Vurdering af metal døre

Hvordan vælger jeg den bedste hoveddør?

Dørens indgang er ikke kun bygningen, men også et beskyttelseselement, der sikrer ejendoms- og sikkerheden. Det er derfor, at en moderne køber, inden han køber en indgangsdør, omhyggeligt studerer og sammenligner egenskaberne ved det foreslåede produkt, læser anmeldelser og anbefalinger fra specialister.

Men for i dag har markedet et stort antal tilbud fra forskellige producenter. Og desuden har ofte præsenterede varer lignende egenskaber og kvalitet, fordi det, der gør det rigtige valg bliver endnu vanskeligere.

Vurdering af indgangsstålkonstruktionerne hjælper med at afhjælpe problemet. Denne objektive indikator tager højde for produktets kvalitet, dens design og designfunktioner, producenternes omdømme og selvfølgelig omkostningerne ved produktet.

Vurdering af metal indgangsdøre er af fem typer:

 1. efter popularitet
 2. under hensyntagen til omkostningerne ved produkterne
 3. på design
 4. under hensyntagen til gennemførelsen af ​​beskyttelsesfunktionen
 5. på driftsmæssige egenskaber.

Vurdering af populariteten af ​​indgangen jern døre

Ved bestemmelsen af ​​denne indikator tages der højde for procentdelen af ​​salget af et bestemt produkt i det samlede salg. Efter alt, som du ved, er det efterspørgsel, der former produktets popularitet.

Den store efterspørgsel efter metalkonstruktioner afhænger af følgende faktorer:

 1. værdi;
 2. beskyttende egenskaber;
 3. eksternt design;
 4. præstationsegenskaber.

Da det primære kriterium ved bestemmelsen af ​​denne evalueringsskala er prisen på produktet, kan det ikke siges, at denne rating afspejler produktets fulde kvalitative egenskaber.

Vurdering af produkter under hensyntagen til gennemførelsen af ​​beskyttelsesfunktionen

Hovedformålet med køberen, at vælge indgangsdøren til en lejlighed eller et landhus, er at købe et produkt, der er minimalt udsat for ydre påvirkninger.

Ved vurderingen af ​​designens pålidelighed er der lagt vægt på følgende punkter:

Dørblad af 2 ark stål med en tykkelse på 2-2,5 mm - en passende løsning til indgangsdøren til lejligheden. Jerndøre med en tykkelse på metal fra 3 til 4 mm installeres i landejendomme. Stålprodukter med en tykkelse på mere end 4 mm, der vejer mere end 90 kg, betragtes som kuglebestandige.

 • Tilstedeværelse af anti-aftagelige stifter eller antislits.

  Disse elementer er installeret på hængselsiden. Når døren er lukket, kommer de anti-aftagelige stifter ind i væggen, hvilket forhindrer skæring af hængslerne på samme tid. Det bedste med hensyn til beskyttelse design, som regel udstyret med 2-4 antisrezami.

 • Kvaliteten af ​​løkkerne.

  Antallet af løkker afhænger af jernstrukturens vægt: Hvis vægten af ​​produktet er op til 70 kg, har du brug for 2 sløjfer med en vægt på over 70 kg - 3 elementer. Da producenterne hele tiden skal forbedre deres produkter, opmærksom på dets sikkerhed og kvalitet, bliver løkkerne ikke berøvet. For nylig er indgangsmedeldørene begyndt at blive fremstillet, hvis hængsler er udstyret med en antisociation mekanisme (den ene har en hul, den anden har en kant).

 • Slottet.

  På indgangsdørbladene installeres sådanne typer låse: tommelfinger, cylinder og pumpe. Pålideligheden af ​​slottet afhænger af den tid, der bruges på åbningen, og støjen produceres på samme tid. Derfor bliver jo længere og mere lydløst låsen åbnet, jo bedre. Optimal mulighed - valget af indgangsståldøre med to forskellige låsesystemer, for eksempel med en cylinder og en håndtag.

 • Evaluering af indgangsdørernes driftsmæssige egenskaber

  Vurdering af stålprodukter, der tager hensyn til deres driftsmæssige egenskaber, gør det muligt for køberen at se, hvilke indgangsdøre har det bedste lyd- og lydisoleringsindeks. Herudover giver denne ratingskala oplysninger om, hvor længe driften af ​​et produkt varer.

  Også denne rating viser indgangsdørene under hensyntagen til ergonomiindikatorer (let åbning, brugervenlighed, nøglernes størrelse osv.).

  Vurdering af produkter under hensyntagen til design design

  Mere varieret end udformningen af ​​metalindgangsdørernes udvendige overflade er slående. Der anvendes forskellige metoder og metoder til dekoration her.

  Således kan jernstrukturer have følgende belægning:

  Egenskaben af ​​denne belægning er, at den ikke mister sit oprindelige udseende under indflydelse af fugt og direkte sollys.

 • Shuttle.

  Denne type dækning er fremhævet på baggrund af andre af lysstyrken og farvemætningen. Men desværre er overførselsfladen bange for et fugtigt miljø og direkte sollys.

 • Velvet overførsel.

  Denne belægning bruges til at simulere et træ.

 • Teflon.

  Denne overflade er ikke bange for ekstreme temperaturændringer, fugt og direkte sollys.

 • Emalje.

  Denne coating giver den perfekte kombination af høj kvalitet og skønhed.

 • Derudover kan ståldøre være dekoreret med smedede elementer, der gør et metal lærred til et ægte kunstværk.

  Dørvurderingen, der tager hensyn til designdesignet, anerkender den potentielle køber med de mest populære designs, som har et fantastisk udseende.

  Alle indgangsdøre til stål kan betinges opdelt i følgende grupper:

  Elite klassen indeholder både produkter fra førende europæiske virksomheder samt afkom af indenlandsk produktion. Selv om udenlandske produkter skelnes af fremragende kvalitet, er brugen af ​​upåklagelig armatur og luksuriøs design design, prisen for høj.

  Ja, og transport af sådanne varer er dyrt. Faktisk er disse hovedårsagerne til, at efterspørgslen efter vestlige døre i premieklassen er lille. Elite døre af russisk produktion (for eksempel producenter "Protek" eller "Senator") på ingen måde dårligere end udenlandske produkter.

  Desuden er de indvendige indgangsdøre vandalfaste, udstyret med pålidelige låse samt andre elementer, der tager hensyn til lokale virkeligheder.

  I prissegmentet i standardklassen er der indgangsdøre, hvis pris varierer fra 12 til 25 tusind rubler. Dette er afkom fra producenterne af "Torex", "Sentinel", "Condor" og andre virksomheder. Alle modeller er lavet af råmaterialer af høj kvalitet, har høj indbrudsmodstand og et stærkt låsesystem.

  Kategori af økonomiklasse er repræsenteret af budgetdørkonstruktioner (omkostningerne varierer fra 7 til 15 tusind rubler) og billige kinesiske døre. De første repræsentanter for denne gruppe med et korrekt valgt låsesystem kan installeres i landet. Kinesiske døre er ofte lavet af tæt folie, så de giver ingen beskyttelse mod indbrud.

  Ved at analysere dørernes vurdering under hensyntagen til prisen på produkter, kan vi konkludere, at de mest populære og indkøbte metalstrukturer er repræsentanter for "gyldne middel".

  De bedste indgangsdøre er metalstrukturer, der kombinerer høj kvalitet og originalt design, samt fremragende beskyttelses- og driftsegenskaber. Udgifterne til sådanne produkter bør ikke være for høje.

  Bedøm denne artikel: (Ingen værdsat denne artikel, vil du være den første?)

  Vurdering af de bedste producenter af metal indgangsdøre

  Det skal bemærkes, at metaldøre er efterspurgte rundt om i verden. Og det handler ikke kun om de udviklede lande, men også om de små asiatiske, sydamerikanske og afrikanske stater. I den henseende skilt fabrikanter af metalindgangsdøre meget. Ofte giver det ingen mening at levere et parti af døre til butikker i ethvert land, da der allerede findes en lokal producent. Derfor besluttede vi at begrænse os til russiske virksomheder - deres døre er let at komme i vores land. Produkterne fra udenlandske virksomheder i Rusland købes meget sjældnere, da de har et for højt prisindeks med samme udseende og de samme stabilitetsegenskaber foran indbrudstyven.

  Producenten af ​​de smukkeste metaldøre - Guardian

  Den russiske virksomhed "Guardian" blev åbnet i 1994. Siden da er fabrikken af ​​metal døre vokset betydeligt i størrelser. Nu dækker det et areal på mere end 50 000 m2. Hvis dets første døre ikke havde nogen særpræg, der besidder det enkleste design, kan du nu ikke sige noget om dem. Virksomheden "Guardian" går bevidst til forskellige udstillinger - der er dørene der regelmæssigt tildelt med kvalitetsskilt. Dette sker ikke kun hjemmehændelser, men også på udenlandske arrangementer.

  Døre "Guardian" opnås ikke kun meget smuk, men også meget pålidelig. Dette bekræftes af talrige certifikater. De bekræfter brandsikkerhed, lydisolering, tyverisikkerhed og høj styrke. Alle produkter er lavet af russisk stål, hvorfor indenlandske metallurgiske virksomheder ikke forbliver uden arbejde.

  I russiske butikker finder du dørene "Guardian" af standardstørrelser. Men det betyder ikke, at virksomheden kun producerer dem. Anlægget er altid klar til at acceptere en ikke-standard applikation. Normalt består det af bygherrer af templer, statsinstitutioner og store palæer. Teoretisk er eksperter fra "Guardian" i stand til at producere en vilkårligt stor dør eller port.

  Det er interessant, at metaldøren "Guardian" kan skelnes fra en falsk, ikke kun ved det vedhæftede certifikat. Produkterne i dette firma er pakket i en bølgepapkasse, hvor produktets egenskaber og firmaets logo er tydeligt trykt. Også på døren kan du finde et navneskilt med navnet på planten og dens adresse. Logoer fra Guardian kan findes på enden og hjørnet af produktet. Dørene fremstilles i Yoshkar-Ola.

  • Attraktivt udseende;
  • Mindste afstand mellem kassen og dørbladet;
  • Overholdelse af alle miljøstandarder
  • Stivere i form af trapezium bidrager til øget holdbarhed;
  • Der er døre, der tilhører forskellige sikkerhedsniveauer;
  • En bred vifte af produkter, forskellig i værdi;
  • Anvendelse af et dobbeltkredsforseglingsmiddel;
  • Som fyldstof anvendes en mineraluldbræt.
  • Servicefirma - ikke det bedste og kloge.

  Elbor, den bedste producent af metalbestandige metaldøre

  Den første plante "Elbor" blev åbnet i 1976. Så var det en lille virksomhed, der arbejder til fordel for krigsindustrien. Efter Sovjetunionens sammenbrud fusionerede denne virksomhed med flere andre fabrikker, hvorved dens dimensioner steg. Nu producerer firmaet "Elbor" et stort antal forskellige metaldøre.

  Omfanget af virksomheden omfatter både metalforms og døre med låse af høj hemmeligholdelse. Alle produkter er kendetegnet ved fint stål, som har høj styrke og pålidelighed. Næsten alle produkter i virksomheden "Elbor" er meget modstandsdygtige over for indbrud. Dette lettes af det nyeste udstyr, der anvendes i virksomhedens anlæg. Det japanske kvalitetsstyringssystem udsender ikke defekte produkter udenfor fabrikken.

  I alt er der fem serier af metaldøre "Elbor" - Economy, Standard, Optium, Lux og Premium. Produkterne i dem varierer både eksternt og med deres pris. Selvom du ikke finder en meget billig dør til dette russiske firma, da selv de produkter, der er inkluderet i "Economy" -serien, er af høj kvalitet. Nå dyrere produkter ser også meget smukke ud. Ved en sådan dør kan vi sige, at ejeren af ​​hjemmet har en smag.

  • De ser dyre og smukke ud;
  • Let at lukke og åbne;
  • Der er ingen klager over indbrud;
  • Dørene i Lux-serien er lodret låste;
  • Du kan vælge de indvendige og ydre paneler efter eget valg;
  • Ingen udsættelse for ild;
  • Tilstedeværelse af dekorative ståltærskler;
  • Økologisk ren mineraluld indeni;
  • Stiverne har størst mulig styrke;
  • Støv- og vandtætte hængsler;
  • Storslået varme- og støjisolering;
  • Tilstedeværelsen af ​​anti-plug stifter.
  • Tjenesten er ikke bedst;
  • Høj nok omkostninger.

  Producent af de sikreste metaldøre - TOREX (TOREX)

  Hovedkvarteret og samlingsværkstedet for firmaet TOREX er beliggende i Saratov. Grundlaget for denne virksomhed fandt sted i 1989. Tidligere fra dette tidspunkt lykkedes det at opbygge lagerkomplekser i otte CIS byer. Dette giver dig mulighed for at distribuere dine produkter verden over så hurtigt som muligt.

  Som i tilfældet med andre producenter har TOREX flere linjer med indgangsdøre. Til et privat hus er serien Professor og Ultimatum beregnet. For en almindelig lejlighed i en fleretages bygning er produkterne fra Ultra-M, Omega, Omega-10 og Super-Delta linjerne velegnede. Dørene fra Ultimatum og Processor serien er dog også velegnede til installation i en konventionel lejlighed.

  Til rådighed for TOREX er der også særlige brandslukningsprodukter. Sådanne døre tillader ved deres design ikke, at ild spredes rundt i huset fra 15 minutter til 6 timer, hvilket giver beboere i andre lejligheder tid til at evakuere. Og lignende døre er udstyret med mekanismen "Antipanic". I tilfælde af brand kan den låste dør åbnes ved at trykke på håndtaget. Hvor mange minutter kan produktet indeholde ilden - er skrevet på en særlig etiket.

  Generelt har TOREX metaldøre kun en alvorlig ulempe. Det er, som det er let at gætte, i en meget høj pris. Men nogle gange er det værd at betale for meget. Det er muligt, at denne dør senere vil redde nogen liv ...

  • Meget attraktivt dørdesign
  • Tilgængelighed af en række branddøre;
  • Ekstremt bredt udvalg;
  • Luftpermeabiliteten er ca. 20% højere end konkurrenternes
  • Der er ingen alvorlige klager over støjisolering;
  • Døre beskytter perfekt mod lugt, lyde og træk.
  • Til salg er det svært at finde tilbehør, hvis du vil erstatte det;
  • Døre og ekstra tjenester er dyre.

  Bedste producent af billige metaldøre - Outpost

  Virksomheden "Forpost" blev født i 1998. Hendes ingeniører udvikler dørdesign og tankevækkende låsesystemer. I de første år af sin eksistens producerede virksomheden metaldøre i Kaliningrad. Men i 2009 blev det besluttet at overføre produktionen til Kina - dette blev gjort for at reducere omkostningerne ved processen. Det skal bemærkes, at der er streng kvalitetskontrol på kinesiske fabrikker, og dørstrukturer bliver derfor ikke værre.

  Hvert år solgt omkring 500 tusind metaldøre "Outpost". Mennesker som sådan tilbyder producenten meget kvalitetsprodukter til små penge. Alt dette medvirkede til, at markedet syntes falsk, hvilket udgjorde som et produkt produceret af virksomheden "Forpost". Når du køber en dør, skal du derfor kræve et certifikat. Vær også opmærksom på låsemekanismerne - de skal have mærket "Masterlock".

  Det russiske selskabs fabrikker fremstiller tre typer indgangsdøre. Til den første tilhører standard ståldøre. De er ideelle til installation i en lejlighedsbygning. Sådanne døre og støj vil blive beskyttet, og termisk isolering vil blive tilvejebragt, og vil give det krævede niveau af tyverisikkerhed. Hvis du ikke vil spare, så er der for dig der forstærkede døre. Nogle af dem kan bruges til udendørs installation. Nå, bygningsdøre har ingen alvorlig beskyttelse - de bruges til midlertidig installation. Du kan også bruge dem under reparationen.

  • Behageligt øjeudseende;
  • Baggrundslys lås i nogle modeller;
  • I de fleste tilfælde er en overkommelig pris;
  • Låse tilhører den fjerde klasse af tyveri modstand;
  • Implementeret funktionen af ​​lukning uden en nøgle;
  • Modelintervallet er ret bredt;
  • Nogle døre giver dig mulighed for at klippe øjet i den korrekte højde;
  • Polymer belægning indeni;
  • Vandal-proof pulverlakering på ydersiden;
  • Tilstedeværelse af et multi-circuit tætningsmiddel;
  • Servicecentre er til stede i mange byer i Rusland.
  • Fittings til udskiftning skal bestilles på fabrikken;
  • Ofte lider produktet af en tilbageslag i håndtaget;
  • Støjisolering kan være bedre.

  Hvilke metal døre at købe?

  1. Som du allerede har bemærket, har hver producent et meget bredt udvalg af metaldøre. Derfor skal varemærket betales mindst opmærksomhed. Meget vigtigere er at kontrollere, om det ikke er en forfalskning for dig - de kinesiske døre har allerede lært, hvordan man foregiver at være et højkvalitets russisk produkt. Sørg for at bede sælgeren om alle de nødvendige certifikater, der viser, at du har en ståldør fra et af de virksomheder, vi undersøgte ovenfor!

  2. Når du vælger en indgangsdør, skal du styre dine behov og økonomiske muligheder. Dette er det vigtigste råd. Hvis din lejlighed indeholder dyr ejendom, så prøv at få den mest tyverisikrede dør, som har højkvalitets låsemekanismer. I andre tilfælde kan en billigere metaldør også arrangeres.

  Vurdering af indgangsdøre til lejligheden og anmeldelser af nogle modeller

  Hvis du studerer de fælles meninger, bedømmelsen af ​​indgangsdørene til lejligheden og anmeldelser af nogle modeller, kan du komme til den konklusion, at i dag produkterne fra fire producenter er mest populære. Disse er firmaets Forpost, Torex, Elbor og Guardian. Vi tager bevidst ikke hensyn til produkter af høj kvalitet fra den vestlige produktion, fordi på grund af den ekstremt høje pris er det ud af spørgsmålet for de fleste forbrugere i dag. Lad os overveje nogle modeller af de nævnte mærker i flere detaljer.

  I dag tilbyder hjemmemarkedet et bredt udvalg af indgangsdøre til lejligheden

  Vurdering af indgangsdøre til lejligheden og kundeanmeldelser

  Markedet har et stort antal indgangsdøre af kendte og ikke meget producenter. At studere dem alle - vi har ingen mulighed, derfor i denne artikel vil vi evaluere produkterne fra de fire mest kendte producenter med hensyn til følgende parametre:

  • indbrudsresistens og slagfasthed;
  • indre påfyldning (varme- og lydisolering);
  • kvaliteten af ​​låse og tilbehør;
  • pris;
  • design og udseende.

  En god hoveddør skal nødvendigvis kombinere høj pålidelighed og attraktivt udseende

  Outpost er førende inden for tilgængelighed

  Virksomheden til produktion af indgangsdøre. Outposten har produceret ståldøre i 17 år. Ingeniører fra denne virksomhed udvikler dørkonstruktioner og låse. Selv om virksomheden er russisk, er dens vigtigste produktionsfaciliteter placeret i Kina. Takket være moderne kvalitetskontrol er alle produkter, der fremstilles på fabrikken, nøje kontrolleret.

  Varianter af stilistiske løsninger og indvendig påfyldning af døre til fast Forpost

  Statistik viser, at omkring en halv million lejlighedsejere foretrækker en virksomheds døre om året. Hemmeligheden bag succesen med dette mærke er, at omkostningerne ved døre ikke overstiger rimelige grænser (med gennemsnitsprisen er 150 cu). Holde denne pris hjælper billig kinesisk produktion. Det er dog værd at være meget forsigtig, når man køber sådanne døre. På grund af deres popularitet tiltrak de opmærksomheden hos specialister i fremstilling af fakes. For ikke at blive fanget på deres krog er det værd at være opmærksom på følgende aspekter:

  • på dørene Outpost installerer kun låsemekanismer med Masterlock-mærket;
  • de ægte produkter af dette selskab har et kvalitetscertifikat;
  • En forhandler, der sælger og installerer en sådan dør, skal nødvendigvis være certificeret til at udføre sådan arbejde.

  De udbredte størrelser af indgangsdøre og åbninger til dem er reguleret af standard SNiP og GOST

  Nyttig rådgivning! Det er nødvendigt at tage reglen om at kræve, at sælgeren dokumenterer alt dyrt udstyr, herunder døren. Hvis der er nogle mærkelige forklaringer til hendes fravær - skal du bare afslutte samtalen med denne sælger og gå til en anden.

  Hvad er dørene til firmaet Outpost

  Virksomheden producerer døre af tre typer: standard, forstærket og konstruktion. I lejlighedskomplekser er der hovedsagelig standarddøre. Deres pris er den laveste, og når det gælder støjisolering, tyverisikring og varmeisolering, opfylder et sådant produkt alle krav til standarder. Nogle standardmodeller øverst bedømmelse af indgangsdørene til lejligheden og anmeldelser taler for sig selv.

  Varme og lydisolering af døren skal give tilstrækkelig beskyttelse af hjemmet mod fremmede lyde og udkast

  "Jeg fik en standard udpostdør til installation i en lejlighed. Jeg bor på første sal, hvor der altid er et udkast fra indgangen til indgangen. Jeg bemærkede ikke nogen ulejlighed om vinteren. Til en passende pris fik jeg en helt normal dør. "

  Faktisk har Sergei ret. Sådanne døre er berøvet forskellige ekstra muligheder, de har ikke eksklusive finish - de er de mest almindelige, men deres hovedfunktion udføres tilfredsstillende. Samtidig er indekserne for termisk isolering af standarddøre langt fra ideelle, derfor er disse produkter kun egnet til installation indenfor indgange. Klassen af ​​tyveri modstand de har 2 og 3, afhængigt af modellen.

  Jo højere sikkerhedsklassen ved indgangsdøren er, desto mere pålidelige er beskyttelsen af ​​din lejlighed

  Hvis du ønsker en mere robust dør eller ønsker at installere det på gaden, for eksempel i et privat hjem, så er du nødt til at købe en forbedret model af producenten. Det tykkere stål (ofte mere end 2 mm), mindst to låse og mere kompliceret låsesystem, hvilket øger pålideligheden klasse 3 og 4. En tykkere lag af isolering gør det muligt at anvende sådan en dør i landejendomme.

  Billede af indgangsdøre til et privat hus fra forskellige materialer. Typer af indgangsdøre til et privat hus: træk, fordele og ulemper. Sikkerhedsklasser. Sådan vælger du en pålidelig dør.

  Bygge døre er ikke egnet til permanent brug, da de har et minimum af funktioner og den laveste klasse af tyverisikring. De installeres på byggepladsen, såvel som i hytter, skure eller villaer.

  Outpost installerer MasterLock-låse og hardware på dørene

  Fordele og ulemper ved døre

  Du kan fremhæve de vigtigste fordele Outpost døre: den mest overkommelige pris, interessant design, bred vifte af modeller, uden at lukke nøglen mulighed, lås lys (ekstraudstyr), vandalsikker ydre belægning, diverse boligindretning design, høj kvalitet indbrud, et stort antal servicecentre.

  Ulemper ved dette produkt: utilstrækkelig støjisolering, det er næsten umuligt at ændre hardware i tilfælde af brud, spil i håndtaget (ofte fundet).

  Nyttig rådgivning! I tilfælde af hardwarefejl er det usandsynligt, at du kan hente en lignende. Den bedste mulighed er at kontakte et certificeret servicecenter eller direkte til fabrikken.

  Den indvendige og ydre hud på døren kan variere, hovedsagelig på indgangen er den mere beskeden

  Fast Torex - høj grad af sikkerhed

  Døre af mærket "Torex" er produceret i mere end 25 år. Det er et meget stort firma med flere repræsentationer. I sit sortiment er der følgende dørindstillinger:

  1. Indgangsdøre til installation i private huse.
  2. Døre til byen til lejligheden.
  3. Branddøre er konstrueret således, at ilden ikke kan spredes igennem dem i lang tid (op til 6 timer), hvilket giver folk en start for evakuering. Sådanne døre er udstyret med en anti-panik mekanisme. Det består i, at døren indefra åbner uden en nøgle ved at trykke på håndtaget, selvom den er helt lukket for alle låse. Brandsikre døre er forsynet med en særlig mærkning, der angiver tidspunktet for brandbevaring.

  Eksempler på designudførelse af indgangsdøre fra firmaet Torex

  Pros metal selskab Toreks døre: præsentabel udseende, den højeste klasse støjreduktion, meget lav permeabilitet for lugte og udkast (højere end standard 20%), at købe en brand modeller.

  Ulemper ved producentens produkter: En temmelig høj pris, især til modeller med efterbehandling (nå 400-500 USD), problemer med udskiftning af tilbehør.

  Udformningen af ​​fordøren 10 Super Omega firma Toreks: 1 - 1,5 mm stål 2 - isolering, 3 - opskummet polyurethan, 4 - armaturer 10 mm, 5 - "skum", 6 - polyurethanskum, 7 - stål 1 mm, 8 - Termisk isolering 3 mm, 9 - dekorativt panel

  Torex tager den anden stilling af indgangen til indgangsdørene til lejligheden, og anmeldelserne er en bekræftelse.

  "For en måned siden, på grund af budgetbegrænsninger, ønskede jeg at købe en billig kinesisk dør som min nabos. Men det viste sig, at mens naboen gik i hvile, åbnede tyve sin lejlighed med en simpel dåseåbner. Okay at tage fra ham var der virkelig ingenting. Derfor besluttede jeg at fokusere på Torex produkter. Måske har de døre og dyre, men nu er jeg rolig for sikkerheden. "

  Stanislav, Zaporozhye

  Ved fremstilling af døre bruger Torex de beskyttende mekanismer og tilbehør til Blockido

  Elbor - høj grad af indbrudssikkerhed

  Elbor-anlægget eksisterer siden 1976. Tidligere tilhørte virksomheden det militærindustrielle kompleks. Dette kan fortælle meget om. Fabrikken producerer låse, forme og bemærkelsesværdige ståldøre. Produktionslinjen er udstyret med japanske maskiner og med deres kvalitetskontrol. Elbor døre er præsenteret i 5 serier - Lux, Premium, Standard, Optimum, Econom.

  Fordelene Elbor døre indbefatter: upåklagelig klassisk design, premium udseende, muligheden for at erstatte udvendige trim, Grad 4 indbrud af hele produktet, pålidelig løkke, miljøvenlig isolering med en meget god termisk beskyttelse, dekorprofiler, stærke ribber.

  Elbour metal indgangsdøre

  Ulemper ved disse produkter: prisen er meget højere end gennemsnittet (fra $ 400), ikke særlig passende service til forhandlere.

  Elbor - den mest pålidelige låsemekanisme fra hele vurderingen af ​​indgangsdørene til lejligheden. Anmeldelser af dette mærke handler om denne kvalitet.

  Indgangsdørindretningen er harmoniseret i stil og farve med møbler i gangen

  Dette er det dyreste mærke af alle overvejede. Prisen på nogle modeller kan nå $ 1000, hvilket ikke er overraskende. Produkterne fra Guardian-fabrikken, der eksisterer siden 1994, har de højeste kvalitetsmærker og internationale sikkerhedscertifikater, styrkeklasse, brandsikkerhed. Disse er fremragende døre, der passer til installation i lejligheder og private hjem. Dørene til denne plante kan findes selv i nogle kirker, hvor de blev lavet til ordre. Vogter sætter den højeste position i bedømmelse af indgangsdørene til lejligheden og giver feedback ikke engang, fordi premiumprodukter i dem ikke behøver.

  Indgangsdøre af Guardian selskab er kendetegnet ved et særligt udsøgt design

  Nyttig rådgivning! Hvis du ikke har begrænsninger i midlerne, er det bedre at købe premium-segmentdøre. Når alt kommer til alt, er de kun i stand til pålideligt at beskytte din ejendom.

  Efter at have undersøgt flere mærker kom vi til den konklusion, at der findes forskellige dørvarianter på markedet i dag for enhver taske og smag. Selv fra de foreslåede mærker kan du vælge en model, der helt tilfredsstiller enhver forbruger.

  Installation af en ståldør (video)

  Billede af indgangsdøre til et privat hus fra forskellige materialer

  Snow-removing electric car: Vurdering og anmeldelser af de mest populære modeller

  Dør tættere til indgangsdøre: enhed, udvælgelse og installation af mekanismer

  Hvilken indgangsdør til lejligheden at vælge: æstetik og sikkerhed

  Hvordan man vælger indgangen metal døren til lejligheden

  Vurdering af de bedste modeller af benzintrimmeren: anmeldelser, hvilken mulighed for at vælge

  Tak for de oplysninger, der var rettet til Torex, var der ikke det

  Jeg vil gerne og valget faldt på firmaet Neman, også i princippet ikke dårligt og

  kvalitetsprodukter, døre og fittings. Positiv prispolitik og så hvad


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  40 + = 46