Vi syr taket cornice

Taggulvbelægning: hvordan og hvordan man kan dekorere

Arkivering af taggarnerne med egne hænder giver dig mulighed for at beskytte tagkagen fra ydre påvirkninger og give taget et attraktivt udseende. I øjeblikket er der mange muligheder for plating. På de mest populære vil vi bo i denne artikel.

Arbejde på tagdækslet skal ske efter installationen af ​​tømmerstangen, men inden opførelsen af ​​tagdækningen til tagdækningen. Før montering af kanten er det nødvendigt at lægge tagdæmpningen, og det er ønskeligt at udføre tagisoleringen fra loftet. Derudover skal man huske på, at tagoverhænget fortrinsvis sys op før begyndelsen af ​​ekstern isolering af husets vægge, så under arbejdet med tagskægget ikke beskadiger vægbeklædningen.

I den første fase af arbejdet er det nødvendigt at afskære de udragende dele af spærrene langs en enkelt linje, som skal være parallel med den tilstødende mur af bygningen.

Overhænget af det hældte tag syes på en sådan måde, at det er muligt at installere tagrender og give ventilation til tagkagen. Til dette formål kan forskellige materialer og installationsteknikker anvendes.

Traditionelt er tagbeklædningen af ​​tagskæggene lavet med brug af kantede og planede brædder. For at gøre taget til et æstetisk behageligt tag skal du bruge brædder, der er ens i tykkelse og bredde. Ud over whiteboard er forskellige materialer bredt:

 • at give pålidelig beskyttelse af tagets taghugger mod fugt, frost, atmosfærisk nedbør
 • sørge for den nødvendige ventilation af taget
 • at være modstandsdygtig over for ydre påvirkninger og holdbarhed
 • have en æstetisk appel.

Blandt de populære materialer til arrangementet af cornice overhang er::

 • foring (træ og PVC);
 • soffit (vinyl og aluminium);
 • bølgepap.

Skære- og planet brættykkelse på 1,5-2 cm - et praktisk materiale til montering af bindemidlet, hvilket gør det muligt at sikre en kvalitativ og jævn ventilation af taget. For at gøre dette skal elementerne fyldes med et hul på 1-1,5 cm.

Træforing. Valg af det aktive materiale bør være omhyggeligt: ​​Vol tagskæg drives udendørs henholdsvis foring skal være lavet af kvalitet træ og det gennemsnitlige vandindhold til at have en tilstrækkelig stor tykkelse høj - dette vil undgå vridning.

Det anbefales at bruge en træforing, der er opbevaret i fri luft i mindst en måned, da dens fugtighed svarer til fugtigheden i miljøet.

PVC foring. Det er billigt og nemt at installere. Fugtbestandig foring er designet til lang levetid. Til installation af dette materiale skal du straks købe plastikstrimler af U-form til skylning af kanterne og specielle hjørner til fastgøring af samlingerne.

etageadskillelsen. Dette er et specielt aluminium- eller plastpanel, der bruges til at sy takets tagskiver. Ydermere ser sømmet ud som sidespor, men den er lavet af tykkere plastik og er forsynet med perforering, hvilket gør det muligt at skabe den nødvendige luftventilation under taget. Fordelene ved aluminium- og plastsoffit omfatter høj modstand mod forvitring og holdbarhed. I plastik til fremstilling af soffits tilsættes UV stabilisatorer.

Pladerne af soffit skæres langs længden af ​​cornice overhæng og er installeret vinkelret på væggen.

Profileret folie. Profileret plade af galvaniseret stål med farvet polymerbelægning anvendes normalt til arkivering af tag fremstillet af samme materiale. Profilisten har en tilstrækkelig høj stivhed, er modstandsdygtig over for ydre påvirkninger og ekstreme temperaturer. Paneler lavet af bølgeplade skæres i henhold til størrelsen af ​​tagskæggene. Ventilationskløften for en sådan arkivering er lig med profilbølgens højde.

Arkivering af taggarnerne udføres efter montering af tagrammen og montering af spidsernes udragende kanter til størrelsen. Efter savning af rafterbenene er båndets første bord monteret langs linjen, som senere tjener som referencepunkt for de næste trin. Dernæst er det nødvendigt at udføre overhængingen af ​​overhænget ved at vælge den passende type struktur:

 1. Firmware på spærre. Denne type installation er typisk for tage med en relativt lille skråningsvinkel eller i tilfælde af, at det er nødvendigt at øge bygningens højde. For at sy en cornice overhæng over bjælkerne, skal de nederste dele af rafterbenene være i samme plan. Ellers er justering påkrævet ved hjælp af ekstra brædder, der spidses over til bjælkerne. Derefter samles den første og den sidste del af cornice-arkiveringen, og trådene strækkes mellem dem. De resterende elementer er monteret i overensstemmelse med denne niveaubegrænser.
 2. Den anden vej er mere almindelig. Rafting ben skæres af vandret og lodret. I bunden af ​​bjælkerne er der fastgjort et bord, en stang er monteret på væggen, og den skal placeres 1 cm over fronten for at sikre fugtindsamling. Hvis overhængets bredde er mere end 450 mm, skal der fastgøres et ekstra bord i midten. På steder hvor hældtakets overhæng hælder ud, er plankerne fastgjort fladt.

Arkivering af taggarnerne med egne hænder indbefatter skabelsen af ​​en taghøjskasse. I begge versioner af afskærmningsanordningen udføres det på samme måde: Et bord er bordet langs pedimentet, hvorfra det er nødvendigt at måle den afstand, der skal svare til bredden af ​​overhænget. Så spidses bordet parallelt med fodens væg.

Skæring af taggitterne med soffit kræver brug af en J-formet stang, som er fastgjort med selvdrejende skruer langs tagene og langs væggen. Soffit ark er monteret mellem lamellerne. Længden af ​​hvert panel skal være lig med afstanden mellem de monterede planker minus 6 mm for materialets termiske udvidelse. Hvis tagoverhænget overstiger 900 mm, skal du trække 12 mm. Frontpladen er lukket med en speciel frontremme. Brug af soffit og specialelementer giver dig mulighed for at skabe et holdbart, funktionelt og attraktivt overhæng af taget.

Før beklædning tag Overløbstildækning bord eller træpaneler skal skæres i størrelse imprægneret med antiseptiske, brandsikre og vandafvisende sammensætninger. Dette giver dig mulighed for at forlænge binderens levetid.

Bredden af ​​kantkortet justeres i overensstemmelse med overhængets størrelse. Elementerne skal monteres i trin på 10 mm, hvilket skaber ventilationsgab. Hvis cornice-overhænget syes med en foring, skal lamellerne lægges med en rilleforbindelse med specielle ventilationsgitter installeret hvert 1. 5 meter.

For at sy afdækningen af ​​taget med bølgepap, er det nødvendigt at skrue de tidligere skårne ark til rammen parallelt med væggen og langs tagene. Selvskærende skruer anvendes som fastgørelsesanordninger. Væggen og pladematerialet er dækket af det indre hjørne og frontbjælken. Det indvendige hjørne skal fastgøres til profilpladen, frontladen til frontpladen. Fastgørelsen af ​​det ydre hjørne udføres over det profilerede arks ydre samlinger.

På pedimentet er bølgepappen monteret langs væggen langs den ydre kant af tagoverhænget. Installer derefter hjørnerne og endepladen. For at sikre lufttilslutning til tagventilation skal bredden af ​​bølgepapet være 2 cm mindre end overhængets bredde. Det er vigtigt at tage højde for, at bindematerialet lavet af metalplader er tilbøjeligt til korrosion på steder, hvor der opstår fugtophobning, og dets levetid er ringere end andre muligheder for afslutning af taggennemføringerne.

Arkivering af taggitter: muligheder og deres egenskaber

Et af stadierne i opførelsen af ​​ethvert tag, der giver det et færdigt udseende, arkiverer sine tagger eller cornices, der giver beskyttelse af bygningens vægge. Det kan udføres på forskellige måder og ved at bruge forskellige materialer, der har deres fordele og ulemper. Derfor vil vi i denne artikel overveje, hvilken type arkivering af tagkornene kan være: muligheder og materialer.

Når det er nødvendigt at lave et tag af tagoverhæng

Der er to mulige måder at hæve taggarnerne på: før lægematerialet lægges og efter det.

Det er bedre og mere præcist, arkivering af tagets taghuler, der skal udføres inden montering af tagmateriale umiddelbart efter opførelsen af ​​træets fundament (tæpper, laths) og installation af vandtætningsmateriale. Dette gælder især i tilfælde af brug af moderne tagmaterialer. På dette stadium er også braketsystemets beslag og tagventilationsanordningen ofte installeret.

Tidligere blev overhængene udført efter at tagdækningsmaterialet var installeret, og dette var det sidste stadium af tagkonstruktionen. Og nu sker det ofte, især hvis tagmaterialet er asbestcementbølget ark eller på en enkel måde - skifer. Nogle gange anvendes en sådan metode også til tagdækning med andre mere moderne materialer, såsom metalbelægning eller bølgepap, i tilfælde hvor der ikke er penge til at lave samtidig overhæng og tagdækning eller af andre årsager. Undertiden udføres arkiveringen efter facadeets udvendige isolering efter påføring af forstærkningslaget, men inden afslutningen af ​​finishen.

Hvilken valgmulighed du selv vælger afhænger af tagets design, typen af ​​tagmateriale, omstændigheder og tilgængelighed af midler.

Indstillinger for arkivering af tagkroner

I øjeblikket er der et par muligheder for arkivering af takkroner (overhæng), både hvad angår den anvendte type materiale og den måde, den fastgøres på. Til en sådan arkivering kan følgende materialer anvendes:

Hvert af disse materialer har individuelle egenskaber, der bestemmer deres fordele og ulemper, når de anvendes til arkivering af tagoverhæng. For at vælge den bedste løsning skal du overveje deres egenskaber mere detaljeret.

Til arkivering dækker passende torvplanker, 10-25 mm tykke, behandlet med antiseptisk. I dette tilfælde kan brædderne lægges og fastgøres, både langs væggens overflade og vinkelret på dem. Oftest anvendes den første mulighed. Fastgørelse af plader til en lath udføres bekvemt med skruer ved hjælp af en skruetrækker. Arbejd bedre sammen. For at sikre udluftning af underglasset i en sådan arkivering foretages ventilationshuller eller slidser hver 1-1,5 m.

Fordele ved bindemiddel:

 • Relativt lave omkostninger, især i regioner med rigeligt træ;
 • Miljøvenligt materiale;
 • Enkelhed og hurtighed i arbejdet med arkivering af overhæng, som giver dig mulighed for selv at gøre det.
 • Ikke meget præsentabelt udseende;
 • Brædderne har større vægt end andre materialer og lægger tungt på kassen, som de er fastgjort til;
 • Træ, selv bearbejdet og malet udenfor, kan absorbere fugt;
 • Over tid kan brædderne blive deformerede og vride;
 • Træ skal periodisk forarbejdes og males.

Arkivering af tagbøger med træforing

Træpanelet adskiller sig fra brædderne med en mindre tykkelse og tilstedeværelsen af ​​en langsgående prøveudtagning for sammenkobling. Til overhæng er det nødvendigt at bruge en foring tør og behandlet med et antiseptisk middel. For at sikre udluftning af underetagen er der installeret ventilationsgitter i hver 1,5 m. Foringen kan monteres parallelt eller vinkelret på væggen. I det første tilfælde fastgøres brættet til kassen i hver meter. I det andet tilfælde fastgøres elementerne ved kanterne og med et bredt overhæng (mere end 0,5 m) også i midten. Fastgøring udføres ved hjælp af negle eller selvdrejende skruer.

Fordele og ulemper ved træforing er næsten det samme som for en skovbræt. Men foringen har en mindre tykkelse og vægt. Derudover har den et bedre udseende og passer godt sammen med næsten enhver form for tag og facade. Men det er dyrere end bestyrelsen. Omkostningerne til højkvalitets træforing - fra $ 4 pr. 1m 2.

Krydsfiner eller spånplader

En anden mulighed for arkivering af tagkorn kan være fugtbestandig krydsfiner eller OSB-spånplade. Fra arkene af sådanne krydsfiner eller spånplader skæres bånd af de nødvendige størrelser ud og fastgøres ved hjælp af selvdrejende skruer til den forberedte kasse.

Indgivelsen af ​​disse materialer er enkel og hurtig. Men på den anden side er fugt-resistent krydsfiner ikke så billig materiale: den gennemsnitlige markedspris er fra $ 5, OSB-plader fra $ 3,5. Derudover skal både krydsfiner og OSB efter arkivering males.

Dette er en anden temmelig populær budgetmulighed for arkivering af takkroner.

PVC-foring skæres i stykker af bredden af ​​overhænget og fastgjort vinkelret på væggen. Det har utilstrækkelig stivhed, så det er ikke tilrådeligt at lægge det langs væggen. Ud over selve foringen vil arkivering af overhænget kræve formede elementer - fileter: U-formet start, H-formet tilslutning, såvel som ydre og indre hjørner. Fileterne er fastgjort til en træramme eller kasse med hæfteklammer (hæftemaskine), kleimere eller små studs. Plastbeklædning skæres i stykker mindre ved overhængets bredde med 4-5 mm og indsættes i sporets riller. Afhængig af bredden af ​​overhænget er foden desuden fastgjort til trærammen med hæfteklammer eller klatrer i 1-4 pladser. Da PVC-foringen ikke har perforering, for at ventilere underglasset, er hver 1,5 m af bindemidlet monteret i plastventilationsgitter. Den gennemsnitlige pris for plastforing er lille - fra $ 3,5 per 1 m 2. Ulemperne kan skelne mellem materialets lave styrke og en tendens til at udbrænde under påvirkning af UV-stråling.

Arkivering af tagstænger med metalprofil (bølgepap)

Profileret folie eller metalprofil er et ret stærkt materiale, da det er et specielt buet (profileret) stålplade dækket med et beskyttende lag. Sidstnævnte kan være i form af galvanisering eller med en yderligere polymercoating. Mest brugt profilerede plader med polymercoating, da det ikke kun ser bedre ud og kan være næsten alle farver, men også mere holdbare. Den gennemsnitlige pris på 1 m 2 af dette materiale er fra $ 7.

Fordelen ved bølgepap (metalprofil), udover styrken er også det faktum, at den stables i store planer (op til 1,2 m), den er let og nem at installere. Men at arbejde med det kræver nøjagtighed for ikke at beskadige dets beskyttende lag.

Bølgeplade til arkivering af taggrænserne kan have forskellige højder af højder (fra 8 til 20 mm) og arktykkelse - 0,4-0,5 mm. Til arkivering af overhænget udover selve bølgepapet er der også behov for formede elementer: profiler, lameller, hjørner. Installation af strimler af profilarket udføres i dem med huller på 0,5-1,0 cm under hensyntagen til temperaturudvidelsen af ​​metalet. Hvis der ikke er nok af disse huller for at sikre pålidelig ventilation af taget, installeres specielle ventilationsgitter til dette formål.

Fastgørelse af tagkroner med soffit

Soffits - dette er i det væsentlige et panel af sidespor, specielt designet til arkivering af overhæng af taget. Fra almindelig sidespor er de mere tykke og modstandsdygtige mod ultraviolet stråling. De kan være vinyl eller aluminium uden perforering med fuld eller delvis perforering for at sikre ventilation.

Soffits er meget stærkere end plastforing. Deres brug kræver ikke installation af ventilationsgitter - det er nok at bruge paneler med perforeringer. De er holdbare, brænd ikke ud i solen. Blandt manglerne kan identificeres følgende:

 • Panelerne i spotlights er mindre end bølgepappens blade;
 • Forholdsvis høj pris - i gennemsnit $ 9 per 1 m

Du kan endda installere soffits selv med dine egne hænder, især hvis du skal sy en enkel tag overhæng. På grund af sin stivhed og styrke til installationen kræver soffitsne ikke en særlig ramme. En undtagelse kan kun være komplekse tage med krøllede eller multi-level elementer.

Til installation af soffits anvendes yderligere elementer:

 • Fra væggen - U-formet profil, som er fastgjort direkte til væggen eller J-formet, som er fastgjort til et vandret stativ;
 • Fra siden af ​​bjælkerne eller vindbrættet - L-formet vindstang, som er fastgjort således, at dets rille var i samme plan som den J- eller U-formede pazamy;
 • Til tilslutning af spotlights til hjørnerne - H-formet forbindelsesprofil, som er fastgjort til bæreskinnen. Vinkelforbindelser kan være diagonale eller vinkelrette.

Spotlightsne skal have en længde på 5-6 mm mindre end afstanden mellem sporene, som de vil blive indsat i. I dette tilfælde vil de være lettere at indsætte, og dermed vil deres deformation forhindres under temperaturudvidelse. Elementer af arkiveringen er fastgjort med galvaniserede selvdrejende skruer med presseskiver. Mellem panelerne er forbundet med hjælp af låseforbindelser.

Dette er en anden mulighed for billig arkivering af taggitter. For at gøre dette kan strimler af stålplader 0,5-0,8 mm tyk anvendes - galvaniseret eller med polymerbelægning. Aluminium eller kobberplader kan også bruges, men det er ret dyrt.

Strimler af metal er fastgjort nedenunder til en træramme eller kasse. For at ventilere taget i metalet er der monteret perforerings- eller ventilationsgitter. Steder til skæring af stålplader og deres perforeringer skal behandles med speciel maling eller antikorrosiv forbindelse. Den gennemsnitlige pris på stålplader - fra 4 dollar

Sådan syes takkornet

Efter installationen af ​​taget er det nødvendigt at arbejde på pletteringen. Bindemidlet udfører tre funktioner på én gang:

 • hun vil give huset et færdigt udseende;
 • vil sikre ventilation af taget;
 • Beskyt facaden.

Sådan syes takkornet

I dag snakker vi om, hvordan vi syer tagkornet og hvad du skal bruge til dette.

Indholdet af trin-for-trin instruktioner:

Under corniceen menes spærre, der rager ud over bygningens forside. Denne cornice er:

Lad os overveje hver enkelt af dem.

Hovedfunktionen af ​​frontal overhæng er at beskytte facaden. Faktisk er disse sidekanter på tagskinnerne, derfor har hofte taget, der har 4 ramper, ikke har sådanne kanter.

Hvis vi taler om et gaveltak (og i de fleste huse er det her), frigives de bærende bjælker monteret på spærrene udenfor. Du kan også ofte se overhænget af kratens brædder, der ligger under taget over dampspærren. De er fastgjort til hovedlisten, som efterfølgende er beklædt (mere om dette senere).

Et sådant overhæng er ved hvert tag af en skrånende type. Det er skabt af spærre, der strækker sig ud over bygningens vægge. Fremspringets længde afhænger af det blinde område og bygningens højde, men er i de fleste tilfælde fra 60 til 70 cm.

På trods af normerne er der til tider mere snævre cornices. Dette kan korrigeres på to måder:

 • Beskyt væggen forsvarligt fra vinden, da den bliver meget våd under scythe;
 • at etablere fyldet for at øge længden af ​​bjælkerne er en mere arbejdskrævende procedure, som få mennesker vil udføre (det er jo nødvendigt at åbne det allerede taget tag).

Derfor bør den nødvendige længde af cornice overvejes i designfasen.

Hele bjergene er spærrene fastgjort med brædder - i fremtiden skal de være dækket af modstående materiale.

Hvordan man laver tagventilation gennem en fil

Hvordan man laver tagventilation gennem en fil

Som allerede nævnt beskytter kronerne bygningens tag og facade fra atmosfærisk nedbør. Men de bør ikke blive en hindring for den naturlige ventilation af rummet under taget. Og det gælder ikke kun for mansard, men også for almindelige "kolde" tage.

Opvarmet luft, der stiger nedenfra, skal frit krydse corniceen, passere mellem taget og dampspærren og gå ud gennem ryggen. Derfor kan du ikke bruge monteringsskum eller tætningsmiddel under installation af overhæng, ellers kondensering og som følge heraf vil befugtningen af ​​isoleringen forekomme.

Vær opmærksom! Bør kun ventileres kun til laterale hjørner, mens forsiden skal forsegles tæt.

I dag har mange materialer til cornice hver sin egen fordele og ulemper. Ikke desto mindre giver de alle meget effektivt ventilation og beskytter taget mod fugt. Når du vælger en eller anden af ​​materialerne, skal du være opmærksom ikke kun på udseendet, men også for driftstiden.

Dette materiale er galvaniseret stål, belagt med polymersprøjtning. Profilerede plader er modstandsdygtige over for store belastninger, temperaturændringer, den har en passende stivhed. Mellem lag af bølgepapp og overfladen af ​​væggen skal du forlade et hul, der svarer til højden af ​​materialets bølger.

Profileret folie

Mere populært materiale, der anvendes til konstruktion af taggafler, som ikke er mere end sidespor, men med ventilationshuller. En anden forskel i materialet er brugen af ​​specielle ultraviolette stabilisatorer i produktionen, som beskytter kronen mod de skadelige virkninger af sollys.

Soffit arkivering

Soffits er opdelt i flere typer afhængigt af det materiale, der anvendes til fremstilling.

 1. Et karakteristisk træk ved kobberbelysninger er holdbarhed og præsentation, men samtidig høj pris. Sådanne spotlights er meget stærke og ikke-brændbare.

Et karakteristisk træk ved kobberbelysninger er holdbarhed og præsentation

Metal soffit er et ark af kvalitet galvaniseret stål med en belagt polymer belægning

Uanset hvilke nye materialer der forekommer, og selv i dag er der ganske ofte tagg af ægte træ. I dette tilfælde skal du omhyggeligt vælge materialet, fordi cornice vil være på gaden og derfor underlagt aggressive miljøpåvirkninger. Behøver ikke at spare og købe en lining tyndere - prøv at gøre tykkelsen af ​​materialet er mindst 2 centimeter. Fugtigheden af ​​foringen skal være medium.

Indbinding af foring

Vær opmærksom! For vådt er foringen ikke kategorisk egnet, fordi den skal "føre".

Pladerne skal spidses to centimeter fra væggen for at sikre god ventilation.

Syet overhæng kan være en af ​​to tilgængelige metoder:

Metoder til arkivering af cornice

Overhæng af bjælker anbefales kun til tag med en lille hældning. Denne metode er kompliceret af, at kantene af spærrene som følge heraf skal danne et fladt plan. Dette er ikke altid muligt, så den eneste vej ud kan være små brædder fra kanten af ​​baldakinen til væggen, fastgjort til spærrene. For at spyere dem jævnt, skal du først trække garnet og svare til det. Til fastgørelse brug jern hjørner eller skruer.

Cornice på træboksen er perfekt til tagdækning under en betydelig hældning. For at opbygge denne boks skal du tage et bord med en tykkelse på 40 mm og rette det mellem spærene og vægoverfladen. Hvis en kant af brættet er fastgjort til foden af ​​rafteren, kræves der en ekstra installation af det andet bræt, lodret.

Med kassen færdig, kan du nu gå videre til beklædningen.

Vær opmærksom! Fastgør huden med skruer, men ikke med negle - dette vil give den nødvendige stivhed.

Soffit arkiveringsteknologi

Installationsproceduren består af følgende trin.

Den første fase. Det er nødvendigt at udfylde spotlyset med et par specielle laths i form af latinske bogstaver F og L. Den første skal fastgøres på siden af ​​ledgen, den anden - på et specielt rack fastgjort til væggen. Alle fastgørelser udføres ved hjælp af selvdrejende skruer. Det er ønskeligt at pre-markere alt, så stængerne ligger fladt.

Det andet stadium. Derefter skal du måle cornice og trække fra den resulterende figur 6 millimeter - dette vil give dig mulighed for at lave et hul for at kompensere for temperaturudvidelsen. Så er det nødvendigt at skære spotlights med strimler af den ønskede længde.

Den tredje fase. Spotlights skal være let bøjede og indsættes i de installerede profiler. Selvdæmpning bruges også til at rette dem.

Hvad du skal vide, når du installerer soffits

 1. Det er uønsket at arbejde ved temperaturer under 15 ° C, selvom fabrikanterne siger, at de kan installeres selv om vinteren.
 2. Soffits bør kun installeres i en vinkel på 90 ° C.
 3. Spotlights bør kun opbevares på en plan overflade med 15-20 stykker.
 4. Du skal altid forlade spalten, som blev nævnt ovenfor.
 5. For at skære spotlights skal du bruge et "cirkulært" med bagsiden af ​​tænderne (du kan bruge en særlig sakse til metal).
 6. Skruernes længde skal være mindst 3 millimeter.
 7. Trinet mellem fastgørelseselementerne skal være højst 40 centimeter.

Profileret arketeknologi

Den første fase. For det første skal væggen blive spikret vandret ved en stang, strengt på niveauet af overhænget. Parallelt på samme niveau er den anden stang fastgjort, denne gang langs bjælkerne.

Det andet stadium. Derefter skal du skære båndplader af bølgepap (ikke glemme den samme temperaturudvidelse) og fastgør dem med skruer til stængerne.

Den tredje fase. Steder af ledd er dekoreret med lameller af ydre og indre hjørner.

Faktisk er installationen af ​​bølgepap færdiggjort.

Ordning om indgivelse af overhæng af clapboard

Det er ønskeligt at udføre denne procedure fra bunden ved hjælp af en stige eller skov.

Vær opmærksom! Cornice kan syes kun efter færdiggørelsen af ​​ekstern isolering, installation af fugtisolering og beklædning.

Først skal du kontrollere, om alle spærre har samme længde og installeres parallelt med væggen. Derefter skal de reparere vindpladerne og kun derefter fortsætte med installationen.

Den første fase. Skru brættet til væggen i opretstående stilling. Bundens nederste kant skal være justeret med spærrene.

Det andet stadium. Fastgør det næste bord mellem de forrige og spærre, svarende til den nederste kant. Som et resultat får du grundlaget for det, og du skal installere en kasse.

Den tredje fase. Rammen er dækket af brædder. Traditionelt, mellem dem og overfladen skal du forlade et lille hul. Brædderne skal være flade, ca. 20 mm tykke.

Vær opmærksom! For at sikre ventilation er det ønskeligt at installere specielle gitter hver 1.5 meter.

Selvom det er værd at bemærke: Få bygherrer gør dette ved at stole på det faktum, at træet har egenskaben "åndedræt".

Cornice overhæng lavet af foring

Som et resultat vil jeg gerne bemærke, at det installerede materiale nødvendigvis skal behandles med et antiseptisk middel, når det er færdigt med installationen. Det vil være en ekstra beskyttelse for det. Hvis du følger alle instruktionerne for at vælge og installere her, vil cornice'en vare længe nok og se godt ud.

Er det ikke for lille til en 3 mm samorez?

Få det bedste på mail


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 7 = 1