Varmeapparat under gulvtæppet

Vi vælger et varmt gulv under gulvtæppet: elektrisk, mobil, infrarød. Varm gulv under gulvtæppet med egne hænder

Nå, når i lejligheden og på arbejde, i butikken og i garagen, er lufttemperaturen på et behageligt niveau. Hvordan gør man det så varmt hjemme?

Af alle de traditionelle og nye muligheder i dag, overveje elektrisk gulvvarme. Under gulvtæppet, under en flise eller anden gulv, er et stabilt system ofte lagt, som lokalt opvarmer et bestemt område. Alt er godt i denne tilstand, bortset fra en: Du kan ikke flytte eller ændre området for denne opvarmning efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet. Og til fejlfinding skal du åbne hovedgulvet, løfte laminatet eller fjerne flisen.

Moderne fabrikanters udvikling giver forbrugerne mulighed for at undgå sådanne situationer. At få et bærbart varmt gulv under gulvtæppet får borgerne en af ​​mulighederne for yderligere opvarmning af ethvert sted i deres hjem eller kontorlokal. Den kan placeres i stuen eller i børnenes værelse, i soveværelset nær sengen eller på gulvet ved skrivebordet. Tæppet kan være lille eller for hele rummet - det afhænger kun af personlige præferencer.

Hvordan man bruger en behagelig nyhed?

Tæppet kan bruges ikke kun i lavsæsonen eller om vinteren som lokalvarmer. Det tørrer helt ud sko eller baby ting. Sætte det under dine fødder på arbejdspladsen, du kan øge produktiviteten betydeligt og endda spare dit helbred.

Frys i vintergrøntsager på balkonen? Det er nemt at undgå sådanne problemer ved at isolere kartoffelopbevaringsboksen med infrarød film. Det er meget bekvemt at placere et så varmt lag i legepladsen på børnenes værelse eller gøre stolen til en pensionist mere komfortabel.

For de, der endnu ikke har købt deres eget boliger og bor i en lejet lejlighed, kan det varme gulv under gulvtæppet (anmeldelser bekræftes) være en fremragende mobil mulighed for deres egen komfort.

Elektriske bærbare infrarøde varme gulve er lavet på basis af en særlig polyesterfilm. Varmeelementernes rolle anvender carbonstrimler og sølvkobberledere, der er fast lamineret til substratet. Efter tilslutning til strømforsyningen, i "påfyldning 9raquo; excitation af carbonatomer finder sted. Dette medfører ensartet stråling af infrarøde bølger med en længde på 5 til 20 μm langs hele overfladen af ​​filmmodulet.

Det varme gulv under gulvtæppet bruger meget lidt elektricitet fra standardnetværket. Som et eksempel kan følgende tal nævnes: For et modul, der måler 50 ved 35 cm, kræves kun 30 watt. Da overfladen opvarmer op til 50 grader, er det muligt at bruge små moduler uden yderligere termostater. For at bruge en overflade med et areal større end en kvadratmeter, skal du bruge en enhed til automatisk at slukke og tænde enheden afhængigt af temperaturen.

Kompletthed til selvinstallation af IR-film

Det er nok bare at lave et varmt gulv under gulvtæppet med dine egne hænder. Foreløbigt skal du oplagre følgende materialer og enheder:

 • infrarød film med en bredde på 500 til 800 mm;
 • et sæt tilslutningsklemmer;
 • mastisk isolator;
 • konventionel varmeisolerende ikke-foliefilm;
 • to sæt dampbarrieremateriale (til nedre og øvre lag);
 • termostat;
 • en elektrisk forbindelsesledning med et stik.

Det varme gulv under gulvtæppet med egne hænder samles på rummets frie overflade. Først læg damp- og isoleringsmaterialerne. Med konventionelle saks er den infrarøde film skåret i overensstemmelse med de valgte dimensioner og lagt ud over isoleringen. De ledende bånd af filmen er forbundet parallelt, fastgjort sammen med clips. Alle kontakter til stivhed skal forsigtigt isoleres med mastikslim. Filmen, termostaterne og den elektriske ledning er forbundet i ét system og forbundet til en stikkontakt for at kontrollere driften. Det sidste trin på toppen sætter igen dampspærren, så det færdige lag af tæppet eller bare et almindeligt tæppe. Det varme gulv under gulvtæppet er klar til brug! Den øverste belægning over filmmaterialet bør ikke være for tyk, ellers vil hele varmen forblive under gulvtæppet.

Og gør dette bærbare tæppe godt

Da selve filmen ikke er en færdigvarmer, men kun en af ​​materialetyperne, afhænger kraften i denne varmekilde af den korrekte samling af "puff cake", som er det varme gulv under gulvtæppet. Svarene i dette tilfælde er entydige: Der er ingen korrekt samling, så du bør ikke vente og god opvarmning. For at få komfortabel varme i rummet ved hjælp af kun en infrarød filmanordning, er det nødvendigt at dække ca. 70% af gulvarealet på denne måde. Men med passende og kvalitativt arrangeret varmeisolering vil effektiviteten af ​​denne belægning være næsten 95% med minimalt energiforbrug. Hvor det er umuligt eller uvilligt at lægge et komplekst, stationært varmt gulv fra vandvarmere, bliver et mobilt system baseret på IR-film en universel løsning. Desuden kan dette system om nødvendigt flyttes til et andet rum, en anden lejlighed eller taget til en dacha.

Varmt gulv under gulvtæppet "Teplolux9raquo; er en noget anderledes struktur fra filmstrukturen. Dens overflade er en kunstig filt, der er holdbar og nem at rengøre. Lærredet har visse dimensioner og fås i to versioner: 2 ved 1,5 m og 2,8 ved 1,8 m. Grundlaget for dens opvarmning er et tyndt kabel i en beskyttende hermetisk skal. Matten er tilsluttet elnettet ved hjælp af en 2,5 meter installationstråd. En sådan mobil opvarmning belægning kan lægges under kurve, lint-fri eller pile palats af mellemtykkelse, hvis overflade vil blive jævnt opvarmet til 35 grader.

Infrarød varm gulv under gulvtæppet er tilsluttet elnettet med en universal stik, der passer til enhver type afgang. Ledningen er fastgjort via strømkassen. Optimal temperaturtilstand understøttes af en funktionel og bekvem strømregulator.

Som de siger, ville det være vanskeligt at forstå gode ting, eller "alt er lært i sammenligning" uden dårlige ting.

Begyndende at opregne de negative kvaliteter af infrarød "underground9raquo; belægning er det vigtigt at tage hensyn til både dimensionerne, anvendelsesstedet og tilgængeligheden af ​​grundvarme. Så ulemperne:

 • Filmen er ikke så holdbar som forbrugerne gerne vil have;
 • På et bærbart varmt gulv er det umuligt at lægge tunge møbler, da dette kan transmittere og ødelægge udstrålerne.
 • Materialet er meget krævende for renheden af ​​overfladen, på hvilken den er lagt;
 • Hvis du lægger et tykt tæppe over det, vil varmeoverførslen være tæt på det laveste punkt;
 • Hvis det varmeabsorberende infrarøde system ikke er monteret korrekt, skal du ikke forvente varme i lejligheden.

Det er vigtigt altid at tage højde for, at det varme gulv under gulvtæppet ikke er en separat varmelegeme, men et lille kompleks af foranstaltninger truffet for sin komfort. Hvis ovennævnte betingelser ikke overholdes, mister de infrarøde varmeelementer deres effektivitet.

Er sundhed en myte?

Langbølgestråling er ikke kun sikker, men også nyttig for mennesker og planter. Konstant fodring af organismer med infrarøde stråler hjælper med at styrke immunsystemet og øge kraften. Virkningen af ​​sådanne varmebølger på en person ligner en sol eller en varm komfur. Moderne medicinsk forskning anbefales officielt til at bruge infrarød stråling i tandlægevirksomhed, kirurgi og andre områder.

Brugen af ​​en sådan belægning, som en film varm gulv under gulvtæppet, har en gavnlig indvirkning på både gamle og barns sundhed og velvære. Infrarød stråling stopper udviklingen af ​​patogene bakterier selv i det omgivende luftrum. Pustende ioniseret luft, folk slippe af med allergier og neurodermatitis, fra psoriasis og problemer med tryk.

IR-stråler neutraliserer de skadelige virkninger af fjernsyn og computer elektromagnetiske felter. Der er fundet virkninger, der undertrykker selv væksten af ​​kræftceller. På sunde organismer har stråling en mild gunstig effekt. Et varmt gulv (elektrisk) under gulvtæppet vil kun give komfort og komfort til huset.

Mobile opvarmning måtter til tæppe

For ikke så længe siden, russiske forbrugere har mulighed for at udstyre din mobile home gulvvarme, som ikke kræver demontering af gulvet og lagt direkte under en konventionel tæppe. Bærbare gulve er valgt afhængigt af rummets størrelse kombineret med forskellige former for varme, overført fra rum til rum. Før du køber udstyr, er det værd at kende dens egenskaber.

Et varmt varmt gulv er et lukket varmesystem, som kan bruges overalt med strømforsyning. Ifølge arbejdsprincippet er bærbar etage ligner en lignende stationær version. Efter optagelse i netværket af varmeelementer, der er kompakt placeret i "el-tæppet", frigives varme. Det spredes fra bunden op og opvarmer jævnligt rummet.

Anvendelsesområdet for den mobile varme gulv - legerum til børn, verandaer, uopvarmede dachas, kontorer. Den nyeste udvikling inden for varme-teknik er repræsenteret af to hovedprodukter.

1. Modstandsdygtig varm gulv. I udseende ser det ud som et tæppe eller en lang sti. Produktpakken indeholder:

 • et substrat;
 • varmekabel;
 • ydre foring
 • elektrisk kasse;
 • et stik med en ledning
 • temperaturføler.

Produktet kan udstyres med en termoregulator, men nogle gange skal den købes separat. Modstandsdygtige gulve fremstilles ikke kun i form af tæpper af en vis størrelse. Der er producenter, der tilbyder at købe isolationsmadrasser eller at bestille dækket af det nødvendige område til ethvert værelse.

2. Film infrarød varm gulv. Den består af flere bånd af en særlig polymerfilm (bredde - 0,5 m, tykkelse - 0,6 mm) med et carbonfiberlag, der udsender infrarøde bølger, der er trygge for mennesker. Strimlerne er forbundet med et levende kabel (derfor er jordforbindelse brugt som beskyttelse). Infrarøde måtter er også forbundet med temperaturregulatorer.

På det russiske marked er de mobile opvarmningssystemer i Synplen i stor efterspørgsel, og der er modtaget positiv feedback om udviklingen af ​​Teplolux Express FTA. De er repræsenteret af følgende modeller:

 • bærbar gulvbelægning til tæppe; dimensioner - 2,8 x 1,8 m; strøm - 560 W;
 • kompakt mobil varmemåtte; 2,0 x 1,4 m; 300 W;
 • mat Teplolux Tæppe til tørring af sko - 0,8 x 0,5 m; 65 W;
 • Vandtæt bilmåtte til Autolux - 1,2 x 1,6 m; 100 W (drevet af batteri).

Produkter fra Express-linjen er velegnet til lægning på parket, laminat, linoleum, fliser. Ansigtslaget er lavet af elastisk kunstig filt, så de er nemme at folde og opbevare. Enheder opfylder alle krav til elektrisk sikkerhed, kablet under drift er ikke mærket. Vægten af ​​bærbare stoffer er højst 3 kg.

Den varme etage i Sinplen-mærket er en tynd filmmodel med høj grad af pålidelighed. Strukturen tillader det at fungere, selvom et af elementerne fejler. Du kan købe Sinplen af ​​standardstørrelser eller bestille et produkt under dimensionerne af et bestemt rum (prisen vil være lidt højere).

"For at skabe en gunstig temperatur for barnet i lavsæsonen besluttede de at købe en varm mat. For et lille barn valgt model Expressly Express med en størrelse på 2,8 kvadratmeter. m. For at ikke beskadige kablet flyttede det tunge kabinet til væggen. Ovenpå på det varme gulv sætte et almindeligt tæppe, som barnet spiller på. Takket være systemet blev rummet mere komfortabelt. Efter en måneds arbejde steg elforbruget med 40 kW - det er mere økonomisk end at tænde oliekøleren. "

"I sig selv har tæppet fra Teplolux ingen klager. Jeg er utilfreds med kvaliteten af ​​termostater - jeg har ændret 2 stk om 3 måneder. Desværre er dette varemærke af varme gulve kun egnet til regulering af varmeregulering (som forklaret af en konsulent i butikken). Desuden fungerer matten ikke uden fjernbetjening, og batterierne i den sidder ned efter et par måneder. Efter hver udskiftning af batterierne skal du helt omkonfigurere indstillingerne. Generelt er opvarmningssystemet Teplolux ikke for driftsikkert. "

Vladimir Pronin, Skt. Petersborg.

"Mobilvarme er en meget nyttig opfindelse til en sommerbolig. På en kølig efterår aften spredte jeg tæppet fra Teplolux Express-serien i en uopvarmet veranda. Halv times arbejde med varmeapparatet - og i forlængelsen kan der arrangeres en familie middag. Sluk det varme gulv afkøles i 20 minutter, hvorefter jeg slukker det og flytter det til soveværelset. "

Andrey Eremeev, Moskva.

"I et privat hus på badeværelset og i køkkenet har vi længe haft et hydraulisk varmt gulv. I gangen forventer vi ikke det, vi sætter dyre fliser. Efter at have læst anmeldelserne besluttede jeg at få et varmt gulvtæppe til at varme gulvet. Nu er der ikke noget udkast på gangen, skoene tørrer hurtigt. "

Fordele og ulemper ved bærbart sex

I modsætning til en konventionel kabelstruktur flyttes et mobiltæppe nemt til det rigtige sted og kræver ikke kompliceret installation. Det er ikke muret ind i en betonplade, den er ikke skjult under en flise eller et trægulvbelægning. Der er flere fordele ved mobil gulvvarme.

1. Termisk sikkerhed. Den maksimale temperatur på overfladen af ​​Thermolux måtter overstiger ikke 30 ° C - forbrændinger er udelukket.

2. Effektivitet. Det er især højt i det infrarøde varme gulv: det opvarmer nærliggende objekter, og de begynder igen at udstråle varme. Generelt overstiger virkningsgraden af ​​varmelegemet 90%.

3. Økologisk renlighed. Brænder ikke ilt, tørrer ikke luft og fremkalder derfor ikke allergiske reaktioner.

4. Muligheden for at justere varmemodusens varmemodus takket være termostaten.

5. Holdbarhed og pålidelighed. Beskyttet mod korrosion, modstandsdygtig over for mekanisk belastning, temperaturudsving. Ved udbrud af et enkelt afsnit mister systemet som helhed ikke dets effektivitet. Hvis der opstår et problem, slukkes gulvet automatisk.

Fabrikanter angiver ofte økonomien i mobile Thermalux-tæpper, men dette er en kontroversiel erklæring. Passportkapaciteten på modeller er 200-250 W / m2, og det samlede strømforbrug (såvel som prisen på produktet) afhænger af varmemåtteområdet. Kundefeedback noterer ikke kun højt energiforbrug, men også andre ulemper.

 • Det anbefales ikke at lægge massive møbler på et elektrisk gulv. På områderne for øget tryk (for eksempel under kabinets ben) stiger filmtemperaturen kraftigt. Som det fremgår af anmeldelserne, som følge af forringelsen af ​​tæppet eller møblerne, falder levetiden for varmeren.
 • Ustabil drift af temperaturføleren. Vi skal sikre, at den ikke er lukket.
 • Høje krav til fundamentets kvalitet. Det skal være fladt, uden buler og revner, ellers bøjes filmen, hvilket reducerer systemets korrekte funktion.

Varmreflekterende materiale til mobil varm gulv er valgt afhængigt af gulvbelægningens stivhed. På en solid base (påfyldningsgulv, keramisk flise, laminat) er det tilrådeligt at lægge en blød infraflex. På korken er linoleum oftest lagt stiv Energoflex. For ikke at glide, er bunden forbundet med dobbeltsidet tape med varmeisolering, og den er tilsluttet på samme måde til det varme gulv.

Prisfastsættelsen for bærbare elektriske tæpper bestemmes af flere forhold. Den første af disse er gulvetype: prisen på kabeloptionen er 8-9 dollars pr. Kvadratmeter. m, infrarød film - 22-26 dollars / m2. Produktets pris påvirkes af to faktorer: Gulvvarmeområdet under gulvtæppet og dets udstyr (tilstedeværelsen af ​​en termostat, temperatursensorer, fjernbetjening). De gennemsnitlige priser for de mest populære sexmodeller er angivet i tabellen.

Lægning af den infrarøde opvarmningsfilm under laminatet er en simpel proces.

Ifølge princippet om arbejde er der 4 slags varme gulve: infrarød, vand.

International bekymring Nexans tilhører verdens producenter af kabelprodukter, herunder opvarmning.

Thermex vandvarmer oversigt

Vandopvarmet gulv med egne hænder

Basalt varmeapparater

Oversigt over varmeisolationsmærke Techno-Nicole

Elektrisk gulvbelægning under gulvtæppet: fordele og ulemper

Varme gulve er ikke længere noget overraskende og usædvanligt. Systemet er ret brugervenligt og økonomisk. Der er dog en grund til, at nogle ejere ikke tør at installere sådanne gulve: behovet for at demontere det gamle gulvbelægning. Fabrikanter har taget højde for dette, og i dag opstod et opvarmet gulv el til et tæppe på salg, som nemt kan bruges overalt: hjemme, på arbejde. Hvad dette system er, hvilke positive og negative funktioner det har, og hvor meget det koster, vil denne artikel fortælle.

Den varme gulv i en mobil type er et bærbart system, som er nok til at sætte et bekvemt sted for brugeren, at tilslutte strømmen og nyde et varmt og behageligt miljø. Denne indstilling bruges typisk som ekstra opvarmning. I princippet er det det samme varme gulv. Det eneste - allerede samlet og klar til brug til enhver tid.

Bærbare termiske gulve kan placeres overalt: i børnenes værelse, i stuen, på gulvet nær skrivebordet eller sengen. Også den elektriske varme gulv på balkonen vil være meget praktisk. Tæppet kan være lille eller omvendt stort for hele rummet. Alt afhænger af personlige præferencer. Men som regel er varmemåtteens standarddimensioner: 1,8x2,8 eller 2x1,4. Du kan sætte enheden under gulvtæppet, tæppet og enhver anden varmeisoleringscoating.

Naturligvis er alt kendt i sammenligning. Og for at forstå, hvad mobil varmt gulv under gulvtæppet bedre end tilsvarende stationære varmesystemer, bør finde ud af, hvad er fordele og ulemper ved et varmt gulv - fordele og ulemper ved at bruge en sådan anordning.

Fordele ved bærbare varme gulve omfatter:

 • Mobilitet. Enheden overføres let fra et sted til et andet. For at demontere systemet er det nok bare at afbryde enheden fra elnettet, tag tæppet af og sluk selve varmemåden.
 • Nem installation. Klare sådan en enhed selv et barn kan. Alt du behøver er at sprede varmelegeme og stik det i stikkontakten.
 • Evne til at justere temperaturen. Til dette er der en termostat. Temperaturregulering er ret simpel. Det udføres ved at dreje håndtaget.
 • Termisk sikkerhed. Temperaturen på overfladen af ​​måtten er ikke mere end +30 grader. Sandsynligheden for forbrændinger er nul. Derfor er et varmt gulv til børn måske det bedste valg.
 • Økonomi. Den bærbare varme gulv til energiforbrug adskiller sig ikke fra den sædvanlige stationære analog. Kvadratmeteret af systemet bruger i gennemsnit ca. 250 W. Det afhænger selvfølgelig af matens størrelse. For eksempel, hvis du tager et varmesystem med et areal på 10 kvadratmeter, vil mængden af ​​elforbrug være helt anderledes. Og selvfølgelig vil der ikke være tale om at gemme her.
 • Pålidelighed og holdbarhed. Den varme gulv af mobil type har høj modstand mod mekaniske belastninger, temperaturudsving, er beskyttet mod korrosion. Selv med udbruddet af et websted mister systemet ikke dets effektivitet. I tilfælde af alvorlige funktionsfejl slukkes gulvet automatisk. Produktet er meget holdbart.
 • Tilgængelighed: Du kan købe et varmt gulv under gulvtæppet i næsten enhver specialbutik, eller du kan bestille det på internettet. Til prisen er systemet ret overkommeligt for de fleste forbrugere.
 • Effektivitet. Effektiviteten af ​​en bærbar varmelegeme er ca. 90% og overstiger ofte endda dette mærke.
 • Økologisk kompatibilitet. Enheden overdriver ikke. Derfor er det en ideel mulighed for folk med allergi.

Ikke desto mindre viser feedbacken på det mobile varme gulv, at installationen har nogle ulemper, for eksempel:

 • Du kan ikke lægge tunge møbler på et sådant system. På steder, hvor der er for højt tryk på matten, stiger temperaturen betydeligt. Og det kan føre til skader på gulvtæppet, møblerne. Desuden er selve enhedens liv reduceret.
 • Temperaturføleren kan ikke lukkes. Ellers vil det begynde at virke forkert, mislykkes.
 • Også bærbar gulvvarme må kun installeres på en flad bund. Sprækker, depressioner, tuberkler vil føre til, at der på steder, hvor der opstår en defekt, vil filmen falde sammen, den vil bøje. Og dette vil have en dårlig virkning på den korrekte drift af varmebelægningen.

Men selvfølgelig kan ulemperne næppe tilskrives enhedens negative egenskaber. Korrekt brug af enheden forsvinder alle disse mangler. De fleste brugere er positive på det varme mobiltæppe. I betragtning af anmeldelserne på det varme gulv på loggia kan vi sige, at dette bærbare system er den eneste måde at gøre gulvet på balkonen varmt. Hvis rummet er glaseret, godt isoleret, så i kombination med en varmemåtte, kan du opnå komfort og hygge på loggiaen under svær frost.

Omkostninger til en varm mobil gulv

For mange er prisen på en mobil undergulv under et tæppe den afgørende faktor ved køb. Derfor er det værd at regne ud, hvor meget en sådan interessant og nyttig enhed koster. I gennemsnit skal du betale mindst 6.000 rubler for et køb. Det afhænger selvfølgelig af producenten.

Afhænger af prisen på bærbart varmt gulv under gulvtæppet og fra:

 1. Det mobile varmesystems område.
 2. Komplette sæt af enheden. For eksempel øger eksistensen af ​​et kontrolpanel, temperatursensorer, termostaten omkostningerne.
 3. Gulvtype. Så kabelversionen vil koste omkring 9 dollars pr. Kvadratmeter. Men prisen pr. Kvadratmeter af et varmt gulv af en infrarød filmtype er omkring 26 dollars. Mere information om infrarød opvarmning findes her.

I dag tilbyder producenterne en bred vifte af mobile varme gulve. Og nogle forbrugere har svært ved at vælge nøjagtigt den model, som passer til alle parametre og vil være rigtig bedre. Derfor er det vigtigt at forstå, hvilke muligheder det moderne marked for varmeapparater tilbyder for at købe en mobil varm gulv under gulvtæppet.

I dag er varmesystemerne i Sinplen-mærket i stor efterspørgsel. Modellen er en tynd film. Men samtidig er det pålideligt. Fås i standardstørrelser. Deres gennemsnitlige pris er 4000 rubler. På kundens anmodning kan mobilgulvet laves for at passe et bestemt rum. Det vil naturligvis være dyrere.

Ofte vælger brugerne og mobile varme gulv Teplolux, især Teplolux Express serien.

Alle produkter i Express-linjen kan bruges på fliser, laminat, parket og linoleumbelægninger.

Sammenklappning og opbevaring af varmemåtte er meget let. Fordi ansigtslaget er lavet af kunstig elastisk filt. Vægten overstiger ikke 3 kg. Enheden opfylder alle elektriske sikkerhedskrav.

Limitemperaturen, som Thermolux Express-mobilvarmen kan opvarmes til, er +30 grader. Effekten af ​​enheden er 300-560 watt. Det komplette sæt indeholder en monteringsledning, hvis længde er 250 cm. Systemet er forsynet med et stik, der passer til ethvert stik.

Takket være udviklerne af firmaet Teplolux er systemet også blevet meget nemmere at håndtere, og det er meget lettere at opretholde en optimal atmosfære i huset. Dette er hjulpet af en speciel regulator af det varme gulv, Thermolux, som giver dig mulighed for at indstille driftstilstanden for udstyret til hver dag i ugen. På grund af dette opnås betydelige energibesparelser - op til 70%. En programmerbar regulator er en glimrende løsning for dem, der er uforstyrret hjemme. Så du kan kun indstille gulvvarmen om morgenen eller omvendt til aften.

Ved køb af produktet gives forbrugeren en instruktion om brugen af ​​Thermolux varme gulv, som det er vigtigt at omhyggeligt studere, før man går videre til ansøgningen. Hvad angår prisen, koster et tæppe på 2,8x1,8 9.300 rubler. Et produkt med dimensioner på 2,0x1,4 har en lavere pris - ca. 5500 rubler. Grundlæggende vurderinger på Electrolux varme gulv er positive.

Dette produkt er blottet for alle de ulemper, der er typiske for en stationær stationær varm gulv. Mat bruges som ekstra opvarmning og kan bruges ikke kun hjemme, men også på arbejde.

I øjeblikket er der mange forskellige modeller fra forskellige producenter. Men Teplolux-enheder er i høj efterspørgsel. Alle modeller af dette firma er meget enkle at bruge. Men instruktionen til brug af Thermolux varme gulv skal læses uden fejl. Dette vil medvirke til at udvide produktets levetid og gøre arbejdet mere effektivt.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov

Enhver overtrædelse af ophavsret indebærer juridisk ansvar. Kontakt os


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + = 21