Tryk skruen mekanisk manual med egne hænder

Sådan laver du en presse til juice med dine egne hænder. Skruetryk for saft

Hvis træerne i hytten i løbet af sæsonen er bøjet under vægten af ​​frugt, der kræver hurtig behandling, skal du passe på tilgængeligheden af ​​en juicer. Dette problem opstår også blandt vinproducenter, blandt hvem der ikke er villige til at behandle bær med hånden. Lav en presse til juice kan gøres på egen hånd, eksklusive ekstra udgifter til køb af udstyr, hvilket er ret dyrt i dag.

Skruesaftpresser af den manuelle type kan laves ved hjælp af forskellige teknologier. I den forbindelse anvendes dele som gamle beholdere, tanke fra vaskemaskiner samt potter og plader. I nogle tilfælde udføres konstruktionen ved hjælp af en jack. Hvis det er en traditionel enhed til fremstilling af juice, sørger enheden for tilstedeværelsen af ​​følgende bestanddele: stødmekanismen, kurven, pressekroppen og bunden. Kurven skal anbringes på bunden og placeres under en bakke til modtagelse af saft. I de sidste af disse elementer er der tilvejebragt et trug, under hvilket en saftopsamler er installeret.

Lav en presse med dine egne hænder

Indledningsvis vil det være nødvendigt at forberede bunden og rammen, som er lavet af en metalprofil. For at lave en presse til saft skal det være nødvendigt at danne den øverste del af rammen, som skal placeres vandret. For dette element er valgt den mest holdbare og stive profil, som har tykke vægge. Dette vil fjerne afbøjningen af ​​komponenterne under belastningen. På bunden lægges et stykke krydsfiner, hvor tank og palle er installeret. For at undgå korrosion af rammen er det nødvendigt at belægge overfladen med et lag maling. Hvad angår krydsfiner, behandles det med lak.

Hvis du selv beslutter at udføre en presse til juice selv, skal du forberede en palle, som kan laves med samme navn fra en pot med stor diameter. Det bliver kun nødvendigt at skære et hul i læben og sætte et plastrør ind i det, og saften vil strømme ind i modtageren. Arbejder med pallen, du skal handle meget omhyggeligt, da produktet nemt kan gå i stykker, hvis det ved et uheld er tilsluttet eller noget faldt på overfladen. Dette gælder også for drift, da røret kan blive slået ud af uforsigtighed. For ikke at bekymre sig om dette, er det bedst at bruge en bakke lavet af rustfrit stål.

Saftpressen skal nødvendigvis have en tank, der kan fremstilles af en mester fra et galvaniseret perforeret bånd. Valg af materiale bør være forbeholdt høvlet fyr tømmer, bør det ikke skal limes, sådan træ, kan du nemt finde i enhver isenkræmmer. Tanken er fremstillet af en bar, hvis tværsnit skal være lig med 20x40 mm. Afstanden mellem elementerne i dette produkt må ikke overstige 5 millimeter. Af den grund, træ er sammensat af æteriske olier og harpikser og glycosider, som et materiale til beholderen er bedst at bruge det biologiske materiale for ligegyldige type naturtræ, kan det være en birk, bøg eller eg. Hvad angår fyrretræet, bliver det normalt ikke brugt, når man trykker på hånden for at juice er lavet. Dette skyldes det faktum, at materialet har i sammensætningen af ​​harpiks, hvis indhold er i stand til at påvirke smagen af ​​saft.

Når en presse til juice fremstilles for hånd, skal det være nødvendigt at lave en firkant af to lag bestyrelser, som skal være vinkelret på hinanden. Brug i så fald selvlukkende skruer som fastgørelsesanordninger. Den modtagne plads vil tillade at modtage stempelet, og det vil derfor være nødvendigt at bruge en elektrisk jigsave. Det er vigtigt at udføre et element, der passer til diameteren. Kolber skal afrundes med en fil, som muliggør lettere installation af elementerne i tanken. Stemplet er også lavet af biologisk rene træarter som bøg, birk eller eg.

Arbejde på enhedens strømelement

Hvis du fremstiller en skruetryk til juice, så kan du som en strømforsyning bruge en skrue. Jacken vil også nærme sig. For at modtage juice vil der være nok hydraulisk jack, som kan skabe en kraft svarende til to tons. Blandt andet er det nødvendigt at save brædder, der placeres under donkraften, dette krav skyldes det faktum, at slaget ikke er nok for højden af ​​tanken, vil donkrafthåndtaget hvile på kanten af ​​tønden.

Anbefalinger fra en specialist til fremstilling af skruepresser

Når en skruehånd trykker på, såfremt juice er fremstillet, er det muligt at bruge en traditionel galvaniseret hårnål til skruen. Det er svejset til håndtaget og møtrikken, hvoraf den sidste vil dreje skruen. For at filtrere saften skal der anvendes tilstrækkeligt stærkt stof, som har et fint mesh. Perfekt egnet polyester eller lavsan.

Fremstilling af metalpresser

Når en presse til juice udføres af sig selv, er det muligt at tage udgangspunkt i en stålstruktur. Føreren af ​​dette skal have færdigheder til at dreje eller VVS, og også have på lager og kunne styre svejsemaskinen. Grundlaget er en rustfri tank, lånt fra en gammel vaskemaskine. Herfra er der lavet to cylindriske tanke, uden bund. Diameteren af ​​disse produkter skal være 23 og 29 centimeter, og højden vil være ensartet, svarende til 24 centimeter. I en mindre cylinder skal du lave huller og placere dem i forskudt rækkefølge. Deres diameter skal være 8 millimeter. Den interne beholder, som bliver en kurv, er nødvendig for at ilægge frugt, mens den ydre beholder er til juice.

Når der trykkes på en presse for at klemme ud saften, er det vigtigt at placere en rektangulær plade under cylindrene, som er lavet af rustfrit stål og har dimensioner på 30x50 centimeter. Pallens sider skal have en trekantet skråning, som er nødvendig for at dræne saften. Som en poisson vil en 21 mm flange stikke ud. Dens fiksering skal være stiv, den skal installeres på bunden af ​​stangen.

Hvis du beslutter dig for at lave en presse selv for at klemme ud saften, så til toppen af ​​poissonen, skal du svejse hovedet med hullet, der er nødvendigt for håndtaget. Ved hjælp af det sidste element bliver en stædig mekanisme aktiveret. I tandem med skruen vil møtrikken arbejde, som er monteret på den U-formede ramme. Sidstnævnte er fastgjort til bunden, om nødvendigt kan den betones i gulvet eller fastgøres til bordet med skruer.

Hvis du bruger en bilstik i arbejde, når du laver en presse til klemning af saft, behøver du ikke at male møtrikken, men det er nødvendigt at give tilstrækkelig styrke til bunden. Det er i det vil hvile på mekanismen, som er designet til at løfte bilen. Når du bruger en træpressetype, kan du betjene enheden uden en kurv. Et stålelement i den vil udføre en skrue med en møtrik og gitter, der stables mellem pakker med råmaterialer.

Skru pres med egne hænder

I det præsenterede video tutorial kanal Al-for-mig selv i to dele viser produktionsteknologi universel skruepresse, som skabte en mester til deres behov med deres egne hænder. Takket være dette viste det sig at være universelt. Det er muligt at producere limning materialer, kompakte prints, fjerne og lejer og buske, nogle typer af bøjning emner, de kompakte briketter og endda udvinding af frugtsaft for vin.

Pressen er lavet af enkle materialer. De kan købes på ethvert marked. Basen er et profilrør 50x20 mm. Til at begynde med er monteringsrammen samlet. Til justering og fastgørelse på svejsebordet anvendes magnetiske hjørner. Som svejsebord - et almindeligt metalark.

Efter tilpasning af emnerne kontrollerede mesteren tilfældigheden af ​​diagonalerne og ensartetheden af ​​siderne af basen såvel som rigtigheden af ​​de rette vinkler. Semiautomatisk svejsning. Svejseblanding - kuldioxid + argon. Metal - normal, så du kan lave mad og elektroder. Det tager lidt længere tid at rengøre og aftage.

Først svejste jeg emnerne i hjørnerne. Endnu engang kontrollerede jeg diagonalerne og vinklerne efter pothaking. For at sikre at rammen ikke er bøjet i processen, svejses den jævnt på alle sider. Først de indre og ydre hjørner. To indre elementer af basen, hvor hviler stemplet i pressen. På dem, når pressen er placeret, er der placeret en støtteplade eller stænger til forskellige behov.

Først hentede han flere steder og kogte det derefter. Det er vigtigt, at elementerne er i samme plan med rammen, så saml basen bedre på en plan overflade. Basisrammen er klar. Det er fortsat at rengøre sømme til en flad overflade.

For at svejse det øvre kors og justere stammen, har du brug for et center nederst. Derfor skal du midlertidigt indsætte et andet element. Da han er aftagelig, bemærkede han sin position i forhold til siderne og satte mærkerne. Derefter markerede han midten med korshårdiagonaler.

Til stangguiderne tog jeg to forbindelsesmøtrikker (eller aflange). Lager og møtrikker med M20 tråd. Han forberedte de fire identiske emner under skærets tværsnit. Markeret direkte på plads. Nu lavede jeg dem de samme og skar dem af. For nemheds skyld af det yderligere maleri har alle detaljer rengjort før svejsning. Jeg brugte en almindelig båndslibemaskine.

Nu tog han skuldrene på korset til den centrale møtrik. Hvis alt er glat, skal du gøre det samme på bagsiden. Jeg kontrollerede, at korset var fladt. Og han svejste helt konturen af ​​kontakt mellem skuldrene og møtrikken.

Jeg fik det klare kors på plads. Jeg forberedte 4 racks fra samme profilrør. For nemheds skyld blev goniometeret fastgjort med en klemme for at få det, der skal stå på stativet. Lænker baren på pladsen, lidt fanget. Jeg tog alle fire racks et punkt ad gangen. At lave mad er stadig tidligt. Først skal du justere hele strukturen og rette krydset øverst. Jeg fastgør det med klemmer til stolpen.

For at centrere stangen brugte jeg det midlertidige center på det element, jeg lavede på forhånd. Eksponeret elementet til de tidligere etiketter. Nu skruet forsigtigt stangen op.

Justerede spindelens position for at centrere stammen. Jeg kontrollerede lodretheden af ​​stativene. Nu kan alle racks afhentes flere steder. Kontroller igen lodretheden af ​​stativene.

Nu kan alle racks svejse helt nedenunder. Juster edderkoppen igen centrere stammen. Svejs korset til stillingerne. Den overflødige vi vil afskære og straks vil vi rense alle svejsede sømme for skønhed ... Pressens stang har brug for den anden styring, som under det ikke gik. Vi løser det på skråningerne. Kun to skuldre vil være nok her.

Fortsættelse af skruetrykket i den anden video

Forvrængede skuldrene direkte på plads, skrue den anden møtrik på stangen. Til svejsning fastgør vi skuldrene med klemmer og greb på flere steder. Så laver vi mad.

Til nogle arbejdspladser er der brug for en pressplade på pressen, der bevæger sig parallelt med bunden. Derfor vil vi på forhånd lave vejledninger til det. Guiderne er lavet af gevindstænger med en tråd på 14 m. Derfor borer vi to huller med en diameter på 14 m i profilen. Med vand er det lettere at bore og øvelser leve længere.

Saml blot guiderne. Juster og lav mad på plads. Guiderne er aftagelige. Nederste sno i møtrikken m14, som er svejset til rammen. Presseskruen selv består af en stangstang med en tråd m 20, håndtag fra en profilrørsektion på 20x20 mm og et frit roterende stempel.

Først svejse håndtaget. Det er vigtigt at svejse det vinkelret på stangen. Det vil være praktisk at arbejde. For at gøre dette fixer jeg håndtaget med magnetiske hjørner til styrernes haler, indtil jeg skærer dem af. Nu kan du afskære guidernes unødige haler. Jeg sætter stemplet ud af stikkene i kanalen og hjørnet.

Først skærer vi cirkelbasen ud. Det er vigtigt at tage et ret tykt metal, da det overfører hele belastningen til kompaktdelen. Føreren tog en 8 mm plade. Vi laver formen af ​​cirklen en bulgarsk.

Den anden del af stemplet er en beslag, der er lavet af en U-formet kanal med en tykkelse på 5 mm. I den øverste del skal du svejse styrestangen, så stempelet ikke hænger på stangen. For hende passer en 3/4 tommer VVS perfekt.

Bor 4 mm med vandbor i klemmen så mange huller som muligt langs bøsningens diameter. Hvor det er muligt, skærer vi jumperen mellem hullerne med en boremaskine. Endvidere slår vi ud et hul og vi fjerner burrs med en halvcirkelformet fil. Ideelt set behøver du ikke justere, fordi svejsesømmen lukker alt. Det er vigtigt, at bøsningen kommer ind i hullet.

Vi samler stempelet til svejsning. Først bøsningen, så cirklen: vaskemaskine, to møtrikker, en anden vaskemaskine og en U-formet beslag. Skru stammen til stop og niveau. For at reducere friktionen på det tilbageslagede slag, skal der være en afstand mellem den øverste spændeskive og den U-formede beslag. Det er nødvendigt at droppe ærmet 2 mm under niveauet af beslaget, så det hviler mod spændingen.

Vi svejsede først ærmet i beslaget. Nu svejses beslaget til bunden. Vi kontrollerer, at alt er fri til at spinde og svejse sømme. Bundskiven er vejledningen og stopper for stemplets referencepunkt. Derfor svejses det til cirklen ved svejsning. Resultatet er et stempel.

Den nederste del af stængertråden skal fjernes, således at den ikke flader ud under drift og ikke forstyrrer stramning af møtrikkerne. På friktionssteder sætter vi smøremiddel. Stemplet fastgøres ved hjælp af skruede møtrikker. Og frit roterer uafhængigt af stangen. Vi bringer skønhed ...

Tryk på, arbejder på en skrue, skabt af dig selv, klar til arbejde. Tilpasninger til forskellige typer arbejde på det, se følgende videoer.

Læs 502.097 gange.

 • Læs 62744 gange.

 • Læs 58797 gange.

 • Læs 48989 gange.

 • Læs 46692 gange.

 • Læs 43332 gange.

  kommentarer 11

 • kommentarer 10

 • kommentarer 9

 • bemærkninger 8

 • Genbrugspresse med egne hænder

  Hvis du planlægger at fremstille brændstofbriketter, indsamler papir eller som følge af dine forretningsaktiviteter, genanvendes i store mængder, så for at spare plads skal du få en presse til affaldspapir. Der er dokumenterede måder at lave en sådan presse med egne hænder på.

  Hvad er en papirstop?

  Til opbevaring og overdragelse af "indpakning" til affaldspapiret er det nødvendigt at reducere det i volumen eller tildele et separat rum til opbevaring. Forsøger at springe på det med hele familien eller invitere venner til dette fra sumo sektionen løser ikke problemet.

  Til dette er specielt trykudstyr af fabrik eller hjemme produktion nødvendig, hvilket gør det muligt at reducere affaldsmaterialet med snesevis af gange.

  Forslaget om at købe en mini-presse fra fabrikken vil blive behandlet med forsigtighed. Omkostningerne ved det kan nå 200 tusinde rubler, og derfor betaler det uhyggeligt lang tid. Der er en nemmere mulighed - gør det selv. Pressen er ganske universel, den kan let omdannes til noget andet. Hvis du f.eks. Har mistet lyst til at håndtere affaldspapir, vil det være ret simpelt at reprofilere det til reparation af køretøjer.

  Princippet om drift af forskellige typer presser er yderst simpelt. I en mekanisk pressomformes omdrejningstalets muskelkraft eller energi ved hjælp af et håndtag til en trykkraft, der overføres til den mobile arbejdsflade. Ved hydraulik transmitteres en lignende kraft af væske ved anvendelse af princippet om at kommunikere fartøjer og Pascals lov.

  Så du besluttede at lave en presse selv. Hvor skal man starte?

  • Først skal du bestemme typen af ​​tryk: Afgør om det er mekanisk eller hydraulisk, gulv eller stationær, stationær eller bærbar.
  • Tegn tegning og diagram.
  • Forbered de nødvendige værktøjer og materialer, vær tålmodig.

  Udformningen af ​​den mekaniske presse er enklere, men den hydrauliske presse er kendetegnet ved højtrykstryk. Beslutningen om, hvad der skal trykkes - gulv eller skrivebord, samt spørgsmålet om stationaritet afhænger direkte af udstyrets masse, brugen af ​​kraftværket (motoren).

  Hydraulisk tryk i husstanden er drømmen om enhver landsbyboer. Med høj effektivitet (80%) udfører den højkvalitets presning i noget større dimensioner og vægt end den mekaniske, og er lidt mere glad for vedligeholdelse. Hvis du ændrer olien i tide, overvåger ventilens tilstand, olietætningerne, væskeniveauet, så vil pressen af ​​denne type være tro og sandhed i lang tid.

  Opfindelsen af ​​princippet om drift af hydropresser er dateret 1795 og består af brugen af ​​to indbyrdes kommunikerende cylindriske fartøjer med forskellige diametre med stempler. Jo større forskellen i diameteren af ​​cylindrene (stemplerne), desto større pressetryk kan pressen give, da de kræfter, der virker på stemplerne, står i forhold til disse stemplers arealer. Det er som om en bil bevæger sig op ad bakke i det første gear.

  Den hydrauliske presse, der vurderes i vores tilfælde, er en hydraulisk jack monteret på en massiv ramme (ramme) med en bevægelig stang, der virker som et trykelement. Strømaggregatets rolle udføres af en jack.

  Når væsken pumpes mekanisk eller elektrisk i hovedcylinderen, øges det indre tryk. Når trykopbygningen i fluidet skubber jack stang installeret ved en ende davilnjami platform (stempel) af arbejdscylinderen i retning af de faste steldele, reducere afstanden til det og presse (ekstrudering) placeret i dette rum pulpen.

  Hydraulisk presse er en hydraulisk jack monteret på en massiv ramme (ramme) med en bevægelig stang

  For at producere pressen skal du bruge:

  • Hydraulisk stik. Af den anvendte jacks belastningskapacitet afhænger graden af ​​komprimering af affaldspapir;
  • Værktøj til arbejde på metal: bulgarsk, bor med bor med forskellige diametre, skruenøgler, svejsemaskine med elektroder;
  • Metal kanaler, vinkler, bolte med møtrikker, stålplader, fjedre, stifter, rør;
  • En, og helst et par intelligente assistenter, der ikke kun vil spørge og hjælpe, men også sikre, at du ikke får metalrør, kanaler og hjørner.

  Når der opstilles en tegning, bestemmes rammens, rackets, benets, stempelets, stangens bevægelses- og stikbeslagets dimensioner.

  Størrelsen, vægten og ydeevnen af ​​anlægget afhænger direkte af stangens slag og løftekapaciteten på stikket.

  Som et eksempel vil vi citere et sæt materialer, der er nødvendige til fremstilling af en presse med en 16 tons kraftenhed.

  1. Øverstråle. Materiale: Metal U-formet kanal. Dimensioner: 160 x 800 mm.
  2. Nedre mobil stråle. Materiale: Metal U-formet kanal. Dimensioner: 160 x 800 mm.
  3. Rack - 4 stk. Materiale: Metallisk L-formet hjørne. Dimensioner: 100 x 100 x 1780 mm.
  4. Ben - 2 stk. Materiale: Metallisk L-formet hjørne. Dimensioner: 65 x 65 x 800 mm.
  5. Spacer - 2 stk. Materiale: Metallisk L-formet hjørne. Dimensioner: 32 x 32 x 800 mm.
  6. Returfjedre - 2 stk. Dimensioner: Det vælges individuelt af længden af ​​stikket, når stangen er i øverste dødpunkt (komprimeret).
  7. Stemplet. Materiale: Metal U-formet kanal. Dimensioner: 70 x 600 (580) mm.
  8. Stødpude. Materiale: Metalplade. Dimensioner: 50 x 200 mm.
  9. Guide plader - 4 stk. Materiale: Metalplade. Dimensioner: 30 x 100 mm.
  10. Hydraulisk bilstik. Bæreevne - 16 tons. Stroke: Ca. 195 mm afhængigt af mærket.
  11. Bolte, møtrikker, stifter. Egnet variant M 8 x 28. Men det endelige ord vil sige din drill og tilgængeligheden af ​​ekstra øvelser.

  Vi begynder med emnerne. Bevæbnet med en meter, en bulgarsk og en hacksav, begynder vi at måle og se ud detaljerne i pressen af ​​den rigtige størrelse. På de rigtige steder markerer du hullerne. Til hydraulikstikket svejses eller fastgøres trykpuden og stempelet. Til stemplet på siderne svejsede vi styrpladerne.

  Eksempel på en hydraulisk pressetegning

  Når pressen samling vil antage, at vinklerne, kanalerne allerede skåret, er fastgjort til en jack stik tryksko (plade) og til siderne af stemplet ledepladerne.

  • Vi forbinder indlægene til den øverste stopbjælke øverst, for dette skal du bore to huller i hver rack. Hullerne skal falde sammen med lignende huller i den øverste trykbjælkens kanal, boltet (i nogle kilder anbefales det at tage yderligere svejsning).
  • Så fylder vi strukturen på den ene side og planlægger og borer fem eller seks huller fra siderne af stativerne symmetrisk til hinanden. Hulernes diameter er ca. 30 mm. Formål - at fastsætte niveauet for den nederste mobilstråle med stifter. Stifterne skal være stærke nok til at modstå stempelets medierede tryk gennem det pressede råmateriale. Begynd at bore huller i en afstand på 135 mm fra bunden af ​​stativet. Afstanden imellem dem er bedst at modstå omkring 150 mm for ikke at svække styrken af ​​strukturen.
  • Vedhæftning af den øverste stråle, drej rammen og på bjælken af ​​den øverste stråle, vi planlægger (hvis det ikke er sket endnu) og bor huller til fastgørelse af puden med et stik og to fjedre. I denne stilling peger jackstangen opad.
  • Direkte til stikstangen eller gennem pladen sætter vi stemplet med faste styrplader og to returfjedre, der passerer det gennem toppen. Bemærk at stemplet skal gå i søjlens indre rum med en minimumsafstand og ikke være i stand til at strække sig ud over pressens grænser til venstre eller til højre på grund af de restriktive styrplader. Fjedre skal fastgøres i den ene ende bag stemplets bagside og den anden bag bagsiden af ​​den øvre fastgørelsesbjælke og være parallel for at undgå forskydning og ujævn fordeling af kræfter.
  • Vi lancerer gennem den øverste del af strukturen den nedre bevægelige stråle. Vi kontrollerer fiksering af overfladen ved hjælp af stifter, idet der tages hensyn til den vandrette og lige kontakt med stopene (stifterne).
  • Endelig reparere og styrke rammen med afstandsstykker, svejs dem med svejsning til stativet, denne gang fra den modsatte side i forhold til den øvre trykbjælke.
  • Svejset ved svejsning til benene på benene - to parallelle hjørner (vinkelret på de svejsede afstandsstykker).

  Og endelig, den sværeste endelige handling - vi forsøger at hæve denne maskine og sætte den på benene.

  For at starte affaldspapiret er det nødvendigt at placere det under stemplet. Du kan lave en formular, og så får du papirblade. Før begyndelsen af ​​presningen, kan papiret fugtes med vand, så det vil danne en mere tæt masse. Naturligvis papiret med forskellig densitet og vil blive presset forskelligt. For eksempel vil bølgepap reducere i størrelse mange gange. Når der vaskes affaldspapir, efterlad papiret efter tørring for at tørre, skal der ikke oprettes særlige forhold for dette.

  Designet er universelt og uden ændringer kan det bruges til at trykke eller trykke ud, ikke kun genbrugspapir, men også andre materialer.

  Da installationen ikke testes, øges trykket, når du trykker forsigtigt og gradvist, lytter til mekanismernes drift og styrer olietrykket i stikket. Det er overflødigt at sige, at bolte skal være snoet og fastspændt, svejsesømme - i integritet, stabilitet - pålidelig.

  Video: En historie om en selvfremstillet presse med en kraftenhed baseret på en flaske hydraulisk stik

  Mekanisk tryk med egne hænder

  • Elektriske værktøjer: bulgarsk, boremaskine, skruetrækker, svejsemaskine;
  • Dreje- og fræsemaskiner. Hvis maskinerne eller evnen til at arbejde på dem mangler, kan de nødvendige dele bestilles hos en kvalificeret turner.
  • Hjørner, stålplader, bolte med møtrikker mv.

  Forberedende fase

  En nødvendig betingelse for at skabe en presse til affaldspapir er det korrekte valg af materiale. Rustfrit og letforarbejdede materialer (aluminium, rustfrit stål og andre metaller med anti-korrosionsbelægning, plexiglas mv.) Passer bedst, som ved brug af en håndtryk anvendes vand.

  Inden du samler pressen, er det nødvendigt at bestemme strukturens dimensioner, som du skal omhyggeligt måle og danne tegningen på.

  Grundlaget for pressen er et skelet lavet af metalkanaler eller hjørner, foret med metalplader og forstærket med tværgående bjælker

  Grundlaget for pressen er en ramme af metalkanaler eller hjørner, foret med metalplader og forstærket med tværgående bjælker:

  • Det er nødvendigt at tage fire metal hjørner eller stænger i længden 80 cm og fire længder på 60 cm og fastgør hinanden med elektrisk svejsning, bolte eller skruer, så der opnås to rektangler. Dette bliver den øverste og nederste del af kassen.
  • Desuden er disse to metalrektangler fastgjort i højden af ​​lodrette bjælker (højden bestemmes uafhængigt) også ved hjælp af elektrisk svejsning eller bolte til en mere stiv kobling. Så er den resulterende boks foret med metalplader og forstærket med tværbjælker.
  • På en bredere side er der lavet en dør til fjernelse af komprimerede genbrugsbriketter.

  Efter indsamling af metalboksen fortsætter vi til dannelsen af ​​det såkaldte stempel:

  • Den er samlet af metalkanaler med en længde på 45-50 cm, svejset sammen ved hjælp af elektrisk svejsning fra siderne. Antallet af kanaler bestemmes uafhængigt afhængigt af bredden. Stemplet styrkes af en tværgående stråle eller af samme kanal, som giver knuden den nødvendige styrke.
  • En flange er svejset til midten af ​​den tværgående stråle, i hvilken en stang med en gevindforsynet gevind er indsat. Tråden på stangen skal påføres ved hjælp af håndværktøj eller en stationær maskine. Det er bedst at give materialet til turneren for pålideligheden af ​​emnet.

  Dernæst dannes den sidste del af pressrammen:

  • Til hovedboksen (fra længere sider) modsat til hinanden er to kanaler eller metalstænger med en bredde på mindst 10 cm fastgjort ved hjælp af elektrisk svejsning eller bolte.
  • Ovenfor kanalerne er der fastgjort to stænger, og mellem dem er et lag fastgjort i buret, hvori en metalstang med gevind er indsat og derefter fastgjort til stempelets flange.
  • Efter at have samlet hele strukturen på stangen på skiven, og så møtrikken, som giver dig mulighed for at rotere det på lejet og køre stempelet. Drej møtrikken med en håndtag eller et hjul uden stor indsats. Hvis ønsket, eller for at øge virkningen af ​​kompression, kan armen hæves.

  Video: Demonstration af den mekaniske skruetryk til affaldspapir

  • I pressens klare design anvendes genbrugspapir, der tidligere er fugtet med vand til mere effektiv kompression. Graden af ​​fugtighed bør udvælges ved erfaring.
  • Efter påfyldning af papirkurven begynder den bevægende overflade at blive sænket: Ved at dreje møtrikken ved hjælp af en håndtag eller et hjul, er stempelet nødt til at sænke og trykke på affaldspapiret. Når stempelets maksimale kompression er nået, er det nødvendigt at lade pressen stå i mindst 10-15 minutter, hvilket gør det muligt at fjerne overskydende fugt fra den komprimerede masse.

  Efter tryk er affaldspapiret fjernet fra pressen og tørret. Efter at man har presset med en hydraulisk presse, er massen udtaget fra kassen anbragt til tørring på en flad overflade i fri luft.

  Rotationsbevægelser af møtrikken ved hjælp af en håndtag eller et hjul, så stemplet sænker og presser affaldspapiret

  Således er teknikken til at betjene pressen meget enkel, hvilket gør det nemt at komprimere affaldspapir selv i et begrænset rum, såsom en garage eller et skur.

  Ekstremt let at fremstille er en kompakt manuel presse til papir, i henhold til handlingsprincippet, der minder om et køkkenbelægning for hvidløg.

  • Det er nødvendigt at tage en metalstang eller en kanallængde på 80 - 100 cm.
  • På den nederste del ved hjælp af elektrisk svejsning er en lille metalboks fastgjort med en omtrentlig størrelse på 20x20x10 cm.
  • I den nederste del af kassen er der monteret et hængslet låg til udvinding af genbrugsbriketter. På siderne af kassen med en boring laves små gennemgående huller for at fjerne overskydende fugt fra det genvundne materiale.
  • Til toppen af ​​kanalen er der monteret en bevægelig håndtag, fastgjort med en metalfinger på mindst 100 cm. Et stempel, der også er bevægeligt, er også fastgjort til den bevægelige håndtag, også ved hjælp af en metalfinger. Stemplet er et rektangulært metalark med en svejst svejsning i midten, hvilket er lang nok til at opnå parallelisme med hovedkroppen af ​​slagtekroppen i tilstanden af ​​fuldstændig kompression.
  • Hele strukturen er boltet til væggen i en højde på 100-150 cm.

  Efter monteringen af ​​væggen er alt klar til at kontrollere den mekaniske manueltryk til papir.

  Først skal du male papiret med en mixer:

  • Læg papiret i beholderen, fyld det med vand og lad massen stå et stykke tid.
  • Efter blødgøring af pulpen tager vi en elektrisk boremaskine med en byggemixer i slutningen og begynder at blande alt grundigt.
  • Formet papirmasse placeres i en metalpressekasse.
  • Vi sætter stemplet i kassen og trykker håndtaget ned, indtil det stopper. Denne manipulation er gjort flere gange for at opnå effekten af ​​maksimal komprimering af affaldspapir, bortskaffelse af overskydende fugt og dannelse af genanvendte briketter.

  Vi trækker den dannede brikette ud af håndtrykket ved at åbne det hængslede bundlåg på kassen. Tørrede genanvendte briketter kan bruges med tillid til faste brændsels kedler inden for husstanden til opvarmning af huse.

  For at øge trykstyrken anbefales det at lave en håndtag af tilstrækkelig længde. Det kan være permanent eller flytbart.

  Ifølge det ovennævnte operationelle princip er det muligt at designe en stationær manuel presse til affaldspapir med større belastning og produktivitet. Dimensioner og former af kassen eller beholderen til ilægning af affaldspapiret kan være forskellige.

  Fotogalleri: Fuld cyklus af papirpressning

  På nuværende tidspunkt repræsenterer indsamling af en presse til affaldspapir ikke for meget kompleksitet. Tilstrækkelige midterfærdigheder, som de fleste indbyggere i vores land har til indsamling og fremstilling af dele. Alt det nødvendige materiale til pressen findes på tidspunktet for modtagelse af skrot, og resten kan købes i specialbutikker eller markeder.

  Pressens egen konstruktion, hydraulisk og specielt mekanisk, er en elementær mekanisme, som ikke kræver nogen energikostnader. Det er uhøjtideligt i drift, praktisk og nem at bruge.

  En sådan opfindelse vil som en hjemmelavet affaldspapir blive en god "hjælper" i økonomien og en uundværlig "ledsager" i affaldshåndtering af papirindustrien.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 6 = 12