Volumen figur 4 af pap med egne hænder

Hvordan laver man et volumetrisk ciffer af 4 blomster med egne hænder?

Hvordan laver man fire af levende eller kunstige blomster som gave til fødselsdag, fødselsdag hjemme?

Sådan laver du en figur af fire papirblomster. Blomster af bølgepap til at dekorere de fire.

Hvordan skal man dekorere blomster på figur 4?

Trin for trin foto med beskrivelse eller video mesterklasse.

For at få lydstyrken på figur 4 har vi brug for: bølgepap (du kan tage det fra nogle husholdningsapparater), bølgepap, servietter, lim, sakse, hæftemaskine. Her er det detaljeret, hvordan man laver figuren fra en pap, hvad er størrelserne. Herefter laver vi blomster fra servietter. De gøres ret let, men de vil have brug for mange. Så du skal være tålmodig. Vi tager enkeltlagsservietter. Fold serviet i halvdelen, så i halvdelen. Vi fastgør i midten med en hæftemaskine. Og vi skar en cirkel ud af den resulterende firkant.

Nu skal hver cirkel skifte til at løfte hvert lag op, undtagen den sidste.

Sådanne fine blomster skulle komme ud. Og vi lim dem vores figur. Til sidst viser det sig sådan:

Du kan tage servietter af forskellige farver og gøre nummeret mere farverigt.

En anden mulighed er at gøre denne figur:

Her kan du skære en figur ud af pap. Derefter lave blomster. Vi tager papir af forskellige farver. Vi skærer cirkler af forskellig størrelse, hver cirkel skæres fra kant til center. Tæt snoet og fastgør den med lim.

Hvordan man laver volumetriske tal til fødselsdagen

  • Hvordan man laver volumetriske tal til fødselsdagen
  • Top 10 brætspil til virksomheden
  • Hvordan man lærer et barn at lære tid

Processen med at skabe en voluminøs figur til en festlig fotosession kan betingelsesmæssigt opdeles i to faser: forberedelsen af ​​basen og indretningen af ​​den færdige struktur.

For at oprette en volumetrisk figur fødselsdag, først du skal gøre grundlaget for pap og derefter dekorere det med crepe papir, papirhåndklæder, pomponer eller uldne tråde. Hvis du planlægger at lave en stor figur, skal du på forhånd opbevare kasser fra store husholdningsapparater (køleskab, gaskomfur, tv osv.). Kassen skal opdeles i ark og sætte dem på gulvet. På et paparklap er det nødvendigt at tegne en silhuet af den nødvendige figur og skære den ud langs konturen. Størrelsen af ​​figuren afhænger af dit ønske og størrelsen på pappladen.

Det udskårne mønster anbringes på et andet ark karton og skitserer det på konturen, hvorefter vi også skærer ud. I sidste ende får vi to identiske tal til hinanden. Ud over disse to emner har vi brug for stribe karton (bredden af ​​strimlerne bestemmer produktets tykkelse), hvoraf sidevæggene i figuren er lavet. Når alle emnerne fra papen er lavet, kan du fortsætte med at samle det volumetriske tal og lime detaljerne med malingstape.

Også grundlaget for et volumetrisk tal kan laves af skum. Du kan købe skumplader på enhver byggeforretning. Hvis du vil gøre nummeret tykkere, så kan to skumplader limes sammen med lim til loftfliser. Det er sandt, at dette materiale er temmelig lunefuldt i arbejdet: Når der skæres, smelter polystyren og granulerne klæber til værktøjer og hænder.

Dekoration figurer med blomster fra papir

Fra papyrus eller bølgepap kan du lave smukke og frodige blomster. For at gøre dette skal du sætte en stak på 6 ark papir foldet med et lille accordeon og skåret i tre lige store dele. Hvert accordeon er bundet med en tråd i midten, afrundede enderne og drejer papiret, så kronbladene vender ud. Når der er lavet tilstrækkelige farver, lim dem til en figur af pap eller polystyren.

Ikke mindre frodige og festlige udseende figurer dekoreret med blomster fra papirservietter. For at oprette en sådan indretning skal du bruge 100-150 pakker monofoniske servietter, alt efter størrelsen af ​​figuren. Hver serviet folder halvt to gange og reparerer konstruktionen af ​​en hæftemaskine i midten. Fra den resulterende firkant skærer vi en cirkel ud. Derefter løfter alle lagene i cirklen skiftevis op, lidt fladede fingre. Det nederste lag af kruset skal efterlades ret, da blomsten med sin hjælp fastgøres til bunden af ​​pap.

Tallene, dekoreret med roser fra bølgepap, ser blid og luftig ud. At skabe en sådan indretning er en besværlig proces, men resultatet er det værd. For at gøre dette skærer vi bølgepapiret i lange strimler. Bredden af ​​strimlerne afhænger af den fremtidige blomsters størrelse. Bånd fra papiret lidt krøllede hænder, hvorefter vi begynder at vride, lidt bøje kanterne for at lave kronblade. Resten af ​​båndet er snoet i bunden af ​​den resulterende blomst. På samme måde skaber vi den rigtige mængde rosetter, hvorefter vi limer deres pap med varm lim.

Dekoration figurer med papir i teknikken til at vende

Tallene, dekoreret i teknikken til at vende, ser storslåede og elegante ud. For at gøre en sådan indretning skal bølgepapiret skæres i kvadrater af samme størrelse. Midt på pladsen indsætter du en blyant og vikles rundt om papiret. Derefter dyppede blyantens pinde i lim PVA og fastgør papiret til emnet fra pap. På denne måde udfyldes hele overfladen af ​​det volumetriske ciffer og forsigtigt rette dekorationen med dine hænder. Ikke mindre effektiv vil se en indretning lavet af tyll eller organza. Materialet skæres også i kvadrater og fastgøres til substratet med varm lim.

Hvis der anvendes et skummateriale som basis, anvendes limen slet ikke. Papir i dette tilfælde rulles på et tandstikker, der nemt gennemborer skummet og efterlader en finish i den. I teknikken til at vende er det meget praktisk at skabe forskellige mønstre inde i figuren, for det er tilstrækkeligt at kortlægge mønsteret på basen og bruge forskellige farver på papiret langs sin kontur.

Dekorationsfigurer frynser

Kanten af ​​bølgepap er måske den nemmeste og hurtigste måde at dekorere en volumenfigur på. Papiret skæres i lange og brede strimler. Hver strimmel foldes i et rektangel og skæres ved sin frynse og derefter rettet og limet til bunden på et dobbeltsidet tape.

Dekorationsfigurer af pom-poms

Til at begynde med skal du lave en masse pompomer ud af uldtråde. For at producere dem skal du have to ringe af samme størrelse, skåret af pap. Ringe overlapper hinanden og pakker dem med uldtråde indtil hullet i ringen lukker. Derefter skærer vi trådene med en saks langs kanten, skub lidt ringen og binder trådene. Fjern arbejdsstykkerne fra pap og ryste pompommen. Med samme princip gør vi det nødvendige antal pompomer. Den færdige indretning er limet til karton nummer på varm lim.

At arbejde vil kræve en stor skind garn og PVA lim. På siderne af tallene fra papen anvender vi en lille smule lim og begynder at pakke arbejdsstykket tæt sammen med uldtråde. Først blæser vi garnet over, og så - sammen.

Volumen tal er velegnet til både små og voksne. Størrelsen af ​​figuren afhænger kun af dit ønske og design idé. Tallerkener af store størrelser bruges til fotografering, og små tal bruges til at dekorere spiseplads og candy bar. For at dekorere en børneferie er det bedre at lave en figur på størrelse med et barn eller lige over det.

Indretningen af ​​volumenfiguren kan være monofonisk eller flerfarvet. At figuren så mere ud, skal den forreste del være dekoreret i lyse farver og laterale sider - i mørke. Til pigens fødselsdag kan figuren dekoreres med blomster af lyserøde, røde, orange, lilla og lilla. Når man laver en figur til drengens fødselsdag, er det bedre at bruge blå, blå, hvid og grøn farve, og i stedet for farver fra papir er det bedre at anvende indretning i form af frynser eller pomponer.

Hvordan man laver et volumetrisk tal

Voluminøse figurer for fødselsdagen for barnet bliver stadig mere populære hos forældre, der ønsker at dekorere en lejlighed til ferien, forberede sig til et fotoskyd og bare gøre barnet lykkeligt. Men hver forælder ved ikke, hvordan man selv gør en sådan figur.

Arbejdet med at skabe deuce kan betingelsesmæssigt opdeles i to faser: skabelsen af ​​et skelet og udsmykningen af ​​figuren.

Hvordan laver man en ramme-base to?

For at lave en ramme skal du:

  • stor papkasse,

For at få dækket til at se stor, skal du klippe nogle få papelementer og bruge tape til at forbinde dem med to cifre.

Det vides at blomster fra servietter ikke vil blive fastgjort til almindelig skotsk. For at dekorationsprocessen skal være lettere, er det nødvendigt at klæbe alle leddene med klæbebånd på papirbasis. Dæk skelet af deuce med servietter af den farve du vil have, ved hjælp af PVA lim.

Hvordan til at dekorere et 3D-ciffer?

Der er mange måder at dekorere lydstyrken på. Nogle foretrækker at bruge bølgepap til dekoration, andre vælger filt. Der er dem der kan lide blomster fra servietter.

For at dekorere volumen to med rosebånd, skal du:

  • flere pakker af servietter af enhver farve,

Den nemmeste måde at lave en blomst fra servietter på.

1. Tag tre foldede fire kluter. Placer en mellemstor cirkel skåret ud af pap oven på dem. Skær konturen ud.

2. Fix alle de resulterende cirkler af servietter med en hæftemaskine i midten.

3. Nu er det nødvendigt at afbryde det øverste lag af papirbindet og knuse det, så det andet og så videre. Fold hvert lag separat, og prøv at maksimere trykket nedenunder. I sidste ende skal du få en rose. Du skal bruge mange af disse blomster.

Foreløbigt overveje designet af deuce. Det kan udføres i én farve, og kombinationen af ​​flere farver, kan du komme med nogle usædvanligt mønster, eller du kan blot skifte mellem rosetter i forskellige farver.

At dekorere en figur med blomster er nødvendig ikke kun i fronten, men også på siderne. Dette vil visuelt øge størrelsen på deuce og give det ekstra volumen.

Det volumetriske ciffer 2 er klar.

Det er sikkert at behage din lille og bliver den vigtigste udsmykning af fejringen, optaget på mindesbilleder under fejringen af ​​din toårige fødselsdag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

80 + = 90