for at installere trævinduer med termoruder lavet af træ, men ved ikke, hvad materiale at foretrække, og nye vinduer med dobbeltruder kategorisk ikke interesseret i dig, skal du vælge vinduer lavet af fyrretræ. De som følge af operationelle statistikker har en lang levetid og frem for alt den lave pris og god imprægnering bevare træ. Selvom både eg og lærk har den største tæthed, ødelægger selvfølgelig alle omkostningerne ved dette materiale. Bestilling egvinduer i Moskva er dyrere end konventionelle PVC vinduer i egens farve.

Hvorfor trædugvinduer, og ikke de gamle briller, der var fastgjort med perler? Svaret er enkelt - energibesparende, konventionelt glas hopper meget mere koldt end termoruder, som er forseglet.

Det er ret vanskeligt at lave trækonstruktioner med termoruder. For at gøre dette først og fremmest har du brug for et sæt specifikke træbearbejdningsværktøjer, et sted til montering, færdigheder og erfaring. Derfor er det bedre at søge hjælp fra fagfolk, der er konstant involveret i dette.

Hvad er værdien af

Udgifterne til færdige trævinduer med termoruder opnås fra følgende øjeblikke:

 • produkt form;
 • Antallet af foldere er deres type;
 • tilgængelighed af roterende - vippemekanisme;
 • antal kamre;
 • ekstra tilbehør - penne, sæler, vindueskarme, myggenet, ebbs osv.
 • vinduesbehandling med imprægneringer.

Varianter af træstrukturer med s af glas

Vinduer af træ af sædvanlige dimensioner

 • en stang er limet af en bestemt type træ;
 • enkeltkammerglassenhed påføres;
 • Standard træ tilbehør bruges;
 • Oliven er etableret;
 • låsehåndtag.

vindue af træ med termoruder af ikke-standardstørrelser

Vinduer af træ af individuelle dimensioner

 • Udvalgt træ til at holde stangen
 • enkeltkammerpakke;
 • standard træ tilbehør;
 • støbt træprofil;
 • låseknap.

til indholdet ↑

 • strålen er valgt fra de valgte træarter;
 • Dobbeltruder anvendes;
 • sæler anvendes
 • træ tilbehør;
 • en drænprofil lavet af aluminium;
 • låsehåndtag;
 • belægning standard skygge.

Vask af glas, rengøring snavs og støv fra vinduesrammen, de smørenippel elementer og den årlige maleri af vinduet enhed, er de procedurer, der absolut skal udføres til korrekt pleje for trævinduer at sikre deres levetid

Vaske eller tørre et glas træ med glasvinduer nødt til at bruge værktøjer til rengøring, uden at indholdet af slibepartikler anvendt detergent er bedst med en blød klud. Dobbeltruder i trærammer skal vaskes på begge sider. Forsøg ikke at vaske isoleringsglaset indefra. Dens tæthed er et meget vigtigt øjeblik, især ikke ønskelig afmontering og montering af skodder inde.

Flere artikler om vinduer og vindueskonstruktioner

Afslutning af vinduer i et træhus, arrangement af skråninger og vindueskarme

Restaurering og maling af gamle vinduer lavet af træ

Hvordan man laver trim til vinduer i et træhus med egne hænder

Hvad synes forbrugerne om trævinduer med termoruder? Anmeldelse af anmeldelser

Hvor meget er trævinduerne med termoruder? Og hvilke trævinduer er de mest budgetmæssige?

Lærkens vinduer - regn og fugt tjener de kun!

Vinduer af fyrretræ - klare besparelser eller penge til vinden? Typer af fyrretræer, fordele og ulemper

Egne vinduer, som ikke drømte om dem? Fordele og ulemper med trævinduer lavet af egetræ

reklame

 • Balkoner og loggier (192)
  • Brug af altanen (33)
  • Glazing af altaner (30)
  • Reparation og efterbehandling (67)
  • Opvarmning af altaner (39)
  • Juridiske spørgsmål (8)
 • Strukturer af glas (278)
  • Inputgrupper (32)
  • Antiaircraft lys (4)
  • Konstruktioner med aluminiumsprofil (33)
  • Glasering (126)
   • Glasmosaik (18)
   • Generelle oplysninger (20)
   • Panoramavinduer (19)
   • Glas og termoruder (40)
   • Facade ruder (25)
   • Kaldt glas (2)
  • Glasblokke (12)
  • Glasdøre (24)
  • Glasskillevægge (18)
  • Glasskabe (12)
  • Glasgulve (4)
  • Glaslofter (6)
  • Glasvægge (6)
 • Virksomhedsanmeldelser (38)
  • Virksomheder til produktion og salg af trævinduer (11)
  • Windows produktion og salgsselskaber (26)
  • Virksomheder til produktion af facadekonstruktioner (1)
 • Vinduesbygninger (492)
  • Trævinduer (40)
  • Persienner (52)
  • Komplette dele (9)
  • Skylights (30)
  • Svar på læseren spørgsmål (46)
  • Plastvinduer (280)
   • Vinduesprofiler (92)
   • Reparation af vinduer (23)
   • Opvarmning af vinduer (9)
   • Fittings (72)
  • Glidende vinduer (9)

Anbefalet

Basis-Prom tlf. 8-495-725-2615

Kontor på webstedet: Moskva, Shlyuzovaya nab., 6, bygning 3

Webstedet er en informationsressource.

Vores vigtigste mission er at informationssupport købere af plastikvinduer og glasstrukturer ved valg af den rigtige løsning og entreprenør.

Trævinduer med termoruder: anmeldelser, fotos

Mange husker stadig de gamle vinduer med trærammer. Med et termoruder var de endnu ikke fremstillet. Malingen på dem skrællede konstant og faldt væk, så det var nødvendigt at opdatere dem næsten hvert år. Dette forbedrede naturligvis ikke deres udseende meget. Laget af maling steg gradvist, vinduerne begyndte at lukke dårligt, deformerede og nødvendige reparationer.

Hvad er forskellen mellem moderne trævinduer

Disse mønstre vil ikke forårsage dig sådan besvær (selvom meget afhænger af ordentlig pleje). Forskellen med de gamle modeller er stor, og består ikke så meget i træets kvalitet som i de belægninger, der anvendes til det.

Tidligere var det bedste træ til fremstilling af vinduesrammer. Det skulle også være kittet, behandlet med linolie. I betragtning af fugtighedsfaktoren kan du forstå, hvorfor malingen på dem konstant blev forbrændt.

En anden grund til det uinteressante udseende af gamle vinduer er, at de primært var dækket med oliebaserede materialer. For eksempel blev de kun malet med olie maling. De er utvivlsomt kvalitative og meget vedholdende, men absolut ikke tillade træet at "breathe9raquo;

I dag anvendes oliemaling ikke til disse formål. Behandlingen af ​​træet bruger moderne producenter vandbaserede formuleringer. Dette gør det muligt for træet at "trække vejret"; forsink ikke fordampningen af ​​fugt.

Derudover er de nye vinduer træ med termoruder (kundeanmeldelser bekræfter dette) er præget af stramhed. I gamle dage brugte ingen fugemasser til at sætte glasset ind i vinduesrammerne. Derfor fik fugtet frit inde. I dag er det udelukket. Selvom rammen bliver våd, fordampes fugt hurtigt fra det gennem porerne.

Producerer moderne trævinduer med termoruder, producerer producenten trin for trin behandling af profiler. Den første og vigtigste af dem er belægning med specielle forbindelser for at forhindre udseende af skimmel og råd. I anden fase er maleriet færdigt, men i nogle tilfælde er det slet ikke brugt som i lerkestrukturer, men egrammer er altid malet.

For nogle år siden optog plastikvinduer de førende positioner på det russiske marked - de beskytter sig godt mod kulde og bystøj, de har et meget attraktivt udseende. Man ville tro, at gamle og hyggelige trævinduer var langt væk. Men det er ikke sådan. Moderne teknologi giver dig mulighed for at skabe stærke, varme trævinduer med termoruder. Kommentarer fra taknemmelige købere får producenterne regelmæssigt. De er ikke kun dårligere end deres plastiske modparter, men de overgår dem i mange henseender. Så hvilke vinduer at vælge - enkel, funktionel og mere overkommelig plastik, eller klassisk, behagelig at røre og se, vinduer lavet af naturligt træ?

Indbyggerne i de tunge megacities begyndte ofte at tænke på vinduesrammerne lavet af naturligt træ. De er uendeligt trætte af beton og glas, sten og metal. Sandsynligvis er ønsket om at nærme naturen årsagen til mode på træ.

Trævinduer med termoruder, de billeder, som du ser i vores artikel, er lavet af limede bjælker, der ikke har naturlige fejl. Konstruktionen er derfor holdbar og holdbar. Sådanne vinduer er ikke bange for temperaturændringer og fugtighed, de svulmer ikke og deformeres ikke. Derudover er vinduerne træ med termoruder - installatørernes anmeldelser bekræfter denne kendsgerning - hold temperaturen i rummet og ikke værre end plastbeskytter mod gadestøj.

Alle materialer, der bruges til fremstilling af vinduer har deres fordele og ulemper. For at skabe et ideelt design bruger producenterne træ, plast og aluminium i forskellige kombinationer. Den mest almindelige løsning er træ-aluminium modeller, der ikke kræver yderligere foranstaltninger til beskyttelse af vinduesprofiler mod negative atmosfæriske påvirkninger.

I sådanne vinduer er rammen sikkert beskyttet af et aluminiumdæksel udefra. Du kan gøre yderdøren helt metal. Det er helt naturligt, at mere komplekse designs koster mere end konventionelle vinduer. Men resultatet er et sådant affald værd.

Mange ved, at dette træ er meget udbredt i efterbehandling bade. Det gør gulve i dampbadene. Dette er ikke tilfældigt. Lærk er måske det mest resistente materiale. På grund af dens tæthed er den ikke bange for temperaturændringer. Der opstod ingen tilfælde af skimmel eller forfald på den. Disse kvaliteter har også tiltrukket vinduesproducenternes opmærksomhed. Når alt kommer til alt, kan mange ikke meget modstandsdygtige træarter ødelægges ved temperaturændringer. Derfor blev trævinduer med termoruder fremstillet af dette materiale. Lærk modstår noget dårligt vejr.

En af fordelene ved dette træ er, at den ikke mister sin gyldne ædel farve. Træets mønster ændres slet ikke. Ifølge dets egenskaber ligner lærk noget af nogle arter af afrikanske træer, for eksempel Abashi-træet. Men i modsætning til værdifulde træsorter koster lærke meget mindre.

Det er blødere, sammenlignet med eg eller lærk, materiale. Dette øjeblik kompenseres af en lavere pris. Trævinduer med et dobbeltvindue af fyrretræ er ideelle til et hus lavet af træ. Som regel vælges de af sommerens beboere. Men i byen vælger mange mennesker disse vinduer. Dette gælder især for unge familier med små børn, der bekymrer sig om deres økologiske renlighed. Derudover er der i termofysiske egenskaber vinduer af fyrretræer meget bedre end plastik.

Fyrretræet, lakeret, har en behagelig farve af lys karamel. Denne naturlige skygge vil gøre interiøret varmere og hyggeligt.

Dette valg kan betragtes som en hyldest til den klassiske stil i interiøret. Trævinduer med termoruder fra eg er perfekt kombineret med klassiske træmøbler, egpaneler, parket. Ikke underligt at interiøret, hvor de dominerende elementer er lavet af dette materiale, betragtes som elite.

Dette luksuriøse materiale er altid forbundet med rigdom og velstand. Møbler fremstillet af disse typer træ passerer fra generation til generation. Over tid blev der også gjort vinduer af det.

Til dato er sådanne vinduer blevet salgsledere blandt meget velhavende mennesker. Den gennemsnitlige person er endnu ikke tilgængelig.

Konceptet "mahogni" forener omkring ti arter af træer, der primært vokser i Amerika, Afrika, Sydøstasien. Dette materiale er rødt eller brunt. I indretningen ser det ud til respekt og udsøgt. Brugte træer som kaslin, merba, balau, mahogni. Ubestridelig leder i popularitet er den afrikanske Paduk.

Den mest budgetmulighed er merantietræet. I dag bruges den i vid udstrækning til fremstilling af vinduer. Den har en homogen struktur og en fløjlsagtig overflade med et smukt mønster. Træets skygge kan være fra blidt lyserød til mørk rød. Vigtigst er farve ikke ændret over tid.

Sådanne strukturer ved hjælp af rammen gå op og hold i denne position. Windows har altid mange bindinger. Har oftest enkeltruder. Fordelen ved sådanne vinduer er rummets rums økonomi. Deres minus er et design som en guillotine - lidt behagelig, hvis et sådant vindue går i stykker - et traume kan være alvorligt.

Produktionen af ​​trævinduer med termoruder er baseret på denne teknologi ved brug af en højkvalitets træmasse af tørret lerk eller nordlig fyr. De bruger termoruder, som ikke er fastgjort ved hjælp af tætningsmiddel, men med gummitætning. Udenfor er vinduet fastgjort med skruer og glasperler. De er præget af en lang levetid, da de er imprægneret med en særlig forbindelse.

Ville bare foretage en reservation. I dette afsnit taler vi ikke om vinduer lavet i Finland. Dette er en speciel teknologi udviklet af vores nordlige naboer.

Finske trævinduer med termoruder er udstyret med to tråde af ruder og to-frame konstruktion. I den indre ramme er der et termoruderet vindue, i det ydre er der et almindeligt glas. For at åbne de indre og ydre ramper på samme tid anvendes specielle armaturer i de finske vinduer. De fleste af disse modeller er udstyret med polstring eller transoms. I vores land fremkom vinduer lavet med moderne finsk teknologi, men de vandt allerede deres beundrere. I dag er det måske de mest eftertragtede trævinduer med termoruder. Vidnesbyrdene om glade ejere af sådanne designs viser, at de er meget pålidelige og værd at bruge pengene på dem.

Mange af Ruslands naboer beskæftiger sig med produktion af vinduer. Den væsentligste succes i denne sag er opnået af Belarus. Trævinduer med termoruder fra dette land - en kompromisløsning til folk med gennemsnitlige indkomster. De harmoniserer perfekt den fremragende kvalitet, demokratiske pris og moderne design.

Hviderussiske trævinduer med termoruder opfylder europæiske standarder og kan opfylde kravene til den mest krævende køber.

Windows fra Hviderusland har mange fordele, der er forbundet med elitemodeller:

 • lavet af høj kvalitet tømmer;
 • miljømæssigt sikkert;
 • de er præget af høj styrke og mulighed for reparation;
 • Forskellige antal glaselementer;
 • fremragende støj og varmeisolering.

De belarussiske vinduer passer perfekt til både det klassiske og innovative interiør.

Trævinduer med termoruder: installation

Installation af trævinduer er ikke en nem opgave, det har mange nuancer. De kan kun kendes af fagfolk, der har erfaring med windows i årevis. For hver type eurowindows er der visse installationsbetingelser. Derfor overlade dette vanskelige job til fagfolk.

Justering af trævinduer med termoruder

Når vinduerne er installeret, er det nødvendigt at justere brochurerne. En person uden særlige færdigheder med et sådant arbejde kan næppe klare. Og uden at justere dørene, kan du ikke indsætte termoruder i vinduerne. Belastninger må ikke distribueres korrekt, og som følge heraf vises der revner på glasset.

Glem ikke, at vinduerne er træ med et termoruder, der er udstedt en garanti, men dette dokument træder kun i kraft med en kvalificeret installation af vinduer. Så skimp ikke på arbejdet hos professionelle installatører.

På nuværende tidspunkt er det slet ikke svært at købe færdige trævinduer med termoruder. Men der er situationer, hvor det er nødvendigt at gøre dem til ordre. Årsagerne til dette kan være meget - en ikke-standard vinduesåbning, en usædvanlig designløsning, ønsket om at have vinduer af træ, produkter, som ikke er til salg mv.

For at gøre dette skal du kontakte vinduesfabrikanten. De vil sende dig en specialist, der vil fjerne alle de nødvendige størrelser. Vil vise dig alle trævinduer med termoruder, billeder af allerede installerede modeller, prøver af alle tilgængelige materialer, tilbehør. Vil kalde den omtrentlige pris for vinduet. Det nøjagtige beløb, du vil blive kaldt hos firmaet, når du indgår en kontrakt. I den angivne periode vil vinduerne blive leveret til den angivne adresse og installeret.

Når vi taler om nye trævinduer, kan vi ikke undlade at nævne betydningen af ​​udformningen af ​​skråninger - en del af væggen, der ligger på siderne af vinduet. Tidligere var færdiggørelsen af ​​disse websteder reparatørernes opgave, og i dag forventer købere af Windows, at denne service leveres af producenten.

Måske for nogle vil det være en opdagelse, men skråningerne er ikke forbundet med vinduerne, selv om mange er sikre på, at de burde være med samme farvevindue og endda lavet af samme materiale. Hvad er pisterne? Der er flere muligheder:

 • pudsede skråninger. Udført ca. en uge efter installationen af ​​vinduer. Sådanne skråninger er egnede til enhver åbning, herunder buet og buet;
 • plast. Fremstillet ved hjælp af sandwichpaneler;
 • gipsplader. Muligheden er ret overkommelig. Efter installation er gipspladen plasteret og malet;
 • MDF paneler. Fremragende valg til eg eller bøgvinduer;
 • kork skråninger. Muligheden er ikke billig, men det ser godt ud. Det er ret nemt at finde den rigtige skygge;
 • træ skråninger. Det limede panel bruges. Denne udsmykningsmetode bruges oftest til trævinduer.

Det skal bemærkes, at trævinduer med et termoruder har næsten ingen negativ feedback. Selvfølgelig, hvis du ikke tager højde for censuren om de høje omkostninger ved produkter. Men fra vores synspunkt er høje priser for disse produkter fuldt berettiget - naturligt, miljøvenligt materiale kan ikke være billigt.

De fleste ejere af nye trævinduer er meget tilfredse med deres erhvervelse. Næsten alle, der allerede har købt sådanne vinduer, noterer sig deres storslåede design. Og det siges ikke kun af ejere af dyre landhuse, men også af ejere af meget beskedne bylejligheder.

Et vigtigt argument til fordel for trævinduer overvejer mange købere deres miljøsikkerhed.

Beboere i store byer noterer sig de gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber ved trævinduer. Det er vigtigt, at de kan repareres om nødvendigt, uanset levetiden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 2 =