Vævning fra aviser mesterklasse

Vævning fra avisrør til begyndere

Hver værtinde forsøger at gøre hende hjem hyggeligt og smukt. Til dette formål kan du bruge forskellige indretningselementer, men du kan henvise til råd fra bedsteforældre og dekorere huset med væv. Utvivlsomt vil det mest fantastiske være dem, der er lavet af træhøstede vinstokke. For at gøre dette skal vi vandre gennem skoven om foråret på jagt efter et passende træ, skære grene, og derefter også forberede dem, slikke dem og tørre dem ordentligt. Men der er også en nemmere måde at erstatte kvistræer på avisen. Step-by-step mesterklasse "vævning fra avisrør til begyndere" vil kunne mestre alle og efter et par prøver for at skabe deres første produkt.

Først skal du forberede materialet. Det kan være et blankt papir, men praksis viser, at det er svært at væve af det på grund af dets tæthed. Selvfølgelig, hvis der er avispapir, der anvendes i trykkerier, vil dette være en ideel mulighed, da manglen på trykt tekst på det letter let produktets maleri. Men mere på dette senere. Så forberede aviser i stort antal. Skær strimler med en bredde på højst 10 centimeter ved hjælp af en skarp kniv. For en start kan du øve på kortere strimler, og først efter at have fået nogle erfaringer, går du til lange. Samtidig er det meget lettere at lave et produkt fra lange strimler end fra korte.

Vi lægger for os en stribe papir. Til hende i en spids vinkel anvender vi en strikkepind. Herefter skal du fylde hjørnet af avisen under spidsen og begynde at vride arket så tæt som muligt.

Bliv ikke panik, hvis den ene ende er lidt tykkere end den anden. Dette er normalt, selv om der ikke bør være meget forskel. For at vores rør ikke skal være forvitret, er det nødvendigt at bruge lim og fastgøre hjørnet af pladen. Således skal du vride mindst 50 rør. Mængden afhænger af produktets størrelse og kompleksitet.

Yderligere handlinger afhænger af, hvordan du skal male det færdige produkt. Du kan male stængerne lige før vævning. Men der er nogle nuancer. Forkert udvalgt lak vil gøre dem stive og sprøde, hvilket resulterer i en vase eller æske bliver groft. Det anbefales at bruge akryllak til kunst.

Også ser smukke boks eller kurv af rør, der klart overvåger teksten, farverige eller bicolour farve. Original og usædvanlig ligner en gulvkasse til genstande, en sko, en fotoramme, et kiste til små ting. Det er muligt at male produktet efter fremstilling, især hvis det ikke er særlig komplekst.

Basen af ​​produktet kan være helt som helst: runde, firkantede, rektangulære. Til at begynde med, lad os prøve at lave en vas af magasiner med en solid bund. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at vælge et tæt materiale, for eksempel pap og skære to cirkler ud af det. Hvorfor to? Og for at skjule enderne af rør i bunden, som vil være stillinger. Så sætter vi en cirkel, og ved hjælp af en blyant laver vi mærker, hvor stativene bliver løst. Hvis dette er en fremtidig vase, så kan du lave stoychki i stor afstand fra hinanden. Nogle typer vævning, f.eks. Skrå, giver dig mulighed for at væve på 5-6 stativer. Vi lim enderne af stængerne og straks anvende den anden cirkel. Tilsvarende laves en solid kvadratbunden bund. Men kurvbunden ser stadig særdeles attraktivt ud. Det er hos ham, der ofte begynder at væve en kurv eller kiste. I dette tilfælde er det nødvendigt at krydse flere rør, for eksempel 5-7. Teknologi til vævning - Et rør flettet fra midten i en cirkel, der veksler positionen af ​​hovedstængerne enten over arbejdsstangen eller under den. Efter behov øges røret. Sådan gøres det i næste afsnit. Opret således en cirkel med den ønskede diameter. For at forstå, hvordan man væver en rund bund i andre teknikker, er det nok at se video-lektionen en gang og udføre trinvise anbefalinger.

Sjældent, men nogle gange er en firkantet bund trudging. Dette er en ret kompliceret proces, og det er nødvendigt at beherske det først, efter at du har lavet et par produkter i en lysere teknik.

Forlængelse af rør og vævning

Nogle håndværk, som en vase, kan være ret høj, hvilket kræver en hyppig stigning i papirvinen. For at lette denne proces og sikre, at det færdige produkt har det mest attraktive udseende, er det nødvendigt at lære, hvordan man korrekt forbinder rørene. Som allerede nævnt har papirstangens emne en anden tykkelse. Dette gør det muligt at se bort fra dem. Vi tager en stav med en tynd ende og et sekund med en tyk en. Nu sætter vi det lige ind i hinanden med pæne bevægelser og ruller lidt. For at fastgøre fugen kan du smøre den tynde ende med lim. Ofte anbefales det at afskære den tykke ende, inden du forbinder vinstokken. Men samtidig får du en mere abrupt overgang, da væggenes tykkelse vil blive meget større, end hvis den ikke skæres af. Det er i vores tilfælde, at overgangen bliver mere glat, og efter maleriet bliver den helt usynlig.

Prøv derefter at væve den enkleste vævning, det vil sige en strimmel. For at gøre dette skal du tage bunden og fikse om en af ​​stifterne. Før dette skal du vælge den form, du vil flette. Det kan være en dåse, en flaske eller en kasse, hvis kurven er trudged. Hver ende af stativene løftes opad, og hvis der er en sådan mulighed, løser vi det med tøjspidserne. Yderligere løs vinstokke begynder at flette vores stativer. Som en mulighed, ligesom en kurv med to pinde. I fremtiden vil du kunne eksperimentere og vifte med et eller to rør.

Rebet er mere kompliceret. To rør anvendes. De er placeret på modsatte sider af stativet og sammenblander sig indbyrdes i afstanden mellem stillingerne. Men på billedet ser sådan vævning særligt interessant ud, og kurven i denne teknik viser sig solid og holder perfekt form.

En række linnedvæv er en skrå væve eller en spiral. Spiral metode til vævning er fantastisk til vaser og forskellige håndværk, for eksempel træer og briller.

I dette tilfælde anvendes kun stativene, som er sammenflettet med hinanden med en lille forskydning. Denne teknik til at lave fletninger vil hjælpe dig til at mestre bedre gennem træning i en mesterklasse online med video lektioner.

Næsten alle typer vævning er kontinuerlige, det vil sige hver forrige række går ind i det næste.

Nogle produkter omfatter et låg. Den er vævet på samme måde, kun med en lavere højde.

Når produktet er klar, skal det males med en børste eller dåse, og om nødvendigt anbringes et mønster. Dette kan være maleri, satinbånd, decoupage, perler, broderi. For hver teknik er der en trinvis oprettelsesproces, en detaljeret vejledning, der giver dig mulighed for at mestre det. Og i sidste ende er produktet lakeret.

Hvad kan der gøres fra et papirvindue

Ved første øjekast ser det ud til, at et begrænset antal produkter kan laves af avisrør. Men når du har styr på denne teknik, lære den detaljerede beskrivelse, og under arbejdet vil du ikke brug for en guide, vil du være i stand til at skabe deres egne måder at vævning og dermed nye håndværk. Vi kan kun give råd om, hvordan man væver dette eller det pågældende produkt. For at skabe en kurv er det nok at væve formen med en klassisk vævning. Derefter væve fra to sider et par rør, på bunden af ​​hvilket håndtaget er vævet. Til træning kan du væve noget simpelt - en tøfler, en kop, en stativ, en blomst, en candy bar, og derefter går du allerede videre med at udføre mere komplekse designs, for eksempel møbler - en vasketøjskurv eller et kuffert til syning af forsyninger.

Den første er større og for at skabe den skal du væve en stærk ramme, men den anden kan lave interne partitioner. Især ofte væve en vas af avisrør. For at skabe et unikt billede kan du lave en openwork-kant. For at gøre dette kan du simpelthen væve en fletning eller beherske en mere kompliceret måde at væve på, men for dette skal du have et kredsløb.

Leder engang et eksempel på avisartikler fra rørene, hvilket er en enkel væveteknik at mestre, selv en nybegynder, du bare ikke kan passere som denne teknologi, og være sikker på at lære det ved at skabe en række nyttige og smukke ting. Efter første gang du skabte håndværk, når du formår at lave og afslutte det, kan du ikke stoppe, fordi det er meget spændende. Lad håndarbejde blive en ny, fascinerende hobby!

Vævning fra aviser mesterklasse

Gør som vi gør, gør det bedre end os! Gør det med kærlighed!

  • vigtigste
  • Video mesterklasser
  • Vævning fra avisrør. 33 video tutorials! Udvælgelse af de bedste video masterklasser

Vævning fra avisrør. 33 video tutorials! Udvælgelse af de bedste video masterklasser

Sådan snor du rørene fra aviserne.

Hurtig vridning af avisrør.

Stratificeret vævning fra aviser. Del 1

Stratificeret vævning fra aviser. Del 2

Sådan væves en æske med avisrør

Råd om. Rektangulær bund.

Openwork vævning med avisrør.

Vævning fra avisene på rundbunden. Del 2.

En kurv af kafferør.

Vævning fra avisrammen. Del 2.

Vævning fra avisrammen. Del 3.

Sådan væves en mølle.

Væv juletræ legetøj fra avisen.

Vævning fra aviser zigzag.

Vævning mønsteret "Havkat".

Stratificeret vævning fra aviser. Del 1.

Stratificeret vævning fra aviser. Del 2.

En skam fra aviser et smukt mønster af "Crosses".

Weave fra avis mønster "Ромбики".

Sådan væves mønsteret "Chessmath".

Twill væve fra aviser.

Tøm en kurv af aviser.

Hvordan male avisrør.

Vævning fra aviserne bøj nummer 9 "Madera".

Sådan væves låget.

Sådan væves brød fra et avisrør.

Vurdere den hjemmelavede, master klasse, ideen. Kommentarer

EuroMasterclass.ru er et websted af master klasser for kreative mennesker: for både voksne og børn. Alle de præsenterede mesterklasser kan gentages uafhængigt af egne hænder. Hver masterklasse ledsages af detaljerede instruktioner med fotografier, diagrammer, tegninger. Niveauet af vores master klasser er hovedsagelig for begyndere, dvs. indledende niveau af kompleksitet. Specielt oprettede afsnit af hjemmesiden med "Video" master klasser og med trænings litteratur - "Bøger og magasiner." Underafsnit af webstedet er en afspejling af de moderne populære områder af anvendt kunst og håndarbejde.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til webstedet

vævning fra aviser mesterklasse - den mest interessante i blogs

Kasketdukke. Vævning fra papir. Master klasse | oblacco

Uden en titel. Diskussion om

Asiatiske smørkål. Ranunculus - roser af foråret.

Fantastiske blomster, der minder om små roser eller halvåbnede pæoner, glæder mange amatøravlere og forbliver dog ret sjældne i vores haver.

Disse er charmerende smørkål - asiatisk eller have

Buttercup er et symbol på den hedenske gud af den antikke Rus Perun, den russiske hærs protektor. I Rusland er der også en legende om Ranunculus: datter af en købmand, rig, men grådig, meget ønsket om at gifte sig. Faderen nægtede at udlevere hende til en elsket, en fyr, der var kompetent men fattig. I en fortvivlelse spred pigen sin fars guldmønter, de spire og blev til smørkål. Så denne blomst, du kan sige, har en rig historisk fortid.

et mønster for bunden af ​​en kurv af aviser (en lille mesterklasse)

et mønster til bunden af ​​kurven og dækker fra aviser (en lille masterklasse)

et mønster for bunden af ​​en kurv af aviser (en lille mesterklasse)

et mønster til bunden af ​​kurven og dækker fra aviser (en lille masterklasse)

. Håndtag - lomme til kurvboksen - Håndtag

Natalia Sorokina. Håndtag - lomme til en kurvkasse - Håndtag - Kurvearbejde fra aviser - Håndværk

RECEPTION AF NYHEDER FRA NYHEDSPAPPER

Mestere af vævning fra avisrør (og ikke kun) skaber charmerende små ting: kurve, kister. vaser og meget mere.

STRETCHING OG COLORING NEWSPAPERS

Newspaper rør er meget bekvemt materiale til vævning. De bryder sig ikke som strøer, de er sammenføjet med limens hjælp, og de kan let males i enhver farve.

Charmerende kurv af avisrør (master class)

Meget interessant tekstur opnås med en lagdelt væve, der er flere varianter af denne vævning, men i denne mesterklasse fortæller jeg om en af ​​dem. Plus, jeg fortæller dig, hvor interessant det er at male kurven for at fremhæve vores tekstur effektivt. Et andet meget vigtigt plus ved denne teknik er, at lagdelt vævning falder fladt på produktet, og det er muligt at væve uden form.

Jeg vil ikke liste de værktøjer, du skal bruge til arbejde, alt dette er allerede beskrevet mange gange i masterklassen nedenfor. Lad os starte lige fra vævningen ...

Kasser og kurve fra aviser: en mesterklasse

Takket være vævningsteknikkerne er det muligt at skabe de mest utrolige ting - selv kurve. Har nok tålmodighed, og du vil have et rigtigt mesterværk, der vil dekorere ethvert hus.

En smuk avis fra Ilona. Master klasse

Talenteret håndværker Ilona Szczęsna skabte en vidunderlig avis fra pap og avisrør:

Vidunderlig vævning fra aviser

Udsøgte kurve. kasketter, tueski, elegante, med ornamenter, dekorative elementer, skaber en talentfuld mester i vævning ILFAT.

Master klasse på vævning fra aviser: Bryst på hjul i stil med "minimalisme"

Master klasse på vævning fra aviser: Bryst på hjul i stil med minimalisme


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

88 − = 79