Vurdering af vaskemaskiner af kvalitet

Top rating af de bedste vaskemaskiner 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed, pris / kvalitet forhold

Hver af os ønsker at købe alt hjemme, kun det bedste. Ofte styres mange forbrugere af prisen på et husholdningsapparat, idet de tror, ​​at jo dyrere enheden er, desto bedre. Men det er ikke altid tilfældet. Husholdningsapparater fra mellem- og lavpriskategori giver god kvalitet og pålidelighed af arbejdet. Derfor lavede vi op top rating af de bedste vaskemaskiner 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed. Fokusering, ikke på omkostninger og mærker, men på feedback fra professionelle eksperter og forbrugernes mening. Den bedste vaskemaskine LG, bedømmer de bedste køleskabe.

Der er så mange modeller af vaskemaskiner på det russiske marked, og hver af dem har sine egne forskelle og positive sider afhængigt af design og egenskaber. Vi lavede ikke en enkelt top rating, med indikatorer fra det værste til det bedste, vi besluttede at tilføje under kategorien, og i hver kategori angiver de bedste modeller af vaskemaskiner. Så det bliver lettere for dig at orientere dig i prisen, karakteristika og funktionerne i hver præsenteret model.

De bedste vaskemaskiner til kvalitet og pålidelighed med vertikal belastning

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed med vertikal belastning: Zanussi ZWQ 61216 WA - Pris 30 000 rubler.

Virksomheden Zanussi producerer en lang række husholdningsapparater. Det er velkendt på det russiske marked og er berømt for sine indikatorer af god kvalitet og pålidelighed. Den bedste vaskemaskine Zanussi ZWQ 61216 WA bliver til dig en fremragende assistent til au pair. Attraktivt design passer perfekt ind i et badeværelse. Lodret lastning gør det muligt at indlæse et stort volumen vaskeri og automatiske indstillingsprogrammer, vælg den ønskede vaskefunktion uden instruktion. Hvis du i det mindste en gang har brugt en vaskemaskine, vil Zanussi ZWQ 61216 WA kontrol blive enkel og intuitiv for dig. I svar fra eksperter skriver, at Zanussi ZWQ 61216 WA er den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed for et lille badeværelse.

 • Kompakt størrelse 40x60x85 cm
 • Topbelastningen gør det lettere at læse og trække tøjet ud. Praktisk i et begrænset rum;
 • Der er mulighed for at indlæse tøjet i færd med at arbejde;
 • Maksimal vægt af vasketøj op til 6 kg;
 • Elektronisk kontrolmenu. Intuitivt udvalg af vaskemodus;
 • Tryk tøjet på 1 200 omdr./min.
 • Et godt sikkerhedssystem med børnesikring samt indbygget beskyttelse mod lækager.
 • Den eneste ulempe, som bemærkes af mange købere, støjende arbejde ved fuld belastning.

2. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed med vertikal belastning: Electrolux EWT 1064 ERW - Pris 26 000 rubler.

Vaskemaskine Electrolux EWT 1064 ERW med vertikal belastning er meget populær blandt kunderne. For det første passer det perfekt ind i det begrænsede rum i et lille badeværelse. For det andet viser det et fremragende resultat af arbejdet. Den bedste vaskemaskine til pålidelighed og kvalitet i sit prisklasse. Et velkendt mærke har altid lagt stor vægt på pålideligheden og holdbarheden af ​​sine enheder. Derfor har Electrolux EWT 1064 ERW en intuitiv menu med valg af vaskefunktion samt god beskyttelse mod børn og lækager. Electrolux EWT 1064 ERW er udstyret med specielle tilstande til vask af problematiske ting, såsom tæpper, dunjakke eller gardiner.

 • Dimensioner 40x60x89 cm;
 • Beskyttelse mod lækager
 • Børnesikkerhedssystem;
 • Automatisk placering af tromlen;
 • Indstillinger og ledelse via en intuitiv elektronisk menu;
 • Maksimal belastning af tromlen er 6 kg;
 • Mulighed for at lægge linned;
 • Europæisk samlingskvalitet
 • multifunktionalitet;
 • Overkommelig pris.
 • Ligesom alle lodrette maskiner, støjende arbejde.

Den bedste vaskemaskine til installation under vasken

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed under vasken: Candy Aquamatic 2D1140-07 - Pris 20 500 rubler.

Når du bor i en lille lejlighed og badeværelset er lille, er det vigtigste kriterium for at vælge en vaskemaskine dens dimensioner. Model Candy Aquamatic 2D1140-07 er den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed, som blev skabt specielt til installation under vasken. Så du sparer ledig plads på badeværelset. Den kendsgerning, at Candy Aquamatic 2D1140-07 blev oprettet specielt til installation under vasken, er naturligvis fabrikantens slankhed. Ikke desto mindre gør mindstemålene det muligt at installere under håndvasken. Candy Aquamatic 2D1140-07 ser smukke, kvalitetsmontering og dyre materialer. Menuen er nem at bruge. For at starte maskinen skal du ikke læse menuen, alt er intuitivt klart.

 • Kompakt størrelse, 51x46x70 cm;
 • Praktisk frontlæssing. Døren er placeret lige over centrum, så du behøver ikke bøje lavt;
 • Maksimal belastning på 4 kg;
 • Klem vasken på 1.100 omdr./min.
 • Elektronisk menu;
 • Beskyttelse mod lækager og beskyttelse af døren fra børn;
 • Der er en indbygget timer med en forsinkelse på op til 24 timer;
 • Temperaturvalg;
 • Masser af nyttige muligheder.

De bedste ultrakompakte vaskemaskiner med en dybde på 33-36 cm med frontbelastning

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: LG F-10B8SD - Pris 20 300 rubler.

LG var den første i verden til at producere super smalle vaskemaskiner, der kombinerer kompakte dimensioner og fremragende arbejdseffektivitet. LG F-10B8SModel LG F-10B8SD er en opdateret generation af smalle stilfulde maskiner med et attraktivt design, et funktionelt sæt vaskeordninger og en anstændig kapacitet på tromlen op til 4 kg. Den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed LG F-10B8SD passer godt ind i et begrænset rum. Lækagebeskyttelsessystemet giver dig mulighed for at lægge det på badeværelset eller i køkkenet. Professionelle korrekturlæsere og eksperter er positive om LG F-10B8SD.

 • Størrelse 60x36x85 cm;
 • Maksimal belastning af tromlen er 4 kg;
 • Elektronisk menu med intuitiv kontrol;
 • Spin ved 1000 rpm;
 • Beskyttelse mod huller og børn;
 • Motoren kører stille;
 • Et pålideligt mærke.
 • På tidspunktet for vandet sat for støjende.

2. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Candy GV34 126TC2 - Pris 20 500 rubler.

Modellen Candy GV34 126TC2 købes oftest af unge familier, hvor der er børn, og der er ikke meget ekstra plads. Den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed og funktionalitet gør Candy GV34 126TC2 til et virkelig rentabelt køb. Plus, du kan ikke ignorere den overkommelige værdi, der klart tiltrækker opmærksomhed. Selvom du aldrig har brugt en vaskemaskine før, vil 15 programmer hjælpe dig med at vaske dit tøj med linned. Nok til at fylde pulveret, vælg den ønskede tilstand, og du kan håndtere deres egne forhold.

 • Dimensioner 60x34x85 cm;
 • Trommelkapacitet op til 6 kg;
 • Nem læsning gennem en bred dør
 • Indbygget beskyttelse mod lækager
 • Kontrol er udført ved hjælp af berøringsmenuen;
 • Kontrol af skumdannelse;
 • Støj under vandrekruttering;
 • Plastik på sagen er ikke af den bedste kvalitet.

Den bedste "narrow9raquo; Vaskemaskiner (40-42 cm) med frontlæsser

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Vestfrost VFWM 1041 WE - Pris 26 000 rubler.

I kvaliteten og pålideligheden af ​​Vestfrost VFWM 1041 WE-modellen er der ingen tvivl. Professionelle reparatører siger, at Vestfrost VFWM 1041 WE bryder sjældent og er i stand til at arbejde uden en enkelt brud i flere år med omhu. Den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed i kategorien smalle modeller. Det tager lidt plads, kompakte dimensioner passer nemt ind i badeværelset med begrænset ledig plads. Dimensioner, påvirker ikke funktionaliteten. 15 indbyggede programmer og en intuitiv menu, kan du nemt starte vaskeprocessen, selvom du bruger vaskemaskinen for første gang.

 • Smal konstruktion, dimensioner 60x42x85 cm;
 • Spin ved 1000 rpm;
 • Dør med beskyttelse mod børn;
 • Hus med beskyttelse mod lækager;
 • Intuitiv menu med elektronisk kontrol;
 • Trommebelastning op til 6 kg;
 • Temperaturregulering;
 • Kvalitet samling og europæisk pålidelighed.
 • Ved maksimale omdrejninger af tromlen er der vibrationer.

2. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Bosch WLG 2416 MOE - Pris 21 000 rubler.

På det russiske marked er alle forbrugere meget bekendt med mærket Bosch. Det tyske selskab har etableret sig som en pålidelig producent af kvalitetsapparater. Bosch WLG 2416 MOE-modellen har et behageligt design, dybden på maskinen er kun 40 centimeter. Du vil sætte pris på designernes bekvemmelighed, hvis du lægger det i et lille badeværelse. Den bedste vaskemaskine til kvalitet og pålidelighed Bosch WLG 2416 MOE vil behageligt overraske med dens funktionalitet. Tromlen holder op til 5 kg, en bred frontdør til indlæsning, en intuitiv elektronisk menu. Vaskemaskine Bosch WLG 2416 MOE er udstyret med alle former for programmer og sikkerhedsindstillinger. Der er en indbygget timerforsinkelsesstart. Fabrikanten har gjort alt for at frigive en model på markedet, der gør det muligt for husmødre at indlæse undertøj og gå på ferie, alt andet, vil Bosch WLG 2416 MOE gøre for dig.

 • Kompakte dimensioner 60x40x85 cm;
 • Frontlæsser med en bred dør;
 • Beskyttelse af lanceringen fra børn;
 • Der er en ladningstilstand under vaskeprocessen;
 • Skumkontrol.

3. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Bosch WLG 20060 - Pris 18 000 rubler.

Bosch WLG 20060 er den bedste vaskemaskine til pålidelighed og kvalitet i budgetsegmentet. Hvis du er bekymret for vand og energiforbrug, er Bosch WLG 20060 ideel til dig. Med hensyn til energi og vandforbrug er det meget økonomisk. Konstruktionen viser, at prisen har påvirket enkelheden. Kontrollen er mekanisk, der er flere vaskeformer. Intet kompliceret og intet nytænkt i Bosch WLG 20060 er der, men det er en god vaskemaskine, der hjælper i gården.

 • Dimensioner 60x40x85 cm;
 • Trommelkapacitet op til 5 kg;
 • Praktisk modevalg;
 • Hus med beskyttelse mod lækager;
 • God værdi for pengene;
 • Skuffe til pulver med selvrensende funktion.
 • Spin uden tilpasning;
 • Der er ingen sensor med den resterende vasketid. Dette er ikke overraskende for budgetmodellen.

De bedste vaskemaskiner med en frontbelastning af mellemstørrelse (45 cm)

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Bosch WLT 24440 - Pris 35 000 rubler.

Bosch WLT 24440 er udstyret med en børsteløs invertermotor, som reducerer vibration og støj under drift. Fabrikanten er så stærkt overbevist om kvaliteten af ​​sin vaskemaskine, hvilket giver 10 års garanti på motoren. Med hensyn til funktionalitet er Bosch WLT 24440 den bedste vaskemaskine med hensyn til kvalitet og pålidelighed med en bred vifte af indstillinger. Du kan vælge ikke kun af typen af ​​vask og materiale, men også vælge vaskemodus, skjorter, jeans eller børnetøj. I hver tilstand arrangerer Bosch WLT 24440 uafhængigt alle vaskeparametre. Tromlen er rummelig, kan rumme op til 7 kg vaske, det er praktisk at bruge det digitale display. Hvis du aldrig har brugt en vaskemaskine før, er det nok at holde en vask med instruktion i hænderne, og så er det meget nemt at forstå alt.

 • Mindste støjniveau ved tromlens maksimale omdrejninger;
 • Informerer om overskydende vaskemiddel;
 • Det er muligt at indlæse tøjet under drift, dørlåsen er magnetisk med beskyttelse mod børn.
 • Sammenlignet med konkurrenter med lignende egenskaber er prisen høj.

2. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: LG F-12U2HFNA - Pris 25 000 rubler.

LG F-12U2HFNA er en anstændig model til et mellemstore badeværelse. Men for et rum med meget begrænset plads vil det også fungere, fordi dets dybde kun er 45 centimeter. Den bedste vaskemaskine til pålidelighed fra det legendariske sydkoreanske mærke. Har en bred funktionalitet og et attraktivt udseende. Af funktionerne bemærker vi en rummelig tromme op til 7 kg, en plejefunktion og 14 indbyggede vaskeprogrammer. Brug LG F-12U2HFNA komfortabelt og komfortabelt. Det er nok at indstille forudindstillingerne og vaskemaskinen LG F-12U2HFNA vil gøre alt for dig.

 • Dimensioner 60x45x85 cm;
 • Indlæser 7 kg;
 • Økonomisk energiforbrug;
 • Elektronisk menu med berøringskontrol;
 • Spinding af tøjvask ved 1 200 omdr./min.
 • Beskyttelse mod børn og lækager;
 • Moderne design og udførelse af høj kvalitet;
 • Rolig drift ved høje omdrejninger;
 • 14 indbyggede arbejdsprogrammer.
 • Samler vand meget højt og giver støj, når der drænes vand. Der er ingen andre væsentlige mangler.

3. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: LG F-10B8MD - Pris 21 000 rubler.

En anstændig model med god funktionalitet. Umiddelbart er det værd at bemærke en åbenbar ulempe. På trods af sin imponerende størrelse rummer LG F-10B8MD-tromlen kun 5,5 kg vaske. Men hvad angår funktionalitet er LG F-10B8MD den bedste vaskemaskine hvad angår pålidelighed og kvalitet i sin klasse. I menuen kan du vælge vandtemperaturen, indstille vaskeprogrammet, indstille alle parametre og lave dine egne opgaver. Behagelig og stilfuld krop harmonisk passer ind i badeværelset, displayet viser driftsmåden. Ledelsen er intuitiv. I svar fra eksperter skriver, at modellen LG F-10B8MD har høj pålidelighed og med omhu vil det vare i sidste år uden en enkelt sammenbrud.

 • Dimensioner 60x44x85 cm;
 • Elektronisk kontrol, intuitive indstillinger;
 • 13 driftsformer
 • God værdi for pengene;
 • multifunktionalitet;
 • Den udviklede infrastruktur i servicecentre i tilfælde af brud.
 • Mærkbar støj ved rekruttering og dræning af vand;
 • Dårlig beskyttelse fra børn.

1. Top rating af den bedste vaskemaskine 2017 - 2016 for kvalitet og pålidelighed: Bosch WAW 28440 - Pris 61 000 rubler.

Modellen af ​​vaskemaskine Bosch WAW 28440 vil blive indtastet ikke i noget badeværelse, dimensioner 60x59x85 cm kræver meget ledig plads. Hvis du ignorerer prisen, er Bosch WAW 28440 den bedste vaskemaskine til pålidelighed og kvalitet, tromlen holder op til 9 kg vaske, hvilket gør det muligt at udføre en stor vask i en tilgang. Af funktionerne er tildelt lavt strømforbrug, sød design af sagen, en tankevækkende menu med intuitiv kontrol. Bosch WAW 28440 er udstyret med alle mulige sikkerhedssystemer fra lækage og børn.

 • Højkvalitets montering, pålidelig drift af alle komponenter;
 • funktionalitet;
 • Fungerer stille;
 • Mange indbyggede vaskeprogrammer.

Valg af producent af vaskemaskine

Når markedet for husholdningsapparater fabrikanter er undersøgt, er spørgsmålet om, hvordan man vælger en vaskemaskine, allerede til at bestemme egenskaberne. Men hvad nu hvis de firmaer, der opretter vaskeenhederne, ikke engang er fortrolig med øret? I dette tilfælde skal du stole på ekspertvurderinger, kundeanmeldelser og virksomhedernes historie.

I dag er alle vaskemaskiner opdelt i tre kategorier i overensstemmelse med kvalitet og funktionalitet: elite klasse, medium og budget.

Til den dyreste klasse accepteres at henvise til modellerne af to mærker - Miele og AEG. Vaskemaskinerne i disse virksomheder tjener mindst 15 år, desuden er de absolut lydløse og sparer forbrug af elektricitet og vand. Prisen på sådanne mærker er ret stor - 2 tusind dollars for en enhed.

I middelklassen er der mere kendte virksomheder: Candy, Bosch, Electrolux, Whirlpool. De vigtigste fordele ved sådanne vaskemaskiner er fremragende kvalitet og høj rentabilitet. Forholdet mellem funktioner og priser er meget glædeligt for forbrugerne, men stille drift er ikke altid tilgængelig for sådanne modeller.

I budgetkategori er der mærker LG, Ardo, Beko, Indesit, Samsung osv. Kvaliteten af ​​vask i sådanne anordninger er ikke altid ideel, men den lave omkostning lukker denne ulempe. Eksperternes vidnesbyrd viser, at Ariston er førende i denne klasse.

Uden for klassifikationen er der stadig indenlandske biler, der er billige, men de ligger bagud med hensyn til moderne teknologier. De er Baby, Vyatka, Atlant, Oka.

I 2016 er europæiske mærker igen den første med hensyn til salg. Lederen af ​​husholdningsapparater er Tyskland, hvor elitbiler produceres. Herefter kommer Sverige, hvis modeller er mere pålidelige, og derefter Italien og Frankrig, som producerer teknologi med en acceptabel prispolitik.

Mindre kvalitet i forbrugernes øjne ligner tyrkiske vaskemaskiner. Selv den koreanske forsamling giver større tillid, da modellerne opfylder deres garantiperiode uden afbrydelser.

Lad os overveje de vigtigste mærker af vaskemaskiner.

 • Miele - kun i Tyskland. Alle dele til montering af maskiner gennemgår en separat kvalitetskontrol. Garantiperioden er 30 år. Et særpræg ved sådanne modeller er fraværet af vibrationer under spinding. Nogle maskiner har funktionen "honeycomb drum", hvor ting glider på en bestemt vandfilm.
 • Bosch - henviser også til det tyske mærke, selv om maskinerne selv producerer i Spanien. De fleste modeller har en klasse af energiforbrug A + og næsten ingen støj. Reparation i servicecentre sådanne maskiner er let og bekvemt.
 • Ariston og Indesit - tilhører samme producent Merloni Electromestici. Denne virksomhed har omkring 500 patenter og certifikater over hele verden, der sælger udstyr i 90 lande.
 • ASKO er et skandinavisk mærke med fremragende kvalitetskrav. Virksomheden lægger vægt på at teste og passere overvågningssystemet i hver vaskemaskine. En vigtig fordel er sikkerheden ved alle materialer såvel som personlig produktionsteknologi.
 • Siemens - tyske vaskemaskiner med stor funktion, stille drift og lavt energiforbrug. En nyttig ny teknologi er IQ-systemet til dosering af vaskemidler. Modeller kan også huske tre uafhængigt installerede programmer til vask.
 • Whirlpool er et amerikansk firma med en ny teknologi fremmes i 2016. Denne funktion kaldes "The Sixth Sense of MAX" og involverer selvvægning af vaskemaskinen. Teknikken tæller også den tid, der er nødvendig for cyklussen.
 • Zanussi er en teknik med italiensk tilbehør og en bred vifte af designs. Behagelig værdi kombineres med holdbarhed og kvalitet. En af modellinierne - IZ - er udstyret med en vippetrommel, så du nemt kan læse tøjet.
 • Ardo - billige og pålidelige maskiner, som er særligt gode i simpel styring. Der er modeller med en tank af emalje, ikke rustfrit stål.
 • Beko og Vestel - vaskemaskiner fra Tyrkiet med lav pris og økonomi. De har ikke lang levetid.
 • LG og Samsung samles automatisk af sydkoreanske mærker. Maskiner vaskes godt, men de arbejder i over 10 år. Nogle Samsung-modeller har en maksimal kapacitet på 10 kg. At desinficere ting i teknologi bruger sølvioner.
 • Electrolux - producerede modeller i Sverige, samtidig med at de fungerer som garant for pålidelighed. At tage i brug sådanne maskiner er det ofte nødvendigt. De mest unikke enheder har stemmevejledning, og Evolution-serien har et stort elektronisk kontrolpanel.
 • Gorenje - Slovensk mærke vaskemaskiner med en stor porthole i front loading. Nogle modeller er udstyret med et brusesystem, som forhindrer overdreven skumdannelse.
 • Candy er pioner for mange udviklinger. Dette firma begyndte at producere kompakte maskiner, udvikle nye systemer til vask og endda montere en oval tank. Mærket er førende inden for energibesparelse og vand. En ny modellinje - Activa - kræver kun 55 liter vand til rengøring af væv.

Bemærk, at mange mærker i Europa og Asien begynder at samle vaskemaskiner i Rusland. Dette reducerer omkostningerne til udstyr betydeligt, men sænker dets kvalitet. Så i St. Petersburg samler de modeller Zanussi, i Lipetsk - Indesit og Ariston. Produktionen af ​​Candy er delvist udviklet i Kirov, og Vestel og Whirlpool er oprettet i Alexandrov.

Eksperter årligt forsøger at studere antallet af opkald til servicecentrene til reparation af vaskemaskiner. Baseret på mængden af ​​sammenbrud og lethed af deres eliminering udarbejdes en pålidelighedsklassifikation.

For det første er det firmaet Miele, fordi den tyske kvalitet sikres ved omhyggelig undersøgelse af detaljer fra ingeniører. Maskinerne i dette firma går ikke i brug i de første 15 år. Afslag på køb opstår enten på grund af elektronikkens kompleksitet eller på grund af ukorrekt brug eller vedligeholdelse af udstyret. Nogle kompilatorer af pålidelighedsklassificeringen omfatter ikke Miele-modellerne, fordi de er placeret langt ud over premium-grade bar, så de kun købes af enheder på det russiske marked.

Bosch tager hovedpositionen uden hensyn til luksusbiler, da denne teknik kun har 5% fejl i de første driftsår. Forresten er nogle modeller samlet ikke i hjemlandet for dette mærke, i Tyskland, men i Polen. Men forbrugernes feedback indikerer, at denne kendsgerning ikke påvirker pålideligheden. Den samme høj ydeevne og maskinerne Siemens, som deler toppen af ​​bedømmelsen. Electrolux mærket er et halvt procentpoint bag, og andelen af ​​reparation af Zanussi-udstyr, der er 3. pladsen, er 7,1%.

Yderligere i rangordningen er Samsung og LG modeller, som, selvom de er produceret i Korea, brydes ned i 9% af sagerne. Forresten tiltrækker LG især købere direkte drev og høj kvalitet motor. Op til 3% af reparationer findes i italienske mærker, der producerer maskiner i Rusland. Dette er Ariston, Indesit, Ardo. Normalt vises de første sammenbrud af sådanne maskiner allerede efter 4 år fra første brug, men hvis du er heldig, vil maskinen arbejde i 8-10 år.

Ifølge eksperter er kvaliteten af ​​Candy-modellinjen for nylig blevet forringet. Meget stærkere og bedre var de første modeller, men nu er det ikke let at finde reservedele i lokale servicecentre. Nedenfor er vurderingen også maskiner fra Veko, som tiltrækker en lav pris, men er ikke designet til problemfri drift. Teknikken fra Brandt fungerer godt, men også her syntes de tidlige problemer mere pålidelige.

Virksomhederne Gorenje, Hansa, AEG, Eurosoba og andre falder ikke ind i pålidelighedsstudiesegmentet, fordi de praktisk talt ikke er repræsenteret på det lokale marked selv i 2016, og derfor er det meget svært at kompilere præcise statistikker. Men som anmeldelser viser, er kun visse detaljer udsat for slid i sådanne vaskemaskiner, mens teknikken generelt har arbejdet uden fejl i mange år.

At gøre TOPs til kvaliteten af ​​vaskemaskiner er meget sværere end pålideligheden. Her er der mindre objektivitet, fordi graden af ​​forurening, vandhårdhed og vaskemidlerne selv er forskellige for alle husmødre. Nogle købere vælger ofte forkert program og vaskecyklus, og derefter klager over teknologiske dårlige resultater.

På baggrund af den offentlige mening siger kvalitetsvurderingen, at den bedste vask er mulig i maskiner af mærkerne Bosch, Ariston, Indesit, LG. Lad os overveje specifikke modeller, som oftest nævnes af forbrugerne.

 • Bosch WLX-20463 har det optimale volumen af ​​lastet tøjvask - 5 kg. Det adskiller sig i fremragende kvalitet, hvilket ikke giver anledning til tvivl om vask.
 • Indesit IWUC-4105 laster kun 4 kg. Dette er ikke kun meget dyrt, men også en usædvanlig stabil model, der har bragt hendes popularitet.
 • Ariston ARUSL-105 tillader frontbelastning på 4 kg. Udover fremragende kvalitet er en vigtig egenskab en tilstedeværelse af en stille vaskemodus.
 • LG F-1068LD sletter så meget som 5-6 kg vaskeri. Modellen har et stilfuldt design og er udstyret med beskyttelse mod små børn.
 • Samsung WF-8590-NMW8 er billigt og karakteriseres ikke kun af fremragende kvalitet, men også af øget pålidelighed.
 • Candy Aquamatic 100-F behandler samtidig kun 3,5 kg stof. Imidlertid er modelens kvalitative parametre ved højde.
 • Zanussi ZWY-1100 giver dig mulighed for at vaske 5 kg, mens du har en lodret type lastning. En af fordelene er maksimal enkelhed i ledelsen.

Det er interessant, at vurderingen er opbygget på en anden måde under hensyntagen til de tekniske egenskaber ved alle vaskemaskiner. Så det antages, at modellen Electrolux EWW-1686-HDW passer bedst til store familier. Denne maskine topper TOP takket være 8 kg lastet tøjvask og hurtig tørring. Det er overflødigt at sige, at den kategori af spin og magt i denne teknik - A. Rimelig pris på baggrund af de mange forskellige programmer og et elegant design tiltrækker russiske husmødre i lang tid.

Det andet sted i rangordningen af ​​de bedste parametre er LG F-14A8TD5. Dette er en temmelig stor model, som hjælper med at slette store mængder væv. En særlig forskel er A ++-klassen med hensyn til strømforbrug. Maskinen har beskyttelse mod lækager, mod skumdannelse, fra børn og ubalance i tromlen.

I 2016 vil den afsluttende leder Bosch WLG-24060 også være populær. Dette er en stor budgetmodel, som er nem at administrere. Maskinen sletter 5 kg vasketøj og har den højeste klasse af spinding.

Maskinen Siemens WS-10G160 i rating efter parametre på 4 pladser. Flot design og rimelig pris suppleres med passende til enhver lejlighed dimensioner. Vask denne model kan op til 5 kg vaskeri, og blandt de tilstande er der også en hurtig vask i 15 minutter. Ubestridelig fordel - beskyttelse mod strømstigninger i netværket.

De bedste fem vaskes af AEG 87695-WD. Denne model er udstyret med tørring og er perfekt egnet til at betjene en stor familie, da den samtidig behandler 9 kg ting. Den højeste kategori af presse-, vaske- og energiproducenter er dygtigt kombineret med 14 programmer og beskyttelse mod lækager, ubalancer, børn. En væsentlig ulempe ved mærket er en enorm pris.

Selvfølgelig kan du ikke vælge mellem en vaskemaskine uden først at angive omfanget af det beløb, som du er klar til at sige farvel ved køb. Det russiske marked for husholdningsapparater betragter prisen på enhver model - en vigtig parameter, der påvirker forbrugernes mening.

I første omgang er der placeret en billig automatiseret maskine Hansa AWB-508LR. Håndterer modellen op til 5 kg tøj og har en standard 800 omdr./min. Ved vask. I maskinens hukommelse, så mange som 23 programmer til at arbejde med forskellige væv. For lederen af ​​den tilstødende tilsvarende model - Hansa AWM-508LR, hvis kendetegn er identiske, og kun prisen er lidt mere på grund af den klasse A + i energibesparelser.

De næste to steder blev optaget af maskiner fra firmaet Indesit - WISN-82 og WISN-100. Ved at estimere sit udstyr til 10 tusind rubler, tilbyder producenten et volumen på 4-5 kg ​​lastet tøj og 800-1000 omdr./min. Til vask.

Desuden er positionerne optaget af modellerne fra selskabet Veko - WKN-61011M og WKB-61021-PTMA. De adskiller sig i at laste 6 kg ting og meget fart og høj klasse, både vask og klemme.

Ratingmaskinen, der i mange år var den mest populære blandt russiske husmødre, lukker vurderingen Indesit IWSB-6085 (CIS). Måske den største ulempe her er den lave klasse squeeze - D. Som for resten, og hastigheden og størrelsen af ​​lasten, og strømbesparende klasse er ikke tilfredsstillende.

I front-loading modeller ændrer ledere ikke i mange år. Bosch glæder sig over pålidelighed, Indesit beundrer enkelhed, og LG tager stillinger takket være omkostninger og direkte drev.

I maskiner med lateral eller vertikal lastning af tøj er det dog bedre at fokusere på andre producenter. Dog kan elskerinder finde passende modeller fra Bosch, men priserne og sorten ligger ikke langt bag mærkerne Electrolux og Zanussi. Men LG producerer ikke et stort antal sådanne vaskemaskiner.

Hvis du studerer websteder og fora, hvor forbrugerne kan give feedback om de købte husholdningsapparater, kan du gøre det mest komplette billede af vaskemaskinens popularitet i 2016. Eksempelvis bliver det klart, at modeller med fuldstændig tørring af tøj eller strygning ofte oftere ikke udnyttes fuldt ud. Samtidig hjælper det med at redde unge mødre en vaskemaskine med mulighederne for at arbejde med børnetøj.

I vurderingen af ​​forbrugernes anmeldelser kommer Bosch WLG-20160-maskinen først. En stærk tromle på 5 kg kombineres i denne model med ekstern skønhed, stille betjening og meget enkel installation. Men det er ikke den mest budgetmæssige teknik, og den billigere løsning - Indesit WIUN-81 - går næsten op med lederen. Maskinen tiltrækker hurtigvaskning i 30 minutter, men i nogle automatiske programmer skal den genstartes for at begynde skylning. Desuden fungerer modellen ganske højt.

Den allerede nævnte model af Indesit WISN-82 er meget værdsat af købere på grund af sin lille størrelse og god spinning. Maskinen er imidlertid meget mobil, når man trykker på ting, ret støjende i processen i hver cyklus og ikke har en akustisk advarsel.

Meget bedre og mere støjsvage værker vaskemaskine LG F-1089ND. Det laster 6 kg tøj og giver dig mulighed for at indstille vandtemperaturen og tromlehastigheden selv. Men modellen har et meget underligt beskyttelsessystem fra småbørn, da det ikke strækker sig til selve inklusionsknappen.

I midten er Bosch WLG-20061 og LG F-80C3LD modellerne. De er meget stille, godt presset og vasket, men har en række væsentlige fejl. Så i første omgang bevæger maskinen sig under spinding og har ikke en skærm, der angiver det nøjagtige tidspunkt for vask. I den anden model er der en kort vandforsyningsslange og mindst en kort ledning til elnettet.

Vaskemaskine Samsung WF-8590-NMW9 fungerer billigt og lydløst. Ved små størrelser er det i stand til at vaske op til 6 kg linned, og porthole er stort nok. Sikkerhedssystemet fungerer dog ikke med knapperne "Pause" og "Aktiver".

Udfyld klassificeringen af ​​forbrugernes meninger straks tre modeller af Bosch. WLG-24060 er den billigeste af dem, men det tørrer kun 4,5 kg tøjvask, og graden af ​​spinding kan ikke styres. WLG-24260 beskytter perfekt mod lækager, strømafbrydelser og urimeligt vandoverløb. Men modellen hylder højt og skræmmende når man klemmer. Endelig behandler WIS-28440 7 kg ting på én gang og giver dig mulighed for at følge vasken med en speciel indikator. På trods af de mange programmer, er ledelsen i denne maskine meget forståelig. Sandt nok er denne model velegnet, hovedsagelig til indlejring i køkkensæt. Mange afskrækker også sin anstændige pris - mindst 50 tusind rubler.

Men jeg er revet, Bosch at tage eller zasizit? Jeg kan bare ikke vælge 🙁

Jeg vil personligt rådgive Indesit

Indesit gode køleskabe gør fra venner, jeg ved, jeg selv købte for nylig Hotpoint i Eldorado, det virker godt uden jambs

Vurdering 2017: 10 bedste vaskemaskiner til kvalitet og pålidelighed

Vaskemaskinen er et nødvendigt husholdningsapparat, hvilket i høj grad letter den kedelige vaskeproces for husmødrene. I dag tilbyder producenter et udvalg af enheder til enhver smag. I betragtning af at det ikke altid muligt at placere maskinen Fuld visning af den begrænsede plads, firmaet beskæftiger sig med produktion af vask udstyr udviklet modeller Embedded vaskemaskiner, samt smalle vaskemaskiner til en dybde på 45 cm, som er let plads selv i små rum. Vi lægger mærke til bedømmelsen af ​​de mest kvalitetsmæssige og pålidelige, afmonterede vaskemaskiner. Vurdering af vaskemaskiner 2017 vil hjælpe dig med at forstå, hvilke parametre der er afgørende for valget af vaskemaskiner, og hvilke modeller anerkendes som de mest pålidelige.

På den tiende plads af vores rating er der en stand-alone enhed Asko W6454 W med frontlæssning. Volumen af ​​lastet tøjvask er 8 kg. Omhyggelig spinding udføres ved 1500 omdr./min. Dimensionerne af maskinen er 60x59x85 cm, 76 kg. 65 liter vand pr. Vask. Det er kendetegnet ved lavt strømforbrug - A ++ energiforbrugsklasse. Indstillinger og ledelse udføres elektronisk. Sikker brug skyldes funktionerne for fuldstændig beskyttelse mod lækager samt sammenkobling fra børn. Tanken er lavet af rustfrit stål. Den langsigtede garantiperiode er 5 år. Omkostningerne er 52900 rubler.

 • funktionalitet, 15 tilstande, hypoallergeniske programmer (bomuld, syntetik) samt software rengøring af tromlen;
 • kapacitet;
 • lydløs drift
 • høj kvalitet vask;
 • godt design;
 • pålidelige materialer;
 • praktisk ledelse;
 • lang garanti.

Ulemper: lidt overpris.

Den niende linje tilhører enheden med frontlæssning af den tyske forsamlings Bosch-mærke, som selvfølgelig har en positiv indflydelse på kvaliteten. I maskinen er installeret ogEcoSilence Drive inverter motor, som garanterer en stabil og rolig drift. Dimensioner standard - 59h60h85 cm, mens tanken kan holde op til 9 kg. Den maksimale hastighed i spin-modus er 1200 rpm.

Vi bør også nævne energiforbruget klasse - i denne model steg det til niveauet A +++.

Blandt vaskeprogrammerne kan du især fremhæve tilgængeligheden af ​​specielle tilstande til vask af sportsbeklædning, overtøj. Ud over præinstallerede programmer er det muligt at oprette din egen, kontrollere temperaturen på vaskehastigheden, spinhastigheden. Ledelsen er intelligent og intuitiv. Blandt de bekvemme muligheder - evnen til at indstille sluttiden til vask. Brugere markerer stor lastluge (32 cm i diameter) åbning ved 180 °. Enheden koster 60450 rubler.

 • brugervenlig grænseflade;
 • kvalitativ samling
 • Tilstedeværelse af kontrol over skumdannelse;
 • slot fra børn;
 • rummelig tromle:
 • kvalitativt klud;
 • økonomisk energiforbrug
 • selvrensende pulverbakke.

Ulemper: høj pris.

På den ottende linje af vores rating er den indbyggede maskine Korting KWD 1480 W med tørringsfunktion for resterende fugtighed. I alt er der 3 tørringsformer: vådt vaskeri, tørt og "strygning", dvs. lidt fugtig. Dimensionerne af maskinen er 60x55x82 cm, kapaciteten er 8 kg. Type lastning - front, lugen åbnes på 180 °. Spin accelereres til 1400 omdr./min. Intelligent styring via digital display.

Der er 16 programmer, hvoraf der er en økonomisk og hurtig vask, en tilstand til fjernelse af pletter samt et program, der forhindrer rynke af tøj, hvilket er perfekt til skjorter. Derudover kan du indstille vasketemperaturen manuelt. Generelt er dette et glimrende valg for dem, der ønsker at spare på bekostning af kvalitet: til en pris på 52.990 rubler kan du få både en vaskemaskine og en tørretumbler og den italienske forsamling.

 • Tilstedeværelse af tørring - sparer tid;
 • en række tilstande, der giver dig mulighed for at kombinere vask med tørring
 • økonomisk strøm af vand og elektricitet;
 • omhyggelig holdning til ting.
 • Støjende drift, især ved spinding;
 • korte slanger til tilslutning.

På den syvende linje er en selvstændig bil med frontlæsser Vestfrost VFWD 1461 W. Det er bemærkelsesværdigt, at denne enhed kan bygges ved at fjerne topdækslet. Men det vigtigste plus på denne vaskemaskine - indbygget tørring. Det har 5 programmer, der giver dig mulighed for at tørre ud nogen, selv de mest delikate ting.

Denne maskine anbefales af medarbejdere på servicecentre på grund af dens pålidelighed og lave fejlfrekvenser.

Dimensioner 60 x 58 x 85 cm, kapacitet - op til 9 kg. Kontrollen er intelligent, der er et digitalt display med mulighed for baggrundsbelysning. Spindehastigheden når 1400 omdr./min. Energikonsumtionsklasse A ++, vandforbrug til standardvaskesystemet er 48 liter. Antallet af vaskeprogrammer er 15, der er en speciel tilstand til vask af jakker, dampning. Denne maskine kan anbefales til dem, der ikke har mulighed for at tørre helt undertøj: efter en vaskecyklus + tørring kommer den ud af tromlen klar til strygning. Omkostningerne ved enheden er 56990 rubler.

 • 5 programmer til tørring af tøj;
 • pålidelig motor;
 • tilstedeværelse af direkte vandinjektionssystem;
 • særlige perle belægning af tromlen;
 • interessant design;
 • høj kapacitet
 • god kvalitet af vask og tørring
 • evnen til at justere vaske temperaturen (ikke i alle tilstande).
 • lange programmer, især vask + tørring bomuld;
 • Pumpen kører lidt larmende;
 • uden instrukser er det svært at forstå ledelsen
 • der er ingen separat regulator til tørring
 • Ifølge vurderinger er dimensionerne større end dem, der hævdes (det er værd at tage hensyn til ejerne af små lejligheder og smalle døråbninger).

Det sjette sted var optaget af en maskine med frontlæssning fra den tyske producent GRAUDE, der er lidt kendt i Rusland. Dette betyder imidlertid ikke, at denne teknik ikke fortjener opmærksomhed: høj kvalitet, pålidelighed i kombination med god funktionalitet og overkommelig pris. Vaskemaskine GRAUDE WA 90.0 er perfekt til en stor familie: Volumenet af dets belastning er op til 9 kg. Omkostningerne er rekordhøje til en så stor tank - 27900 rubler. Dimensioner maskine således ganske kompakt :. kan isoleres 60h54h85 cm Blandt andre fordele spin til 1400 omdr / min, Energiklasse A + Vælg forsinkelse start, inden for 24 timer. Antallet af vaskeformer er 16, der er også en hurtig vask. Maskinen er udstyret med et praktisk LCD display.

 • tank kapacitet
 • en god pris for en skrivemaskine af denne klasse;
 • optimalt sæt af programmer;
 • tilgængelighed af beskyttelse mod lækager og børn
 • stille arbejde;
 • intellektuel forvaltning.

Af minuserne kan det bemærkes, at servicenetværket af denne producent i vores land er underudviklet, så der kan opstå problemer med søgning og køb af reservedele, hvis det er nødvendigt.

Midt i vores rating er en kvalitets fritstående italiensk maskine AEG L 573260 SL med frontlæssning. Dimensionerne af maskinen er 60x45x85, tankens kapacitet er 6 kg, den maksimale omdrejningshastighed er 1200 omdr./min., Hvilket gør det muligt at henvise til de gennemsnitlige modeller. Men enheden er anderledes økonomisk holdning til ressourcerne: Vandforbruget til vask er 49 liter, og energiforbrugsklassen er A ++. Antallet af vaskeprogrammer er 16, hvilket er ret nok for de fleste brugere. Dem, der allerede bruger denne maskine, bemærker den fremragende kvalitet af vask.

 • Italiensk forsamling
 • effektivitet;
 • vask i koldt vand
 • elektronisk styring;
 • lidt støjende på arbejde;
 • dyre reparationer og reservedele.

Det fjerde sted modtager fortjent Bosh WLK 24261 til tysk pålidelighed og byggekvalitet. Den gennemsnitlige levetid for maskinerne i dette mærke er 15 år, hvilket er højere end gennemsnittet. Hvis vi taler om egenskaberne, rammer de ikke fantasien: dimensioner 60x45x85, frontlæssning, spinding op til 1200 omdr./min. I alt 15 driftsformer, blandt dem hurtig vask. Men på hvad det er værd at bo nærmere, er det på klasse energieffektivitet: i denne enhed er det A +++. Et så fantastisk resultat blev opnået takket være direkte injektions teknologi. Men samtidig er vandstrømmen 46 liter pr. Standardcyklus. Der er en forsinket startfunktion og beskyttelse mod børn.

 • kvalitet, tidsprøvet;
 • betydelige energibesparelser
 • detaljeret og tydelig brugsanvisning
 • officiel garanti i 2 år
 • høj kvalitet vask.
 • gør lyd ved tryk
 • Lastluken er ikke helt åben (op til 180 °);
 • lange viskeligheder i miljøvasketilstanden.

Det tredje sted i vores liste over ledere er optaget af vaskemaskinen Asko W6444 ALE med front-loading type. Dimensioner på enheden - 60x59x85 cm, 73 kg. Modellen bruger konkrete modvægt. Fremragende håndtere fjernelse af forskellige forurenende stoffer. Den maksimale belastning af tøj er op til 8 kg, 65 liter vand pr. Vask. Spinderen udføres ved 1300 omdr./min. Det er kendetegnet ved økonomisk forbrug af elektricitet i klasse A +++. Der er 10 tilstande, samt muligheden for at forsinke starten, som giver dig mulighed for at indstille den rigtige tid til at starte. Det er udstyret med beskyttelse mod lækager, samt blokering fra børn. Tanken er lavet af rustfrit stål, der ikke er udsat for korrosion og deformation. Praktisk betjening med digital display. Den gennemsnitlige pris holdes inden for 44.900 rubler.

 • kapacitet;
 • kvaliteten af ​​forureningen rengøring;
 • lydløs drift, vibrerer ikke ved høje omdrejninger;
 • enkel og bekvem kontrol
 • pålidelighed, kvalitet samling.

Ulemper: høj pris.

Det andet sted er optaget af en anden vaskemaskine fra AEG med frontlæssning. Fabrikanten lover at levetiden af ​​dette udstyr med passende pleje er 20 år på grund af italienske reservedele af høj kvalitet. Brugere sætter pris på AEG L 576272 SL for høj kvalitet på vask, økonomi og stille arbejde. Maskinens dimensioner er 60x44x85 cm, spinding op til 1400 omdr./min., Energieffektivitetsklasse A ++. Tromleens fulde belastning er 6,5 kg, hvilket er ret nok til en familie på 3-4 personer. Vandforbruget er 45 liter pr. Vask. Kontrol udføres ved hjælp af et intuitivt digitalt display. Blandt andre fordele er der fuld beskyttelse mod lækager, kontrol med niveauet af skumdannelse. Der er også en funktion af beskyttelse fra børn, som vil blive værdsat af unge forældre.

 • høj byggekvalitet
 • klare sig selv med komplekse pletter
 • sparer penge til vask;
 • stille drift både i vaskemodus og under spinding;
 • Lille dybde med en rummelig tromle.
 • prisen er lidt overvurderet;
 • ingen programmer af mellemlang varighed (eller en hurtig vask, eller 2-3 timer);
 • lille bakke vaskemiddel.

Den første linie af klassificeringen af ​​de bedste vaskemaskiner gives til front-loading model LG F-12U2HFNA. Dimensioner af enheden - 60x45x85 cm, vægt 62 kg. Volumenet af lastet linned er ikke mere end 7 kg. Det er præget af økonomisk forbrug af elektrisk energi. Spinderen udføres ved 1200 rpm. Enheden er udstyret med beskyttelse mod lækager og blokering fra børn. komfortabel touch kontrol.

 • kvalitativ samling
 • håndterer perfekt vask og klemme
 • kapacitet;
 • attraktivt design;
 • multifunktion, 14 tilstande;
 • genstart funktion - når strømmen er slukket, starter programmet fra stopstedet;
 • turbo mode til halv belastning, intelligent vask;
 • hastighedsjustering;
 • klar og bekvem kontrol
 • Vibrerer ikke, er permanent fastgjort på nogen overflade.

Ulemper: højt støjniveau.

Et særskilt element uden for vores rating, vi vil gerne henlede opmærksomheden på linjen Innex vaskemaskiner fra producenten Indesit. Hvad er de særegne af disse modeller? Mottoet af serien "2 sekunder, 1 knap, 0 problemer", som fuldt ud afspejler essensen turboprogrammy PushWash - evnen til at køre en 45 minutters vask ved 30 grader temperatur ved 800 rpm med et enkelt klik, selv om maskinen på dette tidspunkt var er slukket. Dette sparer ikke kun tid og kræfter, men også materielle ressourcer - vand og elektricitet. Innex vaskemaskiner har den højeste energieffektivitet klasse A (30% besparelser i forhold til standarden). En moderne sensorisk teknologi med vandbalance giver dig mulighed for at justere vandstrømningen for hver vask, afhængigt af tromlebelastningen.

Sammenfattende vil jeg gerne rådgive, først og fremmest bestemme installationssted maskine. Afhængigt af rummets størrelse skal du finde ud af de nødvendige overordnede dimensioner af enheden. Jo mindre pladsen i rummet er, jo smalere skal kabinettet være. Måske er en mere vellykket mulighed den indbyggede type vaskemaskine.

Den præsenterede anmeldelse af vaskemaskiner bekræfter, at pålidelige og højkvalitetsenheder kan have en overkommelig pris.

Top 10 bedste modeller laves under hensyntagen til feedback fra eksperter, såvel som brugernes meninger. Først og fremmest følger det heraf foretage sammenligninger vaskemaskiner. Det er vigtigt at sammenligne egenskaberne ved de modeller, der er angivet i tabellen med tekniske parametre. Det er nødvendigt at overveje og sammenligne maskinens funktionalitet, dens dimensioner og kapacitet, samt tøjets maksimale vægtvægt. Alle disse parametre påvirker prisen på enheden. Mange brugere foretrækker simple budgetenheder, der ikke ønsker at overbetale for unødvendig funktionalitet.

Hvilken vaskemaskine at vælge et hus eller at rådgive en ven? Vurdering af de bedste vaskemaskiner vil hjælpe med at forstå, hvilken model der er mest egnet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + = 20