Værktøj til murerarbejde

Enheden til en jævn mursten lægge af egne hænder

Oprettelsen af ​​murværk er et komplekst og ansvarligt job, uden hvilken konstruktion eller større reparationer af et hus er sjældent nødvendige. Hovedproblemet ligger i behovet for præcis overholdelse af aksiale og interelementafstande, hvilket i sidste ende ikke blot påvirker murværkets udseende, men også dets præstationsegenskaber.

Derfor gør både amatører og professionelle murere i stigende grad redskaber til at lægge mursten af ​​egne hænder. Dette er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast, især hvis der er et godt teoretisk grundlag.

Mursten murværk kræver en vis erfaring, konstant koncentration, og vigtigere, meget tid, relateret til udførelse af hjælpestest og målerbejde.

Brug af specialværktøjer hjælper med at lette processen. De kan købes i byggevirksomheder, men det er først og fremmest dyrt, og for det andet tillader det ikke at tage højde for de individuelle karakteristika, der er forbundet med de faktiske parametre af murstenen og de strukturer, der er skabt af den.

Hvad er standardstørrelsen for rød mursten læses i vores artikel.

Alt udstyr til manuel lægning kan opdeles i tre hovedgrupper: grundlæggende håndværktøj, testudstyr og mekaniserede enheder. Den første gruppe er grundlæggende. Det omfatter:

 • Kelma (trowel).

Dette er et lille fladt blad med et håndtag til hold, som bruges til påføring af bindemiddelopløsning på overfladen af ​​blokke og distribution på den samt trimning og fjernelse af overskydende opløsning.

Afhængigt af form er en murske divideret med CB type (trekantet), typen af ​​CP (trekantede med afrundede hjørner på basen og en skarp top) og specialiserede, fx trapezformede eller trekantede med fuldt afrundede hjørner.

Det ligner en lang smal rille fastgjort til håndtaget og tjener til dannelse af leddene, kontrol deres tykkelse, fjern resterende overskydende opløsning. Alloker konvekse og konkave riller. En vigtig parameter, der bestemmer værktøjets funktionsegenskaber, er profilen af ​​tråden.

 • Den rigtige hammer (kirochka).

  Det udfører to hovedfunktioner: blokstøbning for at give dem den fornødne størrelse og form samt at korrigere mindre unøjagtigheder ved montering på uhærdet eller halvfrosset løsning uden at fjerne mursten, det vil sige ved let at trykke.

  Værktøjet har to arbejdsflader: Bred, med en sektion i form af en firkant eller en cirkel, og en smal en - en pickaxe.

 • Kontrol- og måleudstyr er nødvendigt for maksimal murværk nøjagtighed og omfatter følgende hovedvarianter:

  • Bygningsniveau.

  Et lineært værktøj i kroppen, hvis transparente ampuller er fikset, delvist fyldt med væske. Når niveauet er styret ved overfladen af ​​tyngdekraften væsken indtager en bestemt position i hætteglasset, tvinger luftboblen i en position i forhold til styreledningerne, som tillader groft bestemme hældningen vinkel.

  Bygningsniveauerne er klassificeret i henhold til længde, antal og placering af ampullerne.

  Det er en belastning af konisk form eller i form af en kugle, der er fastgjort på en ikke-elastisk tråd. Det giver dig mulighed for at styre vertikaliteten af ​​strukturer ved hjælp af relativ forskydning fra trådens fixeringspunkt i vandret plan.

  Plumb er klassificeret efter vægt: belastninger fra 200 til 400 gram anvendes i højder på op til 3 meter, fra 600 til 1000 gram - Til målinger i en højde på flere etager.

 • Skabeloner, regler - slats, kvadrater og andre produkter, hvis formål er udforme compliance kontrol (fladhed, vinkler, fileter osv.) til nominelle værdier i sammenligning med skabelonen.
 • Pieren (kontrolledning) er et tæt uigastisk garn, der strækker sig langs murværkene og bruges som vejledning - en peger på lineariteten.
 • Poryadovkoy.

  Faktisk en stor linje med prisen på divisioner svarende til den nominelle bredde af serien. For den klassiske murværk af murstentykkelse på 65 mm er ordrenes CD lig med 77 mm, under hensyntagen til tykkelsen af ​​sømmen.

  Poryadovki kan fastgøres på koblingen eller ikke have en fixering. Apparater, hvor der er mulighed for fast installation i hjørnerne, har normalt huller til fastgørelse af pier.

  Forveks dem ikke med automatiseret - Denne type værktøj giver ingen drevelementer eller komplekse systemer.

  Dens navn siger kun om evnen til at reducere andelen af ​​manuel installation og testoperationer ved at anvende følgende mekanismer:

  • Kuvette (dispenser) til opløsningen.

  Kapacitet uden en bund med ligekædede eller affasede udad vægge og side stopper, der tillader nøjagtig afmålt mængde til sømmen portion, og opløsningen straks at give det den ønskede længde og bredde. Kuvetten er den enkleste, grundlæggende enhed. Resten er resultatet af udviklingen og forbedringen af ​​denne ide.

  En kuvette udstyret med mærkningsmaskiner, som også kan have justerbar længde og forbedrede understøtningsmekanismer, for eksempel skrueklemmer til fastgørelse på nederste række.

  Inkluderer niveau eller anden instrumentering, kan have yderligere elementer til formning af sømme, holde og udjævning af murværk osv.

  Alle disse tilpasninger bidrager til en betydelig stigning i arbejdetes kvalitet og produktivitet.

 • til indholdet ↑

  Specificitet af arbejdet med overfor mursten

  Den vigtigste funktion af den modstående mursten er dekorative; det danner udseendet af overflader, giver dem en stilistisk fuldstændighed, et mere harmonisk og æstetisk udseende.

  Der er dog en ulempe for mønten - på grund af den specifikke form og tekstur, såvel som behovet for nøjagtige overholdelse af geometriske parametre, skaber opadrettelsen af ​​den modstående mursten yderligere vanskeligheder i forhold til konventionelle murerarbejde. Disse omfatter:

  1. Uegnede ru værktøj til at arbejde med nogle dekorative overflader;
  2. særlige krav til kvaliteten af ​​udførelse af kontrol og måle- og justeringsarbejder
  3. ofte - en ændring i opløsningens sammensætning, brugen af ​​farvestoffer og astringenter;
  4. specifikke teknologier til at arbejde med smalle og fortykkede typer af mursten
  5. Vanskeligheder ved en skulptur murværk.

  Her vil brugen af ​​mekaniserede enheder være vigtigere end nogensinde.

  Den generelle konstruktion, der er beskrevet i det foregående afsnit, skal imidlertid moderniseres under hensyntagen til tykkelsen og formen af ​​beklædningsblokkene.

  Til tegnet murværk Der er en speciel, højt specialiseret klasse af enheder, hvis konstruktion udvikles separat for hvert enkelt tilfælde og omfatter ofte artikulering, trinmekanismer og andre komplekse knudepunkter.

  Murværk sæt industriel produktion

  På det moderne marked er der mange færdigbyggede murværkssæt, der omfatter alle tre større værktøjsgrupper. De mest brugte husholdningsapparater "Brick" og deres udenlandske kolleger «Bricky». Sådanne sæt omfatter:

  • en kuvette til anvendelse af en opløsning;
  • en skabelon til en murstenlægning
  • skabelon for en og en halv;
  • kontrol hjørne;
  • poryadovkoy;
  • prichalku;
  • murske.

  Fabrikanter placerer varerne som amatør, det kræver ikke særlige byggeværdier. Det er enkelt og intuitivt at bruge, giver dig mulighed for at få et godt resultat på kortest mulig tid.

  De fleste af sætene er blandt andet færdige, ikke kun med papirinstruktioner, men også video tutorial, som beskriver detaljeret brugen af ​​hvert instrument.

  Hvad er inkluderet i sæt med nybegynder murer - se videoen:

  Hjemmelavet murværk fremstiller brug af en træbjælke og lameller, krydsfiner eller spånplader, stål eller aluminiumsprofil. Valg af materiale skal udføres under hensyntagen til færdighederne i behandlingen.

  Så en trækonstruktion kan monteres på bolte eller skruer om en aften, men det vil sandsynligvis svigte ret hurtigt. Aluminiumprofilen kan fastgøres med nitter eller bolte, men stål er mere pålideligt at brygge.

  Desuden kan en holdbar plastbeholder med den ønskede bredde tjene som et godt råmateriale - dets omarbejdning vil reducere for at fjerne en del af bunden og sikre understøtningerne.

  Uanset materialet, konstruktive knuder Indretningerne vil være:

  1. Ramme, hvis indvendige bredde skal svare til bredden af ​​mursten og passe tæt mod den langs hele omkredsen. Rammen består af langsgående og tværgående bjælker, som er stive eller forlængelige.
  2. Bestyrelse - begræns bredden og højden med utilstrækkelig tykkelse af bjælkerne på rammen eller behovet for at placere yderligere elementer.
  3. Støtter - er fastgjort til rammen og tjener til at fastsætte strukturen på bundsten af ​​tegl eller sideflader.
  4. Kontrolmåling og hjælpeelementer er valgfri enheder, hvilket forenkler arbejdet med enheden.

  At lave en enhed til at lægge mursten alene vil ikke kræve store finansielle investeringer, og vil også tillade det tage højde for alle individuelle nuancer, som skelner det fra lignende produkter fra industriel produktion.

  Hvordan man laver super værktøj til tegning af dig selv lære af videoen:

  Værktøj til mursten: færdige og selvfremstillede værktøjer

  Opførelsen af ​​en mur er en ansvarlig opgave, hvis kvalitet vil hænge styrken og sikkerheden i enhver struktur. Hele vanskeligheden ligger i behovet for at observere en række parametre, der starter med den korrekte identifikation af aksiale fly, mellemelementstørrelser og slutter med blanding af limningsløsninger. Alt dette påvirker både de eksterne data i murværket selv og dets tekniske egenskaber, der manifesteres under brug. Derfor har du brug for en speciel enhed til lægning af mursten - købt eller lavet med egne hænder, essensen af ​​dette ændres ikke.

  Byggearbejde i forbindelse med stenlægning kræver særlig erfaring, pleje og investering i lang tid, som ud over det grundlæggende arbejde skal løses måleproblemer.

  Til hurtig lægning af mursten er det nødvendigt at bruge et specialiseret værktøj. Du kan købe et sæt i en onlinebutik, men disse sæt har i dag en relativt høj pris. Ud over standardudstyret kan du ikke tage højde for alle de tekniske egenskaber ved selve materialet og strukturens strukturelle egenskaber.

  Sæt af "Brick9raquo; til overfor murværk

  Hele sæt brugt udstyr kan opdeles i tre hovedkategorier:

  • de vigtigste elementer,
  • kontrol- og måleanordninger,
  • mekaniske anordninger.

  Den grundlæggende kategori omfatter:

  Konstruktionen består af et blad og en holder. Med trowel sættes cement eller andet bindemateriale på overfladen og fordeles ensartet over dem. Trowels kan også bruges i tilfælde af at skære og fjerne den for store bindemiddel blanding allerede på den rejste væg. De beskærer også om nødvendigt løsningen.

  Murske konventionelt opdeles i to typer: K-Bytes - trekantet klinge form, K-P - arbejdselement har afrundede hjørner og en spids base, øvre zone.

  Det er beregnet til at teste laget af den påførte opløsning og give den en vis form. Den består af et håndtag og en langstrakt arbejdsdel med en vis forskydning, i form af hvilken den efterfølgende dannelse af leddene vil blive udført. Profilens profil kan være konkav eller konveks.

  Det bruges i forbindelse med gennemførelsen af ​​flere grundlæggende problemer i sten scabbling at skabe den nødvendige form korrigere forkert installation uden demontering blokkene og let at trykke ved hjælp af teknologi. Kirochka er lavet i to typer - med et afrundet arbejdselement og en bred firkant.

  VIDEO: Tjek "Mason's Kit"

  Kontrol- og måleudstyr

  Disse enheder er nødvendige for at steninstallationsprocessen skal udføres med den højest mulige dimensionsnøjagtighed.

  Lille belastning vejer 200-400 g., I form af en kegle med en spids ende monteret på bunden ved hjælp af uelastiske syntetiske filamenter 300 cm lang. Hvis du vil være styreplanet vertikale konstruktion med en højde på flere etager, må belastningen vægt være ikke mindre end 600 gram.

  Kræves for at spore niveauet for afvigelse af lodrette og vandrette planer. Den består af en aflang, rektangulær krop, med en indbygget ampul, delvist fyldt med en særlig væske. Det er luftboblen, der bestemmer hældningsniveauet - for en ideel lige linje skal den være helt i midten.

  Det fungerer som en kontrolledning til foring, strækket langs rækker, lagt mursten.

  Skabelon til lægning af mursten, rækkefølge

  Forskellige stativer, linjer, vinkler, designet til at styre størrelse og form.

  Mekaniske værktøjer

  Tegning af enheden til mursten murværk (leder)

  Disse obligatoriske improviserede værktøjer kan reducere de lønomkostninger og kræfter, der kræver manuelt arbejde til måling og styring af byggeprocessen.

  Giver dig mulighed for præcist at måle de nødvendige mængder cementmørtel til et bestemt område af leddet og samtidig give cement den rette form. Værktøjet har en elementær struktur af vægge og sidestop uden tilstedeværelse af bund.

  En flad beholder med en markeringsmekanisme, en reguleringslængde og moderne støtteelementer i form af skrueklemmer.

  Udstyret omfatter niveau og anden instrumentering.

  Hvordan arbejder man med modstående materiale?

  Hovedformålet med mursten murværk er udsmykningen af ​​facaden, med sin hjælp kan man danne et fælles udseende i en stilistisk retning.

  Dekorativ sten har specifikke former og strukturer, der komplicerer processen med dens installation og fjernelse af en lige linje. Lad os overveje de største vanskeligheder, der kan opstå i forbindelse med arbejdet.

  1. Grove enheder betragtes som uegnede til at dekorere vægge med en udvendig sten.
  2. Det er vigtigt at overholde individuelle krav, der svarer til sådan modstående materiale - temperatur, fugtighed, arbejdstid.
  3. Det er nødvendigt at anvende en mørtel med yderligere viskositetsmidler, urenheder og malingskomponenter.
  4. Kompleks arbejdsteknologi med brug af tynd eller for tykk typen af ​​modstående sten.
  5. Fremkomsten af ​​vanskeligheder med at skabe en figur stabling af elementer.

  I dette tilfælde er det meget vigtigt at bruge mekaniske anordninger, der påvirker nøjagtigheden og æstetikken af ​​udseendet af det færdige arbejde.

  Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af tilbehør, murværkssæt, der har dele fra alle større kategorier af værktøjer.

  Adaptere til glat murværk

  De mest populære sæt er "Brick9raquo; og lignende importsæt "Bricky9raquo; De omfatter:

  • kuvette, som tillader et jævnt lag at anvende en løsning;
  • kontrolelementer;
  • trowel, poryadovka og pier;
  • skabelon.

  En del af de værktøjer, der kan foretages med dine egne hænder, som har brug for træ lameller, krydsfinerplade eller spånplader, stålprofil.

  Hjemmelavet murværk

  Uanset hvad byggematerialet består af, aluminium eller stål, vil følgende elementer fungere som konstruktive elementer i murstenenheden:

  Den er lavet af stærke bjælker af tværgående type med dimensioner svarende til bredden af ​​blokken. Kan fremstilles i form af en stationær eller glidende enhed.

  De fungerer som en begrænser af højde og bredde, når der er behov for at installere ekstra dele.

  Monteret direkte på selve rammen og designet til at fastsætte strukturen på de forreste rækker af murværk.

  Kræves for kun rengøring opførelse af skorstene, ventilationskanaler og andre kegleformede strukturer fra tilstrømningen af ​​opløsning. Eksternt er en plade størrelse på 140x140 eller 150x150 mm, fastgjort til en lang metal stick, ved hjælp af hvilken skrabede knuder.

  Hvis vattenspidsen er lavet af gummi, er det således muligt at fylde sømmen indefra og niveauer overfladen.

  Det er nødvendigt at udføre et jævnt lag på antallet og ligeheden, som hele overfladen afhænger af. Hvis der er en masse løsning, vil mursten ligge skævt, hvis det ikke er nok, vil det spørge og trække efter sig selv alle andre elementer.

  For nøjagtigt at bestemme målingen, og dispenseren anvendes. Dette er bakken langs bredden af ​​den indsamlede væg, i midten af ​​hvilken et hul til opløsningen er skåret ud. Dozatorov gør som regel på 3-4 klodser, at det viste sig hurtigere. Faktisk stiger bakken over væggen med flere minimatorer, som bestemmer opløsningens tykkelse.

  Sådan hjemmelavet arbejde tager ikke meget tid og penge, og næsten alle individuelle byggemodeller kan tages i betragtning.

  VIDEO: Hvordan man bygger et mursten hegn. De smukkeste hegn

  Sig mig, hvis der er en smule hvidvask på væggen? og under det er 40mm adobe, om det vil blive flisebelagt.

 • 12.12.2011 »Jord i et privat hus med egne hænder

  Velkommen! Allerede på hvilket forum jeg forsøger at finde ud af, men jeg får ikke noget klart overalt.

 • 11/11/2017 »Lydisolerende skærme lavet af polycarbonat

  Jeg beder om at oplyse, hvor meget hegnet kan koste på taget af en industribygning. Støjniveau er ikke.

 • 11/22/2017 »Snowpliers Patriot (Patriot)

  Jeg har en model 721 E, en fremragende snowplower, det starter både med en starter og en elektrisk starter er.

 • 10.10.2011 »Jord i et privat hus med egne hænder

  Beskyttelseslederen må ikke stå åben. Spørg hvorfor: Jeg vil svare på det.

  • kategorier
   • Vandforsyning og kloakering (43)
   • Materialer (96)
   • Udstyr (69)
   • Belysning (21)
   • Opvarmning (73)
   • Nyttige råd (64)
   • Byggeri og reparation (79)
   • Regnemaskiner (1)

  Copyright © 2013-2017. Emery - et magasin om konstruktion og reparation.

  Udskrivning af materialet er forbudt uden et aktivt og indekseret link til webstedet NAGDAK.RU

  Kontakter til kommunikation med webstedsadministratoren:

  Mursten murværk: et overblik over de mest populære

  Ved konstruktion af murstenkonstruktioner bruger murværker et håndværktøj og forskellige enheder til:

  • Forøg nøjagtigheden af ​​murværket, observere glatheden af ​​leddene og det overordnede plan på vægoverfladen;
  • at lette arbejdet
  • øge produktiviteten.

  Grundværktøjets grundværktøj, der anvendes direkte på en anlægs anlæg:

  1. Kelma (trowel) - Tilpasning i form af et trekantet metalflade blad, fastgjort til et træ- eller plasthåndtag. behov:
   • påføring og udjævning af murværk
   • fjernelse af overskydende plastmasse
   • udjævning af mursten ved at polstere håndtagets bagside
   • fyldning og fugning ledd mellem tilstødende blokke.
  2. Hammer-kirochka, - Forskellen fra det klassiske instrument består i en anden form for metal gensidige strejker. På den ene side - dette er en spidsdel, der ligner en mejsel eller mejsel på den anden side - en bom i form af en rektangulær stang. Den skarpe ende afskærer murstenen af ​​små dele, stumpnivellering på overfladen eller splittelse af blokken i to stykker.
  3. fancy, - anvendes på den afsluttende fase af arbejdet. Det er nødvendigt at skabe en kontinuerlig søm mellem tilstødende rækker og give et dekorativt udseende.

  En anden gruppe instrumenter vedrører måle- og målegruppen:

  • konstruktion plummet, - bruges til at kontrollere vertikaliteten af ​​ydre og indre vægge
  • berthing linje, - med sin hjælp overvåges horisontaliteten af ​​murværk
  • vandstand, - er nødvendigt for at bestemme niveauet for akserne i forskellige hjørner af bygningen og kontrollere de vandrette sting langs strukturens omkreds
  • bygning niveau, - anvendes til løbende overvågning af vertikale og vandrette overflader
  • albue, - Gennem dette værktøj kontrolleres rektangulariteten af ​​hjørnerne; en af ​​herskerne skal være mindst 500 mm lange (størrelsen af ​​to mursten)
  • aluminium strip længde 2-3 meter, Bruges til generel måling af horisonten eller lodret; kan udstyres med vandkontrolanordninger.

  Opførelsen af ​​bygningen, som er underlagt øgede krav til forsiden af ​​frontfladen, kræver brug af specielle anordninger, som øger arbejdets nøjagtighed. De vil også passe til den uerfarne uerfarne mester.

  Styring af leddets horisontale karakter, væggenes og hjørnernes lodrette overflade udføres ved hjælp af poryadovkoy. Denne enhed er et metalhjørne eller en træskinne med markerede mærker. Afdelinger bestemmer blokens lodrette størrelse sammen med tykkelsen af ​​sømmen. På disse punkter er der fastgjort en bundlinje, hvorigennem sømmenes horisontalitet overvåges.

  Ordren er monteret på den færdige væg - når mindst 5-6 rækker udføres og mørtelen beslaglægges. Før dette bruges stonemasonens almindelige værktøj og enheden til at udføre glat lægning.

  Den nemmeste måde er at lave et værktøj fra træplader, men styrken bliver utilstrækkelig. Derfor er en sådan tilpasning tilrådeligt at bruge i opførelsen af ​​en garage, udhus eller et lille havehus.

  Ved hjælp af et metalhjørne med verificerede ansigter og en hylde på 40-50 mm kan du få et mere seriøst værktøj. Længden af ​​skinnen er 1,5-2 meter. Mærket påføres baseret på blokens højde (fra 65 mm) og sømmen (10-15 mm). Under fortøjningslinjen bores hullerne Ø 4-8 mm ved placering af kontrolpunkter.

  I nederste del er symmetrisk fastgjort sidestop, hvorigennem fastgørelsen med bygningens sidevægge udføres. Afstanden mellem de nederste og øvre plader skal være mindst 40-50 cm. Udstillingen af ​​enheden er lavet ved hjælp af et bygningsniveau og en lodret.

  Nye skorstene eller ventilationskanaler frigøres fra overflødig løsning med hjælp af shvabrovki. Dette værktøj er en firkantet plade med en størrelse på 14 cm, fastgjort til et stålhåndtag på 1-2 meter i længden. Ud over rengøringsfunktionen med en gummiplade er leddene helt fyldte og overfladen glattes med en opløsning.

  Horisontal og lodret søm, og henholdsvis, og nøjagtigheden af ​​hele bygningskonstruktionen af ​​mursten, bortset fra entreprenørens færdigheder, afhænger af korrekt anvendelse af mørtel.

  Overskud eller mangel på sidstnævnte fører til krumning af væggene, reduktion af styrke, krænkelse af lyd og varmeisolering. Desuden forstyrres fugtbestandigheden af ​​leddene.

  For at forbedre nøjagtigheden, opløsningsdispenser. Det er en rektangulær formet bakke med en bredde af væggen, der skal udføres. I midten er der et gennemgående hul, hvorigennem løsningen påføres.

  Enheden er valgt til en eller tre teglers størrelse på én gang. Enheden er udformet således, at der ved montering på en mur mellem en mursten og produktets øverste del dannes et ledigt rum - det er tykkelsen af ​​den påførte løsning.

  Kombineret med en vandret struktur anvendes en indretning til slutanvendelsen af ​​blandingen. Således tilvejebringes en konstant tykkelse af leddet, opløsningen måles og spares.

  Batcheren er installeret på den færdige murværk. Takket være nedre og laterale stop giver produktet, forudsat at det nøjagtige tidligere lag er lavet, blandingens vandrethed og dens ensartede tykkelse. Fyldning udføres ved hjælp af en skovl, spand eller trowel. Sidstnævnte anvendes især til udjævning af opløsningen og fjernelse af overskuddet.

  Tilpasningen til en jævn ligning kan laves af egen styrke. Det anvendte materiale er træ, plast eller metal. Forskellen mellem dem er levetiden og måden at fastgøre elementerne indbyrdes.

  De fremtidige enheders geometriske parametre afhænger af den anvendte type blokke - mursten, gas eller skumbeton mv. For hver type produkt vil tykkelsen af ​​leddet og følgelig mængden af ​​blandingen være forskellig.

  Bredden er valgt til den fremtidige vægs størrelse og er fastgjort ved sidebestemmelser. Højden af ​​nedre stop er bestemt af sømmen. Det enkleste design er et 16-24 mm tykt krydsfiner produkt.

  En trækasse er bygget af den i overensstemmelse med de valgte parametre. Som bundstop og sidestop er det muligt at anvende træplader eller stiklinger af samme krydsfiner. Passende stål hjørne eller møbler hjørner.

  For store mængder arbejde er det tilrådeligt at overveje muligheden for at købe et færdigt produkt. Det implementeres oftest i sættet. For eksempel består "Brick Set" af:

  • skabelon "Brick", - bruges til at lægge blandingen på en vandret række (seng);
  • skabelon "Brick", - anvendes til en enkelt blokstørrelse på 65 mm;
  • en skabelon "Brick", - for en og en halv mursten på 88 mm;
  • hjørne "Mason", - monteret på bygningens ydre hjørner; bortset fra kontrollen af ​​vinkelparametrene, bruges til at fastgøre bunden;
  • murværk af en murer
  • videomateriale med lektier om anvendelse af enheden og de grundlæggende elementer i lægningen.

  Hovedelementerne i dispenseren er lavet af højstyrkeplastik. Den gennemsnitlige markedspris er 1500-1900 rubler pr. Sæt.

  Tip 1. Når man fremstiller enheden til niveau murværk, er det tilrådeligt at lægge den fælles tykkelse på 10 mm, hvilket er den mest krævede for enkelt og en og en halv mursten.

  Tip 2. For at forlænge levetiden for dispenseren lavet af træ eller plast, kan adskillige lag lak med høj slidstyrke, f.eks. Parketkomposition, periodisk påføres de mest slidte pletter.

  Tip 3. Alt, uden undtagelse, skal redskaber i slutningen af ​​arbejdet rengøres af restene af blandingen og vaskes grundigt - ellers svigter de hurtigt.

  Tip 4. Den tid eller økonomi, der bruges til fremstilling eller køb af de nødvendige anordninger, vil mere end udbetale murens kvalitet, arbejdshastigheden og besparelsen af ​​blandingen.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 + = 13