Vask af kunststen til køkken

Køkkenvaske fra kunststen

Efterspørgslen efter sådanne produkter skyldes de tekniske fordele ved kunstige stenvaske, en række størrelser, former og farver. Stenskaller er universelle, fordi de er i harmoni med indretningens stil.

Varietyper af dræn lavet af kunststen

Der er flere klassifikationer af køkkenvaske til køkken fra kunstig sten. Ved monteringen er skallerne opdelt i loddemåler, integreret og overhead. Sidstnævnte kan monteres både på specielle piedestaler uden top og på køkkenbordplader. De to andre typer dræn er monteret direkte gennem spalten i kabinets overflade. Lad os dvæle mere om hver art:

 1. Overhead vask i køkkenet af kunstig sten. Dette produkt installeres direkte på bordpladen og fastgøres som et låg. Skallen holdes på kabinets overflade af de fremspringende kanter.
 2. Mørtelvask lavet af sten. Det ser rigtig godt ud, men det er sværere at montere end et fragtbrev. Sidene af denne skal er på samme niveau med overfladen af ​​kantstenen, for produktet i bordpladen er et hul lavet, hvor specialisten placerer vasken.
 3. Integreret vask i køkkenet af kunststen. Det er ikke muligt at installere en sådan shell selv, da den skal integreres under bordpladen ved hjælp af specielle beslag, som er fastgjort til skruerne med dowels.

Udover monteringsmetoden varierer køkkenvasken i form og installationssted. Ifølge denne klassifikation kan de opdeles i to typer:

 1. Standard. De kan monteres i forskellige bordplader og på ethvert sted. Typisk har disse køkkenvaske en rund, oval eller rektangulær form.
 2. Corner. Hovedforskellen fra standardvaske er deres placering. Hjørnesinker af kunststen er beregnet til montering i hjørnet køkkenaggregat (de er integreret lige ind i hjørnet). Disse produkter består desuden af, at værtinden er lettet over en eller anden arbejdsplads ved at overføre skallen til et rum, der ikke kan bruges på en praktisk måde.

Dens popularitet moderne køkkenvaske fra kunststen har tjent takket være mange positive kvaliteter, der ikke er iboende i produkter fremstillet af rustfrit stål. Fordelene ved stenvaske er:

 • nem vedligeholdelse takket være den specielle beskyttende belægning af kunstige stenvaske;
 • stille;
 • anvendelighed (forurening på sådanne skiver er mindre synlig end på stålvasker);
 • rig valg;
 • alsidighed (egnet til ethvert interiør);
 • lang operationel periode (mere end 10 år)
 • hygiejnisk (materialet indeholder antiseptiske komponenter, der forhindrer multiplikation af bakterier);
 • Mulighed for reparation (chips og ridser kan slibes);
 • styrke, modstand mod høje temperaturer.

Når man vælger en vask til køkkenet af kunststen, er det nødvendigt at være baseret på rummets dimensioner og konfigurationen af ​​møbelsættet. Hvad er kriterierne for valg af køkkenvask:

 1. Kapacitet. Hvis du har en stor familie, og du laver mad meget, skal du vælge en rummelig vask af kunststen, der består af flere sektioner. Husk at for for vidtgående produkter er det svært at vælge en mixer med den nødvendige tud. For et lille rum vil det optimale valg være en vinkelvask af mellemdybde.
 2. Type installation. Hvis dit køkken er udstyret med modulopbyggede møbler, er det bedre at give præference til en overliggende vask af kunststen. Indsatsen er velegnet til montering på en bordplade på ét stykke. Hvis du ikke er forvirret af den høje pris, er det bedre at vælge en håndvask for at integrere en farvetone med møbler - så du kan opnå en ideel overgang af arbejdsfladen til vasken.
 3. Antal sektioner. Typisk er stenkøkkener dunke (består af 2 rum) - dette er praktisk, da det er muligt at vaske grøntsager og frugter i en celle fri for snavsede tallerkener. I dette tilfælde er det bedre, at en skål er mere rummelig end den anden.
 4. Funktionalitet. For ikke at vaske vasken efter hver brug, køb ikke et sort blankt produkt, hvor sedimentet fra vand og andre pletter er meget tydeligt synligt. Optimal mulighed - hvid, beige, lysebrun vask.
 5. Kvalitet. Sanitetsvaremarkedet er ikke kun fyldt med gode varer, men også med fake. For at undgå køb af en sink af lav kvalitet lavet af kunststen, skal du sørge for, at der ikke er huller eller huller (undtagen for teknologiske dem) på overfladen af ​​produktet. Derudover bør materialets farve være ensartet. Før du køber en vask, skal du kontrollere dens geometriske korrektitet. For at gøre dette skal du dreje produktet og placere det på en flad overflade: kanten af ​​vasken skal passe tæt på den.

På trods af, at drænene lavet af kunststen er stærke og modstandsdygtige over for de skadelige virkninger af kemiske reagenser, bør de ikke få lov til at blive kontaktet i lang tid. For at forlænge rørets levetid skal man forhindre indtrængen af ​​stoffer, der indeholder acetone, samt opløsningsmidler, kaustiske alkalier og syrer på overfladen. Hvis kemikalierne er i vasken, skal de straks vaskes med rigeligt vand og sæbevand.

Det er bedre at ikke sætte for varme retter i en vask fra en kunstig sten, da strukturen af ​​et komposit vil gradvist bryde ned under påvirkning af høj temperatur. Ikke mindre skadelig faktor for VVS vil være skarpe temperaturændringer. Før der hældes varm væske i vasken, er det nødvendigt at tænde for koldt vand. Andre vigtige regler for brug af køkkenvask til kunststen:

 • Undgå stærke virkninger, faldende tunge genstande i vasken - der kan være revner, chips;
 • at vaske forurening på overfladen af ​​sanitetsartikler, brug flydende midler, da slibende rengøringsmidler forlader mikrotilskrifter;
 • Brug ikke vinger af kunstig sten som skærebræt;
 • Det er bedre at straks fjerne friske pletter fra drikkevarer eller madrester med en blød klud fugtet med sæbevand.

Oversigt over populære producenter

På det russiske marked er køkkenvaske, lavet af kunststen, sådan produktion meget populær:

 1. Poligran. Produkterne fra dette indenlandske firma er kvalitet og billigt. Vasker af marmorfliser laves. Ulempen ved Sanitetsartikler Polygrain er, at skallerne kun er malede ovenfra, så når overfaldet bryder overtrækker undertiden nogle gange.
 2. Grand Prix. Et andet russisk selskab. Ved fremstillingen af ​​sanitetsartikler anvendes akrylharpiks og marmorchips. Granfest køkkenvaske er relativt billige, men har ikke en høj grad af slagfasthed.
 3. Blanco. Dette firma fra Tyskland producerer køkkenvaske til køkkener af forskellige former og farver. Den fremragende kvalitet af Blanco sanitetsartikler svarer til den høje pris på produkterne.
 4. Florentina. Russisk selskab, der er fokuseret på europæiske materialematerialer. VVS er af høj kvalitet og koncis stil.
 5. Toler. Et ungt firma, der producerer skaller fra 3 typer granit i middelpriskategori. Selskabets sortiment er omkring 20 modeller.
 6. Franke. Representerer modeller i 10 farver. Granit sanitetsartikler til køkkenet fra Franke er en prøve af udsøgt europæisk design og høj kvalitet.

Hvor kan man købe og hvor meget går en kunstig sten synke

VVS af kunstig sten er billigere end naturlig, men dyrere end rustfri produkter. Forskellige virksomheder tilbyder produkter med individuelle egenskaber, design, kvalitet af materialet. Budgetmodeller kan ikke give lang levetid, fordi de fremstilles ved hjælp af en forenklet teknologi. Det er bedre at købe varer til en gennemsnitlig pris fra et velkendt mærke, og ikke spare på VVS. Den gennemsnitlige pris for kvalitetsprodukter fra kunststen er 5000-15000 rubler.

Der er flere muligheder, hvor du kan købe en køkkenvask:

 • i specialiserede sanitetsbutikker i Moskva, St. Petersborg og andre byer;
 • i byggeri hypermarkeder;
 • har bestilt på internettet.

Video: Sådan installeres en vask med dine egne hænder

Hvordan ser køkkenvasker ud som kunststen? - fotos

Køb VVS i byggeværkstedet Leroy Merlin, heldig at komme i salg: for modellen fra Blanco gav kun 12.000 rubler. De valgte et snit, en dyb runde skal. Hendes mand installerede hende uden problemer uafhængigt. Den eneste ulempe er vanskeligheden ved at finde en særlig renser til sådan VVS, og ellers er jeg meget tilfreds med valget.

Александр, 29 år gammel

Når man vælger køkkenrør, stoppede valget af et sortprodukt fra Polygran-M og havde tid til at fortryde. Der er ingen klager over kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke: i 2 år var der ingen chips eller ridser, men den farve vi tog op var mislykket. Efter vask skal du tørre blikkenslager tørt, ellers ser overfladen meget snavset ud, ikke velplejet. Vi planlægger at udskifte i fremtiden med en model af samme firma, men med en anden farve.

Vi har en lysegrå vask (champagnefarve) i omkring et år, men bundområdet har allerede erhvervet en vedvarende gul skygge. Intet at trække det ud kommer ikke ud, så anbefales ikke at købe en model af denne farve, det er bedre at tage en mørk. Et andet tip: Vælg omhyggeligt mixerens længde, hvis skallen har to store skåle, da den ikke kan nå alle hjørner.

Stone vask til køkkenet: anmeldelser, plus og minusser. Køkkenvaske fra kunststen

Elite køkkeninteriør virker ufuldstændigt, hvis det ikke suppleres med en dobbelt vask til køkkensten. Fordelen ved en sådan shell - i dens funktionalitet, kvalitetspræstation og udseende.

Kunstig sten er et afledt materiale til sanitetsartikler af forskellige former og formål, herunder køkkenvaske. Ved første øjekast er det ret vanskeligt at skelne det fra naturligt, hvilket ikke kan ignoreres, når man skaber et udsøgt og rigeligt indvendigt rum. Fordele ved sådant materiale giver produkter fra det med en hidtil uset efterspørgsel. Men hvad fortjente stenen til køkkenet? Anmeldelser på internettet er meget modstridende, så lad os prøve at finde ud af det.

Hvilke problemer står du over for?

Køb af et produkt ledsages af forskellige bekymringer fra forbrugerens side. Fabrikanten kan garantere kvaliteten af ​​sit produkt, men dets forkerte brug kan føre til hurtig tab af æstetisk udseende eller mikroskader på skallen. Stenvaske til køkkenet, hvis fordele og ulemper bestemmes af egenskaberne i det materiale, den er fremstillet af, kan danne et indretning af interiøret og kan helt ødelægge billedet, hvis du vælger det forkert.

Nogle gange står forbrugerne over for problemer i forbindelse med korrekt håndtering af køkkenvask. Lad os tale om dem og forsøge at bestemme årsagen til deres begivenhed.

Køkkenvasker fra kunststen reagerer på temperaturændringer. Så lægger du varme retter på en mørk skal, risikerer du at ødelægge sidstnævntes udseende. Et lyspunkt kan danne sig på objektets kontaktsted med overfladen.

På lette stenskaller kan mørke pletter over tid ses af samspillet med syrer, der findes i vin, juice, rødbeder. Skadelig kan endda almindelig kaffe.

En revne på vasken kan dannes på grund af kontakt af overfladen med for varmt vand. Derfor er montering i køkkenhjørne stenvaske eller traditionelle modeller det værd at studere deres egenskaber og forsøge at behandle sådanne designs omhyggeligt.

Spaltning af vasken, udseendet af chips eller revner kan skyldes utilsigtet fald i tunge retter.

Vask og rengør køkkenvask vil få dagligt. Kunstig sten er et kedeligt materiale, der kræver omhyggelig omhu.

Fraværet af dråber og plaque fra vand på en vask fra en kunstig sten betyder slet ikke, at der ikke er behov for at se efter køkkenkonstruktionen.

Siden første brug:

 • skyl og tør tørre vasken;
 • brug et specielt værktøj til at behandle det for nogle modeller bruger køkkenvaske til køkkenet en særlig antibakteriel sammensætning;
 • rengør regelmæssigt bilvask fra plakaten;
 • Sæt varmt rustfrit stål i vasken kun på en gummi-, silikone- eller korkmåtte;
 • Glem ikke at åbne varmtvandskranen, før du begynder at hælde varmt vand i vasken. Dette forhindrer plakdannelse og hurtig slid på sifonen.

Overholder sådanne enkle regler, kan du ikke kun holde køkkenet rent, men også bevare et æstetisk udseende af vasken.

Nogle typer kunstig sten ser så billige udad og tæt på, at de ikke ligner efterligning af naturmateriale eller granit, men tværtimod ligner plastik.

Kvaliteten af ​​skallen afhænger af produktionssammensætningen: jo billigere er det, jo værre er køkkenvasken. Anmeldelser af potentielle købere illustrerer tydeligt denne tendens.

Alle ovenstående problemer er ikke resultatet af lavkvalitetsproduktion. De opstår på grund af forkert pleje eller ikke-funktionel brug af vasken. Du kan undgå sådanne problemer, det vigtigste er at gøre det rigtige valg i processen med at købe et køkkenvask.

På internettet nævnes ofte de problemer, der er forbundet med dræn fra kunstig sten: bunden faldt af, skallen revnede, pletter af uforståelig natur dukkede op. Efter at have mødt sådanne oplysninger, prøv at forstå.

I de fleste tilfælde er dette tilfældet med akryl, integreret i bordpladen. Mortise sammensatte køkkenvaske af kunststen, lavet af marmor eller granit, er mere modstandsdygtig overfor høje temperaturer og mekaniske faktorer. Derfor vælger man en køkkenvask, det er bedre at give fortrins til sådanne materialer.

Vask af granit er ikke bange for virkningerne af syrer. Det danner sjældent pletter, og hvis de ser ud, kan du slippe af med dem med det sædvanlige rengøringsmiddel og svamp til vask.

Vægte eller revner på granitvaske dannes som følge af et produktionsægteskab eller når en falsk er købt.

Oftest er der problemer med akrylvaske fra brugen af ​​billige, importeret fra Kina råvarer, som ikke lever op til EU's kvalitetsstandard. Nogle gange fører en overtrædelse af teknologien til køkkenbordet til en reduktion i vaskens levetid

Egenskaber af akryl stenvaske

Skaller lavet af akrylsten, det er let at skelne fra mortise modeller, der er baseret på granit. De integrerede typer køkkenvaske er populære.

En vask lavet af akrylsten, med styrke, kan ikke sammenlignes med produkter fremstillet af kunstig granit. Men sådan materiale er nemmere at behandle og male i produktionsprocessen. Fra akryl kan du lave en vask til en køkkenvaske af enhver form og montere den i bordpladen, så grænsen mellem den og arbejdsfladen af ​​sidstnævnte ikke er mærkbar.

Men på trods af at det æstetisk behagelige design ser harmonisk ud som en enkelt helhed, er der stadig en søm. Der er tilfælde, hvor sømmen afsløres af en stærk indvirkning, et kraftigt temperaturfald, vibrationer eller i tilfælde af en dårlig indsætning af vasken i bordpladen, forårsaget af brugen af ​​dårlig lim og fugemasse, en krænkelse af produktionsteknologien.

Der er mulighed for at bestille et enkelt design: et håndvask og en fungerende køkkenoverflade. Derudover kan du vælge enhver størrelse af en stenvask til køkkenet og gøre det til ordre.

Ved at behandle akryl nærmere, tage sig af det og vælge producenten mere omhyggeligt, kan du finde en sådan vask, som du vil bruge til et funktionelt formål i mange år.

Interessant, hvis du er opmærksom på, hvordan du fjerner overfladiske defekter, kan du nemt slippe af med dem. For eksempel kan pletter på grund af termiske virkninger, små chips eller revner nemt fjernes ved slibning, og sømene limes simpelthen. Kun til udførelse af sådant arbejde er det nødvendigt at invitere skibsføreren.

Hvis du har brug for en stenvask til køkkenet, skal du overveje plusserne og minuserne af designet, når du vælger en model. Undlad at forsinke råd fra en specialist. Interesseret i hvordan man vælger en stenvaske til køkkenet, hvordan man passer ordentligt til produktet af kunststen og hvilke fabrikanter at give præference.

Kunstig sten VS rustfrit stål

Stone vask til køkkenet, de anmeldelser, som udgør en detaljeret beskrivelse af produktet i forhold til køberen, indtager den første position i vurderingen af ​​køkkenrør.

Eksperter identificerer syv hovedårsager til, at en stenvask er bedre end rustfrit:

 1. Forskellige farver og teksturer.
 2. Stilfuldt design.
 3. Sammenlignet med rustfrit vask skaber en håndvask af kunststen ikke støj under vandstrålingens fald.
 4. Stenvasken er dybere, hvilket betyder, at den er mere bekvem end en stålvask.
 5. Skilsmisser og spray er næppe synlige på overfladen af ​​stenen, mens man på metal ser hver dråbe.
 6. Evnen til at bruge moderne vandhaner til sten køkkenvaske. For eksempel til en dobbelt vask kan du montere en mixer med en kort tud og en vandkande til vask af grøntsager.
 7. I strukturen af ​​kunststen er der ingen porer, så snavs og mad lugt absorberes ikke.
 8. Kunstig sten (kvarts og granit) kan ikke falme.
 9. Moderne produktionsteknologi gør det muligt at skabe køkkenvaske fra kunststen, der præsenterer dem som et miljøvenligt og sikkert produkt.

I verden er der ikke noget sådant produkt, der ikke har mangler. Ifølge kunderne er en stenvask til køkkenet (anmeldelserne bekræfter dette) kendetegnet ved sådanne ulemper:

 1. Betydigt overpris sammenlignet med modeller lavet af rustfrit stål og med lignende konfigurationsegenskaber.
 2. Billige modeller af dræn er sjældent kvalitative, så du kan ikke spare på at erhverve sådan VVS.
 3. Høj risiko for at købe en falsk.

Sammenfattende vil jeg sige: hvor mange mennesker, så mange meninger. Det, der er godt for nogle, kan være uacceptabelt for andre. Vær opmærksom på, når du vælger råd og anbefalinger, men styr dig af dine erfaringer og følelser. Derefter kan du hente en kvalitetsvaske, som vil tjene som udgangspunkt, accentet af indretningen af ​​køkkenet.

Køkkenvask af kunststen: design og specifikationer

Den største ulempe ved dræn fra kunststen er en relativt høj pris. En obligatorisk egenskab af køkkenmøbler er vaskezonen, som indeholder en vask med passende udstyr, blandere og et spildevandskran. Installation af dem er ikke meget svært og kan ofte gøres af dig selv. I dag byder markedet på en lang række modeller af dræn og sanitetsartikler, og i de fleste tilfælde er drænene lavet af rustfrit stål eller af sten. Mange forbrugernes meninger er enige om, at stenprodukterne giver køkkenet et køligt og monumentalt udseende, er meget praktisk og smukt, men de har visse mangler, hvoraf den vigtigste er sandsynligvis en betydelig pris.

Hvad er skallerne i køkkenet af sten

Vaskematerialet skal sikre tætningen af ​​leddene, være trygge for mennesker og se smukt ud i det samlede interiør, det skal se godt blandere og spejle. På trods af den brede popularitet af stålvaske, produceres et stort antal modeller af naturlig og kunstig sten. Stenprodukter kan ses i museer og private samlinger. Det mest berømte arbejde er den berømte Babols kop kejser Alexander I.

Mange typer sten er kemisk inerte og stærke nok til at modstå driftsbelastninger

Materialet til vasken og badet skal være stærkt nok til at modstå mekanisk belastning og på den anden side være egnet til behandling. Stenen skal have en smuk tekstur. Derfor anvendes traditionelt til produktion af skaller mineraler såsom granit, steatite, obsidian, marmor, kvarts.

Fordelene ved sten køkkenmaskiner er utvivlsomt:

 • Stilfuldt og udsøgt udseende;
 • Stor tykkelse, hvorfor alt støj af vandstrømme er dæmpet;
 • Større hårdhed, modstand mod utilsigtet mekanisk påvirkning af skarpe genstande;

På stenoverfladen er der ingen vand og sæbevand

I antikken var der særlige antagelser om stenens metafysiske indflydelse på menneskets sjæl. I vores tid praktiseres litoterapi - terapeutiske procedurer udført på jadebed. Japanske stenhaver, et stort antal stenartefakter fremstillet af sig selv, badesten, stenkopper og vaser og til sidst smykker af ædelsten - alt dette viser en særlig mystisk affinitet og underbevidst sympati for mennesker og sten.

Naturstenen er ikke særlig holdbar og giver stor ulejlighed ved udvinding, transport og forarbejdning

På den anden side har stenskaller og bade med alle deres utvivlsomme fordele nogle ulemper.

 • Sværhedsgraden ved minedrift, transport og forarbejdning af solide stenblokke forårsager deres høje omkostninger;
 • Den enorme masse af stenstrukturer kræver de forstærkede strukturer, som disse produkter er monteret på, deres installation er ikke let, især alene og med egne hænder;
 • Nogle typer sten er bange for at koge vand eller kogeplader eller kemiske reagenser;
 • I stenskåle og kegler er det ret svært at bore hullerne til kraner hjemme med egne hænder;
 • Under sådanne skiver er der behov for specielle blandere, der understreger stenskålens monumenter og ikke forårsager disharmoniens følelser.

I slutningen af ​​det tyvende århundrede blev der fundet et alternativ til dyre alle-stenprodukter. I stedet for natursten begyndte man at anvende kunstige materialer - stenkrum og knust sten (affald), fastgjort med en polymer, som beton. En sådan akryl kunstig sten har en skinnende overflade og er næsten universelt anvendt til fremstilling af køkkenmøbler til almindeligt forbrug.

Montering og installation af skaller fra kunststen kræver en vis fysisk styrke (massen af ​​skallen når 20 kg) samt særlig pleje. I intet tilfælde kan du slippe en stenvaske i kontrast til et stål

Kunstig sten har sine egne egenskaber:

 • På grund af tilstedeværelsen af ​​en astringent er den ikke så holdbar og tæt som en naturlig, men der kræves ikke særlig høj styrke her;
 • På grund af pigmenternes additiver erhverver dette materiale nyheder, imprægneringer og teksturer, der i mange tilfælde ikke er egnede til noget naturligt mineral.
 • Installationen af ​​en sådan vask eller vask kræver omkring lige så meget arbejde som en sten;
 • Overfladen af ​​stenen er lakeret, polymer, så den er bange for mekaniske skader, men chips og ridser kan ganske let fastsættes.

Stone synker i køkkenets indre (video)

Bordplade og marmorvask til køkken

Marmor har traditionelt været brugt til at lave bade og dræn til vask. Sådanne toiletartikler har været kendt siden antikken. Forbrugeregenskaberne af marmor er i sin skønhed, unikke tekstur, nemme forarbejdning. Strålende som sukker, med flade vener, en marmor sten af ​​hvid, creme, lyserød farve, marmor tiltrækker opmærksomhed. Tilsyneladende, der ligger i et marmorbad, oplever en person nogle specielle følelser.

Marmor køkkenvask ser godt ud, især hvis det er vellykket valgt blandere og vandhaner, derudover tjener det næsten for evigt

Marmoren er stærk nok til at bære næsten enhver belastning, og på samme tid er den bøjelig nok til at skære og slibe. Marmor håndvaske og vandhaner gør et uudsletteligt indtryk og er som regel elite suiter, fremstillet efter design projekter. Installation af designervaske og toiletborde bør udføres af en professionel hænder, især i et stramt eller ikke-standard køkken.

Men marmor har individuelle træk:

 • Da marmor er kemisk et calciumcarbonat, er det bange for nogen syrer, selv eddike, citron og æble. Derfor skylles der i vasken resterne af kompotter, borscht og marinader, vask dem straks. Brug ikke sure rengøringsmidler.
 • Marmor er tilbøjelig til at absorbere væsker, og svære pletter kan dannes på overfladen (som det ses på gravsten og offentligt eksponerede skulpturer). Derfor er overfladen af ​​marmor desuden beskyttet med voksbelægninger, som også er tilbøjelige til at blive slidt.

Således vil en langt mere praktisk løsning til køkkenet ikke være en enkelt marmorvaske, men en sammensat fra en billigere marmorcrumb. Anmeldelser af sammensatte materialer er så høje som de er af ren sten.

Pas på marmorvask og bordplade (video)

Køkkenvaske fra kunststen

Moskvas firma GranFest (Granfest) fremstiller og sælger forskellige typer køkkenvaske, fittings og sanitetsartikler, der modtager taknemmelig kundefeedback.

Sortiment af produkter fra selskabet GranFest inkluderer

 • GranFest dræn er reversibel (dvs. med et symmetriplan, som kan monteres af enhver side);
 • En- og to-sektionsskiver er asymmetriske;
 • Hjørne vask;
 • Runde skiver GranFest;
 • Vaskene er overhead.

Derudover producerer Granfest køkkenblandere, forskellige kurve, dispensere af flydende og gelignende vaskemidler. Installation og tilslutning af vandtilbehør GranFest kan gøres selv.

Vaskeskål til køkken GranFest er lavet af marmorflis, fastgjort med en gennemsigtig hærdet polymer

Ifølge producenten behandles overfladen af ​​vasken med et specielt gelcoatmateriale for at forhindre udseendet af mikroporer, i hvilke patogene bakterier kan akkumulere.

Lakens overflade af polymeren belagt med bil vasker GranFest har vandafvisende egenskaber, fordi vandet ikke bliver langt på vasken.

I et sæt sådanne køkkenvaske går blandere, sprinklere og kvælningsdyser, der er nødvendige for at vaske redskaber og fødevarer i enhver position af kroppen. Du kan bestille tjenester som levering, montering og installation af køkkenvask.

GranFest køkkenvaske (video anmeldelse)

Moderne dræn og bade til personlig vask og køkkenbehov er lavet af forskellige materialer, men det mest populære er rustfrit stål. Lidt mindre populært på markedet er produkter fremstillet af sten, både naturlige og kunstige. Stenprodukter til køkkenet, der er specielt dekoreret med bas-relief-ornamenter, er usædvanligt smukke og praktisk taget evige, har en solid tykkelse og drukner lyden af ​​den faldende stråle, men vejene er tunge og kan blive beskadiget af stærk påvirkning eller syrer. Forbrugerundersøgelser viser, at vandhaner med en mat overflade lavet af gult metal er velegnede til skinnende dræn og skåle. For at reducere omkostningerne ved stenprodukter anvendes et kunstigt kompositmateriale fremstillet af stenkrummer, farvestoffer og et sammenhængende transparent polymermateriale, såsom epoxyharpiks. En sådan kunstig sten er noget mindre resistent end en naturlig, men den kan have farver og teksturer, der ikke findes i naturen. Til en sådan vask skal du omhyggeligt vælge blanderne, da det er ret svært at bore huller i det med dine egne hænder. Installation af en vask fra en sten kræver den særlige omhu.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 8 = 2