Udstyr til legeplads

Sådan laver man en legeplads: 70 billeder af rigtige bygninger

For børn i dacha eller i nærheden af ​​huset undersøgte ikke sengene eller hvilke andre steder de ikke burde være, de har brug for et interessant hjørne for dem. Forældrene kommer som regel til ideen om behovet for at oprette en legeplads eller et sportshjørne - afhænger af børns alder og ønske. Laget uafhængigt legepladsen er god, da den er bygget, kan du sørge for muligheden for gradvis omdannelse. Trods alt, hvad der passer 2-3 årige børn, kan man ikke lide 5-6 år, og endnu mere for ældre børn. Og desuden, en legeplads med sine egne hænder ofte bygget ikke kun af økonomiske årsager, men på grund af ønsket om at behage barnet: hvem er den bedste forælder ved, at ligesom dit barn ... Nogen har brug et piratskib, og nogen hans egen, virkelige, hus med en veranda, en dør og alle de nødvendige egenskaber.

Dansk legeplads med egne hænder - et sted for at spille dine yndlingsafkom i sommerhuset eller på gården

Det vil være en vanskelig opgave at løse. For det første er det ønskeligt, at legepladsen ses fra hjemmet, og fra det rum, hvor nogen er størstedelen af ​​tiden. Ideelt, hvis stedet ses fra flere værelser eller point. For det andet bør den være placeret væk fra hozpostroek med "duftstoffer", hvis nogen. For det tredje er det ønskeligt at tage hensyn til jordens frugtbarhed: et komplekst spil kan skelne ufrugtbar jord eller med komplekse geologi: især grave jorden er der ingen grund, er den maksimale - i de 30-40 cm begrave poler swing.

Når man vælger et sted, er det ikke dårligt at arrangere et legeplads nær væggen eller hovedhallen. Disse zoner kan bruges meget skarpt, og i dette tilfælde kan de bruges til spil. For eksempel at lave en mini-klatrevæg på væggen, reparere rebstiger, skiferbræt og andre enheder, der er lige så interessante for børn. Du ved sikkert, hvad dine børn ud, og hvis du ikke kender - kan du finde ud af: hegn og manglende vægge, placere forskellige enheder i forskellige områder og se hvor dit barn er forsinket længere. Så find ud af hvilke spil det trækker mere, du vil vide i hvilken retning at fortsætte.

Det er også nødvendigt at tage højde for også belysning. Stedet for børns spil bør ikke være konstant i skyggen, men solen er heller ikke nødvendig. Ca. 2/3 af stedet skal være i skyggen (sandkasse, sving) og 1/3 - i solen - puljen, hvis der er zonen af ​​aktive spil. Hvis der ikke er nogen skygger på retten, skal du opfinde en baldakin eller sætte en stor paraply.

Bemærk dog, at der i det foreslåede område var et permanent udkast. Børn skal naturligvis være tempereret, men ikke på denne måde. Selv når du vælger et sted til legepladsen, skal du være opmærksom på, at der ikke er elektriske apparater eller nogen form for klapper, automatiske enheder og andre lignende enheder i nærheden. Børn er nysgerrige og opfindsomme, så det er bedre ikke at tage chancer.

Lidt om pladsen, som bør tages under legepladsen. Unge børn behøver ikke så meget plads - en sandkasse, nogle meget enkle skaller, en lille pool, hvis du tror det er muligt. Det er dejligt at have en græsplæne eller et glat, glat stykke med nogle passende dæk, hvor du kan ligge ned til din egen fornøjelse. Det er alt sammen. Alt dette er nok for et område på 4-5 kvadratmeter. m.

Små børn har brug for en lille legeplads

For små børn er det ønskeligt at hegn området. Dette giver dig mulighed for ikke at være konstant nær, men at engagere dig i en nærliggende forretning: børn er i sikte og sikkert. Hegn kan være enhver - det handler om din fantasi, lyst og muligheder. Hovedkravet er, at det skal være sikkert og holdbart eller helt utilgængeligt for børn. For eksempel, som et gitter-rabitsa, som du ser på billedet ovenfor. Det sker med en plastbelægning af lyse farver og ser ikke så alvorligt ud som normalt.

Grid-rabitsa med PVC belægning - en god mulighed for hegn legepladser

Hvis denne mulighed for en eller anden grund ikke er behageligt, kan du sætte et hegn, som vil være til børn i højden et sted på skuldrene, afstanden mellem nabostater skal være sådan, at hovedet ikke kommer derhen. Stacking kan males i forskellige farver.

Hegn - den sædvanlige hegn i en usædvanlig præstation

Bare vær opmærksom på, at toppe var afrundet og ikke havde skarpe hjørner, de var godt forarbejdede: splinter meget forstyrrede børn. Monter den picket du har brug for fast. Med forventning om, at børnene nødvendigvis vil hænge på dem og hoppe.

Sjælden hegn anvendes sjældent, men det ser godt ud, dets funktioner fungerer perfekt: sikkert, sikkert, æstetisk attraktivt.

Rækhegn til legepladsen - holdbar, billig, pålidelig og sikker

For ældre børn er hegnet et relikvie. For dem er aktivitetsområdet hele webstedet, og kun noget virkelig interessant kan distrahere dem. Området her har også brug for mere. Om muligt tager børn op til 7 år 8-9 m 2, fra 7 til 12 år - op til 12 m 2. Der er allerede et sæt af skaller mere alvorlige, og kræver derfor store arealer.

Dette er et vanskeligt emne med et meget vanskeligt valg. Mens børnene er små, er plænen perfekt til dem. Ikke ceremoniel, men sporty (der er en særlig sammensætning af urter med høj modstandsdygtighed mod slid). Han er ikke så attraktiv i udseende, men er i stand til at udholde små pranksters med næsten ingen skade. Mangel på græsplæner - behovet for regelmæssig pleje: vanding, hårklippning osv.

For små børn er den ideelle belægning på legepladsen græsplæne

Med belastningen fra de voksne børn spiller græsset ikke længere. Især i området med aktive spil: tæt på gliderne, gynger. Dette er de mest problematiske områder. Hvis du forlader disse områder "som det er", så bliver der i løbet af regnen dannet en pølse under dem gennem et par "racer" og bliver til en sump. Der er en god løsning: at lave en drænpude fra ruiner og over det for at udfylde sand eller lægge en gummibelægning som den, der anvendes i stadioner. Den er holdbar og holdbar.

For at fjerne fugt fra legepladsområdet skal jorden fjernes i en dybde på 15-20 cm, falde i søvn og ramble murbrokker, hæld ovenpå og sand også sandet. Begge lag er ca. 10-15 cm. Når du bygger det, kan du stoppe ved dette: landing på en sådan platform er allerede ganske god. Men sandet bliver gradvist taget væk, og det skal opdateres med jævne mellemrum. Du kan sprede gummitåden. Det er alvorligt, men bliver nødt til at lave en lille skråning til vandet rullet ned med ham i regnen. Nogen lægger bare gummimåtter, som udskiftes som de slides ud.

En anden vej ud er at fylde hele området med små, sigtede sand. Det vil med jævne mellemrum blive nivelleret og genopfyldt, men det er måske den mest praktiske løsning.

Dæk til en legeplads af sand - fra kategorien "hurtigt og uden besvær"

En anden mulighed er at hælde knust bark. Et andet spørgsmål er, at ikke alle kan tage denne bark. Men hvis der er, prøv det. Belægningen er blød og ikke traumatisk. Det er kun nødvendigt at male godt og fjerne de chips der kan være der.

Af de mere teknologiske kan tilbyde følgende:

 • Regupol. Fabriksgummibelægning, lagt på en flad beton eller asfaltbase. Omkostningerne er 25-70 $ pr. Kvadratmeter.
 • Gummikrummebelægning med tilsætning af en astringent. Det hældes på det forberedte planlagte område (det er muligt på det komprimerede sand lagt over ruderne). Prisen er 25-80 $ per kvadratmeter.
 • Modulære systemer med høj densitet PVC. Plader, der er forbundet i overensstemmelse med puslespil. Prisen på en "firkant" er 50-70 $.
 • Kunstgræs. Passer på en forberedt base af kvartssand og gummiflis, kræver fjernelse af vand. Afhængig af højden af ​​bunken koster det fra 40 til 80 $.

Det er svært at vælge. Der er for mange gensidigt eksklusive krav og ønsker, men noget skal vælges. Den mest almindelige mulighed - en græsplæne, den næstmest populære - sandet. De resterende belægninger anvendes kun på steder - i de mest "ladede" dele.

Valg af udstyr til en legeplads

Planlægning af elementerne på en legeplads er bedst med børn. Det er trods alt for dem, du skal bygge en spilzone, og det er deres ønsker, der skal lyttes. Ofte forsøger vi at gengive det, der i vores forståelse af dem bør være interessant, og så spekulerer på, hvad børnene at spille hvor som helst, men ikke på stedet, som blev bygget med så meget kærlighed. Alt fordi du legemliggjorde dine ønsker og forventninger, og ikke børn. Lyt til, hvad barnet ønsker, gå rundt om gæsterne, der allerede har sådanne faciliteter, se hvor barnet bruger mere tid. På dette grundlag kan du allerede bygge noget.

Planlæg legetøjets elementer bedre med deltagelse af børn

For børn på legepladsen skal der være en sandkasse. Dette udvikler deres koordination, giver dig mulighed for at udvikle hurtigere. Det sædvanlige design - fire boards - at slå ned er ikke et problem, men jeg vil have det til at være smukt. For drenge vil det være interessant at have en sandkasse maskine. Den er lavet af to farvede vandtæt lamineret krydsfiner.

Maskine lavet af krydsfiner og i kombination sandkasse

Under hætten er en legetøjskasse. Inde i kabinen er der også en "indgang" til denne boks.

Se fra en anden vinkel

Generelt er træbiler til drenge sjovt. De er entusiastisk der. en anden mulighed fra den gamle tønde.

Fra bagsiden, forresten, kan du også arrangere en sandkasse ...

En anden interessant ide - hvordan man laver en skygge over legepladsen: Fix stangen i højden, kast et telt over det og lav en slags telt. Og det er ikke varmt, og der er en skygge.

Den mest populære del af børnenes hjørne til spil: dit hus, hvor du kan gemme sig fra de allsigtende øjne for voksne, fastsætter deres egne regler. For børn er det ligegyldigt, hvad deres hus er bygget af. De spiller perfekt i et telt lavet af klud, en hytte lavet af grene. Der er en masse opførelse af børns sommerhuse, der hurtigt og nemt "bygges". Og til denne konstruktion kan du tiltrække selv den mindste: i et hus bygget af dine egne hænder vil det være endnu mere interessant at spille.

For eksempel en hytte. Se de legende børn. Dette er den bygning, de bygger mest ofte. I forskellige regioner kalder de det anderledes: nogen med deres "hovedkvarter", en person med "hjem", en hytte, halabuda. Normalt anvendes sticks, sengetæpper, andet improviseret materiale. Baseret på denne "halabudostroeniya" og lavede flere af følgende designs af huse til børn.

Et par poler, foldet i en hytte, om et par uger vil binde en convolvulus

Den billigste måde at bygge et sommerbarnshus på: Sæt flere poler i en hytte, plant rundt om en bindweed og vent et par uger, indtil de vokser op. Formen på denne levende hytte kan være enhver: i form af en kegle, som i et billede, en traditionel hytte, mere som et hus mv. Du forbinder polerne med et garn, plastbånd eller noget lignende. Det er kun vigtigt at sikre en tilstrækkelig stabil ramme, ellers kan børn, der er forstyrrede, forstyrre strukturen.

Generelt er det ikke nødvendigt at vente til planterne vokser. Du kan sy et stofdæksel, lav en indgang, som i en wigwam ... Muligheder for at anvende et fantasibud.

En hurtig og absolut sikker måde at opbygge en børnehytte på er at fastgøre kludene på bøjlen. Du hænger denne struktur, for eksempel på et træ. Læg det under måtterne og læg kluden i kanterne. Få et glimrende sommerhus, hvor børnene vil være kølige og hyggelige.

Hood og stof hood - hurtig, billig, sikker

Og dette design passer ikke kun til piger. Hæng et camouflage net eller camouflage klud på bøjlen. Drengene vil helt sikkert oprette deres hovedkvarter i den.

Hvis dit barn drømmer om et hus, ligesom dig, er mulighederne endnu større. Det er normalt bygget ved hjælp af wireframe teknologi: søjlerne er begravet i hjørnerne, de nederste og øvre stropper fastgøres til dem. Den nederste omslag er grundlaget for gulvet, den øverste er loftet. Hvis huset er planlagt at være højt, placeres en sandkasse ofte i bunden. Huset på toppen lukker det fra regn og sol.

Højt hus til børn

Hvis huset er planlagt på jordoverfladen, kan konstruktionen på en anden måde begynde. Indstil de blokke, som den står på i niveauet, læg stangen (80 * 80 mm eller 100 * 100 mm) på den, tilslut den til et rektangel, og fastgør hjørnerne med metalplader. Efter allerede er fastgjort til den nederste ramme af racket i hjørnerne, hvilket vil være en støtte til vægge og tag.

En af mulighederne for huse til børns spil i landet eller på gården

Nogle børn kan godt lide at have et hus, ligesom voksne: med en veranda, en ægte dør og et vindue, en sofa ... Dette har også forældre gjort mere end én gang. Grundlaget er det samme: stangen, hvorfra rammen er bygget, og den er klædt efter ønsket. Arbejd hurtigere med plademateriale, såsom vandtæt krydsfiner, længere - med brædder eller foring.

Lige populært blandt børnene er dias. Hurtig afstamning er meget sjovt. Her for forældrene og der er vanskeligheder. Fra hvad skal man lave en børns bakke? Den traditionelle belægning - et rustfrit stålark - er nu blevet meget dyrt, og det er farligt at forlade det på gaden uden opsyn - det vil blive taget væk. Almindeligt stål virker ikke - det ruster meget hurtigt, så vi skal søge efter en erstatning. Der er flere muligheder:

 • Find den færdige plastbakke. Er kun nødt til at tilpasse sig den størrelse, der er.

Denne børns dias er lavet af en færdig plastbakke

Træbørns dias skal forsigtigt poleres

For en større nedstigningsstigning kan børnenes bakke syes med linoleum

Og kun en bakke i landet eller i nærheden af ​​huset er meget sjældent. Normalt er det - kun en del af spillet komplekse, som omfatter en bred vifte af skaller: Rope og almindelige trapper med forskellige hældningsvinkler, overhead track gitter, swing kæder eller reb, pæle med tværstænger og generelt, alt det, du kan tænke på. Nogle ideer finder du nedenfor i fotogalleriet.

Suspension gynger er populære ikke kun hos børn, men også hos voksne. Der er mange forskellige muligheder - fra modeller til børn til ældre børn. Nogle af dem du så i billedet ovenfor. For at skabe sådan underholdning behøver du ikke så mange materialer: kæder eller reb, som sædet vil blive fastgjort på.

Hvis du bruger reb - skal du regelmæssigt kontrollere deres tilstand: de bliver mindre holdbare fra solens eksponering og kan genudnyttes. Kæderne er mere pålidelige i denne henseende: de tåler tunge belastninger, men repræsenterer en anden fare: Kædernes skift kan knibe huden. Det er meget smertefuldt, og store hæmatomer produceres. Men der er en vej ud. For at holde det var sikkert, på en kæde på de steder, hvor de blev taget i hånden, sat på slanger. Deres skal beskytter hænderne på børn og voksne, der svinger svinget (eller kører selv).

Sådan beskytter du børns hænder i gynger på kæder

Kun her er et uheld - nysgerrige børn som at plukke rør, så de regelmæssigt undersøger dem. Nogle gange som et beskyttende lag anvendes covers af meget tæt stof, såsom presenninger.

Ofte er der spørgsmål, hvordan man fastgør kæder eller reb til tværstangen. Den mest populære løsning er karbinen. Men de har to ulemper: Når de rocker, knuser de ganske voldsomt og slipper gradvist ud. Slidhastigheden afhænger af de svingende barns vægt (de sidder ikke altid på svingerne en efter en) og intensiteten af ​​brugen. Delvist løse begge problemer kan være periodisk smøring, men kun delvist. Den anden mulighed er at bruge lejer, men her kan du ikke undvære svejsning. Flere muligheder for, hvordan du vedhæfter sving til tværstang, se på billedet nedenfor.

Hvor kan man få disse enheder? I butikkerne sælger rigging. Måske vil du finde andre ideer.

Ofte opstår spørgsmålet: hvordan og fra hvad man skal lave plads til. Ja, fra noget. Selv fra et dæk eller et presenning, en gammel stol - træ eller plast, bare et stykke bord. Håndværkerne håndterer og bruger den gamle stol.

Et stykke bord kan være et sæde til et hængende barns sving

En cirkel bundet med reb er en god mulighed

Den gamle stol på gyngen - hvorfor ikke?

Lidt ændre dem og hænge lidt over jorden, vi lærer ikke en sving, men en simulator til udvikling af ligevægt. Særligt interessant for drengene vil være mulighed med et bord fra skateboardet. Og på en bred platform kan du svinge og sidde ...

Ændring af den hængende sving

Trapper - Et af de vigtigste elementer, der forbinder alle de forskellige dele i en enkelt helhed, så du kan flytte fra et projektil til et andet. De er lavet af velbehandlet træ. Skridtene skal være runde (i diameter ikke mindre end 5 cm, der skal tages med hånden var behagelig) og lige. Du kan lave reb-trin: de er tungere at klatre, men de udvikler koordination godt.

Rope klatre - vanskeligt, men meget interessant at overvinde

Hæng et reb på en af ​​siderne, lav et rebstige. Geværskaller er ikke forgæves til stede i alle ekstreme shows. De er sikre, men kræver en veludviklet koordinering af bevægelser og fingerfærdighed. I starten er det svært for babyer, men det er netop disse "skaller" der tegner dem.

Rullevæg og trappe - en fantastisk måde at gøre webstedet mere interessant for spil

Afhængig svævebane til koordinering af bevægelser

Fantastisk attraktion for drenge

Her er det grundlæggende sæt af elementer, hvorfra legepladser er samlet. For ældre drenge kan du tilføje en bar og ringe. De har allerede brug for ikke kun at udvikle koordination, men også muskuløs styrke. Generelt kan der være mange ideer. Nogle af dem er på billedet nedenfor. Vi håber, at legepladsen i din indsats vil bringe børnene glæde og til glæde: det er altid behageligt at se på hvad du har gjort med dine egne hænder.

Billede af legepladser og elementer

Hjemmelavet børns swing

Vandmadras i varmen - det bedste sted for hvile

Tilbagetog fra tovstedet - for at koordinere bevægelser

For ældre drenge har du brug for en bar, reb og ringe

Legeplads med et hus på højt ben - tegning med dimensioner

Legeplads med et hus på højt ben - tegning med dimensioner

En anden version af sportshjørnet til værftet eller giver

Suspended sving af dæk

Interessant flok af to huse

En af varianter af et børns lille hus med en sandkasse under et tag

Sommer børnehus lavet af træ

Hegnet kan laves af hamp, farvet i forskellige farver

Hamp - en praktisk shell

Sandkasse af hamp under taget

Børns hjørne ved dacha skal være sikkert

En interessant variant i form af et lokomotiv

På en tværstang samles forskellige skaller

Kombination af trapper og gynger

Børns hjørne - piratskib

En interessant kombination af forskellige skaller

En anden version af broen på et piratskib

Forskellige typer af børns gynger i et kompleks

Et kompleks af metal - for dem der ved at lave mad til metal

Legeplads med sandkasse

Jeg kunne godt lide sandkassen, børnenes hus og ideen med en hytte! Super! Selvfølgelig er fantasiflugten vigtig, mange variationer af biler og småhuse kan bygges til børn! i vores familie er der to børn og to brødre i familien, en sandkasse blev bygget i haven og noget andet

Store ideer! Og vi har i nærheden af ​​huset lavet en legeplads af gamle legetøj - børn er meget glade

God eftermiddag. Jeg er interesseret i din vare. Legepladser kan være en prisliste. Tak

God eftermiddag Desværre sælger vi ikke noget. Webstedet er en informativ beskrivelse for at kunne selvstændigt lave en legeplads af enhver kompleksitet.

Produktion af legepladser: en rentabel niche for en iværksætter

Hele områder i større byer bliver nu aktivt opbygget. Og i hver af værfterne skal udviklere give en legeplads. Denne kendsgerning alene kan blive en forudsætning for lanceringen af ​​sit eget værksted til fremstilling af børns komplekser, store og små. Det er også muligt at notere her nogle "aktivitet" af bykommuner, som i dag forskønner gamle distrikter, børnehaver og parker. Og i betragtning af at i Rusland er der en hel del producenter i denne niche, er kunderne tvunget til at bruge penge på køb af komplekser fremstillet i udlandet. Og da der er efterspørgsel, og der er næsten ingen forsyning, er det tid til at lære at åbne din produktion af legepladser fra bunden og etablere din egen, meget rentable forretning.

Start investeringer - fra 800000 gnid.

Markedsmætning er lav.

Kompleksiteten i at starte en virksomhed er 7/10.

Efter at have besluttet at sætte det i praksis, forvent ikke at det bliver let. Iværksætter her bliver nødt til at levere mange nuancer fra og med den officielle registrering af deres aktiviteter og slutter med søgningen efter interesserede kunder.

Sådan starter du en virksomhed med fremstilling legepladser?

Det er usandsynligt, at salget af legepladser vil gå smart, hvis du ikke registrerer butikken, der køres, da alvorlige købere aldrig vil samarbejde med den "underjordiske" organisation. Derfor indsender vi parallelt med søgen efter et værelse, rekruttering af personale og indkøb af udstyr en pakke af dokumenter til registrering af deres aktiviteter.

Den optimale form for forretninger på dette område vil være en LLC med en forenklet skatteform.

Det er først og fremmest spørgsmålet om børns produkter, hvilket indebærer, at der stilles strenge krav til pålidelighed og sikkerhed for opførelsen af ​​både køber og tilsynsorganer. For at udføre legitime aktiviteter kræves der derfor licens til produktion af legepladser og komplekser. Kvitteringen kan blive forsinket i lang tid. Og uden at have fritid, kan denne virksomhed overlades til en erfaren advokat.

Processen med produktion af legepladser

At lave børns plastikblokke og komplekser er ikke en nem opgave. Og alene er det klart ikke at klare, selvom iværksætteren er godt bekendt med tømrer- og VVS-forretningen. Og her skal han først træffe beslutning om typen af ​​fremstillede produkter.

Baby kits kan udføres:

 • baseret på metal og træ,
 • baseret på plastik.

Som praksis viser, er børns legepladser af træ meget nemmere at lave, og udstyret vil kræve billigere. Men plastkomplekser vinder stor popularitet nu, fordi de begge ser meget bedre ud, og er præget af en masse forskellige præstationsvarianter.

En nybegynder iværksætter, der er begrænset i midler, er det bedre at gennemføre en forretningsplan til fremstilling af træ og metal.

Med hensyn til selve teknologien er produktionen af ​​legepladser og komplekser meget variabel, og der kan anvendes en række produktionsmetoder - det hele afhænger af typen af ​​bestemt produkt.

Men generelt kan vi skelne mellem følgende faser:

 • Udarbejdelse af en skitse af fremtidens kompleks.
 • Koordinering af projektet med kunden.
 • Opgave udførelse proces.
 • Levering af ordren.

Produktionen af ​​legepladser og sportspladser kan udføres ikke kun under ordren - kunderne kan tilbyde færdige design.

Når du har fastlagt retningen for den planlagte forretning, kan du købe udstyr til produktion af legepladser. Og maskinens navne afhænger igen af, hvad der vil være det endelige produkt - træ eller plast.

Som det viser sig, for at udstyre produktionen af ​​legepladser fra træ, kan 500.000 rubler nok være tilstrækkelige. Men de endelige omkostninger ved udstyret vil afhænge af maskinens type, graden af ​​automatisering og funktionalitet. For at reducere kapitalomkostningerne er det ikke nødvendigt at købe dyrt professionelt udstyr - det vil være nok at være manuel.

Nødvendig tilgængelighed af følgende enheder:

Og dette er ikke en komplet liste over udstyr, der er nødvendigt til fremstilling af børns komplekser. Mest sandsynligt, i færd med at arbejde på en ordre, skal du købe noget.

Men gadebørns legepladser af plast fremstilles ved hjælp af specielle automatiserede linjer til fremstilling af plastkonstruktioner af forskellige parametre. Og der er så mange - mindst 2500000 rubler. Udstyret kan let omkonfigureres, hvorfor det er muligt at få detaljer om forskellige farver, størrelser og former på udgangen.

Alt udstyr til legepladser er ret besværligt, og selve produkterne er meget store, og derfor - uden store produktionsfaciliteter kan det ikke gøres.

Workshoppen er bedre placeret i byens industrielle del. Dets område vil afhænge af virksomhedens "størrelse", men generelt har en lille virksomhed 500 m 2.

Iværksættere fordeler som hovedregel hele produktionsområdet i flere butikker, der hver især udfører en specifik opgave - malerier, fremstilling af metaldele, fremstilling af trædele. Det er nødvendigt at bringe vandforsyning, kloak og el til alle produktionsfaciliteter.

Problemer med markedsføring af færdige produkter

At lave legepladser som en virksomhed vil kun betale sig, når kontakter med faste kunder er etableret.

Og de kan være:

 • store udviklere,
 • velgørende organisationer,
 • kommuner af bosættelser,
 • Bolig og kommunale tjenester.

På trods af at store virksomheder med deres konstante ordrer vil være i stand til at give iværksættere en konstant indtjening, er det ikke nødvendigt at afskrække private købere af produkter. Og der kan også være mange af dem.

Og for at sikre en strøm af kunder er det værd at investere i en marketingkampagne. I så fald må du ikke undervurdere reklamen, for hvordan ellers lærer jeg om de åbnede virksomhedspotentiale købere. Og "få dig til at føle" i dette område kan være på mange måder:

 • Meddelelser og artikler i aviser og specialblade.
 • Ruller på tv og radio.

Den bedste reklame kan være "mund til mund". Tilfreds med kvaliteten af ​​færdige strukturer og deres pris, vil kunderne helt sikkert fortælle om virksomheden og andre interesserede kunder.

Hvor rentabel er den planlagte virksomhed?

Før du taler om indikatorer for rentabilitet, er det nødvendigt at identificere de investeringer, som iværksætteren skal bruge for at starte butikken.

Hvis vi taler om metal- og trækonstruktioner, vil udstyr til legepladser til gaden, forberede lokaler til arbejde og indkøb af råvarer kræve mindst 1.000.000 rubler. Hvis du køber understøttede maskiner og uden at ansætte et stort antal arbejdere, så kan alt være nok og 800.000 rubler. Men investeringer til oprettelse af en butik til fremstilling af plastkomplekser vil kræve betydeligt mere - mindst 3.000.000 rubler.

Korrekt nærmer sig organisationen af ​​virksomheden kan alle udgifter til udstyr og dækning af legepladser betale sig i seks måneder, da de endelige produkter på markedet er meget værd - startende fra 35.000 rubler. Og kostprisen er mindst 30% lavere end salgsprisen. Det viser sig, at der sælges mindst 5 komplekser om måneden (og det er helt muligt selv for småkapacitetsbutikker), du kan have en omsætning på 175.000 rubler. Og efter fradrag af alle variable omkostninger (skat og nyttebetalinger, køb af råvarer, transportomkostninger, kommunikation, betaling af lønninger) vil nettoresultatet være mindst 60.000 rubler. Og det er en god indikator for rentabiliteten for den "unge" virksomhed, for over tid kan produktionskapaciteten øges og dermed øge deres egne indtægter.

Fuld eller delvis kopiering af materialer er kun tilladt, hvis der er et aktivt indekseret link til kilden.

Alle materialer på webstedet, beskrivelser, tekniske egenskaber, priserne er udelukkende informative og udgør ikke et offentligt tilbud i henhold til Art. 437, stk. 2, i Den Russiske Føderations civile lov.

Udstyr til produktion af legepladser: funktioner til produktion og installation af spilfaciliteter

Opførelse af legepladser og legepladser er en rentabel forretning. Både voksne og børn ved, at det er meget svært at overvurdere værftets betydning, som er fuldt tilpasset børns behov.

Derfor er beboere i højhuse og boligkomplekser særligt interesserede i at installere gynger, glider og labyrinter. For at ideen om at bringe indkomst skal du omhyggeligt planlægge alt og udarbejde en detaljeret forretningsplan for produktion af legepladser.

Selvom russiske virksomheder ikke er meget erfarne i denne forretning, bliver territorierne omkring husene i stigende grad forøget og udstyret. Dette skyldes det faktum, at legepladser er i stor efterspørgsel, så iværksættere vælger dette aktivitetsområde.

Som regel er alle beboere i distriktet, der har børn interesseret i at installere spil systemer, så hver persons bidrag til bygningen er ikke så stor. Efter at have besluttet at købe udstyr til produktion af legepladser, er det nødvendigt at grundigt studere alle tilbud på markedet.

For at få en byggetilladelse skal du udstede certifikater for produkter. Det moderne materiale, hvorfra webstederne er lavet, skal være holdbare og sikre for børn.

Det er ikke nødvendigt at spare på kvalitet, da barnets liv er dyrere end noget overskud. Det er nødvendigt at koordinere med alle forekomster af aktiviteten for at undgå forekomsten af ​​ubehagelige situationer.

Gynger skal være udstyret med faste ryggen og sandkasser - for at lukke om natten. Spor kan udstedes ved hjælp af bulkmateriale, fordi asfalt ikke er meget velegnet til en legeplads, kan det forårsage knæet knæ og slid hos børn.

Det er bedre, hvis "gulvet" er så blid og sikrere som muligt. For nemheds skyld nær glider og gynger kan du arrangere bænke, så børnene og deres forældre kan hvile.

Hvordan laves børns komplekser?

Produktion og installation af legepladser er en ret lang og tidskrævende proces, der kræver investeringer. På alle stadier af arbejdet er hård og konstant overvågning nødvendig. Dette giver dig mulighed for at få tillid til, at designene er stærke og pålidelige. Hele processen med forberedelse tager cirka to måneder.

Som de vigtigste materialer anvendes plast, metal, træ eller fugtsikker krydsfiner. Finesserne ved produktionen af ​​legepladser består i, at alle komplekserne er fremstillet i overensstemmelse med modulsystemet. Først og fremmest skal du lave en ramme af metal, som vil være grundlaget. Profilen behandles på skudlinjen, og først efter det er opdelt i emner. De overføres til svejseområderne, hvor hele strukturen er samlet i en.

Laserværktøjet giver mulighed for at opnå høj præcision af arbejdet. Transportbånd er installeret i malerierne, så processen tager ikke meget tid.

Før du begynder at arbejde og købe maskiner til produktion af legepladser, skal du finde salgsmarkeder. En reklamekampagne hjælper folk med at lære om de tilbudte tjenester.

Behandling af metalelementer

Før måling med metaldele, er det nødvendigt at fjerne plaque, fjerne rust og slippe af med forskellige forurenende stoffer. Til dette formål behandles strukturerne ved hjælp af mekaniske og kemiske metoder. Under fabriksbetingelserne påføres overflade overflader, der smeltes. Dette bidrager til, at laget hærder og bliver slidstærkt og modstandsdygtigt mod ultraviolet stråling. Som følge heraf forbliver legepladsen lys og smuk. Men malingen skal være af høj kvalitet og miljøvenlig.

Udstyr til produktion af legepladser bør vælges fra troværdige fremstillingsvirksomheder. Dette skyldes, at alle komplekserne skal opfylde de strengeste sikkerhedskrav. Det er meget vigtigt, at alle elementer på legepladsen er sikkert fastgjort og placeret i overensstemmelse med reglerne for zoneinddeling. Alle trædele skal være glatte og polerede for at undgå skade.

Hele arbejdscyklussen udføres i lukkede rum for at udelukke vejrforholdets påvirkning. For hvert produkt skal der være overensstemmelsesattester (ifølge det obligatoriske certificeringssystem).

Ifølge loven kan kun udstyr til produktion af legepladser få lov til at fungere, som er blevet testet og opfylder alle krav. Hvert færdigt produkt skal indgå i sundheds-epidemiologiske myndigheder. Tjekket udføres i flere faser, og kun de konstruktioner, hvor mangler og deformationer ikke findes, kan realiseres.

Alle udragende dele og tilslutninger skal være dækket af dekorative stik. Rør, fastgørelsesanordninger og forbindelser skal kontrolleres for styrke, de skal modstå betydelige belastninger.

At købe udstyr til produktion af legepladser, materialer og andre nødvendige detaljer, skal du have 5-6 millioner rubler. Omkostningerne ved at leje et værelse afhænger af område og beliggenhed. Denne virksomhed kan kaldes meget rentabel, så på kort tid kan du nå et break-even-niveau. Tilbagebetalingsperioden er ca. 2 år, og afkastet på investeringen er 35-40% om året.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1